FOK!forum / Televisie / [RTL 5] Temptation Island #28 Roemhoeren
Ang3ldonderdag 7 juni 2018 @ 16:33
wp-1455877486506-1.gif
giphy.gif

quote:
Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand worden twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels vijftien dagen lang van elkaar gescheiden. Omringd door acht knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Tijdens hun verblijf hebben ze geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen wordt de partners een filmpje getoond, waarin ze zien hoe de ander zich vermaakt met de acht verleidelijke vrijgezellen.
De koppels:

Tim (30) en Deborah (25) (België)
tim-en-deborah-p2p1tf.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=5cbccc9dc359fc1fd5649793bce66517]afbeelding
SPOILER
Deborah en Tim uit Aalst leerden elkaar drie jaar geleden kennen in de winkel waar zij indertijd werkte. Tim had al langer een oogje op Deborah en probeerde indruk te maken door een T-shirt te passen bij haar aan de kassa. En met succes. De prille romance werd verdergezet via Facebook en na een tijdje begonnen de twee te daten. Deze ruwe bolster met een blanke pit belichaamt voor haar de stoere macho die tegelijkertijd ook lief is. Tim houdt vooral van Deborah’s mooie tanden. En van haar sexy achterwerk, uiteraard. Momenteel werkt Deborah in een pastabar, hij plaatst en onderhoudt spanplafonds. Omwille van hun botsende karakters, is het koppel al een tijdje uit elkaar geweest. Tim is een echte feester en stond vroeger bekend als de playboy van Aalst. Terwijl hij eerder een laissez-faire-attitude heeft en de dingen van dag tot dag bekijkt, is Deborah een perfectionistische planner die graag haar leven op voorhand uitstippelt. Haar koppige karakter zorgt bovendien vaak voor roet in het eten. Als ze op Temptation Island de ultieme relatietest doorstaan, kunnen ze volledig voor elkaar kiezen en de stap tot samenwonen opnieuw zetten. Deborah hoopt dat Tims mindset zal veranderen na hun deelname en dat hij actiever in het leven zal staan. Tim verwacht van Deborah dat ze in de toekomst haar jaloezie en koppigheid meer zal kunnen bedwingen. Deborah heeft enkele strikte regels opgelijst voor Tim. Hij mag niet te close of intiem zijn met andere vrouwen, en mag zich zeker niet alleen op een kamer bevinden met vijandig vrouwelijk schoon. Bovendien verwacht Deborah dat hij in het zwembad zijn handen boven water houdt. Ook Tim legt Deborah enkele beperkingen op. Wat kan wel? Dansen en babbelen met andere mannen. Wat kan er absoluut niet door de beugel? Samen in bed liggen of naaktzwemmen. En uiteraard behoort Deborah’s kont alleen hem toe. In de toekomst wil het koppel opnieuw gaan samenwonen en in het huwelijksbootje stappen. En ja hoor, er is zelfs al een ring…
Kevin (22) en Megan (18) (België)
kevin-en-megane-p2p1y7.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=d4d605b03a9aee4c928540bd404580fe]afbeelding
SPOILER
Megan en Kevin uit Oostende leerden elkaar een jaar geleden kennen. Tijdens een avondje uit verdronk Kevin in Megans blauwe ogen en besloot hij de eerste stap te zetten. Megan viel meteen voor de stoere Kevin (inclusief tattoos) en sindsdien vormen de twee een koppel. Kevin is een echte nachtraaf. Hij kan soms ontzettend koppig zijn en arrogant uit de hoek komen, en kan er bovendien niet tegen als hij door iemand wordt gecommandeerd. Megan daarentegen houdt minder van het nachtleven en is eerder een huismusje - maar wel eentje met een groot temperament. Ze houdt ervan om haar leven voor zich uit te plannen en haar blik is dan ook gericht op de toekomst. Megan en Kevin nemen deel aan Temptation Island omdat Kevin al enkele misstappen (lees: vijf) heeft begaan. Wanneer Megan dit de eerste keer ontdekte, nam ze wraak door zelf vreemd te gaan. Maar nog steeds laat Kevin niet altijd weten waar hij is en komt hij niet altijd thuis slapen… Het vertrouwen tussen de twee staat op een laag pitje en Kevin wil Megan bewijzen dat hij de verleiding van het eiland kan weerstaan. Zij wil immers graag een mooie toekomst uitbouwen met de man van haar dromen, maar heeft genoeg van zijn bedrog. Kevin moet haar op het eiland laten zien dat hij voor de volle 100 procent te vertrouwen is. Als ze samen de ultieme relatietest hebben doorstaan, willen ze hun liefde voor eeuwig verankeren. Van Megan mag Kevin geen bed of zetel delen met de verleidsters. Ook te intiem dansen zal worden afgerekend. Bovendien vindt ze het enorm belangrijk dat Kevin niet slecht praat over haar op het eiland. Kevins regels zijn iets beperkter: “Gewoon niet kussen en geen seks hebben.” Da’s duidelijk.
Jeremy (23) en Vanessa (23) (Nederland)
jeremy-en-vanessa2-p2p237.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=0f108b767f3fc40032a98b2bb3bb5f5c]
SPOILER
Jeremy en Vanessa uit Schiedam zijn zes jaar samen en leerden elkaar kennen op een feestje. Jeremy was op slag smoorverliefd, maar dat was niet meteen wederzijds. Hij gaf gelukkig niet op en met veel doorzettingsvermogen wist hij haar hart toch te veroveren. Jeremy werkt als havenoperator en is een lieve jongen, maar hij heeft ook een stout kantje en houdt ervan om af en toe het gevaar op te zoeken. Vanessa is studente rechten. Ze is een sterke vrouw die weet wat ze wil en laat niet over zich heen lopen. Ze is dan ook de ideale persoon om Jeremy af en toe eens op zijn plaats te zetten. Ze houdt van Jeremy omdat hij heel erg lief en zorgzaam is. Hij laat haar mooi voelen door de vele complimenten die hij haar geeft. Het koppel neemt deel aan Temptation Island omdat Jeremy aan Vanessa moet bewijzen dat hij elke verleiding kan weerstaan en te vertrouwen is. Tijdens hun relatie heeft hij intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen en dat viel bij Vanessa niet in goede aarde. Ze zetten hun relatie even on hold. Ondanks dat ze terug samen zijn, kan Vanessa hem nog niet volledig vertrouwen. Jeremy wil bewijzen dat hij de verleiding kan weerstaan en dat Vanessa de enige vrouw voor hem is. Volgens Vanessa is Jeremy bovendien extreem gesloten. Ze zou graag hebben dat hij een opener houding aanneemt in hun relatie en meer gedachten en gevoelens met haar bespreekt. Jeremy vindt dan weer dat Vanessa soms iets te bazig is. Het koppel heeft samen beslist over een set regels waaraan ze zich op het eiland allebei moeten houden. Fysiek contact, zoals knuffels geven en hand in hand lopen, is volledig uit den boze. Ook mogen ze geen intieme gesprekken over hun relatie voeren met de vrijgezellen. Jeremy en Vanessa dragen wederzijds respect hoog in het vaandel en gaan er verder van uit dat ze van elkaar weten wat de ander leuk vindt en wat niet. Als hun Temptation Island-avontuur een geslaagde afloop kent, willen ze zo snel mogelijk gaan samenwonen.
Mezdi (20) en Daniëlle (20) (Nederland)
mezdi-en-daniella2-p2p27q.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=1f65e6ebf268276de9e5c84f0d3b5d13]afbeelding
SPOILER
Daniëlle en Mezdi uit Groningen leerden elkaar twee jaar geleden kennen op het feestje van een gemeenschappelijke vriend. Zij is extern incasso manager, hij zit in de wereld van het autoleasen. Mezdi heeft volgens Daniëlle een hart van goud en een prachtige lach. Toch heeft hij ook een opvliegend karakter en voelt hij zich snel geïntimideerd wanneer Daniëlle aandacht krijgt van een andere man… Daniëlle is rustiger en erg zorgzaam en begripvol. Toch zou ze graag hebben dat Mezdi wat meer aandacht en tijd aan haar besteedt.
Het koppel heeft besloten om deel te nemen aan Temptation Island omdat Mezdi in het verleden al misstappen heeft begaan. Ook nu maken ze nog te vaak ruzie en zien ze elkaar soms een periode niet. Hij durft dan weleens te zoenen met andere meisjes… Daniëlle wil dat hij op het eiland voor eens en altijd bewijst dat zij de ware voor hem is. Daniëlle en Mezdi hebben geen duidelijke set regels vastgelegd. Ze weten van elkaar perfect wat kan en wat niet. Voor Daniëlle spreekt het voor zich dat seks, zoenen, schuren, samen in bed liggen en hand in hand lopen gewoon niet kunnen. Van Mezdi mag Daniëlle dan weer niet ingaan op een verleider wanneer ze hem écht leuk vindt. Dan kunnen een kus, een knuffel, of de minste aanraking echt niet. Na een geslaagd avontuur, willen Daniëlle en Mezdi in de toekomst bij elkaar intrekken, trouwen en samen de wereld verkennen.
De verleidsters die de hartjes gaan breken:
?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

De verleiders
763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8


Het grote puntenspel:

SPOILER
Under construction: draag nieuwe scoormethodes aan!

Tim: 0,5
Deborah: 0

Kevin: 1
Megan:8

Jeremy: 0
Vanessa: 0

Mezdi: 4
Daniëlle: 1


- Camera of microfoon (proberen) af te dekken of te ontwijken: 0,5 punt
- Slecht praten over partner tegen verleid(st)er: 0.5 punt

- Aanraken op lichaam: 1 punt
- Dansen: 1 punt

- Aanraken op persoonlijke zone: 2 punten (Tieten - billen)
- Zoenen: 2 punten
- Zoenen en op hetzelfde moment middelvinger opsteken naar camera: 2,5 punt

- Een Nielske flikken: 3 punten (Kledingstuk uittrekken (ondergoed)).
- Zoenen en droogneuken: 3 punten.

- Stiekeme seks: 4 punten
- Seks in bed onder dekens: 5 punten
- Full on porn/gewoon schijt: 6 punten

Iets uit het bovenstaande uit wraak na kampvuurbeelden: -50%


Discussiepunt(en):
- Geven we ook punten als het in opdracht van het programma gebeurt? Masseren of bodypaint bijvoorbeeld?
- Meer punten voor iemand die na een spijtbetuiging weer de fout ingaat?
- Moeten verleiders ook punten krijgen? (Niet dat de mannen een kans maken)
- ... (draag ideeën aan!)
De presentatie van het programma ligt in handen van Rick Brandsteder en voormalig Miss België Annelien Coorevits.

Vanaf donderdag 1 februari 2018 op televisie.
RTL 5 , iedere donderdag om 20:30 http://www.rtl.nl/gemist/temptation-island/
VIJF, iedere donderdag om 21.30 http://www.vijf.be/temptationisland
Videoland, iedere donderdag een nieuwe aflevering https://www.videoland.com/series/948/temptation-island
Temptation island gifjes: https://giphy.com/explore/temptation-island
Dr.Mikeydonderdag 7 juni 2018 @ 16:36
De verleidsters zijn echt wel beter gecast voor de vips.
#ANONIEMdonderdag 7 juni 2018 @ 17:53
In ben zeker de enige die KAJ leuk vind :@
Dr.Mikeydonderdag 7 juni 2018 @ 18:08
Wil iemand die het kan de op updaten?
Mekedonderdag 7 juni 2018 @ 18:09
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 17:53 schreef charmed_angel het volgende:
In ben zeker de enige die KAJ leuk vind :@
Nee hoor :D

Ik moest ook wel lachen toen hij zich er bij het voorstellen ook tussen wierp, vroeg me even af waarom er eentje als enige een shirt aan had :')
_-_ratjetoe_-_donderdag 7 juni 2018 @ 18:10
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 16:36 schreef Dr.Mikey het volgende:
De verleidsters zijn echt wel beter gecast voor de vips.
Wellicht betaald ipv vrijwillig (of beter betaald).
Physsicdonderdag 7 juni 2018 @ 23:54
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 14:35 schreef Heeinz het volgende:

[..]

Inmiddels verwijderd inderdaad, heb maar voor 1 cent een proefabonnement op Videoland genomen. Volgens een maat van me kan je na die twee weken gewoon een nieuw proefabonnement nemen met een nieuw e-mailadres
Moet je dan niet ook een andere betaalmogelijkheid gebruiken? Ik kreeg laatste de melding "dit rekeningnummer is al eens gebruikt voor een proefabonnement" en toen heb ik met Paypal of Creditcard die 1 cent betaald. Ik weet niet zeker of dat bij Videoland was, kan ook RTLXL zijn geweest.

Het loopt niet echt storm met TI Vips in dit topic..
Ang3ldonderdag 7 juni 2018 @ 23:57
Afl 1 gezien. Afl 2 kan ik niet vinden (en ik weiger echt nog meer abonnementen te nemen :D )

Je kan bij die langharige man en zijn ghetto chick wel merken wie de broek aan heeft zeg :D
TheVulturedonderdag 7 juni 2018 @ 23:57
Ik zag volgens mij Tessa bij de verleidsters voorbij komen in de voorstukjes, die is goddomme toch ook al in bijna elk reality-achtig programma voorbij gekomen... volgens mij is ze meerdere nachten uit elkaar getrokken in zo'n liefdeshotel van Secret Circle en in dat huis waarin ze met 100 man werden gedumpt op RTL zat ze ook binnen 24 uur op de stok van een van de mannen... schaamteloze aandachtshoer _O-

edit: blijkbaar ook nog in Echte Meisjes en Hollands Next Top Model gezeten :')
Anonymouszvrijdag 8 juni 2018 @ 00:17
Een vriendin van mijn zus doet mee met TI Vip :D :')
Dr.Mikeyvrijdag 8 juni 2018 @ 00:18
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 23:57 schreef TheVulture het volgende:
Ik zag volgens mij Tessa bij de verleidsters voorbij komen in de voorstukjes, die is goddomme toch ook al in bijna elk reality-achtig programma voorbij gekomen... volgens mij is ze meerdere nachten uit elkaar getrokken in zo'n liefdeshotel van Secret Circle en in dat huis waarin ze met 100 man werden gedumpt op RTL zat ze ook binnen 24 uur op de stok van een van de mannen... schaamteloze aandachtshoer _O-

edit: blijkbaar ook nog in Echte Meisjes en Hollands Next Top Model gezeten :')

Die heeft oom iets van porno gedssn toch? Ken haar ergena van
Physsicvrijdag 8 juni 2018 @ 00:46
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 23:57 schreef TheVulture het volgende:
edit: blijkbaar ook nog in Echte Meisjes en Hollands Next Top Model gezeten :')

En sinds die tijd ook best wat aangekomen, als ik het goed zag.

Edit: nee, zal toch gezichtsbedrog zijn geweest. Op haar Instagramfoto's zie ik dan in ieder geval niet terug.

[ Bericht 8% gewijzigd door Physsic op 08-06-2018 01:20:18 ]
DutchBlendvrijdag 8 juni 2018 @ 00:48
quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 14:35 schreef Heeinz het volgende:

[..]

Inmiddels verwijderd inderdaad, heb maar voor 1 cent een proefabonnement op Videoland genomen. Volgens een maat van me kan je na die twee weken gewoon een nieuw proefabonnement nemen met een nieuw e-mailadres
Blijkbaar machtig je Videoland daarmee om na 2 weken maandelijks ¤8,99 af te schrijven. Dus moet je er elke 2 weken aan denken om het stop te zetten (en weer een nieuw abbo voor 1 cent aan te schaffen). En de vraag is of dat gaat lukken voordat ze de eerste ¤8,99 hebben afgeschreven. Plus je gegevens worden bekend, want je betaalt met Ideal, Paypal of Creditcard. Dus je kan een ander e-mail adres gebruiken maar verder blijven de aan-je-betaalmiddel-gekoppelde gegevens gelijk aan eerdere gekoppelde gegevens gebruikt voor een proefperiode (tenzij je pasjes met andere persoonsgegevens hebt oid). Lijkt me een lastig verhaal.

Wel teleurstellend dat we nu moeten betalen voor TI :')

[ Bericht 7% gewijzigd door DutchBlend op 08-06-2018 00:56:09 ]
rickyszzvrijdag 8 juni 2018 @ 10:35
Nee hoor, zodra je een nieuw account aangemaakt hebt dan kan je het gelijk al opzeggen, zodat je het niet vergeet en je abonnement loopt gewoon gratis 2 weken door.

Plus je hoeft geen heel nieuw emailadres te nemen, je hoeft alleen maar een puntje (.) in je e-mailadres te zetten. Videoland ziet het als een nieuw mailadres maar hij komt nog steeds aan op je oorspronkelijke mailadres.

Zo doe ik dit al heel lang zo :P
RedWhiteArmy1983vrijdag 8 juni 2018 @ 11:58
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 00:17 schreef Anonymousz het volgende:
Een vriendin van mijn zus doet mee met TI Vip :D :')
Haha, wie dan? :D

quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 16:32 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Ja joh, weer extra 15 minute bij de vorige minutes of fame.
Daarna scoren met gastoptredens en youtube. Klaar.
Echt roemhoeren dit.
Precies, anno 2018 is het makkelijk om geld te verdienen door je dom en primitief te profileren. :')

quote:
0s.gif Op donderdag 7 juni 2018 16:27 schreef Wuwwa het volgende:
En ik kan niet meer goed tegen etalagepop Yolanthe.
Hoeveel botox zou daar al in zitten? Sowieso iets in haar gezicht, haar tetten, en wellicht ook kont.
Heeinzvrijdag 8 juni 2018 @ 12:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 00:48 schreef DutchBlend het volgende:

[..]

Blijkbaar machtig je Videoland daarmee om na 2 weken maandelijks ¤8,99 af te schrijven. Dus moet je er elke 2 weken aan denken om het stop te zetten (en weer een nieuw abbo voor 1 cent aan te schaffen). En de vraag is of dat gaat lukken voordat ze de eerste ¤8,99 hebben afgeschreven. Plus je gegevens worden bekend, want je betaalt met Ideal, Paypal of Creditcard. Dus je kan een ander e-mail adres gebruiken maar verder blijven de aan-je-betaalmiddel-gekoppelde gegevens gelijk aan eerdere gekoppelde gegevens gebruikt voor een proefperiode (tenzij je pasjes met andere persoonsgegevens hebt oid). Lijkt me een lastig verhaal.

Wel teleurstellend dat we nu moeten betalen voor TI :')
Ja dat zet ik wel in mijn agenda, zodat ik het niet vergeet op te zeggen. Betaling regel ik wel wat voor :D

Ga toch potverdorie niet betalen voor TI
Copycatvrijdag 8 juni 2018 @ 12:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 12:01 schreef Heeinz het volgende:

Ja dat zet ik wel in mijn agenda, zodat ik het niet vergeet op te zeggen. Betaling regel ik wel wat voor :D

Ga toch potverdorie niet betalen voor TI
Gewoon direct na het aanmelden weer opzeggen. De vrije periode blijft.
Wuwwavrijdag 8 juni 2018 @ 12:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 11:58 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:

[..]

Haha, wie dan? :D

[..]

Precies, anno 2018 is het makkelijk om geld te verdienen door je dom en primitief te profileren. :')

[..]

