FOK!forum / Televisie / [RTL 5] Temptation Island #22 #Beachparty
W00fervrijdag 30 maart 2018 @ 03:49
wp-1455877486506-1.gif
giphy.gif

quote:
Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand worden twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels vijftien dagen lang van elkaar gescheiden. Omringd door acht knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. De stellen hebben ťťn doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Tijdens hun verblijf hebben ze geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen wordt de partners een filmpje getoond, waarin ze zien hoe de ander zich vermaakt met de acht verleidelijke vrijgezellen.
De koppels:

Tim (30) en Deborah (25) (BelgiŽ)
tim-en-deborah-p2p1tf.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=5cbccc9dc359fc1fd5649793bce66517]afbeelding
SPOILER
Deborah en Tim uit Aalst leerden elkaar drie jaar geleden kennen in de winkel waar zij indertijd werkte. Tim had al langer een oogje op Deborah en probeerde indruk te maken door een T-shirt te passen bij haar aan de kassa. En met succes. De prille romance werd verdergezet via Facebook en na een tijdje begonnen de twee te daten. Deze ruwe bolster met een blanke pit belichaamt voor haar de stoere macho die tegelijkertijd ook lief is. Tim houdt vooral van Deborah’s mooie tanden. En van haar sexy achterwerk, uiteraard. Momenteel werkt Deborah in een pastabar, hij plaatst en onderhoudt spanplafonds. Omwille van hun botsende karakters, is het koppel al een tijdje uit elkaar geweest. Tim is een echte feester en stond vroeger bekend als de playboy van Aalst. Terwijl hij eerder een laissez-faire-attitude heeft en de dingen van dag tot dag bekijkt, is Deborah een perfectionistische planner die graag haar leven op voorhand uitstippelt. Haar koppige karakter zorgt bovendien vaak voor roet in het eten. Als ze op Temptation Island de ultieme relatietest doorstaan, kunnen ze volledig voor elkaar kiezen en de stap tot samenwonen opnieuw zetten. Deborah hoopt dat Tims mindset zal veranderen na hun deelname en dat hij actiever in het leven zal staan. Tim verwacht van Deborah dat ze in de toekomst haar jaloezie en koppigheid meer zal kunnen bedwingen. Deborah heeft enkele strikte regels opgelijst voor Tim. Hij mag niet te close of intiem zijn met andere vrouwen, en mag zich zeker niet alleen op een kamer bevinden met vijandig vrouwelijk schoon. Bovendien verwacht Deborah dat hij in het zwembad zijn handen boven water houdt. Ook Tim legt Deborah enkele beperkingen op. Wat kan wel? Dansen en babbelen met andere mannen. Wat kan er absoluut niet door de beugel? Samen in bed liggen of naaktzwemmen. En uiteraard behoort Deborah’s kont alleen hem toe. In de toekomst wil het koppel opnieuw gaan samenwonen en in het huwelijksbootje stappen. En ja hoor, er is zelfs al een ring…
Kevin (22) en Megan (18) (BelgiŽ)
kevin-en-megane-p2p1y7.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=d4d605b03a9aee4c928540bd404580fe]afbeelding
SPOILER
Megan en Kevin uit Oostende leerden elkaar een jaar geleden kennen. Tijdens een avondje uit verdronk Kevin in Megans blauwe ogen en besloot hij de eerste stap te zetten. Megan viel meteen voor de stoere Kevin (inclusief tattoos) en sindsdien vormen de twee een koppel. Kevin is een echte nachtraaf. Hij kan soms ontzettend koppig zijn en arrogant uit de hoek komen, en kan er bovendien niet tegen als hij door iemand wordt gecommandeerd. Megan daarentegen houdt minder van het nachtleven en is eerder een huismusje - maar wel eentje met een groot temperament. Ze houdt ervan om haar leven voor zich uit te plannen en haar blik is dan ook gericht op de toekomst. Megan en Kevin nemen deel aan Temptation Island omdat Kevin al enkele misstappen (lees: vijf) heeft begaan. Wanneer Megan dit de eerste keer ontdekte, nam ze wraak door zelf vreemd te gaan. Maar nog steeds laat Kevin niet altijd weten waar hij is en komt hij niet altijd thuis slapen… Het vertrouwen tussen de twee staat op een laag pitje en Kevin wil Megan bewijzen dat hij de verleiding van het eiland kan weerstaan. Zij wil immers graag een mooie toekomst uitbouwen met de man van haar dromen, maar heeft genoeg van zijn bedrog. Kevin moet haar op het eiland laten zien dat hij voor de volle 100 procent te vertrouwen is. Als ze samen de ultieme relatietest hebben doorstaan, willen ze hun liefde voor eeuwig verankeren. Van Megan mag Kevin geen bed of zetel delen met de verleidsters. Ook te intiem dansen zal worden afgerekend. Bovendien vindt ze het enorm belangrijk dat Kevin niet slecht praat over haar op het eiland. Kevins regels zijn iets beperkter: “Gewoon niet kussen en geen seks hebben.” Da’s duidelijk.
Jeremy (23) en Vanessa (23) (Nederland)
jeremy-en-vanessa2-p2p237.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=0f108b767f3fc40032a98b2bb3bb5f5c]
SPOILER
Jeremy en Vanessa uit Schiedam zijn zes jaar samen en leerden elkaar kennen op een feestje. Jeremy was op slag smoorverliefd, maar dat was niet meteen wederzijds. Hij gaf gelukkig niet op en met veel doorzettingsvermogen wist hij haar hart toch te veroveren. Jeremy werkt als havenoperator en is een lieve jongen, maar hij heeft ook een stout kantje en houdt ervan om af en toe het gevaar op te zoeken. Vanessa is studente rechten. Ze is een sterke vrouw die weet wat ze wil en laat niet over zich heen lopen. Ze is dan ook de ideale persoon om Jeremy af en toe eens op zijn plaats te zetten. Ze houdt van Jeremy omdat hij heel erg lief en zorgzaam is. Hij laat haar mooi voelen door de vele complimenten die hij haar geeft. Het koppel neemt deel aan Temptation Island omdat Jeremy aan Vanessa moet bewijzen dat hij elke verleiding kan weerstaan en te vertrouwen is. Tijdens hun relatie heeft hij intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen en dat viel bij Vanessa niet in goede aarde. Ze zetten hun relatie even on hold. Ondanks dat ze terug samen zijn, kan Vanessa hem nog niet volledig vertrouwen. Jeremy wil bewijzen dat hij de verleiding kan weerstaan en dat Vanessa de enige vrouw voor hem is. Volgens Vanessa is Jeremy bovendien extreem gesloten. Ze zou graag hebben dat hij een opener houding aanneemt in hun relatie en meer gedachten en gevoelens met haar bespreekt. Jeremy vindt dan weer dat Vanessa soms iets te bazig is. Het koppel heeft samen beslist over een set regels waaraan ze zich op het eiland allebei moeten houden. Fysiek contact, zoals knuffels geven en hand in hand lopen, is volledig uit den boze. Ook mogen ze geen intieme gesprekken over hun relatie voeren met de vrijgezellen. Jeremy en Vanessa dragen wederzijds respect hoog in het vaandel en gaan er verder van uit dat ze van elkaar weten wat de ander leuk vindt en wat niet. Als hun Temptation Island-avontuur een geslaagde afloop kent, willen ze zo snel mogelijk gaan samenwonen.
Mezdi (20) en DaniŽlle (20) (Nederland)
mezdi-en-daniella2-p2p27q.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=1f65e6ebf268276de9e5c84f0d3b5d13]afbeelding
SPOILER
DaniŽlle en Mezdi uit Groningen leerden elkaar twee jaar geleden kennen op het feestje van een gemeenschappelijke vriend. Zij is extern incasso manager, hij zit in de wereld van het autoleasen. Mezdi heeft volgens DaniŽlle een hart van goud en een prachtige lach. Toch heeft hij ook een opvliegend karakter en voelt hij zich snel geÔntimideerd wanneer DaniŽlle aandacht krijgt van een andere man… DaniŽlle is rustiger en erg zorgzaam en begripvol. Toch zou ze graag hebben dat Mezdi wat meer aandacht en tijd aan haar besteedt.
Het koppel heeft besloten om deel te nemen aan Temptation Island omdat Mezdi in het verleden al misstappen heeft begaan. Ook nu maken ze nog te vaak ruzie en zien ze elkaar soms een periode niet. Hij durft dan weleens te zoenen met andere meisjes… DaniŽlle wil dat hij op het eiland voor eens en altijd bewijst dat zij de ware voor hem is. DaniŽlle en Mezdi hebben geen duidelijke set regels vastgelegd. Ze weten van elkaar perfect wat kan en wat niet. Voor DaniŽlle spreekt het voor zich dat seks, zoenen, schuren, samen in bed liggen en hand in hand lopen gewoon niet kunnen. Van Mezdi mag DaniŽlle dan weer niet ingaan op een verleider wanneer ze hem ťcht leuk vindt. Dan kunnen een kus, een knuffel, of de minste aanraking echt niet. Na een geslaagd avontuur, willen DaniŽlle en Mezdi in de toekomst bij elkaar intrekken, trouwen en samen de wereld verkennen.
De verleidsters die de hartjes gaan breken:
?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

De verleiders
763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8


Het grote puntenspel:

SPOILER
Under construction: draag nieuwe scoormethodes aan!

Tim: 0,5
Deborah: 0

Kevin: 1
Megan:8

Jeremy: 0
Vanessa: 0

Mezdi: 4
DaniŽlle: 1


- Camera of microfoon (proberen) af te dekken of te ontwijken: 0,5 punt
- Slecht praten over partner tegen verleid(st)er: 0.5 punt

- Aanraken op lichaam: 1 punt
- Dansen: 1 punt

- Aanraken op persoonlijke zone: 2 punten (Tieten - billen)
- Zoenen: 2 punten
- Zoenen en op hetzelfde moment middelvinger opsteken naar camera: 2,5 punt

- Een Nielske flikken: 3 punten (Kledingstuk uittrekken (ondergoed)).
- Zoenen en droogneuken: 3 punten.

- Stiekeme seks: 4 punten
- Seks in bed onder dekens: 5 punten
- Full on porn/gewoon schijt: 6 punten

Iets uit het bovenstaande uit wraak na kampvuurbeelden: -50%


Discussiepunt(en):
- Geven we ook punten als het in opdracht van het programma gebeurt? Masseren of bodypaint bijvoorbeeld?
- Meer punten voor iemand die na een spijtbetuiging weer de fout ingaat?
- Moeten verleiders ook punten krijgen? (Niet dat de mannen een kans maken)
- ... (draag ideeŽn aan!)
De presentatie van het programma ligt in handen van Rick Brandsteder en voormalig Miss BelgiŽ Annelien Coorevits.

Vanaf donderdag 1 februari 2018 op televisie.
RTL 5 , iedere donderdag om 20:30 http://www.rtl.nl/gemist/temptation-island/
VIJF, iedere donderdag om 21.30 http://www.vijf.be/temptationisland
Videoland, iedere donderdag een nieuwe aflevering https://www.videoland.com/series/948/temptation-island
Temptation island gifjes: https://giphy.com/explore/temptation-island
W00fervrijdag 30 maart 2018 @ 04:04
Iemand de 538 video al gezien, let op spoiler

SPOILER
Monkeymindvrijdag 30 maart 2018 @ 04:34
quote:
Watzou de spoiler dan moeten zijn? Heb niks kunnen ontdekken.
roos94vrijdag 30 maart 2018 @ 05:12
Aflevering 11 is echt saai
TheVulturevrijdag 30 maart 2018 @ 08:47
Het is wel knap dat ik sommige verleiders nog geen minuut in beeld heb gezien :D
DKUpvrijdag 30 maart 2018 @ 09:11
Temptation Talk Intro _O-
RedWhiteArmy1983vrijdag 30 maart 2018 @ 09:19
quote:
Had ik al in een vorig topic gepost. Zonder spoiler want er zat eigenlijk niks nieuws in (vond ik dan).

De wekelijkse tweets weer:
https://www.thebestsocial(...)e-temptation-island/
Ang3lvrijdag 30 maart 2018 @ 09:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 08:47 schreef TheVulture het volgende:
Het is wel knap dat ik sommige verleiders nog geen minuut in beeld heb gezien :D
Ja die bolle jongen is echt totaal verdwenen! Je weet wel, die in de eerste of 2e aflevering exact hetzelfde zei tegen 2 kandidaten tijdens een trieste verleidingspoging. Die zie ik niet eens meer op de bank zitten of zo :D

Die op de groepsforo links van Gino zit.
En die twee donkere gasten zie ik nog wel rondlopen, maar die doen ook totaal niks :')
Laetitia is ook een beetje van de aardbodem aan t verdwijnen na een vliegende mislukte start met Mezdi.
TheVulturevrijdag 30 maart 2018 @ 09:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 09:22 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Ja die bolle jongen is echt totaal verdwenen! Je weet wel, die in de eerste of 2e aflevering exact hetzelfde zei tegen 2 kandidaten tijdens een trieste verleidingspoging. Die zie ik niet eens meer op de bank zitten of zo :D

Die op de groepsforo links van Gino zit.

Ik vind dat een beetje de opgepompte versie van Joshua qua gezicht :D

Gino zelf zag er gisteren wel heel gay uit met dat geborstelde haar in Temptation Talk, kreeg niet voor niets de vraag of hij van de mannen was _O-
Ang3lvrijdag 30 maart 2018 @ 10:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 09:27 schreef TheVulture het volgende:

[..]

Ik vind dat een beetje de opgepompte versie van Joshua qua gezicht :D

Gino zelf zag er gisteren wel heel gay uit met dat geborstelde haar in Temptation Talk, kreeg niet voor niets de vraag of hij van de mannen was _O-
Dta gerucht gaat toch al langer? Of iig at ie bi is?

