ziet er toch goed uit en in blik blijft het jaren goed, door het zuurgehaltequote:Op zaterdag 14 juli 2018 20:49 schreef Hamzoef het volgende:
Bijna moeten kokhalzen bij het zien van die onderste foto. Kan dat niet achter een spoiler?
Juistemquote:Op zondag 15 juli 2018 17:16 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ziet er toch goed uit en in blik blijft het jaren goed, door het zuurgehalte
Jij maakt je zuurkool vers? Als in, witte kool met zout in een Keulse pot in je kelder laten fermenteren? Awesomequote:Op zondag 15 juli 2018 10:47 schreef Red_85 het volgende:
Maak het zelf ofso met vers. Dit is gewoon een belediging. Want zuurkool is gewoon goed eten.
quote:Op zondag 15 juli 2018 19:47 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Jij maakt je zuurkool vers? Als in, witte kool met zout in een Keulse pot in je kelder laten fermenteren? Awesome
Nee, ik weet niet echt wat je bedoelt. Zuurkool is een houdbaar product van nature. In de winter halen ze het uit en ton en toen het in een plastic bakje voor de verkoop. In de zomer kun je het in een ander soort plastic verpakking kopen. Hak heeft het in een pot. En in dit topic komt het uit een blik. Same thing! Zuurkool = zuurkool.quote:Op zondag 15 juli 2018 20:25 schreef Red_85 het volgende:
[..]
Je weet echt wel wat ik bedoel.
Maar ik heb een kelder, je brengt me op een idee.
Inclusief piepers, spek, worst en alles wat er bij hoort?quote:Op zondag 15 juli 2018 20:28 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Nee, ik weet niet echt wat je bedoelt. Zuurkool is een houdbaar product van nature. In de winter halen ze het uit en ton en toen het in een plastic bakje voor de verkoop. In de zomer kun je het in een ander soort plastic verpakking kopen. Hak heeft het in een pot. En in dit topic komt het uit een blik. Same thing! Zuurkool = zuurkool.
J3 hoeft niet te kijkenquote:Op zaterdag 14 juli 2018 20:49 schreef Hamzoef het volgende:
Bijna moeten kokhalzen bij het zien van die onderste foto. Kan dat niet achter een spoiler?
was dit een week aanbieding of hebben ze dit vast in het assortiment in NL?quote:Op zaterdag 14 juli 2018 20:39 schreef Sicstus het volgende:
Een heerlijk gerecht uit de Duits-Oostenrijkse keuken, met zuurkool, aardappel, worst en spek. Door Lidl aangeboden als complete maaltijd in een handzaam blik!
Zie hier de bereiding:
[ afbeelding ]
De prachtige verpakking
[ afbeelding ]
Jumjum...
[ afbeelding ]
We warmen de boel op in een koekenpan, waarbij we moeten zorgen dat het niet gaat koken.
[ afbeelding ]
Het resultaat is dit feest op het bord.
En genieten maar! De zuurkool is lekker zuur, de stukjes spek heerlijk zout, en de worstjes een welkome aanvulling. Met dit soort krachtvoer krijg je gewoon zin in het voeren van Blitzkriege!
Dit was zo'n landenspecial, Duitsland-Oostenrijk-Zwitserland-thema (duhh).quote:Op dinsdag 17 juli 2018 18:39 schreef THEFXR het volgende:
[..]
was dit een week aanbieding of hebben ze dit vast in het assortiment in NL?
Dat doen wij wel. Met Kerst en Pasen maken we er dan met gehalk en rijst gevulde koolrolletjes van (Hongaars gerecht, töltött káposzta).quote:Op zondag 15 juli 2018 19:47 schreef Sicstus het volgende:
[..]
Jij maakt je zuurkool vers? Als in, witte kool met zout in een Keulse pot in je kelder laten fermenteren? Awesome
Klinkt heerlijk!quote:Op vrijdag 27 juli 2018 00:49 schreef Skeletor. het volgende:
[..]
Dat doen wij wel. Met Kerst en Pasen maken we er dan met gehalk en rijst gevulde koolrolletjes van (Hongaars gerecht, töltött káposzta).
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |