abonnement Unibet Coolblue
pi_178682107
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:01 schreef alilami het volgende:

[..]

nee, ik hoef jou niet te overtuigen, ik wil juist dat jij in het eeuwige hellevuur zult branden
Dan kan je lang hopen
  zondag 22 april 2018 @ 21:02:23 #177
309164 Woelwater
oranje-blanje-bleu
pi_178682123
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:01 schreef alilami het volgende:

[..]

nee, ik hoef jou niet te overtuigen, ik wil juist dat jij in het eeuwige hellevuur zult branden
Religie van de vrede O+
pi_178682124
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 20:57 schreef alilami het volgende:

[..]

Kan sowieso geen tegenvaller worden voor mij, als er niets is, merk ik er niets van, maar als er wel iets is (100% zeker dat er iets is), dan krijg jij een forse tegenvaller te verwerken, roflmao zedong.
Ghehe, ik zie het precies omgekeerd. Als er een God is en die is daadwerkelijk zo goed als gelovigen denken, dan vergeeft hij me ongetwijfeld voor mijn onwetendheid.
Als die God er niet is, dan heb ik er verstandig aan gedaan mijn leven niet te verspillen met dergelijke onzin.
Als die God er wel is en het nodig vindt om me te straffen dan is het een rancuneuze eikel die de moeite niet waard is en heb ik dus ook de juiste keuze gemaakt.
Win/win/win dus.

Maar chapeau voor de wijze waarop je met je drammerige tunnelvisie aangeeft waarom de HHS de juiste beslissing heeft genomen.
pi_178682126
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:01 schreef MadJackthePirate het volgende:

[..]

Dan kan je lang hopen
Mwah, je wordt hoogstens 100 jaar oud, dat is niks als je naar de wereldgeschiedenis kijkt, daarna is het afgelopen met je spelletjes.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
  zondag 22 april 2018 @ 21:03:04 #180
455560 Logic91
Always stay rational
pi_178682136
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 20:04 schreef alilami het volgende:

[..]

Nee, het door de kerk gecorrumpeerde boek (bijbel) en het boek van God (Koran). De bijbel verspreidt juist leugens over de profeten van God, zoals Lot die dronken is gevoerd door zijn dochters terwijl ze met hem naar bed gingen, like wtf! De Koran spreekt juist met respect over de profeten van God. Hoe is dit het origineel en het plagiaat, gtfo!

Lot and his Daughters
So they made their father drink wine that night also, and the younger arose and lay with him; and he did not know when she lay down or when she arose.
Waarom geloof jij in een God?
''Men find their religions as they find their homelands, their lands, their homes and their fathers. They just find them, they do not search for them, do not understand them, do not choose them either.''
Abdullah al-Qasemi
pi_178682141
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:02 schreef alilami het volgende:

[..]

Mwah, je wordt hoogstens 100 jaar oud, dat is niks als je naar de wereldgeschiedenis kijkt, daarna is het afgelopen met je spelletjes.
Wat is er eigenlijk met alle mensen die voor Mohammed bestond stierven gebeurd ? Egyptenaren, Romeinen, Chinezen, Hindoes etc - branden die ook in de hel ?
pi_178682148
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:01 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Dat kan.
OF het is gewoon waar dat er veel meer slechts dan goeds te melden is over moslims.

Dat zullen we helaas zonder objectieve media of een tegenwicht nooit weten.
Nou ja, gelukkig ben ik niet afhankelijk van de media om mijn mening te vormen over belangrijke zaken in het leven.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178682168
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 20:40 schreef alilami het volgende:

[..]