Temp Talk kijk ik niet. Dat lijkt me een krampachtige poging iets psychologisch serieus te maken van een pulp programma met paupers :D
TheVulturevrijdag 30 maart 2018 @ 10:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:11 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Dta gerucht gaat toch al langer? Of iig at ie bi is?

Temp Talk kijk ik niet. Dat lijkt me een krampachtige poging iets psychologisch serieus te maken van een pulp programma met paupers :D
Dat is juist wat die Talk geniaal maakt ja _O-
RedWhiteArmy1983vrijdag 30 maart 2018 @ 10:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:11 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Dta gerucht gaat toch al langer? Of iig at ie bi is?

Temp Talk kijk ik niet. Dat lijkt me een krampachtige poging iets psychologisch serieus te maken van een pulp programma met paupers :D
Haha, ik heb precies dezelfde gedachte over Talk, en tůch blijf ik vaak genoeg hangen, ondanks dat de mensen die in TI zelf zitten en die daar dan te gast zijn uiteindelijk toch niks boeiends (kunnen) zeggen ivm contract en afleveringen die nog komen... :D
_-_ratjetoe_-_vrijdag 30 maart 2018 @ 10:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:32 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:

[..]

Haha, ik heb precies dezelfde gedachte over Talk, en tůch blijf ik vaak genoeg hangen, ondanks dat de mensen die in TI zelf zitten en die daar dan te gast zijn uiteindelijk toch niks boeiends (kunnen) zeggen ivm contract en afleveringen die nog komen... :D
En Rick die daar dan wel steeds naar vraagt :')
20100vrijdag 30 maart 2018 @ 10:58
Wat een pauper naam ook die Cherish, doet mij denken aan een negerin.

Spreek je naam dan tenminste op zijn Engels uit.

Sjerieeees :X
20100vrijdag 30 maart 2018 @ 11:00
Je naam zal maar Deborah Leemans zijn.
Je geraakt nergens meer aan de bak, zelfs niet als vakkenvuller bij de Action.
Wuwwavrijdag 30 maart 2018 @ 11:44
Tim kreeg even de RTL-treatment. Kleur je buiten de lijnen mag je op basis van je schamele contractje nog op komen draven om door iedereen uitgelachen te worden. Hierna zoek je het maar lekker uit en gaan we druk op zoek naar nieuwe kandidaten.

Volgende aflevering
SPOILER
Ik geloof helemaal niets van die leugendetector, en hij werd ook op de verkeerde manier 'geijkt'. Eigenlijk hoor je dan op vragen waar geen spanning op staat (zoals wat is je naam?) 1x de waarheid en 1x een leugen te vertellen. Dan meet ie puur op liegen. Als je een vraag krijgt waarbij je weet dat je moet scoren (heb je met haar gezoend?), gaat automatisch die hartslag/transpiratie wel omhoog, ook als je het niet gedaan hebt en de waarheid zegt. Er hangt namelijk wel wat vanaf als dat duimpje naar beneden gaat. Danielle zei ook ja op 'houd je nog van Mezdi?' en dat zou een leugen zijn. Ze had als dat echt zo was makkelijk nee kunnen antwoorden.
poezenvanger_van_hamelenvrijdag 30 maart 2018 @ 12:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:00 schreef 20100 het volgende:
Je naam zal maar Deborah Leemans zijn.
Je geraakt nergens meer aan de bak, zelfs niet als vakkenvuller bij de Action.
Waarom niet?
20100vrijdag 30 maart 2018 @ 12:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 12:46 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:

[..]

Waarom niet?
Omdat iedereen weet dat je dat marginaal kind van TI was
Michelleevrijdag 30 maart 2018 @ 13:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 12:48 schreef 20100 het volgende:

[..]

Omdat iedereen weet dat je dat marginaal kind van TI was
Ik denk eerder dat Tim nergens meer aan de bak komt.
Ang3lvrijdag 30 maart 2018 @ 14:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:00 schreef 20100 het volgende:
Je naam zal maar Deborah Leemans zijn.
Je geraakt nergens meer aan de bak, zelfs niet als vakkenvuller bij de Action.
Die heeft weinig verkeerd gedaan (nog), dus zou niet inzien waarom niet.
Ang3lvrijdag 30 maart 2018 @ 14:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:44 schreef Wuwwa het volgende:
Tim kreeg even de RTL-treatment. Kleur je buiten de lijnen mag je op basis van je schamele contractje nog op komen draven om door iedereen uitgelachen te worden. Hierna zoek je het maar lekker uit en gaan we druk op zoek naar nieuwe kandidaten.

Volgende aflevering
SPOILER
Ik geloof helemaal niets van die leugendetector, en hij werd ook op de verkeerde manier 'geijkt'. Eigenlijk hoor je dan op vragen waar geen spanning op staat (zoals wat is je naam?) 1x de waarheid en 1x een leugen te vertellen. Dan meet ie puur op liegen. Als je een vraag krijgt waarbij je weet dat je moet scoren (heb je met haar gezoend?), gaat automatisch die hartslag/transpiratie wel omhoog, ook als je het niet gedaan hebt en de waarheid zegt. Er hangt namelijk wel wat vanaf als dat duimpje naar beneden gaat. Danielle zei ook ja op 'houd je nog van Mezdi?' en dat zou een leugen zijn. Ze had als dat echt zo was makkelijk nee kunnen antwoorden.
Ja daar klopte idd geen ruk van :D
Pinutsvrijdag 30 maart 2018 @ 15:08
Pff... kan aflevering 11 nergens kijken.

Edit: gevonden. Zijn nu weer online gekomen.

[ Bericht 41% gewijzigd door Pinuts op 30-03-2018 16:35:01 ]
-Strawberry-vrijdag 30 maart 2018 @ 17:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 11:00 schreef 20100 het volgende:
Je naam zal maar Deborah Leemans zijn.
Je geraakt nergens meer aan de bak, zelfs niet als vakkenvuller bij de Action.
Vreemde redenatie. Zie nog eerder gebeuren dat ze baantjes krijgt uit pity.
dikkedanielvrijdag 30 maart 2018 @ 21:05
Na temptation talk gezien te hebben denk ik wel dat het programma zn leven heeft verwoest. Wordt bedreigt, geen vriendin meer, woont nog bij zn mama. Ook al heeft hij hier zelf ook aandeel in.
-Strawberry-vrijdag 30 maart 2018 @ 21:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:05 schreef dikkedaniel het volgende:
Na temptation talk gezien te hebben denk ik wel dat het programma zn leven heeft verwoest. Wordt bedreigt, geen vriendin meer, woont nog bij zn mama. Ook al heeft hij hier zelf ook aandeel in.
Hoop dat hij psychologische hulp krijgt.

Nja, hij heeft in eerste plaatst zijn eigen leven verwoest. Hij werd nauwelijks verleid, kreeg geen slechte beelden, en stortte toch helemaal op eigen initiatief een relatie van 4 jaar weg door vreemd te gaan op TV.
_-_ratjetoe_-_vrijdag 30 maart 2018 @ 21:49
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:09 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Hoop dat hij psychologische hulp krijgt.

Nja, hij heeft in eerste plaatst zijn eigen leven verwoest. Hij werd nauwelijks verleid, kreeg geen slechte beelden, en stortte toch helemaal op eigen initiatief een relatie van 4 jaar weg door vreemd te gaan op TV.
Maar goed zoals die psycholoog ook al zei, die heeft wat meegemaakt en hechtingsproblemen. In combinatie met beperkte intelligentie en lichte zelfoverschatting (waar de meeste mensen wel last van hebben).

Wordt wel hard gestraft hoor.
Dr.Mikeyvrijdag 30 maart 2018 @ 21:54
in eerste instantie was dst praten met Cherish aan het water meer een tegen reactie op de beelden van Deborah die buiten de camera ging vervolgens ging hij er iets te ver in en nu zit hij eraan vast.

hij riep nog de camera kan wel volgen ja ?
reactie uit boosheid maar hij overdreef in zijn reactie en zit nu vast.
poezenvanger_van_hamelenvrijdag 30 maart 2018 @ 22:15
Hij is gewoon ranzig verliefd op dat meisje. Hij zit all over haar, inclusief een bed vol rozenblaadjes en kaarsen en shit. Hij zit nergens aan vast, ja aan haar vastgeplakt. Je ziet duidelijk dat Cherise het nu al benauwd van 'm krijgt.
Dr.Mikeyvrijdag 30 maart 2018 @ 22:16
hij moet nu zijn aangenomen rol wel uitspelen natuurlijk.
poezenvanger_van_hamelenvrijdag 30 maart 2018 @ 22:23
Als het al een rol was dan had hij die nooit zo overtuigend uit kunnen spelen. Dan overschat je die jongen een beetje denk ik. Zijn (huidige) infantiele gedrag rijmt ook gewoon met zijn acties op temptation. Beweren dat je 500/700 meisjes gehad hebt, een 'Pornstar' en 'Pussy Magnet' tattoo boven je lul laten tatoeŽren.

Nee die jongen is gewoon echt zo. 100%.
Tim86zaterdag 31 maart 2018 @ 00:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 15:08 schreef Pinuts het volgende:
Pff... kan aflevering 11 nergens kijken.

Edit: gevonden. Zijn nu weer online gekomen.
Waar? Mag via dm :P

Op dailymotion kan ik hem niet vinden ;(
RickoKunzaterdag 31 maart 2018 @ 01:10

Voor Deborah
Aardbeientaartjeszaterdag 31 maart 2018 @ 02:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:49 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Maar goed zoals die psycholoog ook al zei, die heeft wat meegemaakt en hechtingsproblemen. In combinatie met beperkte intelligentie en lichte zelfoverschatting (waar de meeste mensen wel last van hebben).

Wordt wel hard gestraft hoor.
Hij moet wel een of andere stoornis hebben denk ik. Spoort echt niet. Ergens wel heel erg treurig natuurlijk.

Hij is niet verliefd btw.
Michelleezaterdag 31 maart 2018 @ 08:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 22:23 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:
Als het al een rol was dan had hij die nooit zo overtuigend uit kunnen spelen. Dan overschat je die jongen een beetje denk ik. Zijn (huidige) infantiele gedrag rijmt ook gewoon met zijn acties op temptation. Beweren dat je 500/700 meisjes gehad hebt, een 'Pornstar' en 'Pussy Magnet' tattoo boven je lul laten tatoeŽren.

Nee die jongen is gewoon echt zo. 100%.
Je zag dat hij ook weer wat terugkrabbelde van die 500/700. Die tattoo's ik dacht serieus, waarom!

Ik zag Deborah bij Goedele, die hield zich super sterk! 8-)
jigggyzaterdag 31 maart 2018 @ 13:23
Tim _O-
Ticootjezaterdag 31 maart 2018 @ 14:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 13:23 schreef jigggy het volgende:
Tim _O-
Marrijezaterdag 31 maart 2018 @ 14:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:05 schreef dikkedaniel het volgende:
Na temptation talk gezien te hebben denk ik wel dat het programma zn leven heeft verwoest. Wordt bedreigt, geen vriendin meer, woont nog bij zn mama. Ook al heeft hij hier zelf ook aandeel in.
hij heeft zn werk nog, al 6 jaar.
Mocht ie dat ook verliezen dan kan ie misschien een samenwerkingsverband aangaan met barbie en rtl4.
-Strawberry-zaterdag 31 maart 2018 @ 15:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 21:49 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Maar goed zoals die psycholoog ook al zei, die heeft wat meegemaakt en hechtingsproblemen. In combinatie met beperkte intelligentie en lichte zelfoverschatting (waar de meeste mensen wel last van hebben).

Wordt wel hard gestraft hoor.
Ja hij lachte ook toen ze zei dat dit vast al vaker in zijn leven is voorgekomen, dat hij zo impulsief is. Duidelijk een patroon.
Dr.Mikeyzaterdag 31 maart 2018 @ 17:14
dat tim bedreigd is dat is wel sneu.
Aardbeientaartjeszaterdag 31 maart 2018 @ 17:18
Ja die Tim zag er wel wat bescheten uit bij Temptation talk. Hij is natuurlijk ook gedumpt door Cherish waardoor het allemaal extra beschamend is.
vencodarkzaterdag 31 maart 2018 @ 18:04
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 17:14 schreef Dr.Mikey het volgende:
dat tim bedreigd is dat is wel sneu.
Rare mensen inderdaad. :')
Tim86zaterdag 31 maart 2018 @ 19:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 14:57 schreef Marrije het volgende:

[..]

hij heeft zn werk nog, al 6 jaar.
Mocht ie dat ook verliezen dan kan ie misschien een samenwerkingsverband aangaan met barbie en rtl4.
Tot hij een ander leuk baantje tegenkomt. Dan heeft hij al ontslag genomen voor zijn sollicitatie.
Dr.Mikeyzaterdag 31 maart 2018 @ 20:15
dat videoland extra seizoen met alleen Nederlanders gaat tegenvallen denk ik.

overkill plus de belgen zijn de smaakmakers van het programma.

[ Bericht 0% gewijzigd door Dr.Mikey op 31-03-2018 20:28:58 ]
Ticootjezaterdag 31 maart 2018 @ 20:26
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 20:15 schreef Dr.Mikey het volgende:
dat videoland extra seizoen met alleen Nederlanders gaat tegen vallen denk ik.

overkill plus de belgen zijn de smaakmakers van het programma.
En dan raar vinden dat er niemand kijkt.
Dr.Mikeyzaterdag 31 maart 2018 @ 20:29
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 20:26 schreef Ticootje het volgende:

[..]

En dan raar vinden dat er niemand kijkt.
gelukkig is het meer een soort extra seizoen en hebben we volgend jaar gewoon weer eentje met de Belgen en gewoon op tv.
Halconzaterdag 31 maart 2018 @ 22:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 22:23 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:
Als het al een rol was dan had hij die nooit zo overtuigend uit kunnen spelen. Dan overschat je die jongen een beetje denk ik. Zijn (huidige) infantiele gedrag rijmt ook gewoon met zijn acties op temptation. Beweren dat je 500/700 meisjes gehad hebt, een 'Pornstar' en 'Pussy Magnet' tattoo boven je lul laten tatoeŽren.

