Atak | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:55 |
Atak | vrijdag 25 mei 2018 @ 21:56 |
Semi gezonde lunch. [ Bericht 40% gewijzigd door Atak op 25-05-2018 22:07:04 ] | |
christmastsunami | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:00 |
ik heb een grote pan chili con carne gemaakt, voor tien maaltijden ofzo jamie oliver style, met veel komijn en kaneel en spekkies en rundergehakt en pepers en buisman voor de kleur alles vers morgen is ie precies op smaak in de koelkast ligt nog kofta gehakt te verpieteren die ik gister gekruid heb, de shit droogd uit dus het zal wl in de asbak belanden | |
#ANONIEM | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:06 |
Atak, als je een beetje hebt opgelet, zou je hebben gezien dat de tafels alle keren zeer bescheiden zijn. Je weet iet eens met hoeveel mensen we aan tafel zitten vandaag... meer dan normaal in verband met bezoek en daarom dus een wat vollere tafel dan normaal. | |
Atak | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:08 |
Je zei dat dat de eerste rond is. Daar schok ik van. Waarschijnlijk heb je veel meer als dat alleen de appetizer is. Ben je ook zo’n typ die middernacht net voor zonsopgang opstaat om nog eens te eten? | |
RobinOok | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:13 |
Waarom gooi je het dan niet nu in de vriezer? | |
#ANONIEM | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:17 |
Ja, maar we hebben nogmaals bezoek. En nee ik sta in de nacht niet op. | |
christmastsunami | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:20 |
ik ben te laat ik heb het jammergenoeg gister al gemaakt, we zijn nu 24h verder, zonde, ik heb het net is bekeken, het is ni goed meer stom | |
RobinOok | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:45 |
Zeg Atak, ik zal je als rechtgeaarde atheïst eens vertellen hoe ik hier in sta. Ik vind die hele Ramadan met die halfslachtige manier van vasten een compleet, maar dan echt compleet belachelijke en vooral achterlijke gewoonte die he-le-maal nergens over gaat. En als dan de ene moslim ook nog gaat lopen bitchen tegen de andere moslim maakt dat het er niet echt mooier op. Waarom laat je niet gewoon iedereen op zijn eigen manier Ramadannen? In plaats van die kutsociale controle. Het is je zusje niet die je kan terroriseren. | |
Atak | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:53 |
Zusje heb je helaas nooit gehad. Had ik wel altijd gewild. Misschien was ik dan mijn maagdelijkheid eerder kwijt. | |
RobinOok | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:55 |
Zo, jij denkt, ik doe er nog een schepje bovenop? Daar kan/wil ik inderdaad niet overheen. | |
Montelly | vrijdag 25 mei 2018 @ 22:57 |
Vriend, wat boeit het hoe zij haar tafel dekt? Hou je diarree voor je man. | |
christmastsunami | vrijdag 25 mei 2018 @ 23:02 |
het hele argument dat god of jesus niet of wel bestaan omdat je het nooit met 100% zekerheid kan zeggen, is natuurlijk onzin stel ik zeg, 'in de kamer hiernaast staat een roze olifant' maar als er geen bewijs is, dan is het niet of wel waar, waarschijnlijk niet hetzelfde geld voor religieuze mensen, ze roepen maar wat | |
RobinOok | zaterdag 26 mei 2018 @ 00:05 |
Het gaat hier over eten ja. | |
Sigaartje | zaterdag 26 mei 2018 @ 00:27 |
@ Robinook | |
#ANONIEM | zaterdag 26 mei 2018 @ 00:58 |
Dank. Maar het belangrijkste was dat het allemaal smaakte. Late nite hapje. Grote sui Kau thong soep met veul sambal en frisje. Heerlijk! Tot slot Bakkie "pleur" i.c.m. restantje pafferd voordat we huiswaarts keren en gaan pitten. Morgen een hele lange dag. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-05-2018 00:58:45 ] | |
mascara-klodder | zaterdag 26 mei 2018 @ 06:42 |
ijsthee | |
Questular | zaterdag 26 mei 2018 @ 07:59 |
Koffie | |
#ANONIEM | zaterdag 26 mei 2018 @ 08:45 |
Koffie | |
Haags | zaterdag 26 mei 2018 @ 08:48 |
Koffie | |
Prego | zaterdag 26 mei 2018 @ 09:43 |
Koffie | |
christmastsunami | zaterdag 26 mei 2018 @ 09:51 |
ziet er extreem lekker uit gek, wat mooi zeg | |
#ANONIEM | zaterdag 26 mei 2018 @ 10:18 |
Ja, Den Haag. Mijn favoriete vistenten zijn Kapitein Jack op het Savornin Lohmanplein Vishandel Den Dulk in de Appelstraat Roeleveld in Scheveningen (kwam ik vroeger altijd, hadden toen meerdere winkels maar begreep dat ze verhuisd zijn naar een andere plek in Scheveningen) Edit+ site van Roeleveld https://www.roeleveldvis.nl/ [ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 26-05-2018 10:30:40 ] | |
christmastsunami | zaterdag 26 mei 2018 @ 10:42 |
lol, kekke website voor een visboer, ik geef de template een dikke 7,5 en dan die prijsjes, wat een geld de vis wordt duur betaald zeg maar | |
#ANONIEM | zaterdag 26 mei 2018 @ 11:08 |
Sommige vis is idd duur. Een makreel of haring zal niet zo veel kosten daar. Persoonlijk vind ik gerookte paling het lekkerste dat er is maar dat kan ik niet betalen om vaak te halen. | |
Sigaartje | zaterdag 26 mei 2018 @ 11:09 |
Overblijfsel van de pizza van gisteravond. Smaakt nog beter. | |
Karzai | zaterdag 26 mei 2018 @ 11:11 |
vakantiegeld binnen broodje paling | |
emmyemmy2 | zaterdag 26 mei 2018 @ 11:14 |
gestoofde appeltjes met kaneel en kwark | |
Questular | zaterdag 26 mei 2018 @ 12:08 |
Water, veel water. | |
golfer | zaterdag 26 mei 2018 @ 12:09 |
Matze met pastrami en een gekookt eitje. | |
christmastsunami | zaterdag 26 mei 2018 @ 12:28 |
en wat kost een onsje verse gerookte paling? juist, onbetaalbaar, het is een delicatesse geworden en we weten niet eens meer de echte smaak | |
christmastsunami | zaterdag 26 mei 2018 @ 12:30 |
kijk hier dan die mensen in urk, weten het wel https://www.tripadvisor.n(...)olland_Province.html [ Bericht 1% gewijzigd door Lucky_Strike op 26-05-2018 13:43:57 (Normaal taalgebruik graag!) ] | |
gargamelnl | zaterdag 26 mei 2018 @ 13:17 |
is volendam... [ Bericht 0% gewijzigd door Lucky_Strike op 26-05-2018 14:31:02 (Quote aangepast) ] | |
christmastsunami | zaterdag 26 mei 2018 @ 13:19 |
dat zei ik | |
Sarabi | zaterdag 26 mei 2018 @ 13:20 |