Een goed en positief beeld neerzetten is niet de rol van de media,
Okee? Maar hoe los je dat dan op dan? Snap je niet het probleem? Het probleem is dat juist doordat de islam en moslim en terrorist niet duidelijk op de bevolking kan worden overgebracht. Het beeld dat terroristengroeperingen bijvoorbeeld een stroming aanhangen die juist een valse leer hebben. Als dat nu massaal moslims daartegen protest aantekenen. Dan ben je snel klaar met je onderstaande mening.

quote:
en degenen die deze media financieren zoals Rupert Murdoch hebben juist als taak om moslims en islam te demoniseren, omdat het Westen militair wil ingrijpen in islamitische landen die rijk zijn aan grondstoffen die het Westen graag wil plunderen.
Onderbuikgevoel, maar dat klopt niet echt. De media in Nederland vind ikzelf nog behoorlijk objectief oftewel onpartijdig.

quote:
Why is a hate campaign being waged against Muslims?
Waarom? Het is geen feit dat er een haatcampagne is. De andere kant: het voordeel is om het volk bezig te houden. Om toch doorslaggevende besluiten te kunnen nemen. Maar dit is allemaal onderbuikgevoel.

quote:
Why are Muslims increasingly categorized as terrorists?
Dat heb ik je net toch al uitgelegd?

quote:
Why is this hate campaign part of the US presidential election campaign?
Omdat het doorgaat tot in de maatschappij, de media en tegenstanders van elkaar gooiden elke bewering die met haat of met discriminatie te maken had graag in andermans schoenen. Zo ontstaat dus het beeld dat moslims enkel voor gezeik zorgen. Wat dus ergens wel een terechte aanmerking is. Ergens niet. Maar er is ergens wel wat voor te zeggen of te stellen oid.

quote:
Why is Donald Trump calling for police state measures directed against American Muslims?
In makkelijke oplossingen denken, ergens ook wat voor te zeggen als zegmaar moskeeen ervoor zorgen dat heel veel de doofpot in kan worden gedraaid. Dan krijg je dat soort tegenreacties van. Er moet juist over gesproken worden, er zijn kliklijnen nodig om met elkaar toch op een goede manier om te gaan. Maar doordat die sociale groep of sfeer zo werkt (ben ik dan bang voor) durven moslims een andere moslim niet aan te geven bij de politie bijvoorbeeld.

quote:
Why are Muslims the object of ethnic profiling and job discrimination?
Een praktijk van alledag, niet om er zwakzinnig mee om te gaan: maar ik ken genoeg familiebedrijven die ook zegmaar de kinderen eruit hebben gewerkt omdat ze niet aan de eisen voldoen. Of dat christenen enkel gelovig volk aanneemt, of dat ongelovigen gelovigen van de werkvloer wegpesten. Het is er een onderdeel van. Maar als je kijkt naar Amerika, daar liggen zaken anders voor. Ook per staat of regio is het daar heel verschillend neem ik aan.

Is het echt ‘moslims’ of: zo werkt het eenmaal?

quote:
Why has France's president Francois Hollande suspended civil rights coupled with a hate campaign directed against France's Muslims, which represent 7.5 percent of the country's population?
Niet van op de hoogte, bedoel je dan de terreurwetten? Zo ja, zo werkt het systeem. Wat zijn de nadelige consequenties dan? Bronnen?

quote:
Why is the West waging a war against Muslim countries?
Omdat moslims in die landen wonen? Omdat de mensenrechten in bepaalde landen behoorlijk werden geschonden? Al dat soort zaken oid? Geen idee namelijk. Ook onderbuikgevoel.

quote:
Why is Islam regarded as evil?
Elk geloof kan worden bestempeld als evil. Niks bijzonders aan. Ken je het gezeik ed onder christenen ook qua beschuldigingen?

quote:
The answer to all these questions is both simple and complex.
Wat is een bevredigend antwoord :P

quote:
It just so happens that more than 60% of the World's reserves of crude oil lie in Muslim lands.
Misschien ook niet, Noordzee ook pas behoorlijk wat gevonden volgens mij. Omdat daar het land vooral uit land zelf bestaat? Die 60% is nog lang niet zo zeker.

quote:
Muslims are the inhabitants of the countries which possess the oil. And America's imperial agenda consists in acquiring ownership and control over the World's oil reserves.
Ja vanaf 1903 ofzo al. In gesprek met bepaalde koningshuizen hadden ze dat al zolang voor elkaar. Een bepaald rente en verhuur systeem oid. Geen zin om wiki weer af te struinen. Maar dat heeft een hele lange geschiedenis.