Hoeveel botox zou daar al in zitten? Sowieso iets in haar gezicht, haar tetten, en wellicht ook kont.
Ook zelden zo'n smalle neus gezien, die heeft ook een correctie gehad.
Maar waarom zou je iets moeten 'corrigeren' als er niets aantoonbaar mis/afwijkends aan dat lichaamsdeel is?
Roberto_BOZvrijdag 8 juni 2018 @ 12:15
quote:
14s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 12:03 schreef Copycat het volgende:

[..]

Gewoon direct na het aanmelden weer opzeggen. De vrije periode blijft.
Videoland heeft overigens een redelijk aanbod inmiddels. Ook buiten RTL programma's. Denk aan The Handmaid's Tale of Twin Peaks.
Copycatvrijdag 8 juni 2018 @ 12:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 12:15 schreef Roberto_BOZ het volgende:

Videoland heeft overigens een redelijk aanbod inmiddels. Ook buiten RTL programma's. Denk aan The Handmaid's Tale of Twin Peaks.
The Handmaid's Tale is de enige reden dat ik een poosje Videoland heb. Ik vind het aanbod verder nog steeds ruk, om over de gebruikersvriendelijkheid van de app maar helemaal te zwijgen.
RedWhiteArmy1983vrijdag 8 juni 2018 @ 12:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 12:13 schreef Wuwwa het volgende:
Maar waarom zou je iets moeten 'corrigeren' als er niets aantoonbaar mis/afwijkends aan dat lichaamsdeel is?
Geen flauw idee idd. Dat vinden ze dan "mooier" of zo. :')
Of op aandringen van Wes, je weet maar nooit...
Roberto_BOZvrijdag 8 juni 2018 @ 12:18
quote:
9s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 12:17 schreef Copycat het volgende:

[..]

The Handmaid's Tale is de enige reden dat ik een poosje Videoland heb. Ik vind het aanbod verder nog steeds ruk, om over de gebruikersvriendelijkheid van de app maar helemaal te zwijgen.
Geen problemen op de Apple TV.
Copycatvrijdag 8 juni 2018 @ 12:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 12:18 schreef Roberto_BOZ het volgende:

Geen problemen op de Apple TV.
Ik stream 'm ook via Apple TV, maar dan nog vind ik de app heel gebruikersonvriendelijk uitgewerkt.
Anonymouszvrijdag 8 juni 2018 @ 14:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 11:58 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:

[..]

Haha, wie dan? :D

.
charissa
rickyszzvrijdag 8 juni 2018 @ 20:15
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 12:01 schreef Heeinz het volgende:

[..]

Ja dat zet ik wel in mijn agenda, zodat ik het niet vergeet op te zeggen. Betaling regel ik wel wat voor :D

Ga toch potverdorie niet betalen voor TI
Voor de 2e keer, je kan nadat je die 1 cent overgemaakt hebt, gelijk opzeggen.
MissJvrijdag 8 juni 2018 @ 22:32
Net de twee eerste afleveringen gekeken. Ik denk dat in ieder geval alle mannen de fout in zullen gaan.
Pinutsvrijdag 8 juni 2018 @ 22:50
Iemand stream voor aflevering 2?
Danianevrijdag 8 juni 2018 @ 22:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 22:32 schreef MissJ het volgende:
Net de twee eerste afleveringen gekeken. Ik denk dat in ieder geval alle mannen de fout in zullen gaan.
Donny toch niet ;(?
Flitskikkervrijdag 8 juni 2018 @ 23:12
Topshow *O*
Flitskikkervrijdag 8 juni 2018 @ 23:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 22:50 schreef Pinuts het volgende:
Iemand stream voor aflevering 2?
Proefabo voor 1 cent geen optie?
Flitskikkervrijdag 8 juni 2018 @ 23:16
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 10:35 schreef rickyszz het volgende:
Nee hoor, zodra je een nieuw account aangemaakt hebt dan kan je het gelijk al opzeggen, zodat je het niet vergeet en je abonnement loopt gewoon gratis 2 weken door.

Plus je hoeft geen heel nieuw emailadres te nemen, je hoeft alleen maar een puntje (.) in je e-mailadres te zetten. Videoland ziet het als een nieuw mailadres maar hij komt nog steeds aan op je oorspronkelijke mailadres.

Zo doe ik dit al heel lang zo :P
Je moet toch 1 cent overmaken ter verificatie? Controleren ze niet of het rekeningnummer al gebruikt is?
Flitskikkervrijdag 8 juni 2018 @ 23:25
Spoilers:

SPOILER
Plotomschrijvingen van de komende paar afleveringen. De rest staat er nog niet op.

Aflevering 3
Vandaag is de allereerste date-dag. Wie gaat met wie op date? Zijn er al stiekeme verlangens en gevoelens ontstaan? Bij de dames is de avond na de dates schimmig, zij krijgen hun allereerste vuurpijl te zien. Wie is er over de streep gegaan? Wat is er precies gebeurd?

Aflevering 4
De dames in Casa del Mar worden wakker met een enorme kater. Alleen niet van de drank maar vanwege het vuurwerk dat gisteren abrupt hun feestvreugde verstoorde. De mannelijke verleiders proberen de spanning voor het eerste kampvuur bij de dames weg te nemen door een potje beachvolleybal, maar dit is van korte duur. De mannen bij Puerto Estate hebben totaal geen last van zenuwen en genieten van de aandacht van de vrouwelijke verleiders. Bij de dames blijken de zenuwen voor het eerste kampvuur niet geheel onterecht.

Aflevering 5
De ochtend na het eerste kampvuur sluipt de angst bij de dames erin om hun vriendjes te verliezen. Toch weten de mannelijke verleiders het humeur van de vrouwen op te krikken tijdens de dates. In de andere villa voelde Donny tot nu toe geen verleiding, maar hij krijgt toch interesse in een van de meisjes. Niels laat zich verder meedrijven door femme fatale Fabiola. En er is een verrassing op komst.
Heeinzvrijdag 8 juni 2018 @ 23:26
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 22:58 schreef Daniane het volgende:

[..]

Donny toch niet ;(?
Donny vind ik wel echt geniaal
rickyszzzaterdag 9 juni 2018 @ 03:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 23:16 schreef Flitskikker het volgende:

[..]

Je moet toch 1 cent overmaken ter verificatie? Controleren ze niet of het rekeningnummer al gebruikt is?
Nope via PayPal immers niet :P
Danianezaterdag 9 juni 2018 @ 12:27
quote:
11s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 23:26 schreef Heeinz het volgende:

[..]

Donny vind ik wel echt geniaal
Ja, mijn favoriete jongen tot nu toe.
Niels is echt onzeker en makkelijk... Stefano vertrouw ik niet met zijn verleden met Danique.... Ruud praat mooi, maar ik weet het nog zo niet. :* Donny is gewoon chill.
Flitskikkerzaterdag 9 juni 2018 @ 12:39
quote:
14s.gif Op zaterdag 9 juni 2018 03:18 schreef rickyszz het volgende:

[..]

Nope via PayPal immers niet :P
Bedankt voor de tip!
W00ferzondag 10 juni 2018 @ 02:50
Aflevering 2 kan ik nergens vinden.

Ik heb het idee dat die vriendin van Ruud ergens al te volwassen is voor dit programma en Niels zich vooral zorgen moet maken om Alex. Verder is het nog niet echt spannend.

Annelien vind ik het trouwens wel iets beter doen dan Yolanthe maargoed.
Over Kaj Gorgels ben ik nog niet echt uit.
Heeinzzondag 10 juni 2018 @ 09:38
quote:
0s.gif Op zondag 10 juni 2018 02:50 schreef W00fer het volgende:
Aflevering 2 kan ik nergens vinden.

Ik heb het idee dat die vriendin van Ruud ergens al te volwassen is voor dit programma en Niels zich vooral zorgen moet maken om Alex. Verder is het nog niet echt spannend.

Annelien vind ik het trouwens wel iets beter doen dan Yolanthe maargoed.
Over Kaj Gorgels ben ik nog niet echt uit.
Mwah, Rosanne heeft volgens mij echt een hekel aan Alex dus dat zal wel loslopen lijkt me
JaneDoezondag 10 juni 2018 @ 11:00
die rowena is de ex van lange frans, van nog voor die daniëlle waar hij kinderen mee heeft
zat dus kennelijk ook al in utopia :')

vips... _O-
WorkBitchzondag 10 juni 2018 @ 12:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 23:25 schreef Flitskikker het volgende:
Spoilers:

SPOILER
Plotomschrijvingen van de komende paar afleveringen. De rest staat er nog niet op.

Aflevering 3
Vandaag is de allereerste date-dag. Wie gaat met wie op date? Zijn er al stiekeme verlangens en gevoelens ontstaan? Bij de dames is de avond na de dates schimmig, zij krijgen hun allereerste vuurpijl te zien. Wie is er over de streep gegaan? Wat is er precies gebeurd?

Aflevering 4
De dames in Casa del Mar worden wakker met een enorme kater. Alleen niet van de drank maar vanwege het vuurwerk dat gisteren abrupt hun feestvreugde verstoorde. De mannelijke verleiders proberen de spanning voor het eerste kampvuur bij de dames weg te nemen door een potje beachvolleybal, maar dit is van korte duur. De mannen bij Puerto Estate hebben totaal geen last van zenuwen en genieten van de aandacht van de vrouwelijke verleiders. Bij de dames blijken de zenuwen voor het eerste kampvuur niet geheel onterecht.

Aflevering 5
De ochtend na het eerste kampvuur sluipt de angst bij de dames erin om hun vriendjes te verliezen. Toch weten de mannelijke verleiders het humeur van de vrouwen op te krikken tijdens de dates. In de andere villa voelde Donny tot nu toe geen verleiding, maar hij krijgt toch interesse in een van de meisjes. Niels laat zich verder meedrijven door femme fatale Fabiola. En er is een verrassing op komst.
Waar staan die dan? Ik zie dat niet😱
Pinutszondag 10 juni 2018 @ 17:10
Niels wordt sowieso de eerste die de fout in gaat.
MissJzondag 10 juni 2018 @ 19:24
quote:
1s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 22:58 schreef Daniane het volgende:

[..]

Donny toch niet ;(?
Ik denk het wel. Maar goed, kan ook zijn dat ik het verkeerd heb ingeschat hoor :P
wolfrolfzondag 10 juni 2018 @ 19:27
Acteur Island
Physsicmaandag 11 juni 2018 @ 00:14
SPOILER
Was het nou Ruud die je in een van de voorstukjes hoort zeggen dat hij "echt wil neuken" (ofzoiets)? En wie ontdekt Niels samen in bed als hij de kamer binnen komt vallen?
Chocoladesoesmaandag 11 juni 2018 @ 09:33
quote:
10s.gif Op vrijdag 8 juni 2018 10:35 schreef rickyszz het volgende:
Nee hoor, zodra je een nieuw account aangemaakt hebt dan kan je het gelijk al opzeggen, zodat je het niet vergeet en je abonnement loopt gewoon gratis 2 weken door.

Plus je hoeft geen heel nieuw emailadres te nemen, je hoeft alleen maar een puntje (.) in je e-mailadres te zetten. Videoland ziet het als een nieuw mailadres maar hij komt nog steeds aan op je oorspronkelijke mailadres.

Zo doe ik dit al heel lang zo :P
Dus als ik het goed begrijp kun je steeds een nieuw proefabonnement nemen, mits je een nieuw e-mailadres gebruikt en via Paypal betaalt? En meteen opzegt.

Een puntje zetten in mijn e-mailadres heb ik geprobeerd, maar hij kwam niet aan op m’n oorspronkelijke e-mailadres. En je moet het wel kunnen verifiëren, dus helaas werkt dat niet bij mij. Ik heb daarom maar gewoon een ander e-mailadres gebruikt.

Thanks voor de tip!
Chocoladesoesmaandag 11 juni 2018 @ 09:34
- dubbel -
Vjenne12345woensdag 13 juni 2018 @ 18:53
Waarom zitten er nooit dikke mensen in TI? Dit schept totaal geen realistisch beeld van de werkelijkheid.
Tim86woensdag 13 juni 2018 @ 18:56
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 18:53 schreef Vjenne12345 het volgende:
Waarom zitten er nooit dikke mensen in TI? Dit schept totaal geen realistisch beeld van de werkelijkheid.
Genoeg vrouwen die een kilo'tje meer hebben gezien bij die verleidsters dit jaar.

Maar je kan ook zeggen: Waarom zitten er nooit intelligente mensen in TI? Dit schept totaal geen realistisch beeld van de werkelijkheid.
Physsicwoensdag 13 juni 2018 @ 19:13
quote:
1s.gif Op maandag 11 juni 2018 09:33 schreef Chocoladesoes het volgende:

[..]

Dus als ik het goed begrijp kun je steeds een nieuw proefabonnement nemen, mits je een nieuw e-mailadres gebruikt en via Paypal betaalt? En meteen opzegt.

Een puntje zetten in mijn e-mailadres heb ik geprobeerd, maar hij kwam niet aan op m’n oorspronkelijke e-mailadres. En je moet het wel kunnen verifiëren, dus helaas werkt dat niet bij mij. Ik heb daarom maar gewoon een ander e-mailadres gebruikt.

Thanks voor de tip!
https://www.10minutemail.com/10MinuteMail/index.html
Heeinzwoensdag 13 juni 2018 @ 22:16
Weet iemand of er elke donderdag één of twee afleveringen online komen? Twee zou wel lekker zijn
Dr.Mikeywoensdag 13 juni 2018 @ 22:24
We weten het met anderhalf uur en een beetje
#ANONIEMdonderdag 14 juni 2018 @ 00:32
quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 22:24 schreef Dr.Mikey het volgende:
We weten het met anderhalf uur en een beetje
en?
Dr.Mikeydonderdag 14 juni 2018 @ 00:38
Kijk nu de eerste zie het aan het einde van de aflevering wel.

Ik voorspel dat Niels een Megan gaat doen.

:D
markdeajaxfandonderdag 14 juni 2018 @ 00:41
mooie aflevering :Y :Y
Dr.Mikeydonderdag 14 juni 2018 @ 00:52
Awh ;(
1 aflevering maar
Flitskikkerdonderdag 14 juni 2018 @ 00:55
Ze maken zichzelf helemaal gek.
Volgende week 1e kampvuur pas...
SocaWarriordonderdag 14 juni 2018 @ 02:29
Komt beetje nep over allemaal omdat Niels weer precies dezelfde fouten als een jaar geleden maakt.
Dr.Mikeydonderdag 14 juni 2018 @ 11:49
Dat huilen van hem mocht wel meer focus op kwam flauwtjes in beeld.
_-_ratjetoe_-_donderdag 14 juni 2018 @ 12:06
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 02:29 schreef SocaWarrior het volgende:
Komt beetje nep over allemaal omdat Niels weer precies dezelfde fouten als een jaar geleden maakt.
Als je een script schrijft zou je hem juist andere fouten laten maken, lijkt mij.

Mensen veranderen nou eenmaal niet zo, en Niels heeft zijn vernedering van vorig jaar vast niet helemaal verwerkt.

(Overigens kijk ik niet.)
JaneDoedonderdag 14 juni 2018 @ 13:04
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 12:06 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Als je een script schrijft zou je hem juist andere fouten laten maken, lijkt mij.

Mensen veranderen nou eenmaal niet zo, en Niels heeft zijn vernedering van vorig jaar vast niet helemaal verwerkt.

(Overigens kijk ik niet.)
dat was vooral de reden dat hij huilde ja.. hij werd herinnerd aan de pijn van de vorige deelname

die utopia kneus met z'n 'ik dacht ik wil haar neuken' :') dat dagelijkse rondje sjorren wil dus niet echt helpen...

en dat gezeur van gelina de hele tijd over die 'gemene' vrijgezelle dames, wat is zij onzeker zeg! net als rosanna die de verleidsters bij iedere gelegenheid lelijk en hoeren moet noemen
Donnadonderdag 14 juni 2018 @ 13:24
Ja Rosanna zit echt af te geven op het uiterlijk van de verleidsters terwijl ze er zelf net zo 'hoerig' uit ziet.
JaneDoedonderdag 14 juni 2018 @ 13:42
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:24 schreef DonnaRush het volgende:
Ja Rosanna zit echt af te geven op het uiterlijk van de verleidsters terwijl ze er zelf net zo 'hoerig' uit ziet.
precies dat, 'ja, dat ene meisje heeft echt vettige billen, heel lelijk! niels kijkt daar echt niet naar, die van mij zijn veel mooier!
*volgende shot is er één waarin niels zich vergaapt aan genoemde 'vettige billen'*
:') _O-
Donnadonderdag 14 juni 2018 @ 13:44
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 13:42 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

precies dat, 'ja, dat ene meisje heeft echt vettige billen, heel lelijk! niels kijkt daar echt niet naar, die van mij zijn veel mooier!
*volgende shot is er één waarin niels zich vergaapt aan genoemde 'vettige billen'*
:') _O-
Sowieso snap ik dat niet. Je weet toch van jezelf dat je zelf dan ook in dat straatje past qua uiterlijk?
Dr.Mikeydonderdag 14 juni 2018 @ 13:49
Heb wel een beetje medelijden met Niels hij is echt heel dom dat huilen leek me wel oprecht.

Verdient een betere chick.

[ Bericht 25% gewijzigd door Dr.Mikey op 14-06-2018 14:52:16 ]
#ANONIEMdonderdag 14 juni 2018 @ 14:15
Ja ik had ook wel het idee dat het huilen oprecht was.
Ferdiidonderdag 14 juni 2018 @ 14:22
volgens mij hebben niels en rosanna gewoon een open relatie en is het allemaal show
TheVulturedonderdag 14 juni 2018 @ 15:17
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 14:22 schreef Ferdii het volgende:
volgens mij hebben niels en rosanna gewoon een open relatie en is het allemaal show
Als je voor de 2e keer meedoet en dezelfde fouten maakt ben je of een stel gescripte acteurs of te dom om te poepen...
Ace1donderdag 14 juni 2018 @ 17:45
Fabiola!
DKUpdonderdag 14 juni 2018 @ 17:53
Ik vind Rosanna helemaal niks :N
Chocoladesoesdonderdag 14 juni 2018 @ 21:26
quote:
Thanks ^O^
Chocoladesoesdonderdag 14 juni 2018 @ 21:27
Oké, er werd een vuurpijl de lucht in geschoten, maar wat was er nu precies gebeurd? Was dat nav het moment dat er een verleidster tegen Ruud aan het aanrijden was?
Eagles89vrijdag 15 juni 2018 @ 00:09
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 21:27 schreef Chocoladesoes het volgende:
Oké, er werd een vuurpijl de lucht in geschoten, maar wat was er nu precies gebeurd? Was dat nav het moment dat er een verleidster tegen Ruud aan het aanrijden was?
Ruud vroeg of Charissa met hem mee zn slaapkamer inging en er was vooraf besproken dat de regel was niemand anders op de slaapkamer.

Even wat anders maar is het al genoemd dat het in de intro is te zien dat er twee in bed vreemdgaan? Ik weet wie het zijn en welke kamers, het is een man en een vrouw van de koppels, ik schrok echt had dit niet van hun verwacht.
Physsicvrijdag 15 juni 2018 @ 00:14
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 00:09 schreef Eagles89 het volgende:

[..]

Ruud vroeg of Charissa met hem mee zn slaapkamer inging en er was vooraf besproken dat de regel was niemand anders op de slaapkamer.

