abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_179899298
registreer om deze reclame te verbergen
Hoi iedereen,

Ik ga toch even reageren. Allereerst ben ik op zich blij dat ik dit verhaal van me heb afgeschreven. Ik waardeer alle bemoedigende woorden en advies.

Ik denk niet dat hij niet gelukkig was. Hij gaf constant aan gelukkig te zijn en van me te houden en heeft zelfs aan mij gevraagd of ik met hem wilde trouwen. We waren letterlijk een dag voordat het uitkwam nog romantisch wezen picknicken. Zelfs als hij dan toch niet echt gelukkig was, dan had hij dit wel een stuk eerder kunnen laten weten. Hij wilde gewoon allebei de werelden en dacht hiermee ook weg te komen. Misschien is het een soort verslaving of constante zoektocht naar bevestiging.. Ik zou eerlijk gezegd niet weten wat er in zijn hoofd omgaat.

Over het laten werken, bedoelde ik meer dat ik niet meteen met hem het bed in was gedoken na de eerste date. Dat was hij vaak wel gewend bij anderen, maar ik wilde eerst een aantal dates hebben gehad. Ik wilde zeker zijn dat hij met mij wel serieuzer was. Veel meer bedoelde ik er niet mee.

Je kunt me naef vinden, omdat ik het niet eerder doorhad. Er waren weinig signalen en het meisje wat mij uiteindelijk alles heeft opgebiecht zei ook dat hij heel goed was geworden in het verbergen. Hij had inmiddels twee vrienden groepen en hij zorgde er precies voor dat de goede vriendengroep die ik ook kende hier niks van wist. Een aantal van die vrienden hebben hem inmiddels zelfs laten vallen. In ieder geval heb ik nooit in de relatie mijn ogen gesloten voor signalen. Toen ik hier achter kwam ben ik ook meteen door gaan zoeken en ben ik die meisjes gaan berichten. Ik moest en zou het weten.

Het is voor mij nog steeds extreem pijnlijk. Sommige berichten zijn ook pijnlijk om te lezen. Daar ga ik niet om liegen. Vooral dat er veel mensen zijn die denken dat dit soort gedrag nog best vaak voorkomt en dat zoveel mannen vreemd gaan. Mijn vriend werd gezien als een knappe man. En misschien is dat een groter risico. Toch hoop ik dat de meerderheid van de (knappe) mannen niet zo denkt ondanks verleidingen. Ikzelf heb ook verleidingen gehad en ben deze uit de weg gegaan..

In ieder geval ga ik voorlopig proberen dit van me af te zetten. Het besef moet nog tot me doordringen dat de man die bij mij thuis zo lief en aanhankelijk was, toch ook zo'n schaduw kant had. Het blijft onwerkelijk voelen, vooral omdat het echt allemaal heel plotseling en onverwacht is gegaan. Ik mis de man die ik dacht te kennen, maar in wezen deels een illusie was..
pi_179899528
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 17:10 schreef Joppiez het volgende:

[..]

Ook seks met een mooie vrouw kan op termijn vervelen of slecht worden. Ook wordt een vrouw natuurlijk met de tijd er vaak niet mooier op. Als er dan een sexy stagiaire je probeert te verleiden op een zwoele zomeravond tijdens een bedrijfsfeestje moet je natuurlijk wel verdomd sterk in je schoenen staan.
Zeker als dat vaker gebeurt wordt de kans natuurlijk aanzienlijk groter dat het vroeg of laat een keer mis gaat.

Lijkt mij geen rocket-science.
Charity is injurious unless it helps the recipient to become independent of it.
Socialisten vechten allang niet meer tegen het kapitalisme maar tegen de realiteit.
pi_179899562
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 17:10 schreef Joppiez het volgende:

[..]

Ook seks met een mooie vrouw kan op termijn vervelen of slecht worden. Ook wordt een vrouw natuurlijk met de tijd er vaak niet mooier op. Als er dan een sexy stagiaire je probeert te verleiden op een zwoele zomeravond tijdens een bedrijfsfeestje moet je natuurlijk wel verdomd sterk in je schoenen staan.
Nou, daar ben je toch zelf bij, of niet dan? Als je het samen niet leuk kan houden moet je uit elkaar gaan.

Uiterlijk verandert met de jaren, maar dat geldt ook voor wat je aantrekkelijk vindt. Ik moet nu echt niet meer een tiener in mijn bed hebben. Leuk om nog naar te kijken hoor, maar seksueel, nee. Sowieso zijn vrouwen op latere leeftijd in bed veel leuker. Minder geremd, weten veel meer wat ze wel en niet leuk vinden.

Maar goed, dit komt even van iemand die nu toch weer voor een jonge meid gaat, dus eerlijk is eerlijk: do as I say, don’t do as I do. ;)

En stevig in je schoenen staan. Is dat raar?
pi_179899694
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 20:00 schreef Roodborstjes-zijn-lief het volgende:
Ik was in complete shock en paniek en wist niet wat me overkwam. Ik vroeg me af waarom dit was gebeurd en wat er mis kon zijn gegaan. Hij heeft later in appjes verteld dat hij heel veel spijt had en dat hij een probleem had. Hij heeft altijd van me gehouden en wist niet waarom ie het heeft gedaan. Hij wilde me niet kwijt. Hij wilde in therapie. Ik heb echt nog nooit zoveel pijn gehad en voelde me compleet verraden en bedrogen. Ik wist dat dit nooit te fixen was en dat onze relatie niet over zoiets kon komen.
Natuurlijk is dat schrikken en ga je jezelf dingen af lopen vragen. Maar het hoeft niet altijd een kwestie te zijn van iets mis gaan of een probleem hebben. Ja, hij met liegen en jij misschien iets te naef niet in hebben willen zien ofzo, maar niet per se met de relatie zelf.
Als hij niet weet waarom hij het gedaan heeft, dan is het ook moeilijk om zoiets aan te pakken. Dan lijkt het me een prima beslissing om de relatie te beindigen, want er valt weinig mee te werken zo. Laat staan of hij ook daadwerkelijk actie gaat ondernemen, ook als hij jou niet terug kan paaien met de belofte van aan zichzelf gaan werken. Lullen erover is een stuk makkelijker dan echt in therapie gaan.

quote:
Mijn vertrouwen is ernstig beschadigd. Ik ben nooit een wantrouwig persoon geweest en ik vind dat vertrouwen ook echt belangrijk is in een relatie. Voor mij is het heel erg dat er zo'n misbruik is gemaakt van mijn vertrouwen. Hij was zo goed in liegen en thuis deed ie gewoon perfect. Achteraf blijkt dat ie ook tegen vrienden loog. Mensen denken nu dat er gewoon iets mentaal mis met hem is.
Tsja, logisch. Het geeft in ieder geval heel goed aan dat hij bewust handelde en dat het om een hardnekkig patroon gaat. Daar hoeft niet per se een psychisch labeltje aan te hangen, het kan ook gewoon een lul zijn. In dat opzicht maakt het weinig verschil, gekwetst ben je toch wel.

quote:
Ik moet hem achter me laten, maar ik vind het heel moeilijk. 3 weken geleden zag ik nog alleen een geweldige vriend en dacht ik een geweldige relatie te hebben. Ik heb zelf mijn hart op de tong en ben altijd bloedeerlijk. Ik heb tijdens de relatie meerdere keren aan hem gevraagd of hij nog blij met me was en of er iets was wat hij anders zou willen zien. Voor mij is communicatie super belangrijk in een relatie. Hij gaf altijd aan dat ie super blij met me was en echt een toekomst voor ons zag. Voor mij is het onwerkelijk dat hij er ondertussen zo'n dubbelleven op na hield. Ik kan er soms nog steeds niet bij met mijn hoofd en heb nachtmerries hiervan.
Aan een kant heel begrijpelijk dat het onwerkelijk is, maar het is natuurlijk niet per se nodig dat hij ontevreden was met en over jou. Sommige mensen kunnen dat gewoon heel prima scheiden van wat er buiten om nog te halen valt. Hij hoeft dus niet per se gelogen te hebben over het gelukkig zijn met jou en jullie relatie. Zuur, I know, maar dat geeft misschien des te beter aan in hoeverre jullie verschillen van elkaar. In dit geval lijkt het er op dat hij zijn oude patroon gewoon nooit los gelaten heeft en dat naast zijn nieuwe met jou erop na is blijven houden. Als hij echt niet van je gehouden had, waarom zou hij dan die moeite van een dubbelleven hebben gedaan?

quote:
Zo... Dat is het hele lange verhaal. Ik heb nu het idee dat ik nooit meer iemand ga vinden waar ik echt zo gelukkig mee ben als dat ik 4,5 jaar was met hem. Ik weet dat iedereen zegt dat het uiteindelijk wel goed komt, maar ik kan het nog niet voelen. Hebben jullie nog tips hiervoor? Is dit normaal gedrag van veel jongens? Moet ik hier echt op bedacht zijn mocht ik ooit klaar zijn om weer te daten? Of heb ik gewoon echt dikke pech... Hebben jullie misschien ook zoiets meegemaakt? Is het ook goed gekomen met jullie uiteindelijk? Verhalen van anderen helpen mij.

Bedankt voor het lezen..
Begin eerst eens met de tijd nemen, want je zit na een relatie van 4,5 jaar in een vers rouwproces. Dan kun je ook nog niet zoveel verwachten na 3 weken lijkt me. En als vertrouwen zo belangrijk voor je is, dan zul je eerst een en ander moeten verwerken voor je weer serieus gaat daten. Je wil de volgende beoordelen op wie hij is en wat hij doet en niet op basis van het leed van je ex. Kijk nog eens goed naar wat je wel en niet beviel in de relatie op zich. Wat zou je niet en juist wel willen veranderen? Wat hoort er echt bij jou om wie je bent en niet wat je is aangedaan?

Natuurlijk weet jij ook wel dat dit geen normaal gedrag is van jongens. Anders had hij ook niet tegen zijn vrienden gelogen enzo. Er kan altijd tegen je gelogen worden, dat is geen nieuws nu je dit weet van je ex. Het is iets waar je dus wel enigszins rekening mee moet houden, maar jij bepaalt tot hoe ver je wil gaan en wat je de moeite van het risico waard vindt. Garanties heb je toch nooit volledig.
Daarnaast mag je eind twintig wel gaan spreken over mannen, jij bent ook geen meisje meer toch..