Nee die jongen is gewoon echt zo. 100%.
Deborah vertelde dat 'ie haar al eens ten huwelijk had gevraagd voor ze Łberhaupt een relatie hadden. Hij stond ook met zijn ontblote kiekenborst bij haar kassa.

Dus ja, geloofwaardig is zijn gedrag wel.
Aardbeientaartjeszaterdag 31 maart 2018 @ 22:13
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 20:15 schreef Dr.Mikey het volgende:
dat videoland extra seizoen met alleen Nederlanders gaat tegenvallen denk ik.

overkill plus de belgen zijn de smaakmakers van het programma.
Inderdaad. De Belgen zijn gekker.
Halconzaterdag 31 maart 2018 @ 22:14
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 20:15 schreef Dr.Mikey het volgende:
dat videoland extra seizoen met alleen Nederlanders gaat tegenvallen denk ik.

overkill plus de belgen zijn de smaakmakers van het programma.
Denk ik ook. Dat er NL-ers en Belgen in zitten, is 'n beetje de kracht. Meest opvallende figuren uit TI zijn vaak ook wel Belgen. Van Gringo tot het stelletje Kevin/Megan.
Aardbeientaartjeszaterdag 31 maart 2018 @ 22:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 22:14 schreef Halcon het volgende:

[..]

Denk ik ook. Dat er NL-ers en Belgen in zitten, is 'n beetje de kracht. Meest opvallende figuren uit TI zijn vaak ook wel Belgen. Van Gringo tot het stelletje Kevin/Megan.
Of die Tim met een stoornis :+.
Halconzaterdag 31 maart 2018 @ 22:20
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 22:15 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Of die Tim met een stoornis :+.
Ja, en Herbert. Of Lize die vanaf moment ťťn gestrekt wilde gaan voor Ken, maar alleen nog even een smoes moest verzinnen om los te kunnen gaan.
Halconzaterdag 31 maart 2018 @ 22:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 09:22 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Ja die bolle jongen is echt totaal verdwenen! Je weet wel, die in de eerste of 2e aflevering exact hetzelfde zei tegen 2 kandidaten tijdens een trieste verleidingspoging. Die zie ik niet eens meer op de bank zitten of zo :D

Die op de groepsforo links van Gino zit.
En die twee donkere gasten zie ik nog wel rondlopen, maar die doen ook totaal niks :')
Laetitia is ook een beetje van de aardbodem aan t verdwijnen na een vliegende mislukte start met Mezdi.
Op een gegeven moment is hun rol wel een beetje uitgespeeld. De setjes zijn gevormd en de rest hangt er voor spek en bonen maar wat bij. Je hoeft dan ook niet meer uit de hangmat te komen als ze komen filmen.

Wel knap hoe bv. zo'n Inge voortdurend in beeld weet te komen, terwijl ze weinig doet met de heren.
Aardbeientaartjeszaterdag 31 maart 2018 @ 22:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 22:20 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ja, en Herbert. Of Lize die vanaf moment ťťn gestrekt wilde gaan voor Ken, maar alleen nog even een smoes moest verzinnen om los te kunnen gaan.
Inderdaad ja. Wat een gekken. Dat is bij Nederlanders toch iets anders.
Atmosphere72zaterdag 31 maart 2018 @ 22:58
Zijn er hier op fok echt lui die dit soort hersenloze tv kijken? :')
Halconzaterdag 31 maart 2018 @ 22:59
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 22:50 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Inderdaad ja. Wat een gekken. Dat is bij Nederlanders toch iets anders.
Als je vier Vanessa-tjes en vier Jeremy's hebt, dan kun je Temptation Talk en de extra seizoenen wel annuleren. Daar zou geen hond naar kijken. Apart dat die lui door de screening zijn gekomen. Vast aardige lui hoor, maar niet het type rondhokkende pauper dat je nodig hebt voor zo'n programma.

Mezdi is dit seizoen nog wel een prima deelnemer. Sinds Tim scheef heeft gepist dan. Niels & Rosanna en Merijn & Lisa waren eigenlijk alleen leuk tijdens het laatste kampvuur vuurkamp. Teveel bezig met de camera's en wist eigenlijk al wel dat 'n kleine misstap er wel voor zou zorgen dat Alex z'n vriendin uit zou gaan wonen.
Halconzaterdag 31 maart 2018 @ 22:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 22:58 schreef Atmosphere72 het volgende:
Zijn er hier op fok echt lui die dit soort hersenloze tv kijken? :')
Het blijkt vooral hoger opgeleide kijkers aan te trekken...
bechirtizondag 1 april 2018 @ 00:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 22:59 schreef Halcon het volgende:

[..]

Het blijkt vooral hoger opgeleide kijkers aan te trekken...
ja die kijken het voor hun 'guilty pleasure' :')
Athenaiszondag 1 april 2018 @ 20:19
Ik dacht even dat die verleiders en verleidsters ieder jaar zeikerig werden. Maar na seizoen 1 te hebben terug gezien: nee, het waren altijd al jankerds. Man man man.
Physsiczondag 1 april 2018 @ 20:23
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 20:19 schreef Athenais het volgende:
Ik dacht even dat die verleiders en verleidsters ieder jaar zeikerig werden. Maar na seizoen 1 te hebben terug gezien: nee, het waren altijd al jankerds. Man man man.
Seizoen 1?!

Of bedoel je seizoen 1 op Videoland?
Athenaiszondag 1 april 2018 @ 20:26
Het seizoen van 2001 of zo, met de huidige mevrouw Koen Wauters en Ton van Royen als presentator. :')

Edit: staat volledig op youtube.
Halconzondag 1 april 2018 @ 21:01
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 20:19 schreef Athenais het volgende:
Ik dacht even dat die verleiders en verleidsters ieder jaar zeikerig werden. Maar na seizoen 1 te hebben terug gezien: nee, het waren altijd al jankerds. Man man man.
Wat naar mijn idee erger geworden lijkt te zijn is dat mensen het idee van het programma gewoon niet snappen.

Die kleurplaat bijvoorbeeld. Lijkt er op dat hij volgende kampvuur beelden van Danielle gaat krijgen of zo.
Dr.Mikeyzondag 1 april 2018 @ 21:05
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 21:01 schreef Halcon het volgende:

[..]

Wat naar mijn idee erger geworden lijkt te zijn is dat mensen het idee van het programma gewoon niet snappen.

Die kleurplaat bijvoorbeeld. Lijkt er op dat hij volgende kampvuur beelden van Danielle gaat krijgen of zo.
kleurplaat, Gino en die chick van Kevin alle drie jaloers omdat de prooi even met een ander bezig was.

en die donkere dame en zwanetta snapten het ook niet want beide willen geen trio met Mezdi
Halconzondag 1 april 2018 @ 21:08
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 21:05 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

kleurplaat, Gino en die chick van Kevin alle drie jaloers omdat de prooi even met een ander bezig was.

en die donkere dame en zwanetta snapten het ook niet want beide willen geen trio met Mezdi
Gino ook ja. Die Megan dacht Joshua al in haar netje te hebben, terwijl hij juist wel het idee van dat programma snapt. Domme wijven paar keer vol knallen en dan weer verder.

Cherish speelt het ook goed vind ik. Gino speelt het heel slecht, maar heeft geluk dat Deborah onvoorstelbaar dom en naÔef is. Dommer dan Megan zelfs, maar minder sletterig.
Athenaiszondag 1 april 2018 @ 21:36
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 21:01 schreef Halcon het volgende:

[..]

Wat naar mijn idee erger geworden lijkt te zijn is dat mensen het idee van het programma gewoon niet snappen.

Die kleurplaat bijvoorbeeld. Lijkt er op dat hij volgende kampvuur beelden van Danielle gaat krijgen of zo.
Nee, dat heb ik niet. In het allereerste seizoen zaten de verleidsters ook collectief te janken als er ťťn werd weggestemd en had je ook verliefde Mike en dat soort onzin.

Dit programma trekt heel veel huilende mensen blijkbaar..
Halconzondag 1 april 2018 @ 21:50
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 21:36 schreef Athenais het volgende:

[..]

Nee, dat heb ik niet. In het allereerste seizoen zaten de verleidsters ook collectief te janken als er ťťn werd weggestemd en had je ook verliefde Mike en dat soort onzin.

Dit programma trekt heel veel huilende mensen blijkbaar..
Mike was toch onderdeel van een van de koppels? (In seizoen 2). Nu heb je met Megan en Tim ook twee verliefde dweilen. Hoofd op hol brengen van de sukkels die daar hun relatie komen testen, hoort er nog wel bij. Maar als verleid(st)er daar jaloers gaan lopen doen. Tsja...

En bv. Jorrit en Kenny, dat ging mis, maar die probeerden dan toch te doen alsof het goed ging komen. Ciska hetzelfde verhaal eigenlijk.

Zo'n Tim nu die lijkt al een bruiloft met Cherish aan het plannen te zijn. Megan had ook al wilde plannen blijkbaar. Vorig jaar had Niels "mazzel" dat Alex niet geÔnteresseerd was in Roxanne, anders had Roxanne nu in Breda elke avond op de pik van Alex gezeten i.p.v. in Den Haag bij Niels. Lize ging meteen door met Ken, Merijn met die vrouwelijke kleurplaat.

De jaloezie van Gino is bij nader inzien misschien toch wel vooral gebaseerd op de wetenschap dat als hij Deborah niet neukt dat hij dan met een volle zak naar huis gaat. Of hij moet het bed in duiken met een van de mannen. :X
enginezondag 1 april 2018 @ 21:52
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 21:08 schreef Halcon het volgende:

[..]
Cherish speelt het ook goed vind ik. Gino speelt het heel slecht, maar heeft geluk dat Deborah onvoorstelbaar dom en naÔef is. Dommer dan Megan zelfs, maar minder sletterig.
_O_ :D
Athenaiszondag 1 april 2018 @ 22:02
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 21:50 schreef Halcon het volgende:

[..]

Mike was toch onderdeel van een van de koppels? (In seizoen 2).
Nee, verleider Mike van seizoen 1 die dolverliefd was op Arrezina. Arrezina was onderdeel van een koppel met ene Jorrit, Jorrick... Geen idee. Kaal en hij leek aan iets te zitten. .
Dr.Mikeyzondag 1 april 2018 @ 22:11
ik heb laatst wat oudere seizoenen gezien en 1x deed er een klein Nedelands borderline vrouwtje mee waar de mannelijke verleiders geen zin in hadden. Het was of wel het gringo seizoen of een ervoor/erna weet iemand nog wie dat was?
Halconzondag 1 april 2018 @ 22:14
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 22:02 schreef Athenais het volgende:

[..]

Nee, verleider Mike van seizoen 1 die dolverliefd was op Arrezina. Arrezina was onderdeel van een koppel met ene Jorrit, Jorrick... Geen idee. Kaal en hij leek aan iets te zitten. .
Oh wacht, die kerel met dat brilletje die scheef ging en die dame gaf 'm direct weer een kans. Leek haast wel een prank van haar. Met Mike heb je wel een punt ja.
Halconzondag 1 april 2018 @ 22:14
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 22:11 schreef Dr.Mikey het volgende:
ik heb laatst wat oudere seizoenen gezien en 1x deed er een klein Nedelands borderline vrouwtje mee waar de mannelijke verleiders geen zin in hadden. Het was of wel het gringo seizoen of een ervoor/erna weet iemand nog wie dat was?
Eentje met 'n Indische look? Zo'n vervelend klein dikzakje?
Dr.Mikeyzondag 1 april 2018 @ 22:15
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 22:14 schreef Halcon het volgende:

[..]

Eentje met 'n Indische look? Zo'n vervelend klein dikzakje?
dat vrouwtje ja.
Halconzondag 1 april 2018 @ 22:32
quote:
1s.gif Op zondag 1 april 2018 22:15 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

dat vrouwtje ja.
Je zou er zo een thuis hebben zitten ja. :X

Was het seizoen met Gringo volgens mij en ook met Frederik/Fredje.
Dr.Mikeyzondag 1 april 2018 @ 22:35
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 22:32 schreef Halcon het volgende:

[..]

Je zou er zo een thuis hebben zitten ja. :X

Was het seizoen met Gringo volgens mij en ook met Frederik/Fredje.
toch wel? want haar vriend was een heel mager mannetje net als die fredje.
Halconzondag 1 april 2018 @ 22:45
quote:
14s.gif Op zondag 1 april 2018 22:35 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

toch wel? want haar vriend was een heel mager mannetje net als die fredje.
Ja, met oorbellen in beide oren. Zij jankte toen omdat ze 'n speciaal ingevlogen verleider weer moest missen. :')

Die kerel was volgens mij redelijk normaal. Of leek dat maar omdat die andere drie (Fredje, Gringo en nog een of andere hele kleffe Amsterdammer of zo ) complete randdebielen waren?
Dr.Mikeyzondag 1 april 2018 @ 22:51
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 22:45 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ja, met oorbellen in beide oren. Zij jankte toen omdat ze 'n speciaal ingevlogen verleider weer moest missen. :')

Die kerel was volgens mij redelijk normaal. Of leek dat maar omdat die andere drie (Fredje, Gringo en nog een of andere hele kleffe Amsterdammer of zo ) complete randdebielen waren?
ze ging inderdaad huilen omdat die verleider naar huis moest voor familie omstandigheden.

was die kale drugs gozer die eerder in dit topic werd omschreven ook niet dat seizoen?
Halconzondag 1 april 2018 @ 22:59
quote:
14s.gif Op zondag 1 april 2018 22:51 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

ze ging inderdaad huilen omdat die verleider naar huis moest voor familie omstandigheden.

was die kale drugs gozer die eerder in dit topic werd omschreven ook niet dat seizoen?
Nee, Nederlanders waren toen Takis en Danny. Die kale was volgens mij een seizoen eerder. En volgens mij was toen ook de discussie tussen Kenny en zijn vriendin over wat seks nu precies is?
Athenaiszondag 1 april 2018 @ 23:47
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 22:14 schreef Halcon het volgende:

[..]

