SnijdT.quote:Op vrijdag 25 mei 2018 21:35 schreef Sigaartje het volgende:
Hij gaat lekker. Maar ik kan lang niet alles opsnijden, is veel te veel, dus ik kan dat morgen eten bij wat anders of zo.
[ afbeelding ]
Lekker hammetje hoor, snijd ook lekker.
tja drukquote:Op vrijdag 25 mei 2018 21:40 schreef loni55 het volgende:
[..]
SnijdT.
Ontopic: waarom eet je zo laat?
Ja waarom niet?quote:Op vrijdag 25 mei 2018 22:06 schreef SgtPorkbeans het volgende:
dit ziet er wel goed uit zeg
Zou je de sambal ook kunnen combineren met de tomatensaus? Of zou je dan beter wat chili aan wat tomatenpuree kunnen toevoegen.
Ben zelf ook een groot fan van scherp / pittig eten.
quote:Op vrijdag 25 mei 2018 22:04 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik ben ook present voor Sigaartje zijn live-kooktopic
Zie mijn OP, lezen.quote:Op vrijdag 25 mei 2018 22:14 schreef Geralt het volgende:
Ik zie boterhammen met ham en sambal en knoflook.
Hoe is dit een pizza te noemen precies??
Ik denk dat 12-15 minuten wel genoeg moet zijn.quote:Op vrijdag 25 mei 2018 22:28 schreef Sigaartje het volgende:
Hij zit inmiddels in de oven. 200 graden 20 minuten.
Tijd voor een koud biertje.
Dat denk ik ook, maar niet te lang.quote:Op zaterdag 26 mei 2018 08:58 schreef kipje1234 het volgende:
ik had m op het laatst nog even onder de grill gezet...
Wel oppassen welke soort je gebruikt, deze is best heftig.quote:
Niet alle tata's krijgen tranen in de ogen van paprika hè. .quote:Op zaterdag 26 mei 2018 09:07 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Wel oppassen welke soort je gebruikt, deze is best heftig.
De sambal van Conimex is een stuk milder, die is beter geschikt voor de indo-Europeaan.
Ik had getypt dat ik foto's wilde zien, maar die had je al geplaatst. Het laadde nogal langzaam.quote:
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |