abonnement Unibet Coolblue
pi_179023900
Ik doe alleen mee met BFD en lees morgen weer bij. :)

Banaan is aan het oefenen met omrollen met hulp vanaf de bal. Hij vindt het prachtig. :D Het mooie is dat hij net ook zonder bal aanstalten maakte om weer zelf te rollen.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  dinsdag 8 mei 2018 @ 21:27:00 #152
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_179024818
Wat komisch dat hij daar een bal voor gebruikt! En tof dat het lukt :).

Songeur, dubbel gefeliciteerd! Fijn dat het uit eten goed ging.

Welkom Elleska! Heerlijk, weer een kleintje in het topic. Ik lees er graag over. Geen honger herken ik een beetje van het begin, en de warmte zal ook niet helpen.

Oooh, Dirk, tof kind. Wat ben je druk met ontwikkelen, heb je overlegd met Jacob? Dat niet slapen herken ik van de afgelopen nachten. Volgens mij is het ook de warmte. Hij wordt vanavond minimaal elk half uur huilend wakker. Ik heb net de ventilator op zijn kamer gezet. Toen hij de koude lucht op zijn beentje voelde stopte hij spontaan met drinken. Ik heb hem voor het ding op de grond gezet: lachen en proberen de koude lucht te pakken *; . Nu ligt hij stil met open ogen in bed naar het ding te kijken.

Jacob lijkt op ons allebei en ook erg op het kind van mijn broer. Ik vind het allemaal leuk O+ .

Heerlijk kind heb je toch minilot, en ik herken jou er ook heel duidelijk in. Toffe vergelijkingsfoto's had je laatst ook gepost!

Micro O+ . En z'n 8 kilo O+ O+ .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_179026291
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 mei 2018 07:14 schreef Krisvc het volgende:
Ach Tolstoi, hoe is je nacht geweest? Beterschap. :*

Hier ging alles uiteindelijk goed. Hij heeft om tot half 10 geslapen en daarna een paar slokken gedronken die er in bleven. Toen besloot ie dat ie wakker was en heeft ie de rest van de nacht vrolijk de schade in liggen halen. Weinig slaap voor iedereen, maar hij was wel ontzettend vrolijk. :')
Fijn dat alles goed gegaan is! Hopelijk vandaag ook (moet nog verder bijlezen)?

Bij ons ging het vanaf half negen 's avonds ook beter, toen weer een beetje BV gegeven.
's Nachts wel 2 keer wakker, want honger. De eerste keer kort laten drinken, 2e keer volledig uit laten drinken. Alles bleef gelukkig binnen.
Wel vandaag naar de huisarts geweest, omdat ie gister opvallend vaak aan zijn oortjes zat, maar dat was ook prima in orde. Vandaag bleef alles binnen.
pi_179026465
Ik heb zo’n kopie x2 *) zo grappig om mezelf zo terug te zien in die mini’s O+

Nanuke, wat gaat Dirk hard :o M. heeft vandaag weer een dag hard getraind om te kruipen. Been achter de lucht in, omvallen, op knieën zitten met je voorhoofd op de grond, allemaal pogingen die op niets uitlopen. En gewoon stug volhouden _O_

Micro, wat een beer zeg O+ Bijnaam is ook wel treffend zo.

Banaan op zijn bal :D

Jongens, dit weertje O+ Hele dag buiten, M. in de schaduw op een kleed en S. met een bak water en servies ‘pannenkoeken bakken’. Lekker bij mijn ouders, onze tuin is in aanbouw.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_179026537
Oh ja, eetlust had ik in het begin ook niet. Darmen moesten weer even terug op zijn plek, slaapgebrek, te veel nieuwe indrukken. Komt allemaal weer goed, die eerste weken zijn zo’n achtbaan. :*
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_179027710
fijn dat er meer herkenning is voor geen/minder eetlust. ik ben daar wat extra op bedacht omdat ik iets te gemakkelijk gewicht verlies. Tijdens de zwangerschap extra moeite gedaan om een buffer op te bouwen met oog op borstvoeding, die komt nu mooi van pas.
pi_179027781
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 mei 2018 17:24 schreef minilot het volgende:
FF, sinds een week of wat laat ik O. een paar keer per dag staand hupsen, zoals hier:

