FOK!forum / WK 2018 / [Kwartfinale @ 06/07/18 - 20:00] Brazilië v België #1:
Mastermindedwoensdag 4 juli 2018 @ 20:32
tite-cropped_w2s0z8oqavqb1rqmb80w8y250.jpg


Hier had een huilstukje over Neymar kunnen staan, maar ik ben niet zo obsessief daarin. Misschien komt het omdat ik er welhaast immuun voor geworden ben na jaren Spaans voetbal kijken; niet heel veel anders, alleen valt het wat meer op voor mensen die er wat minder vaak naar kijken. Liever spreek ik over het feit dat Brazilië wat mij betreft de beste ploeg tot nu toe op dit WK is. De tegenstander in deze tweede kwartfinale is België. Die wisten op het nippertje Japan uit te schakelen in een abominabele wedstrijd. Als je het al tegen Japan ontzettend zwaar hebt, mag je je gaan bergen voor Brazilië. Zal de wedstrijd tegen Japan voor realiteitsbesef hebben gezorgd?

Brazilië is in aanvallend opzicht verreweg van wat ze waren in de Eliminatoria (kwalificatie CONMEBOL). Toen werd controle over de wedstrijd gecombineerd met veel goals en doelpunten. Nu is er vooralsnog alleen controle. Alisson, Thiago Silva en Miranda spelen al het hele WK, maar geven geen krimp. Brazilië heeft verreweg de minste schoten op doel weggegeven, vijf. Dat zegt wat, ondanks problemen op de links- en rechtsbackpositie. Het enige jammere is dan dat Casemiro als elitestofzuiger voor de verdediging tegen een schorsing is opgelopen. Fernandinho is geen slechte vervanger, maar toch.

Voorin bij Brazilië is het recept praktisch altijd hetzelfde; Willian, Coutinho, Neymar en Jesus met af en toe Paulinho als extra man. Met name Willian en Jesus zijn spelers die er in negatief opzicht worden uitgelicht. Willian lijkt momenteel geen bal goed te kunnen raken. Douglas Costa is voor Tite zeker een ‘go’: een basisplek heeft hij al gehad op dit WK, maar blessures zijn een bitch. Met Costa klikt het allemaal net iets beter in het elftal. De spitspositie is ook een en al twist; terwijl Jesus veel sleurt en werkt, brengt hij maar niet het aanvallende gif en extra’s wat Roberto Firmino kan brengen. Stress.

Worden we wat wijzer van België na vier wedstrijden? Je zou deze vraag met een ja kunnen beantwoorden. Tunesië, Panama en Engeland waren uiteindelijk slechts opwarmwedstrijden voor de knock-outfase. Japan was de eerste tegenstander op weg naar het moois waarvan bij Sporza het kwijl uit de bek loopt. Zoveel kwijl dat je er de hele vloer mee kunt boenen. En of het realistisch is, dat moois? Nee, nog lang niet. Wat was het slecht tegen Japan, oh wat was het slecht. Lees je de namen van Hazard, Lukaku, Mertens en De Bruyne? Je schuift dichter naar het puntje van je stoel. De realiteit is anders.

België is een vat van vraagtekens geworden na maandag. Het veldspel was op één glanzende counter na om te janken en Japan hoefde niet dichtbij goal te komen om echt gevaar te stichten. Dat is ook niet enorm gek als je een 3-4-3 hanteert waarin bovenal veel aanvallende spelers staan. Het is geen clubvoetbal waarin een coach dagelijks met zijn spelers kan werken aan de baalmomenten die aanvallende spelers hebben. Defensief wordt het dan een stuk vervelender. Laat dat nou net zijn wat je vrijdag tegen Brazilië niet kunt gebruiken.

Wat kunnen we vrijdag verwachten? Brazilië zal waarschijnlijk weinig aan haar zeer succesvolle concept veranderen. De schorsing voor Casemiro is een aderlating, maar Fernandinho als vervanger zal het verhaal niet extreem dramatisch maken. België heeft een hoop meer te doen. Gaan ze counteren? Gaan ze aanvallen? Gaan ze het middenveld verstevigen met Fellaini? En gaan Carrasco en Meunier het kunnen belopen? Een controleursduo met Witsel en De Bruyne lijkt in ieder geval een lastig verhaal.

[ Bericht 0% gewijzigd door Masterminded op 04-07-2018 20:46:53 ]
Bottendaalwoensdag 4 juli 2018 @ 20:46
Brazilië is gewoon de betere ploeg, vooral defensief.
Het is jammer dat Neymar zo irritant is, dat is eigenlijk de reden dat ik stiekem hoop dat België boven zichzelf uit stijgt of Brazilië een off day heeft
LordVoldermortwoensdag 4 juli 2018 @ 20:47
Mocht Belgie dit niet winnen, laat ze dan Neymar meenemen.
PSVCLwoensdag 4 juli 2018 @ 20:59
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2018 20:47 schreef LordVoldermort het volgende:
Mocht Belgie dit niet winnen, laat ze dan Neymar meenemen.
PSVCLwoensdag 4 juli 2018 @ 20:59
Ben neutraal deze pot
TLCwoensdag 4 juli 2018 @ 21:05
Brazilie is Japan niet, als je hier 2-0 achterstaat is het echt schluss.

2-1 trouwens voor Brazilie
trein2000woensdag 4 juli 2018 @ 22:54
Vrijdagavond ben ik onverwacht in Brussel, dat wordt genieten *O*
Dale__Cooperwoensdag 4 juli 2018 @ 23:13
Ik hoop op Brazilië en hoop dat ze de verdedigend van België kapot spelen. Is de verwachting dat de Belgen wederom met die 3-4-3 opstelling gaan spelen? Lijkt mij erg riskant tegen Brazilië.

Ben alleen bang dat de Belgen dodelijk gaan omschakelen.
Durmadadonderdag 5 juli 2018 @ 00:18
Ik hoop dat Neymar mondjes gaat snoeren
Anonymouszdonderdag 5 juli 2018 @ 00:28
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2018 20:47 schreef LordVoldermort het volgende:
Mocht Belgie dit niet winnen, laat ze dan Neymar meenemen.
Mexicanobakkerdonderdag 5 juli 2018 @ 00:29
Laten we hopen dat Belgie wint
wimderondonderdag 5 juli 2018 @ 01:10
#ANONIEMdonderdag 5 juli 2018 @ 06:32
Ik denk dat Brazilië gaat winnen :). Gun het België overigens zeer, maar op de kritieke momenten is het toch nog erg onzeker en tactisch vind ik het ook alles behalve overtuigend. Dat ze dan die match tegen Japan nog over de streep trekken zegt mij weinig, zou me eerder afvragen hoe je daar in hemelsnaam met 2-0 achter weet te komen, en dat had maar zo 3-0 of 4-0 kunnen zijn als de Jappen echt effectief waren geweest.

Zou vanwege de grote haat richting zijn persoon ook genot zijn als Neymar die hele Belgische verdediging aan gort speelt :9.
Chernidonderdag 5 juli 2018 @ 08:07
Ik hoop op België omdat het onze zuiderburen zijn en een leuke ploeg hebben. Ze hebben laten zien dat ze ondanks een 0-2 achterstand zijn teruggekomen en alsnog die pot winnen. Dat moet een morele boost geven waardoor ze zeker een kans tegen Brazilië hebben.

Ik moet wel zeggen dat Brazilië een uitstekende verdediging heeft dat bijna niets weggeeft. Wat in de historie van Brazilië altijd het grootste probleem is geweest is nu hun sterkste punt. Zelfs die Luis op die back positie vond ik erg goed spelen. Een uitstekende vervanger voor Marcelo.

België zal het op de counter moeten waarmaken. Daar hebben ze een uitstekend team voor.
hhh38donderdag 5 juli 2018 @ 09:21
Hup België
kl1172donderdag 5 juli 2018 @ 09:37
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 06:32 schreef Dejannn het volgende:

Zou vanwege de grote haat richting zijn persoon ook genot zijn als Neymar die hele Belgische verdediging aan gort speelt :9.
Die haat is er niet zomaar hé, hij is CR7² kwa irritant uitdagend gedrag + dat eindeloze geklaag, gehuil en overdreven gerol om enkel en alleen de tegenstander een kaart aan te smeren. Als ie dat niet zou doen, stond ie waarschijnlijk op gelijke hoogte als Messie en CR7, nu is ie ondanks zijn geniale voetbalkunsten vooral gekend voor zijn diva-streken.
Lothirieldonderdag 5 juli 2018 @ 09:44
Graag winnen van Brazilië :)

Al was het maar als revanche voor de onterechte uitschakeling tegen hen op het WK van 2002. Hoop dat de scheidsrechter ons deze keer niet naait...

Verder kan gewoon alles, dus ik geef de hoop niet op.
misteriksdonderdag 5 juli 2018 @ 10:00
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 06:32 schreef Dejannn het volgende:
, en dat had maar zo 3-0 of 4-0 kunnen zijn als de Jappen echt effectief waren geweest.

Het valt mij op dat deze opmerking enkel in Nederland gemaakt wordt. Het had namelijk ook 9-3 kunnent zijn als beiden echt effectief waren.

