abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 22 mei 2018 @ 18:43:09 #1
268260 Dr.Mikey
Games Crew van het jaar 2013
pi_179326234
Wat een rot werk is dat altijd.
Klacht : kipfilet snijden is zwaar en saai werk en voorgesneden is te duur. -O-
They wish to cure us. But I say to you, WE are the cure!
"WHAT IF YOU'RE RIGHT AND THEY'RE WRONG?"
R.I.P DTS.
  dinsdag 22 mei 2018 @ 18:44:12 #2
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_179326248
quote:
13s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 18:43 schreef Dr.Mikey het volgende:

Klacht : kipfilet snijden is zwaar en saai werk en voorgesneden is te duur. -O-
Je ziet zelf neem ik aan de correlatie ook wel? :').
And so is the past
pi_179326272
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 18:44 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Je ziet zelf neem ik aan de correlatie ook wel? :').
Want dat wordt met de hand gedaan natuurlijk. :')
pi_179326273
Neem een fatsoenlijk mes.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_179326304
Gewoon knippen
I will do what i must !!
pi_179326337
3 min op 600 watt _O_ _O_ _O_ _O_
Ik zwaai naar dieren.
  dinsdag 22 mei 2018 @ 18:52:38 #7
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_179326349
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 18:46 schreef Sanddr het volgende:

[..]

Want dat wordt met de hand gedaan natuurlijk. :')
Maakt weinig uit. Het is een extra handeling waarbij of personeel of machines ingezet moeten worden. (Ik gok beide in dit geval.)
And so is the past
  dinsdag 22 mei 2018 @ 18:53:18 #8
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179326359
Koop een fatsoenlijk mes
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 22 mei 2018 @ 18:53:35 #9
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_179326363
Of blokjes. Die 50 cent extra :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_179326410
Slager laten doen. Gewoon vragen. Je zult verstelt hoe snel hij dat doet. Tak tak tak en het is klaar.
Dag jongens tot ziens, tot in betere tijden.
pi_179326412
Kippenblokjes kan je het beste knippen. Niet omdat het goedkoper is dan een zakje van die voorgesneden zooi. Versheid voor alles.
pi_179326476
quote:
13s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 18:43 schreef Dr.Mikey het volgende:
Klacht : kipfilet snijden is zwaar en saai werk en voorgesneden is te duur. -O-
Dan moet je een betere slager zoeken. Ik laat het ook altijd in blokjes snijden, maar betaal daar niets extra voor. Mijn ervaring is gebaseerd op meerdere slagers.
pi_179326586
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 19:02 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Dan moet je een betere slager zoeken. Ik laat het ook altijd in blokjes snijden, maar betaal daar niets extra voor. Mijn ervaring is gebaseerd op meerdere slagers.
Ja, maar bij de slager betaal je twee keer zoveel voor je kip dan bij de buurtsuper. Dan kan dat in blokjes snijden wel uit.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_179326592
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 19:10 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Ja, maar bij de slager betaal je twee keer zoveel voor je kip dan bij de buurtsuper. Dan kan dat in blokjes snijden wel uit.
Is dat zo? Ik betaal maar 10 euro de kilo.
  dinsdag 22 mei 2018 @ 19:18:45 #15
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_179326690
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 19:10 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

Ja, maar bij de slager betaal je twee keer zoveel voor je kip dan bij de buurtsuper. Dan kan dat in blokjes snijden wel uit.
Kip haal ik meestal bij de Turk en die zit wat Hamzoef zegt rond de 10 euro per kilo.
And so is the past
pi_179326722
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 18:52 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Maakt weinig uit. Het is een extra handeling waarbij of personeel of machines ingezet moeten worden. (Ik gok beide in dit geval.)
Klopt, maar dat betekent niet dat er een correlatie is tussen de prijs en het feit dat kipfilet snijden zwaar en saai werk is.
pi_179326738
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 19:11 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Is dat zo? Ik betaal maar 10 euro de kilo.
Ik zie dat de kipfiletprijzen iets gestegen zijn. Bij de buurtsuper betaal ik ¤8,50 de kilo voor vers en ¤6,50 de kilo voor diepvries.