Vlamtosti | |
Cat-astrophe | zaterdag 26 mei 2018 @ 14:09 |
Zelf gemaakte milkshake van melk, roomijs, meloen, banaan en aardbei. | |
Atak | zaterdag 26 mei 2018 @ 14:19 |
Friet en shrimp wraps. | |
christmastsunami | zaterdag 26 mei 2018 @ 14:23 |
net nog ff een glutenvrije boterham met een gebakken spiegeleitje in ontbijtspek, met ruccola en parmezaanse kaas ik schat ongeveer 600 kalorie puur goed | |
christmastsunami | zaterdag 26 mei 2018 @ 14:29 |
vanavond maak ik een klasieker de studenten maaltijd van pasta en kip en spinazie met boursin maar ik ga vol vers, met kippendijfilets en kruid alles zelf en verang de boursin door zelf gekruide kaas en mozzerella | |
christmastsunami | zaterdag 26 mei 2018 @ 14:30 |
kan wat nattig worden, es ff kijken of het lukt om die tomaten weg te laten, en vet en natheid met extra knoflook op te vangen, en een pesto te gebruiken en droog probren te koken, met als allerlaatst de spinazie en daarvoven, gepofte walnoot ipv dure pijnboompit [ Bericht 100% gewijzigd door christmastsunami op 26-05-2018 14:44:18 ] | |
#ANONIEM | zaterdag 26 mei 2018 @ 14:48 |
Ronde twee was een visbastilla gemaakt door mij... | |
Lucky_Strike | zaterdag 26 mei 2018 @ 14:54 |
Bakje linzensalade en ayran. Slade is zowel te zoet als te zout. | |
christmastsunami | zaterdag 26 mei 2018 @ 15:04 |
als je zout suiker en azijn op groenten gooid krijg je een chinese atjar ik doe liever normaal ayran is een mythe net als biest | |
Lucky_Strike | zaterdag 26 mei 2018 @ 15:06 |
De ayran die ik net dronk bestaat toch echt hoor. | |
mascara-klodder | zaterdag 26 mei 2018 @ 15:11 |
Energiedrankje. Zo hardcore-festival en ik ben nog gaar van die van vorige week 😅 | |
Magica | zaterdag 26 mei 2018 @ 15:19 |
Goed idee | |
bjanaan | zaterdag 26 mei 2018 @ 15:27 |
Broodje Mario zelf gemaakt, Utrechters weten wat dit is! | |
Atak | zaterdag 26 mei 2018 @ 15:29 |
Wat voor vis? | |
mascara-klodder | zaterdag 26 mei 2018 @ 15:36 |
Ohzo lekker | |
Black_Baron | zaterdag 26 mei 2018 @ 15:57 |
Ja. Zalig, broodje Mario. | |
Muck | zaterdag 26 mei 2018 @ 16:14 |
Ik werk niet ver bij Mario vandaan Ot: toast met kipfilet en avocado | |
borisz | zaterdag 26 mei 2018 @ 16:25 |
Broodje Haring | |
emmyemmy2 | zaterdag 26 mei 2018 @ 16:40 |
Speciaalbiertjes en nootjes | |
Trashcanman | zaterdag 26 mei 2018 @ 16:46 |
Niet verkeerd, goed veel salami ook? Ik ga straks even een dikke pan pasta kip pesto maken | |
Cat-astrophe | zaterdag 26 mei 2018 @ 17:14 |
Halve gegrilde haan van de hanenboer, broccoli en zelfgemaakte frietjes. | |
Sigaartje | zaterdag 26 mei 2018 @ 17:17 |
Een keer wat gehaald daar toen ik daar was. Veel brood, veel groenvoer, weinig salami. | |
#ANONIEM | zaterdag 26 mei 2018 @ 17:35 |
Gemengde vis.... garnalen, kabeljauw, koolvis, mosselen en inktvisringen. | |
#ANONIEM | zaterdag 26 mei 2018 @ 17:36 |
Klopt! Heb nog over, dus vanavond weer. | |
Sarabi | zaterdag 26 mei 2018 @ 17:37 |
Allerlei vlees en vis van de bbq | |
Duveldrinker | zaterdag 26 mei 2018 @ 17:48 |
Lekker asperge salade gemaakt met ham en ei en burgers op de BBQ straks. | |
Lucky_Strike | zaterdag 26 mei 2018 @ 17:51 |
Kogelbiefstuk van de bbq met aardappelkroketjes en spinaziesalade. | |
Questular | zaterdag 26 mei 2018 @ 17:51 |
Bier. | |
Questular | zaterdag 26 mei 2018 @ 18:32 |
Cheeseburger, uien ringen en frietjes. Het is namelijk zaterdag. Daarna verder acclimatiseren. | |
Sigaartje | zaterdag 26 mei 2018 @ 18:34 |
Ben je gek ofzo? | |
FutureFairytale | zaterdag 26 mei 2018 @ 19:22 |
Vandaag haring met uitjes en zuur, ijsje met 2 bolletjes (kokos en passievrucht) en wat kikkererwtenchips paprika. Straks lekker bbq'en met veel vlees, zalm, stokbrood, maïs en salade. | |
#ANONIEM | zaterdag 26 mei 2018 @ 19:24 |
Koude, zoete rode watermeloen! | |
Black_Baron | zaterdag 26 mei 2018 @ 19:25 |
Hoort ook niet zoveel salami op. Moet aangevuld zijn met een plakje chorizo. Groenvoer kan ik me niet herinneren. Tenzij het een groene peper was. | |
FutureFairytale | zaterdag 26 mei 2018 @ 19:39 |
Broodje Mario lijkt me erg lekker alleen nog nooit gegeten. Wil toch ergens gezellig zitten om te eten. | |
#ANONIEM | zaterdag 26 mei 2018 @ 21:20 |
Hele lange en vermoeiende warme dag gehad en dus alles wat op de Thaise kaart stond bij de toko, en wat lekker leek, maar bestelt. Avondeten Overzicht bestelde gerechtjes en deze hele setting nog 1x extra laten komen.. In een kommetje met witte rijst onderin en happen maar. Opvolgend Caipirinha's drinken en de Champions League finale bekijken en ik zeg: FC Liverpool wint. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 26-05-2018 21:21:10 ] | |
foodlover | zaterdag 26 mei 2018 @ 21:24 |
Jij woont zeker in de Vruchtenbuurt of omgeving. | |
foodlover | zaterdag 26 mei 2018 @ 21:28 |
We aten zojuist een biefstukje met pepersaus, gebakken aardappel, sla. Stokbrood, wat brie en flesje rode wijn. | |
Atak | zaterdag 26 mei 2018 @ 21:42 |
Veel salade. Tonijn steak. Rauw in het midden. | |
#ANONIEM | zaterdag 26 mei 2018 @ 22:01 |
Saykouk vandaag op menu... | |
Duveldrinker | zaterdag 26 mei 2018 @ 22:07 |
Lekker, alleen gegeten? | |
LPFAN | zaterdag 26 mei 2018 @ 22:36 |
Ontopic: ik had voor avondeten, zelfgemaakte maaltijdsalade met kipblokjes, mozzarella, paprika, maïs, komkommer en botersla Nu een cornetto. [ Bericht 0% gewijzigd door LPFAN op 27-05-2018 00:28:26 ] | |
Lucky_Strike | zaterdag 26 mei 2018 @ 23:42 |
Flink geveegd. Nogmaals, hoe iemand zijn of haar geloof beleeft en interpreteert is voor CUL totaal niet boeiend. Laat je niet door elkaar uit de tent lokken en blijf gewoon on topic | |
Geralt | zaterdag 26 mei 2018 @ 23:45 |
Bier en nootjes op het moment. | |
Questular | zondag 27 mei 2018 @ 07:56 |
Boterham met pindakaas en een bruin broodje met kaas. | |
kipje1234 | zondag 27 mei 2018 @ 08:00 |
sojayoghurt met fruit en muesli | |
#ANONIEM | zondag 27 mei 2018 @ 08:06 |
Ja! Gister kip gehaald bij de poelier. Post zo foto. | |
Zo-is-dat | zondag 27 mei 2018 @ 08:13 |