Sterkte met het verwerken toegewenst en als je meer verhalen zoekt, kijk dan eens in deze langlopende reeks met bijvoorbeeld ook tips en moral support enzo: Topicreeks: De kunst van het loslaten van je ex
pi_179909000
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 20:00 schreef Roodborstjes-zijn-lief het volgende:
Hoi allemaal,

Ik heb er lang over zitten twijfelen of ik dit verhaal wilde delen en er zijn meerdere keren geweest dat ik op het punt stond het te typen en er toch vanaf zag. Nu wil ik het toch delen, omdat ik eigenlijk wel echt een hart onder de riem kan gebruiken en advies over hoe ik hier mee moet dealen.

Ik heb 4,5 jaar een relatie gehad. We zijn allebei eind twintig. We waren in die 4,5 jaar echt enorm gelukkig. Natuurlijk heeft iedereen wel eens ups and downs, maar voor mij waren die 4,5 jaar echt voorbij gevlogen en betekende de leuke dingen zoveel meer dan de minder leuke dingen. Hij heeft mij ook altijd het idee gegeven dat hij gelukkig was en hij vertelde me vaak dat ie van me hield en we hadden het regelmatig over toekomstplannen als trouwen en kinderen. Dit wilde hij heel graag met mij. We waren allebei compleet geaccepteerd in onze families en het was altijd gezellig. Ik werd al als schoondochter gezien en hij als schoonzoon. Onze vrienden dachten dit ook, omdat wij ook heel leuk met elkaar waren als we uitgingen.

Voordat wij een relatie kregen was hij al 4 jaar single. Hij heeft in deze periode behoorlijk wat vrouwen opgepikt en stond wel een beetje bekend als player. Toen we net begonnen met daten liet ik hem echt werken. Hij was inmiddels 25 en gaf aan dat hij zijn wilde haren ondertussen wel kwijt was en zich wilde settelen. Mijn en zijn vrienden waren eerst sceptisch, maar daarna zagen ze wat hij voor mij over had en toen vertelden ze me dat hij echt voor me wilde gaan. Dus ik ging deze relatie aan.

Ik heb eigenlijk nooit een reden gehad om hem niet te vertrouwen (achteraf zie ik wel signalen, maar die waren echt minimaal). Hij was er echt voor mij en we woonden na een jaar ook samen. Dit was echt heerlijk. We waren na al die jaren nog steeds verliefd. Hij gaf me kaartjes, zong liedjes voor me en stuurde regelmatig hartjes en kusjes over de app tot het allerlaatste moment in de relatie.. Ik liet hem dus compleet vrij om af te spreken met vrienden en als we een weekje met vrienden weggingen dan was dat ook geen probleem. Ik ging er gewoon vanuit dat het allemaal oke was, net zoals bij mij. Ik heb nooit de behoefte gehad om met andere mannen aan te pappen. Er is genoeg met me geflirt, maar ik had altijd gewoon heel sterk het gevoel dat iets met een ander doen het nooit waard was en ik zou mijn vriend nooit zo willen kwetsen.

In het afgelopen half jaar begon me een patroon in zijn gedrag op te vallen. Hij ging uit met vrienden en kwam geregeld om 7 uur 's ochtends pas thuis. Ik heb er lange tijd niks achter gezocht, omdat ik nog steeds geen reden had om hem niet te vertrouwen. 3 weken geleden was hij alleen weer om 7 uur thuis en dat was nadat hij een boottochtje gehad zou hebben. Ik vond het wel heel ongeloofwaardig dat iemand om 7 uur thuis is van een boottochtje. Zijn excuus klopte ook gewoon niet. Hij was super moe natuurlijk en is gaan slapen. Toen heb ik na lang wikken en wegen zijn mobiel gepakt. Hier kwam ik een gesprek tegen tussen hem en een meisje waarin hij deed alsof hij single was en met haar meerdere keren had afgesproken. Dit liep al sinds februari! Ik heb hem natuurlijk geconfronteerd en uiteindelijk na veel ontkennen en liegen gaf hij toe dat hij een keertje sex met haar had gehad in een dronken bui en dat het verder gewoon flirten was en dat er niks gebeurde bij de afspraakjes. Dit gaf hij pas toe nadat ik dreigde haar te berichten. Ik was helemaal kapot en geloofde hem ook niet. Ik heb haar toch een bericht gestuurd. Hij bleef volhouden dat het maar 1x was gebeurd. Uiteindelijk kreeg ik na een dag een bericht terug van haar. Zij gaf uiteindelijk toe dat het veel vaker was gebeurd en dat ze geen idee had dat hij een vriendin had en dat ze het echt heel erg voor me vond. Ze wilde hem ook nooit meer spreken. Toen ik hem daarmee confronteerde werd hij witheet. Hij begon te schreeuwen dat ze een leugenaar was en dat ze dit waarschijnlijk deed als wraak omdat zij hem leuk vond. Een vriendin van me was hier bij en vond het ook heel geloofwaardig. Hij heeft zelfs nog een bericht gestuurd naar dat meisje dat ze een leugenaar was en waarom ze ons uit elkaar wilde drijven. Zij reageerde niet meer.

Ik was echt kapot en in de war en hij leek echt heel erg geloofwaardig. Je mag me misschien naef vinden, maar mijn vriendin die erbij was vond het ook. Zijn act was heel overtuigend. Ondertussen was het al laat en ik wist even niet wat ik hiermee aan moest. Ik wilde nog op reactie van dat meisje wachten en ben gaan slapen (voor zover dat lukte). Ik had zijn mobiel meegenomen zodat hij niet vrienden kon instrueren. In de ochtend zag ik dat een meisje naar hem berichtte dat hij echt op moest houden met liegen tegen mij en dat ze hoopte dat het meisje alles tegen mij vertelde. Dit meisje bleek de vriendin te zijn van een goede vriend van hem. Zij had alles van die vriend gehoord. Ik appte haar zelf en vroeg of ze mij alles wilde vertellen. Uiteindelijk trok ze een beerput open.. Ze vertelde me dat hij maanden met dat meisje had afgesproken en geslapen, daarnaast had hij een half jaar geleden een collega van haar gezoend in de kroeg en was hij later meerdere keren langs haar huis gegaan. Daarnaast gaf ze toe dat zij zelf ook een jaar geleden meerdere keren met hem naar bed was geweest en ze stuurde me appjes tussen hen wat dat bevestigde. Mijn vriend was ondertussen tot het laatste moment het aan het ontkennen en zei dat ze gek was. Ze vertelde dat hij in de kroeg aan het opscheppen was geweest dat hij tijdens de relatie met mij wel 20 meisjes had gehad. Ze zei dat hij eigenlijk vanaf het begin van onze relatie nooit was gestopt met meisjes scoren en dat het aan en af gebeurde met soms maanden ertussen. Maar opgehouden was het nooit. Nadat ik de appjes aan hem had laten zien gaf hij op. Hij gaf alles toe. Hij is diezelfde dag nog uit ons huis vertrokken.

Ik was in complete shock en paniek en wist niet wat me overkwam. Ik vroeg me af waarom dit was gebeurd en wat er mis kon zijn gegaan. Hij heeft later in appjes verteld dat hij heel veel spijt had en dat hij een probleem had. Hij heeft altijd van me gehouden en wist niet waarom ie het heeft gedaan. Hij wilde me niet kwijt. Hij wilde in therapie. Ik heb echt nog nooit zoveel pijn gehad en voelde me compleet verraden en bedrogen. Ik wist dat dit nooit te fixen was en dat onze relatie niet over zoiets kon komen.

3 weken erna ben ik nog steeds heel verdrietig en kapot. Iedereen in onze omgeving is ook in shock en hadden dit nooit verwacht. Tegen sommige goede vrienden heeft hij dit ook compleet verborgen gehouden, omdat hij wist dat zij dit niet oke zouden vinden. Mensen zeggen mij dat zo iemand nooit veranderd en het echt niet aan mij lag. Ik krijg veel steun van vrienden en hij heeft zelfs een aantal vrienden verloren hierdoor.

Mijn vertrouwen is ernstig beschadigd. Ik ben nooit een wantrouwig persoon geweest en ik vind dat vertrouwen ook echt belangrijk is in een relatie. Voor mij is het heel erg dat er zo'n misbruik is gemaakt van mijn vertrouwen. Hij was zo goed in liegen en thuis deed ie gewoon perfect. Achteraf blijkt dat ie ook tegen vrienden loog. Mensen denken nu dat er gewoon iets mentaal mis met hem is.

Ik moet hem achter me laten, maar ik vind het heel moeilijk. 3 weken geleden zag ik nog alleen een geweldige vriend en dacht ik een geweldige relatie te hebben. Ik heb zelf mijn hart op de tong en ben altijd bloedeerlijk. Ik heb tijdens de relatie meerdere keren aan hem gevraagd of hij nog blij met me was en of er iets was wat hij anders zou willen zien. Voor mij is communicatie super belangrijk in een relatie. Hij gaf altijd aan dat ie super blij met me was en echt een toekomst voor ons zag. Voor mij is het onwerkelijk dat hij er ondertussen zo'n dubbelleven op na hield. Ik kan er soms nog steeds niet bij met mijn hoofd en heb nachtmerries hiervan.

Zo... Dat is het hele lange verhaal. Ik heb nu het idee dat ik nooit meer iemand ga vinden waar ik echt zo gelukkig mee ben als dat ik 4,5 jaar was met hem. Ik weet dat iedereen zegt dat het uiteindelijk wel goed komt, maar ik kan het nog niet voelen. Hebben jullie nog tips hiervoor? Is dit normaal gedrag van veel jongens? Moet ik hier echt op bedacht zijn mocht ik ooit klaar zijn om weer te daten? Of heb ik gewoon echt dikke pech... Hebben jullie misschien ook zoiets meegemaakt? Is het ook goed gekomen met jullie uiteindelijk? Verhalen van anderen helpen mij.