Inderdaad, al was het maar een revanche voor 2002. Die Prenderlul is na Pratt het grootste trauma voor Belgen in een WK. Ik geloof er ook nog in, maar dan wel in de wetenschap dat elke wedstrijd anders is, want buiten de veerkracht tegen Japan moet er van die wedstrijd niet veel meegenomen worden. Het moet veel beter tegen Brazilie en dat kan ook zomaar gebeuren. Ik geef ze 45procent kans om te winnen en 50 procent als Jan Vertonghen een peper in de kont geduwd wordt

[ Bericht 27% gewijzigd door misteriks op 05-07-2018 10:10:37 ]
maxi-musdonderdag 5 juli 2018 @ 10:01
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 00:29 schreef Mexicanobakker het volgende:
Laten we hopen dat Belgie wint
Nee.
Jivisdonderdag 5 juli 2018 @ 10:19
quote:
0s.gif Op woensdag 4 juli 2018 23:13 schreef Dale__Cooper het volgende:
Ik hoop op Brazilië en hoop dat ze de verdedigend van België kapot spelen. Is de verwachting dat de Belgen wederom met die 3-4-3 opstelling gaan spelen? Lijkt mij erg riskant tegen Brazilië.

Ben alleen bang dat de Belgen dodelijk gaan omschakelen.
Fellaini komt er waarschijnlijk bij ten koste van Carrasco of Mertens.
opreisdonderdag 5 juli 2018 @ 11:23
Zou toch vreselijk zijn als belgie iets klaarspeelt? Beter verliezen en kunnen we nog steeds een beetje om ze lachen
wimderondonderdag 5 juli 2018 @ 12:05
quote:
Neymar lag al bijna een kwartier op de grond op het WK

Het zal niemand verbazen, maar op dit is er geen enkele speler die meer op de grond heeft gelegen dan Neymar. Het Zwitserse RTS Sport berekende dat de Braziliaanse vedette op dit WK in totaal veertien minuten op het Russische gras heeft gelegen.

Vooral de theatrale manier waarop de Braziliaan telkens neerzijgt, is al veel voer geweest voor discussie op dit WK. Zo noemde Mexicaans bondscoach Juan Carlos Osorio de Braziliaanse spelverdeler een “komediant” toen die meer dan vijf minuten verzorging nodig had nadat Layun op zijn enkel was gaan staan. Ex-voetballer Eric Cantona wees de Braziliaan op ludieke manier op zijn overacting. “Als je geraakt wordt aan je rechterschouder, moet je niet wenen terwijl je je linkerwang vasthoudt.” Neymar zelf deed de storm aan kritiek op zijn theater af als “pogingen om me te destabiliseren.”

Feit is wel dat geen enkele speler meer fouten moet ondergaan dan Neymar. In vier WK-matchen werd hij 21 keer foutief afgestopt, per match goed voor een gemiddelde van 4,85 keer. Met de gebruikelijke rolbewegingen nadien. Dat zal tegen de Rode Duivels niet anders zijn.
hhh38donderdag 5 juli 2018 @ 12:12
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 11:23 schreef opreis het volgende:
Zou toch vreselijk zijn als belgie iets klaarspeelt? Beter verliezen en kunnen we nog steeds een beetje om ze lachen
Waarom?
hvandonderdag 5 juli 2018 @ 12:42
Hoop dat Belgie gaat winnen. Mocht dat niet lukken hoop ik dat een Belg in ieder geval Neymar een mild kriebelhoestje geeft. Wat erger ik mij aan die gast. Sowieso vind ik alle Zuid Amerikaanse teams een stel jankerds. :r

[ Bericht 4% gewijzigd door Drizzt_DoUrden op 05-07-2018 13:10:59 ]
Slobeenddonderdag 5 juli 2018 @ 12:48
Extreem genant interview weer van Bert met Kompany. “Wat vind je van Nederland”

https://nos.nl/wk2018/vid(...)en-in-de-modder.html
misteriksdonderdag 5 juli 2018 @ 13:16
quote:
9s.gif Op donderdag 5 juli 2018 12:48 schreef Slobeend het volgende:
Extreem genant interview weer van Bert met Kompany. “Wat vind je van Nederland”

https://nos.nl/wk2018/vid(...)en-in-de-modder.html
Tegen Januzaj maakte hij zichzelf belachelijk. Ik dacht eerst dat die kerel voor een of ander comedy-programma werkte, maar hij is dus wel degelijk de NOS-sport journalist ? _O- _O-
Belgosomedonderdag 5 juli 2018 @ 13:51
quote:
9s.gif Op donderdag 5 juli 2018 12:48 schreef Slobeend het volgende:
Extreem genant interview weer van Bert met Kompany. “Wat vind je van Nederland”

https://nos.nl/wk2018/vid(...)en-in-de-modder.html
Mooi beantwoord wel
watteldonderdag 5 juli 2018 @ 14:01
quote:
10s.gif Op donderdag 5 juli 2018 13:16 schreef misteriks het volgende:

[..]

Tegen Januzaj maakte hij zichzelf belachelijk. Ik dacht eerst dat die kerel voor een of ander comedy-programma werkte, maar hij is dus wel degelijk de NOS-sport journalist ? _O- _O-
Bert Maalderink bestaat helemaal niet het is een typetje van Henry van Loon, ongemakkelijker wordt het niet ;(
Munktardonderdag 5 juli 2018 @ 14:25
Zou belgie gediskwalificeerd worden als ze allemaal neymar style op de grond zouden vallen tijdens het braziliaanse volkslied?
Slobeenddonderdag 5 juli 2018 @ 14:27
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 14:25 schreef Munktar het volgende:
Zou belgie gediskwalificeerd worden als ze allemaal neymar style op de grond zouden vallen tijdens het braziliaanse volkslied?
Zou het wat uitmaken?
kl1172donderdag 5 juli 2018 @ 14:31
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 14:25 schreef Munktar het volgende:
Zou belgie gediskwalificeerd worden als ze allemaal neymar style op de grond zouden vallen tijdens het braziliaanse volkslied?
Dat zouden ze moeten doen als ze een handje krijgen van Neymar net na het volkslied.
Taradodonderdag 5 juli 2018 @ 15:59
quote:
9s.gif Op donderdag 5 juli 2018 12:48 schreef Slobeend het volgende:
Extreem genant interview weer van Bert met Kompany. “Wat vind je van Nederland”

https://nos.nl/wk2018/vid(...)en-in-de-modder.html
kan die Bert niet gewoon wat Novichok tot zich nemen, 1 van de redenen dat ik die NOS mijd, sowieso wat moeten die gasten in Rusland, zonde van het geld.
AMCAdonderdag 5 juli 2018 @ 16:06
Hup Brasil *O*
PSVCLdonderdag 5 juli 2018 @ 16:16
Hopelijk vervangt Firmino die Jesus
Achterhokerdonderdag 5 juli 2018 @ 16:18
Aan beide teams een stronthekel maar hopen op België. Dat is toch iets makkelijker voor de tegenstander in de volgende ronde.
maxi-musdonderdag 5 juli 2018 @ 16:28
Het wachten is op Wim die Bert Maalderink gaat verdedigen.
dvdfreakdonderdag 5 juli 2018 @ 16:29
ik hoop echt belgie weg met dat samba voetbal
Mastermindeddonderdag 5 juli 2018 @ 17:13
Tite has confirmed the Brazilian lineup against Belgium, Miranda will be the captain this time:

Alisson; Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Fernandinho; Paulinho, Coutinho, Willian, Neymar; Gabriel Jesus #WorldCup
De_Kraamdonderdag 5 juli 2018 @ 17:27
#ANONIEMdonderdag 5 juli 2018 @ 17:34
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 09:37 schreef kl1172 het volgende:

[..]

Die haat is er niet zomaar hé, hij is CR7² kwa irritant uitdagend gedrag + dat eindeloze geklaag, gehuil en overdreven gerol om enkel en alleen de tegenstander een kaart aan te smeren. Als ie dat niet zou doen, stond ie waarschijnlijk op gelijke hoogte als Messie en CR7, nu is ie ondanks zijn geniale voetbalkunsten vooral gekend voor zijn diva-streken.
Dat begrijp ik allemaal hartstikke goed. Maar dat mensen zich daar zó over kunnen opwinden vind ik wat belachelijk eerlijk gezegd. Neymar voelt de druk, is nog niet echt in vorm en uit dat met dit aanstellerige gedrag waar hij vooral zichzelf mee voor lul zet. Je maakt het juist erger door het heel groot te maken, dat wil hij er ook mee bereiken ... aandacht.

Op de Braziliaanse televisie hebben ze zelfs psychologen aan het woord gelaten om zijn gedrag te verklaren, hou op hoor :'). Schouders ophalen en negeren, dan houd hij er vanzelf wel mee op aangezien het niet meer het gewenste resultaat geeft.

En om dan om die reden haat spuwen over heel de Braziliaanse ploeg en hopen dat ze verliezen _O-. Neymar is maar één van de 23 spelers, één van de dik 200 miljoen inwoners van dat land. Uiteindelijk is Brazilië met Frankrijk één van de twee laatste absolute toplanden die over is en ik zou het ergens toch jammer vinden als ze worden uitgeschakeld.
#ANONIEMdonderdag 5 juli 2018 @ 17:50
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 16:29 schreef dvdfreak het volgende:
ik hoop echt belgie weg met dat samba voetbal
Samba is het al jaren niet meer
Lothirieldonderdag 5 juli 2018 @ 17:53
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 17:13 schreef Masterminded het volgende:
Tite has confirmed the Brazilian lineup against Belgium, Miranda will be the captain this time:

Alisson; Fagner, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Fernandinho; Paulinho, Coutinho, Willian, Neymar; Gabriel Jesus #WorldCup
Die Fagner is toch maar matig, moeten ze toch iets beter voor hebben als vervanger voor Douglas Costa?
hhh38donderdag 5 juli 2018 @ 17:56
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 17:53 schreef Lothiriel het volgende:

[..]