Oh wacht, die kerel met dat brilletje die scheef ging en die dame gaf 'm direct weer een kans. Leek haast wel een prank van haar. Met Mike heb je wel een punt ja.
Ja, die ja! In dat seizoen had je ook nog verleiders van dik in de dertig en die resorts waren een stuk minder luxe dan nu.

SPOILER
Dit seizoen is wel voor het eerst dat ik een favoriet heb: Jeremy :D . Ik hoop dat die kerel een goed boek bij zich heeft want hij lijkt zich echt continu kapot te vervelen. Ik zou het wel prachtig vinden als hij ineens ontploft omdat hij het gemauw van Tim en/of van die verleidsters zat is. Ik vind Vanessa wel een ontzettende zeikerd, net als die verleidsters. :@ .
Halconzondag 1 april 2018 @ 23:54
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 23:47 schreef Athenais het volgende:

[..]

Ja, die ja! In dat seizoen had je ook nog verleiders van dik in de dertig en die resorts waren een stuk minder luxe dan nu.

SPOILER
Dit seizoen is wel voor het eerst dat ik een favoriet heb: Jeremy :D . Ik hoop dat die kerel een goed boek bij zich heeft want hij lijkt zich echt continu kapot te vervelen. Ik zou het wel prachtig vinden als hij ineens ontploft omdat hij het gemauw van Tim en/of van die verleidsters zat is. Ik vind Vanessa wel een ontzettende zeikerd, net als die verleidsters. :@ .
In mijn perceptie wat meer normale lui ook onder de verleiders die daar kwamen voor de lol i.p.v. van figuren die daar alleen maar zitten om daarna te kunnen gaan vloggen.

Ik heb werkelijk geen idee hoe die Jeremy door de screening is gekomen. Hij zit er duidelijk om zich te bewijzen naar Vanessa toe en verveelt zich de tering inderdaad. Heb het idee dat "Jer" ook niet zo goed op kan schieten met Mezdi en Tim. Die verleidsters moeten in plaats van te zeiken maar wat beter hun best doen. Da's hun job. Zij moeten versieren, niet omgekeerd.

Vanessa. Tsja... ze heeft 'n beetje een rare bek, maar wel een mooi figuur natuurlijk.
W00fermaandag 2 april 2018 @ 00:32
Wat wil je dan, dat de mannen zo close zijn dat ze "Tempa bro's" op hun been laten tattoŽren?
Halconmaandag 2 april 2018 @ 00:34
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 00:32 schreef W00fer het volgende:
Wat wil je dan, dat de mannen zo close zijn dat ze "Tempa bro's" op hun been laten tattoŽren?
Nee, dat is gay. Maar lijkt me wel fijn voor iedereen als er in elk geval wat sfeer is. Jeremy lijkt er nu gewoon echt geen ruk aan te vinden.
W00fermaandag 2 april 2018 @ 00:37
Die sfeer is bij andere programma's flink gemaakt. Ik kijk de making of Hot Summer (een NET5 kopie) en veel shots zijn daar bedacht door de regisseur, de vriendschappen ook.

Ik vind het gewoon jammer dat ze de laatste dag (als de serie is afgelopen) geen opnames meer maken. Schijnt dat iedereen incl verleidsters bij elkaar komt en nog 1 grote party bouwt voordat ze terugvliegen.
Halconmaandag 2 april 2018 @ 00:40
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 00:37 schreef W00fer het volgende:
Die sfeer is bij andere programma's flink gemaakt. Ik kijk de making of Hot Summer (een NET5 kopie) en veel shots zijn daar bedacht door de regisseur, de vriendschappen ook.

Ik vind het gewoon jammer dat ze de laatste dag (als de serie is afgelopen) geen opnames meer maken. Schijnt dat iedereen incl verleidsters bij elkaar komt en nog 1 grote party bouwt voordat ze terugvliegen.
Als we de verhalen mogen geloven, gebeurt daar juist het meeste. Ook kun je dan van de stelletjes zien hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat. Zelfs 'n Tijs "Het gaat nen hete TEmptation worden dit jaar, daar moogde zeker van zijn" scoort wat op zo'n feestje.

Daarnaast zou bv. vorig jaar een feestje met Niels en "Ik ga vieze dingen doen met je meisje, vriend" wel aardig beeldmateriaal op kan leveren. Leuker dan Jeremy met 'n Vany-bordje.
W00fermaandag 2 april 2018 @ 00:56
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 00:40 schreef Halcon het volgende:

[..]

Als we de verhalen mogen geloven, gebeurt daar juist het meeste. Ook kun je dan van de stelletjes zien hoe het er daadwerkelijk aan toe gaat. Zelfs 'n Tijs "Het gaat nen hete TEmptation worden dit jaar, daar moogde zeker van zijn" scoort wat op zo'n feestje.

Daarnaast zou bv. vorig jaar een feestje met Niels en "Ik ga vieze dingen doen met je meisje, vriend" wel aardig beeldmateriaal op kan leveren. Leuker dan Jeremy met 'n Vany-bordje.
Misschien krijgen ze dan een 18+ rating en dat willen ze ook niet.

Waar is die Tijs trouwens?!
Halconmaandag 2 april 2018 @ 01:00
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 00:56 schreef W00fer het volgende:

[..]

Misschien krijgen ze dan een 18+ rating en dat willen ze ook niet.

Waar is die Tijs trouwens?!
Je kunt al te erge dingen natuurlijk wel knippen. Als men het onder de lakens doet, lijkt het allemaal prima te zijn.

Geen idee. Blijkbaar nog wel op het eiland. De dames blijkbaar niet veel interesse in hem, dus dan verdwijn je na een paar uitzendingen uit beeld.
W00fermaandag 2 april 2018 @ 01:08
Zo wordt het toch eigenlijk gewoon een soap waarbij de regie alleen bepaalde mensen een kans geeft. Ik denk niet dat het alleen de dames zijn die die keuze maken.
Halconmaandag 2 april 2018 @ 01:13
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 01:08 schreef W00fer het volgende:
Zo wordt het toch eigenlijk gewoon een soap waarbij de regie alleen bepaalde mensen een kans geeft. Ik denk niet dat het alleen de dames zijn die die keuze maken.
Ik vind het lastig te zeggen allemaal. Geen idee hoe het er werkelijk aan toe gaat. Soms krijg je toch het idee dat ze gewoon op bepaalde tijdstippen staan te filmen en dat de rest van de tijd men maar wat hangt en zo.

Al die lui zijn wel gescreend natuurlijk. Het zijn vaak ook wel een beetje simpele lui voor wie het al snel goed is allemaal. En dan staat de kat ook bij de melk. Als Roxanna of zo meldt dat ze graag opgeblazen figuren heeft met veel plakplaatjes, dan zetten ze er geen kiekenborst neer.
Michelleemaandag 2 april 2018 @ 08:53
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 22:02 schreef Athenais het volgende:

[..]

Nee, verleider Mike van seizoen 1 die dolverliefd was op Arrezina. Arrezina was onderdeel van een koppel met ene Jorrit, Jorrick... Geen idee. Kaal en hij leek aan iets te zitten. .
Ik heb laatst iets op youtube gezien. Die Jorrit was met verleider Valerie (Die nu getrouwd is met Koen Wauters) en die hebben op de dreamdate sex gehad. Op het kampvuur vertelde hij dat aan Arrezina en die vergaf hem zo.
poezenvanger_van_hamelenmaandag 2 april 2018 @ 10:44
Wat een normale mensen doen er nog mee in het eerste seizoen itt die anabooltjes van tegenwoordig.
Dr.Mikeymaandag 2 april 2018 @ 11:09
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 10:44 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:
Wat een normale mensen doen er nog mee in het eerste seizoen itt die anabooltjes van tegenwoordig.
huidige seizoen heeft weer wat normalere mensen vergeleken met de afgelopen twee seizoenen.

qua uiterlijk dan.
Halconmaandag 2 april 2018 @ 11:34
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 10:44 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:
Wat een normale mensen doen er nog mee in het eerste seizoen itt die anabooltjes van tegenwoordig.
Je zag het volgens mij toen sowieso minder, ook in het uitgaansleven. Die afleveringen dateren van 16, 17, 18 jaar geleden.
Max23maandag 2 april 2018 @ 12:41
Ik vond verleidster Rowena altijd erg aantrekkelijk. Heeft twee keer mee gedaan geloof ik, zat ook nog een keer bij Jensen toen.
Athenaismaandag 2 april 2018 @ 12:58
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 23:54 schreef Halcon het volgende:

[..]

In mijn perceptie wat meer normale lui ook onder de verleiders die daar kwamen voor de lol i.p.v. van figuren die daar alleen maar zitten om daarna te kunnen gaan vloggen.

Ik heb werkelijk geen idee hoe die Jeremy door de screening is gekomen. Hij zit er duidelijk om zich te bewijzen naar Vanessa toe en verveelt zich de tering inderdaad. Heb het idee dat "Jer" ook niet zo goed op kan schieten met Mezdi en Tim. Die verleidsters moeten in plaats van te zeiken maar wat beter hun best doen. Da's hun job. Zij moeten versieren, niet omgekeerd.

Vanessa. Tsja... ze heeft 'n beetje een rare bek, maar wel een mooi figuur natuurlijk.
Misschien juist wel daarom, een beetje verschillende koppels. Je hebt Megan en Kevin waarbij je afvraagt waarom die nog bij elkaar zijn, Hysterische Tim en Deborah, Danielle die wel klaar is met gluiperige Mezdi en dan Vanessa en Jeremy waar 'iets' is gebeurd in het verleden maar waarbij volledig onduidelijk is waarom ze meedoen. Gaan ze allemaal binnen de eerst drie afleveringen vreemd dan zijn de rest van de afleveringen saai. Ik zit ook niet meer echt op te letten op wat Kevin en Megan allemaal uitspoken. Mijn vriend kende Kevin van jaren geleden en via via wat het nog enigszins amusant maakt. Maar die relatie was al binnen de eerste afleveringen duidelijk klaar.

Van aflevering 11:
SPOILER
Ik moest wel lachen met Jeremy en de leugendetector:
"Heb je het naar je zin in de groep?"
"NEE."

:') Geef die jongen zijn bakje noedels en laat hem iets leuks doen.

En Mezdi die compleet in paniek leek te zijn voordat die hele test begon. Wel raar dat bij de vrouwen de poging tot ijken wťl in beeld kwam maar bij de mannen niet.
Stiekem vind ik het allereerste seizoen wel grappiger: huilende Goedele, tenen sabbelende Gert, Rare Jorrit die al dan niet strak staand vooral vertelt dat hij zich ergens 'lekker' bij voelt, Verleidster Mike die ... nou ja, Mike is, Mevrouw Koen Wauters die nogal miept en pruilt, en die stemrondes waar de verleiders de deelnemers moeten overtuigen waarom zij moeten blijven met een raar zinnetje en de verleidsters standaard janken als bekend is wie er wordt weggestemd. :D
Halconmaandag 2 april 2018 @ 13:17
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 12:58 schreef Athenais het volgende:

[..]

Misschien juist wel daarom, een beetje verschillende koppels. Je hebt Megan en Kevin waarbij je afvraagt waarom die nog bij elkaar zijn, Hysterische Tim en Deborah, Danielle die wel klaar is met gluiperige Mezdi en dan Vanessa en Jeremy waar 'iets' is gebeurd in het verleden maar waarbij volledig onduidelijk is waarom ze meedoen. Gaan ze allemaal binnen de eerst drie afleveringen vreemd dan zijn de rest van de afleveringen saai. Ik zit ook niet meer echt op te letten op wat Kevin en Megan allemaal uitspoken. Mijn vriend kende Kevin van jaren geleden en via via wat het nog enigszins amusant maakt. Maar die relatie was al binnen de eerste afleveringen duidelijk klaar.
Daar heb je wel gelijk in. Als ze aflevering ťťn allemaal al met een verleid(st)er in bed liggen, is het ook wel klaar natuurlijk. Kevin en Megan, dat is wel klaar inderdaad. Je ziet ook dat die minder aandacht krijgen in het programma. Voor het programma is zo'n koppel natuurlijk de ultieme reddingsboei voor als de rest zich in weet te houden.

Ik moet zeggen dat ik weinig weet van in hoeverre dingen opzet zijn, opgestookt zijn, etc, maar ik ga wel uit van casting en in veel gevallen lijkt "zichzelf bewijzen" de reden zijn om mee te doen. Tim zou zichzelf wel even gaan bewijzen aan Deborah Leemans en 'Jer' moest zich van Vanessa dan op dit eiland maar bewijzen.

Toch vind ik Jeremy en Vanessa wel extreem. Merijn en Lisa begonnen ook zo "drilled" aan het programma, maar Lisa ging op een gegeven moment buiten de camera wel haar gang, waarna Merijn daarna ook z'n gang ging. Niels en Rosanna niet zo "drilled", maar leek wel redelijk stabiel. Totdat Niels in de fout ging en Rosanna haar excuus had om een kerel te neuken die ze gewoon leuker vond dan Niels. Voor Jeremy en Vanessa zal er ook niets bij zitten waarvan ze denken "dat is het risico wel waard". Dan doe je dat ook minder snel natuurlijk.
quote:
Van aflevering 11:
SPOILER
Ik moest wel lachen met Jeremy en de leugendetector:
"Heb je het naar je zin in de groep?"
"NEE."[/quote]
Dat zie je er ook wel aan af. Hij lijkt het er echt niet naar z'n zin te hebben. Je kunt daar gewoon niks geks doen, maar dit is het echt niet naar je zin hebben. De verleidsters is natuurlijk ook veel van hetzelfde. Als je niet van plakplaatjes houdt, dan schiet er weinig over. Ook lijkt het erop dat maar weinig dames echt het spel willen spelen, maar vooral erop wachten om versierd te worden door de heren zelf.
[quote]
:') Geef die jongen zijn bakje noedels en laat hem iets leuks doen.