Bedankt voor het lezen..
Je hebt een van mijn “verrotte appels” soortgenoot leren kennen. Je wist dat hij een player was, en je twijfelde in het begin. Laat dit een wijze les zijn.

Wees vertrouwd, maar vertrouw niemand.

Ps: monogamie werkt niet, en je hebt er hier een getroffen die dit duidelijk heeft laten zien. Hij had dit gewoon eerlijk moeten aankaarten.

Ik wens je alle sterkte van het universum toe! Tijd heelt alle wonden. En je treft zeker wel weer een andere man die wel eerlijk is. Waar je net zo gelukkig mee bent.

De aller allersnelste manier om van liefdesverdriet af te komen is om zoveel mogelijk mannen weer te gaan daten en lekker te rebounden. Als jij onder een nieuwe jongen ligt ben je hem zo weer vergeten. 😃
pi_179909342
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 17:21 schreef Roodborstjes-zijn-lief het volgende:
Hoi iedereen,

Ik ga toch even reageren. Allereerst ben ik op zich blij dat ik dit verhaal van me heb afgeschreven. Ik waardeer alle bemoedigende woorden en advies.

Ik denk niet dat hij niet gelukkig was. Hij gaf constant aan gelukkig te zijn en van me te houden en heeft zelfs aan mij gevraagd of ik met hem wilde trouwen. We waren letterlijk een dag voordat het uitkwam nog romantisch wezen picknicken. Zelfs als hij dan toch niet echt gelukkig was, dan had hij dit wel een stuk eerder kunnen laten weten. Hij wilde gewoon allebei de werelden en dacht hiermee ook weg te komen. Misschien is het een soort verslaving of constante zoektocht naar bevestiging.. Ik zou eerlijk gezegd niet weten wat er in zijn hoofd omgaat.

Over het laten werken, bedoelde ik meer dat ik niet meteen met hem het bed in was gedoken na de eerste date. Dat was hij vaak wel gewend bij anderen, maar ik wilde eerst een aantal dates hebben gehad. Ik wilde zeker zijn dat hij met mij wel serieuzer was. Veel meer bedoelde ik er niet mee.

Je kunt me naef vinden, omdat ik het niet eerder doorhad. Er waren weinig signalen en het meisje wat mij uiteindelijk alles heeft opgebiecht zei ook dat hij heel goed was geworden in het verbergen. Hij had inmiddels twee vrienden groepen en hij zorgde er precies voor dat de goede vriendengroep die ik ook kende hier niks van wist. Een aantal van die vrienden hebben hem inmiddels zelfs laten vallen. In ieder geval heb ik nooit in de relatie mijn ogen gesloten voor signalen. Toen ik hier achter kwam ben ik ook meteen door gaan zoeken en ben ik die meisjes gaan berichten. Ik moest en zou het weten.

Het is voor mij nog steeds extreem pijnlijk. Sommige berichten zijn ook pijnlijk om te lezen. Daar ga ik niet om liegen. Vooral dat er veel mensen zijn die denken dat dit soort gedrag nog best vaak voorkomt en dat zoveel mannen vreemd gaan. Mijn vriend werd gezien als een knappe man. En misschien is dat een groter risico. Toch hoop ik dat de meerderheid van de (knappe) mannen niet zo denkt ondanks verleidingen. Ikzelf heb ook verleidingen gehad en ben deze uit de weg gegaan..

In ieder geval ga ik voorlopig proberen dit van me af te zetten. Het besef moet nog tot me doordringen dat de man die bij mij thuis zo lief en aanhankelijk was, toch ook zo'n schaduw kant had. Het blijft onwerkelijk voelen, vooral omdat het echt allemaal heel plotseling en onverwacht is gegaan. Ik mis de man die ik dacht te kennen, maar in wezen deels een illusie was..
Het spijt me zeer, maar knappe mensen hebben nu eenmaal opties. En in het geval van een knappe man die ook nog een player is.... Jaaa fuck man. Had je verwacht dat hij even volledig monogaam zou worden voor jou?

Dit is ht klassieke voorbeeld. Naef meisje gekwetst door de harde realiteit.

Dit is de keiharde realiteit. En de mensen die hier roepen dat dit niet zo is.... Die versieren geen meiden op regelmatig basis en zien er hoogstwaarschijnlijk ook niet goed uit in real life. Die zitten in real life in de friendzone en willen graag in jouw broekje en ze haten players. Haha.

Het is een bekend gegeven dat er veel wordt vreemdgegaan. Mannen EN vrouwen. Want jouw soortgenoten kunnen er ook wat van.

Begrijp me niet verkeerd. Ik zou willen dat ik verder kon leven in mijn Disney fantasie waarin ik en mijn meisje voor altijd samen zouden blijven etc. Daar ben ik ook ruw van wakker geworden.
pi_179909673
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 17:10 schreef Joppiez het volgende:

[..]