Hij vindt het hilarisch leuk en zette na een paar keer oefenen nu elke keer zijn voetzolen stevig en kaarsrecht op de grond bij het neerkomen. :Y

Ik doe dat bewust nog even niet, van mij hoeven ze nog even niet te lopen of staan, dan moet ik opeens echt overal op gaan letten en veel dieper bukken enzo om ze in bed te leggen. Laat ze nog maar lekker even kruipen en rollen. Staan komt vanzelf wel maar hopelijk voorlopig nog even niet.

Wow Nanuke, Dirk heeft de vaart erin! Wat een mannetje is het dan gelijk!

Banaan met zijn bal O+ Dat wordt vast een rugbyer later ;)
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_179034088
Elleska, welkom! Mijn kleine loopt niet zo heel erg voor op de jouwe, ze schelen 10 weken ;) Geen eetlust herken ik niet trouwens, ik heb nog nooit zoveel gegeten als na mijn bevalling :D Hoe gaat het met jullie?

Kris, hoe gaat het nu met jullie?

Nanuke, wat gaat Dirk hard! Leuk om die ontwikkeling te zien :)

M had gisteren een heerlijk dagje op de opvang. Ik werd om 2 uur gebeld (dan schrik ik altijd, want meestal moet ik dan een ziek kind ophalen) met de vraag of ik wilde dat ze M zouden wakker maken. Ze sliep namelijk al vanaf 10 uur :D. Uiteindelijk is ze om half 3 wakker gemaakt, heeft ze 160ml gedronken en een uurtje later weer 80, toen viel ze weer in slaap totdat we haar kwamen ophalen. Ze hebben dus weinig plezier van haar gehad :D

Vandaag weer een dagje thuis met beide kinderen dus lekker naar buiten. Gebruiken jullie de draagzak/draagdoek gewoon met dit weer? Ik heb een Tula (met insert) dus ik vraag me af of dat misschien te warm is voor M.
pi_179034457
quote:
1s.gif Op dinsdag 8 mei 2018 21:54 schreef LeSage het volgende:

Nanuke, wat gaat Dirk hard :o M. heeft vandaag weer een dag hard getraind om te kruipen. Been achter de lucht in, omvallen, op knieën zitten met je voorhoofd op de grond, allemaal pogingen die op niets uitlopen. En gewoon stug volhouden _O_
Ja bizar joh! Mag wel een beetje minder. ;) Zo te horen is kruipen bij jou ook niet ver weg! Leuk om te zien he hoe ze zo aan het proberen zijn. :D


quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2018 07:08 schreef OliviaIsTaken het volgende:

Vandaag weer een dagje thuis met beide kinderen dus lekker naar buiten. Gebruiken jullie de draagzak/draagdoek gewoon met dit weer? Ik heb een Tula (met insert) dus ik vraag me af of dat misschien te warm is voor M.
Ik ga met anderhalfuur ook op stap. Ik doe Dirk in een romper in de draagdoek denk ik, evt met dun broekje. Kwestie van uitproberen en in de gaten houden denk ik?
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  woensdag 9 mei 2018 @ 07:59:23 #160
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_179034469
Hier gaat dr kapitein wel mee in de tula maar dan wel bijv in alleen een rompertje en kort broekje (anders lijkt t me snijden bij de beentjes). We lopen dan wel in de schaduw en geen uren achter elkaar. Als ik m op mn buik draag voel ik prima wanneer ie het te warm heeft en dan maak ik m even los :Y
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_179034559
Meer ervaringen, altijd fijn. Ik was toch nog wel aan t twijfelen. We gaan met het OV ook nog. Maar ik denk dat ik hem er dan gewoon even uit haal als t nodig is. :)

