hemarookworst | zaterdag 5 mei 2018 @ 19:33 |
Gadverdamme zeg, patat/frietbakkers die dat serveren moeten echt naar een heropvoedingskamp ![]() | |
KingRadler | zaterdag 5 mei 2018 @ 19:34 |
Daarom het zelf maken | |
hemarookworst | zaterdag 5 mei 2018 @ 19:36 |
Ja maar soms ben je onderweg en heb je trek. Dan is het echt een afgang als je een snackbar binnenduikt ![]() | |
the-eye | zaterdag 5 mei 2018 @ 21:08 |
Neemie toch wat anders. Hoe heet die zooi, Guppiesaus of zoiets? | |
Pharkus | zaterdag 5 mei 2018 @ 21:18 |
Gewoon mayonaise, je bent och niet bij de McDonalds | |
BasEnAad | zaterdag 5 mei 2018 @ 21:19 |
Ja en dan staat er 'frietje met', maar krijg je dus frietje met frietsaus ipv van mayonaise. Daar word ik niet vrolijk van. | |
Haags | zaterdag 5 mei 2018 @ 21:19 |
Het is patat met mayonaise. | |
Limoentjuh | zaterdag 5 mei 2018 @ 21:44 |
| |
matigeuser | zaterdag 5 mei 2018 @ 21:48 |
Ja daarom noemen alle producenten hun producten zeker ook: - Patatsaus - Minipatat - Franse Patat - Oma's patat - Patatpan Oh nee. ![]() | |
Limoentjuh | zaterdag 5 mei 2018 @ 21:54 |
http://www.patatoffriet.nl Het is patat | |
Idenue | zaterdag 5 mei 2018 @ 21:55 |
![]() ![]() | |
BasEnAad | zaterdag 5 mei 2018 @ 21:57 |
Nee, dat staat er niet. Bovendien is het een heel twijfelachtig artikel en waarschijnlijk geschreven door een patat-zegger. | |
hmmmz | zaterdag 5 mei 2018 @ 21:59 |
Terechte klacht dit. | |
Limoentjuh | zaterdag 5 mei 2018 @ 22:22 |
😄😄😄 patat-zegger. | |
dafish | zaterdag 5 mei 2018 @ 22:26 |
daarom neem ik altijd alleen ketchup! | |
BasEnAad | zaterdag 5 mei 2018 @ 22:26 |
Jaaaa, die is echt goed. Maar die 3-literpotten Vlaamse mayo zijn nog net iets beter, lekker zuur. | |
hmmmz | zaterdag 5 mei 2018 @ 22:29 |
macuscam | zaterdag 5 mei 2018 @ 22:32 |
Dat vind ik nu altijd zo zonde, van die extra 'smaken'. Het heeft z'n toepassing, maar niet bij patat/friet/watchamacallit. Voor mij valt dat in dezelfde categorie als ongevraagd patat/friet/watchamacallit kruiden over m'n bijgerecht strooien ![]() | |
matigeuser | zaterdag 5 mei 2018 @ 22:39 |
Nee dus. http://dekritischenood.nl/is-het-nou-friet-of-patat/ | |
Ama | zondag 6 mei 2018 @ 01:03 |
![]() | |
liesje1979 | zondag 6 mei 2018 @ 01:38 |
De frietsaus bij McDonalds vind ik wel lekker. In combinatie met de frites van Mc Donalds dan. ![]() k houd van de Franse mayo, lekker zurig. Al is de zoetige Nederlandse mayo juist weer lekker bij een puntzak, waar ik doorgaans een hekel aan heb, op het strand op een bloedhete zomerdag. Volgens mij is het dus voor mij best specifiek wanneer iets het lekkerste is, zal wel met herinneringen te maken hebben ofzo. Nu heb ik zin in patat met mayo. Of mc Donalds frtes met fretsaus. Beiden alweer een tijdje geleden. | |
hmmmz | zondag 6 mei 2018 @ 14:32 |
Wat is er toegevoegd dan? In Belgische mayonaise wordt vaak citroen(sap) gebruikt. Daarom is Belgische mayonaise over het algemeen ook een stuk zuurder dan Nederlandse mayonaise. Hollanders met hun patat en zoete mayo ![]() [ Bericht 2% gewijzigd door hmmmz op 06-05-2018 14:38:20 ] | |
FlippingCoin | zondag 6 mei 2018 @ 14:38 |
Wel | |
WijhoudenvanOranje | zondag 6 mei 2018 @ 14:39 |
Mijn fritesaus is altijd dun en waterig. Nooit dikke klodders, zoals zaadlozingen ook kunnen zijn. Of het lekker is weet ik niet. | |
FlippingCoin | zondag 6 mei 2018 @ 14:41 |
Pindadaus is sowieso lekkerste wel. | |
FlippingCoin | zondag 6 mei 2018 @ 14:42 |
Bij mij als waskrijt. | |
hemarookworst | zondag 6 mei 2018 @ 16:04 |
Had bij het opstaan iets gemaakt wat er wel op leek, maar of het lekker is weet ik niet | |
Mieron | zondag 6 mei 2018 @ 16:32 |