Ook seks met een mooie vrouw kan op termijn vervelen of slecht worden. Ook wordt een vrouw natuurlijk met de tijd er vaak niet mooier op. Als er dan een sexy stagiaire je probeert te verleiden op een zwoele zomeravond tijdens een bedrijfsfeestje moet je natuurlijk wel verdomd sterk in je schoenen staan.
Maar goed dat de man wel zo lekker knapperig fris blijft h... :')
pi_179911511
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 23:12 schreef NATTY-CHESTBRAH het volgende:

[..]

Het spijt me zeer, maar knappe mensen hebben nu eenmaal opties. En in het geval van een knappe man die ook nog een player is.... Jaaa fuck man. Had je verwacht dat hij even volledig monogaam zou worden voor jou?

Dit is ht klassieke voorbeeld. Naef meisje gekwetst door de harde realiteit.

Dit is de keiharde realiteit. En de mensen die hier roepen dat dit niet zo is.... Die versieren geen meiden op regelmatig basis en zien er hoogstwaarschijnlijk ook niet goed uit in real life. Die zitten in real life in de friendzone en willen graag in jouw broekje en ze haten players. Haha.

Het is een bekend gegeven dat er veel wordt vreemdgegaan. Mannen EN vrouwen. Want jouw soortgenoten kunnen er ook wat van.

Begrijp me niet verkeerd. Ik zou willen dat ik verder kon leven in mijn Disney fantasie waarin ik en mijn meisje voor altijd samen zouden blijven etc. Daar ben ik ook ruw van wakker geworden.
Voor mijn ex was uiterlijk belangrijk. Dit gold niet alleen voor hemzelf, maar ook voor de vriendin (ik) met wie hij aankwam bij zijn familie en vrienden. Ik heb meer kwaliteiten dan alleen uiterlijk en daarom heeft hij mij waarschijnlijk al die jaren als vriendin willen houden en wilde hij zelfs met me trouwen. Ik had ook genoeg opties als ik zou willen. Toch ben ik nooit vreemdgegaan en heb ik die behoefte niet. Ik weet dat zowel mannen en vrouwen het doen, maar er zijn ook (knappe) mensen die wel een geweten hebben ondanks verleidingen.
pi_179911829
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juni 2018 01:20 schreef Roodborstjes-zijn-lief het volgende:

[..]

Voor mijn ex was uiterlijk belangrijk. Dit gold niet alleen voor hemzelf, maar ook voor de vriendin (ik) met wie hij aankwam bij zijn familie en vrienden. Ik heb meer kwaliteiten dan alleen uiterlijk en daarom heeft hij mij waarschijnlijk al die jaren als vriendin willen houden en wilde hij zelfs met me trouwen. Ik had ook genoeg opties als ik zou willen. Toch ben ik nooit vreemdgegaan en heb ik die behoefte niet. Ik weet dat zowel mannen en vrouwen het doen, maar er zijn ook (knappe) mensen die wel een geweten hebben ondanks verleidingen.
Voor mij is uiterlijk ook extreem belangrijk. Ik ben train regelmatig en vind het belangrijk om er goed uit te zien. Ik trek dan ook meiden aan die er hetzelfde in staan als ik. Ook ik heb meer kwaliteiten en die fitgirls ook vast wel. Ik zeg je heel eerlijk, ik ben al twee keer vreemdgegaan. Ik was net als jij. Nooit vreemdgaan. Altijd eerlijk... Niet de behoefte hebben etc, maar uiteindelijk ga je toch wel voor de bijl. Al is het niet na 5 jaar maar na 10 jaar. Een relatie is heden ten dage hoe dan ook gedoemd te mislukken.

Ik geloof daar ook niet meer in. Ik heb nu gewoon tinder en friends with benefits... Ik heb seks en dan gaat ze weer weg. Ik kan gewoon NIEMAND vertrouwen!!!! NIEMAND. Geen enkele chick waar ik naef om zal zijn. Haha. Nooit.

Besef wel dat die vijver waar jij in probeert te vissen, die van de knappe mensen die niet vreemdgaan, echt extreem klein is. Wij als mens zijn daar gewoon niet voor gemaakt. Ik was ooit anders maar door het leven ben ik gehard. En emotioneel afgestompt. Zie het maar als een verdedigingsmechanisme.
pi_179911853
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 23:28 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Maar goed dat de man wel zo lekker knapperig fris blijft h... :')
Verschrikkelijk als mannen niet voor hunzelf zorgen... Zo’n uitgezakte dikke lelijke vent die al de helft van zijn haren is verloren.. En die maar afgeeft op iedereen die gezond eet en sport 😂
pi_179912416
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juni 2018 01:20 schreef Roodborstjes-zijn-lief het volgende:

[..]

Voor mijn ex was uiterlijk belangrijk. Dit gold niet alleen voor hemzelf, maar ook voor de vriendin (ik) met wie hij aankwam bij zijn familie en vrienden. Ik heb meer kwaliteiten dan alleen uiterlijk en daarom heeft hij mij waarschijnlijk al die jaren als vriendin willen houden en wilde hij zelfs met me trouwen. Ik had ook genoeg opties als ik zou willen. Toch ben ik nooit vreemdgegaan en heb ik die behoefte niet. Ik weet dat zowel mannen en vrouwen het doen, maar er zijn ook (knappe) mensen die wel een geweten hebben ondanks verleidingen.
Ik snap die gedachte ook niet helemaal. Als je maar genoeg mogelijkheden krijgt, dan hap je wel. Nee. Kwestie van respect naar je partner. En dat heeft niets met uiterlijk te maken.
pi_179912423
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juni 2018 01:45 schreef NATTY-CHESTBRAH het volgende:

[..]