Ik vind dit weer sowieso heel lastig met die baby's. Wat ze aanmoeten en of ze genoeg vocht binnen krijgen enz. Ik had op t kdv gezegd dat ze wel water mogen aanbieden (doe ik thuis ook af en toe), heeft hij gewoon ruim 80ml gedronken. En dan twijfel ik weer of hij dan niet beter een extra beetje voeding had moeten hebben. Aaaah, onzekerheid, daar ben je weer. Wat fijn.... }:(
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  woensdag 9 mei 2018 @ 08:16:11 #162
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_179034585
Ja dat dilemma hebben wij ook steeds, hoe weet je nu of de verhouding vaste voeding/drinken/melk goed is :? Wij doen echt maar wat :D

Maar ik heb besloten me er niet druk om te maken, hij krijgt gewoon als ie aangeeft er behoefte aan te hebben, en soms bieden we daarnaast iets extra's aan. Maar hier is vaste voeding nog echt niet de hoofdvoeding (met net acht maanden).

[ Bericht 27% gewijzigd door littledrummergirl op 09-05-2018 08:24:09 ]
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_179034614
Dat warme weer vind ik ook echt lastig. B krijgt snel een soort eczeem achtig uitslag op z'n armen en warmte bultjes met dit warme weer als we 'm in de draagzak doen. En reageeert vervolgens weer allergisch op de zonnebrand op die plekken. Dus toch maar lange mouwen rompers, maar warm. En zo blijven we bezig :+

Hier trouwens als instructie gegeven voor kdv net dat ze 'm geen extra water moeten geven, maar vaker m'n moedermelk aan moeten bieden. Maar die van mij mag best wat extra spekjes krijgen en heeft wel een beetje een jasje uitgedaan na z'n ziek zijn van vorige week. En schijnt dat ze geen extra water nodig hebben als ze nog volledig borstvoeding krijgen.

Ach jongens, gelukkig is het morgen weer 15 graden :+
pi_179034735
Maar die van mij is ook al 7en halve maand. Dan kan een beetje extra water geen kwaad opzich. :)

Maar de twijfel over wat hij binnenkrijgt en of dat genoeg is komt toch steeds weer terug. :@
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_179034802
LDG, iedereen doet maar wat qua eten/drinken dus dat is heel normaal.

Wij gaan vanmiddag naar de brandweerdag (met hulp van opa, leek me in m'n eentje met grote kinderwagen niet zo praktisch). Lekker alleen in romper met broekje! Wordt hier 22 graden, dus een stuk fijner dan gisteren.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  woensdag 9 mei 2018 @ 08:47:55 #166
221912 minilot
Nancy boy
pi_179034827
Eens kijken of O. ook nu het OV nog leuk vindt! :) Op naar de Efteling, dit keer zowaar met een ochtendreistijd van slechts één uur en vijftig minuten! ^O^

Gisteren met warm weer overdag, mits wakker, gewoon elke uur even een paar ferme slokken uit de borst laten drinken. Ging volgens mij prima.
Vandaag in regio Efteling eerst nog een graad of 26, dus veel uit de draagzak, denk ik :)
Heb 'm dun broekje aangetrokken. Voor nu nog wel een t-shirt over de romper, maar die gaat straks wel uit.
Let me see you stripped down to the bone
pi_179034901
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2018 08:37 schreef Nanuke het volgende:
Maar die van mij is ook al 7en halve maand. Dan kan een beetje extra water geen kwaad opzich. :)

Maar de twijfel over wat hij binnenkrijgt en of dat genoeg is komt toch steeds weer terug. :@
Nee idd, dan is het helemaal prima. En snap je twijfel. Zou dat zelf denk ik ook wel wat hebben als wij straks aan ander voedsel gaan beginnen. Maar als ze goed groeien en happy zijn, zal het wel ok zijn denk ik?
pi_179035277
Veel plezier FF en Mini op jullie trips! En de rest ook met het lekkere weer!
Ik ga me lekker binnen opsluiten om te werken, heerlijk! :+
pi_179035613
FF en Minilot veel plezier vandaag :)

Wat ik nu met warm weer doe is 10cc extra water toevoegen aan de flesvoeding, had gelezen dat dat mag om wat extra vocht toe te dienen. Haar luiers zijn gelukkig goed nat verder.