Never mind, dus :@
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_179326744
Gebruik gewoon een schaar
  dinsdag 22 mei 2018 @ 19:23:39 #19
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_179326769
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 19:20 schreef Sanddr het volgende:

[..]

Klopt, maar dat betekent niet dat er een correlatie is tussen de prijs en het feit dat kipfilet snijden zwaar en saai werk is.
Saai geef ik je maar zwaar? Dat ligt toch echt aan je mes.
And so is the past
  dinsdag 22 mei 2018 @ 19:23:54 #20
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_179326775
En lui die voer knippen, gooi jezelf weg. Alleen Nigella komt daar mee weg. :').
And so is the past
pi_179326843
Eventueel kan je de kipfilet eventjes in de vriezer leggen om iets op te stijven, maar als je gewoon een scherp mes hebt, jas je er zo doorheen.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_179326850
Dan maar iets meer geld uitgeven.
Zonder wrijving geen glans
  dinsdag 22 mei 2018 @ 19:33:18 #23
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_179326883
quote:
13s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 18:43 schreef Dr.Mikey het volgende:
Wat een rot werk is dat altijd.
Klacht : kipfilet snijden is zwaar en saai werk en voorgesneden is te duur. -O-
Kneus
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_179326888
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 19:23 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Saai geef ik je maar zwaar? Dat ligt toch echt aan je mes.
Dat zijn de woorden van de TS hè. ;)
  dinsdag 22 mei 2018 @ 20:27:16 #26
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_179327631
Zwaar werk? Wtf?
Je mes weegt 200 gram ofzo, zorg dat het scherp is en blijft en je snijdt er zo doorheen.
Dan daarbij, hoeveel kipfilet vreet je weg?
pi_179327786
Vandaag nog gedaan ja. 15 kilo kip in blokjes gesneden.
  dinsdag 22 mei 2018 @ 21:25:51 #28
255844 stroopdoosch
Roma Invicta
pi_179328456
Niet iedereen heeft de mogelijkheid om messen te slijpen luitjes.
De Republiek
pi_179329972
Niet met je tanden dat kipfiletje aan stukken scheuren :')
pi_179330247
quote:
2s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 20:26 schreef ToT het volgende:
[ afbeelding ]

Opgelost! ^O^
Voor brie werkt dat nog wel, maar kipfilet is toch wel wat lastiger.
pi_179330419
quote:
11s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 23:06 schreef devzero het volgende:

[..]

Voor brie werkt dat nog wel, maar kipfilet is toch wel wat lastiger.
Iets van Stihl dan?
pi_179330459
quote:
2s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 23:18 schreef ToT het volgende:

[..]

Iets van Stihl dan?
De texas way!

pi_179330497
quote:
14s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 23:20 schreef devzero het volgende:

[..]

De texas way!

[ afbeelding ]
B-) !
pi_179330599
machine voor kopen
<a href="http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif" target="_blank" rel="nofollow"><a href="http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif&lt" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >http://i.imgur.com/iq5BYAk.gif<</a>;/a>
  dinsdag 22 mei 2018 @ 23:30:31 #35
308523 the-eye
I'm a Live Wire
pi_179330645
Dat hele ding de pan in en als hij enigszins gaar is effe eruit vissen en aan bonken snijden, dan weer terug de pan in.
pi_179331763
Kilo bevroren kipfilet bij de aldi +/- ¤5. In blokjes hakken met een zwaar mes en wat je nodig hebt laten ontdooien.
Neem het leven niet te serieus, je overleeft het toch niet.
  woensdag 23 mei 2018 @ 07:26:57 #37
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_179333154
quote:
0s.gif Op woensdag 23 mei 2018 02:15 schreef rubensanti het volgende:
Kilo bevroren kipfilet bij de aldi +/- ¤5. In blokjes hakken met een zwaar mes en wat je nodig hebt laten ontdooien.
Bevroren kip hakken?
Met een bijl ofzo?
pi_179333159
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 19:02 schreef Hamzoef het volgende:

[..]