Voor mij is uiterlijk ook extreem belangrijk. Ik ben train regelmatig en vind het belangrijk om er goed uit te zien. Ik trek dan ook meiden aan die er hetzelfde in staan als ik. Ook ik heb meer kwaliteiten en die fitgirls ook vast wel. Ik zeg je heel eerlijk, ik ben al twee keer vreemdgegaan. Ik was net als jij. Nooit vreemdgaan. Altijd eerlijk... Niet de behoefte hebben etc, maar uiteindelijk ga je toch wel voor de bijl. Al is het niet na 5 jaar maar na 10 jaar. Een relatie is heden ten dage hoe dan ook gedoemd te mislukken.

Ik geloof daar ook niet meer in. Ik heb nu gewoon tinder en friends with benefits... Ik heb seks en dan gaat ze weer weg. Ik kan gewoon NIEMAND vertrouwen!!!! NIEMAND. Geen enkele chick waar ik naef om zal zijn. Haha. Nooit.

Besef wel dat die vijver waar jij in probeert te vissen, die van de knappe mensen die niet vreemdgaan, echt extreem klein is. Wij als mens zijn daar gewoon niet voor gemaakt. Ik was ooit anders maar door het leven ben ik gehard. En emotioneel afgestompt. Zie het maar als een verdedigingsmechanisme.
You are selling yourself short.

Je hebt gelijk dat als je een relatie aangaat dat je dan jezelf ook echt in een positie brengt waarin jou enorm veel pijn gedaan kan worden. Maar als jij vooraf al bezig bent met pijn voorkomen sluit je jezelf ook af van het genot wat erbij hoort.
pi_179912427
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juni 2018 01:53 schreef NATTY-CHESTBRAH het volgende:

[..]

Verschrikkelijk als mannen niet voor hunzelf zorgen... Zo’n uitgezakte dikke lelijke vent die al de helft van zijn haren is verloren.. En die maar afgeeft op iedereen die gezond eet en sport 😂
Dat dan weer wel.
  woensdag 20 juni 2018 @ 06:48:12 #89
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_179912502
Het is niet normaal gedrag van mannen per definitie.
Wel van een bepaald type, nml inderdaad de player. De alfaman. De foute. Je weet wel: degenen die jou zo opwinden. Nou dat doen ze dus bij meer vrouwen.
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
  woensdag 20 juni 2018 @ 06:51:21 #90
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_179912516
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juni 2018 06:17 schreef VEM2012 het volgende:

[..]

Ik snap die gedachte ook niet helemaal. Als je maar genoeg mogelijkheden krijgt, dan hap je wel. Nee. Kwestie van respect naar je partner. En dat heeft niets met uiterlijk te maken.
Dat is niet helemaal waar. Er zijn zeker hier een hoop mensen die heleml de moralistische kaart trekken over vreemdgaan. Maar dat is vooral omdat ze zelf bang zijn dat ze nooit meer iemand kunnen krijgen als hun partner dat doet omdat ze zelf slecht in de markt liggen.
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
pi_179912695
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juni 2018 06:51 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Dat is niet helemaal waar. Er zijn zeker hier een hoop mensen die heleml de moralistische kaart trekken over vreemdgaan. Maar dat is vooral omdat ze zelf bang zijn dat ze nooit meer iemand kunnen krijgen als hun partner dat doet omdat ze zelf slecht in de markt liggen.
Dat dogmatische is aan mij ook niet besteed hoor.
  woensdag 20 juni 2018 @ 08:07:29 #92
462263 Elpis
Goddess of hope
pi_179913094
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juni 2018 01:53 schreef NATTY-CHESTBRAH het volgende:

[..]

Verschrikkelijk als mannen niet voor hunzelf zorgen... Zo’n uitgezakte dikke lelijke vent die al de helft van zijn haren is verloren.. En die maar afgeeft op iedereen die gezond eet en sport 😂
Dat is eerder een erfelijk dingetje dan een gevolg van een slechte levensstijl. Dus daarop afgeven is niet erg fair.
I 'm not sure about an inner child, but I do have an inner idiot who surfaces every now and then.
pi_179913199
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 17:21 schreef Roodborstjes-zijn-lief het volgende:
Over het laten werken, bedoelde ik meer dat ik niet meteen met hem het bed in was gedoken na de eerste date. Dat was hij vaak wel gewend bij anderen, maar ik wilde eerst een aantal dates hebben gehad. Ik wilde zeker zijn dat hij met mij wel serieuzer was. Veel meer bedoelde ik er niet mee.
Ik denk dat dat voor de meesten wel duidelijk was. Mijn persoonlijke ervaring is dat dit geen zin heeft en soms zelfs averechts werkt.

