abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 6 juni 2018 @ 15:18:49 #1
3647 B.R.Oekhoest
Taalpotpourrist Berend Rinus
pi_179638278
https://www.nu.nl/achterk(...)a-in-gevangenis.html

Frank Masmeijer, de voormalig quizmaster die in hoger beroep wil aantonen dat hij vorig jaar onterecht voor drugssmokkel is veroordeeld, zal donderdag in tegenstelling tot wat hij eerder aankondigde niet aanwezig zijn in de rechtszaal.

Volgens zijn advocaat Geert-Jan Knoops kan de voormalig presentator "het psychisch niet aan, omdat hij een trauma heeft opgelopen in de gevangenis van België", meldt hij aan RTL Boulevard.

Masmeijer bracht drie jaar geleden zeven maanden door in een Belgische gevangenis. Later liet hij weten dat hij zich "vermaakte" gedurende deze tijd. "In de gevangenis krijg je je eten, alles wordt voor je geregeld, en als je buitenkomt, ben je in de jungle. Moet je je rekeningen betalen en knokken."

De Holidayshow-presentator zei eerder dat hij in hoger beroep zelf wilde aantonen dat hij vorig jaar onterecht is veroordeeld. Daarom overwoog hij de strafzaak bij het hof van beroep in Antwerpen zelf bij te wonen. Hierbij liep Masmeijer wel een risico direct te worden aangehouden.

Volgens Knoops gaat dit dus niet door, ook omdat het juridisch niet noodzakelijk is voor het Hoger Beroep.
Acht jaar

Na zijn aanhouding in 2014 zat de voormalig presentator vast en zeven maanden later mocht hij de cel verlaten. Door de rechtbank in Antwerpen werd acht jaar celstraf geëist. Masmeijer ging hierna in hoger beroep en mag de uitspraak hiervan in vrijheid afwachten.

De zaak tegen in totaal 32 verdachten begint donderdag. Wanneer de zaak tegen Masmeijer aan de orde komt, is niet duidelijk.

De presentator van kijkcijferhits als Dinges en De Holidayshow heeft zijn rol bij de drugssmokkel altijd stellig ontkend. Ook in hoger beroep blijft de stelling dat er geen bewijs is voor zijn betrokkenheid, aldus Knoops die als adviseur bij de zaak betrokken is.

Als er toch een veroordeling uitrolt, hoopt de verdediging dat het hof gevoelig is voor de uitkomsten van een psychiatrisch rapport, met de conclusie dat Masmeijer in voorarrest een zware tijd heeft beleefd en dat de persoonlijke gevolgen groot zijn geweest.

Een uitspraak van het hof van beroep zal er niet eerder dan halverwege september zijn.

------------------------------------------------------------------------------------

Dat trauma, begint dat niet toevallig met een B en eindigt het op iets dat rijmt op Hubba?
De moraal zit in een crisis, niemand weet meer wat van wie is.
Mijn broer Tinus zeker niet; de minkukel neemt steeds ongevraagd bezit van mijn FOK!account. Beste vent wel verder, overigens: http://fotoboek.fok.nl/Tinus_O..
pi_179638366
Geen trauma hoor, eerder het risico uit de weg gaan om alsnog in België achter de tralies te belanden
pi_179638515
quote:
0s.gif Op woensdag 6 juni 2018 15:25 schreef Pleun2011 het volgende:
Geen trauma hoor, eerder het risico uit de weg gaan om alsnog in België achter de tralies te belanden
Dit. Afgeraden door de advocaat.
  donderdag 21 juni 2018 @ 16:07:41 #4
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_179944896
Frank Masmeijer trekt hoger beroep in :')

Frank Masmeijer heeft zijn hoger beroep voor het rijden onder invloed, dat vrijdag zou plaatsvinden, ingetrokken. Dat heeft het Hof donderdag aan RTL bevestigd.

Zijn eerdere veroordeling bij de rechtbank van Lelystad blijft nu gelden. In 2017 werd hij twee keer gepakt omdat hij met teveel alcohol achter het stuur zat. Hij heeft hiervoor een boete van 1800 euro en rijontzegging opgelegd gekregen.

In België werd hij vorig jaar veroordeeld tot acht jaar cel vanwege betrokkenheid bij grootscheepse cocaïnesmokkel. Zijn hoger beroep dient eind dit jaar, waardoor de gevallen quizmaster nog steeds op vrije voeten is.



https://www.telegraaf.nl/(...)rekt-hoger-beroep-in

Moet je nog veroordeeld worden voor coke bananen importeren :+ ga je dronken achter het stuur zitten :') :|W :|W
pi_179944934
Heeft Frank zijn zeep laten vallen tijdens het douchen?
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')