Eckte bazen eten friet met Belgische mayonaise Frietsaus ![]() | |
Seamonkey- | zondag 6 mei 2018 @ 17:02 |
Fritesaus ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 17:03 |
TS heeft zijn tientje gepind. ![]() | |
hemarookworst | zondag 6 mei 2018 @ 17:07 |
Nee, heb ik net bijelkaar gebedeld op het kerkpleintje | |
FlippingCoin | zondag 6 mei 2018 @ 17:11 |
Waarom weet je dat niet dat flikker je toch altijd op je volkorenbrood? ![]() | |
hemarookworst | zondag 6 mei 2018 @ 17:18 |
Is juist het gevolg van het eten van stevige hoeveelheden volkorenbrood ![]() | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 17:25 |
Je moet niet zo zeuren man. Je weet dat je bij de snackbar bij patat met fritessaus krijgt. En als je dat niet lust moet je het niet kopen. Verwijt anderen niet het gebrek van jouw eigen inzicht. Mijn verzoek: Koop van je gepinde tientje eens een tegeltje en hak dat er in. Hang hem boven je bed. Ik herhaal hem nog een keer: Verwijt anderen niet het gebrek van jouw eigen inzicht | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 17:29 |
[ Bericht 100% gewijzigd door Sigaartje op 06-05-2018 17:31:45 ] | |
hemarookworst | zondag 6 mei 2018 @ 17:31 |
Er staat mayonaise op prijslijst en dan krijg je fritessaus | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 17:32 |
Hoe heet die toko? | |
FlippingCoin | zondag 6 mei 2018 @ 17:32 |
Dan krijg je wel hele solide pindasaus. ![]() | |
FlippingCoin | zondag 6 mei 2018 @ 17:35 |
Snackbars moeten die meuk gewoon niet halen joh, had wel een kritischere blik verwacht van jou na je kippen run. | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 17:37 |
Die kippenrun was niet best hoor. | |
FlippingCoin | zondag 6 mei 2018 @ 17:37 |
Nou nou is toch een leuk topic geworden. ![]() | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 17:42 |
De allerbeste mayonaise was de Hellmann’s van 6 jaar geleden. Geimporteerd uit de VS. Unilever heeft de samenstelling daarna veranderd waardoor de Nederlandse Hellmann’s niet meer eens in de schaduw kan staan van de Amerikaanse. We zitten opgescheept met zulk ontzettend veel suikertroep dat de Nederlandse Hellmann’s nog steeds de beste is, gevolgd door Oliehoorn. Dat vind ik. Fritessaus is slasaus met extra suiker, troep dus. | |
FlippingCoin | zondag 6 mei 2018 @ 17:54 |
Is die Amerikaanse zouter? | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 17:59 |
Nee. Ik kende deze van Curacao. Hij stijver en neutraler. Al je een schep met een lepel neemt, is het heel anders dan bij de Nederlandse. Hij was de absolute winnaar hier toe hij in Nederland kwam, zal de test opzoeken. Maar nu past hij in hetzelfde rijtje als de Remia’s en Calve’s. In Nederland hebben ze de rare gewoont om te beginnen met de helft aan suiker. Verschrikkelijk! | |
FlippingCoin | zondag 6 mei 2018 @ 18:00 |
Ja klopt, overal dumpen ze suiker in dat is wel klote. | |
Sigaartje | zondag 6 mei 2018 @ 18:02 |
De test. Dit was voor het ingrijpen door Unilever. De verkopen van de Unilever Mayonaises hadden er onder te lijden, dus kocht Unilever de rechten en heeft het Hellmann’s gecalveaniseert. https://www.google.nl/amp(...)erste-mayonaise/amp/ | |
hemarookworst | zondag 6 mei 2018 @ 18:14 |
Calve en AH-huismerk heeft volgens mij Belgische Mayonaise waar geen of veel minder suiker aan is toegevoegd. Suikergehalte van Zaanse is volgens mij ook het laagst van alle NL mayonaise | |
robijntjestralendwit | zondag 6 mei 2018 @ 18:28 |
Vlaamse friet met Vlaamse mayonaise | |
mtchel112 | zondag 6 mei 2018 @ 22:23 |
Zaanse mayonaise, hellmans of Vlaamse zijn de betere, lekker zurig en komen toch het meest dichtbij echte maaajoonais |