Dan moet je een betere slager zoeken. Ik laat het ook altijd in blokjes snijden, maar betaal daar niets extra voor. Mijn ervaring is gebaseerd op meerdere slagers.
En als je kaas koopt, dan laat je dat zeker ook in plakken snijden :')
pi_179333183
Ik snij wel voor je, Mikey.
  woensdag 23 mei 2018 @ 07:41:02 #40
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_179333212
Goed mes kopen op AliExpress. Prima keramische messen voor vrijwel nop.
  woensdag 23 mei 2018 @ 08:01:47 #41
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_179333294
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 21:25 schreef stroopdoosch het volgende:
Niet iedereen heeft de mogelijkheid om messen te slijpen luitjes.
Een slijpsteen kost minder dan een kilo kip.
And so is the past
  woensdag 23 mei 2018 @ 08:09:48 #42
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_179333327
quote:
7s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 21:25 schreef stroopdoosch het volgende:
Niet iedereen heeft de mogelijkheid om messen te slijpen luitjes.
Een goed mes hoef je echt zelden te (laten) slijpen.
Mijn Takamura Migaki is al 3 jaar vlijmscherp terwijl ik hem elke week meermaals gebruik.
  woensdag 23 mei 2018 @ 08:20:18 #43
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_179333392
quote:
0s.gif Op woensdag 23 mei 2018 08:09 schreef tja77 het volgende:

[..]

Een goed mes hoef je echt zelden te (laten) slijpen.
Mijn Takamura Migaki is al 3 jaar vlijmscherp terwijl ik hem elke week meermaals gebruik.
Daar smeer ik mijn crackers ook mee! :D
pi_179333415
Als je beetje goede tanden hebt kun je het in blokjes bijten. Wel een condoom om je tong doen vanwege de salmonella.
pi_179333527
Doe het gewoon in de blender, daarna 1.5 minuut in de magnetron en slurpen maar!
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_179333781
Scherpe schaar nemen en knippen maar :D ^O^
  woensdag 23 mei 2018 @ 09:15:28 #47
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_179333806
quote:
10s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 19:23 schreef nogeenoudebekende het volgende:
En lui die voer knippen, gooi jezelf weg. Alleen Nigella komt daar mee weg. :').
En alleen omdat iedereen louter naar haar tieten kijkt.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
Met zwijgen kruist men de duivel
  woensdag 23 mei 2018 @ 09:19:54 #48
191317 Nobu
Nobutada Yakitori
pi_179333840
quote:
1s.gif Op woensdag 23 mei 2018 07:26 schreef tja77 het volgende:

[..]

Bevroren kip hakken?
Met een bijl ofzo?
Gewoon een goede mep op geven met een hamer denk ik.
pi_179333898
quote:
0s.gif Op woensdag 23 mei 2018 09:10 schreef Maureentje het volgende:
Scherpe schaar nemen en knippen maar :D ^O^
:Y
  woensdag 23 mei 2018 @ 09:27:22 #50
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_179333903
quote:
1s.gif Op woensdag 23 mei 2018 09:15 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

En alleen omdat iedereen louter naar haar tieten kijkt.
Kijk, deze man weet. _O_.
And so is the past
  † In Memoriam † woensdag 23 mei 2018 @ 09:28:32 #51
230491 Zith
pls tip
pi_179333913
Kip knippen :') man man man
I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
pi_179333928
quote:
0s.gif Op woensdag 23 mei 2018 09:28 schreef Zith het volgende:
Kip knippen :') man man man
Vertel mij dan eens waarom dat :') is ?
Ik doe het alleen maar omdat het voor mij veel sneller gaat dan snijden :X
  † In Memoriam † woensdag 23 mei 2018 @ 09:56:49 #53
230491 Zith
pls tip
pi_179334161
quote:
0s.gif Op woensdag 23 mei 2018 09:30 schreef Maureentje het volgende:

[..]