Die Fagner is toch maar matig, moeten ze toch iets beter voor hebben als vervanger voor Douglas Costa?
Douglas Costa is geen rechtsback
Lothirieldonderdag 5 juli 2018 @ 18:00
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 17:56 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Douglas Costa is geen rechtsback
Oh dacht dat ie ook op rechts kon spelen

Is Fagner altijd eerste keuze dan?
Mastermindeddonderdag 5 juli 2018 @ 18:05
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 18:00 schreef Lothiriel het volgende:

[..]

Oh dacht dat ie ook op rechts kon spelen

Is Fagner altijd eerste keuze dan?
Dani Alves is de belangrijkste back, echter te geblesseerd voor het WK. Danilo zit wel bij de selectie maar is ook geblesseerd.

Costa kan linksbuiten, rechtsbuiten, achter de spits.
Lothirieldonderdag 5 juli 2018 @ 18:10
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 18:05 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Dani Alves is de belangrijkste back, echter te geblesseerd voor het WK. Danilo zit wel bij de selectie maar is ook geblesseerd.

Costa kan linksbuiten, rechtsbuiten, achter de spits.
Thx :) Wist ik allemaal niet. Nou ben blij dat Brazilië toch hier en daar wat mindere keuzes heeft staan, maakt de strijd morgen wat minder ongelijk met die Belgische "verdediging" :)
klaasweetallesdonderdag 5 juli 2018 @ 19:31
giphy.gif
klaasweetallesdonderdag 5 juli 2018 @ 19:32
quote:
6s.gif Op donderdag 5 juli 2018 18:10 schreef Lothiriel het volgende:

[..]

Thx :) Wist ik allemaal niet. Nou ben blij dat Brazilië toch hier en daar wat mindere keuzes heeft staan, maakt de strijd morgen wat minder ongelijk met die Belgische "verdediging" :)
Ik denk dat belgie wat snelheid achterin tekort komt
#ANONIEMdonderdag 5 juli 2018 @ 19:46
Ik zie niet in waarom België dit zou moeten winnen. Tot nu toe ben ik nog steeds niet onder de indruk van dat team, met name de verdediging valt behoorlijk tegen. Tegen landen als Japan ontsnap je nog wel, maar tegen dit soort landen is het wel klaar. Brazilië vind ik juist steeds sterker worden en geven steeds minder weg achterin.

Doe maar 5-0, dan zijn we daar ook weer van af. Ik kan niet wachten op het interview met Kevin de Bruyne na afloop over die bald fraud.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-07-2018 19:47:07 ]
PSVCLdonderdag 5 juli 2018 @ 20:12
Jesus is nu wel te begrijpen eigenlijk , tegen de slome achterhoede van Belgie.
capuchon_jongendonderdag 5 juli 2018 @ 20:24
Pfff Als Belg durf ik niet te kijken.....

Ik heb er totaal geen goed gevoel bij
maxi-musdonderdag 5 juli 2018 @ 20:34
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 20:24 schreef capuchon_jongen het volgende:
Pfff Als Belg durf ik niet te kijken.....

Ik heb er totaal geen goed gevoel bij
Ik had er de laatste keer dat NL tegen Brazilië moest in de kwartfinale ook niet veel vertrouwen in.
Pedrosodonderdag 5 juli 2018 @ 20:39
Tegen Japan zat alle druk bij de Belgen, nu kunnen ze wat meer vanuit de underdog positie opereren. Niet nodig wat mij betreft, qua spelersmateriaal doen ze zeker niet onder tov Brazilië.
Als het de Belgen niet tegenzit dan gaan ze het winnen ook, zo geweldig is Brazilië niet.
R-woud93donderdag 5 juli 2018 @ 20:40
Hup Brazilië *O*
naatje_1donderdag 5 juli 2018 @ 21:26
Gaat België profiteren van underdog-positie, dat is denk ik de vraag... Nederland heeft daar vaak wel nut bij, maar hoe België hierin is...
klaasweetallesdonderdag 5 juli 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 19:46 schreef Bolasie het volgende:
Ik zie niet in waarom België dit zou moeten winnen. Tot nu toe ben ik nog steeds niet onder de indruk van dat team, met name de verdediging valt behoorlijk tegen. Tegen landen als Japan ontsnap je nog wel, maar tegen dit soort landen is het wel klaar. Brazilië vind ik juist steeds sterker worden en geven steeds minder weg achterin.

Doe maar 5-0, dan zijn we daar ook weer van af. Ik kan niet wachten op het interview met Kevin de Bruyne na afloop over die bald fraud.
ik vind alles van belgie tegenvallen

alleen die gekkies van de NOS proberen een België hype te creëren....laten we hopen dat dit na morgen ook stopt....
dvdfreakdonderdag 5 juli 2018 @ 21:49
quote:
ik kan me dit nog herinneren belgie de veel betere ploeg hopelijk zetten ze dit recht morgen
JR-Style-93donderdag 5 juli 2018 @ 22:44
quote:
1s.gif Op donderdag 5 juli 2018 20:34 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Ik had er de laatste keer dat NL tegen Brazilië moest in de kwartfinale ook niet veel vertrouwen in.
En dat Brazilië was echt niet veel bijzonders als je die namen bekijkt.
Montaguidonderdag 5 juli 2018 @ 22:47
Chadli erin voor Carrasco lijkt me al wel voldoende.
KennyPowersdonderdag 5 juli 2018 @ 22:49
2-0, masterclass Casemiro.
hhh38donderdag 5 juli 2018 @ 22:50
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 22:49 schreef KennyPowers het volgende:
2-0, masterclass Casemiro.
Vanaf de tribune?
KennyPowersdonderdag 5 juli 2018 @ 22:52
Oh, dan 0-2.
Drizzt_DoUrdendonderdag 5 juli 2018 @ 22:57
België mag deze winnen, maar daarna moeten ze naar huis. Ik wil niet dat ze wereldkampioen worden!
hhh38donderdag 5 juli 2018 @ 22:58
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 22:57 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
België mag deze winnen, maar daarna moeten ze naar huis. Ik wil niet dat ze wereldkampioen worden!
Dit is mijn ideale scenario ook
Mastermindeddonderdag 5 juli 2018 @ 23:03
https://fivethirtyeight.c(...)est-at-wasting-time/

Cynegeticus twitterde op donderdag 05-07-2018 om 22:59:47 Brazil are not among the teams that waste time the most in the #WorldCup, according to this study: https://t.co/KvIukNtlWc reageer retweet
Hathorvrijdag 6 juli 2018 @ 00:31
Ik heb niks met Belgie, maar die Braziliaanse zeikwijven gun ik al helemaal niks, dus hup Belgie.
Mexicanobakkervrijdag 6 juli 2018 @ 01:10
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 22:58 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Dit is mijn ideale scenario ook
Jup, Uruguay - Kroatië als finale hoop ik op en dan belgie - Engeland als troostfinale
Mexicanobakkervrijdag 6 juli 2018 @ 01:12
quote:
7s.gif Op donderdag 5 juli 2018 23:03 schreef Masterminded het volgende:
https://fivethirtyeight.c(...)est-at-wasting-time/

Cynegeticus twitterde op donderdag 05-07-2018 om 22:59:47 Brazil are not among the teams that waste time the most in the #WorldCup, according to this study: https://t.co/KvIukNtlWc reageer retweet
Jeetje

Allemaal op de neymar bandwagon jongens! (Oh en ik vind Brazilië best een acceptabele winnaar, ik zou belgie alleen leuker vinden)
Taradovrijdag 6 juli 2018 @ 09:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 01:12 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jeetje

Allemaal op de neymar bandwagon jongens! (Oh en ik vind Brazilië best een acceptabele winnaar, ik zou belgie alleen leuker vinden)
zou wel een stuntje zijn, krijg alweer teveel berichten van Braziliaanse vrienden dat het al bijna in de tas zit. Hexacampeão nee nog liever even niet.
Mastermindedvrijdag 6 juli 2018 @ 09:45
DhZ_VwBW4AAZMJP.jpg
Lothirielvrijdag 6 juli 2018 @ 09:54
quote:
7s.gif Op donderdag 5 juli 2018 23:03 schreef Masterminded het volgende:
https://fivethirtyeight.c(...)est-at-wasting-time/

Cynegeticus twitterde op donderdag 05-07-2018 om 22:59:47 Brazil are not among the teams that waste time the most in the #WorldCup, according to this study: https://t.co/KvIukNtlWc reageer retweet
Wordt niks gezegd over tijdsverspilling bij fouten/eventuele blessures tho. Of wordt dat ergens anders bijgeteld? Want de meeste klachten gaan over Neymar z'n gerol, niet over het al dan niet lang doen over een corner of vrije trap.
Lothirielvrijdag 6 juli 2018 @ 09:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 09:30 schreef Tarado het volgende:

[..]

zou wel een stuntje zijn, krijg alweer teveel berichten van Braziliaanse vrienden dat het al bijna in de tas zit. Hexacampeão nee nog liever even niet.
Braziliaantjes zoals altijd lekker arrogant :P

Hopelijk denkt het team dat ook, dan heeft België een kans.
Anonymouszvrijdag 6 juli 2018 @ 10:00
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 22:57 schreef Drizzt_DoUrden het volgende:
België mag deze winnen, maar daarna moeten ze naar huis. Ik wil niet dat ze wereldkampioen worden!
Anonymouszvrijdag 6 juli 2018 @ 10:02
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 01:10 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Jup, Uruguay - Kroatië als finale hoop ik op en dan belgie - Engeland als troostfinale
hoop het ook maar ik denk dat Frankrijk vanmiddag wint
Chernivrijdag 6 juli 2018 @ 10:07
quote:
6s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 09:56 schreef Lothiriel het volgende:

[..]