Wentelteefjes met aardbeien | |
#ANONIEM | zondag 27 mei 2018 @ 08:14 |
Questular | zondag 27 mei 2018 @ 10:01 |
Sinaasappel, aardbei smoothie | |
#ANONIEM | zondag 27 mei 2018 @ 10:01 |
Koffie | |
#ANONIEM | zondag 27 mei 2018 @ 10:41 |
Erwtensoep, het ultieme antikaterontbijt. | |
Sigaartje | zondag 27 mei 2018 @ 10:44 |
Ontbijt Hee die was net niet gekanteld. Hoe kan dat nou? [ Bericht 6% gewijzigd door Sigaartje op 27-05-2018 11:48:02 ] | |
#ANONIEM | zondag 27 mei 2018 @ 10:48 |
Stroopwafel | |
Sigaartje | zondag 27 mei 2018 @ 10:56 |
Zo dat was heel erg lekker. Beste weekendontbijt ooit. | |
#ANONIEM | zondag 27 mei 2018 @ 10:56 |
Morgen (bijna middag= lunchtijd alweer) Broodje bakkeljauw i.c.m. een kleine sui kau thong soep. Opvolgend Water,biertje en sigaartje. Tis tenslotte zondagmorgen,nog. [ Bericht 25% gewijzigd door #ANONIEM op 27-05-2018 10:58:33 ] | |
ChrisCarter | zondag 27 mei 2018 @ 11:45 |
Water uit een fles likeur? Ik zou dat zelf niet fijn vinden. Maar misschien ben ik daar een zeurpiet in, dat kan. On-topic: een salade van asperge, veldsla en een eigengemaakte dressing van yoghurt, mayo en chili-olie. Gegarneerd met verkruimelde walnoten. [ Bericht 40% gewijzigd door ChrisCarter op 27-05-2018 11:56:55 ] | |
RobinOok | zondag 27 mei 2018 @ 12:22 |
Hee! Sriracha op tafel! En? Vind je 't wat? | |
RobinOok | zondag 27 mei 2018 @ 12:25 |
Sommige tenten serveren zogenaamd geen kraanwater. Die hebben daar dus ook geen karaffen voor. Als je er dan toch op staat en ze zijn aardig, dan krijg je water uit een "andere" lege fles. Daar dan over zeuren zou ik niet doen. | |
#ANONIEM | zondag 27 mei 2018 @ 12:26 |
Rest van de kippenpootjes gegeten die ik gister had gehaald. | |
RobinOok | zondag 27 mei 2018 @ 12:28 |
Waren die kippen overreden of zo? Anatomisch lijken ze me niet helemaal correct meer.. | |
#ANONIEM | zondag 27 mei 2018 @ 12:31 |
Geen idee, ik zal het ze vragen. Ze waren overigens heerlijk. | |
FutureFairytale | zondag 27 mei 2018 @ 12:39 |
Die van Go Tan die Sigaartje heeft heb ik geproefd en smaakt naar gewoon sambal oelek van een NL merk | |
Karzai | zondag 27 mei 2018 @ 12:40 |
koffie halve liter karnemelk en een ham/kaas tosti boterham met krab salade voor vanmiddag wat borrelhapjes gehaald, olijven, gevulde dadels, gevulde peppadews en een boerenmetworstje dat alles samen met een biertje vanavond bami rames | |
RobinOok | zondag 27 mei 2018 @ 12:42 |
Ja, daar was ik al bang voor, maar ik durfde er niks van te zeggen, want dan zegt iedereen, heb je haar weer. Ik had mijn best gedaan om er vorige keer meteen bij te zeggen dat je die van Flying Goose moeten hebben, maar goed, die verkopen ze natuurlijk niet overal. | |
Sigaartje | zondag 27 mei 2018 @ 12:45 |
Ik had het eerlijk gezegd niet geprobeerd. Ik had de shoarma zelf gemaakt en die was pittig genoeg. | |
ChrisCarter | zondag 27 mei 2018 @ 12:56 |
Eens, dat is wel de beste. | |
Sigaartje | zondag 27 mei 2018 @ 13:04 |
Dan ga ik die bestellen. Nog iemand geinteresseerd in een gratis Go Tan fles? | |
Karzai | zondag 27 mei 2018 @ 13:21 |
ik zag net dat ze flying goose bij de vomar verkopen, ik heb weleens een flesje van dat spul gehad vond het niet zo lekker zat een bijsmaakje aan dat ik niet kan definieren | |
FutureFairytale | zondag 27 mei 2018 @ 15:25 |
die heb ik ook. Idd lekkerder dan de Haan, die vind ik ook meer standaard chilisaus. Als lunch had ik tom kha kai met udon. Vanavond tapas op het strand.. | |
uniekhoorn | zondag 27 mei 2018 @ 16:53 |
Grimbergen triple op zonnig terras. Straks uit uit eten. Of bij een goed duurdere restarant of bij mijn favo pizzeria. | |
Sigaartje | zondag 27 mei 2018 @ 16:55 |
En die is? | |
Sunshine1982 | zondag 27 mei 2018 @ 17:06 |
Bloemkool in de pan, boomstammetjes in de koekenpan en aardappelgratin in de oven. | |
foodlover | zondag 27 mei 2018 @ 17:33 |
Zo andijvie uit de volkstuin, erbij gekookte aardappels en gehaktbal. | |
uniekhoorn | zondag 27 mei 2018 @ 18:05 |
Lekker.. Helemaal in het zonnige Groningen | |
gargamelnl | zondag 27 mei 2018 @ 18:31 |
Gin tonic met munt en zwarte peper (die waailap van een jamie oliver zei in een youtube filmpje dat je zwarte peper moest toevoegen en inderdaad, erg lekker ). | |
#ANONIEM | zondag 27 mei 2018 @ 18:36 |
Avondeten Beef/noedel schotel "Hollandsel" Vietnamese stijl. Bwah.... Opvolgend Aloude mixed bowl bij mijn favoriete HK nacht-Chinees. Lekkerder en beter zoals al die keren dat ik er ben. Afkoelen Vanilleijsje met aardbeien en een rose bubbel en sigaartje. Tis tenslotte zondagavond. | |
Woelwater | zondag 27 mei 2018 @ 18:50 |
Vers geperst sinaasappelsap. | |
Sicstus | zondag 27 mei 2018 @ 19:34 |
Geroerbakte gemengde groenten, scholfilet, en een timbaaltje zilvervliesrijst...afgeblust met oestersaus en lichte sojasaus. En natuurlijk een pint, het is tenslotte zondagavond. Wel een vraag voor de kookgoden alhier: de scholfilet valt snel uit elkaar, is dat inherent aan witvisfilet en moet ik voortaan gewoon vis op de huid kopen? Of doe ik iets verkeerd? | |
RobinOok | zondag 27 mei 2018 @ 20:15 |
Mapo tofu met rijst en sperzieboontjes. | |
Sicstus | zondag 27 mei 2018 @ 21:26 |
meloen | |
Lucky_Strike | zondag 27 mei 2018 @ 21:29 |
Op de huid bakt altijd een stuk makkelijker. 70% Van de tijd bak je op de huid en dan het laatste stukje nog even op de andere kant. Maar één keer draaien. En een fatsoenlijke spatel gebruiken | |
Sicstus | zondag 27 mei 2018 @ 21:31 |
Ja ik weet hoe het werkt Maar die uit-elkaar-vallerij is dus inherent aan visfilet zonder huid? | |
Lucky_Strike | zondag 27 mei 2018 @ 21:32 |
Vaak wel ja. | |
uniekhoorn | zondag 27 mei 2018 @ 21:41 |
Dat werd mijn favo Italiaan Dit keer mijn lief, varkenshaas met paprika, ui, champignons en roomsaus, met salade, pizzabroodjes en rfiet. Nog nooi gehad maar zeker voor herhaling vatbaar, heerlijk! Ik had een pizza met groente met extra inktvis en mosselen... wat een heerlijke combi, die hou ik er in | |
RobinOok | zondag 27 mei 2018 @ 21:58 |
Ja. | |