Vertel mij dan eens waarom dat :') is ?
Ik doe het alleen maar omdat het voor mij veel sneller gaat dan snijden :X
Dan die iets heel erg fout. Koop een scherp mes en kijk een youtube video over hoe je met een koksmes moet snijden... Met 1 haal ben je door de kipfilet, doe dat 12 keer en je hebt je kip in 10 seconden in blokjes gesneden.

Geen idee hoe je snijdt hoor, maar ik zie zo vaak mensen proberen het mes door iets heen te drukken of allemaal kleine zaagbewegingen maken, dat is vreselijk ja... Gewoon 1 lange haal en je bent door de filet heen.

Zie bijv deze video vanaf 40 sec, dat kan toch niet sneller met knippen...


I am a Chinese college students, I have a loving father, but I can not help him, he needs to do heart bypass surgery, I can not help him, because the cost of 100,000 or so needed, please help me, lifelong You pray Thank you!
  woensdag 23 mei 2018 @ 10:06:34 #54
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_179334244
quote:
1s.gif Op woensdag 23 mei 2018 09:56 schreef Zith het volgende:

Zie bijv deze video vanaf 40 sec, dat kan toch niet sneller met knippen...

En dat gaat op zich nog langzaam tbv de video.
And so is the past
  woensdag 23 mei 2018 @ 10:10:11 #55
311938 Kopiko
We were so happy...
pi_179334278
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 19:22 schreef Skalton het volgende:
Gebruik gewoon een schaar
Knipfilet?
pi_179334324
arme kipjes
  woensdag 23 mei 2018 @ 10:20:07 #57
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_179334364
quote:
9s.gif Op woensdag 23 mei 2018 10:14 schreef Alcar het volgende:
arme kipjes
Och ze hebben langer geleefd dan haantjes, die gaan dag 1 al in blokjes. :Y).
And so is the past
  woensdag 23 mei 2018 @ 10:51:20 #58
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_179334638
quote:
0s.gif Op woensdag 23 mei 2018 09:28 schreef Zith het volgende:
Kip knippen :') man man man
Echt he. Sowieso in eten knippen :'). Mensen denken is papier ofzo. Beetje meer respect voor eten is wel op z'n plaats.
pi_179334659
quote:
1s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 18:51 schreef Geerd het volgende:
3 min op 600 watt _O_ _O_ _O_ _O_
Gadverdamme.
Kipfilet uit de magnetron, da's pas vies.
pi_179335148
Kip is sowieso niet te nassen.
Play hard, go pro.
pi_179335170
Mensen die knippen zijn superieur.
pi_179342560
quote:
0s.gif Op woensdag 23 mei 2018 08:09 schreef tja77 het volgende:

[..]

Een goed mes hoef je echt zelden te (laten) slijpen.
Mijn Takamura Migaki is al 3 jaar vlijmscherp terwijl ik hem elke week meermaals gebruik.
Dat is niet helemaal waar natuurlijk, ook zo'n vaag Japans keukenmes is een keer toe aan een goede slijpbeurt. Ligt er natuurlijk ook aan waar je zo een mes voor gebruikt.
De Republiek
pi_179342617
Koop 1 goed koksmes en een slijpset. Leer slijpen en je hebt dit probleem nooit meer.
Whatever...
  Moderator / Redactie FP woensdag 23 mei 2018 @ 18:58:53 #64
90910 crew  Drizzt_DoUrden
Rawr
pi_179342661
quote:
10s.gif Op woensdag 23 mei 2018 09:27 schreef nogeenoudebekende het volgende:

[..]