Braziliaantjes zoals altijd lekker arrogant :P

Hopelijk denkt het team dat ook, dan heeft België een kans.
Nederland kon het ook in de kwart finale tegen Brazilië en Nederland was ook de underdog. Het had weliswaar 3 tot 4-0 in de eerste 45 min kunnen zijn voor Brazilië maar Nederland won alsnog. Ook Italië was de underdog in 1982 en in 1990 was Argentinië de underdog. Maar Brazilië verloor.

Op de counter en omschakeling moet België het kunnen redden. Ze hebben een uitstekend team voor die tactiek. Hoop ook dat ze winnen. Niet omdat ik Brazilië het niet zou gunnen vanwege Neymar maar Brazilië heeft al vaak genoeg die cup gewonnen en België heeft nu de mogelijkheid en het zijn onze zuiderburen. Ik wens ze veel succes.
Lothirielvrijdag 6 juli 2018 @ 10:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 10:02 schreef Anonymousz het volgende:

[..]

hoop het ook maar ik denk dat Frankrijk vanmiddag wint
Uruguay is achteraan wel heel erg taai, dus zou ik niet zo zeker van zijn
Lothirielvrijdag 6 juli 2018 @ 10:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 10:07 schreef Cherni het volgende:

[..]

Nederland kon het ook in de kwart finale tegen Brazilië en Nederland was ook de underdog. Het het weliswaar 3 tot 4-0 in de eerste 45 min kunnen zijn voor Brazilië maar Nederland won alsnog. Ook Italië was de underdog in 1982 en in 1990 was Argentinië de underdog. Maar Brazilië verloor.

Op de counter en omschakeling moet België het kunnen redden. Ze hebben een uitstekend team voor die tactiek. Hoop ook dat ze winnen. Niet omdat ik Brazilië het niet zou gunnen vanwege Neymar maar Brazilië heeft al vaak genoeg die cup gewonnen en België heeft nu de mogelijkheid en het zijn onze zuiderburen. Ik wens ze veel succes.
We zullen het straks zien *O* Hopelijk is de verdediging wat beter bij de les vandaag. Ik ben als Belg al blij als we nu tot de halve finale raken. Daarna zien we wel weer. Lekker nuchter zoals altijd dus :P
DRGodvrijdag 6 juli 2018 @ 10:27
quote:
7s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 10:09 schreef Lothiriel het volgende:

[..]

We zullen het straks zien *O* Hopelijk is de verdediging wat beter bij de les vandaag. Ik ben als Belg al blij als we nu tot de halve finale raken. Daarna zien we wel weer. Lekker nuchter zoals altijd dus :P
Mag je ook wel zijn met de ploegen die je tot nu toe getroffen hebt.
Lothirielvrijdag 6 juli 2018 @ 10:30
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 10:27 schreef DRGod het volgende:

[..]

Mag je ook wel zijn met de ploegen die je tot nu toe getroffen hebt.
Onnodige opmerking
DRGodvrijdag 6 juli 2018 @ 10:32
quote:
15s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 10:30 schreef Lothiriel het volgende:

[..]

Onnodige opmerking
Snap ik.
Kopikovrijdag 6 juli 2018 @ 11:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 00:31 schreef Hathor het volgende:
Ik heb niks met Belgie, maar die Braziliaanse zeikwijven gun ik al helemaal niks, dus hup Belgie.
Wie nog meer naast Neymar dan?
Hathorvrijdag 6 juli 2018 @ 11:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 11:02 schreef Kopiko het volgende:

[..]

Wie nog meer naast Neymar dan?
In deze selectie alleen Neymar, maar ze hebben er wel meer gehad in het verleden, Rivaldo bv was ook zo'n vreselijke toneelspeler. Maar het is ook niet alleen dat gedrag, het is ook de gemeenheid waarmee ze kunnen spelen als het tegenzit, smerige overtredingen, en constant zeuren tegen de scheids. Ik vind het gewoon vervelende lui. Het zal wel een Zuid Amerikaans dingetje zijn, want Argentijnen en Uruguayanen zijn exact hetzelfde.
Kopikovrijdag 6 juli 2018 @ 11:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 11:08 schreef Hathor het volgende:
Rivaldo bv was ook zo'n vreselijke toneelspeler.
Oh ja :) Die had ik vrij hoog zitten tot dat ene onvergetelijke moment.
Hathorvrijdag 6 juli 2018 @ 11:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 11:10 schreef Kopiko het volgende:

[..]

Oh ja :) Die had ik vrij hoog zitten tot dat ene onvergetelijke moment.
Dat was tegen Turkije dacht ik. het ergste was nog wel dat dat walgelijke gedrag nog beloond werd ook, want die Turk die de bal trapte werd er doodleuk uitgestuurd. En uiteindelijk werd die poppenkast nog beloond met de wereldtitel ook. Daarom ben ik eigenlijk automatisch altijd tegen Brazilie, wie de tegenstander ook is.
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 11:21
Hele gegronde reden hoor, tegen Brazilië zijn om een incident van zestien jaar geleden _O-

quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 11:08 schreef Hathor het volgende:

[..]

In deze selectie alleen Neymar, maar ze hebben er wel meer gehad in het verleden, Rivaldo bv was ook zo'n vreselijke toneelspeler. Maar het is ook niet alleen dat gedrag, het is ook de gemeenheid waarmee ze kunnen spelen als het tegenzit, smerige overtredingen, en constant zeuren tegen de scheids. Ik vind het gewoon vervelende lui. Het zal wel een Zuid Amerikaans dingetje zijn, want Argentijnen en Uruguayanen zijn exact hetzelfde.
Engeland deed er toch de afgelopen match net zo goed aan mee tegen Colombia. Of die Zweden, gaan ook met het minste geringste contact jankend naar de grond. Je ziet het tegenwoordig gewoon eigenlijk overal terug. Die selectieve verontwaardiging als het om Zuid-Amerikaanse teams gaat is vrij kansloos.

[ Bericht 75% gewijzigd door #ANONIEM op 06-07-2018 11:23:20 ]
Chernivrijdag 6 juli 2018 @ 11:51
quote:
11s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 11:21 schreef Dejannn het volgende:
Hele gegronde reden hoor, tegen Brazilië zijn om een incident van zestien jaar geleden _O-

[..]

Engeland deed er toch de afgelopen match net zo goed aan mee tegen Colombia. Of die Zweden, gaan ook met het minste geringste contact jankend naar de grond. Je ziet het tegenwoordig gewoon eigenlijk overal terug. Die selectieve verontwaardiging als het om Zuid-Amerikaanse teams gaat is vrij kansloos.
Tegen Neymar zijn wel veel overtredingen gemaakt waar men terecht voor fluit. Maar dat overdrijven is toch bizar, terwijl juist hij dat helemaal niet nodig heeft. Voor de rest heb je wel gelijk.

Portugal is nog wel erger dan al die Zuid Amerikaanse teams. Bovendien maken zij ook harde overtredingen.
Afhaalchineesvrijdag 6 juli 2018 @ 12:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 11:18 schreef Hathor het volgende:

[..]

Dat was tegen Turkije dacht ik. het ergste was nog wel dat dat walgelijke gedrag nog beloond werd ook, want die Turk die de bal trapte werd er doodleuk uitgestuurd. En uiteindelijk werd die poppenkast nog beloond met de wereldtitel ook. Daarom ben ik eigenlijk automatisch altijd tegen Brazilie, wie de tegenstander ook is.
Met de VAR had dat toernooi er zo anders uitgezien
Afhaalchineesvrijdag 6 juli 2018 @ 12:53
quote:
11s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 11:21 schreef Dejannn het volgende:
Hele gegronde reden hoor, tegen Brazilië zijn om een incident van zestien jaar geleden _O-

[..]

Engeland deed er toch de afgelopen match net zo goed aan mee tegen Colombia. Of die Zweden, gaan ook met het minste geringste contact jankend naar de grond. Je ziet het tegenwoordig gewoon eigenlijk overal terug. Die selectieve verontwaardiging als het om Zuid-Amerikaanse teams gaat is vrij kansloos.
Dat was gewoon een flinke schoppartij
Lothirielvrijdag 6 juli 2018 @ 12:54
quote:
11s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 11:21 schreef Dejannn het volgende:
Hele gegronde reden hoor, tegen Brazilië zijn om een incident van zestien jaar geleden _O-

[..]