Even wat anders maar is het al genoemd dat het in de intro is te zien dat er twee in bed vreemdgaan? Ik weet wie het zijn en welke kamers, het is een man en een vrouw van de koppels, ik schrok echt had dit niet van hun verwacht.
Nu je het zegt, herken ik denk ik ook de kamer. Als je het hier wil benoemen, zet het dan in een spoiler.
Heeinzvrijdag 15 juni 2018 @ 00:26
quote:
1s.gif Op donderdag 14 juni 2018 15:17 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Als je voor de 2e keer meedoet en dezelfde fouten maakt ben je of een stel gescripte acteurs of te dom om te poepen...
Ergens hoop ik dat heel veel van dit programma geacteerd is, het is echt ongelooflijk hoe dom sommige mensen zijn :D
Heeinzvrijdag 15 juni 2018 @ 00:26
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 17:45 schreef Ace1 het volgende:
Fabiola!
Dat kan toch niet, zouden haar ouders ook kijken? Eén keer seks gehad, geloof je het zelf :')
#ANONIEMvrijdag 15 juni 2018 @ 00:43
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 00:09 schreef Eagles89 het volgende:

[..]

Ruud vroeg of Charissa met hem mee zn slaapkamer inging en er was vooraf besproken dat de regel was niemand anders op de slaapkamer.

Even wat anders maar is het al genoemd dat het in de intro is te zien dat er twee in bed vreemdgaan? Ik weet wie het zijn en welke kamers, het is een man en een vrouw van de koppels, ik schrok echt had dit niet van hun verwacht.
vertel.......
#ANONIEMvrijdag 15 juni 2018 @ 00:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 00:26 schreef Heeinz het volgende:

[..]

Dat kan toch niet, zouden haar ouders ook kijken? Eén keer seks gehad, geloof je het zelf :')
1 keer seks en seksverslaafd, ahummmm :')

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 15-06-2018 00:45:41 ]
Nectaro22vrijdag 15 juni 2018 @ 11:26
ze zetten Niels neer als het slachtoffer maar hij begon vorige keer toch met de hand in de kut van parasol?
Nectaro22vrijdag 15 juni 2018 @ 11:31
ik vind dat die verleiders het veel beter doen dan vorig jaar, toen waren meeste vrouwen alleen maar aan het roddelen en meeste mannen bakten er niks van

ik denk overigens niet dat het gespeeld is maar ik vind het wel vreemd dat bijvoorbeeld Niels en Rosanna elkaar nog in hun beschrijving op instagram hebben staan en Ruud + Rowena "Als koppel in Temptation Island met @rowena_baierl " "ls koppel in Temptation Island met @Ruud Zwaan", zoiets zouden ze toch niet erin mogen laten zetten van het programma, en stel dat het uit is zou je dat er toch sowieso niet inlaten? dus dan weet je dat toch ook gelijk?
Chocoladesoesvrijdag 15 juni 2018 @ 12:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 11:31 schreef Nectaro22 het volgende:
ik vind dat die verleiders het veel beter doen dan vorig jaar, toen waren meeste vrouwen alleen maar aan het roddelen en meeste mannen bakten er niks van

ik denk overigens niet dat het gespeeld is maar ik vind het wel vreemd dat bijvoorbeeld Niels en Rosanna elkaar nog in hun beschrijving op instagram hebben staan en Ruud + Rowena "Als koppel in Temptation Island met @rowena_baierl " "ls koppel in Temptation Island met @Ruud Zwaan", zoiets zouden ze toch niet erin mogen laten zetten van het programma, en stel dat het uit is zou je dat er toch sowieso niet inlaten? dus dan weet je dat toch ook gelijk?
Ik denk dat dat contractueel zo is vastgelegd. Is natuurlijk ook promotie voor het programma.

Van Lisa en Merijn van vorig jaar kan ik mij herinneren dat hun relatiestatus op facebook ook niet was veranderd tijdens de uitzendingen van het programma. Terwijl het tijdens of na de TI opnames wel al klaar was. Na de laatste aflevering hadden ze dan ook meteen hun status veranderd.
joylove2020vrijdag 15 juni 2018 @ 12:29
iemand aflevering 3? link? plz
Dr.Mikeyvrijdag 15 juni 2018 @ 12:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 11:26 schreef Nectaro22 het volgende:
ze zetten Niels neer als het slachtoffer maar hij begon vorige keer toch met de hand in de kut van parasol?
Hij trok een slip omlaag en ze vriendin dook gelijk op de pik van Alex.

Zou wel typisch vrouwen logica zijn mijn vriend trekt een slip omlaag nu mag ik me in alle standen laten neuken.
bechirtivrijdag 15 juni 2018 @ 13:33
wat een grap weer allemaal. heb nu 3 afl gezien en het is weer genieten hoor. die niels vooral :D wat een vent.
viceversavrijdag 15 juni 2018 @ 14:37
Niels... man man man

Vind het ergens wel sneu dat hij niet meer kan nadenken als er een knappe vrouw in zijn buurt is. Dat wordt janken met Alex straks :')
Eagles89vrijdag 15 juni 2018 @ 19:41
Oke ik zit op mn mobiel en geen idee hoe ik spoilers plaats dus ik omscheijf het wat vager zodat er niet meteen grote spoilers zijn. Maar de slaapkamer waarin duidelijk sex gebeurt is bij de 4 vrouwen. Iedereen die goed kijkt ziet het meteen, de TV aan de zijwand richting badkamer deur en de grote stoel rechts van het bed tussen badkamer en bed.
Ben ik de enige die dit best wel heel heftig vindt? Zeker als je de geschiedenis weet en aflevering 3 het einde hebt gezien bij de 4 mannen....wat gaat er na dat kampvuur gebeuren want het komt op een kampvuur omdat het dus niet pas op dreamdate gaat gebeuren. Dat zou ook weer het beeld van 1 van de 4 mannen in bed met een verleidster verklaren die daarop, op die beelden, moet hebben gereageerd.
Ik vind dit seizoen (als het als echt seizoen telt) persoonlijk echt heel erg goed, de verleiders en verleidsters doen het echt perfect, en de koppels zijn allemaal heerlijk goed gecast dwz super naief en zelfs Niels en Rosanna lijken er weer vol in te trappen.
Ik ben enorm fan van TI en ik dacht echt dat dit een slap aftreksel zou worden maar dit is die 8.99 pm echt 10x waard. Top.

Om er nog aan toe te voegen: die twee strandvillas...wow. Geen slap resort of oude meuk, pure porno villas in Cancun/play del carmen met eigen prive strand. Die huur je niet voor onder de 3000 euro per dag. Ze hebben dit seizoen echt kosten noch mooite gespaard, en dat vuurwerk, een soort Hunger Games idee en echt geniaal bedacht.
Physsiczaterdag 16 juni 2018 @ 01:26
quote:
1s.gif Op vrijdag 15 juni 2018 19:41 schreef Eagles89 het volgende:
Oke ik zit op mn mobiel en geen idee hoe ik spoilers plaats dus ik omscheijf het wat vager zodat er niet meteen grote spoilers zijn.
Spoilers plaats je door het volgende te typen:
[spoiler ] plaats hier je tekst [/spoiler ]

De spaties na de r van spoiler moet je weglaten.
Eagles89zaterdag 16 juni 2018 @ 09:28
SPOILER
oke dank. Het zijn dus Rosanna en Niels die sex hebben (iig Rosanna, bij Niels zie je ze alleen in bed kussen). Ik vind dit zo bizar na vorig jaar en ook best schokkend als je zag dat Niels er alna aflevering 3 volledig doorheen zat en huilend met al die verleidsters toegaf hoe zwaar hij het had gehad na vorig jaar, en het nooit goed heeft kunnen verwerken wat er vorig jaar was gebeurd. Wat zal er tijdens en na het kampvuur gaan gebeuren als Niels de beelden gaat zien? Ik heb serieus wel wat medelijden ook al is hij dit seizoen ook best heel dom begonnen, heb het idee dat hij het spel op TI gewoon niet begrijpt en Rosanna veel meer doelbewust vreemdgaat. Het gaat echt heftig worden, had hun vanwege hun geschiedenis en ervaring met het programma ook totaal niet verwacht WEER voor de bijl te gaan...
Slacentrifugezaterdag 16 juni 2018 @ 09:35
Dit moet ik volgen :9
viceversazaterdag 16 juni 2018 @ 09:45
Dat vuurwerk is wel vrij briljant ja.
Slacentrifugezaterdag 16 juni 2018 @ 12:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 09:45 schreef viceversa het volgende:
Dat vuurwerk is wel vrij briljant ja.
Ook omdat dus onduidelijk is van welk resort het komt. Dus zowel de mannen als de vrouwen worden er zenuwachtig van 😃😂
Physsiczaterdag 16 juni 2018 @ 13:07
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 09:28 schreef Eagles89 het volgende:
SPOILER
oke dank. Het zijn dus Rosanna en Niels die sex hebben (iig Rosanna, bij Niels zie je ze alleen in bed kussen). Ik vind dit zo bizar na vorig jaar en ook best schokkend als je zag dat Niels er alna aflevering 3 volledig doorheen zat en huilend met al die verleidsters toegaf hoe zwaar hij het had gehad na vorig jaar, en het nooit goed heeft kunnen verwerken wat er vorig jaar was gebeurd. Wat zal er tijdens en na het kampvuur gaan gebeuren als Niels de beelden gaat zien? Ik heb serieus wel wat medelijden ook al is hij dit seizoen ook best heel dom begonnen, heb het idee dat hij het spel op TI gewoon niet begrijpt en Rosanna veel meer doelbewust vreemdgaat. Het gaat echt heftig worden, had hun vanwege hun geschiedenis en ervaring met het programma ook totaal niet verwacht WEER voor de bijl te gaan...
SPOILER
Mij verbaast dat helemaal niet, had het zelfs wel verwacht. Ik kan me ook voorstellen dat als Rosanna de beelden van Niels ziet, van wat er tot nu toe is gebeurd, zij er geen zin meer in heeft. Je hoort haar op een van de voorstukjes van een kampvuur ook al zeggen “ik ben nu heel erg aan het nadenken of ik er wel mee door wil gaan”.
Niels heeft toch ook al een van de afspraken geschonden? Namelijk dat als een meisje uitdagend voor hem stond te dansen, hij haar weg moest duwen of zelf weg moest lopen en zeker niet gewoon moest blijven staan. Ik weet niet hoeveel waarde Rosanna daar aan hecht, maar ze lijkt me behoorlijk onzeker in de relatie te staan. Hoewel ze dat zelf ontkent.
Eagles89zaterdag 16 juni 2018 @ 21:26
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 13:07 schreef Physsic het volgende:

[..]

SPOILER
Mij verbaast dat helemaal niet, had het zelfs wel verwacht. Ik kan me ook voorstellen dat als Rosanna de beelden van Niels ziet, van wat er tot nu toe is gebeurd, zij er geen zin meer in heeft. Je hoort haar op een van de voorstukjes van een kampvuur ook al zeggen “ik ben nu heel erg aan het nadenken of ik er wel mee door wil gaan”.
Niels heeft toch ook al een van de afspraken geschonden? Namelijk dat als een meisje uitdagend voor hem stond te dansen, hij haar weg moest duwen of zelf weg moest lopen en zeker niet gewoon moest blijven staan. Ik weet niet hoeveel waarde Rosanna daar aan hecht, maar ze lijkt me behoorlijk onzeker in de relatie te staan. Hoewel ze dat zelf ontkent.
SPOILER
ze hadden al zoveel ervaring van 2017, ze hebben nu camera ervaring, ze weten hoe de regie knipt etc, en dan op dag 1 en 2 al zoveel fouten maken, Niels dan, dat vind ik bijzonder. Maar vooral die enorme huilbui op het einde van aflevering 3, nu zie je hoe erg het hem had gekwetst dat Alex met Rosanna heeft lopen neuken. Dat was een uitbarsting van pure wanhoop en emotie van verdriet. En als je dan weet dat hij nu ook daadwerkelijk itt 2017 echt dit seizoen op het kampvuur die beelden gaat zien van Rosanna in bed en sex met een verleider....dat vind ik alleen om over na te denken al bijzonder heftig. Dit seizoen heeft de potentie om het vorige seizoen (weer) te overtreffen, en alleen dat vind ik al een giga prestatie. Het begin is in elk geval veelbelovend, misschien ook omdat ik er in elk geval heel weinig van had verwacht nadat 2017 en 2018 al zo heftig waren...
Ik denk dat er behalve met Niels en Rosanna nog veel meer gaat gebeuren, ik denk dat ook Donny en Ruud voor de bijl zullen gaan.
Michelleezondag 17 juni 2018 @ 08:27
Rosanna doet echt alsof haar relatie ijzersterk is. Zit alle vrouwen af te kraken, terwijl die wel een stuk knapper zijn dan haar.

Het was een best mooi meisje, maar wat heeft die zichzelf allemaal aangedaan.
SEMTEXzondag 17 juni 2018 @ 12:12
quote:
1s.gif Op zaterdag 16 juni 2018 21:26 schreef Eagles89 het volgende:

[..]

SPOILER
ze hadden al zoveel ervaring van 2017, ze hebben nu camera ervaring, ze weten hoe de regie knipt etc, en dan op dag 1 en 2 al zoveel fouten maken, Niels dan, dat vind ik bijzonder. Maar vooral die enorme huilbui op het einde van aflevering 3, nu zie je hoe erg het hem had gekwetst dat Alex met Rosanna heeft lopen neuken. Dat was een uitbarsting van pure wanhoop en emotie van verdriet. En als je dan weet dat hij nu ook daadwerkelijk itt 2017 echt dit seizoen op het kampvuur die beelden gaat zien van Rosanna in bed en sex met een verleider....dat vind ik alleen om over na te denken al bijzonder heftig. Dit seizoen heeft de potentie om het vorige seizoen (weer) te overtreffen, en alleen dat vind ik al een giga prestatie. Het begin is in elk geval veelbelovend, misschien ook omdat ik er in elk geval heel weinig van had verwacht nadat 2017 en 2018 al zo heftig waren...
Ik denk dat er behalve met Niels en Rosanna nog veel meer gaat gebeuren, ik denk dat ook Donny en Ruud voor de bijl zullen gaan.
SPOILER
Dan denk ik echt: waarom doe je dan mee...

Ik denk dat het wel meevalt met Rosanna en Alex, die hebben nog een enorme online fittie gehad..
SEMTEXzondag 17 juni 2018 @ 12:14
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2018 08:27 schreef Michellee het volgende:
Rosanna doet echt alsof haar relatie ijzersterk is. Zit alle vrouwen af te kraken, terwijl die wel een stuk knapper zijn dan haar.

Het was een best mooi meisje, maar wat heeft die zichzelf allemaal aangedaan.
Gratis plastische chirurgie. Dat zie je aan de kandidaten van dit jaar ook: Fabrizio heeft een nieuwe neus gekregren, Pommeline, Zwanetta en Megan en god weet wie nog meer aan de fillers... waarvoor ze dan alleen wat promotie op instagram hoeven maken. Beetje treurig voorbeeld voor hun jongere volgers.
Tim_Gzondag 17 juni 2018 @ 12:18
quote:
0s.gif Op donderdag 14 juni 2018 02:29 schreef SocaWarrior het volgende:
Komt beetje nep over allemaal omdat Niels weer precies dezelfde fouten als een jaar geleden maakt.
Misschien omdat het ook nep is?
Eagles89zondag 17 juni 2018 @ 12:29
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2018 12:18 schreef Tim_G het volgende:

[..]

Misschien omdat het ook nep is?
Dit is 100% niet nep. Zo’n enorme huilbui van Niels nadat die weer te veel drank op had, denk je serieus dat die dat speelt? Het enige neppe is misschien dat de regie de verleidsters wat opjut om bepaalde dingen te doen/proberen, maar dat vind ik niet echt nep, want dat hoort ook gewoon bij de test voor de koppels. Dit zijn allemaal echte emoties hoor, zo niet dan prik je daar meteen doorheen, dat zie je meteen. Het zijn geen professionele acteurs.
SEMTEXzondag 17 juni 2018 @ 12:49
Niels komt op mij verschrikkelijk onzeker over. En dus erg gevoelig voor aandacht van het andere geslacht. Denk dat de confrontatie met Alex ook weer behoorlijk inhakt op zijn zelfvertrouwen.
Tim_Gzondag 17 juni 2018 @ 13:24
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2018 12:29 schreef Eagles89 het volgende:

[..]

Dit is 100% niet nep. Zo’n enorme huilbui van Niels nadat die weer te veel drank op had, denk je serieus dat die dat speelt? Het enige neppe is misschien dat de regie de verleidsters wat opjut om bepaalde dingen te doen/proberen, maar dat vind ik niet echt nep, want dat hoort ook gewoon bij de test voor de koppels. Dit zijn allemaal echte emoties hoor, zo niet dan prik je daar meteen doorheen, dat zie je meteen. Het zijn geen professionele acteurs.
100% nep. Echte emoties :) er staan 46 camera's om je heen, dan kan je toch wel een paar dagen je lul in je broek houden? Maar dat zou geen leuke tv zijn natuurlijk!
Nectaro22zondag 17 juni 2018 @ 14:11
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2018 13:24 schreef Tim_G het volgende:

[..]

100% nep. Echte emoties :) er staan 46 camera's om je heen, dan kan je toch wel een paar dagen je lul in je broek houden? Maar dat zou geen leuke tv zijn natuurlijk!
Nee dit is echt niet nep. Inderdaad zou een groot deel van de Nederlanders hun lul wel in hun broek kunnen houden, maar dat soort deelnemers worden gewoon niet uitgekozen voor het programma. Als ze mensen gaan casten kijken ze gewoon goed wie op voorhand al onzeker zijn over zijn relatie en wie niet of wie stabiel genoeg voor het programma zijn en wie niet.
Tim_Gzondag 17 juni 2018 @ 14:26
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2018 14:11 schreef Nectaro22 het volgende:

[..]

Nee dit is echt niet nep. Inderdaad zou een groot deel van de Nederlanders hun lul wel in hun broek kunnen houden, maar dat soort deelnemers worden gewoon niet uitgekozen voor het programma. Als ze mensen gaan casten kijken ze gewoon goed wie op voorhand al onzeker zijn over zijn relatie en wie niet of wie stabiel genoeg voor het programma zijn en wie niet.
Ieder jaar blijkt na afloop dat stellen allang uit elkaar waren of nooit stellen zijn geweest. Zelfde geld voor verleiders, die hebben achteraf ook altijd connecties met de stellen. En toch blijven mensen volhouden dat het echt is? :)
Physsiczondag 17 juni 2018 @ 14:53
quote:
0s.gif Op zondag 17 juni 2018 08:27 schreef Michellee het volgende:
Rosanna doet echt alsof haar relatie ijzersterk is. Zit alle vrouwen af te kraken, terwijl die wel een stuk knapper zijn dan haar.

Het was een best mooi meisje, maar wat heeft die zichzelf allemaal aangedaan.
Ik vond haar echt knap, zo zonde.. :N Ik vind sommige verleidsters nog steeds niet mooier dan Rosanna, maar hoe Rosanna over hen praat is inderdaad niet echt terecht.
Eagles89zondag 17 juni 2018 @ 21:47
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2018 14:26 schreef Tim_G het volgende:

[..]