FutureFairytale | zondag 27 mei 2018 @ 22:33 |
Graskaas | |
Gesloten | zondag 27 mei 2018 @ 22:48 |
Steak au poivre gemaakt van een dikke ribeye, samen met aardappeltjes en groene asperges. | |
RobinOok | zondag 27 mei 2018 @ 22:50 |
Ik heb de saus er liever naast, maar buiten dat ziet het eruit alsof ik het graag op zou eten. | |
Molo | zondag 27 mei 2018 @ 22:54 |
Bohhhhh Lekker zeg! | |
mascara-klodder | maandag 28 mei 2018 @ 05:55 |
Thee, jus d’orange en 2 rijstwafels met extra belegen kaas | |
Sicstus | maandag 28 mei 2018 @ 06:10 |
Ontbijt...boterham met hummus en ei, energiedrankje (suikervrij voor de gezondheid) | |
Maikuuul | maandag 28 mei 2018 @ 06:39 |
Jeetje energiedrank in de morgen? Mijn maag begint al te borrelen bij de gedachte. | |
Montelly | maandag 28 mei 2018 @ 07:07 |
Wel een gezonde variant dus dat valt wel mee. | |
Plompzakker | maandag 28 mei 2018 @ 10:48 |
Latrappe bitterballen met satésaus | |
minilot | maandag 28 mei 2018 @ 11:05 |
Improvisatie-ontbijt, want nog geen boodschappen gedaan. Eitjes, paprika, snelle pindasaus (pindakaas omgeroerd met wat ketjap en heet water), bieslookbloempjes uit de achtertuin. Banaan, skyr met bosbessen, bruiswater. Er was ook koffie, maar die had ik al op | |
FutureFairytale | maandag 28 mei 2018 @ 12:17 |
Vanmorgen rijstwafels kaas en wat aardbeien. Lunch speltcrackers met brie en met smeerkaas. | |
#ANONIEM | maandag 28 mei 2018 @ 13:03 |
'Lunch' Deze zelf samengestelde plateau "Iwanius" de luxe is wederom een perfect middaghapje om als lunch te verorberen, helemaal met deze temperaturen en een fles bubbels i.c.m.pafferds. Opvolgend Met dit weer is alles wat koud is, lekker. Relaxen Gin-tonics doen het met dit weer altijd goed. | |
Maikuuul | maandag 28 mei 2018 @ 15:00 |
Dat lunchplankje ziet er heerlijk uit. Wat is dat aan de linkerzijde voor vlees? | |
FutureFairytale | maandag 28 mei 2018 @ 15:24 |
Ik denk ribs en daarnaast kippenpootjes. Iwanius heeft zo'n plankje wel vaker gehad. Ik heb behoefte aan ijs. Hoop dat een collega zo ijsjes komt brengen. | |
#ANONIEM | maandag 28 mei 2018 @ 15:36 |
Thee (orange). | |
mascara-klodder | maandag 28 mei 2018 @ 15:46 |
Groot glas cola met veel ijsblokjes. Vnv BBQ met lamsmerguez, kogelbiefstuk, gemarineerde kipfilet, varkenshaas gemarineerd, lamssaté, maïskolf, courgette en rode paprika, gepofte tomaat gevuld met schapenkaas, stokbrood en kruidenboter. | |
Karzai | maandag 28 mei 2018 @ 15:53 |
Glas ijskoude bar le duc citroen vanavond biefstuk met gebakken krieltjes en een kant en klare rauwkost | |
FutureFairytale | maandag 28 mei 2018 @ 16:37 |
Geniet ervan! Ik had zojuist een mini twister (ijsje) en handje kroepoek. | |
minilot | maandag 28 mei 2018 @ 16:44 |
Hele late lunch: volkoren crackers met roomkaas en ingemaakte pepers, glas bloedsinaasappelsap, Radler. Zodadelijk nog wat chocoladepudding. | |
Zo-is-dat | maandag 28 mei 2018 @ 18:49 |
Een hele lekkere salade met Beluga linzen, witlof, appel, rozijnen, koriander, bleekselderij en een rode wijnazijn dressing met een teentje knoflook. Erbij stokbrood met zachte geitenkaas | |
#ANONIEM | maandag 28 mei 2018 @ 18:51 |
Ik weet altijd wat ik lekker vind en gelukkig weet de chefkok dat ook altijd. Avondeten Yup, Glurinaamse toer en natuurlijk de aloude Moksi-Meti met witte rijst. Opvolgend Heerlijk, grote ijskoude Paulaner. Tis tenslotte maandag -voor-avond. [ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 28-05-2018 18:51:51 ] | |
Maikuuul | maandag 28 mei 2018 @ 19:00 |
Godver daar is die Moksi Meti weer. Ik vind het een grappige naam voor een gerecht en daarom blijft hij in mijn hoofd hangen. Als ik in Nederland ben ga ik dat gerecht eens uitproberen Nergens verkrijgbaar in Maastricht zie ik... jammer | |
Duveldrinker | maandag 28 mei 2018 @ 19:50 |
Geen Surinamer in Maastricht? | |
Maikuuul | maandag 28 mei 2018 @ 19:53 |
1 restaurant; Zwarte Madonna, maar die is gesloten Dan maar ergens anders in NL zon tent zien te vinden | |
Drieklank | maandag 28 mei 2018 @ 20:01 |
Witte rijst, ei, nori, chiazaad, komkommer en magere kwark. | |
RobinOok | maandag 28 mei 2018 @ 20:21 |
Cherrytomaatjes, rode ui, avocado salade met Aziatische dressing. Aardappelpartjes uit de oven en een jodenhaasje uit de diepvries "ontdooid met de Anova en even kort aangebraden. Was lekker. | |
Molo | maandag 28 mei 2018 @ 20:23 |
Feestmaaltijd! | |
Molo | maandag 28 mei 2018 @ 20:24 |
Heerlijk vlees dat Stamppotje met snijbonen, sperziebonen en oude kaas hier. Shaslick erbij | |
Drieklank | maandag 28 mei 2018 @ 20:33 |
Vind je? De bedoeling was meer pragmatisch: iets eten dat makkelijk klaar te maken is, fris, licht verteerbaar, met toch veel voedingstoffen. Ik vind het knap van jou dat je energie gevonden hebt om aardappels te schillen/koken met dit weer. | |
Molo | maandag 28 mei 2018 @ 20:35 |
Nee het kwam over alsof je jezelf wilde straffen En ik had kant en klare puree, want veel te warm buiten Maar ik wilde per se veel groenten eten en zo eet mijn dochter ook extra veel groenvoer tov zonder puree erbij | |
Drieklank | maandag 28 mei 2018 @ 20:42 |
Dat klinkt als een voorgekookt plan. Geen fruit/zuivel toetje? Vertel, wat is een geschikte maaktijd voor een sportieve, gezonde, jongeman met dit weer? Misschien kun je me op een goed idee brengen voor morgen, anders ga ik morgen bruine rijst, met broccoli, kikkererwten en paprika eten, denk ik. Kan dat wel? | |
Molo | maandag 28 mei 2018 @ 20:46 |
Nee fruit hadden we vanmiddag al en er eten nooit een toetje Kind nog wel een fles pap, maar ik hoef dat zelf niet Uhmmm, maak er een salade van met couscous. Wat hummus erdoor, wat harissa (peperpasta), iets van kip ofzo, beetje witte kaas voor de smaak, tomaten en je bent klaar? | |
Woelwater | maandag 28 mei 2018 @ 21:53 |
Thee met een Bosche bol | |
Drieklank | maandag 28 mei 2018 @ 22:04 |
Dat klinkt, makkelijk, zomers en origineel. Volgende keer dat ik boodschappen doe ga ik er mee aan de slag. | |
foodlover | maandag 28 mei 2018 @ 22:39 |