Engeland deed er toch de afgelopen match net zo goed aan mee tegen Colombia. Of die Zweden, gaan ook met het minste geringste contact jankend naar de grond. Je ziet het tegenwoordig gewoon eigenlijk overal terug. Die selectieve verontwaardiging als het om Zuid-Amerikaanse teams gaat is vrij kansloos.
Mwah, Rivaldo was zo'n misselijk mannetje op dat toernooi dat ik toch een afkeer van het Braziliaanse elftal ben blijven behouden. Neymar maakt dat er niet beter op.
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 13:03
Twee spelers dan. Alsnog ongegrond. Beetje hetzelfde niveau als dat Mexicaanse meisje met haar liedje over Robben vier jaar terug :9

quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 12:52 schreef Afhaalchinees het volgende:

[..]

Met de VAR had dat toernooi er zo anders uitgezien
Met de VAR had bijna elke wedstrijd uit het verleden er anders uitgezien :s)
Wuwwavrijdag 6 juli 2018 @ 13:09
Op zich zou ik de Belgen een klein voetbaltraumaatje gunnen. Jammer dat je niet zo snel meer een onterechte penalty kunt verdienen nu VAR bestaat. Maar een verlies in de laatste minuut zou ik van kunnen genieten.
Lothirielvrijdag 6 juli 2018 @ 13:18
36662253_10156393371269463_4545575004179267584_n.jpg?_nc_cat=0&oh=d405e1904abb17a954e2a894d02e6219&oe=5BA89B94
Hathorvrijdag 6 juli 2018 @ 14:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 13:09 schreef Wuwwa het volgende:
Op zich zou ik de Belgen een klein voetbaltraumaatje gunnen. Jammer dat je niet zo snel meer een onterechte penalty kunt verdienen nu VAR bestaat. Maar een verlies in de laatste minuut zou ik van kunnen genieten.
Wat dacht je van een verlies in de finale? Dat drama hebben wij al 3 keer mee moeten maken, weten zij ook eens hoe dat voelt.
Anonymouszvrijdag 6 juli 2018 @ 15:29
kurk_droogvrijdag 6 juli 2018 @ 16:01
ik gun die belgen helemaal geen klote. Ze stikken er maar in.
Drieklankvrijdag 6 juli 2018 @ 16:42
Ik wel. Ik vind het leuk om België te zien voetballen en ik hoop dat België wint. *O*

Het commentaar mag wel enthousiaster. Blij zijn doe je zo:


Lukaku! Lukaku! Oooooohhhh! :+
naatje_1vrijdag 6 juli 2018 @ 18:00
Geen carrasco, ben ik wel content mee
Burner82vrijdag 6 juli 2018 @ 18:03
België *O* *O* *O* *O*
Cocovrijdag 6 juli 2018 @ 18:04
Sow, Stijn is vernietigend over België in de OP.
Lothirielvrijdag 6 juli 2018 @ 18:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 16:01 schreef kurk_droog het volgende:
ik gun die belgen helemaal geen klote. Ze stikken er maar in.
hater :o
Perrinvrijdag 6 juli 2018 @ 18:06
Ik hoop dat België Brazilië klop gaat geven. Ik vrees het omgekeerde.
LordVoldermortvrijdag 6 juli 2018 @ 18:07
HUP BELGIE
De_Kraamvrijdag 6 juli 2018 @ 18:09
Hou je een beetje in als je kritiek op Neymar hebt. Dank.


:')
Burner82vrijdag 6 juli 2018 @ 18:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:09 schreef De_Kraam het volgende:
Hou je een beetje in als je kritiek op Neymar hebt. Dank.

:')
We weten iig wie er voor Brazilië is _O- _O-
LordVoldermortvrijdag 6 juli 2018 @ 18:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:09 schreef De_Kraam het volgende:
Hou je een beetje in als je kritiek op Neymar hebt. Dank.


:')
Als Brazilie verliest kunnen we Stijn afvoeren richting het pieter baan centrum.

NOOIT MEER ZA
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 18:12
7c66b0cdbaacb20c3d431886cb409ab4.gif
De_Kraamvrijdag 6 juli 2018 @ 18:13
Zou spontaan voor België worden van die topicpointer.
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 18:15
Check die landverraders dan op het nieuws. Nederlanders :')

32a3a44d530ab1c91fb76d2364564e39.gif
Perrinvrijdag 6 juli 2018 @ 18:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:12 schreef 3rr0r het volgende:
[ afbeelding ]
* Perrin houdt zich in.

Schande voor het voetbal die idioot.
De_Kraamvrijdag 6 juli 2018 @ 18:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:15 schreef 3rr0r het volgende:
Check die landverraders dan op het nieuws. Nederlanders :')

[ afbeelding ]
Dit kan echt niet.
dvdfreakvrijdag 6 juli 2018 @ 18:17
36670185_2064227056928820_7066849995252563968_n.jpg?_nc_cat=0&oh=b3a770244a4c60ab9d6d7051ba883e8a&oe=5BD4FB72
Slobeendvrijdag 6 juli 2018 @ 18:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:12 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Als Brazilie verliest kunnen we Stijn afvoeren richting het pieter baan centrum.

NOOIT MEER ZA
Lekker simpel weer.
Lothirielvrijdag 6 juli 2018 @ 18:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:15 schreef 3rr0r het volgende:
Check die landverraders dan op het nieuws. Nederlanders :')

[ afbeelding ]
Ik had een oranje shirtje aan tijdens het WK van 2010 :)
KingRolandvrijdag 6 juli 2018 @ 18:19
fireeeeeeeeeeee
DRGodvrijdag 6 juli 2018 @ 18:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:15 schreef 3rr0r het volgende:
Check die landverraders dan op het nieuws. Nederlanders :')

[ afbeelding ]
Geert verdient zijn centen in België. Dan interesseert het Nederlanders inderdaad niet zoveel welk shirt ze aantrekken :')
Koffieplantervrijdag 6 juli 2018 @ 18:21
Brazil_240-animated-flag-gifs.gif
Lothirielvrijdag 6 juli 2018 @ 18:21
Voordat je reageert
Hou je een beetje in als je kritiek op Neymar hebt. Dank.

is dit van de topicopener of van een mod
De_Kraamvrijdag 6 juli 2018 @ 18:21
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:12 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Als Brazilie verliest kunnen we Stijn afvoeren richting het pieter baan centrum.

NOOIT MEER ZA
Ik wil die Belgen eruit. Maar Brasil mag ook naar huis.

Keuzes.
LordVoldermortvrijdag 6 juli 2018 @ 18:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:13 schreef De_Kraam het volgende:
Zou spontaan voor België worden van die topicpointer.
Wtf
Lothirielvrijdag 6 juli 2018 @ 18:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:21 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Ik wil die Belgen eruit. Maar Brasil mag ook naar huis.

Keuzes.
Brazilië eruit en in de halve België eruit
LordVoldermortvrijdag 6 juli 2018 @ 18:22
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:21 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Ik wil die Belgen eruit. Maar Brasil mag ook naar huis.

Keuzes.
Belgie verliest wel van Frankrijk. Dat aids Brazilie kan nog zomaar winnen ook en dan krijgen we weer van die acts dat ze samba voetbal spelen.
Anonymouszvrijdag 6 juli 2018 @ 18:24
België mag geen eerder wereldkampioen worden dan Nederland

Hopelijk wint België vanavond en verliest van Frankrijk dinsdag
Koffieplantervrijdag 6 juli 2018 @ 18:24
quote:
9s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:22 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Belgie verliest wel van Frankrijk. Dat aids Brazilie kan nog zomaar winnen ook en dan krijgen we weer van die acts dat ze samba voetbal spelen.
Helemaal niemand zegt dat.
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 18:27
Ik steun Neymar vanavond, jullie kunnen me wat
Machielovicvrijdag 6 juli 2018 @ 18:35
quote:
7s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:24 schreef Anonymousz het volgende:
België mag geen eerder wereldkampioen worden dan Nederland

Hopelijk wint België vanavond en verliest van Frankrijk dinsdag
:Y To the final en dan hard eraf o|O

Ben voor België maar tegen beter weten in, geef ze weinig kans -O-
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 18:36
Ik denk 1-0 Brazilië, laatste minuut Marcelo.
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 18:37
quote:
7s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:24 schreef Anonymousz het volgende:
België mag geen eerder wereldkampioen worden dan Nederland

Hopelijk wint België vanavond en verliest van Frankrijk dinsdag
tongue-gif-8.gif
KennyPowersvrijdag 6 juli 2018 @ 18:47
Witsel - Fellaini oogaids
Burner82vrijdag 6 juli 2018 @ 18:47
Valt Neymar kermend op de grond terwijl er niks aan de hand is binnen? :
A: 5 minuten
B: 10 minuten
C: 15 minuten
Anonymouszvrijdag 6 juli 2018 @ 18:47
quote:
11s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:37 schreef O_o_ het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
jij weer


761fmdv.jpg
Anonymouszvrijdag 6 juli 2018 @ 18:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:47 schreef Burner82 het volgende:
Valt Neymar kermend op de grond terwijl er niks aan de hand is binnen? :
A: 5 minuten
B: 10 minuten
C: 15 minuten
a.
Slobeendvrijdag 6 juli 2018 @ 18:49
Fellaini boven Dembele :')
Flippieevrijdag 6 juli 2018 @ 18:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:47 schreef Burner82 het volgende:
Valt Neymar kermend op de grond terwijl er niks aan de hand is binnen? :
A: 5 minuten
B: 10 minuten
C: 15 minuten
D: All of the above
Anonymouszvrijdag 6 juli 2018 @ 18:50
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:27 schreef Doublepain het volgende:
Ik steun Neymar vanavond, jullie kunnen me wat
iemand moet achter neymar staan
Koffieplantervrijdag 6 juli 2018 @ 18:51
Verdomme, ik had me net verheugd op een serie lowlights van Carrasco.
KingRolandvrijdag 6 juli 2018 @ 18:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:51 schreef Koffieplanter het volgende:
Verdomme, ik had me net verheugd op een serie lowlights van Carrasco.
leuke UI
Anonymouszvrijdag 6 juli 2018 @ 18:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:35 schreef Machielovic het volgende:

[..]