Ieder jaar blijkt na afloop dat stellen allang uit elkaar waren of nooit stellen zijn geweest. Zelfde geld voor verleiders, die hebben achteraf ook altijd connecties met de stellen. En toch blijven mensen volhouden dat het echt is? :)
Dit is gewoon niet waar, wat je vaak achteraf nog hoort is dat koppels al een break hadden gehad en het toch weer gingen proberen. Of dat een relatie al meerdere keren is uitgegaan vanwege eerder vreemdgaan, en dat ze op het moment van inschrijven voor het programma ze toch weer probeerden er iets van te maken, of het peogramma gebruikten als een laatste kans. Dat wilt niet zeggen dat het programma nep is?
En dat verleiders iemand van de koppels al kenden wilt toch totaal niet zeggen dat het programma nep is, want het experiment waar het hele programma over gaat blijft toch gewoon hetzelfde? Ze maken dan zelf toch echt de keuze te zwichten voor die verleiding, en daar gaat het hele programma juist om, dat je in alle omstandigheden (dus ook als je de verleiders al kent/een geschiedenis mee hebt) dat je niet bezwijkt.
Ik weet zeker zodra ze acteurs of iets degelijks gaan gebruiken de populariteit van de show meteen instort, want dat hebben de kijkers echt meteen door/voelen dat meteen dat iets niet oprecht meer is.
Heeinzzondag 17 juni 2018 @ 21:53
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2018 14:53 schreef Physsic het volgende:

[..]

Ik vond haar echt knap, zo zonde.. :N Ik vind sommige verleidsters nog steeds niet mooier dan Rosanna, maar hoe Rosanna over hen praat is inderdaad niet echt terecht.
Waarschijnlijk toch ook flink wat onzekerheid bij haar, maar ze was eerder wel echt knap ja

Overigens geloof ik ook niet dat alles 100% echt is, maar goed we kijken toch voor het vermaak
Tim_Gzondag 17 juni 2018 @ 22:42
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2018 21:47 schreef Eagles89 het volgende:

[..]

Dit is gewoon niet waar, wat je vaak achteraf nog hoort is dat koppels al een break hadden gehad en het toch weer gingen proberen. Of dat een relatie al meerdere keren is uitgegaan vanwege eerder vreemdgaan, en dat ze op het moment van inschrijven voor het programma ze toch weer probeerden er iets van te maken, of het peogramma gebruikten als een laatste kans. Dat wilt niet zeggen dat het programma nep is?
En dat verleiders iemand van de koppels al kenden wilt toch totaal niet zeggen dat het programma nep is, want het experiment waar het hele programma over gaat blijft toch gewoon hetzelfde? Ze maken dan zelf toch echt de keuze te zwichten voor die verleiding, en daar gaat het hele programma juist om, dat je in alle omstandigheden (dus ook als je de verleiders al kent/een geschiedenis mee hebt) dat je niet bezwijkt.
Ik weet zeker zodra ze acteurs of iets degelijks gaan gebruiken de populariteit van de show meteen instort, want dat hebben de kijkers echt meteen door/voelen dat meteen dat iets niet oprecht meer is.
Ik heb het door.....jij duidelijk nog niet. 100% geacteerd door verschrikkelijk slechte acteurs, dat zie je toch zo??
Superfatcatmaandag 18 juni 2018 @ 14:10
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2018 22:42 schreef Tim_G het volgende:

[..]

Ik heb het door.....jij duidelijk nog niet. 100% geacteerd door verschrikkelijk slechte acteurs, dat zie je toch zo??
Nou.... als je zulke emoties kan acteren zoals dat in voorgaande seizoenen gebeurde (waarin vrouwen echt zowat gingen overgeven van ellende) dan mogen ze van mij een Oscar hoor. >:)
Ang3lmaandag 18 juni 2018 @ 14:50
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 14:10 schreef Superfatcat het volgende:

[..]

Nou.... als je zulke emoties kan acteren zoals dat in voorgaande seizoenen gebeurde (waarin vrouwen echt zowat gingen overgeven van ellende) dan mogen ze van mij een Oscar hoor. >:)
Oscar voor Deborah Leemans!
Ang3lmaandag 18 juni 2018 @ 14:50
Ik vind dit nieuwe seizoen dus echt HEEL stom.
(omdat ik alleen afl 1 online heb kunnen kijken en de rest niet :{ )
Tim_Gmaandag 18 juni 2018 @ 16:16
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 14:10 schreef Superfatcat het volgende:

[..]

Nou.... als je zulke emoties kan acteren zoals dat in voorgaande seizoenen gebeurde (waarin vrouwen echt zowat gingen overgeven van ellende) dan mogen ze van mij een Oscar hoor. >:)
Dus wanneer ze bijna 'overgeven' is het voor jouw duidelijk?

Misschien een ander voorbeeld. Je als een goedkope hoer laten neuken op televisie? Dat doet, hoe dom ze ook zijn, helemaal niemand wanneer je weet dat er 12 camera's in je kamer aanwezig zijn.
DKUpmaandag 18 juni 2018 @ 16:18
Sneaky Lisa kwam wel heel nep over. Voor de rest is ze top hoor ;)
Nectaro22maandag 18 juni 2018 @ 16:57
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2018 14:26 schreef Tim_G het volgende:

[..]

Ieder jaar blijkt na afloop dat stellen allang uit elkaar waren of nooit stellen zijn geweest. Zelfde geld voor verleiders, die hebben achteraf ook altijd connecties met de stellen. En toch blijven mensen volhouden dat het echt is? :)
Bullshit. Op de Facebook van de kandidaten kan je ook zien voor het programma begint dat van jaren terug in "hun relatie" foto's staan met elkaar of reacties met schatje dit hartje dat. Denk je nu echt dat ze 4 jaar voor ze het programma gaan opzetten al acteurs gaan uitzoeken om hartjes en foto's van elkaar op Facebook te zetten voor een programma wat 4 jaar later zou beginnen? Sommige koppels hebben inderdaad een break gehad, maar ze kiezen juist deze mensen uit voor het programma, omdat deze weer makkelijker uit elkaar gaan. En daarnaast als ze allemaal een acteerverleden zouden hebben of op de acteerschool zouden zitten zou dit allang uitgelekt zijn, en dit is niet zo (behalve uitzonderingen bij verleiders, zoals die videoclip meiden en die actrice dit seizoen). Daarnaast zie je ook niemand na Temptation Island ooit nog iets gerelateerd met acteren doen van de koppels dus lijkt me sterk dat die mensen acteurs zijn.
Ik heb trouwens Rosanna en Niels ook nog samen gezien vorig jaar op Wish Outdoor en 2 maanden terug zag ik Kirstin en Regilio samen (van 2 jaar) terug op koningsdag, of zou dit volgens jou ook een geacteerde verplichting zijn van het programma zodat het echt lijkt? :')

[ Bericht 1% gewijzigd door Nectaro22 op 18-06-2018 17:05:55 ]
Ang3lmaandag 18 juni 2018 @ 17:07
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 16:16 schreef Tim_G het volgende:

[..]

Dus wanneer ze bijna 'overgeven' is het voor jouw duidelijk?

Misschien een ander voorbeeld. Je als een goedkope hoer laten neuken op televisie? Dat doet, hoe dom ze ook zijn, helemaal niemand wanneer je weet dat er 12 camera's in je kamer aanwezig zijn.
Dat doen roemhoeren wel degelijk :D
_-_ratjetoe_-_maandag 18 juni 2018 @ 17:08
Tim die ons probeert te overtuigen dat het allemaal nep is. Hier stinkt iets.
Tim_Gmaandag 18 juni 2018 @ 17:10
quote:
0s.gif Op maandag 18 juni 2018 16:57 schreef Nectaro22 het volgende:

[..]

Bullshit. Op de Facebook van de kandidaten kan je ook zien voor het programma begint dat van jaren terug in "hun relatie" foto's staan met elkaar of reacties met schatje dit hartje dat. Denk je nu echt dat ze 4 jaar voor ze het programma gaan opzetten al acteurs gaan uitzoeken om hartjes en foto's van elkaar op Facebook te zetten voor een programma wat 4 jaar later zou beginnen? Sommige koppels hebben inderdaad een break gehad, maar ze kiezen juist deze mensen uit voor het programma, omdat deze weer makkelijker uit elkaar gaan. En daarnaast als ze allemaal een acteerverleden zouden hebben of op de acteerschool zouden zitten zou dit allang uitgelekt zijn, en dit is niet zo (behalve uitzonderingen bij verleiders, zoals die videoclip meiden en die actrice dit seizoen). Daarnaast zie je ook niemand na Temptation Island ooit nog iets gerelateerd met acteren doen van de koppels dus lijkt me sterk dat die mensen acteurs zijn.
Ik heb trouwens Rosanna en Niels ook nog samen gezien vorig jaar op Wish Outdoor en 2 maanden terug zag ik Kirstin en Regilio samen (van 2 jaar) terug op koningsdag, of zou dit volgens jou ook een geacteerde verplichting zijn van het programma zodat het echt lijkt? :')
Ik zeg niet dat het acteurs zijn? Maar dat het ge ensceneerd is is voor mij volstrekt duidelijk.
InTrePidIvitymaandag 18 juni 2018 @ 19:50
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 17:10 schreef Tim_G het volgende:

[..]

Ik zeg niet dat het acteurs zijn? Maar dat het ge ensceneerd is is voor mij volstrekt duidelijk.
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2018 22:42 schreef Tim_G het volgende:

[..]

Ik heb het door.....jij duidelijk nog niet. 100% geacteerd door verschrikkelijk slechte acteurs, dat zie je toch zo??
ZuidGrensmaandag 18 juni 2018 @ 20:03
quote:
1s.gif Op zondag 17 juni 2018 22:42 schreef Tim_G het volgende:

[..]

Ik heb het door.....jij duidelijk nog niet. 100% geacteerd door verschrikkelijk slechte acteurs, dat zie je toch zo??
Goed verhaal.
Tim_Gmaandag 18 juni 2018 @ 22:42
quote:
5s.gif Op maandag 18 juni 2018 19:50 schreef InTrePidIvity het volgende:

[..]


[..]

Touche!

Maar doel er meer op dat het geënsceneerd is. Maakt de deelnemers nog geen acteurs die ook in andere series hun opwachting gaan maken.
Superfatcatdinsdag 19 juni 2018 @ 15:49
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 16:16 schreef Tim_G het volgende:

[..]

Dus wanneer ze bijna 'overgeven' is het voor jouw duidelijk?

Misschien een ander voorbeeld. Je als een goedkope hoer laten neuken op televisie? Dat doet, hoe dom ze ook zijn, helemaal niemand wanneer je weet dat er 12 camera's in je kamer aanwezig zijn.
Nee ik bedoel gewoon te zeggen, dat zulke heftige emoties bijna niet na te spelen zijn.
Ik geloof echter wel dat er van te voren best wel te voorspellen is wie de fout in zal gaan en hoe je dat kunt stimuleren door eea wat te scripten.

En zo'n meisje als Meghan, die zich voor de camera's vol laat blaffen, dat is gewoon nog een kind.
En hartstikke dronken. Natuurlijk denkt zij niet na wat voor gevolgen dat kan hebben voor haar verdere leven.
aquawomandinsdag 19 juni 2018 @ 16:14
quote:
1s.gif Op maandag 18 juni 2018 22:42 schreef Tim_G het volgende:

[..]

Touche!

Maar doel er meer op dat het geënsceneerd is. Maakt de deelnemers nog geen acteurs die ook in andere series hun opwachting gaan maken.
Op welke manier geënsceneerd dan? Ik denk dat de programmamakers goed manipuleren en zo situaties creëren, maar dat is iets anders dan in scene zetten.
Tim_Gdinsdag 19 juni 2018 @ 17:04
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 16:14 schreef aquawoman het volgende:

[..]

Op welke manier geënsceneerd dan? Ik denk dat de programmamakers goed manipuleren en zo situaties creëren, maar dat is iets anders dan in scene zetten.
Dat werkelijk niemand zo dom is om vreemd te gaan wanneer de kans 100% is dat het uitkomt. Het argument dat de 'stellen' al eerder uit elkaar zijn geweest of net weer bij elkaar is niet erg plausibel.
Tim_Gdinsdag 19 juni 2018 @ 17:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 15:49 schreef Superfatcat het volgende:

[..]

Nee ik bedoel gewoon te zeggen, dat zulke heftige emoties bijna niet na te spelen zijn.
Ik geloof echter wel dat er van te voren best wel te voorspellen is wie de fout in zal gaan en hoe je dat kunt stimuleren door eea wat te scripten.

En zo'n meisje als Meghan, die zich voor de camera's vol laat blaffen, dat is gewoon nog een kind.
En hartstikke dronken. Natuurlijk denkt zij niet na wat voor gevolgen dat kan hebben voor haar verdere leven.
Ze is geen 15 he? Sterker nog, ze zijn opgegroeid met social media en weten heel goed wat voor impact dat heeft.
Superfatcatdinsdag 19 juni 2018 @ 17:25
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 17:06 schreef Tim_G het volgende:

[..]

Ze is geen 15 he? Sterker nog, ze zijn opgegroeid met social media en weten heel goed wat voor impact dat heeft.
Maar iemand van 18 die niet al te snugger is (wat haar vriendje al zei) kan dat allemaal echt niet zo goed overzien dan iemand met een normaal IQ die 10 jaar ouder is. Daar zijn ze natuurlijk ook op uitgekozen.
SocaWarriorwoensdag 20 juni 2018 @ 15:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 17:04 schreef Tim_G het volgende:

[..]

Dat werkelijk niemand zo dom is om vreemd te gaan wanneer de kans 100% is dat het uitkomt. Het argument dat de 'stellen' al eerder uit elkaar zijn geweest of net weer bij elkaar is niet erg plausibel.
Dat kan ik me juist wel voorstellen dat je alsnog vreemdgaat. Je ziet irritante beelden van het andere eiland, er zit iemand bij de verleiders die je heel geil en leuk vindt.. Bovendien je zit lang met elkaar op dat eiland met veel drank dus de verleiding is heel groot. Zo krijg je dus figureren als Tim die vergeten dat Temptation maar tijdelijk is.
DKUpwoensdag 20 juni 2018 @ 18:09
5be674ca4d75c520b36d64925917b82d.gif
_-_ratjetoe_-_woensdag 20 juni 2018 @ 22:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 19 juni 2018 17:25 schreef Superfatcat het volgende:

[..]

Maar iemand van 18 die niet al te snugger is (wat haar vriendje al zei) kan dat allemaal echt niet zo goed overzien dan iemand met een normaal IQ die 10 jaar ouder is. Daar zijn ze natuurlijk ook op uitgekozen.
Er kwam kaas uit haar oren hoorde ik ergens.
Eagles89donderdag 21 juni 2018 @ 01:23
Wat een ziek seizoen is dit weer aan het worden...wow. Ze gaan het vorige seizoen gewoon nogmaals overtreffen, nadat het vorige seizoen 2017 al overtrof. Bizar, deze aflevering is de kickstart geworden van het VIPS seizoen.:)
Superfatcatdonderdag 21 juni 2018 @ 10:05
Rowena en vooral Rosanna reageren wel overdreven op de eerste beelden zeg. Er is (nog) niks gebeurd en ze flippen al. >:)
Eagles89donderdag 21 juni 2018 @ 10:44
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juni 2018 10:05 schreef Superfatcat het volgende:
Rowena en vooral Rosanna reageren wel overdreven op de eerste beelden zeg. Er is (nog) niks gebeurd en ze flippen al. >:)
Het mooie is dat op kampvuur twee die gasten dit te zien krijgen natuurlijk. En dan is het hek van de dam, volledig. En er komen nog meer beelden bij want ik kan me niet voorstellen dat die twee zich nu gaan inhouden na wat ze allemaal schreeuwden en deden na dat kampvuur....
DKUpdonderdag 21 juni 2018 @ 14:00
Rosanna, Gelina en Rowena :') _O-
Wat zijn dat toch verschrikkelijke figuren. Amije is wel leuk en normaal.

SPOILER
Gelina en Rosanna kunnen Danique en Fabiola wel vermoorden.......
Niels verdient wel een lief meisje.
Ruud is dom.
Stefano denkt even dat Gelina het wel prima vindt zijn
SPOILER
affaire
met Danique prima :+
Donny is nog rustig :P

[ Bericht 21% gewijzigd door DKUp op 21-06-2018 14:05:43 ]
Physsicdonderdag 21 juni 2018 @ 14:10
Ik snap de boosheid en het verdriet van Rosanna wel, maar dat ze kort na het kampvuur al begon te zeggen dat ze er klaar mee was, vond ik inderdaad wat overdreven. Misschien was dat even in het moment en denkt ze daar weer anders over als ze wat tot rust is gekomen.

Ik heb sterk het idee dat de afspraken tussen Rosanna en Niels niet erg duidelijk zijn geweest.. Ze zeggen allebei iets anders over of Niels nou ook op zijn alcoholgebruik moest gaan letten. Zelfs Niels leek zichzelf daarin tegen te spreken. Ze lijken ook anders te denken over hoeveel alcohol “niet te veel alcohol” dan precies is.. 😅 Ook leek Niels te zijn vergeten dat Rosanna had gezegd dat hij weg moest lopen wanneer een meisje sexy voor hem stond te dansen.

Je zou denken dat als je voor de tweede keer met zo’n programma meedoet, dat je dan duidelijkere afspraken maakt. Misschien hebben ze dat ook wel gedaan, maar zijn ze die afspraken een beetje “vergeten”.
poezenvanger_van_hamelendonderdag 21 juni 2018 @ 14:15
quote:
9s.gif Op donderdag 21 juni 2018 14:00 schreef DKUp het volgende:

Stefano denkt even dat Gelina het wel prima vindt zijn
SPOILER
affaire
met Danique prima :+

tenor.gif?itemid=5701804
Ang3ldonderdag 21 juni 2018 @ 14:17
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juni 2018 14:10 schreef Physsic het volgende:
Ik snap de boosheid en het verdriet van Rosanna wel, maar dat ze kort na het kampvuur al begon te zeggen dat ze er klaar mee was, vond ik inderdaad wat overdreven. Misschien was dat even in het moment en denkt ze daar weer anders over als ze wat tot rust is gekomen.

Ik heb sterk het idee dat de afspraken tussen Rosanna en Niels niet erg duidelijk zijn geweest.. Ze zeggen allebei iets anders over of Niels nou ook op zijn alcoholgebruik moest gaan letten. Zelfs Niels leek zichzelf daarin tegen te spreken. Ze lijken ook anders te denken over hoeveel alcohol “niet te veel alcohol” dan precies is.. 😅 Ook leek Niels te zijn vergeten dat Rosanna had gezegd dat hij weg moest lopen wanneer een meisje sexy voor hem stond te dansen.

Je zou denken dat als je voor de tweede keer met zo’n programma meedoet, dat je dan duidelijkere afspraken maakt. Misschien hebben ze dat ook wel gedaan, maar zijn ze die afspraken een beetje “vergeten”.
"Niet te veel" zijn vage afspraken. Da's geen SMART goal.

SMART:

1.Specifiek
2.Meetbaar
3.Acceptabel
4.Realistisch
5.Tijdgebonden

Maar goed, ik schat Rosanna en Niels toch al niet al te smart in ;)
DKUpdonderdag 21 juni 2018 @ 14:20
quote:
Zou ik ook zeggen O-)
Physsicdonderdag 21 juni 2018 @ 14:23
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juni 2018 14:17 schreef Ang3l het volgende:

[..]