Ze is gisteren voor het eerst de hele dag bij mijn schoonmoeder geweest toen ik aan het werk was en het was super gegaan O+ Denk wel dat ze vandaag even bij moet komen van al die nieuwe indrukken, hebben jullie babies dat ook? Ze doet nu al een veel langer ochtenddutje.

Ik zag wel weer een hele hoop lieve babyfoto's langskomen op BFD maar kom even niet bijgelezen dus een O+ voor allemaal :Y
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_179035692
Doe ik ook Rena! Soms ook als hij moeilijk poept. Wat extra vocht is nooit verkeerd.

Ik sta vandaag in de afwas :{ en morgen terrasdienst, maar dan wordt het weer een stuk minder helaas.
Er zullen hopelijk nog wat lekkere dagen gaan komen :)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
  woensdag 9 mei 2018 @ 10:31:39 #171
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_179036570
Onze meid had de afgelopen dagen enkel een luier aan. Ze kan haar temperatuur nog niet zo goed reguleren, merk ik. Daardoor helaas ook slechte nachten. Hopelijk vanaf vandaag beter. Dragen doe ik wel, maar dan ook met alleen een luiertje om. Lange wandelingen liever met de wagen.

Gister even terrasje gepakt met manlief en baby. Superleuk! Wel zie ik mensen naar de meis staren. Altijd vindt iemand het wel nodig om iets over haar formaat te zeggen. Mensen kunnen haar formaat en haar gedrag niet zo goed plaatsen. Tja, ze is ook formaatje newborn maar gaat dus inmiddels wel overal mee naartoe. En ze tilt al haar hoofd op en maakt geluidjes, dus het is ook wel een tikje bevreemdend. Ach ja, het went.

Mini, wat onderneem je toch altijd veel met de uk, leuk hoor. Veel plezier!
  woensdag 9 mei 2018 @ 10:33:01 #172
221912 minilot
Nancy boy
pi_179036595
Overwegstoring }:| Inenen veel meer reistijd & propvolle treinen. Naja. Eenmaal in de Efteling zo maar direct een koel grasveldje opsnorren en voeden met die hap! :)
Let me see you stripped down to the bone
  woensdag 9 mei 2018 @ 10:36:08 #173
221912 minilot
Nancy boy
pi_179036655
Ik zou zonder draagzak trouwens wel veel minder ondernemen.. We hadden twee weken geleden naar Parc Astérix in Frankrijk de wandelwagen mee en meeeeeh, wat een gedoe! Misschien omdat ik het niet gewend ben hoor, maar ik vind het maar lastig, kind in zo'n kar. Was wel een goeie leer: wagen blijft thuis als we in juli een paar dagen naar Londen gaan. :Y
Let me see you stripped down to the bone
pi_179036757
*ontlurkt*

Ik ben bijna afgestudeerd hbo-verpleegkundige en loop nu stage op het consultatiebureau.
Met dit weer adviseren we om kindjes die flesvoeding krijgen extra water aan te bieden en kindjes die borstvoeding krijgen extra aan te leggen (samenstelling van de borstvoeding past zich daarop aan).

Hopelijk komt dit niet betweterig over, misschien handig om te weten wat je aan kan bieden met warmer weer.
Live the life you love, love the life you live.
  woensdag 9 mei 2018 @ 10:49:34 #175
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_179036906
quote:
0s.gif Op woensdag 9 mei 2018 10:36 schreef minilot het volgende:
Ik zou zonder draagzak trouwens wel veel minder ondernemen.. We hadden twee weken geleden naar Parc Astérix in Frankrijk de wandelwagen mee en meeeeeh, wat een gedoe! Misschien omdat ik het niet gewend ben hoor, maar ik vind het maar lastig, kind in zo'n kar. Was wel een goeie leer: wagen blijft thuis als we in juli een paar dagen naar Londen gaan. :Y
Eens, ik vind dragen een ontdekking. Met zoon wist ik er niet genoeg vanaf. Altijd maar dat gesleep met die kar. Met de trein gaan was ook altijd zo'n bezoeking met in- en uitstappen. Met het meiske ben ik al een aantal keren gaan reizen met doek in trein, ideaal.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')