abonnement Unibet Coolblue
pi_179915358
quote:
1s.gif Op dinsdag 12 juni 2018 15:29 schreef lolnoob123 het volgende:
Klinkt een beetje alsof je de grotere levensvragen probeert te beantwoorden. Wat is de zin van het leven? Wanneer ben je gelukkig?

Dat is lastig. Altijd maar weer verder zoeken en nooit tevreden zijn heb ik ook last van gehad. Ik weet niet of je er voor open staat maar een keertje paddo's/truffels consumeren kan voor dit soort vraagstukken erg helpen.
Ik denk dat dat is zekere zin klopt. Ik ben er inderdaad veel mee bezig te achterhalen wanneer ik gelukkig wordt en wat voor zin dat allemaal heeft, maar dat is inderdaad moeilijk uit te drukken. Ik heb niet zo'n behoefte aan Paddo's, dus dat gaat voor mij niet de oplossing zijn. Ik denk ook niet dat er een oplossing is, maar dat het meer een soort van acceptatie en rust zou moeten zijn.

quote:
0s.gif Op woensdag 13 juni 2018 10:37 schreef JustTalkLove het volgende:
Het is heel wisselend. Het ene moment wil je liever alleen zijn (heb je rust nodig). Het andere moment wil je contact maken met andere mensen (die beter leren kennen, wat vriendschap/liefde, leuke momenten samen delen).
Klopt, daar komt dan nog bij dat met een fulltime baan, kind en relatie je vrije tijd nogal snel op is. Ik wil te veel voor de tijd die ik heb en alles wat ik kies betekent dat ik iets anders niet kan doen op dat moment. Ik denk dat dat een van de oorzaken van mijn onvrede is. In mijn studententijd deed ik een studie waarbij ik totaal niet uitgedaagd werd, dus kon ik met een paar uurtjes per week studeren toe en had ik bakken tijd om vanalles te doen, met iedereen af te spreken, allerlei boeken te lezen, hobby's te hebben, etc. Misschien is het atwoord wel dat ik minder moet gaan werken, maar ik vind werken over het algemeen ook leuk, dus heb daar tot nu toe nog niet voor gekozen.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')