"Niet te veel" zijn vage afspraken. Da's geen SMART goal.

SMART:

1.Specifiek
2.Meetbaar
3.Acceptabel
4.Realistisch
5.Tijdgebonden

Maar goed, ik schat Rosanna en Niels toch al niet al te smart in ;)
Zeker. xD
Niels was al helemaal van slag omdat Rosanna volgens hem (te veel) had gedronken en daarmee de afspraak geschonden.
Rosanna was zich duidelijk van geen kwaad bewust.

Ik had trouwens het idee dat niet iedereen de ‘ergste’ beelden te zien kreeg hij het kampvuur.
Eagles89donderdag 21 juni 2018 @ 16:56
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juni 2018 14:23 schreef Physsic het volgende:

[..]

Zeker. xD
Niels was al helemaal van slag omdat Rosanna volgens hem (te veel) had gedronken en daarmee de afspraak geschonden.
Rosanna was zich duidelijk van geen kwaad bewust.

Ik had trouwens het idee dat niet iedereen de ‘ergste’ beelden te zien kreeg hij het kampvuur.
Wat ik begreep van voorgaande jaren is dat wij als kijker soms niet alle beelden die ze op het kampvuur zien krijgen te zien. Soms wel en soms niet, maar anders ben ik het met je eens. De beelden dat Ruud zei jij mag mijn kamer wel even zien kom mee want je bent stout bijv, en Niels die heel veel quotes had over Fabiola hoe mooi/lief ze was etc.

Niels zei dat ze wel degelijk hele goede afspraken hadden gemaakt, veel meer dan vorige keer, daarom was die nu ook zo kwaad, evenalsRosanna. Die extra afspraken die ze hadden gemaakt werken ironisch genoeg juist enorm tegen hun en maken hun tweede avontuur nog extra moeilijk ipv makkelijker...wel super mooi te volgen dit.
Superfatcatdonderdag 21 juni 2018 @ 17:01
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juni 2018 14:23 schreef Physsic het volgende:

[..]

Zeker. xD
Niels was al helemaal van slag omdat Rosanna volgens hem (te veel) had gedronken en daarmee de afspraak geschonden.
Rosanna was zich duidelijk van geen kwaad bewust.

Ik had trouwens het idee dat niet iedereen de ‘ergste’ beelden te zien kreeg hij het kampvuur.
Nou, inderdaad. Het had bij Niels nog wel erger gekund, Fabiola in dat witte rokje in string die met haar kont in zijn gezicht zat te zwaaien. Op die beelden zat ik eigenlijk te wachten :7
O en dat verhaal dat ze 'zo goed als maagd' was en dat Niels dat wel heul interessant vond was ook leuk geweest. Als je daar met beide benen intrapt heb je wel echt het IQ van een garnaal.
Physsicdonderdag 21 juni 2018 @ 18:08
quote:
1s.gif Op donderdag 21 juni 2018 16:56 schreef Eagles89 het volgende:

[..]

Wat ik begreep van voorgaande jaren is dat wij als kijker soms niet alle beelden die ze op het kampvuur zien krijgen te zien. Soms wel en soms niet, maar anders ben ik het met je eens. De beelden dat Ruud zei jij mag mijn kamer wel even zien kom mee want je bent stout bijv, en Niels die heel veel quotes had over Fabiola hoe mooi/lief ze was etc.

Niels zei dat ze wel degelijk hele goede afspraken hadden gemaakt, veel meer dan vorige keer, daarom was die nu ook zo kwaad, evenalsRosanna. Die extra afspraken die ze hadden gemaakt werken ironisch genoeg juist enorm tegen hun en maken hun tweede avontuur nog extra moeilijk ipv makkelijker...wel super mooi te volgen dit.
Oh, dat zou inderdaad ook kunnen.

Ja, ik geloof ook wel dat Niels en Rosanna zelf denken dat ze nu super duidelijke afspraken hebben gemaakt, maar ze zeggen duidelijk niet dezelfde dingen en wijzen ook vooral naar elkaar.
DKUpdonderdag 21 juni 2018 @ 18:46
Ze zuipen allebei te veel en ze wijzen naar elkaar van hij/zij drinkt te veel.......
Flitskikkerdonderdag 21 juni 2018 @ 22:49
Die Rowena is er wel héél snel klaar mee :')

En waarom het K-woord wegbliepen :')
Heeinzvrijdag 22 juni 2018 @ 00:40
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juni 2018 10:05 schreef Superfatcat het volgende:
Rowena en vooral Rosanna reageren wel overdreven op de eerste beelden zeg. Er is (nog) niks gebeurd en ze flippen al. >:)
Nou ja, als ik mijn vriendin zou horen zeggen dat ze een andere gast wil neuken dan wens ik haar ook veel plezier
Anonymouszzaterdag 23 juni 2018 @ 12:41
Wat vinden jullie van charissa :D ?

Ze woont bij mij in de buurt en is de vriendin van mijn zus
Eagles89zaterdag 23 juni 2018 @ 18:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juni 2018 12:41 schreef Anonymousz het volgende:
Wat vinden jullie van charissa :D ?

Ze woont bij mij in de buurt en is de vriendin van mijn zus
Ik vond haar eerst echt totaal niks en ook totaal niet knap, maar de laatste 2 afleveringen vind ik haar wel beter geworden ze speelt zeer goed in op Ruud en ik denk dat hij gaat bezwijken en voor de bijl voor haar zal gaan...dus ben erg benieuwd nu.
De verleidsters vullen elkaar dit seizoen echt super goed aan, sommige zeer overdreven pusherig, sommige wat rustiger en anderen tactisch. Top seizoen dit.
DKUpzaterdag 23 juni 2018 @ 18:31
De verleidsters doen het dit seizoen meer dan prima.

Ik vind dit seizoen leuker dan het reguliere seizoen.
viceversazaterdag 23 juni 2018 @ 22:32
quote:
0s.gif Op donderdag 21 juni 2018 22:49 schreef Flitskikker het volgende:
Die Rowena is er wel héél snel klaar mee :')

En waarom het K-woord wegbliepen :')
Zou jij het pikken van je vriendin als iemand intiem bij haar danst en ze daarna zegt: ik werd wel nat en dacht ik wil dat hij me neukt.

Dan is het klaar, toch? Helemaal op tv.
viceversazaterdag 23 juni 2018 @ 22:33
quote:
6s.gif Op donderdag 21 juni 2018 18:46 schreef DKUp het volgende:
Ze zuipen allebei te veel en ze wijzen naar elkaar van hij/zij drinkt te veel.......
Rosanna is hypocriet en Niels loopt niet snel genoeg weg.
viceversazaterdag 23 juni 2018 @ 22:34
Gelina had het over 2 weken uit elkaar...

Ondertussen heeft danique het over 1,5 tot 2 maand en daarna nog contact
JaneDoezaterdag 23 juni 2018 @ 23:03
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juni 2018 22:34 schreef viceversa het volgende:
Gelina had het over 2 weken uit elkaar...

Ondertussen heeft danique het over 1,5 tot 2 maand en daarna nog contact
stefano heeft duidelijk wat te verbergen, is steeds helemaal nerveus met danique in zijn buurt
Physsiczaterdag 23 juni 2018 @ 23:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 23 juni 2018 22:34 schreef viceversa het volgende:
Gelina had het over 2 weken uit elkaar...

Ondertussen heeft danique het over 1,5 tot 2 maand en daarna nog contact
Heb het idee dat zij het wat overdrijf en hij het juist het tegenovergesteld, waardoor de waarheid ergens in het midden zal liggen.

Danique telde bij die twee maanden ook een verjaardag mee (“ongeveer 1,5 maand, als ik die verjaardag meetel is het denk ik 2 maanden”). Was dat dezelfde verjaardag als waar Stefano met Gelina kwam opdagen en wat Danique niet kon waarderen?
Danianezondag 24 juni 2018 @ 12:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 23 juni 2018 12:41 schreef Anonymousz het volgende:
Wat vinden jullie van charissa :D ?

Ze woont bij mij in de buurt en is de vriendin van mijn zus
Ik zag haar bij Temptation Gossip en daar vind ik het echt een leuke meid.
En sowieso geweldig hoe ze zei: ‘1e kampvuur, jij huilt, jij huilt, jij huilt en jij gaat huilen’ _O-.
JaneDoezondag 24 juni 2018 @ 12:34
quote:
1s.gif Op zondag 24 juni 2018 12:30 schreef Daniane het volgende:

[..]

Ik zag haar bij Temptation Gossip en daar vind ik het echt een leuke meid.
En sowieso geweldig hoe ze zei: ‘1e kampvuur, jij huilt, jij huilt, jij huilt en jij gaat huilen’ _O-.
idd, 3/4
DKUpmaandag 25 juni 2018 @ 16:10
Dit stel is nog samen (dikke spoiler dus)
SPOILER
7rh805z8s.jpg
Of ze het gezellig samen hebben is een andere vraag :+
Eagles89dinsdag 26 juni 2018 @ 11:03
Tja kan ook als vrienden zijn ze zien er niet heel erg happy uit...ik denk dat ze uit elkaar zijn maar dat is puur mijn gevoel.
Donnadinsdag 26 juni 2018 @ 11:16
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 11:03 schreef Eagles89 het volgende:
Tja kan ook als vrienden zijn ze zien er niet heel erg happy uit...ik denk dat ze uit elkaar zijn maar dat is puur mijn gevoel.
Ze zitten beide op hun telefoon. Zit jij altijd breed lachend te kijken naar je lief terwijl je aan het appen bent? :P
Ang3ldinsdag 26 juni 2018 @ 11:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 11:03 schreef Eagles89 het volgende:
Tja kan ook als vrienden zijn ze zien er niet heel erg happy uit...ik denk dat ze uit elkaar zijn maar dat is puur mijn gevoel.
Man, zo zit half stelletjes-Nederland erbij hoor :D
Op hun telefoon.
DKUpdinsdag 26 juni 2018 @ 11:59
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 11:23 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Man, zo zit half stelletjes-Nederland erbij hoor :D
Op hun telefoon.
Ja
Donnadinsdag 26 juni 2018 @ 14:05
Nieuwbericht over Temptation VIPS.
SPOILER
Het kan een spoiler of een roddel zijn. Zelf weten of je het wilt lezen.
In de spoiler staat een link naar het bericht.
Physsicdinsdag 26 juni 2018 @ 16:19
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 14:05 schreef DonnaRush het volgende:
Nieuwbericht over Temptation VIPS.
SPOILER
Het kan een spoiler of een roddel zijn. Zelf weten of je het wilt lezen.
In de spoiler staat een link naar het bericht.
Lijkt me onzin, alleen al omdat ze nooit zo’n foto zouden mogen plaatsen zolang het seizoen nog loopt.

De reacties op het bericht doen ook anders vermoeden, maar daarvan kan ik niet controleren of het waar is:
SPOILER
Van iemand die zegt Rosanna en Niels laatst nog bij de zonnenbank te hebben gezien en dat zij “nog gewoon samen” zijn.

Van iemand die zegt dat Rosanna en Rowena heel aardig tegen elkaar doen op social media en dat dat niet het geval zou zijn als dit waar is.
DKUpdinsdag 26 juni 2018 @ 16:32
Volgens mij zijn
SPOILER
Rowena en Rosanna vriendinnen.
Physsicdinsdag 26 juni 2018 @ 17:20
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 16:32 schreef DKUp het volgende:
Volgens mij zijn
SPOILER
Rowena en Rosanna vriendinnen.
Ja, maar zou dat nog steeds zo dik zijn als
SPOILER
Rosanna nu met Ruu zou zijn?
DKUpdinsdag 26 juni 2018 @ 17:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 17:20 schreef Physsic het volgende:

[..]

Ja, maar zou dat nog steeds zo dik zijn als
SPOILER
Rosanna nu met Ruu zou zijn?
Ik geloof niet dat het waar is :P

[ Bericht 0% gewijzigd door DKUp op 26-06-2018 19:19:15 ]
Physsicdinsdag 26 juni 2018 @ 17:38
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 17:26 schreef DKUp het volgende:

[..]

Ik geloof biet dat het waar is :P
Ik ook niet, mede om die reden.
Eagles89dinsdag 26 juni 2018 @ 19:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juni 2018 11:23 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Man, zo zit half stelletjes-Nederland erbij hoor :D
Op hun telefoon.
Ja dat is zo, maar toch heb ik het gevoel aan die live insta sessies van die twee (apart) dat ze niet meer samen zijn. Er kwam te veel emotie vond ik persoonlijk. Reacties die je niet zou hebben als je nog samen bent.
JosjevanVenrooijwoensdag 27 juni 2018 @ 12:10
Opdracht seksuologie:

Zijn programma's als Temptation Island gewenst op TV?

Tegenwoordig zijn er op TV steeds vaker programma's (Ex on the beach, Jersey Shore, etc.) waarin seks heel gemakkelijk neergezet wordt als iets dat men zomaar doet, omdat er bijvoorbeeld alcohol in het spel is. Mannen krijgen hierbij vaak schouderklopjes wanneer zij veel vrouwen in bed krijgen, en vrouwen lopen schaars gekleed.

Volgens de sociale leertheorie van Bandura leren mensen, naast het idee van Operante Conditionering van Skinner, ook door naar anderen te kijken. Dit noemt hij observationeel leren; mensen leren door te kijken naar hoe anderen iets doen, en te zien welke gevolgen die andere persoon daarvan ondervindt (observationele bekrachtiging). Ziet een kind bijvoorbeeld hoe zijn moeder een appel schilt en smikkelend opeet, dan leert het hoe je een appel moet schillen.

Gagnon en William beschreven in hun boek 'Sexual Conduct:
The Social Sources of Human Sexuality' dat seksueel gedrag sociaal rolgedrag is dat d.m.v.
cultureel bepaalde scripts tot stand komt. Het uitzenden van dergelijke programma's draagt bij aan de beeldvorming van culturele scripts, het wordt namelijk als 'gewoon' beschouwd dat mensen vreemdgaan. Tevens dient het als entertainment en zouden 'one night stands' en vreemdgaan met plezier geassocieerd kunnen worden.

Op basis van bovenstaande kan worden geconcludeerd dat enige voorzichtigheid geboden is bij het uitzenden van programma's, zoals Temptation Island, waarbij vreemdgaan veelvuldig voorkomt en seks als iets eenmaligs wordt afgeschilderd. Willen we onze kinderen niet liever leren dat seks voortkomt uit liefde en trouw zijn aan elkaar juist de standaard is?

[ Bericht 0% gewijzigd door JosjevanVenrooij op 27-06-2018 12:17:46 ]
RedWhiteArmy1983woensdag 27 juni 2018 @ 12:23
Heb na aflevering 2 niks meer gevolgd, door tijdgebrek en omdat ik geen Videoland heb. Komende weken ook geen tijd (o.a. weekje op vakantie) en op streamsites worden de afleveringen binnen no-time eraf gehaald (jammer, maar logisch), maar ben toch best benieuwd...

Mijn vraag: blijven alle afleveringen gratis al deze weken op Videoland staan? Misschien dat ik dan over een tijdje wellicht daar een account aanmaak, alles kijk en vervolgens de account / het abonnement (hoe het ook werkt, geen idee :') ) opzeg omdat ik er verder toch niks mee ga doen (zou anders zonde van het geld zijn). Of moet je voor het kijken van een aflevering van zoveel weken geleden weer wat betalen (zoals op RTL Gemist) of worden ze eraf gehaald?

Geen idee hoe dat hele Videoland werkt verder :') zal me er binnenkort wel ff in verdiepen.
Dr.Mikeywoensdag 27 juni 2018 @ 12:53
Volgens mijn kan je rustig over een paar weken kijken gtst van twee jaar terug staat er ook nog steeds op.
_-_ratjetoe_-_woensdag 27 juni 2018 @ 13:15
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 12:10 schreef JosjevanVenrooij het volgende:
Opdracht seksuologie:

Zijn programma's als Temptation Island gewenst op TV?

Tegenwoordig zijn er op TV steeds vaker programma's (Ex on the beach, Jersey Shore, etc.) waarin seks heel gemakkelijk neergezet wordt als iets dat men zomaar doet, omdat er bijvoorbeeld alcohol in het spel is. Mannen krijgen hierbij vaak schouderklopjes wanneer zij veel vrouwen in bed krijgen, en vrouwen lopen schaars gekleed.

Volgens de sociale leertheorie van Bandura leren mensen, naast het idee van Operante Conditionering van Skinner, ook door naar anderen te kijken. Dit noemt hij observationeel leren; mensen leren door te kijken naar hoe anderen iets doen, en te zien welke gevolgen die andere persoon daarvan ondervindt (observationele bekrachtiging). Ziet een kind bijvoorbeeld hoe zijn moeder een appel schilt en smikkelend opeet, dan leert het hoe je een appel moet schillen.

Gagnon en William beschreven in hun boek 'Sexual Conduct:
The Social Sources of Human Sexuality' dat seksueel gedrag sociaal rolgedrag is dat d.m.v.
cultureel bepaalde scripts tot stand komt. Het uitzenden van dergelijke programma's draagt bij aan de beeldvorming van culturele scripts, het wordt namelijk als 'gewoon' beschouwd dat mensen vreemdgaan. Tevens dient het als entertainment en zouden 'one night stands' en vreemdgaan met plezier geassocieerd kunnen worden.

Op basis van bovenstaande kan worden geconcludeerd dat enige voorzichtigheid geboden is bij het uitzenden van programma's, zoals Temptation Island, waarbij vreemdgaan veelvuldig voorkomt en seks als iets eenmaligs wordt afgeschilderd. Willen we onze kinderen niet liever leren dat seks voortkomt uit liefde en trouw zijn aan elkaar juist de standaard is?
Aan de andere kant zie je bij dit programma ook wel de pijn die het veroorzaakt. En de vreemdgangers komen vaak nogal dom over, het wordt zeker niet verheerlijkt ofzo.
Eagles89woensdag 27 juni 2018 @ 13:17
Hebben jullie de preview beelden al gezien van aflevering 5? Het lijkt echt volledig te gaan onstporen in het mannenkamp, terwijl de vrouwen al hysterisch werden na het eerste kampvuur wat vergeleken met de nieuwe beelden die op kampvuur twee zullen komen volledig in het niets staat.
Wat een bizar seizoen wordt dit weer, ik had hier helemaal niets van verwacht en dacht dat het eerlijk gezegd een mislukking zou worden/een slap goedkoop aftreksel, maar oh oh oh wat hebben de producers een waar kunstwerk afgeleverd, heel veel dingen die goed waren hebben ze zo gelaten uit voorgaande seizoenen en de toevoegingen zijn allemaal echt kersen op de taart. Wat een parel van een seizoen is dit aan het worden zeg..iedere seconde elke aflevering is puur genieten.
Eagles89woensdag 27 juni 2018 @ 13:24
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 12:23 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Heb na aflevering 2 niks meer gevolgd, door tijdgebrek en omdat ik geen Videoland heb. Komende weken ook geen tijd (o.a. weekje op vakantie) en op streamsites worden de afleveringen binnen no-time eraf gehaald (jammer, maar logisch), maar ben toch best benieuwd...