En Mezdi die compleet in paniek leek te zijn voordat die hele test begon. Wel raar dat bij de vrouwen de poging tot ijken wťl in beeld kwam maar bij de mannen niet.
Mezdi is een rare vogel. Lijkt er een beetje op dat hij door heeft dat Danielle er wel klaar mee is en dan dus gekke dingen gaat doen. En die dame met Yolo op de binnenkant van haar lip is dat het niet waard natuurlijk
quote:
Stiekem vind ik het allereerste seizoen wel grappiger: huilende Goedele, tenen sabbelende Gert, Rare Jorrit die al dan niet strak staand vooral vertelt dat hij zich ergens 'lekker' bij voelt, Verleidster Mike die ... nou ja, Mike is, Mevrouw Koen Wauters die nogal miept en pruilt, en die stemrondes waar de verleiders de deelnemers moeten overtuigen waarom zij moeten blijven met een raar zinnetje en de verleidsters standaard janken als bekend is wie er wordt weggestemd. :D
Naar mijn idee was men toen iets meer bezig met het programma en het spel in plaats van de voorbereidingen voor de eigen blog, vlog, YouTube-kanaal, etc.

Dat wegstemmen zorgt er ook wel voor dat verleid(st)ers wel moeten.De helft heeft na een paar afleveringen amper nog een functie in het programma.
Dr.Mikeymaandag 2 april 2018 @ 13:41
Mezdi en DaniŽlle verwijten elkaar wat ze beide zelf ook doen natuurlijk.
Halconmaandag 2 april 2018 @ 13:47
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:41 schreef Dr.Mikey het volgende:
Mezdi en DaniŽlle verwijten elkaar wat ze beide zelf ook doen natuurlijk.
Ja, die twee passen prima bij elkaar eigenlijk. Allebei van hetzelfde laken een pak.
Athenaismaandag 2 april 2018 @ 13:49
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:17 schreef Halcon het volgende:

[..]

Toch vind ik Jeremy en Vanessa wel extreem. Merijn en Lisa begonnen ook zo "drilled" aan het programma, maar Lisa ging op een gegeven moment buiten de camera wel haar gang, waarna Merijn daarna ook z'n gang ging. Niels en Rosanna niet zo "drilled", maar leek wel redelijk stabiel. Totdat Niels in de fout ging en Rosanna haar excuus had om een kerel te neuken die ze gewoon leuker vond dan Niels. Voor Jeremy en Vanessa zal er ook niets bij zitten waarvan ze denken "dat is het risico wel waard". Dan doe je dat ook minder snel natuurlijk.

Mjah, ik vind dat wel meevallen dat extreme. Ik heb het idee dat Jeremy al die verleidsters een stel mutsen bij elkaar vindt en dat hij nul met ze gemeen heeft. Wie weet wordt hij wel helemaal leip als je wetteksten uitlegt of zo. Ja, dan heb je op dat eiland vrij weinig. Vanessa kan om een aantal verleiders wel lachen en vermaakt zich met op zo'n karretje te rijden, maar de verleiders lijken ook iets beter hun werk te doen. Feestje hier, beetje ouwehoeren daar.

De verleidsters vinden vooral zichzelf erg leuk en lijken niet te kunnen begrijpen dat niet iedereen dat vindt, dus dat is per direct de schuld van de ander.

Ik heb ook geen idee wat ze buiten de filmuren om nou eigenlijk mogen doen. Twee weken op zo'n resort hangen met af en toe een uitstapje lijkt me ook geen zak aan.

SPOILER
Quote in spoiler wil niet, dus maar even zo.
Dat zie je er ook wel aan af. Hij lijkt het er echt niet naar z'n zin te hebben. Je kunt daar gewoon niks geks doen, maar dit is het echt niet naar je zin hebben. De verleidsters is natuurlijk ook veel van hetzelfde. Als je niet van plakplaatjes houdt, dan schiet er weinig over. Ook lijkt het erop dat maar weinig dames echt het spel willen spelen, maar vooral erop wachten om versierd te worden door de heren zelf.


Dat dus. Niet eens zo zeer omdat ze plakplaatjes hebben, die heb ik zelf ook. Maar omdat ze ook eigenlijk nul interesse in hem lijken te tonen. Best kans als je wat over koetjes en kalfjes babbelt dat ie dan wat losser wordt, of zelfs ronduit vragen wat ie zo kut vindt op het eiland. Je hebt er genoeg die niet echt onder de indruk raken van alleen wat tieten- en/of billenschudderij. Ik doe hier ook maar een gok, maar als je als verleidster merkt dat wat je nu doet niet werkt, kun je ook wat anders proberen natuurlijk.

Nu maar even wat nuttigs gaan doen op deze paasdag. :D Ongelooflijk hoeveel je kunt zemelen over een trash programma.
Dr.Mikeymaandag 2 april 2018 @ 13:49
echt een gevalletje niet met elkaar maar zeker niet zonder elkaar kunnen leven ze zijn beide ook pas 20 zie dat nog wel goedkomen zolang beide niet echt vol seks gaan hebben met een ander misschien als een andere verleider dan kleurplaat op Danielle was gericht het wel kapot was gegaan.
Athenaismaandag 2 april 2018 @ 14:00
Iemand had het er trouwens over dat hij nog andere oudere seizoenen had gezien. Waar eigenlijk? Best leuk als achtergrond tijdens de voorjaarsschoonmaak/hangdag.
Halconmaandag 2 april 2018 @ 14:03
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 13:49 schreef Athenais het volgende:

[..]

Mjah, ik vind dat wel meevallen dat extreme. Ik heb het idee dat Jeremy al die verleidsters een stel mutsen bij elkaar vindt en dat hij nul met ze gemeen heeft. Wie weet wordt hij wel helemaal leip als je wetteksten uitlegt of zo. Ja, dan heb je op dat eiland vrij weinig. Vanessa kan om een aantal verleiders wel lachen en vermaakt zich met op zo'n karretje te rijden, maar de verleiders lijken ook iets beter hun werk te doen. Feestje hier, beetje ouwehoeren daar.

De verleidsters vinden vooral zichzelf erg leuk en lijken niet te kunnen begrijpen dat niet iedereen dat vindt, dus dat is per direct de schuld van de ander.

Ik heb ook geen idee wat ze buiten de filmuren om nou eigenlijk mogen doen. Twee weken op zo'n resort hangen met af en toe een uitstapje lijkt me ook geen zak aan.
Volgens mij vond 'ie ťťn verleidster wel leuk. Waar Vanessa niet gek doet, maar zich wel gewoon in de groep mengt, zit Jeremy vooral alleen. Soms zelfs demonstratief met z'n rug naar de rest toe.

Die verleidsters - op Cherish na - snappen het spelletje ook niet. Ze zitten daar maar te wachten tot ze verleid worden, maar de bedoeling is juist dat ze zelf het de heren moeilijk gaan maken.

Ik weet ook niet wat ik me er precies bij voor moet stellen. Wat dat betreft kun je alleen maar afgaan op verhalen. Weleens gehoord dat ze het resort niet af mogen. Ze mogen dus niet even buiten gaan stappen of iets dergelijks of naar de winkel. Ook weleens vernomen dat die filmploeg daar niet de hele dag druk aan het filmen is en dat de verleid(st)ers vooral in actie schieten als er wordt gefilmd. Rest van de dag zou het vooral veel hangen zijn.

Lijkt me overigens ook niet echt zo heel leuk. Na een paar dagen ben je dat wel beu.
quote:
Dat dus. Niet eens zo zeer omdat ze plakplaatjes hebben, die heb ik zelf ook. Maar omdat ze ook eigenlijk nul interesse in hem lijken te tonen. Best kans als je wat over koetjes en kalfjes babbelt dat ie dan wat losser wordt, of zelfs ronduit vragen wat ie zo kut vindt op het eiland. Je hebt er genoeg die niet echt onder de indruk raken van alleen wat tieten- en/of billenschudderij. Ik doe hier ook maar een gok, maar als je als verleidster merkt dat wat je nu doet niet werkt, kun je ook wat anders proberen natuurlijk.

Ja. Vorig jaar zag je dat ook met Merijn. Die kwam daar ook compleet "drilled" aan. Als iemand zich daar moet gaan bewijzen van z'n vriendin en een waslijst aan afspraken heeft, dan moet je niet meteen tieten in z'n gezicht duwen. Zoals Parastoo deed vorig jaar. Dan moet je het iets subtieler aanpakken en als er dan aan de andere kant van het eiland wat mis gaat of mis lijkt / dreigt te gaan, dan kan het zomaar eens lukken.

Dat ontbreekt een beetje bij de dames dit jaar.
Athenaismaandag 2 april 2018 @ 14:24
Parastoo. :')

Ja, eerlijk is eerlijk, ik zou ook zo'n aso zijn als ik in een groep zit die ik niet leuk vind en ik ook weinig anders mag doen.

Geen idee welke aflevering het was, ik dacht 11.
SPOILER
Hij probeert dan in te gaan op Denise maar loopt op een gegeven moment ook weg. Ik heb het wel het idee dat hij het oprecht niet leuk vindt en niet zo zeer op basis van gedrill is. Nu zou ik binnen vijf minuten barstende koppijn krijgen van Denise en al helemaal van 24 uur per dag, twee weken lang Tim in mijn buurt, dus mijn beeld is ietwat gekleurd. Als er (vrijwel) geen verleiding is, is de verleiding aangaan ook niet echt mogelijk.
Ik hoop stiekem nog steeds dat Jeremy ergens een keer explodeert omdat Tim weer debiel doet of zo. :Y Is ook weer eens wat anders en Tim is wel zo'n eikel, ik zou het mooi vinden.

Stel je voor, twee weken lang continu Tim om je heen hebben. Je zou van minder doordraaien.

Ik vond dat bij Merijn en Lisa toch een ander verhaal, die leken elkaar ook niet echt bijster leuk meer te vinden en dit als poging tot redmiddel/reden om uit elkaar te gaan.
Halconmaandag 2 april 2018 @ 14:36
Ik zou wel proberen om er in elk geval een gezellige twee weken (of wat is het) van te maken. Hij lijkt zichzelf nu niet bepaald een dienst te bewijzen. Volgens mij zijn het echt lange dagen voor hem en op Vanessa lijkt het allemaal averechts te werken.

Ik denk dat hij die dame op zich wel aantrekkelijk vind, maar 'n beetje simpel. Dat is ze ook wel. Hij zal slim genoeg zijn om te beseffen dat deze "dames" het niet waard zijn om zijn relatie te verknallen. Hij weet ook wel dat Vanessa na een misstap er wel klaar mee zal zijn.

Tim ( :') ) vertelde het heugelijke nieuws toch aan Jeremy? Met 'n gezicht erbij alsof hij had verwacht dat Jeremy een gat in de luch zou springen. Hij stond er echt een beetje bij van "wat moet ik met deze informatie". Lijkt erop dat hij Tim 'n sukkel vindt (terecht) en het hem echt niet boeit wat Tim wel of niet doet. Ik ben bang dat hij Tim niet belangrijk genoeg vindt om zich er kwaad over te maken.

Tim vind ik echt vreselijk. Eerst dat gemekker over die ring, dat kleffe gedoe over Deborah Leemans, nu moet iedereen dat gezever over Cherish weer aan horen. Het moet ook allemaal opvallend en hij denkt dat iedereen het boeiend vindt. Vreselijk vervelend mannetje.

Had het idee dat Lisa Merijn niet vertrouwde wegens "stiekem gedoe". Verschil is wel dat Lisa daar ook gewoon op zoek ging en dat Vanessa vooral probeert om de tijd wat door te komen.
Halconmaandag 2 april 2018 @ 14:52
Het lijkt er soms ook wel een beetje op dat sommige verleidsters de vier heren ook echt helemaal niets vinden.
Athenaismaandag 2 april 2018 @ 15:15
Volgens mij was Jeremy net wakker en dan staat Sneuneus Tim ineens een heel verhaal tegen je te houden dat je verder niet interesseert. :') Het kan nog alle kanten op. Jeremy heeft wel boos zitten mompelen tegen Billy dat Tim niet spoorde, dus wellicht als Tim op een fout moment hysterisch sneu staat te doen, dat Jeremy ontploft. Hoop doet leven en ik zou het wel verwelkomen. Tim. :')

Ik vraag me bij Tim wel af waarom Deborah het zo lang met hem heeft volgehouden. Zij kan toch vast wel iets beters krijgen dan zo'n raar menneke dat zijn shirt uittrekt naast een kassa? Ze is niet afzichtelijk en lijkt best vriendelijk. Hetzelfde voor Megan eigenlijk. Kevin is nou niet bepaald een adonis (of echt verstaanbaar...) en van vriend begreep ik dat Kevin jaren geleden ook altijd vreemdging en waar mogelijk overal zijn lul in hing. :')
Aardbeientaartjesmaandag 2 april 2018 @ 15:26
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 15:15 schreef Athenais het volgende:
Volgens mij was Jeremy net wakker en dan staat Sneuneus Tim ineens een heel verhaal tegen je te houden dat je verder niet interesseert. :') Het kan nog alle kanten op. Jeremy heeft wel boos zitten mompelen tegen Billy dat Tim niet spoorde, dus wellicht als Tim op een fout moment hysterisch sneu staat te doen, dat Jeremy ontploft. Hoop doet leven en ik zou het wel verwelkomen. Tim. :')

Ik vraag me bij Tim wel af waarom Deborah het zo lang met hem heeft volgehouden. Zij kan toch vast wel iets beters krijgen dan zo'n raar menneke dat zijn shirt uittrekt naast een kassa? Ze is niet afzichtelijk en lijkt best vriendelijk. Hetzelfde voor Megan eigenlijk. Kevin is nou niet bepaald een adonis (of echt verstaanbaar...) en van vriend begreep ik dat Kevin jaren geleden ook altijd vreemdging en waar mogelijk overal zijn lul in hing. :')
Hij mompelde het niet boos. Hij zei gewoon een paar keer dat Tim echt niet spoorde. Nou ja, daar heeft hij 100%!gelijk in. En hij gaat sowieso niet ontploffen. Interesseert hem niks wat die gekke Tim doet. Niemand eigenlijk.
Halconmaandag 2 april 2018 @ 17:10
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 15:15 schreef Athenais het volgende:
Volgens mij was Jeremy net wakker en dan staat Sneuneus Tim ineens een heel verhaal tegen je te houden dat je verder niet interesseert. :') Het kan nog alle kanten op. Jeremy heeft wel boos zitten mompelen tegen Billy dat Tim niet spoorde, dus wellicht als Tim op een fout moment hysterisch sneu staat te doen, dat Jeremy ontploft. Hoop doet leven en ik zou het wel verwelkomen. Tim. :')

Ik vraag me bij Tim wel af waarom Deborah het zo lang met hem heeft volgehouden. Zij kan toch vast wel iets beters krijgen dan zo'n raar menneke dat zijn shirt uittrekt naast een kassa? Ze is niet afzichtelijk en lijkt best vriendelijk. Hetzelfde voor Megan eigenlijk. Kevin is nou niet bepaald een adonis (of echt verstaanbaar...) en van vriend begreep ik dat Kevin jaren geleden ook altijd vreemdging en waar mogelijk overal zijn lul in hing. :')
Jeremy loopt de hele dag door daar rond alsof 'ie net wakker is. :) Ik denk dat het hem echt niks boeit wat Tim wel of niet doet. Eigenlijk al vanaf de eerste aflevering heeft vrijwel iedereen door het Tim 'n volslagen randdebiel is. Zelfs Kevin heeft dat door. Ben er bang voor.