Het kan om de olie draaien maar als die afspraken waren gemaakt met koningshuizen, en de afspraken worden niet nageleefd. Dan is het een eigen probleem. Toch? Wat moet je anders als land? Zou het wijs zijn om een olie embargo of staking van levering op te stellen? Als antwoord dat de prijs nog niet op het goede niveau ligt? Maar dat kan een koningshuis toch ook prima zelfstandig afhandelen? Het kan zijn dat bepaalde punten kritisch zijn, van: wie stond in het recht? Maar dat is een oneindig modderig gevecht.

quote:
If these lands had been inhabited by Buddhists, Western politicians - with the support of the mainstream media - would be demonizing the Buddhists.
https://www.sott.net/arti(...)aged-against-Muslims
De scheiding moslims buddhisten is niet zo groot, die scheiding kan meer komen door bepaalde landsgrenzen. Die 2 religies hebben wel grote raakvlakken. (Individueel bezien dan)

En uit de boeddhistische landen, ik zie al jaren daar negatief nieuws over. Ligt eraan welke media je leest.
pi_178682172
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:03 schreef alilami het volgende:

[..]

Nou ja, gelukkig ben ik niet afhankelijk van de media om mijn mening te vormen over belangrijke zaken in het leven.
Tsja. Ik ben wel eens door een moslim beroofd.
Moet deze persoonlijke ervaring dan maar mijn beeld van alle moslims gaan bepalen ?
Jij hebt vast ook wel eens wat te weinig wisselgeld van een kassamiep gekregen.
  zondag 22 april 2018 @ 21:05:22 #185
150517 SpecialK
No hesitation, no delay.
pi_178682173
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 20:51 schreef alilami het volgende:

[..]

Alcohol is mentaal vergif, islam wil juist dat je nuchter blijft en helder nadenkt.
Hoe helder dacht Mohammed Bouyari ookweer dan? Die had geen druppel op.

Oh. Valt wel mee dus met die helderheid. Dan eigenlijk liever een wijntje op zijn tijd.
There are no things, but as a consequence there are as many things as we like
pi_178682189
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:02 schreef Kansenjongere het volgende:

[..]

Ghehe, ik zie het precies omgekeerd. Als er een God is en die is daadwerkelijk zo goed als gelovigen denken, dan vergeeft hij me ongetwijfeld voor mijn onwetendheid.
Nee, dat hoop je alleen maar _O-

God zegt in de Koran dat hij ons allemaal de keuze heeft gegeven voordat hij ons op de wereld heeft gezet, dus je kunt niet de heiden uithangen en dan je op onwetendheid gaan beroepen om je hachje te redden.

Zelfs hier op aarde kan dat niet, onwetendheid van de grondwet is toch echt je eigen probleem en je wordt genadeloos vervolgd door de staat.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178682198
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 20:59 schreef alilami het volgende:

[..]

Jij bent zo te zien ontsnapt aan het geweld van de moslims?
Nee, ik heb dat geweld helaas ook mee mogen maken.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_178682213
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:03 schreef Logic91 het volgende:

[..]

Waarom geloof jij in een God?
waarom doe jij mee met de Ramadan terwijl je een ex-moslim ben :') nog steeds geen ballen gekweekt?
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178682219
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:06 schreef alilami het volgende:

[..]

Nee, dat hoop je alleen maar _O-

God zegt in de Koran dat hij ons allemaal de keuze heeft gegeven voordat hij ons op de wereld heeft gezet, dus je kunt niet de heiden uithangen en dan je op onwetendheid gaan beroepen om je hachje te redden.

Zelfs hier op aarde kan dat niet, onwetendheid van de grondwet is toch echt je eigen probleem en je wordt genadeloos vervolgd door de staat.
Het bestaan van de grondwet is dan ook eenvoudig te bewijzen.
Maar bedankt voor je poging tot een vergelijking.
pi_178682222
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:01 schreef alilami het volgende:

[..]

nee, ik hoef jou niet te overtuigen, ik wil juist dat jij in het eeuwige hellevuur zult branden
Komt deze haat nu uit jezelf of uit de islam?
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_178682223
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:06 schreef alilami het volgende:

[..]
God zegt in de Koran
_O- _O-
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_178682229
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:03 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Wat is er eigenlijk met alle mensen die voor Mohammed bestond stierven gebeurd ? Egyptenaren, Romeinen, Chinezen, Hindoes etc - branden die ook in de hel ?
Mohammed werd pas op zijn 40ste profeet. Daarvoor leefde hij nog steeds als een monotheïst, terwijl de Arabieren om hem heen standbeelden gingen aanbidden. Door de geschiedenis heen zijn er tienduizenden profeten naar alle volkeren gestuurd, ze preekten hetzelfde als Mohammed. Deden ze dat (geen partners toekennen aan God), dan hebben ze zichzelf gered.