Mijn vraag: blijven alle afleveringen gratis al deze weken op Videoland staan? Misschien dat ik dan over een tijdje wellicht daar een account aanmaak, alles kijk en vervolgens de account / het abonnement (hoe het ook werkt, geen idee :') ) opzeg omdat ik er verder toch niks mee ga doen (zou anders zonde van het geld zijn). Of moet je voor het kijken van een aflevering van zoveel weken geleden weer wat betalen (zoals op RTL Gemist) of worden ze eraf gehaald?

Geen idee hoe dat hele Videoland werkt verder :') zal me er binnenkort wel ff in verdiepen.
Betaal gewoon die 8.95 euro joh...het is het gewoon dubbel en dwars waard, zeker als je ziet waarvoor je allemaal moet betalen tegenwoordig, dan kost dit in verhouding echt geen ene drol. Gun die makers ook een beetje nadat ze deze parel de ether hebben ingeslingerd, dat verdienen ze, je gaat intens genieten en wees dan niet gierig voor letterlijk een fooi.
Ang3lwoensdag 27 juni 2018 @ 16:36
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 12:10 schreef JosjevanVenrooij het volgende:
. Willen we onze kinderen niet liever leren dat seks voortkomt uit liefde en trouw zijn aan elkaar juist de standaard is?
Waarom? Dat is echt een menselijk geconstrueerd ding, niet iets natuurlijks.
Kijk de Netflix docu van explained maar eens over monogamie.
RedWhiteArmy1983woensdag 27 juni 2018 @ 22:38
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juni 2018 13:24 schreef Eagles89 het volgende:
Betaal gewoon die 8.95 euro joh...het is het gewoon dubbel en dwars waard, zeker als je ziet waarvoor je allemaal moet betalen tegenwoordig, dan kost dit in verhouding echt geen ene drol. Gun die makers ook een beetje nadat ze deze parel de ether hebben ingeslingerd, dat verdienen ze, je gaat intens genieten en wees dan niet gierig voor letterlijk een fooi.
Klopt wat je zegt, ¤ 8,95 is niks voor een heel seizoen, dat gun ik ze zeker. Ga ik binnenkort maar eens doen.
Physsicwoensdag 27 juni 2018 @ 22:56
quote:
0s.gif Op woensdag 27 juni 2018 22:38 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:

[..]

Klopt wat je zegt, ¤ 8,95 is niks voor een heel seizoen, dat gun ik ze zeker. Ga ik binnenkort maar eens doen.
Maar je kan toch niet het hele seizoen zien voor die 8,95? Dat is toch slechts één maand (en daardoor vier afleveringen)?
Eagles89woensdag 27 juni 2018 @ 23:45
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juni 2018 22:56 schreef Physsic het volgende:

[..]

Maar je kan toch niet het hele seizoen zien voor die 8,95? Dat is toch slechts één maand (en daardoor vier afleveringen)?
En de afleveringen die al geweest zijn, dus als je nu lid zou worden krijg je twee weken gratis en darna 8.95 per maand, dan zit je dus al op ongeveer 9 a 10 afleveringen. Maar ik blijf erbij, waarom moeilijk doen voor 8.95...dit is een topshow en 2 biertjes in een kroeg in Amsterdam kosten meer. Ik vraag me altijd af wat voor mensen dit zijn, zullen die dan overal (supermarkt, bar, sport) bij alles zo ontzettend veel nadenken over hun kleine uitgaven?
Dit is gewoon entertainment, een kaartje van Beyonce of een voetbalwedstrijd op een mooie plek kost je het 10 voudige en duurt misschien 2 uurtjes.
Enige reden die ik kan bedenken is dat je een drempel over moet om voor een soort TV dienst te betalen, maar dit is Netflix ook en bovendien is het zo ontzettend weinig, ik koos er in elk geval voor omdat zo weinig geld het gewoon niet waard is om te gaan klooien met illegale slechte kwaliteitsuploads waarvan je maar moet hopen dat ze een keer online komen en dat je voor die tijd niet gespoilerd wordt...bovendien verdienden de makers van dit seizoen gewoon een succesje en gun ik ze die paar euro graag, want dit is een nog weer mooier seizoen aan het worden dan voorgaande jaren:).

[ Bericht 20% gewijzigd door Eagles89 op 27-06-2018 23:51:45 ]
Physsicwoensdag 27 juni 2018 @ 23:47
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juni 2018 23:45 schreef Eagles89 het volgende:

[..]

En de afleveringen die al geweest zijn, dus als je nu lid zou worden krijg je twee weken gratis en darna 8.95 per maand, dan zit je dus al op ongeveer 9 a 10 afleveringen. Maar ik blijf erbij, waarom moeilijk doen voor 8.95...dit is een topshow en 2 biertjes in een kroeg in Amsterdam kosten meer. Ik vraag me altijd af wat voor mensen dit zijn, zullen die dan overal (supermarkt, bar, evenement, sport) bij alles zo ontzettend veel nadenken over hun kleine uitgaven?
Dit is gewoon entertainment, een kaartje van Beyonce of een voetbalwedstrijd op een mooie plek kost je het 10 voudige en duurt misschien 2 uurtjes.
Ja, dat kan inderdaad wel. Niet aan gedacht.
Eagles89woensdag 27 juni 2018 @ 23:52
Nog 5 minuten trouwens en dan komt aflevering 5 online op Videoland en aan die preview te zien wordt het weer een mooie aflevering:)
Dr.Mikeydonderdag 28 juni 2018 @ 00:45
Rosanna is echt een mongool.
Physsicdonderdag 28 juni 2018 @ 01:08
Kan ik de preview wel al ergens (anders dan Videoland) zien?
markdeajaxfandonderdag 28 juni 2018 @ 01:08
mooie aflevering
Dr.Mikeydonderdag 28 juni 2018 @ 01:11
Die jay is een aparte gozer.
RedWhiteArmy1983donderdag 28 juni 2018 @ 09:02
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juni 2018 23:45 schreef Eagles89 het volgende:
Maar ik blijf erbij, waarom moeilijk doen voor 8.95...dit is een topshow en 2 biertjes in een kroeg in Amsterdam kosten meer. Ik vraag me altijd af wat voor mensen dit zijn, zullen die dan overal (supermarkt, bar, sport) bij alles zo ontzettend veel nadenken over hun kleine uitgaven?
Oh neu ik wilde niet moeilijk overkomen hoor, ik stelde alleen maar een vraag. :) Het gaat mij ook helemaal niet om het geld maar ik heb nog nooit zo'n dingen als VL en Netflix gehad (ik kijk zelf nooit films of series)... Maar goed, dat zoek ik binnenkort wel uit als ik meer tijd heb. Als alle afleveringen er toch op blijven staan, dan maakt het imo ook niet zo veel uit dat ik het wat later allemaal bij kijk.

quote:
0s.gif Op donderdag 28 juni 2018 01:11 schreef Dr.Mikey het volgende:
Die jay is een aparte gozer.
Dit is-ie inderdaad ja: :P
https://www.youtube.com/channel/UCypLniqHGGDmYam8MOcJcSQ
Physsicdonderdag 28 juni 2018 @ 09:22
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juni 2018 09:02 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:

[..]

Oh neu ik wilde niet moeilijk overkomen hoor, ik stelde alleen maar een vraag. :) Het gaat mij ook helemaal niet om het geld maar ik heb nog nooit zo'n dingen als VL en Netflix gehad (ik kijk zelf nooit films of series)... Maar goed, dat zoek ik binnenkort wel uit als ik meer tijd heb. Als alle afleveringen er toch op blijven staan, dan maakt het imo ook niet zo veel uit dat ik het wat later allemaal bij kijk.

[..]

Dit is-ie inderdaad ja: :P
https://www.youtube.com/channel/UCypLniqHGGDmYam8MOcJcSQ
Je krijgt sowieso de eerste twee weken Videoland gratis (of ja, kost 1 cent). Daarna kost het 8,95euro per maand. Je kan het abonnement al meteen na één minuut opzeggen, waardoor je wel nog de hele maand dag abonnement hebt maar je niet het risico loopt dat je vergeet aan het einde van de maand het abonnement op te zeggen en er nog eens 8,95 wordt afgeschreven.
Ang3ldonderdag 28 juni 2018 @ 09:54
quote:
1s.gif Op woensdag 27 juni 2018 23:45 schreef Eagles89 het volgende:

[..]

En de afleveringen die al geweest zijn, dus als je nu lid zou worden krijg je twee weken gratis en darna 8.95 per maand, dan zit je dus al op ongeveer 9 a 10 afleveringen. Maar ik blijf erbij, waarom moeilijk doen voor 8.95...dit is een topshow en 2 biertjes in een kroeg in Amsterdam kosten meer. Ik vraag me altijd af wat voor mensen dit zijn, zullen die dan overal (supermarkt, bar, sport) bij alles zo ontzettend veel nadenken over hun kleine uitgaven?
Nee, maar t gaat om principes ;) Want zo blijf je streaming abonnementen afsluiten. Straks Disney er ook nog eens bij bijvoorbeeld. En verder kijk ik geen TV, dus om nou puur en alleen voor Temp island een extra abonnement af te sluiten gaat me te fuuuuurrrrrrr. :D
Nectaro22donderdag 28 juni 2018 @ 11:55
Ik vind die Gelina irritant. Zij en Stefano hebben toch een break gehad? Dan is het toch niet zo gek dat hij in die periode wat met iemand anders doet want het is op dat moment dus uit. Ik snap dat het raar is om dat achteraf te horen maar zij zit zichzelf wel alleen maar aan te stellen.
Stefano wordt neergezet alsof het zo'n slechte jongen is maar ik vind hem tot nu toe best oke.
DKUpdonderdag 28 juni 2018 @ 11:59
Oh ja, vandaag een nieuwe aflevering :')
Straks even kijken :D
Staafdonderdag 28 juni 2018 @ 12:47
Zwanetta terug :')
DKUpdonderdag 28 juni 2018 @ 13:21
Aflevering van volgende week ziet er wel interessant uit :7
Heeinzdonderdag 28 juni 2018 @ 16:07
Kan iemand mij een downloadlink dmen? Videoland app doet het voor geen meter, en wil het graag downloaden om morgen in het vliegtuig te kijken
Superfatcatdonderdag 28 juni 2018 @ 17:39
Op viva gevonden:

Bizár: dit was de eerste vakantie van Temptation Island’s Fabiola zonder ouders. Wulps als ze is, krioelt verleidster Fabiola al sinds minuut één van het nieuwe seizoen van Temptation Island als een sensuele slang om de bezette mannen, lees: Niels, heen. Ze wist iedereen, ook Niels (vooral Niels), te shockeren met haar leeftijd -ze is pas 18- én met haar seksleven -ze zou pas één keer seks hebben gehad. Nu gooit ze er nog een schepje bovenop: Temptation Island is haar eerste vakantie zonder ouders.

Say what? 18 jaar jong, nog nooit zonder ouders op vakantie geweest en dan is Temptation Island VIPS (nota bene VIPS) het eerste reisje dat je maakt? Geen Salou, geen Sunny Beach, geen Lloret, maar een villa vol met camera’s van RTL ergens in Mexcio? Joh, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

fabiola.jpg
DKUpdonderdag 28 juni 2018 @ 17:43
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juni 2018 17:39 schreef Superfatcat het volgende:
Op viva gevonden:

Bizár: dit was de eerste vakantie van Temptation Island’s Fabiola zonder ouders. Wulps als ze is, krioelt verleidster Fabiola al sinds minuut één van het nieuwe seizoen van Temptation Island als een sensuele slang om de bezette mannen, lees: Niels, heen. Ze wist iedereen, ook Niels (vooral Niels), te shockeren met haar leeftijd -ze is pas 18- én met haar seksleven -ze zou pas één keer seks hebben gehad. Nu gooit ze er nog een schepje bovenop: Temptation Island is haar eerste vakantie zonder ouders.

Say what? 18 jaar jong, nog nooit zonder ouders op vakantie geweest en dan is Temptation Island VIPS (nota bene VIPS) het eerste reisje dat je maakt? Geen Salou, geen Sunny Beach, geen Lloret, maar een villa vol met camera’s van RTL ergens in Mexcio? Joh, de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

[ afbeelding ]
Klinkt best realistisch en niks mis mee
Ze speelt natuurlijk een rol van verleidster.
Leuke meid buiten dat overdreven opgeilen van Niels.
Physsicdonderdag 28 juni 2018 @ 18:44
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juni 2018 11:55 schreef Nectaro22 het volgende:
Ik vind die Gelina irritant. Zij en Stefano hebben toch een break gehad? Dan is het toch niet zo gek dat hij in die periode wat met iemand anders doet want het is op dat moment dus uit. Ik snap dat het raar is om dat achteraf te horen maar zij zit zichzelf wel alleen maar aan te stellen.
Stefano wordt neergezet alsof het zo'n slechte jongen is maar ik vind hem tot nu toe best oke.
Ze stoorde er zich toch ook alleen aan dat hij niet had gezegd dat zij het was?
Physsicdonderdag 28 juni 2018 @ 18:45
Ik ben benieuwd op wie Donny zo boos is (in de preview van volgende aflevering). :D
Flitskikkerdonderdag 28 juni 2018 @ 19:40
We hebben de onthulling van Alex nu al 4 keer gezien maar toch hevelen ze het over naar volgende week :')
DKUpdonderdag 28 juni 2018 @ 20:34
Vanaf 10:39 de DM’s van Rosanna gericht aan Fabiola.
Fabiola is best wel leuk eigenlijk.
DKUpdonderdag 28 juni 2018 @ 20:34
quote:
0s.gif Op donderdag 28 juni 2018 18:45 schreef Physsic het volgende:
Ik ben benieuwd op wie Donny zo boos is (in de preview van volgende aflevering). :D
Rosanna

Jammer dat ze zichzelf zo heeft laten verbouwen.
Physsicdonderdag 28 juni 2018 @ 20:41
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juni 2018 20:34 schreef DKUp het volgende:

[..]

Rosanna

Jammer dat ze zichzelf zo heeft laten verbouwen.
Weet je ook waarom?

Ja, enorm jammer. Maar goed, ze zal er zelf tevreden mee zijn en daar gaat het om.
DKUpdonderdag 28 juni 2018 @ 21:01
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juni 2018 20:41 schreef Physsic het volgende:

[..]

Weet je ook waarom?

Ja, enorm jammer. Maar goed, ze zal er zelf tevreden mee zijn en daar gaat het om.
SPOILER
Omdat Rosanna zegt dat het uit is en misschien de opmerking dat ze een pornofilm gaat maken met Alex. Niels en de andere mannen krijgen deze beelden te zien tijdens het kampvuur. Dorien noemt haar ook een kutwijf. Ik vind Rosanna ook wel dramatisch reageren op haar beelden. Ach zij gaat een pornofilm maken met Alex :+
Eagles89vrijdag 29 juni 2018 @ 00:14
Wat een mooie topshow was het weer, maar best wel triest dat ze de komst van Alex uitstellen naar volgende week.... en dat begin van de aflevering waarom al die vooruitblikken opeens weer? Dat je dat de eerste aflevering doet oke, maar nu blijven de meeste mensen toch wel kijken dus die vooruitblik zijn gewoon trieste spoilers die we niet willen zien.
Michelleevrijdag 29 juni 2018 @ 09:10
Rosanna reageerde super overdreven op de beelden van Niels.

Ik heb alleen even gemist waarom Zwanetta de verleiding van Donny is?
Superfatcatvrijdag 29 juni 2018 @ 09:33
Ik denk dat Zwanneta Donny de leukste vindt.
Maar waarom Zwanneta terug gehaald wordt is mij een raadsel, want zij was nou niet bepaald een meisje waar de mannen warm voor liepen de vorige keer. Ik zou als koppelvrouw zenuwachtiger worden als zo'n grietje als Cherish of Saartje aan zou komen.
Chocoladesoesvrijdag 29 juni 2018 @ 09:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juni 2018 00:14 schreef Eagles89 het volgende:
Wat een mooie topshow was het weer, maar best wel triest dat ze de komst van Alex uitstellen naar volgende week.... en dat begin van de aflevering waarom al die vooruitblikken opeens weer? Dat je dat de eerste aflevering doet oke, maar nu blijven de meeste mensen toch wel kijken dus die vooruitblik zijn gewoon trieste spoilers die we niet willen zien.
Die vooruitblikken zijn inderdaad storend. Ik heb daardoor het idee dat niks meer een verrassing is. Geldt ook voor die teasers. Je hebt hierdoor de “extreme” dingen al gezien dus je bent daar eerder op aan het wachten dan dat je verrast wordt tijdens de afleveringen.
Eagles89vrijdag 29 juni 2018 @ 09:44
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juni 2018 09:34 schreef Chocoladesoes het volgende:

[..]

Die vooruitblikken zijn inderdaad storend. Ik heb daardoor het idee dat niks meer een verrassing is. Geldt ook voor die teasers. Je hebt hierdoor de “extreme” dingen al gezien dus je bent daar eerder op aan het wachten dan dat je verrast wordt tijdens de afleveringen.
Precies dit dus...niks is meer een echte verrassing. Dat is ieder seizoen storend, maar dit seizoen lijkt het nog extremer. Ze willen kijkers lokken, maar toch niet meer in aflevering 5? Iedereen kijkt nu toch wel, bertje erg zonde, enige minpunt. Kun je je voorstellen dat je bepaalde dingen nog niet zou hebben gezien en je ziet opeens Alex op Niels aflopen ofzo, zou zoveel heftiger zijn... maar misschien wordt dit seizoen nog veel heftiger dan de dingen die we nu al zagen, laten we daar dan maar op hopen!
RedWhiteArmy1983vrijdag 29 juni 2018 @ 10:04
quote:
1s.gif Op donderdag 28 juni 2018 09:22 schreef Physsic het volgende:

[..]

Je krijgt sowieso de eerste twee weken Videoland gratis (of ja, kost 1 cent). Daarna kost het 8,95euro per maand. Je kan het abonnement al meteen na één minuut opzeggen, waardoor je wel nog de hele maand dag abonnement hebt maar je niet het risico loopt dat je vergeet aan het einde van de maand het abonnement op te zeggen en er nog eens 8,95 wordt afgeschreven.
Aight, thanks voor de info. Binnenkort maar eens werk van maken, want zo te lezen is er al genoeg gebeurd. :D
Copycatvrijdag 29 juni 2018 @ 10:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juni 2018 10:04 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:

Aight, thanks voor de info. Binnenkort maar eens werk van maken, want zo te lezen is er al genoeg gebeurd. :D
En net als bij Netflix, kun je het account delen met zijn tweetjes.
Physsicvrijdag 29 juni 2018 @ 10:11
Ik vond die Stefano trouwens ook wel een heel ander persoon worden als hij flink gedronken heeft. _O- Misschien houdt hij zich nuchter continu heel er in.
Nectaro22vrijdag 29 juni 2018 @ 12:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 29 juni 2018 09:33 schreef Superfatcat het volgende:
Ik denk dat Zwanneta Donny de leukste vindt.
Maar waarom Zwanneta terug gehaald wordt is mij een raadsel, want zij was nou niet bepaald een meisje waar de mannen warm voor liepen de vorige keer. Ik zou als koppelvrouw zenuwachtiger worden als zo'n grietje als Cherish of Saartje aan zou komen.
Ja idd. Maar zou dan nog leuker zijn als ze Parastoo hadden gevraagd i.p.v. Cherish of Saartje. Denk dat die ontmoeting met Rosanna wel lachen zou zijn.
bechirtivrijdag 29 juni 2018 @ 21:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juni 2018 09:44 schreef Eagles89 het volgende:

[..]