Ziet er lekker uit! Mijn ontbijt: 4 knäckebröd met pindakaas en sambal, koffie en sinaasappelsap. Lunch: champignonsoep en kaiserbol kipkerrie op het werk, bakje rauwkost. Avondeten: nasi rames van de Chinees aan de overkant. Nu: Captain Morgan met wat ijs en knoflooktoastjes. | |
FutureFairytale | maandag 28 mei 2018 @ 23:00 |
Penne met tomatensaus, gorgonzola en mozzarella. | |
christmastsunami | maandag 28 mei 2018 @ 23:04 |
ik verlies een beetje mijn zin om te koken met deze temperatuur wisselingen | |
christmastsunami | maandag 28 mei 2018 @ 23:07 |
op zich zou ik me 1 uurtje ofzo moeten concentreren, om de shit die ik in de koelkast heb liggen om te toveren in een restaurant waardige maaltijd ik heb echt liever dat die dampende hitte doorzet, zodat ik kan wennen | |
RobinOok | maandag 28 mei 2018 @ 23:10 |
Het leven is al volkomen kut met dit weer, als me dan ook nog lekker eten wordt afgenomen ga ik liever meteen dood. | |
Atak | maandag 28 mei 2018 @ 23:13 |
Wekelijkse prime rib gehad. En gewokte asperges. | |
christmastsunami | maandag 28 mei 2018 @ 23:18 |
ziet er goed uit, slick heb je een grilpan gebruikt? | |
Atak | dinsdag 29 mei 2018 @ 00:59 |
Ja. En in de oven. | |
#ANONIEM | dinsdag 29 mei 2018 @ 07:55 |
Derde kop koffie en straks Cola Zero Lemon. Heb cafeïne nodig. | |
Sigaartje | dinsdag 29 mei 2018 @ 08:01 |
Koffie overgeslagen en direct aan ijs- en ijskoud water. | |
Black_Baron | dinsdag 29 mei 2018 @ 08:18 |
Op je nuchtere maag? | |
C.L.Werner | dinsdag 29 mei 2018 @ 09:06 |
De echte vrijgezellen maaltijd. | |
minilot | dinsdag 29 mei 2018 @ 09:18 |
Gekookt ei, skyr, koffie. Straks gebakje. | |
#ANONIEM | dinsdag 29 mei 2018 @ 09:19 |
Ik heb vaak geen zin om in de keuken te staan. Zeker niet met die warmte in dit kleine huis. | |
FutureFairytale | dinsdag 29 mei 2018 @ 10:54 |
Wat voor gebakje? Ik had vanmorgen protein kwark bosbes. Nu paar dropjes, thee en water. Vanmiddag 1/2 focaccia en een 'kroontje' (gevuld soort knoopbroodje) | |
#ANONIEM | dinsdag 29 mei 2018 @ 11:40 |
Lunch Prima plankje voor ondergetekende, al zeg ik het zelf. Schouderklopje voor de kok die mij begreep. | |
Plompzakker | dinsdag 29 mei 2018 @ 11:43 |
Zijn dat bitterballen Iwanius? Die heb ik nu ook toevallig | |
FutureFairytale | dinsdag 29 mei 2018 @ 12:52 |
Pfoeh.. vol. Knoopbroodje van bladerdeeg zat vol tapenade, halve focaccia kaas/ui/tomaat en 1/4 focaccia gruyère. | |
emmyemmy2 | dinsdag 29 mei 2018 @ 15:36 |
Salade van komkommer, ui, cherrytomaat en saladekaas. Mueslireep erbij | |
#ANONIEM | dinsdag 29 mei 2018 @ 15:50 |
Nope, aardappelkroketjes. En na zo een plateau hoor je goed te kunnen bieren. i.c.m.een sigaar. | |
minilot | dinsdag 29 mei 2018 @ 16:02 |
Hazelnootschuimgebakje Je knoopbrood klinkt goed! | |
Woelwater | dinsdag 29 mei 2018 @ 16:02 |
Lekker fris dat as boven je bier | |
Sarabi | dinsdag 29 mei 2018 @ 16:04 |
Liuk ijsje | |
realAIVD | dinsdag 29 mei 2018 @ 16:23 |
rijstnoodles, gemarineerde kip, julienne wortel, daikon, perilla blad, komkommer, rode peper, lente-ui...en een bakje nuoc cham | |
#ANONIEM | dinsdag 29 mei 2018 @ 16:44 |
Gisterwn.. Nu duik ik keuken in... ga een lekkere dessert maken. | |
realAIVD | dinsdag 29 mei 2018 @ 16:48 |
Ooooh, dat ziet er lekker uit, wat zijn die rolletjes op de tweede foto? en die ronde "taart" op de laatste foto? | |
Sigaartje | dinsdag 29 mei 2018 @ 17:08 |
Het zal jullie maar weinig zeggen of interesseren... Ik heb er weer een doos van binnen, de enige eckte nummer 1 mayo van de VS, rechtstreeks uit de VS Hellmann’s. In Nederland hebben we daar een Calveachtige versie van. Ik ga binnenkort een smaaktest doen met wat patat en hamburger, maar moet daarvoor eerst een Nederlandse pot kopen. | |
realAIVD | dinsdag 29 mei 2018 @ 17:24 |
Als je speciaal mayonaise uit de VS laat overkomen, dan weet je toch hopelijk al dat je dat lekkerder vindt dan de Nederlandse variant? Waarom dan nog een smaaktest? | |
Sigaartje | dinsdag 29 mei 2018 @ 17:28 |
1. Ik ken het van Curacao 2. Ik ken het ingrijpen van Unilever na het importeren en toen deze glorieus op 1 belandde in de consumententest 3. Ik heb ze nog nooit naast elkaar geproefd 4. Voor mijn fans | |
#ANONIEM | dinsdag 29 mei 2018 @ 17:29 |
Loempia's! En een salade van rijst, eieren, worte, mais, etc. | |
realAIVD | dinsdag 29 mei 2018 @ 17:31 |
haha, die loempia's had ik zelf kunnen bedenken ;-) Maar die salade ziet er imposant uit, mooi hoor! | |
#ANONIEM | dinsdag 29 mei 2018 @ 17:33 |
Haha, te lang gebakken. Dus begrijp jouw vraag wel. Bedankt. | |
#ANONIEM | dinsdag 29 mei 2018 @ 17:49 |
Glaasje water | |
Drieklank | dinsdag 29 mei 2018 @ 18:36 |
Mooie foto's, leuk aangekleed. Gelukkig zit ik al vol van linzen pasta met kikkererwten, broccoli, kastanje champignons en komkommer. | |
Gesloten | dinsdag 29 mei 2018 @ 18:39 |
Libanees platbrood met gegrilde bavette en gebakken ui, tomaat, chili en knoflook met een sausje van yoghurt, munt, za'atar en granaatappelmelasse. | |
Duveldrinker | dinsdag 29 mei 2018 @ 18:52 |
Is had sprotjes gehaald bij de visboer. Moet zeggen best lekker, zit een beetje tussen een haring en ansjovis in qua smaak ziltigheid. | |
Perrin | dinsdag 29 mei 2018 @ 19:06 |
Hoe zijn die klaargemaakt? [ Bericht 0% gewijzigd door Perrin op 30-05-2018 09:15:48 ] | |
Duveldrinker | dinsdag 29 mei 2018 @ 19:10 |
Gefileerd. | |
uniekhoorn | dinsdag 29 mei 2018 @ 19:12 |
Gegrilde zalm. Worteltjes met beetje bruine suiker en roomboter. Aardappelkroketten | |
kipje1234 | dinsdag 29 mei 2018 @ 19:16 |
Indiaas gerecht met rijstvlokken, ui, erwtjes, aardappel en een hele hoop specerijen. Handje pinda's eroverheen gestrooid. Lekker! | |
#ANONIEM | dinsdag 29 mei 2018 @ 19:20 |
Courgettelasagne gemaakt, met stukjes zalm... straks de oven in. Nu weer verder met de rest van de gerechten... | |
#ANONIEM | dinsdag 29 mei 2018 @ 19:38 |
Nice! Klopt van die smaak. Ik heb het gyros gemaakt met witte bolletjes, ijsbergsla en sambal manis. Nu verder tanken met alcohol. | |
Duveldrinker | dinsdag 29 mei 2018 @ 19:58 |