:Y To the final en dan hard eraf o|O


ook goed
Slobeendvrijdag 6 juli 2018 @ 18:55
Heeft Dembele iets met de moeder van Martinez gedaan ofzo? Ik snap er niets van.
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 18:55
quote:
6s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:51 schreef KingRoland het volgende:

[..]

leuke UI
Heeft ie van mij
Burner82vrijdag 6 juli 2018 @ 18:56
Commentaar: Filip Joos
Presentatie: Karl Vannieuwkerke
Gasten: Geert De Vlieger, Imke Courtois, Youri en Jan Mulder

BelgkijkenGenot *O* *O*
Koffieplantervrijdag 6 juli 2018 @ 18:56
quote:
14s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:55 schreef 3rr0r het volgende:

[..]

Heeft ie van mij
Ik heb helemaal niets van jou.
LordVoldermortvrijdag 6 juli 2018 @ 18:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:55 schreef Slobeend het volgende:
Heeft Dembele iets met de moeder van Martinez gedaan ofzo? Ik snap er niets van.
Pics van zijn moeder
Mastermindedvrijdag 6 juli 2018 @ 18:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:56 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik heb helemaal niets van jou.
Gaat Paulinho alweer terug naar Guangzhou of is dat onzin?
Drizzt_DoUrdenvrijdag 6 juli 2018 @ 18:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:15 schreef 3rr0r het volgende:
Check die landverraders dan op het nieuws. Nederlanders :')

[ afbeelding ]
Hier ergens hebben we een dorp vol lui die voor Engeland zijn :)
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 18:57
Mag hopen dat KDB niet - zoals nu wordt aangegeven op papier - vanaf rechts komt. Wat een coach.
KingRolandvrijdag 6 juli 2018 @ 18:58
DEMBELE IN IDIOOT
Koffieplantervrijdag 6 juli 2018 @ 18:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:57 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Gaat Paulinho alweer terug naar Guangzhou of is dat onzin?
Zal wel moeten, anders is er geen plek voor Arthur.
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 18:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:56 schreef Burner82 het volgende:
Commentaar: Filip Joos
Presentatie: Karl Vannieuwkerke
Gasten: Geert De Vlieger, Imke Courtois, Youri en Jan Mulder

BelgkijkenGenot *O* *O*
Youri :')
Mastermindedvrijdag 6 juli 2018 @ 18:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:58 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zal wel moeten, anders is er geen plek voor Arthur.
Hoezo? Mina staat op de shitlist van Valverde en je hebt momenteel alleen Coutinho en Paulinho als non-EU-spelers wanneer je Mina wegdenkt.
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:00
HALA BRAZILLLLLLLIAA (geen idee wat het in espana is)
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:58 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Zal wel moeten, anders is er geen plek voor Arthur.
Goed spelertje die Arthur
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:02
Belgisch journaal genot
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 19:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:56 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ik heb helemaal niets van jou.
die foto van james heb ik gemaakt, niet liegen
Koffieplantervrijdag 6 juli 2018 @ 19:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:59 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Hoezo? Mina staat op de shitlist van Valverde en je hebt momenteel alleen Coutinho en Paulinho als non-EU-spelers wanneer je Mina wegdenkt.
Pavón.
Mastermindedvrijdag 6 juli 2018 @ 19:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:02 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Pavón.
Aha, een seal of approval van Messi?
Koffieplantervrijdag 6 juli 2018 @ 19:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:02 schreef 3rr0r het volgende:

[..]

die foto van james heb ik gemaakt, niet liegen
Die pic staat maar duizenden keren op Twitter. Of ben jij dit? https://twitter.com/eveouliel/status/1014235712382750721
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 19:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:04 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Die pic staat maar duizenden keren op Twitter. Of ben jij dit? https://twitter.com/eveouliel/status/1014235712382750721
Ging er van uit dat je hem uit de thread hier had, mijn post vlak nadat het in beeld kwam

edit: Verkeerde link, deze WK / [Achtste Finale @ 03/07/18 - 20:00] Colombia - Engeland #5: Antinos
DeHoveniervrijdag 6 juli 2018 @ 19:13
Hup Belgjes
supernigervrijdag 6 juli 2018 @ 19:14
Neymar gaat GEBLACKED worden door Lukaku.
klaasweetallesvrijdag 6 juli 2018 @ 19:15
Neymar is boos......heel erg boos....

hij heeft heel de wereld over zich heen gehad...

dit kan gewoon niet goed gaan voor belgie.... :W
Burner82vrijdag 6 juli 2018 @ 19:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:15 schreef klaasweetalles het volgende:
Neymar is boos......heel erg boos....

hij heeft heel de wereld over zich heen gehad...

dit kan gewoon niet goed gaan voor belgie.... :W
Laat me raden, uit boosheid gaat hij over de grond rollen, zoals kleine kinderen doen?
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 19:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:15 schreef klaasweetalles het volgende:
Neymar is boos......heel erg boos....

hij heeft heel de wereld over zich heen gehad...

dit kan gewoon niet goed gaan voor belgie.... :W
Klinkt eerder als dat hij weer een potje gaat janken
klaasweetallesvrijdag 6 juli 2018 @ 19:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:16 schreef Burner82 het volgende:

[..]

Laat me raden, uit boosheid gaat hij over de grond rollen, zoals kleine kinderen doen?
dus jij wil beweren dat jij op zelfde manier kan rollen als neymar ...
Paulvrijdag 6 juli 2018 @ 19:22
JACKIE GROENENGODIN!
Burner82vrijdag 6 juli 2018 @ 19:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:19 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]

dus jij wil beweren dat jij op zelfde manier kan rollen als neymar ...
Nee, zo een goede acteur ben ik niet.
wattelvrijdag 6 juli 2018 @ 19:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:15 schreef klaasweetalles het volgende:
Neymar is boos......heel erg boos....

hij heeft heel de wereld over zich heen gehad...

dit kan gewoon niet goed gaan voor belgie.... :W
Rood voor Kompany dus na een schwalbe van Neymar.
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:23
Die Belgische weerman :')
Mansjestervrijdag 6 juli 2018 @ 19:23
Ik ga me ergeren aan die walgelijke Neymar
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:23 schreef Mansjester het volgende:
Ik ga me ergeren aan die walgelijke Neymar
Hopelijk laat hij ons gewoon genieten met zijn spel.
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:23 schreef Mansjester het volgende:
Ik ga me ergeren aan die walgelijke Neymar
Dat mag
Paulvrijdag 6 juli 2018 @ 19:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:23 schreef Mansjester het volgende:
Ik ga me ergeren aan die walgelijke Neymar
LordVoldermortvrijdag 6 juli 2018 @ 19:24
Ik hoop dat Neymar gaat janken
Burner82vrijdag 6 juli 2018 @ 19:24
Doe mij maar Boudewijn Zenden... Die kon nog eens echt doorrollen, opstaan en verder rennen _O_ _O_ _O_
Haagsvrijdag 6 juli 2018 @ 19:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:23 schreef Mansjester het volgende:
Ik ga me ergeren aan die walgelijke Neymar
tompsv18vrijdag 6 juli 2018 @ 19:25
Maar minder dan 1000 Belgen daar, lol
wattelvrijdag 6 juli 2018 @ 19:25
Ik dacht dat Neymar daar op de grond lag maar het was een zak met ballen.
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:25
Feesten bij een televisiestudio genot
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:25
Leuke meid met Vlaams accent :9
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:26
Jesus GAAT KILLEN
naatje_1vrijdag 6 juli 2018 @ 19:26
Nu87f8K.gif

We juichen voor België hoor
klaasweetallesvrijdag 6 juli 2018 @ 19:26
neymar had de mooiste technische actie van dit toernooi bij de hoekvlag ...ik weet niet meer tegen welke tegenstander dat was..

is daar een gifje van?
showtimervrijdag 6 juli 2018 @ 19:27
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:25 schreef JR-Style-93 het volgende:
Leuke meid met Vlaams accent :9
Aagje?
KennyPowersvrijdag 6 juli 2018 @ 19:27
Wie zit er naast kenneth
Koffieplantervrijdag 6 juli 2018 @ 19:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:03 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Aha, een seal of approval van Messi?
Ongetwijfeld. Pavón heeft een clausule van ¤35 miljoen, dus nog relatief spekkoper ook.
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:28
Leuke beelden dit _O_
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:27 schreef showtimer het volgende:

[..]