Precies dit dus...niks is meer een echte verrassing. Dat is ieder seizoen storend, maar dit seizoen lijkt het nog extremer. Ze willen kijkers lokken, maar toch niet meer in aflevering 5? Iedereen kijkt nu toch wel, bertje erg zonde, enige minpunt. Kun je je voorstellen dat je bepaalde dingen nog niet zou hebben gezien en je ziet opeens Alex op Niels aflopen ofzo, zou zoveel heftiger zijn... maar misschien wordt dit seizoen nog veel heftiger dan de dingen die we nu al zagen, laten we daar dan maar op hopen!
nou ik denk dat iedereen wel verwacht zal hebben dat alex terugkwam ook als je de teaser niet gezien had. bovendien is niets een verassing meer door die nolifers die social media door ploegen en alles gaan voorkauwen (zitten er hier ook een paar van).


ondanks dit toch genieten weer dit seizoen. blijft gewoon prachtig om je te verwonderen aan het gedrag van bepaaldr mensen.
MisterJ.Lozaterdag 30 juni 2018 @ 01:52
Van mij mag Temptation island wel bij Videoland blijven. Eindelijk van die lange reclames af en Temptation talk is een afzichtelijk programma.
Staafzaterdag 30 juni 2018 @ 17:39
Alex is al 3x getoond in de teaser. Wel een lokkertje want hij zit er nog steeds niet in.
Flitskikkerzaterdag 30 juni 2018 @ 22:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juni 2018 01:52 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Van mij mag Temptation island wel bij Videoland blijven. Eindelijk van die lange reclames af en Temptation talk is een afzichtelijk programma.
Vorig seizoen kwam ook gewoon op Videoland. En dan om 00:00 al in plaats van 's avonds. Natuurlijk zonder reclame.
DKUpzaterdag 30 juni 2018 @ 22:32
Gewoon weer allebei is prima. Videoland loopt een week voor en de rest kan het een weekje later zien op tv.
DKUpmaandag 2 juli 2018 @ 22:22
200w.gif
Stil, dus tijd voor Fabiola :Y)
Mekemaandag 2 juli 2018 @ 22:58
quote:
14s.gif Op maandag 2 juli 2018 22:22 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
Stil, dus tijd voor Fabiola :Y)
Wat doet zij eigenlijk in haar dagelijks leven? :D
DKUpmaandag 2 juli 2018 @ 23:00
quote:
2s.gif Op maandag 2 juli 2018 22:58 schreef Meke het volgende:

[..]

Wat doet zij eigenlijk in haar dagelijks leven? :D
Fabiola is net 18 en ze doet modellenwerk.
#ANONIEMmaandag 2 juli 2018 @ 23:15
quote:
10s.gif Op maandag 2 juli 2018 23:00 schreef DKUp het volgende:

[..]

Fabiola is net 18 en ze doet modellenwerk.
en ze is seksverslaafd, maar heeft nog maar 1 keer seks gehad

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 02-07-2018 23:15:33 ]
DKUpmaandag 2 juli 2018 @ 23:21
quote:
1s.gif Op maandag 2 juli 2018 23:15 schreef charmed_angel het volgende:

[..]

en ze is seksverslaafd, maar heeft nog maar 1 keer seks gehad
Daar twijfelt ze ook nog aan :P
DKUpdinsdag 3 juli 2018 @ 08:36
e74fc8b6dc6d7c0ef688f6c2f6b9d0eb.png
f49d6050f19e232056ff8c04b6830a4f.png
Eagles89dinsdag 3 juli 2018 @ 09:55
Leuk te zien dat ze normaal contact hebben, dit is het eerste seizoen dat de verleiders na de opnames goed contact met elkaar hebben volgens mij. Dit seizoen zijn de kandidaten ook allemaal een stuk ouder dan afgelopen seizoenen.
SPOILER
wat ik DENK is dat de relatie tussen Ruud en Rowena overigens wel afgelopen is, net als die van Donny en Amije. En Niels zal zn vreemdgaande wijf wel weer voor de zoveelste keer vergeven hebben, en die Stefano en Gelina twijfel ik over, kan alle kanten nog op.
Physsicdinsdag 3 juli 2018 @ 10:20
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juli 2018 09:55 schreef Eagles89 het volgende:
Leuk te zien dat ze normaal contact hebben, dit is het eerste seizoen dat de verleiders na de opnames goed contact met elkaar hebben volgens mij. Dit seizoen zijn de kandidaten ook allemaal een stuk ouder dan afgelopen seizoenen.
SPOILER
wat ik DENK is dat de relatie tussen Ruud en Rowena overigens wel afgelopen is, net als die van Donny en Amije. En Niels zal zn vreemdgaande wijf wel weer voor de zoveelste keer vergeven hebben, en die Stefano en Gelina twijfel ik over, kan alle kanten nog op.
Dat van Rowena en Ruud denk ik ook, maar dan vooral op basis van haar interview bij Temptation Gossip (damn, wat een slecht programma is dat trouwens..).
Nectaro22dinsdag 3 juli 2018 @ 12:40
Rosanna: "spijt komt altijd later he" lol teveel naar Danielle van vorig seizoen gekeken :') ?
Heeinzwoensdag 4 juli 2018 @ 00:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 29 juni 2018 09:34 schreef Chocoladesoes het volgende:

[..]

Die vooruitblikken zijn inderdaad storend. Ik heb daardoor het idee dat niks meer een verrassing is. Geldt ook voor die teasers. Je hebt hierdoor de “extreme” dingen al gezien dus je bent daar eerder op aan het wachten dan dat je verrast wordt tijdens de afleveringen.
Eens, er wordt gewoon doodleuk gespoilerd in de aflevering zelf :') Heel irritant
Magicadonderdag 5 juli 2018 @ 14:35
Ik vind het echt een tegenvaller hoe Ruud het doet ik had echt meer van hem verwacht.
Ik weet het, dat is ook :') :') :')
DKUpdonderdag 5 juli 2018 @ 14:41
Saaie aflevering B-)
Volgende week kan wel leuk worden aan de teaser te zien.
SPOILER
Oh Donny pakt het handje van Danique beet onderwater en hij zou ze allemaal wel kunnen "pakken"/"nemen" >:)
Gooi er wat alcohol in en ze praten allemaal hun relatie naar de klote :9~

Rosanna en Gelina zijn wel de vervelendste deelnemers dit seizoen.

[ Bericht 20% gewijzigd door DKUp op 05-07-2018 14:46:30 ]
Eagles89donderdag 5 juli 2018 @ 23:24
Ik vind het oprecht zielig voor Niels, hij krijgt dit seizoen duidelijk de hardste klappen. En bijzonder om te zien hoe erg die eerste Temptation en het vreemdgaan van zn vriendin met Alex hem heeft aangegrepen. Je zag hem echt helemaal instorten toen hij Alex weer zag. Dat kampvuur werd ook weer heerlijk goed geknipt bij Niels, zodat Rosanna er nog slechter uitkwam dan ze al deed en Niels de klappen nog harder kreeg te verwerken. Bij Rowena vond ik dat ze die badkamer beelden heel veel erger hadden kunnen knippen, nu hebben ze het heel netjes gehouden waardoor Ruud er minder slecht vanaf kwam, ze hadden het veel erger kunnen doen voorkomen...zin in volgende week want ik heb het gevoel dat we al weken aan het opbouwen zijn naar een knallend hoogtepunt en we daar volgende week weleens de eerste glimp van kunnen gaan zien. En er komt weer vuurwerk:)
bechirtidonderdag 5 juli 2018 @ 23:46
die amije is een prima meisje. maar donny is gewoon nog niet toe aan een monogame relatie. dat blijkt wel want hij zweet m hard daar. en rosanna is zo verschrikkelijk gemeen. het lijkt idd weer dezelfde trend te worden als vorige x. weer een onschuldigheid van niels opblazen. fucking kutwijf. vind de andere drie meisjes wel redelijk dit jaar. veel redelijker dan voorgaande jaren. die waren veel sneakier maar wat niet is kan nog komen uiteraard.
rowan634vrijdag 6 juli 2018 @ 00:08
ik vind ruud echt heel nep doen, ook hoe hij vragen beantwoord van die presentator, zo ongemakkelijk
volgens mij zijn hij en row nog gewoon bij elkaar en spelen die twee gewoon een spelletje :7

ROSANNAGODIN en NIELS zijn wel weer genieten :B
SPOILER
volgende week vuurwerk :B


[ Bericht 12% gewijzigd door rowan634 op 06-07-2018 00:21:15 ]
rowan634vrijdag 6 juli 2018 @ 00:09
die nieuwe lippen van Zwanetta dan _O- _O-

mogen een prijs voor de lelijkste mond ever _O-
rowan634vrijdag 6 juli 2018 @ 00:12
quote:
10s.gif Op maandag 2 juli 2018 23:00 schreef DKUp het volgende:

[..]

Fabiola is net 18
omg :+
rowan634vrijdag 6 juli 2018 @ 00:14
tja een nieuwe generatie sletjes en loverboys wordt gekweekt mede dankzij deze programma's :+
ik zie op instagram 10-jarige meisjes die verleidsters adoreren _O-
DKUpvrijdag 6 juli 2018 @ 00:42
giphy.gif
200w.gif
200w.gif
DKUpvrijdag 6 juli 2018 @ 00:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 00:14 schreef rowan634 het volgende:
tja een nieuwe generatie sletjes en loverboys wordt gekweekt mede dankzij deze programma's :+
ik zie op instagram 10-jarige meisjes die verleidsters adoreren _O-
Niks mis mee......
200w.gif
Heeinzvrijdag 6 juli 2018 @ 00:54
quote:
0s.gif Op donderdag 5 juli 2018 23:46 schreef bechirti het volgende:
die amije is een prima meisje. maar donny is gewoon nog niet toe aan een monogame relatie. dat blijkt wel want hij zweet m hard daar. en rosanna is zo verschrikkelijk gemeen. het lijkt idd weer dezelfde trend te worden als vorige x. weer een onschuldigheid van niels opblazen. fucking kutwijf. vind de andere drie meisjes wel redelijk dit jaar. veel redelijker dan voorgaande jaren. die waren veel sneakier maar wat niet is kan nog komen uiteraard.
Nou ja, onschuldigheid :D hij gaat niet echt vreemd maar gaat wel wat te ver natuurlijk. Dat Rosanna niet spoort is ook wel duidelijk
Magicavrijdag 6 juli 2018 @ 12:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 00:08 schreef rowan634 het volgende:
ik vind ruud echt heel nep doen, ook hoe hij vragen beantwoord van die presentator, zo ongemakkelijk
volgens mij zijn hij en row nog gewoon bij elkaar en spelen die twee gewoon een spelletje :7

ROSANNAGODIN en NIELS zijn wel weer genieten :B
SPOILER
volgende week vuurwerk :B
Ja ik vind het ook echt niks voor Ruud om zo te praten :')
Ik vind Rosanna en Alex ook behoorlijk fake overkomen trouwens
rowan634vrijdag 6 juli 2018 @ 12:48
quote:
14s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 00:47 schreef DKUp het volgende:

[..]

Niks mis mee......
[ afbeelding ]
;(
DKUpvrijdag 6 juli 2018 @ 12:49
quote:
1s.gif Op vrijdag 6 juli 2018 12:48 schreef rowan634 het volgende:

[..]

;(
Mannelijke en vrouwelijke TEMPA-sletjes :+
viceversazondag 8 juli 2018 @ 01:19
Die Gelina is echt vreselijk. Met dat ze die redhead wil vermoorden en wat niet. Tokkie.
MisterJ.Lozondag 8 juli 2018 @ 08:35
Hoeveel afleveringen zijn er eigenlijk nog te gaan?
SEMTEXzondag 8 juli 2018 @ 09:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 juli 2018 09:55 schreef Eagles89 het volgende:
Leuk te zien dat ze normaal contact hebben, dit is het eerste seizoen dat de verleiders na de opnames goed contact met elkaar hebben volgens mij. Dit seizoen zijn de kandidaten ook allemaal een stuk ouder dan afgelopen seizoenen.
SPOILER
wat ik DENK is dat de relatie tussen Ruud en Rowena overigens wel afgelopen is, net als die van Donny en Amije. En Niels zal zn vreemdgaande wijf wel weer voor de zoveelste keer vergeven hebben, en die Stefano en Gelina twijfel ik over, kan alle kanten nog op.
SPOILER
Ik denk hetzelfde na donderdag de extra's gezien te hebben. Rowena was er vrij duidelijk in...
Flitskikkerzondag 8 juli 2018 @ 23:18
quote:
1s.gif Op zondag 8 juli 2018 08:35 schreef MisterJ.Lo het volgende:
Hoeveel afleveringen zijn er eigenlijk nog te gaan?
Volgens mij 12 afleveringen in totaal.

SPOILER
Resterende afleveringstitels hieronder, helaas alleen een beschrijving voor de volgende aflevering nog.

7. Can't Stop Me
De singles mogen voor de verandering hun date kiezen. Na het heftige kampvuur is het tijd voor ontspanning en afleiding. De koppel mannen krijgen misschien iets teveel afleiding, want s’ avonds gaat het er heet aan toe bij Puerto Estate. Rosanna krijgt een extra verrassing van Yolanthe en de ware aard van Stefano en Donny komt boven drijven. Regels worden verbroken en afspraken overboord gegooid, tijd voor vuurwerk?

8. Don't Hate the Player, Hate the Game
9. Love Is A Battlefield
10. Multiple Choice
11. It Was Love
12. Happily Ever After?

Eagles89maandag 9 juli 2018 @ 11:38
De beschrijving voor aflevering 7 klinkt alvast veelbelovend...denk dat het deze aflevering al definitief misgaat bij sommige koppels.
DKUpmaandag 9 juli 2018 @ 12:09
quote:
0s.gif Op zondag 8 juli 2018 23:18 schreef Flitskikker het volgende:

[..]

Volgens mij 12 afleveringen in totaal.

SPOILER
Resterende afleveringstitels hieronder, helaas alleen een beschrijving voor de volgende aflevering nog.

7. Can't Stop Me
De singles mogen voor de verandering hun date kiezen. Na het heftige kampvuur is het tijd voor ontspanning en afleiding. De koppel mannen krijgen misschien iets teveel afleiding, want s’ avonds gaat het er heet aan toe bij Puerto Estate. Rosanna krijgt een extra verrassing van Yolanthe en de ware aard van Stefano en Donny komt boven drijven. Regels worden verbroken en afspraken overboord gegooid, tijd voor vuurwerk?

8. Don't Hate the Player, Hate the Game
9. Love Is A Battlefield
10. Multiple Choice
11. It Was Love
12. Happily Ever After?

Zin in de volgende aflevering :9~
Physsicwoensdag 11 juli 2018 @ 23:54
Ik zie op tv soms voorstukjes van de nieuwe aflevering van TI Vips, maar ik ben eigenlijk telkens net te laat. Het zijn andere voorstukjes dan die te zien zijn na afloop van iedere aflevering.
Kan ik die voorstukjes nog ergens anders bekijken?

Hier nog een nieuwsbericht over Donny en zijn ‘nieuwe date’:
https://www.telegraaf.nl/(...)mptation-verleidster
luukertdonderdag 12 juli 2018 @ 10:45
De mannen zaten lekker te praten met het oortje 'uit'
SocaWarriordonderdag 12 juli 2018 @ 16:32
Hahaha de mannen zetten zichzelf echt hard voor schut.
DKUpdonderdag 12 juli 2018 @ 16:38
Alleen Amijé staat er goed op, maar de rest......
giphy.gif
SPOILER
Zoentjes Niels en Fabiola O+
Rosanna en Gelina gadverdamme :')
Heel het eiland willen neuken :+
Zwanetta geil vinden :+
Op het eiland bewijzen dat je te vertrouwen bent en thuis dan vreemdgaan :+
viceversadonderdag 12 juli 2018 @ 20:30
Wat had Zwanetta aan :') Daar werd ik niet geil van hoor
luukertdonderdag 12 juli 2018 @ 21:33
Volgens mij ging ze wielrennen
Heeinzvrijdag 13 juli 2018 @ 00:58
Man man man ze hebben er toch weer een paar weten te vinden hoor :') Wat een stelletjes weer. Had van Donny wel meer verwacht, jammer. Wel echt een stuk vermakelijker dan ik had verwacht
Magicavrijdag 13 juli 2018 @ 01:27
quote:
1s.gif Op donderdag 12 juli 2018 16:38 schreef DKUp het volgende:
Alleen Amijé staat er goed op, maar de rest......
[ afbeelding ]
SPOILER
Zoentjes Niels en Fabiola O+
Rosanna en Gelina gadverdamme :')
Heel het eiland willen neuken :+
Zwanetta geil vinden :+
Op het eiland bewijzen dat je te vertrouwen bent en thuis dan vreemdgaan :+
Hoezo Rosanna en gelina?
viceversavrijdag 13 juli 2018 @ 07:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 01:27 schreef -Magica- het volgende:

[..]

Hoezo Rosanna en gelina?
Gelina :r
viceversavrijdag 13 juli 2018 @ 07:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 00:58 schreef Heeinz het volgende:
Man man man ze hebben er toch weer een paar weten te vinden hoor :') Wat een stelletjes weer. Had van Donny wel meer verwacht, jammer. Wel echt een stuk vermakelijker dan ik had verwacht
Ik had het een beetje verwacht door zijn opmerking eerder over dat als hij vreemdgaat hij het wel doet in NL en niet op tv
Heeinzvrijdag 13 juli 2018 @ 09:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 07:32 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ik had het een beetje verwacht door zijn opmerking eerder over dat als hij vreemdgaat hij het wel doet in NL en niet op tv
Dat is eigenlijk ook helemaal geen gekke opmerking, maar hij zei het nogal dom :D
DKUpvrijdag 13 juli 2018 @ 09:13
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 01:27 schreef -Magica- het volgende:

[..]

Hoezo Rosanna en gelina?
Gelina met haar zogenaamde lieve meisjes-act, ze gedraagt zich telkens heel bitcherig.
Rosanna is asociaal en ze kleineert Niels al vanaf het eerste kampvuur.
Magicavrijdag 13 juli 2018 @ 09:16
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 09:13 schreef DKUp het volgende:

[..]

Gelina met haar zogenaamde lieve meisjes-act, ze gedraagt zich telkens heel bitcherig.
Rosanna is asociaal en ze kleineert Niels al vanaf het eerste kampvuur.
Rosanna en niels kan ik niet serieus nemen...
Gelina doet me een beetje aan Lisa denken
DKUpvrijdag 13 juli 2018 @ 09:21
Temptation-Daniëlle openhartig over herseninfarct

https://www.rtlboulevard.(...)g-over-herseninfarct
poezenvanger_van_hamelenvrijdag 13 juli 2018 @ 10:25
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 09:21 schreef DKUp het volgende:
Temptation-Daniëlle openhartig over herseninfarct

https://www.rtlboulevard.(...)g-over-herseninfarct
Volgens mij heeft ze ook opnieuw moeten leren praten.
DKUpvrijdag 13 juli 2018 @ 10:32
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 juli 2018 10:25 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:

[..]