Ze was verliefd op hem zei ze. Ze komt vrij onzeker en onnozel over. Da's natuurlijk visvoer voor een wannabe player als Tim. Ze vertelde dat hij haar al ten huwelijk vroeg voor ze Łberhaupt een relatie had. Dan trok ie ook nog zijn t-shirt uit inderdaad om zijn kiekenborst te tonen. Dat ze vier jaar met zo iemand samen is, zegt ook vooral veel over haar.

Begreep dat ze ook behoorlijk wat ruzie hadden. Lijkt er een beetje op alsof die ring voor Tim iets was om die relatie verder te rekken en dat zij blijkbaar moeilijk 'hasta la vista, baby' kon zeggen. Ik denk dat ze achteraf blij mag zijn dat ze mee heeft gedaan en van die kwiet is verlost.

Megan is zelf ook niet echt knap en ze is echt wel koekerond. Weet ook niet of ze heel veel voor Kevin onder hoeft te doen. Het lijkt me niet de moeilijkste dame om gestrekt te krijgen.
F1gamermaandag 2 april 2018 @ 17:21
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 15:15 schreef Athenais het volgende:
Volgens mij was Jeremy net wakker en dan staat Sneuneus Tim ineens een heel verhaal tegen je te houden dat je verder niet interesseert. :') Het kan nog alle kanten op. Jeremy heeft wel boos zitten mompelen tegen Billy dat Tim niet spoorde, dus wellicht als Tim op een fout moment hysterisch sneu staat te doen, dat Jeremy ontploft. Hoop doet leven en ik zou het wel verwelkomen. Tim. :')

Ik vraag me bij Tim wel af waarom Deborah het zo lang met hem heeft volgehouden. Zij kan toch vast wel iets beters krijgen dan zo'n raar menneke dat zijn shirt uittrekt naast een kassa? Ze is niet afzichtelijk en lijkt best vriendelijk. Hetzelfde voor Megan eigenlijk. Kevin is nou niet bepaald een adonis (of echt verstaanbaar...) en van vriend begreep ik dat Kevin jaren geleden ook altijd vreemdging en waar mogelijk overal zijn lul in hing. :')
SPOILER
Dat doet ie in aflevering 11 dunnetjes over :') (kevin,dan)
RedWhiteArmy1983maandag 2 april 2018 @ 19:35
Vanmiddag aflevering 11 gezien en een kleine promo naar aflevering 12...

SPOILER
Blijkt dat er dus in aflevering 12 nůg een kampvuur te komen. :o
Dr.Mikeymaandag 2 april 2018 @ 19:40
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 17:21 schreef F1gamer het volgende:

[..]

SPOILER
Dat doet ie in aflevering 11 dunnetjes over :') (kevin,dan)
overdrijf niet zo hij staat heel even met een andere dame te praten.
_-_ratjetoe_-_maandag 2 april 2018 @ 19:44
Maar met die verleidsters valt toch ook niets te beginnen? Echt bizarre oppervlakkigheid. Alleen die Inge lijkt me nog een beetje in staat tot een normaal gesprek.
Halconmaandag 2 april 2018 @ 19:49
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 19:44 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Maar met die verleidsters valt toch ook niets te beginnen? Echt bizarre oppervlakkigheid. Alleen die Inge lijkt me nog een beetje in staat tot een normaal gesprek.
En Mezdi, Tim, Jeremy en Kevin zijn daar wel toe in staat?
ButtonenLiverpoolfanmaandag 2 april 2018 @ 20:13


Ik vind zulke interviews best wel interessant. Zo zie je maar dat verleiders amper interesse hebben in de dames. Geef ze eens ongelijk. Debora en DaniŽlle(discutabel) zijn de enige die een beetje interessant/aantrekkelijk zijn.

Zelfde geldt voor de verleidsters ,maar die hebben sws een te grote ego om voor iemand te gaan.
Halconmaandag 2 april 2018 @ 20:15
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 20:13 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:

Ik vind zulke interviews best wel interessant. Zo zie je maar dat verleiders amper interesse hebben in de dames. Geef ze eens ongelijk. Debora en DaniŽlle(discutabel) zijn de enige die een beetje interessant/aantrekkelijk zijn.
De bedoeling is toch ook een beetje dat de koppels in een vrij extreme setting op de proef worden gesteld, d.w.z. dat er mannen en vrouwen interesse in ze tonen die normaliter geen interesse zouden hebben?
_-_ratjetoe_-_maandag 2 april 2018 @ 20:18
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 19:49 schreef Halcon het volgende:

[..]

En Mezdi, Tim, Jeremy en Kevin zijn daar wel toe in staat?
Mezdi wel denk ik, maar zijn arrogantie zit wat in de weg. Jeremy geen idee, want die heeft dus niemand om een gesprek mee te voeren.
ButtonenLiverpoolfanmaandag 2 april 2018 @ 20:32
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 20:15 schreef Halcon het volgende:

[..]

De bedoeling is toch ook een beetje dat de koppels in een vrij extreme setting op de proef worden gesteld, d.w.z. dat er mannen en vrouwen interesse in ze tonen die normaliter geen interesse zouden hebben?
Dat klopt zeker, echter lijkt het alsof de meeste verleiders/verleidsters het anders zien. Ik denk dat ze het in het begin nog wel probeerden, maar na een tijdje het opgaven/geen zin meer hadden(door bepaalde redenen) en de rest van de dagen gewoon zagen als feestjes en een vakantie. Bij de verleiders zijn Gino en Fabrizio de enige die het nog proberen. En wat Fabrizio doet kan je amper verleiden noemen.

Bij de verleidsters zie je dat bepaalde personen(Zwanetta en die getinte) amper meer in beeld komen. Het lijkt sws alsof de sfeer bij beide kampen elke aflevering slechter wordt en dat de koppels moeten zorgen voor actie in plaats van de verleiders en verleidsters.

[ Bericht 0% gewijzigd door ButtonenLiverpoolfan op 02-04-2018 20:55:27 ]
Halconmaandag 2 april 2018 @ 20:51
Bij "Zie ze liegen" wel gehoord dat de sfeer onderling soms niet best was. Dat is ook niet heel raar natuurlijk. Je ziet daar met 'n stel aandachtshoeren in een resort en je mag verder niet naar buiten o.i.d. Vraag me af wat je de hele dag moet doen als je geen connectie hebt met een van de bezette deelnemers.

Dat wegsturen was misschien zo slecht nog niet. Zwanetta zie je amper inderdaad, geldt ook voor bijvoorbeeld Tijs. En wat bv. Kevin daar komt doen, is me helemaal een raadsel.
Physsicmaandag 2 april 2018 @ 20:59
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 23:47 schreef Athenais het volgende:

[..]

Ja, die ja! In dat seizoen had je ook nog verleiders van dik in de dertig en die resorts waren een stuk minder luxe dan nu.

SPOILER
Dit seizoen is wel voor het eerst dat ik een favoriet heb: Jeremy :D . Ik hoop dat die kerel een goed boek bij zich heeft want hij lijkt zich echt continu kapot te vervelen. Ik zou het wel prachtig vinden als hij ineens ontploft omdat hij het gemauw van Tim en/of van die verleidsters zat is. Ik vind Vanessa wel een ontzettende zeikerd, net als die verleidsters. :@ .
De dates waren naar mijn mening dan weer wel vaak uitbundiger.
Halconmaandag 2 april 2018 @ 21:14
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 20:59 schreef Physsic het volgende:

[..]

De dates waren naar mijn mening dan weer wel vaak uitbundiger.
Het duurde toen toch wel langer vaak voor het fout ging?
Tim86maandag 2 april 2018 @ 21:26
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 20:59 schreef Physsic het volgende:

[..]

De dates waren naar mijn mening dan weer wel vaak uitbundiger.
Ja, die dates stellen echt niks meer voor. Alles draait nu gewoon om feestjes in de villa, waarin er ook altijd maar dezelfde koppeltjes zijn.

En als dat een keer niet zo is dan worden de verleiders jaloers..tja
Athenaismaandag 2 april 2018 @ 21:26
Het allereerste seizoen op zich wel ja. Zat wel net wat meer een spelelement in wat het wel grappiger maakte en, maar dat is meer wat ik zo opgraaf en terug zie op youtube: de nieuwere seizoenen lijken eigenlijk braver. Het zit allemaal iets gelikter in elkaar maar zoiets als een Gringo zie je niet meer.

In the end is natuurlijk allemaal niet wat je noemt diepgaande tv, maar wel kostelijk vermaak wat mij betreft.
SEMTEXmaandag 2 april 2018 @ 23:32
Wat is die Temptation Talk met Tim ver-schrik-kelijk awkward...
Dr.Mikeymaandag 2 april 2018 @ 23:36
wat mij wel stoort bii zowel Temptation als bij Expeditie Robinson dat ze bij beide programma's net doen alsof ze het uitgevonden hebben terwijl beide eerder ook al op andere zenders te zien geweest zijn.
Halcondinsdag 3 april 2018 @ 00:17
quote:
13s.gif Op maandag 2 april 2018 23:32 schreef SEMTEX het volgende:
Wat is die Temptation Talk met Tim ver-schrik-kelijk awkward...
Ja. :{ Hij is wel genezen van alle aandacht. :')
Physsicdinsdag 3 april 2018 @ 00:36
quote:
0s.gif Op zondag 1 april 2018 23:54 schreef Halcon het volgende:

[..]

In mijn perceptie wat meer normale lui ook onder de verleiders die daar kwamen voor de lol i.p.v. van figuren die daar alleen maar zitten om daarna te kunnen gaan vloggen.

Ik heb werkelijk geen idee hoe die Jeremy door de screening is gekomen. Hij zit er duidelijk om zich te bewijzen naar Vanessa toe en verveelt zich de tering inderdaad. Heb het idee dat "Jer" ook niet zo goed op kan schieten met Mezdi en Tim. Die verleidsters moeten in plaats van te zeiken maar wat beter hun best doen. Da's hun job. Zij moeten versieren, niet omgekeerd.

Vanessa. Tsja... ze heeft 'n beetje een rare bek, maar wel een mooi figuur natuurlijk.
Ja, maar dat valt me vooral dit jaar op! Alsof ze heel slecht zijn gecast ofzo, maar misschien is het doel van het programma inmiddels ook wel te bekend om nog goede verleid(st)ers aan te trekken..
Na jouw opmerking snap ik ook wat mogelijk de reden is van dat 2-jarige vlogverbod in het contract van TI: ze zijn bang dat verleid(st)ers alleen meedoen om daarna populair vlogger te worden?

Jeremy zit daar inderdaad duidelijk niet voor zichzelf of voor zijn plezier. :N
Physsicdinsdag 3 april 2018 @ 00:38
quote:
13s.gif Op maandag 2 april 2018 23:32 schreef SEMTEX het volgende:
Wat is die Temptation Talk met Tim ver-schrik-kelijk awkward...
Hij ziet er daar ook fysiek heel slecht uit. Bleek en vermoeid.

Ik zag jou trouwens gisteren ook al voorbij komen in een topic over het eerste seizoen van TI. :D
Halcondinsdag 3 april 2018 @ 00:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 00:36 schreef Physsic het volgende:

[..]

Ja, maar dat valt me vooral dit jaar op! Alsof ze heel slecht zijn gecast ofzo, maar misschien is het doel van het programma inmiddels ook wel te bekend om nog goede verleid(st)ers aan te trekken..
Na jouw opmerking snap ik ook wat mogelijk de reden is van dat 2-jarige vlogverbod in het contract van TI: ze zijn bang dat verleid(st)ers alleen meedoen om daarna populair vlogger te worden?

Jeremy zit daar inderdaad duidelijk niet voor zichzelf of voor zijn plezier. :N
Dat zou best kunnen ja. Vorig jaar zijn ze allemaal direct begonnen met vloggen en dat trekt nu dan wel een ander publiek aan.

Die rapper bijvoorbeeld lijkt er vooral te zitten om wat bekender te worden. En zo zullen er nog wel meer zijn.

Qua spel wordt het dan wel minder inderdaad. Helemaal als je het vergelijkt met eerdere seizoenen. Toen was het echt toewerken naar de dreamdate, nu is het vooral vechten voor aandacht.

