BasEnAad | dinsdag 10 april 2018 @ 10:58 |
Omdat ik een sloeber ben, kocht ik van de week een blik kippensoep van de appie. Nou schenk ik net dat blik in de pan en het is nog erger dan ik had verwacht; het is gewoon een bouillonnetje. Nauwelijks vermicelli, nog minder groente, verdwaalde stukjes drijven erin (wortel?) en voor de kip heb ik helemaal een vergrootglas nodig. Ik ben een hoop oplichterij gewend, maar dit is nog triester dan ik had verwacht. Ik kan zelf beter een bouillonblokje, water en vogelvoer mengen, dan heb je een royalere soep. | |
Lunatiek | dinsdag 10 april 2018 @ 10:59 |
Schopje CUL of is dit KUL? | |
LurkJeRot | dinsdag 10 april 2018 @ 11:01 |
Zo lang het niet 100% water is mag het soep heten. | |
fespo | dinsdag 10 april 2018 @ 11:10 |
https://nl.wikipedia.org/wiki/Soep_(voedsel) Soep bestaat vooral uit water. vrij lang dus . | |
Hallojo | dinsdag 10 april 2018 @ 11:12 |
Dus als je in het water schijt is het soep? ![]() | |
Mutsaers__78 | dinsdag 10 april 2018 @ 11:13 |
Poepsoep. Best lekker. | |
LurkJeRot | dinsdag 10 april 2018 @ 11:17 |
![]() | |
houdjemond | dinsdag 10 april 2018 @ 11:18 |
En bremzout zeker? ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 10 april 2018 @ 11:19 |
Nee in bouillon. | |
44rdbei | dinsdag 10 april 2018 @ 11:20 |
Als je plastic in de oceaan dumpt heb je plasticsoep. Dus eigelijk mag je vrijwel alles soep mag noemen. | |
spijkerbroek | dinsdag 10 april 2018 @ 11:23 |
Soep is geen beschermde naam, dus je mag alles soep noemen. | |
Hallojo | dinsdag 10 april 2018 @ 11:31 |
Dan ga ik jou vanaf nu Soep noemen. | |
Hallojo | dinsdag 10 april 2018 @ 11:32 |
Heee Soepie! Alles goed? | |
#ANONIEM | dinsdag 10 april 2018 @ 11:33 |
Ik streef ernaar dat iedereen, alles en iedereen ooit soep gaat noemen. Soep voor iedereen! | |
BasEnAad | dinsdag 10 april 2018 @ 11:47 |
hihi | |
#ANONIEM | dinsdag 10 april 2018 @ 11:47 |
Goed topic. | |
MevrouwPuff | dinsdag 10 april 2018 @ 11:50 |
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Steensoep Ken je dit verhaal TS? De andere kant op kan ook: is het puree of soep? | |
#ANONIEM | dinsdag 10 april 2018 @ 11:56 |
Denk dat je wel kan zeggen als je één lepel neemt en op een bord schept dat het dan een plasje moet vormen en geen bultje moet blijven oid, want dan is het puree. Ik maak weleens linzensoep waarbij de bouillonbasis uiteindelijk toch aan de smalle kant blijkt te zijn na het staafmixen. ![]() | |
Lunatiek | dinsdag 10 april 2018 @ 11:59 |
Dan is snert geen soep maar puree. Overigens heb je hetzelfde effect bij pastasauzen. Dat lijkt soms gebonden soep. | |
#ANONIEM | dinsdag 10 april 2018 @ 12:01 |
Zou leuk zijn als iemand het eens op beeld vastlegt bij verschillende soepen, sauzen en puree. | |
#ANONIEM | dinsdag 10 april 2018 @ 12:03 |
Oersoep, beste soep | |
jigggy | dinsdag 10 april 2018 @ 12:11 |
deze man weet | |
noodgang | dinsdag 10 april 2018 @ 12:44 |
![]() | |
H0D3NPYL | dinsdag 10 april 2018 @ 12:49 |
Noedelsoep! | |
#ANONIEM | woensdag 11 april 2018 @ 10:30 |
Ja, je kan ook zelf gewoon een lekkere soep bereiden. Helemaal niet zo moeilijk hoor. En je kan het zo groot maken als dat jezelf wilt. | |
nogeenoudebekende | woensdag 11 april 2018 @ 10:59 |
Snert is meer een stoofpot. | |
TRON2.0 | woensdag 11 april 2018 @ 12:39 |
Soep uit blik kopen :’) Barbaar | |
BasEnAad | woensdag 11 april 2018 @ 16:13 |
Dat doe ik ook regelmatig, maar vaak gebrek aan tijd he. | |
BasEnAad | woensdag 11 april 2018 @ 16:14 |
Klopt, ik heb mijn lesje weer geleerd. | |
Sigaartje | woensdag 11 april 2018 @ 16:21 |
Dat ziet er uit als een heel fijn soepje ![]() | |
Plompzakker | woensdag 11 april 2018 @ 16:27 |
Tot volgende week | |
Sigaartje | woensdag 11 april 2018 @ 16:44 |
Blikje goulashsoep van Unox is ook goed te hachelen. |