Voor Mohammed was Jezus de islamitische profeet. Zijn volgelingen waren de moslims van hun tijd. Daarvoor Mozes, etc.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178682245
Moraal van het verhaal: met slachtoffers van indoctrinatie valt niet te praten.
pi_178682261
quote:
1s.gif Op zondag 22 april 2018 21:04 schreef Faz3D het volgende:

[..]
De media in Nederland vind ikzelf nog behoorlijk objectief oftewel onpartijdig.

Goede grap :)
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178682283
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:05 schreef Kassamiep het volgende:

[..]

Tsja. Ik ben wel eens door een moslim beroofd.
Moet deze persoonlijke ervaring dan maar mijn beeld van alle moslims gaan bepalen ?
Jij hebt vast ook wel eens wat te weinig wisselgeld van een kassamiep gekregen.
Dat is niet leuk voor je. Nee, dat moet niet je beeld van alle moslims gaan bepalen.
Maar was het een draaideurcrimineel en was jij zijn 500ste slachtoffer? Dat heb je dan toch echt te danken aan de niet-moslims die hem vrijlaten.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178682292
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:09 schreef alilami het volgende:

[..]

Mohammed werd pas op zijn 40ste profeet. Daarvoor leefde hij nog steeds als een monotheïst, terwijl de Arabieren om hem heen standbeelden gingen aanbidden. Door de geschiedenis heen zijn er tienduizenden profeten naar alle volkeren gestuurd, ze preekten hetzelfde als Mohammed. Deden ze dat (geen partners toekennen aan God), dan hebben ze zichzelf gered.

Voor Mohammed was Jezus de islamitische profeet. Zijn volgelingen waren de moslims van hun tijd. Daarvoor Mozes, etc.
Welke profeet was de eerste ? Toen Mozes rondliep waren er bijv. al een paar duizend jaar lang Egyptenaren er heilig van overtuigd dat Ra en zijn posse de dienst uitmaakten.
pi_178682300
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:10 schreef havanagila het volgende:
Moraal van het verhaal: met slachtoffers van indoctrinatie valt niet te praten.
Met mensen die respect en tolerantie eisen maar dat zelf niet kunnen geven valt niet te praten, ongeacht of die houding het gevolg is van indoctrinatie of "jarenlang bestuderen".
pi_178682303
quote:
1s.gif Op zondag 22 april 2018 21:07 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Nee, ik heb dat geweld helaas ook mee mogen maken.
Ik heb westers geweld jegens een heel islamitisch land meegemaakt. Hier en daar een incidentje met een bontkraagje verbleekt daarbij.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178682318
quote:
0s.gif Op zondag 22 april 2018 21:08 schreef Kansenjongere het volgende:

[..]

Het bestaan van de grondwet is dan ook eenvoudig te bewijzen.
Maar bedankt voor je poging tot een vergelijking.
De Koran bestaat ook. Maar jij leest liever Harry Potter. Niet janken in het hiernamaals. Want je bent wel degelijk gewaarschuwd, zeker nu ik jou heb gesproken.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
pi_178682327
quote:
1s.gif Op zondag 22 april 2018 21:08 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Komt deze haat nu uit jezelf of uit de islam?
Degenen die mij met haat bejegenen, kunnen haat terugverwachten.
[b]Op <a href="http://forum.fok.nl/topic/2419064/1/999#p176295558" target="_blank" >vrijdag 5 januari 2018 08:29</a> schreef <a href="http://forum.fok.nl/user/profile/144984" target="_blank" >xminator</a> het volgende:[/b]
Anyway gelukkig zijn er een hoop mensen net zo dom als jij. Daarom koop ik nu wat extra ripple..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')