Niet dat je nu voortaan maar zo snel mogelijk seks moet hebben, maar je gaat nu een periode in zak en as zitten en dan langzaam aan weer op het paard klimmen. Ik zou je adviseren om dan meer op andere zaken te letten (hoe makkelijk lijkt ie met kleine leugentjes, hoe is zijn verhouding met exen, geheimzinnig gedrag etc.), want niet meteen de eerste date seks hebben en blijven hangen zegt echt heel weinig over hoe iemand het met je meent.
  woensdag 20 juni 2018 @ 09:20:03 #94
478434 De_Onnoembare
Perfecte PC burger
pi_179913823
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juni 2018 08:20 schreef PiyeReloaded het volgende:

[..]

hoe is zijn verhouding met exen
Hier ben ik wel nieuwsgierig naar. Is het een goed teken of slecht teken dat iemand goed met exen omgaat? Want ik ga met al m'n exen goed om maar ben ook een schuinsmarcheerder 1e klas.
Genderneutrale, quinoa-etende, kinderloze, witte, sojadrinkende, herstelbetalingbetalende, bakfietsende, warmtepompgebruikende, zonnecelinstallerende, roken verbiedende, bbq-verbiedende, veganistische, poly-amoreuze, non-binaire slavendrijvernazaat.
pi_179914291
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juni 2018 09:20 schreef De_Onnoembare het volgende:

[..]

Hier ben ik wel nieuwsgierig naar. Is het een goed teken of slecht teken dat iemand goed met exen omgaat? Want ik ga met al m'n exen goed om maar ben ook een schuinsmarcheerder 1e klas.
Als al iemands exen gek zijn en ze altijd met ruzie uit elkaar gaan, dan zou ik dat een alarmbel noemen.
  woensdag 20 juni 2018 @ 09:56:43 #96
287741 matspontius
Same old shit, different day
pi_179914538
Wees blij dat je van die sukkel af bent en niet getrouwd, huis gekocht hebt, kinderen hebt gekregen, etc. Dan was dit een drama in tienvoud geweest. Bekijkt het dus maar positief, beter na 4,5 jaar dan na een huwelijk met kinderen!

[ Bericht 0% gewijzigd door matspontius op 20-06-2018 10:33:22 ]
"Hoka Hey!"
pi_179915225
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juni 2018 08:07 schreef Elpis het volgende:

[..]

Dat is eerder een erfelijk dingetje dan een gevolg van een slechte levensstijl. Dus daarop afgeven is niet erg fair.
Klopt. Maar je kan het nog steeds weinig aantrekkelijk vinden.
  woensdag 20 juni 2018 @ 10:43:53 #98
296169 Zihuatanejo
In Mexicooooooo!
pi_179915427
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juni 2018 01:45 schreef NATTY-CHESTBRAH het volgende:

[..]

Voor mij is uiterlijk ook extreem belangrijk. Ik ben train regelmatig en vind het belangrijk om er goed uit te zien. Ik trek dan ook meiden aan die er hetzelfde in staan als ik. Ook ik heb meer kwaliteiten en die fitgirls ook vast wel. Ik zeg je heel eerlijk, ik ben al twee keer vreemdgegaan. Ik was net als jij. Nooit vreemdgaan. Altijd eerlijk... Niet de behoefte hebben etc, maar uiteindelijk ga je toch wel voor de bijl. Al is het niet na 5 jaar maar na 10 jaar. Een relatie is heden ten dage hoe dan ook gedoemd te mislukken.

Ik geloof daar ook niet meer in. Ik heb nu gewoon tinder en friends with benefits... Ik heb seks en dan gaat ze weer weg. Ik kan gewoon NIEMAND vertrouwen!!!! NIEMAND. Geen enkele chick waar ik naef om zal zijn. Haha. Nooit.

Besef wel dat die vijver waar jij in probeert te vissen, die van de knappe mensen die niet vreemdgaan, echt extreem klein is. Wij als mens zijn daar gewoon niet voor gemaakt. Ik was ooit anders maar door het leven ben ik gehard. En emotioneel afgestompt. Zie het maar als een verdedigingsmechanisme.
Ik ben blij voor je dat je zoveel chicks kan regelen maar van dit soort cynisme word ik bang.
www.kiva.org. Steun ondernemers in ontwikkelingslanden.
pi_179915677
quote:
0s.gif Op woensdag 20 juni 2018 10:43 schreef Zihuatanejo het volgende:

[..]

Ik ben blij voor je dat je zoveel chicks kan regelen maar van dit soort cynisme word ik bang.
Mijn hemeltje. Dat had ik helemaal niet verwacht. Ik zal voortaan opletten dat het niet te cynisch wordt. Dankjewel voor je opmerking.
  woensdag 20 juni 2018 @ 10:59:23 #100
296169 Zihuatanejo
In Mexicooooooo!
pi_179915713
quote:
1s.gif Op woensdag 20 juni 2018 10:57 schreef NATTY-CHESTBRAH het volgende:

[..]

Mijn hemeltje. Dat had ik helemaal niet verwacht. Ik zal voortaan opletten dat het niet te cynisch wordt. Dankjewel voor je opmerking.
Aaaaaaaaaah wat lief van je!!!
www.kiva.org. Steun ondernemers in ontwikkelingslanden.
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')