Waarmee het programma niet perse slechter is geworden. Ik kijk omdat ik het simpel en onderhoudend vermaak vind en die behoefte vult het nog altijd meer dan prima in.
SEMTEXdinsdag 3 april 2018 @ 06:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 00:17 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ja. :{ Hij is wel genezen van alle aandacht. :')
Het was bijna een 'hoe brengen we een toch al labiel iemand naar het randje van de afgrond'...
SEMTEXdinsdag 3 april 2018 @ 06:13
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 00:38 schreef Physsic het volgende:

Ik zag jou trouwens gisteren ook al voorbij komen in een topic over het eerste seizoen van TI. :D
:D
Check this out:
quote.jpg
Geen idee welke fokker dit is, maar ook dit ging over T.I. :D
RedWhiteArmy1983dinsdag 3 april 2018 @ 14:08
quote:
0s.gif Op maandag 2 april 2018 20:51 schreef Halcon het volgende:
Dat wegsturen was misschien zo slecht nog niet. Zwanetta zie je amper inderdaad, geldt ook voor bijvoorbeeld Tijs. En wat bv. Kevin daar komt doen, is me helemaal een raadsel.
Zoals idd eerder in dit topic gezegd werd over de "oude" seizoenen: toen werden er nog verleid(st)ers weggestemd. Imo een goede zet als ze dit ook weer invoeren voor volgend seizoen. Tenminste een nieuw "spelelement", dan weten alle verleid(st)ers dat ze er ook ťcht voor moeten gaan, en ter voorkoming dat sommigen er voor spek en bonen wat bij hangen tijdens de laatste dagen.

quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 00:42 schreef Halcon het volgende:
Helemaal als je het vergelijkt met eerdere seizoenen. Toen was het echt toewerken naar de dreamdate, nu is het vooral vechten voor aandacht. Waarmee het programma niet perse slechter is geworden.
Klopt helemaal wat je zegt w.b. dreamdate (oude seizoenen) en aandacht (nieuwe seizoenen). Dit seizoen is het woord "dreamdate" immers nog niet een keer gevallen. En het komt ook o.a. door de opkomst van social media, wat an sich al aandachttrekkerij is, en waarop verleid(st)ers zich in de periode dat alles wordt uitgezonden zich kunnen profileren (en ook gaan vloggen, ook al zou dat niet mogen :? ), ook al spelen ze op een gegeven moment geen belangrijke rol meer tijdens latere afleveringen van TI. Dat had je een jaar of 15 geleden niet of veel minder.
Wuwwadinsdag 3 april 2018 @ 14:47
quote:
13s.gif Op dinsdag 3 april 2018 06:12 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Het was bijna een 'hoe brengen we een toch al labiel iemand naar het randje van de afgrond'...
Welkom bij RTL. Waar Rick Brandsteder je de ethische maat neemt en waar we allemaal hard kunnen lachen om iemand die buiten de lijnen kleurt en hier spijt van heeft.
Ang3ldinsdag 3 april 2018 @ 14:56
quote:
1s.gif Op maandag 2 april 2018 19:40 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

overdrijf niet zo hij staat heel even met een andere dame te praten.
Dan weet ik niet welke afl 11 jij hebt gezien :D
Want hij heeft wel degelijk gelijk.
Ang3ldinsdag 3 april 2018 @ 14:58
quote:
13s.gif Op dinsdag 3 april 2018 06:12 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Het was bijna een 'hoe brengen we een toch al labiel iemand naar het randje van de afgrond'...
Hoe meer social media een rol gaat spelen in levens, hoe "gevaarlijker" dit sort programma's worden voor de toekomst van de deelnemers en verleid(st)ers.
20100dinsdag 3 april 2018 @ 16:26
'Temptation'-Cherish geeft toe wat iedereen (behalve Tim) al wist: "Ik voelde zelfs geen sprankeltje verliefdheid"

https://www.hln.be/showbi(...)rliefdheid~a5e1ca09/
Ang3ldinsdag 3 april 2018 @ 16:38
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 16:26 schreef 20100 het volgende:
'Temptation'-Cherish geeft toe wat iedereen (behalve Tim) al wist: "Ik voelde zelfs geen sprankeltje verliefdheid"

https://www.hln.be/showbi(...)rliefdheid~a5e1ca09/
Ik hoop wel echt dat dit soort dingen nog IN de show uitgemeten worden. :D
NothingHappeneddinsdag 3 april 2018 @ 16:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 16:26 schreef 20100 het volgende:
'Temptation'-Cherish geeft toe wat iedereen (behalve Tim) al wist: "Ik voelde zelfs geen sprankeltje verliefdheid"

https://www.hln.be/showbi(...)rliefdheid~a5e1ca09/
Wow :*

“Een bloedzuiger”
“Die je er niet afkrijgt...”
“...lijm...”

:W
Wuwwadinsdag 3 april 2018 @ 17:05
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 16:38 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Ik hoop wel echt dat dit soort dingen nog IN de show uitgemeten worden. :D
Daar kun je wel op rekenen ja. Ik denk dat we Tim de komende weken nog ff op de nachtbewaking moeten zetten, want die gaat door de hele Benelux uitgelachen worden. Het wordt in ieder geval de opbouw van de laatste paar afleveringen, de rest gaat als een nachtkaars uit. (Mezdi/Danielle is op een dood spoor (Mezdi kan nog onberekenbaar op een verleidster klimmen na het laatste kampvuur), Megan-Joshua en Kevin-Chloe is verre van interessant, en Vanessa en Jeremy)
Ticootjedinsdag 3 april 2018 @ 18:07
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 16:26 schreef 20100 het volgende:
'Temptation'-Cherish geeft toe wat iedereen (behalve Tim) al wist: "Ik voelde zelfs geen sprankeltje verliefdheid"

https://www.hln.be/showbi(...)rliefdheid~a5e1ca09/
Cherish vond m wel degelijk leuk in het begin, tot ze inzag dat hij koek koek is.
Physsicdinsdag 3 april 2018 @ 18:11
quote:
2s.gif Op dinsdag 3 april 2018 06:13 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

:D
Check this out:
[ afbeelding ]
Geen idee welke fokker dit is, maar ook dit ging over T.I. :D
Haha, populair.
Wuwwadinsdag 3 april 2018 @ 18:28
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 18:07 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Cherish vond m wel degelijk leuk in het begin, tot ze inzag dat hij koek koek is.
Ja tuurlijk, wij hebben het hier al weken over, daar gebeurt het in twee/drie dagen. Iemand dan al 'schat' noemen enz.
Wat Jeremy zegt, gozer is gewoon niet goed joh. Flink gepest in zijn jeugd waarschijnlijk, wat je terugziet in zijn sociale gedrag.
RedWhiteArmy1983dinsdag 3 april 2018 @ 18:30
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 16:26 schreef 20100 het volgende:
'Temptation'-Cherish geeft toe wat iedereen (behalve Tim) al wist: "Ik voelde zelfs geen sprankeltje verliefdheid"

https://www.hln.be/showbi(...)rliefdheid~a5e1ca09/
^O^ _O_
Physsicdinsdag 3 april 2018 @ 18:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 16:26 schreef 20100 het volgende:
'Temptation'-Cherish geeft toe wat iedereen (behalve Tim) al wist: "Ik voelde zelfs geen sprankeltje verliefdheid"

https://www.hln.be/showbi(...)rliefdheid~a5e1ca09/
#metoo is Cherish volledig ontgaan... Dat is toch wel een prestatie.
_-_ratjetoe_-_dinsdag 3 april 2018 @ 20:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 16:26 schreef 20100 het volgende:
'Temptation'-Cherish geeft toe wat iedereen (behalve Tim) al wist: "Ik voelde zelfs geen sprankeltje verliefdheid"

https://www.hln.be/showbi(...)rliefdheid~a5e1ca09/
De totale vernedering van Tim op transnationale televisie gaat nog even door. Zet die jongen maar op suicide watch.
Physsicdinsdag 3 april 2018 @ 21:19
quote:
15s.gif Op dinsdag 3 april 2018 20:51 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

De totale vernedering van Tim op transnationale televisie gaat nog even door. Zet die jongen maar op suicide watch.
Daar ga je al. Met spoed opgenomen.

https://www.telegraaf.nl/(...)en-in-het-ziekenhuis

;)
RedWhiteArmy1983dinsdag 3 april 2018 @ 22:28
Kwam net deze tegen van den Tim:
tt3.png

:+ :')
Aardbeientaartjesdinsdag 3 april 2018 @ 22:36
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 16:54 schreef NothingHappened het volgende:

[..]

Wow :*

“Een bloedzuiger”
“Die je er niet afkrijgt...”
“...lijm...”

:W
Het is echt een zielige kneus, ook hoe hij Deborah heeft behandeld echt geen woorden voor.

Maar op de een of andere manier vind ik dit ook weer sneu 😂 heb niet het gevoel dat hij dit allemaal aan gaat kunnen.
moemoedinsdag 3 april 2018 @ 23:02
SPOILER
https://www.nu.nl/achterk(...)estigen-relatie.html Dit betekent dat hij niet zal eindigen met Danielle? Of wie zal het zeggen :+.
DKUpdinsdag 3 april 2018 @ 23:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 22:28 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Kwam net deze tegen van den Tim:
[ afbeelding ]

:+ :')
Timtation :D
Dr.Mikeydinsdag 3 april 2018 @ 23:45
Physsicwoensdag 4 april 2018 @ 00:07
quote:
14s.gif Op dinsdag 3 april 2018 23:02 schreef moemoe het volgende:
SPOILER
https://www.nu.nl/achterk(...)estigen-relatie.html Dit betekent dat hij niet zal eindigen met Danielle? Of wie zal het zeggen :+.
SPOILER
Bij Goedele on Top kreeg ik met Danielle echt het idee dat zij en Mezdi (weer) samenzijn of dat ze het op zijn minst overweegt.


[ Bericht 0% gewijzigd door Physsic op 04-04-2018 00:35:14 ]
Wuwwawoensdag 4 april 2018 @ 09:14
quote:
1s.gif Op dinsdag 3 april 2018 22:36 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Het is echt een zielige kneus, ook hoe hij Deborah heeft behandeld echt geen woorden voor.

Maar op de een of andere manier vind ik dit ook weer sneu 😂 heb niet het gevoel dat hij dit allemaal aan gaat kunnen.
Het is iemand die gewoon wat sociale basisvaardigheden ontbeert, waarschijnlijk omdat hij vroeger weinig vrienden heeft gehad/die lessen nooit van moeders heeft geleerd.
Zoals hij in dat hutje zat samen met Cherish met een boodschap richting Debbra Leemans. 99 van de 100 mensen vinden dat een respectloze klap in het gezicht, hij bedoelt dat niet zo en voelt zich 'mans' dat hij open zijn verliefde gevoel op tafel gooit.
Ang3lwoensdag 4 april 2018 @ 09:50
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2018 09:14 schreef Wuwwa het volgende:

[..]

Het is iemand die gewoon wat sociale basisvaardigheden ontbeert, waarschijnlijk omdat hij vroeger weinig vrienden heeft gehad/die lessen nooit van moeders heeft geleerd.
Zoals hij in dat hutje zat samen met Cherish met een boodschap richting Debbra Leemans. 99 van de 100 mensen vinden dat een respectloze klap in het gezicht, hij bedoelt dat niet zo en voelt zich 'mans' dat hij open zijn verliefde gevoel op tafel gooit.
Volgens mij is t qua EQ (en misschien ook wel IQ) idd echt nog een kind van een jaar of 10. Het lijkt er op alsof hij zich totaal niet beseft dat wat hij doet niet door de beugel kan. Zijn gedrag is als dat van een kind dat gewoon handelt en niet nadenkt en zich van geen kwaad bewust is.
StretchingKoalawoensdag 4 april 2018 @ 11:39
Het is gewoon een zeer matig jaar.

Tim is een 10 jarig mannetje wat nooit mee had mogen doen
Jeremy...een zak zout is intressanter
Mezdi, wat een eng mannetje.
Kevin, tot mijn verbazing komt die nog bijna het beste uit de verf nu het einde nadert...nuff said

Danielle....dat accent :x.
Deborah...goed dat haar een leven met die kleuter bespaard is
Megan...tja....tikkeltje naÔef zullen we maar zeggen
Vanessa..zelden iemand zo lijsig en sloom zien praten. De saaiheid straalt van dat stel af samen

Ik amuseer me echter prima met pulp dus blijf lekker Temp Island & Love Island kijken O-)
Ticootjewoensdag 4 april 2018 @ 11:43
Megan :’) het is goed dat er ondertitels zijn.
Wuwwawoensdag 4 april 2018 @ 12:08
https://www.vijf.be/video/temptation-island/9-days-of-timtation
DKUpwoensdag 4 april 2018 @ 12:27
Mezdi is zijn rijbewijs kwijt.
quote:
Deelnemer Temptation Island verspeelt rijbewijs door filmpjes op Instagram

Temptation Island-deelnemer Mezdi uit Heerenveen, is op een wel heel sullige manier zijn rijbewijs kwijtgeraakt. Het was voor de politie een koud kunstje om de 21-jarige af te straffen nadat de roekeloze automobilist filmpjes van gevaarlijke verkeerscapriolen op zijn eigen Instagram had gezet.

De man beging allerlei overtredingen op de A32 bij Heerenveen terwijl hij zichzelf en zijn rijgedrag aan het filmen was. De jonge automobilist haalde onder meer rechts in en passeerde een auto over de vluchtstrook. De beelden zette hij vervolgens op zijn Instagramaccount, waardoor hij de politie zelf het bewijs leverde van zijn wangedrag.