Volgens mij heeft ze ook opnieuw moeten leren praten.
Dat zal ook wel een beste tik hebben opgeleverd.
Eagles89zaterdag 14 juli 2018 @ 18:12
quote:
0s.gif Op woensdag 11 juli 2018 23:54 schreef Physsic het volgende:
Ik zie op tv soms voorstukjes van de nieuwe aflevering van TI Vips, maar ik ben eigenlijk telkens net te laat. Het zijn andere voorstukjes dan die te zien zijn na afloop van iedere aflevering.
Kan ik die voorstukjes nog ergens anders bekijken?

Hier nog een nieuwsbericht over Donny en zijn ‘nieuwe date’:
https://www.telegraaf.nl/(...)mptation-verleidster
Heb dit ook weleens gezien tijdens een reclame, op Videoland staan ze allemaal en kun je ze nog eens terugkijken, vooral opvallend vond ik dat het af en toe andere beelden zijn dan die je in de normale afleveringen ziet.

Mijn reactie op de laatste aflevering: wow. Echt zo intens genieten, Niels en Ruud zijn voor mij wel echt de smaakmakers dit seizoen met een mooie bijrol voor Alex, Rosanna en Donny.
Niels en Rosanna zijn zo ongelofelijk bizar naief en dom dat ze gewoon gemaakt lijken te zijn voor deze show, ze vallen zo ontzettend hard (en nu voor de tweede keer) in dezelfde valkuil van het programma. Het is echt bizar genieten om dat te zien gebeuren. Ruud is zo'n type die nooit veel aandacht van vrouwen heeft gehad in zn leven (en al helemaal niet van lekkere vrouwen) en nu totaal niet weet wat hem overkomt, wat mooi te zien was toen Kelly zei dat ze serieus voor Ruud wilde gaan als in een relatie, en Ruud klapperende rode oortjes kreeg dat er zo iemand voor hem zou willen kiezen en meteen op camera riep dat die dan maar even goed moest gaan nadenken:D Dat Alex weer succes heeft bij Rosanna na vorig jaar en al die social media haat die erop volgde toen waarbij ze elkaar van alles uitscholden is het meest bizarre. Alex heeft het hele seizoen vorig jaar eerlijk gezegd dat hij een spelletje met haar speelde, na afloop van dat seizoen zei die nogmaals dat hij niks met Rosanna te maken widle hebben en beledigde haar volledig, en nu zit Rosanna weer als een hondje op zn schoot lol

[ Bericht 18% gewijzigd door Eagles89 op 14-07-2018 18:18:52 ]
Stefanovic83zaterdag 14 juli 2018 @ 20:52
Is die meuk al ergens gratis te bekijken? Zonder gedoe met abbo's enzo
bechirtimaandag 16 juli 2018 @ 10:36
wat vallen die drie gasten door de mand zeg de tering. amije is de enige die redelijk overkomt. ja en rowena en gelina (wel heel irritant ) misschien nog. wat een stel hypocrieten voor de rest bah.
Slacentrifugemaandag 16 juli 2018 @ 19:49
Ze hadden dat stuk van die mannen die dachten zonder microfoon te praten wel even mogen ondertitelen. Werkelijk geen idee wat daar besproken werd 😁
DKUpmaandag 16 juli 2018 @ 19:51
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 19:49 schreef Slacentrifuge het volgende:
Ze hadden dat stuk van die mannen die dachten zonder microfoon te praten wel even mogen ondertitelen. Werkelijk geen idee wat daar besproken werd 😁
Tijdens Temptation geen gekke dingen doen, want dan kan je thuis lekker vreemdgaan ;)

[ Bericht 0% gewijzigd door DKUp op 16-07-2018 23:06:46 ]
bechirtimaandag 16 juli 2018 @ 22:26
quote:
9s.gif Op maandag 16 juli 2018 19:51 schreef DKUp het volgende:

[..]

Tijdens Temptation geen gekke dingen doen, want dan kan thuis lekker vreemdgaan ;)
wat een treurigheid manman. ga dan gewoon voor de camera vreemd als je een man bent.
Physsicmaandag 16 juli 2018 @ 23:33
quote:
0s.gif Op maandag 16 juli 2018 19:49 schreef Slacentrifuge het volgende:
Ze hadden dat stuk van die mannen die dachten zonder microfoon te praten wel even mogen ondertitelen. Werkelijk geen idee wat daar besproken werd 😁
Precies, en het was ook niet helemaal duidelijk wie wat zei.
Ik meen dat het in de voorstukjes (op tv) wel ondertiteld was.
DKUpmaandag 16 juli 2018 @ 23:42
Ruud of Stefano zei het. In de uitzending dacht ik Stefano. In de reclame lijkt Ruud dit te zeggen.
Donny zei dat hij het liefste het hele eiland zal nemen......

[ Bericht 15% gewijzigd door DKUp op 17-07-2018 00:15:38 ]
Physsicdinsdag 17 juli 2018 @ 00:14
quote:
9s.gif Op maandag 16 juli 2018 23:42 schreef DKUp het volgende:
Ruud of Stefano zei het. In de uitzending dacht ik Stefano. In de reclame lijkt Ruud dit te zeggen.
Donny zei dat hij het liefste het helemaal eiland zal nemen......
Dat laatste was inderdaad wel duidelijk.

Ik zag net weer een voorstukje:
SPOILER
Rosanna wordt super agressief en gaat met van alles gooien.

Ruud zegt tegen de verleidster(s) iets als: dit is het moment dat het gewoon game-over is.

Fabiola staat in de badkamer van Niels, Niels loopt de badkamer in en de deur gaat dicht.
InTrePidIvitydinsdag 17 juli 2018 @ 17:01
Rosanna en Niels schrijven zich zelf in, maar de programmamakers stellen wel alles in het werk om ze kapot te maken...

Dat Rosanna die beelden van Niels te zien krijgt met alleen Alex bij zich... Vind het pijnlijk om naar te kijken, ze kreeg ook niet echt veel support van die andere meiden :')
viceversadinsdag 17 juli 2018 @ 19:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 17:01 schreef InTrePidIvity het volgende:
Rosanna en Niels schrijven zich zelf in, maar de programmamakers stellen wel alles in het werk om ze kapot te maken...

Dat Rosanna die beelden van Niels te zien krijgt met alleen Alex bij zich... Vind het pijnlijk om naar te kijken, ze kreeg ook niet echt veel support van die andere meiden :')
Tja had ze maar niet moeten zeggen wat ze heeft gezegd. Ze verdient geen support.
InTrePidIvitydinsdag 17 juli 2018 @ 23:56
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 19:06 schreef viceversa het volgende:

[..]

Tja had ze maar niet moeten zeggen wat ze heeft gezegd. Ze verdient geen support.
Dat had ze inderdaad niet moeten zeggen, maar ik heb meer een klacht tegen de makers.
Physsicwoensdag 18 juli 2018 @ 00:26
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 23:56 schreef InTrePidIvity het volgende:

[..]

Dat had ze inderdaad niet moeten zeggen, maar ik heb meer een klacht tegen de makers.
Tja, dat is toch een beetje het verdienmodel.. Als je van iemand niet kan zeggen dat ze het niet hadden kunnen weten, dan zijn het Niels en Rosanna wel. Die hebben dit immers allemaal als eens meegemaakt en lijken er weinig van te hebben geleerd.
Heeinzwoensdag 18 juli 2018 @ 01:17
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 23:56 schreef InTrePidIvity het volgende:

[..]

Dat had ze inderdaad niet moeten zeggen, maar ik heb meer een klacht tegen de makers.
Kom op zeg :D

Die twee zijn te dom om te poepen, daar kunnen de makers niks aan doen
viceversawoensdag 18 juli 2018 @ 07:44
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 juli 2018 23:56 schreef InTrePidIvity het volgende:

[..]

Dat had ze inderdaad niet moeten zeggen, maar ik heb meer een klacht tegen de makers.
Mja, het is wel goedw tv.
DKUpwoensdag 18 juli 2018 @ 08:59
Rosanna maakt zichzelf vooral kapot......
763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8
rosanna.png
Physsicdonderdag 19 juli 2018 @ 15:11
quote:
1s.gif Op woensdag 18 juli 2018 07:44 schreef viceversa het volgende:

[..]

Mja, het is wel goedw tv.
Dat je zo veel aan jezelf laat verbouwen en dat je man er dan vandoor gaat met iemand die (nog) niets aan zichzelf lijkt te hebben gedaan en ook niet echt een afgetraind lichaam heeft.
Lijkt me extra pijnlijk.
S95Sedandonderdag 19 juli 2018 @ 15:23
quote:
10s.gif Op woensdag 18 juli 2018 08:59 schreef DKUp het volgende:
Rosanna maakt zichzelf vooral kapot......
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Beetje het barbie idee.Zonde dat zo'n meid zichzelf compleet kapot maakt voor een beetje aandacht.
DKUpdonderdag 19 juli 2018 @ 15:31
TEMPTAAAAAAAAAAAAATION VIPZZZZZZZ UHHHHHHHHHH :9~
Nu de aflevering kijken :9
poezenvanger_van_hamelendonderdag 19 juli 2018 @ 17:17
Hij was weer episch _O_
Physsicdonderdag 19 juli 2018 @ 17:30
Die Alex bij TI Vips Gossip over Rosanna:

Nee, natuurlijj begrijpt ze dat niet!

_O-
DKUpdonderdag 19 juli 2018 @ 20:12
De vrouwen vertrouwen de mannen niet meer.
Niet heel gek na de beelden.
bechirtidonderdag 19 juli 2018 @ 21:00
wat een aflevering weer :D

arme amije. maar donny wil gewoon wat anders. kan toch als je jojg bent. Dat gaat wel over.
JaneDoedonderdag 19 juli 2018 @ 21:34
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 15:11 schreef Physsic het volgende:

[..]

Dat je zo veel aan jezelf laat verbouwen en dat je man er dan vandoor gaat met iemand die (nog) niets aan zichzelf lijkt te hebben gedaan en ook niet echt een afgetraind lichaam heeft.
Lijkt me extra pijnlijk.
dit
en dan ook nog elke keer heel hard roepen dat die ander echt heeeeel lelijk is :')
DKUpdonderdag 19 juli 2018 @ 21:41
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:34 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

dit
en dan ook nog elke keer heel hard roepen dat die ander echt heeeeel lelijk is :')
“Een schaap, een kankerhoer....”
RensAjacieddonderdag 19 juli 2018 @ 21:52
Rosanna is toch wel het meest labiele, onzekere, agressieve, onredelijke vrouw die ik ooit op de Nederlandse buis heb gezien.
Physsicdonderdag 19 juli 2018 @ 21:55
quote:
9s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:41 schreef DKUp het volgende:

[..]

“Een schaap, een kankerhoer....”
Dat eerste snap ik wel een beetje. :P

Het zal wel een enorm jaloerse reactie zijn. Ik vraag me af of ze besef dat Niels hetzelfde heeft meegemaakt en nog steeds meemaakt. Waarschijnlijk niet. Die opmerking dat ze blij was dat ze “Alex heeft geneukt vorig jaar” en de andere opmerking is ze waarschijnlijk al lang weer vergeten..
Physsicdonderdag 19 juli 2018 @ 21:56
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:52 schreef RensAjacied het volgende:
Rosanna is toch wel het meest labiele, onzekere, agressieve, onredelijke vrouw die ik ooit op de Nederlandse buis heb gezien.
Een beetje therapie zou haar goed kunnen doen..
viceversadonderdag 19 juli 2018 @ 21:58
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:52 schreef RensAjacied het volgende:
Rosanna is toch wel het meest labiele, onzekere, agressieve, onredelijke vrouw die ik ooit op de Nederlandse buis heb gezien.
Vrij borderlinerig. Maar dan echt..

Zo'n typ heb ik ook wel eens gehad. Emotionele achtbaan.
poezenvanger_van_hamelendonderdag 19 juli 2018 @ 22:12
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:56 schreef Physsic het volgende:

[..]

Een beetje therapie zou haar goed kunnen doen..
Een beetje? Dat wijf is niet goed joh met dr theatrale persoonlijkheidsstoornis.
RensAjacieddonderdag 19 juli 2018 @ 22:46
quote:
1s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:56 schreef Physsic het volgende:

[..]

Een beetje therapie zou haar goed kunnen doen..
Ik vraag mij af of dit speciaal voor de camera is of dat ze echt zo'n idioot is.
DKUpdonderdag 19 juli 2018 @ 22:48
Haar explosie deze aflevering ging nergens over :7
Eagles89donderdag 19 juli 2018 @ 23:55
Wat een heftig seizoen is dit, onvoorstelbaar gewoon. Niels en Rosanna zijn met afstand het domste koppel dat OOIT heeft meegdaan. Wat mij betreft verslaan ze zelfs de absolute legendes Gringo en Ciska met hun gedrag. Ik heb de hele uitzending gewoon met open mond gekeken, waar ik de vorige twee afleveringen ook al aardig in de war was van zoveel naiviteit/domheid/instabiliteit/gestoordheid.
Ruud mag er overigens ook wel zijn met zn ''ik wil dat je zo gaat klaarliggen voor me'' en zn constante geroep of er iemand een slinger aan zn lul kan geven.
En dan die beelden op het kampvuur van de vrouwen van Donny Stefano en Ruud, dat was intens genieten, ik hoopte al dat ze die beelden goed zouden uitmelken en ze werden mooi uitgesmeerd over het kampvuur. Die gasten zijn ook wel ongelofelijk dom dat ze denken dat dat niet opgenomen werd.
Ik denk dat Donny nog gaat bezwijken en voor de bijl gaat en Ruud gaat ook nog iets doms doen, dat moet gewoon. Vanaf dag 1 bouwen ze de spanning al op met Ruud en Kelly en het zou de perfecte aflsuiting van dit seizoen zijn als die Ruud een dag of 2 voor het einde eindelijk en defintiief voor de bijl gaat:)
Physsicvrijdag 20 juli 2018 @ 00:27
Het verbaasde me trouwens dat het nog maar twee dagen is! Had niet door dat ze daar al bijna twee weken zaten.
JaneDoevrijdag 20 juli 2018 @ 08:20
het was donny die z'n zender niet uit had volgens mij?
donny en ruud en lijken mij van die smeerlappen die stiekem vreemdgaan en een paar uur later bij hun vrouw in bed kruipen voor ronde twee, wat een stumpers

stefano trouwens ook, met z'n 'ze wil me echt, wat moet ik doen'?
tis wel duidelijk dat gelina de broek aan heeft in die relatie..mooi ook hoe alex tegen haar zei dat zwanetta op jongens zoals stefano valt
Heeinzvrijdag 20 juli 2018 @ 10:53
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 08:20 schreef JaneDoe het volgende:
het was donny die z'n zender niet uit had volgens mij?
donny en ruud en lijken mij van die smeerlappen die stiekem vreemdgaan en een paar uur later bij hun vrouw in bed kruipen voor ronde twee, wat een stumpers

stefano trouwens ook, met z'n 'ze wil me echt, wat moet ik doen'?
tis wel duidelijk dat gelina de broek aan heeft in die relatie..mooi ook hoe alex tegen haar zei dat zwanetta op jongens zoals stefano valt
Ik vond Stefano wel meevallen, hij lachte wel een beetje mee maar heeft niks geks gezegd volgens mij. Dat Donny en Ruud zulke dingen zeggen is echt zo dom, van Donny valt het me ook wel tegen moet ik zeggen
Physsicvrijdag 20 juli 2018 @ 11:03
Ik had Donny ook wel wat hoger ingeschat.. Misschien was het de drank.
hoe-die-nievrijdag 20 juli 2018 @ 12:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 11:03 schreef Physsic het volgende:
Misschien was het de drank.
Alcohol haalt remmingen weg, en zorgt dat je sneller laat zien hoe je werkelijk bent. Altijd een mooi middel om te zien hoe mensen zonder hun sociaal wenselijk masker zijn.

Maar wat een heftig seizoen zeg.. had ik niet verwacht van de tevoren. Vind zelfs dat Jolanthe en Kai het best goed doen, vooral Jolanthe die de vrouwen helemaal gek maakt met die beelden en met haar 'in open wonden poerende vragen' en dan gelijk erna zeggen 'laat je niet gek maken he?' _O-

Sowieso prachtig hoe de kampvuur filmpjes gemonteerd zijn om zoveel mogelijk twijfel te zaaien. Die opname van Donnie hand in hand met Danique en dan niet erbij zeggen/laten zien dat het op verzoek van de fotografe voor de onderwater foto's was. Nog steeds een beetje dubieus maar iig een context. Nu gaat zijn vriendin er zelf iets bij verzinnen.

En die mannen.. alsof ze nog nooit eerder een aflevering van TI hebben gezien en de interesse van de verleidsters maar voor echt aan zien. Vooral Niels doet weer een aardige 'Tim actie'.. terwijl hij toch echt wel beter moet weten.
InTrePidIvityvrijdag 20 juli 2018 @ 12:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 11:03 schreef Physsic het volgende:
Ik had Donny ook wel wat hoger ingeschat.. Misschien was het de drank.
Tijdens z'n eerste date met Danique zei hij toch ook al zoiets? Toen was hij ook wel dronken, maar het is blijkbaar een terugkerend thema voor hem :P

Erg lullig voor Amijé, dat is wel een lieve meid.
Wuwwavrijdag 20 juli 2018 @ 13:13
https://www.hln.be/showbi(...)aamse-neus~adad9035/

Ondertussen gaat Fabrizio voor een kleine gok.
Wat een onzekere sujetten zijn die verleiders toch stiekem
Ang3lvrijdag 20 juli 2018 @ 13:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 13:13 schreef Wuwwa het volgende:
https://www.hln.be/showbi(...)aamse-neus~adad9035/

Ondertussen gaat Fabrizio voor een kleine gok.
Wat een onzekere sujetten zijn die verleiders toch stiekem
Dat Fabrizio een onzeker klein kereltje was, dat was toch alduielijk in t vorige seizoen? Wat pesten al niet met een knul kan doen.
InTrePidIvityvrijdag 20 juli 2018 @ 13:15
Temptation Island is één groot uithangbord voor Diana Gabriels.
Ang3lvrijdag 20 juli 2018 @ 13:16
quote:
0s.gif Op donderdag 19 juli 2018 21:52 schreef RensAjacied het volgende:
Rosanna is toch wel het meest labiele, onzekere, agressieve, onredelijke vrouw die ik ooit op de Nederlandse buis heb gezien.
Dat, of een goede atcrice :D
Physsicvrijdag 20 juli 2018 @ 13:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 12:41 schreef InTrePidIvity het volgende:

[..]

Tijdens z'n eerste date met Danique zei hij toch ook al zoiets? Toen was hij ook wel dronken, maar het is blijkbaar een terugkerend thema voor hem :P

Erg lullig voor Amijé, dat is wel een lieve meid.
Ja, maar daar stond zelfs Amijé niet echt van te kijken. Dat zou hij in Nederland ook vaker gezegd hebben.

Objectief gezien is het eigenlijk best logische opmerking..

Bedoelde ook niet die opmerking toen ik zei dat ik Donny hoger had ingeschat, meer het geheel.
viceversavrijdag 20 juli 2018 @ 18:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 juli 2018 13:15 schreef InTrePidIvity het volgende:
Temptation Island is één groot uithangbord voor Diana Gabriels.
Maar echt.

Waarom heeft zij eigenlijk een negatieve rep?
viceversavrijdag 20 juli 2018 @ 18:27
Vond fabiola wel lief bij temptation gossip. Jonge meid ook eigenlijk nog. Dommig, maar lief.