Kijk, deze man weet. _O_.
Nigella :9~
[b]Dingen doen met dingen, da's machtig mooi
Twitch: <a href="https://www.twitch.tv/drizzt_dourden" target="_blank" rel="nofollow norererer noopener" >https://www.twitch.tv/drizzt_dourden</a>[/b]
  woensdag 23 mei 2018 @ 19:36:32 #65
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_179343184
quote:
0s.gif Op woensdag 23 mei 2018 18:52 schreef stroopdoosch het volgende:

[..]

Dat is niet helemaal waar natuurlijk, ook zo'n vaag Japans keukenmes is een keer toe aan een goede slijpbeurt. Ligt er natuurlijk ook aan waar je zo een mes voor gebruikt.
Japanse messen zijn van een veel harder materiaal gemaakt (60-65 rockwell) dan Europese messen (50-55 rockwell).
Hoe harder het staal, des te langer gaat het mee voordat het bot wordt. Nadeel is dat hard staal broos wordt (en bij verkeerd gebruik kan afbrokkelen) en vaak minder goed bestand is tegen roest.
Maar zoals ik al zei, ik heb mijn “vaag” Japanse mes nog niet hoeven slijpen, en het is scherper dan het Solingen mes van mijn ouders dat elke twee weken aangezet wordt.
Let wel, ik kap en hak er niet mee. Ik snij ermee, en uitsluitend vlees zonder botten en groentes en op een relatief zachte kunststof snijplank.
pi_179343963
quote:
1s.gif Op woensdag 23 mei 2018 19:36 schreef tja77 het volgende:

[..]

Japanse messen zijn van een veel harder materiaal gemaakt (60-65 rockwell) dan Europese messen (50-55 rockwell).
Hoe harder het staal, des te langer gaat het mee voordat het bot wordt. Nadeel is dat hard staal broos wordt (en bij verkeerd gebruik kan afbrokkelen) en vaak minder goed bestand is tegen roest.
Maar zoals ik al zei, ik heb mijn “vaag” Japanse mes nog niet hoeven slijpen, en het is scherper dan het Solingen mes van mijn ouders dat elke twee weken aangezet wordt.
Let wel, ik kap en hak er niet mee. Ik snij ermee, en uitsluitend vlees zonder botten en groentes en op een relatief zachte kunststof snijplank.
Voor iemand zonder fatsoenlijk mes is dit wel een enorme stap.. een mes van 200 euro.

Ikzelf ben gek op mijn Japanse messen. Super scherpe, zeer goed ontworpen en mooie messen.

Duur, je moet ze wel normaal gebruiken en altijd snel na gebruik afwassen met de hand. Maar dan heb je wel iets waarmee je echt prettig kan koken.

Voor hakwerk koop je beter een Chinees keukenbijltje
Whatever...
  woensdag 23 mei 2018 @ 20:40:44 #67
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_179344318
quote:
1s.gif Op woensdag 23 mei 2018 20:16 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Voor iemand zonder fatsoenlijk mes is dit wel een enorme stap.. een mes van 200 euro.

Ikzelf ben gek op mijn Japanse messen. Super scherpe, zeer goed ontworpen en mooie messen.

Duur, je moet ze wel normaal gebruiken en altijd snel na gebruik afwassen met de hand. Maar dan heb je wel iets waarmee je echt prettig kan koken.

Voor hakwerk koop je beter een Chinees keukenbijltje
Ik was voor die van mij iets minder kwijt, maar ben er retezuinig op. Mes gaat ook na gebruik weer netjes terug in de doos. Ik was het onder de kraan af met warm water, zeep en afwasborstel.
Precies wat je aangeeft, snijden en dus niet hakken. Het mes heeft een zeer dun profiel en prachtig rood pakkahout handvat. Mes weegt 153 gram en dat is voor een 210mm Gyuto gemiddeld als ik me niet vergis. Hardheid is 63-64.
Het is een stukje handwerk, vergelijk het met een sieraad. Maar ja, je moet het er voor over hebben ja.
pi_179344466
Ik heb er een in bestelling.. takeshi saji. Mijn vrouw kan beter niet horen wat hij kost....