Aagje?
Ja.
bombmannlvrijdag 6 juli 2018 @ 19:28
Rafaël blijf alsjeblieft thuis. Met je simpele ‘analyses’
Wuwwavrijdag 6 juli 2018 @ 19:28
Jackie Groenen, daar zou ik wel een heel klein kunstje van een seconde of 8 op kunnen.
Mastermindedvrijdag 6 juli 2018 @ 19:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:27 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ongetwijfeld. Pavón heeft een clausule van ¤35 miljoen, dus nog relatief spekkoper ook.
Benieuwd hoe het met de Lenglet-saga afloopt.
naatje_1vrijdag 6 juli 2018 @ 19:29
Een kraker... Frankrijk heeft nog weinig leuks laten zien hoor
KennyPowersvrijdag 6 juli 2018 @ 19:29
Varanegod
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:28 schreef Wuwwa het volgende:
Jackie Groenen, daar zou ik wel een heel klein kunstje van een seconde of 8 op kunnen.
Stukje beffen
Haagsvrijdag 6 juli 2018 @ 19:30
quote:
9s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:26 schreef naatje_1 het volgende:
[ afbeelding ]

We juichen voor België hoor
:Y
Koffieplantervrijdag 6 juli 2018 @ 19:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:28 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Benieuwd hoe het met de Lenglet-saga afloopt.
Vinicius Junior gaat ¤7.5 miljoen per jaar verdienen bij Real, dat is meer dan Asensio of Casemiro. Florentino is wild van de Brazilianen (en terecht).
dvdfreakvrijdag 6 juli 2018 @ 19:31
lekker bij de belg kijken
KennyPowersvrijdag 6 juli 2018 @ 19:31
Sjoerd :')
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 19:31
LOL
naatje_1vrijdag 6 juli 2018 @ 19:31
DAt spelletje :')
naatje_1vrijdag 6 juli 2018 @ 19:32
En Super Neymar _O-
Wuwwavrijdag 6 juli 2018 @ 19:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:29 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Stukje beffen
Daar krijg ik altijd een droge tong van.
tompsv18vrijdag 6 juli 2018 @ 19:32
Wat een faler die gozert bij dat scherm
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:32
Ja doe maar inspect element
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:32
Wow dat is wel erg lang geleden
KennyPowersvrijdag 6 juli 2018 @ 19:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:32 schreef Doublepain het volgende:
Ja doe maar inspect element
Ik moest lachen
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:33
Dit kan echt niet
Mastermindedvrijdag 6 juli 2018 @ 19:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:31 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Vinicius Junior gaat ¤7.5 miljoen per jaar verdienen bij Real, dat is meer dan Asensio of Casemiro. Florentino is wild van de Brazilianen (en terecht).
_O-. Ik underrate Perez toch teveel op basis van het stukje ontslag Ancelotti tot net voor de aanstelling van Zidane.
KennyPowersvrijdag 6 juli 2018 @ 19:33
Cantona zoek een leven
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 19:34
266c818a73f79850051fcbd79fc2a12e.png
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:34
Jammer dat NPO, Neymar zo aan het demoniseren is
Flippieevrijdag 6 juli 2018 @ 19:34
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:34 schreef Doublepain het volgende:
Jammer dat NPO, Neymar zo aan het demoniseren is
Ze moeten toch wat met hun zendtijd
Burner82vrijdag 6 juli 2018 @ 19:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:34 schreef 3rr0r het volgende:
[ afbeelding ]
_O- _O- _O-
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:34 schreef 3rr0r het volgende:
[ afbeelding ]
Hahahaha wat is de NOS toch altijd amateuristisch
naatje_1vrijdag 6 juli 2018 @ 19:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:34 schreef 3rr0r het volgende:
[ afbeelding ]
_O-
Koffieplantervrijdag 6 juli 2018 @ 19:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:33 schreef Masterminded het volgende:

[..]

_O-. Ik underrate Perez toch teveel op basis van het stukje ontslag Ancelotti tot net voor de aanstelling van Zidane.
Het kan erger, Barcelona was bereid hem ¤9 miljoen per jaar te betalen, en zelfs toen had Vinicius er nog geen zin in.
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 19:36
iemand heeft een scheet gelaten

8de4c51e04ef80ae4defbfbd09e937aa.png
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:36
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:35 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Hahahaha wat is de NOS toch altijd amateuristisch
Ze willen gewoon live die bug fixen
LordVoldermortvrijdag 6 juli 2018 @ 19:36
Morgen trouwens ff Ronaldogod shirt kopen als hik echt naar Juve gaat
Slobeendvrijdag 6 juli 2018 @ 19:36
Gilles _O_
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:36 schreef LordVoldermort het volgende:
Morgen trouwens ff Ronaldogod shirt kopen als hik echt naar Juve gaat
Tering Juve maar moet maar he
dvdfreakvrijdag 6 juli 2018 @ 19:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:36 schreef 3rr0r het volgende:
iemand heeft een scheet gelaten

[ afbeelding ]
Ik heb liever imke
KingRolandvrijdag 6 juli 2018 @ 19:37
Brazilië zat ook in een zwakke groep. Cijfers zeggen niets
dvdfreakvrijdag 6 juli 2018 @ 19:37
Edit
Nobervrijdag 6 juli 2018 @ 19:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:36 schreef Slobeend het volgende:
Gilles _O_
Gewoon een bij de poes grijpen.
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:36 schreef LordVoldermort het volgende:
Morgen trouwens ff Ronaldogod shirt kopen als hik echt naar Juve gaat
Is dat morgen al duidelijk dan?
KingRolandvrijdag 6 juli 2018 @ 19:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:37 schreef dvdfreak het volgende:
neymar is zwart daarom
oke
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:38
quote:
6s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:37 schreef KingRoland het volgende:
Brazilië zat ook in een zwakke groep. Cijfers zeggen niets
1+1=2 dus meer dan 1

Cijfers zeggen wel wat

Einde.
Flippieevrijdag 6 juli 2018 @ 19:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:36 schreef LordVoldermort het volgende:
Morgen trouwens ff Ronaldogod shirt kopen als hik echt naar Juve gaat
Dat zou slecht nieuws zijn. Ik kan geen interesse in de Italiaanse competitie faken.
Mansjestervrijdag 6 juli 2018 @ 19:38
quote:
6s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:38 schreef KingRoland het volgende:

[..]

oke
Post ff je bets vooraf ipv je trieste aftertimers :)
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:38
Stukje Belgisch meisje boh boh
dvdfreakvrijdag 6 juli 2018 @ 19:39
quote:
6s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:38 schreef KingRoland het volgende:

[..]

oke
? beetje mijn post zitten editten
KennyPowersvrijdag 6 juli 2018 @ 19:39
Leuke vragen Henry
Duveldrinkervrijdag 6 juli 2018 @ 19:39
Wie is dat geile ding op de bank.
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:39
Wat zijn die Belgen toch cringe.
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:39
quote:
9s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:38 schreef Flippiee het volgende:

[..]

Dat zou slecht nieuws zijn. Ik kan geen interesse in de Italiaanse competitie faken.
Ook niet te zien op de Nederlandse tv genot
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 19:39
toevallig een item voor je henry, goed dat je erover vraagt
Mastermindedvrijdag 6 juli 2018 @ 19:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:35 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Het kan erger, Barcelona was bereid hem ¤9 miljoen per jaar te betalen, en zelfs toen had Vinicius er nog geen zin in.
Dat is toch niet heel vreemd te noemen. Bij Barça straalt momenteel overal de wanhoop en amateurisme van af. Dat ze nu niet Lenglet in een keer willen betalen, zegt genoeg denk ik zo.
dvdfreakvrijdag 6 juli 2018 @ 19:39
eden hazard
Slobeendvrijdag 6 juli 2018 @ 19:40
Damon Albarn _O_
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:40
Eva staat voor lul.
Flippieevrijdag 6 juli 2018 @ 19:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:39 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ook niet te zien op de Nederlandse tv genot
Ga wel een petitie beginnen
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:40
Wat goed dat ze die mics open laten staan
DeHoveniervrijdag 6 juli 2018 @ 19:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:38 schreef JR-Style-93 het volgende:
Stukje Belgisch meisje boh boh
Eva?
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:40
Sweet Caroline genot
Nobervrijdag 6 juli 2018 @ 19:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:39 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ook niet te zien op de Nederlandse tv genot
Eurosport betaalt Juve zodat Ronaldo daar gaat voetballen en ze wat kijkers krijgen voor de Serie A?
LordVoldermortvrijdag 6 juli 2018 @ 19:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:37 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Tering Juve maar moet maar he
Van maagdelijk wit naar zwart/wit genot.
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:40 schreef DeHovenier het volgende:

[..]

Eva?
Ja.
Koffieplantervrijdag 6 juli 2018 @ 19:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:36 schreef LordVoldermort het volgende:
Morgen trouwens ff Ronaldogod shirt kopen als hik echt naar Juve gaat
Ronaldo naar Juve zou de ultieme middelvinger naar de anti Serie A brigade zijn, en bovendien ook geweldig voor de naam van de competitie.
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:39 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Ook niet te zien op de Nederlandse tv genot
Eurosport ook niet meer?
KennyPowersvrijdag 6 juli 2018 @ 19:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:40 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ronaldo naar Juve zou de ultieme middelvinger naar de anti Serie A brigade zijn, en bovendien ook geweldig voor de naam van de competitie.
Duidelijk een retirement-league
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 19:41
:D

2316ab13274ea67e15a305d1e997800d.gif
Mastermindedvrijdag 6 juli 2018 @ 19:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:36 schreef LordVoldermort het volgende:
Morgen trouwens ff Ronaldogod shirt kopen als hik echt naar Juve gaat
Volgens RAI zijn alle medewerkers van Juve voor morgen gemobiliseerd. En het is morgen 7/7. Plaats hier je illuminatiteken.
klaasweetallesvrijdag 6 juli 2018 @ 19:41
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 19:42
haha die zak friet
Mastermindedvrijdag 6 juli 2018 @ 19:42
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:40 schreef Doublepain het volgende:

[..]

Eurosport ook niet meer?
Jawel, alleen de meeste wedstrijden achter de decoder. Op het laatst hebben ze nog Roma v Juve en Lazio v Inter op Eurosport uitgezonden. Alleen zat JR waarschijnlijk toen uit zijn neus te vreten en naar La Casa De Pepel te kijken.
DeHoveniervrijdag 6 juli 2018 @ 19:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:41 schreef Masterminded het volgende:

[..]

Volgens RAI zijn alle medewerkers van Juve voor morgen gemobiliseerd. En het is morgen 7/7. Plaats hier je illuminatiteken.
http://www.sportbible.com(...)ed-transfer-20180706
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:42
Verkleed als een zak patat :')
Mani89vrijdag 6 juli 2018 @ 19:42
GOOOAAAAL DE BELGICAAAAAA
LordVoldermortvrijdag 6 juli 2018 @ 19:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:40 schreef Koffieplanter het volgende:

[..]

Ronaldo naar Juve zou de ultieme middelvinger naar de anti Serie A brigade zijn, en bovendien ook geweldig voor de naam van de competitie.
Dat valt ook wel mee. Alleen die kut fanboys komen mee. Enige reden waarom het niet echt hoeft van mij. Zelfde als met die klote Salah.
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 19:43
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:42 schreef JR-Style-93 het volgende:
Verkleed als een zak patat :')
318ae08b64fe252ce1f4af2257c55969.png

friet! patat! friet! patat!
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:43
Jackie is lesbisch toch
KennyPowersvrijdag 6 juli 2018 @ 19:43
Jackie BLACKED
Mani89vrijdag 6 juli 2018 @ 19:43
Dit meisje is helemaal gek van Lukaku.
dvdfreakvrijdag 6 juli 2018 @ 19:43
leuke dame bij de belg
Nobervrijdag 6 juli 2018 @ 19:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:43 schreef 3rr0r het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

friet! patat! friet! patat!
Geen stroopwafelpak hebben. :')
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:44
Er heet dus echt een band Arsenal. :')
KennyPowersvrijdag 6 juli 2018 @ 19:44
als spits zijnde

0/10 zou niet raken
Flippieevrijdag 6 juli 2018 @ 19:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:44 schreef KennyPowers het volgende:
als spits zijnde

0/10 zou niet raken
Als zijnde.
Rip.
Burner82vrijdag 6 juli 2018 @ 19:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:44 schreef Bolasie het volgende:
Er heet dus echt een band Arsenal. :')
Best een populaire ook. Maken ook wel leuke muziek *O*
Mani89vrijdag 6 juli 2018 @ 19:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:44 schreef KennyPowers het volgende:
als spits zijnde

0/10 zou niet raken
DROPPED
ZwevendToetsenbordvrijdag 6 juli 2018 @ 19:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:43 schreef dvdfreak het volgende:
leuke dame bij de belg
Jaaa , hoe heet ze?
Duveldrinkervrijdag 6 juli 2018 @ 19:45
Ik versta die snol niet.
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:44 schreef Burner82 het volgende:

[..]

Best een populaire ook. Maken ook wel leuke muziek *O*
Is daar ook een Arsenal Fan TV voor?
Slobeendvrijdag 6 juli 2018 @ 19:45
TIESJ
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:45
Jackie is verlegen O+
Mastermindedvrijdag 6 juli 2018 @ 19:45
Goed, opdat Neymar de gefrustreerde autistenzieltjes nog meer doet frustreren en België met een hattrick omlegt. Tot ziens.
Duveldrinkervrijdag 6 juli 2018 @ 19:45
Dikke tieten met Dione
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:46
Gvd man, kap eens met al die reclames

Krijgen ze geen geld meer ofzo?

[ Bericht 1% gewijzigd door Sked op 06-07-2018 19:46:31 ]
klaasweetallesvrijdag 6 juli 2018 @ 19:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:45 schreef Masterminded het volgende:
Goed, opdat Neymar de gefrustreerde autistenzieltjes nog meer doet frustreren en België met een hattrick omlegt. Tot ziens.
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 19:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:45 schreef JR-Style-93 het volgende:
Jackie is verlegen O+
60bab2359400c8f66699da52daa652ac.png
naatje_1vrijdag 6 juli 2018 @ 19:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:46 schreef Doublepain het volgende:
Gvd man, kap eens met al die reclames

Krijgen ze geen geld meer ofzo?
Nee. Niet genoeg iig.

[ Bericht 0% gewijzigd door Sked op 06-07-2018 19:46:43 ]
DeHoveniervrijdag 6 juli 2018 @ 19:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:45 schreef ZwevendToetsenbord het volgende:

[..]

Jaaa , hoe heet ze?
Eva.
Nobervrijdag 6 juli 2018 @ 19:46
Sporza gaat lekker nog even wat wielrenners interviewen. Man, man, man. Wat een tyfusland. :')
Duveldrinkervrijdag 6 juli 2018 @ 19:46
Is dat Jacky Groenen? Nee toch ?
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 19:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:43 schreef dvdfreak het volgende:
leuke dame bij de belg
quote:
0s.gif Op maandag 2 juli 2018 17:02 schreef raptorix het volgende:
Ook alleen al de opmerking: "Bij de Belg", van wooooooow kijk jullie eens dom zijn dat je Nederland kijkt en kijk mij eens speciaal zijn, zelfde type figuren die met hun Mac Book de hele dag in de koffiewinkel zitten op 1 koffie, en denken: kijk mij eens ZZP'er zijn, maar in feit ben je gewoon een loser die denkt iets voor te stellen, ik help je uit de droom: Je bent middelmaat!
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:47
quote:
14s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:46 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Nee. Niet genoeg iig.
Beter opdoeken dan, kijk liever op sbs dan dit
Slobeendvrijdag 6 juli 2018 @ 19:47
Wat een teksten van Tiesj en Jens.
#ANONIEMvrijdag 6 juli 2018 @ 19:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:46 schreef Nober het volgende:
Sporza gaat lekker nog even wat wielrenners interviewen. Man, man, man. Wat een tyfusland. :')
Met nul verstand. Verrassend.
De_Kraamvrijdag 6 juli 2018 @ 19:47
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:42 schreef JR-Style-93 het volgende:
Verkleed als een zak patat :')
Friet from desire
klaasweetallesvrijdag 6 juli 2018 @ 19:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:46 schreef Nober het volgende:
Sporza gaat lekker nog even wat wielrenners interviewen. Man, man, man. Wat een tyfusland. :')
wielrennen is de belangrijkste sport in belgie goser
Evertjanvrijdag 6 juli 2018 @ 19:47
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:43 schreef JR-Style-93 het volgende:
Jackie is lesbisch toch
volgens mij wel ja
klaasweetallesvrijdag 6 juli 2018 @ 19:48
gvd reclame over snurken

reclame over horen...

wtf is er an de hand....
De_Kraamvrijdag 6 juli 2018 @ 19:48
Ik ga niet op de belg kijken.

Gepost vanaf mijn Androidtelefoon.
Evertjanvrijdag 6 juli 2018 @ 19:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:46 schreef Nober het volgende:
Sporza gaat lekker nog even wat wielrenners interviewen. Man, man, man. Wat een tyfusland. :')
alsof je hier voor een kwartfinale van Nederland nog even Douwe de Vries gaat interviewen
JR-Style-93vrijdag 6 juli 2018 @ 19:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:46 schreef 3rr0r het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
10/10 zou knuffelen
Anonymouszvrijdag 6 juli 2018 @ 19:48
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 18:55 schreef Slobeend het volgende:
Heeft Dembele iets met de moeder van Martinez gedaan ofzo? Ik snap er niets van.
wat :')
Koffieplantervrijdag 6 juli 2018 @ 19:48
quote:
9s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:42 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]

Dat valt ook wel mee. Alleen die kut fanboys komen mee. Enige reden waarom het niet echt hoeft van mij. Zelfde als met die klote Salah.
De aandelen van Juve zijn nu al met ruim zes procent getekend, en die hele transfer moet nog officieel afgerond worden. De Serie A krijgt door het merk Ronaldo ook veel meer bekendheid, en kun je de televisierechten en zo plots voor een paar miljoen meer kwijt. Profiteert iedereen uiteindelijk mee.

Lijkt me wel apart om Ronaldo in een leeg Bentegodi of Dall'Ara te zien spelen, maar dat geheel terzijde.
Mani89vrijdag 6 juli 2018 @ 19:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:48 schreef De_Kraam het volgende:
Ik ga niet op de belg kijken.

Gepost vanaf mijn Androidtelefoon.
Stoer joh.

Gepost als een cholo.
dvdfreakvrijdag 6 juli 2018 @ 19:48
Over 1.5 in de eerst helft
3rr0rvrijdag 6 juli 2018 @ 19:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:48 schreef klaasweetalles het volgende:
gvd reclame over snurken

reclame over horen...

wtf is er an de hand....
Om dat te zien moet je langs eyelove
De_Kraamvrijdag 6 juli 2018 @ 19:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:48 schreef Mani89 het volgende:

[..]

Stoer joh.

Gepost als een cholo.
Piemel voor je.

Gepost vanaf Windows 10.
Anonymouszvrijdag 6 juli 2018 @ 19:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 19:42 schreef 3rr0r het volgende:
haha die zak friet
patat