Gepland die alcohol? Je had lekker gewerkt vandaag! | |
#ANONIEM | dinsdag 29 mei 2018 @ 20:00 |
Ik drink de laatste 10 biertjes nog even op en dan nok ik er mee. Moet deze week 2x naar hulpverleners, dan gaan we bespreken hoe verder. Dat werk heeft me idd goed gedaan. Ga de boel weer oppakken. Optimist tot in de kist. | |
Duveldrinker | dinsdag 29 mei 2018 @ 20:02 |
Goed zo Somb! | |
#ANONIEM | dinsdag 29 mei 2018 @ 20:08 |
Was het eerste biertje dat al praktisch op was (daarom staat er ook een vers glas naast) en boeie of as erin zou vallen. De tweede zou toch opgedronken worden. Avondeten Maar weer eens deze aloude combo van 2 Turkse daghappen op 1 groot bord.i.c.m.een salade en frisje. Opvolgend Regen of geen regen: Gewoon buiten zitten en acclimatiseren met champie (Veuve.C.) en een sigaar.. Tis tenslotte dinsdagavond. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-05-2018 20:09:04 ] | |
FutureFairytale | dinsdag 29 mei 2018 @ 21:15 |
Sichuan rijst met zwarte bonen. Toe ijsje. Zo thee met stukje spekkoek. | |
RobinOok | dinsdag 29 mei 2018 @ 21:19 |
Pappardelle carbonara met blokjes courgette erdoor. Was niet zo lekker deze keer. Geen idee waarom. Zonde van de calorieën. | |
FutureFairytale | dinsdag 29 mei 2018 @ 22:07 |
Courgette eruit halen ;-) Graskaas trek | |
Limoentjuh | dinsdag 29 mei 2018 @ 22:07 |
thee | |
Ray_Smith | woensdag 30 mei 2018 @ 02:29 |
Friet met haring en slagroom erover Jammmieeeeeeeeee Morgen waterkonijn met rode wijnsaus | |
#ANONIEM | woensdag 30 mei 2018 @ 02:58 |
Water en een banaan | |
#ANONIEM | woensdag 30 mei 2018 @ 08:09 |
Gisteren van alles klaargemaakt.. | |
#ANONIEM | woensdag 30 mei 2018 @ 08:38 |
Vertel eens wat wat is, ziet er goed uit. Morgen Wat fris knabbelen alvorens we onze weg verder vervolgen. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 30-05-2018 08:39:04 ] | |
kipje1234 | woensdag 30 mei 2018 @ 09:02 |
het ziet er super lekker uit wat is het allemaal? | |
#ANONIEM | woensdag 30 mei 2018 @ 09:42 |
Thanks. Harrira, shebekia, dadels, bladerdeeg gevuld met gehakt en groenten. Verder een courgettelasagne gemaakt van courgette, tomatensaus, zalm, mozzarella en oregano. En de toetjes zijn heel simpel, twee mango’s gesneden en voor twee uur in de vriezer gelegd. Vervolgens in de blender samen met 325 nl volle yoghurt en twee eetlepels honing. | |
#ANONIEM | woensdag 30 mei 2018 @ 09:51 |
(pre-lunch) Frisje i.c.m.een lokale Flammenkuchen met kaas,uien en hamstukjes.Lekker! | |
FutureFairytale | woensdag 30 mei 2018 @ 09:54 |
Ziet er nog ok uit voor 2 dagen over de datum Nu thee en 2 speculaasjes. Vanmiddag speltcrackers met rookvlees en selderiesalade. Vanavond asperges, botersaus, gekookte krieltjes met peterselie en een beenhammetje. Met daarbij rabarber en klein toetje toe | |
christmastsunami | woensdag 30 mei 2018 @ 10:03 |
ik was echt ff de weg kwijt door die hitte, mijn eetlust komt langzaam weer terug ik vond het best wel heftig als ik al die lekkere dingen zie, helpt het wel | |
christmastsunami | woensdag 30 mei 2018 @ 10:04 |
ik heb trek in en simpel spiegeleitje met spek en ruccola | |
#ANONIEM | woensdag 30 mei 2018 @ 10:06 |
Koffie | |
kipje1234 | woensdag 30 mei 2018 @ 10:06 |
toetje klinkt briljant simpel en lekker, ga ik onthouden Kan harrira ook vegetarisch, of zit er altijd vlees/kip in? | |
Montelly | woensdag 30 mei 2018 @ 10:24 |
| |
#ANONIEM | woensdag 30 mei 2018 @ 10:26 |
Ja, heel makkelijk en zooo lekker. Mango wel in stukjes snijden voor je het voor twee uur in de vriezer legt. Harrira kan zonder vlees ( doorgaans gebruik je rundvlees in harrira). | |
#ANONIEM | woensdag 30 mei 2018 @ 10:29 |
| |
realAIVD | woensdag 30 mei 2018 @ 10:41 |
Gisteren uiteindelijk toch maar simpel gehouden (nauwelijks meer dan snijwerk), maar wel lekker natuurlijk! Vanavond naar de Griek! (volgens mij al minstens 20 jaar niet in een Grieks restaurant geweest ) | |
Lucky_Strike | woensdag 30 mei 2018 @ 11:31 |
Dat ziet er prachtig uit | |
#ANONIEM | woensdag 30 mei 2018 @ 11:53 |
Lekker! En nog keer lekker ( Grieks eten is zoo jam)! Wat is dat voor een sausje? | |
realAIVD | woensdag 30 mei 2018 @ 12:04 |
Dank! in het bakje zit nuoc cham-achtig spul: een mengsel van suiker, limoensap, suiker, vissaus en water, met een groen rawitje in ringetjes. Over de stukjes krokante kipschnitzel zit een sausje van gochujang, mirin en sojasaus | |
realAIVD | woensdag 30 mei 2018 @ 12:32 |
Dit wilde ik al lang eens maken en vandaag was het dan ein-de-lijk zo ver: Yeongeun Jorim, zoet/zout gestoofde lotuswortel. Was best lekker, al ga ik de volgende keer iets minder sojasaus gebruiken en iets meer suiker en/of maissiroop. De lotuswortel had nog een verrassende bite ondanks 30 minuten koken Wel voor herhaling vatbaar. Anyway, de lunch: | |
#ANONIEM | woensdag 30 mei 2018 @ 13:16 |
Mensen laten zich teveel leiden door die uiterste datums die op verpakkingen staan. Te dom om te poepen zeg ik altijd. Er is voldoende bewijslast dat je best producten die iets langer dan de aangegeven einddatum kunt gebruiken/verbruiken. Kwestie van ook aanzien en desnoods ruiken. Zo wordt er onnodig elke dag heul veul eten weggegooid dat nog gewoon bruikbaar is. En die drogreden van "ja maar ik wil niet ziek worden." is ook allang weerlegd. Lunch Yup.. maar weer eens deze al vele malen eerder genomen en genoten glurinaamse spicy gamba schotel i.c.m. een frisje. *burb* met Heerlijk simpel toetje met wat fruit om af blussen. *burb* Opvolgend Acclimatiseringstijd! Tis tenslotte woensdagmiddag. | |
kipje1234 | woensdag 30 mei 2018 @ 13:40 |
boterham met vegetarische slager-worst geroosterde boterham met boter en gestampte muisjes (zoo lekker als de muisjes dan een beetje in de boter smelten...) en wat groenvoer voor de vitamientjes... | |
kipje1234 | woensdag 30 mei 2018 @ 13:41 |
Wat betreft die houdbaarheidsdata geef ik je groot gelijk maar ik snap oprecht nooit waarom mensen van die voorgesneden appelpartjes in een plastic zakje kopen in plaats van gewoon een appel af te happen... wat een onzin en verspilling van verpakking... | |