Maar heb al een kleine verzameling... geweldig vind ik ze. Prachtig handwerk.
Whatever...
  woensdag 23 mei 2018 @ 21:13:42 #69
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_179344763
quote:
1s.gif Op woensdag 23 mei 2018 20:52 schreef Spanky78 het volgende:
Ik heb er een in bestelling.. takeshi saji. Mijn vrouw kan beter niet horen wat hij kost....

Maar heb al een kleine verzameling... geweldig vind ik ze. Prachtig handwerk.
Deze?

http://www.japansemessen.(...)uto-chefsmes-180-mm/

Prachtige messen ja.

Ik heb gewoon iets met goed gereedschap. Mijn scheermes is ook een kunststukje. Dovo prima klang 5/8 met bocote handvat. Kost wat centen, maar gaat je leven lang mee.
  woensdag 23 mei 2018 @ 21:30:32 #71
459912 FlippingCoin
Weer zo'n kut millennial.
pi_179345063
quote:
0s.gif Op woensdag 23 mei 2018 09:28 schreef Zith het volgende:
Kip knippen :')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
Met zwijgen kruist men de duivel
pi_179345543
quote:
1s.gif Op woensdag 23 mei 2018 21:13 schreef tja77 het volgende:

[..]

Deze?

http://www.japansemessen.(...)uto-chefsmes-180-mm/

Prachtige messen ja.

Ik heb gewoon iets met goed gereedschap. Mijn scheermes is ook een kunststukje. Dovo prima klang 5/8 met bocote handvat. Kost wat centen, maar gaat je leven lang mee.
Nee, een andere. Nakiri. Duurt maanden voordat hij binnen is....

[ Bericht 2% gewijzigd door Spanky78 op 23-05-2018 22:17:53 ]
Whatever...
pi_179346583
Niet je eigen kip slachten. :')
Yo tengo, tú tienes, Él/Ella tiene
pi_179346978
Ik vind kip in stukken snijden niet an sich niet zo erg, maar ik vind rauwe kip wel echt ultiem goor aanvoelen
pi_179347018
Koken :') geen privé kok hebben :')
  donderdag 24 mei 2018 @ 06:51:07 #76
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_179349968
quote:
10s.gif Op woensdag 23 mei 2018 23:33 schreef Irritatie100 het volgende:
Ik vind kip in stukken snijden niet an sich niet zo erg, maar ik vind rauwe kip wel echt ultiem goor aanvoelen
Het voelt een beetje als koude tietjes.
  donderdag 24 mei 2018 @ 11:46:36 #77
229532 Twiitch
Speelt met zichzelf
pi_179353758
Niet hele kipfilets je keelgat in laten glijden :')
  donderdag 24 mei 2018 @ 12:02:08 #78
435727 BadderHaring
Ik sla je op je bek
pi_179353980
Gewoon bevroren kip met de hamer kapot rammen.
  donderdag 24 mei 2018 @ 13:42:44 #79
342627 tja77
Proud member of the tittycrew.
pi_179355660
quote:
0s.gif Op donderdag 24 mei 2018 11:46 schreef Twiitch het volgende:
Niet hele kipfilets je keelgat in laten glijden :')
Geen gagreflex meer hebben door de vele bmc's die je huig hebben geteisterd.
:')
pi_179355707
quote:
3s.gif Op dinsdag 22 mei 2018 18:48 schreef BoonDockSaint het volgende:
Gewoon knippen
Somebody that I used to know
  donderdag 24 mei 2018 @ 14:01:45 #81
476677 DatDitKanJoh
Dat wist ik heel nie!
pi_179356010
Koken is sowieso kut. Gewoon groente in een pan plempen en koken en gewoon een lap vlees/vis in de pan bakken, kruiden erbij en klaar.
Niet moeilijk doen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')