#ANONIEM | woensdag 30 mei 2018 @ 13:46 |
Klinkt goed en ziet er heeel mooi uit. | |
Sicstus | woensdag 30 mei 2018 @ 13:53 |
Op zich heb je gelijk Sommige mensen (zoals ik) willen/durven geen appel af te happen ivm hun gebit... | |
FutureFairytale | woensdag 30 mei 2018 @ 14:52 |
Prima en vind ik ook (nou te dom om te poepen dan niet). Maar bij dat verpakte verse fruit weet ik dat die data ook echt vaak kloppen. Dat je appel daarna bruin en zacht wordt, of partjes meloen overrijp en rinzig. | |
Karzai | woensdag 30 mei 2018 @ 15:46 |
Ik heb laatst nog wat gerookt bacon gegeten dat een week over datum was rook nog goed en zag er prima uit, niet ziek geworden net een vietnamees loempiaatje straks belgische kaasjes met turks brood en knoflook olijven vanavond kipkluifjes met gebakken krieltjes en rauwkost nu eerst een brugse zot dubbel | |
FutureFairytale | woensdag 30 mei 2018 @ 16:34 |
Wasabi pinda's | |
mascara-klodder | woensdag 30 mei 2018 @ 16:35 |
Thee en koekjes | |
golfer | woensdag 30 mei 2018 @ 17:22 |
Simpele lunch in Paola, Calabrië: | |
FutureFairytale | woensdag 30 mei 2018 @ 17:56 |
Fijne lunch, pasta in Italië | |
#ANONIEM | woensdag 30 mei 2018 @ 20:02 |
Tja, vind ik ook. Maar wat als het nou zo verkocht wordt en er geen andere optie is aan fruit te komen? En ik had wel trek in een appel of banaan alleen die waren er niet. Dus kies je wat er wel is en dat was dus dit. Niet elk stuk fruit wat een beetje verkleurt is niet meer vers of eetbaar. Kwestie van "hoe kleinzerig ben je." Gewoon verstand op nul en opeten. Er zijn nog steeds miljoenen mensen die in afvalhopen naar restjes voedsel zoeken die er vaak nog slechter aan toe is dan wat wij weggooien. Avondeten 2x Thais ala carte= Groen en rode spinazie curry met kipfilet als hoofdgerechten i.c.m. een frisje en een Thais biertje. Opvolgend Ananas cocktail. Tis tenslotte woensdag vooravond. | |
emmyemmy2 | woensdag 30 mei 2018 @ 20:52 |
Nee, data op bakjes fruit kloppen vaak wel. Ooit een bakje ananas 1 dag na datum gegeten, doe ik nooit meer | |
golfer | woensdag 30 mei 2018 @ 22:56 |
Maaltijd in een Agriturismo in Morano Calabro in Calabrië: groentes van de boerderij, lokale ham met meloen en zwart varkenschenkel: | |
Black_Baron | woensdag 30 mei 2018 @ 23:07 |
Dat ziet er ontzettend lekker en eerlijk uit. Geniet er van! | |
#ANONIEM | donderdag 31 mei 2018 @ 03:15 |
Ik eet vaak bramen, frambozen of aardbeien die een week lang in mijn koelkast hebben gelegen. Nooit ziek van geworden. | |
#ANONIEM | donderdag 31 mei 2018 @ 03:16 |
Gister broodje paling gehaald bij de vishandel. Nu wakker en drink Westmalle Dubbel. | |
#ANONIEM | donderdag 31 mei 2018 @ 07:08 |
Koffie en een sjekkie. Lekkerder dan bier. | |
Ole | donderdag 31 mei 2018 @ 08:25 |
even broodje halen... | |
emmyemmy2 | donderdag 31 mei 2018 @ 08:44 |
Ok maar ik heb het over voorgesneden fruit | |
kipje1234 | donderdag 31 mei 2018 @ 09:07 |
yoghurt met muesli, banaan en blauwe bessen | |
FutureFairytale | donderdag 31 mei 2018 @ 09:12 |
Moet je eens een bakje meloen open maken dag na datum. De rotte geur komt je tegemoet Ik had net Skyr mango. Lekker! | |
#ANONIEM | donderdag 31 mei 2018 @ 09:46 |
Morgen Simpel ontbijtje met wat bubbels om de dag goed te beginnen. Tis tenslotte donderdag morgen. | |
Sicstus | donderdag 31 mei 2018 @ 10:01 |
Heerlijk. Eieren blijven toch het ultieme ontbijtvoedsel. | |
FutureFairytale | donderdag 31 mei 2018 @ 12:19 |
2 meergranen puntjes met rookvlees en selleriesalade. Bakje aardbeien. | |
minilot | donderdag 31 mei 2018 @ 12:49 |
Eiersalade van twee geprakte zachtgekookte eieren, een lepel mayo en wat sriracha. Opgegeten met volkoren toast. Tevens koffie met melk en een verse perzik. | |
kipje1234 | donderdag 31 mei 2018 @ 13:35 |
dat klinkt goed minilot zijn de perziken al zoet en lekker? | |
#ANONIEM | donderdag 31 mei 2018 @ 14:15 |
Zo dan. Dit is het lekkerste bier dat ik in tijden heb gedronken. Gister bij de slijter gehaald. | |
Woelwater | donderdag 31 mei 2018 @ 14:46 |
Uw leven gaat binnenkort drastisch veranderen https://www.nu.nl/politie(...)erbod-terrassen.html | |
Karzai | donderdag 31 mei 2018 @ 14:55 |
gekookt eitje en boterhammen met ham 2 wilde perziken en een banaan vanavond roti kip [ Bericht 21% gewijzigd door Karzai op 31-05-2018 15:09:28 ] | |
minilot | donderdag 31 mei 2018 @ 19:40 |
Met dank aan Thuisbezorgd.nl: durum falafel, baklava, roze Fernandez | |
minilot | donderdag 31 mei 2018 @ 19:44 |
Viel een beetje tegen! | |
Arizona | donderdag 31 mei 2018 @ 19:53 |
Jij hebt ook het boekje van de Jumbo ik eet was toastjes met brie. | |
Molo | donderdag 31 mei 2018 @ 19:54 |
Zure handel ja Hier varkenshaas met paprika op manier van RobinOok, met knoflook. En gebakken rijstnoodles erbij, die mislukten maar wel ok smaakten. | |
kipje1234 | donderdag 31 mei 2018 @ 19:57 |
het leek me ook al wat vroeg voor echte lekkere perziken... | |
#ANONIEM | donderdag 31 mei 2018 @ 20:09 |
Meen je dat nou? Dan heb je dus al enige tijd geen witbiertje op want er zijn veel betere alternatieven zoals een favoriet van mij: Heerlijk! Hield ik al rekening mee maar dit zal pas echt enige vorm misschien krijgen na 2020. En dan nog is dit hoogst waarschijnlijk. Deze doorgeslagenheid zal niet zo snel plaatsvinden ook al lijkt het wel zo. Maak mij er vooralsnog geen zorgen om. En mocht het wel snel in effect gaan dan heb ik al afspraken met bepaalde uitbaters gemaakt inzake de boete en mijn roken op hun terras. Avondeten Zelf gemaakt huiselijk hapje. Niks bijzonders: Aardappelen met botersaus, broccoli en steak. Gewoon Hollands lekker! Opvolgend Thuis maar eens acclimatiseren.Cognacje XO en vers sigaartje. Leven is goed en buitentemperatuur zeer aangenaam. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 31-05-2018 20:11:37 ] | |
#ANONIEM | donderdag 31 mei 2018 @ 20:11 |
Ja, doe altijd mijn boodschappen daar en zag dat boekje liggen. De mango toetjes waren zooo uitnodigend! Viel ook goed in de smaak, dus ga het voor vanavond weer maken. | |
#ANONIEM | donderdag 31 mei 2018 @ 22:18 |
Paulaner is ook prima weissbier. Ik zal overigens stoppen met posten over alcohol want heb via via gehoord dat mensen dat niet leuk vinden. Ik eet vanavond spinazie, aardappels en mijn moeder heeft jus gemaakt met paprika en uien en nog wat dingen. Zal iets na twaalven een foto posten. | |
FutureFairytale | donderdag 31 mei 2018 @ 22:57 |
Spekkoek | |
golfer | donderdag 31 mei 2018 @ 23:20 |
Lunch in Diamante (Calabrië): Avondeten in de buurt van Morano Colabro in the middle of nowhere bij een biologisch boerenbedrijf. Hebben eigen slagerij en restaurant erbij met alleen maar zelf geproduceerde prachtige producten: o.a. Filetto di Manzo (een prachtig stuk ossenhaas van elk 250 gram). Werkelijk perfect gegrild: | |
#ANONIEM | donderdag 31 mei 2018 @ 23:37 |
Seht gut aus. | |
Lucky_Strike | donderdag 31 mei 2018 @ 23:44 |
Heren, dat is een gesprek dat we hier niet gaan voeren | |
Atak | vrijdag 1 juni 2018 @ 00:06 |
Gegrild op de gas BBQ of de normale? | |
golfer | vrijdag 1 juni 2018 @ 00:19 |
Geen idee. Ik kon niet in de keuken van die tent meekijken. | |
#ANONIEM | vrijdag 1 juni 2018 @ 00:50 |
Gezelligheid kent geen tijd. Zoveelste champagne cocktail en pafferd met maten. Tis tenslotte vrijdagmorgen 1 juni. [ Bericht 48% gewijzigd door Lucky_Strike op 01-06-2018 07:27:46 ] | |
#ANONIEM | vrijdag 1 juni 2018 @ 01:05 |
Spinazie, aardappels, paprika's en uien. Morgen naar de vistent. Denk makreel of haring halen. | |
#ANONIEM | vrijdag 1 juni 2018 @ 08:10 |
Gisteren gekookt... groene asperges, salade, wraps en courgette... oh en een toetje in bed gehad voor de eetstop. | |
#ANONIEM | vrijdag 1 juni 2018 @ 09:12 |
Morgen Bakkie "pleur" i.c.m. een cognacje en frisje light en natuurlijk sigaartje.Tis tenslotte vrijdagochtend. | |
Ludachrist | vrijdag 1 juni 2018 @ 09:25 |
Beide is geen witbier natuurlijk, het is allebei een weizenbier. Dat is wat anders. | |
Sicstus | vrijdag 1 juni 2018 @ 09:30 |
Deze man weet. | |
FutureFairytale | vrijdag 1 juni 2018 @ 09:55 |
Wat voor soep is dat iedere keer? Ik ontbijt met yoghurt, wilde perzik en aardbeien. Vanmiddag snacklunch. Zal denk KFC of loempia's worden. | |
#ANONIEM | vrijdag 1 juni 2018 @ 10:39 |
Koffie | |
FutureFairytale | vrijdag 1 juni 2018 @ 12:58 |
KFC double crunch met kaas, crispy burger, maïskolf en 3 hotwings | |
#ANONIEM | vrijdag 1 juni 2018 @ 13:03 |
Harrira, Marokkaanse soep. | |
Sicstus | vrijdag 1 juni 2018 @ 13:32 |
Broodje hete kip, uit het kantinetje. | |
#ANONIEM | vrijdag 1 juni 2018 @ 13:49 |
Dat ziet er allemaal heel smakelijk uit Golfer. Geniet van jullie vakantie. Lunch Yup,heerlijk mixed bowl maar weer met vooral veel Pekingeend erin. Heerlijk! Opvolgend Jezelf ook maar weer verwennen met deze 20th Anniversary Opus X pafferd i.c.m.een bakkie pleur en 1 van mijn favoriete rums. Tis tenslotte vrijdagmiddag. | |
Woelwater | vrijdag 1 juni 2018 @ 14:00 |
Hoeveel T-bone steaks heb je daarvoor? | |
Karzai | vrijdag 1 juni 2018 @ 15:07 |
2 gekookte eitjes een banaan en 2 wilde perziken vanavond wraps met paprika ui peper tomaat en kipfilet toe kersenyoghurt nu eerst een biertje met knoflook olijven en een boerenmetworstje | |
Woelwater | vrijdag 1 juni 2018 @ 15:32 |
Een Koetjesreep. | |
#ANONIEM | vrijdag 1 juni 2018 @ 15:33 |
Vier haringen gehaald. | |
#ANONIEM | vrijdag 1 juni 2018 @ 15:37 |
Oh lekker met uitjes! | |
FutureFairytale | vrijdag 1 juni 2018 @ 16:14 |
Stukje Tony puur meringue kers | |
AMAR420 | vrijdag 1 juni 2018 @ 16:25 |
.. [ Bericht 99% gewijzigd door AMAR420 op 01-06-2018 16:26:44 ] | |
#ANONIEM | vrijdag 1 juni 2018 @ 17:22 |
Ik eet ze het liefst zonder uitjes. | |
#ANONIEM | vrijdag 1 juni 2018 @ 19:27 |
Zou het bij God niet weten. Avondeten HK toer: 2 Verschillende Pekingeend schotels, 3 verschillende dimsums, grote sui kau thong en wat thee ter opwarming en zoete ijsthee ter afkoeling. Lekker licht avondmaal! Opvolgend Tis vrijdagavond dus prima tijd voor wat rose bubbels (Taittinger Prestige rosé die altijd smaakt.) en een pafferd. [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 01-06-2018 19:28:30 ] | |
Sigaartje | vrijdag 1 juni 2018 @ 19:37 |
Wat zullen we vanavond eens klaar maken? | |
Sigaartje | vrijdag 1 juni 2018 @ 19:37 |
Mangiaire gaat over hotdogs | |
Sunshine1982 | vrijdag 1 juni 2018 @ 19:38 |
JAAAA weer een live-kooktopic | |
foodlover | vrijdag 1 juni 2018 @ 19:59 |
Geen avondmaal maar lekker snacken. Ik heb gefrituurde hapjes en zalmsalade van blikje zalm, ei, mayo, peper en zout. Toastjes erbij en flesje Spaanse witte wijn. | |
uniekhoorn | vrijdag 1 juni 2018 @ 20:14 |
Hele kip uit de oven met knofooktenen, citroen, paprikapoeder, zout, peper, kerrie, chili e.d. Met zelfgemaakte appelmoes en patat. Helemaal voor mijzelf alleen | |
RobinOok | vrijdag 1 juni 2018 @ 20:28 |
Turkse sla met Turkse kaas (buffel) en pijnboompitjes. Aardappelpartjes uit de oven. (met olie, venkel- en korianderzaad, caynnepeper en zeezout Foto eigenlijk te lelijk om online te zetten, vlees ook beetje liefdeloos in de pan geflikkerd, maar voor de volledigheid : gegrillde lamskarbonaadjes gemarineerd in olie, knoflook en thijm. Ondanks dat toch lekker. Was een feestmaal, zo op de vrijdagavond. | |
Sigaartje | vrijdag 1 juni 2018 @ 20:50 |
Zo wat ziet dat er goed uit. | |
foodlover | vrijdag 1 juni 2018 @ 21:03 |
Boh, het water loopt me in de mond, ziet er heerlijk uit. Die aardappeltjes | |
FutureFairytale | vrijdag 1 juni 2018 @ 21:10 |
Feestmaal! Ik kreeg Chinees op verjaardag: Garnalen met broccoli, kip met cashewnoten, babi ketjap, foe yong hai, loempia's, kroepoek, bami, nasi en witte rijst. Toe een beetje cheesecake ijs. Nu thee. | |
uniekhoorn | vrijdag 1 juni 2018 @ 21:13 |
veel lekkerder | |
#ANONIEM | vrijdag 1 juni 2018 @ 21:22 |
Dit gemaakt... nog twintig minuten! | |
uniekhoorn | vrijdag 1 juni 2018 @ 21:45 |
Drop | |
uniekhoorn | vrijdag 1 juni 2018 @ 21:46 |
En lupinen |