Ernstig
De Fries moet nu verplicht een verkeerscursus volgen, en die bovendien zelf betalen. Verder kreeg hij een aantal bekeuringen voor de overtredingen. Volgens de politie gebeurt het vaker dat mensen worden beboet na filmjes op sociale media, maar grijpt de politie voornamelijk in als het gaat om ernstige verkeersovertredingen.

https://www.ad.nl/binnenl(...)-instagram~afa9e010/
DKUpwoensdag 4 april 2018 @ 12:32
quote:
Briljant :D _O-
Magicawoensdag 4 april 2018 @ 12:34
quote:
9s.gif Op woensdag 4 april 2018 12:27 schreef DKUp het volgende:
Mezdi is zijn rijbewijs kwijt.

[..]

Hahaha wat een idioot
DKUpwoensdag 4 april 2018 @ 12:36
quote:
13s.gif Op woensdag 4 april 2018 12:34 schreef -Magica- het volgende:

[..]

Hahaha wat een idioot
quote:
Negeert Temptation-Mezdi rijverbod politie?

Woensdagochtend wordt bekend dat Temptation Island-deelnemer Mezdi zijn rijbewijs kwijt is. Toch deelt de snelheidsduivel nu een opvallende video op zijn Instagram. De Fries is opnieuw de auto ingestapt.

De 21-jarige Mezdi is te zien in de bestuurdersstoel van zijn auto. Het is niet duidelijk of hij ook echt aan het rijden is. Wel is te zien dat zijn knipperlicht aanstaat, wat zou kunnen betekenen dat hij stilstaat voor een stoplicht. Ook is te zien hoe er een telefoon wordt gebruikt achter het stuur. Het is niet duidelijk wie de video maakt, maar de video is gedeeld op het Instagramaccount van Mezdi. Als de Fries ervoor kiest om zonder rijbewijs toch de auto te besturen, riskeert hij een gevangenisstraf van twee weken.

Woensdagochtend wordt duidelijk dat Mezdi per direct zijn rijbewijs moet inleveren, een boete van 1134 euro krijgt en verplicht een meerdaagse cursus moet volgen en deze zelf moet betalen.

RTL Boulevard brengt vorige maand de beelden die Mezdi zelf livestreamde via zijn Instagram. Daarop is te zien dat hij bizarre capriolen uithaalt op de Friese snelwegen.

https://www.rtlboulevard.(...)di-rijverbod-politie
Wat een debiel als dit waar is :+
Aardbeientaartjeswoensdag 4 april 2018 @ 14:59
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2018 11:39 schreef StretchingKoala het volgende:
Het is gewoon een zeer matig jaar.

Tim is een 10 jarig mannetje wat nooit mee had mogen doen
Jeremy...een zak zout is intressanter
Mezdi, wat een eng mannetje.
Kevin, tot mijn verbazing komt die nog bijna het beste uit de verf nu het einde nadert...nuff said

Danielle....dat accent :x.
Deborah...goed dat haar een leven met die kleuter bespaard is
Megan...tja....tikkeltje naÔef zullen we maar zeggen
Vanessa..zelden iemand zo lijsig en sloom zien praten. De saaiheid straalt van dat stel af samen

Ik amuseer me echter prima met pulp dus blijf lekker Temp Island & Love Island kijken O-)
Het is een prima jaar. Maar als Tim er niet was, dan was het stukken saaier geweest denk ik.
Ang3lwoensdag 4 april 2018 @ 15:00
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2018 14:59 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Het is een prima jaar. Maar als Tim er niet was, dan was het stukken saaier geweest denk ik.
Dan hadden ze Mezdi meer gepusht om vreemd te gaan :D
Halconwoensdag 4 april 2018 @ 18:21
quote:
0s.gif Op dinsdag 3 april 2018 14:08 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:

[..]

Zoals idd eerder in dit topic gezegd werd over de "oude" seizoenen: toen werden er nog verleid(st)ers weggestemd. Imo een goede zet als ze dit ook weer invoeren voor volgend seizoen. Tenminste een nieuw "spelelement", dan weten alle verleid(st)ers dat ze er ook ťcht voor moeten gaan, en ter voorkoming dat sommigen er voor spek en bonen wat bij hangen tijdens de laatste dagen.

[..]

Klopt helemaal wat je zegt w.b. dreamdate (oude seizoenen) en aandacht (nieuwe seizoenen). Dit seizoen is het woord "dreamdate" immers nog niet een keer gevallen. En het komt ook o.a. door de opkomst van social media, wat an sich al aandachttrekkerij is, en waarop verleid(st)ers zich in de periode dat alles wordt uitgezonden zich kunnen profileren (en ook gaan vloggen, ook al zou dat niet mogen :? ), ook al spelen ze op een gegeven moment geen belangrijke rol meer tijdens latere afleveringen van TI. Dat had je een jaar of 15 geleden niet of veel minder.
Van mij mag dat stemmen ook wel weer terug. Mensen zonder enige functie in het programma, werk je dan weg.

Die 'dreamdate' was voorheen wel de ultieme uitdaging. Het werd opgebouwd richting die date en daar moest het dan fout lopen.

Tegenwoordig halen de meeste deelnemers zo'n dreamdate ook niet zonder een scheve schaats te rijden.

Zou dat ook niet iets te maken hebben met de casting in combinatie met de lui die zich aanbieden?
Halconwoensdag 4 april 2018 @ 19:32
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2018 11:39 schreef StretchingKoala het volgende:
Het is gewoon een zeer matig jaar.

Tim is een 10 jarig mannetje wat nooit mee had mogen doen
Jeremy...een zak zout is intressanter
Mezdi, wat een eng mannetje.
Kevin, tot mijn verbazing komt die nog bijna het beste uit de verf nu het einde nadert...nuff said

Danielle....dat accent :x.
Deborah...goed dat haar een leven met die kleuter bespaard is
Megan...tja....tikkeltje naÔef zullen we maar zeggen
Vanessa..zelden iemand zo lijsig en sloom zien praten. De saaiheid straalt van dat stel af samen

Ik amuseer me echter prima met pulp dus blijf lekker Temp Island & Love Island kijken O-)
Zo'n Tim zorgt er wel voor dat mensen blijven kijken. Hij is vreselijk irritant, maar je hebt ook mensen nodig die door kijkers op 'n bepaalde manier irritant gevonden worden. Kevin is het zekerheidje. Als ze alle drie zich braaf gedragen, zou hij de fout in gaan. Sowieso, om het met zijn eigen woorden te zeggen.
-Strawberry-donderdag 5 april 2018 @ 08:44
Tim is een soort amoureuze narcist denk ik. Hecht zich niet echt, maar heeft wel waanideeŽn van de perfecte liefde. Laat zich daar ook volledig door leiden en oude relaties lijken hem weinig meer te doen. Het is geen oprechte liefde.
RedWhiteArmy1983donderdag 5 april 2018 @ 08:50
quote:
0s.gif Op woensdag 4 april 2018 18:21 schreef Halcon het volgende:

[..]

Van mij mag dat stemmen ook wel weer terug. Mensen zonder enige functie in het programma, werk je dan weg.

Die 'dreamdate' was voorheen wel de ultieme uitdaging. Het werd opgebouwd richting die date en daar moest het dan fout lopen.

Tegenwoordig halen de meeste deelnemers zo'n dreamdate ook niet zonder een scheve schaats te rijden.

Zou dat ook niet iets te maken hebben met de casting in combinatie met de lui die zich aanbieden?
Klopt wat je zegt.
Casting zal er idd een groot deel mee te maken hebben ja. De meeste deelnemers van de nieuwe seizoenen zijn (in vergelijking met de oudere seizoenen) jonger, denken wat primitiever, iets hoger tokkie gehalte, zo'n mensen gaan over het algemeen eerder de fout in... Je ziet ook dat ze tegenwoordig op een andere manier casten dan 10 ŗ 15 jaar terug (plakplaatjes etc.).
_-_ratjetoe_-_donderdag 5 april 2018 @ 09:01
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 08:50 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:

[..]

Klopt wat je zegt.
Casting zal er idd een groot deel mee te maken hebben ja. De meeste deelnemers van de nieuwe seizoenen zijn (in vergelijking met de oudere seizoenen) jonger, denken wat primitiever, iets hoger tokkie gehalte, zo'n mensen gaan over het algemeen eerder de fout in... Je ziet ook dat ze tegenwoordig op een andere manier casten dan 10 ŗ 15 jaar terug (plakplaatjes etc.).
Dat laatste is gewoon een trend in de samenleving, daar zullen ze niet bewust op casten.

Maar ben het er wel mee eens. Is natuurlijk moeilijk in te schatten hoe relaties en mensen zich ontwikkelen op Temptation island, maar die inschatting is in dit geval wel slecht gemaakt.
DuvelDuveldonderdag 5 april 2018 @ 09:16
Deborah bij Goedele Liekens :@

Ik begin haar wel leuk te vinden eigenlijk
20100donderdag 5 april 2018 @ 11:58
Nu aflevering 12 aan het kijken
dikkedanieldonderdag 5 april 2018 @ 13:15
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 11:58 schreef 20100 het volgende:
Nu aflevering 12 aan het kijken
Ok, en wat heb je aan voor kleding?
_-_ratjetoe_-_donderdag 5 april 2018 @ 14:00
quote:
17s.gif Op donderdag 5 april 2018 09:16 schreef DuvelDuvel het volgende:
Deborah bij Goedele Liekens :@

Ik begin haar wel leuk te vinden eigenlijk
Nou ze is vrijgezel (neem ik aan), sla je slag.
tralalaladonderdag 5 april 2018 @ 14:36
SPOILER
Het is nu gewoon ťťn groot seksfeest. :')
20100donderdag 5 april 2018 @ 15:10
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 13:15 schreef dikkedaniel het volgende:

[..]

Ok, en wat heb je aan voor kleding?
ik ben naakt lekker fapje machen op debbra
DKUpdonderdag 5 april 2018 @ 15:13
Vraag over aflevering 12
SPOILER
Heeft DaniŽlle seks?
20100donderdag 5 april 2018 @ 15:17
quote:
11s.gif Op donderdag 5 april 2018 15:13 schreef DKUp het volgende:
Vraag over aflevering 12
SPOILER
Heeft DaniŽlle seks?
nope
DKUpdonderdag 5 april 2018 @ 15:20
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 15:17 schreef 20100 het volgende:

[..]

nope
Okť, ik keek bij dat stukje niet helemaal goed mee :D
Ticootjedonderdag 5 april 2018 @ 15:59
Ik kijk ff goedele on top met danielle. Het lijkt gewoon alsof ze toch nog bij Mezdi is.
Physsicdonderdag 5 april 2018 @ 17:21
quote:
11s.gif Op donderdag 5 april 2018 15:13 schreef DKUp het volgende:
Vraag over aflevering 12
SPOILER
Heeft DaniŽlle seks?
SPOILER
Zullen we nooit weten. Misschien heeft ze gebruik gemaakt van de stroomuitval.
DKUpdonderdag 5 april 2018 @ 17:22
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 17:21 schreef Physsic het volgende:

[..]

SPOILER
Zullen we nooit weten. Misschien heeft ze gebruik gemaakt van de stroomuitval.
SPOILER
Blackout Genot :B
Physsicdonderdag 5 april 2018 @ 17:23
Aflevering 12
SPOILER
Die chloe is toch wel minstens zo naief als Megan..

20100donderdag 5 april 2018 @ 17:26
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 17:23 schreef Physsic het volgende:
Aflevering 12
SPOILER
Die chloe is toch wel minstens zo naief als Megan..

Nog veel erger man, wat een dom kind jezus op zijn paard
20100donderdag 5 april 2018 @ 17:43
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 17:21 schreef Physsic het volgende:

[..]

SPOILER
Zullen we nooit weten. Misschien heeft ze gebruik gemaakt van de stroomuitval.
Als er gebatst wordt dan zullen ze wel de beelden tonen, als ze geheimzinnig doen dan is er niks gebeurd
Dr.Mikeydonderdag 5 april 2018 @ 17:45
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 17:21 schreef Physsic het volgende:

[..]

SPOILER
Zullen we nooit weten. Misschien heeft ze gebruik gemaakt van de stroomuitval.
Fake denk ik :

SPOILER
was nep en mooi in elkaar gemonteerd. Danielle Mezdi Kevin Megan Tim en Deborah allemaal net op dat moment alleen met verleiders alleen op de kamer volgens de montage net iets te toevallig.
-Strawberry-donderdag 5 april 2018 @ 19:42
quote:
17s.gif Op donderdag 5 april 2018 09:16 schreef DuvelDuvel het volgende:
Deborah bij Goedele Liekens :@

Ik begin haar wel leuk te vinden eigenlijk
Lief leuk meisje ja.
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 19:43
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 08:50 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:

[..]

Klopt wat je zegt.
Casting zal er idd een groot deel mee te maken hebben ja. De meeste deelnemers van de nieuwe seizoenen zijn (in vergelijking met de oudere seizoenen) jonger, denken wat primitiever, iets hoger tokkie gehalte, zo'n mensen gaan over het algemeen eerder de fout in... Je ziet ook dat ze tegenwoordig op een andere manier casten dan 10 ŗ 15 jaar terug (plakplaatjes etc.).
Eens, al denk ik dat plakplaatjes nu wat meer in de mode zijn dan 10 - 15 jaar geleden. Wel casten ze (of: moeten ze het doen met) jongere lui dan voorheen. Toen had je vaak wat oudere verleiders die ook echt een spel speelden.

Nu zwaait bv. Daniella vooral even met haar tieten en billen en dan lebbert Mezdi haar af. Weet me ook wel voor de geest te halen dat toen soms iemand die van bil wilde gaan echt even werd afgewezen. Da's nu bijna ondenkbaar.
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 19:45
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 15:59 schreef Ticootje het volgende:
Ik kijk ff goedele on top met danielle. Het lijkt gewoon alsof ze toch nog bij Mezdi is.
Die twee kunnen volgens mij niet echt met elkaar, maar vooral ook niet zonder elkaar. Allebei ook even fout bezig eigenlijk, waar je van Mezdi nog kunt zeggen dat 'ie dat op een gegeven moment wel begrijpt.

Vraag me ook wel oprecht af of die jongen helemaal in orde is.
-Strawberry-donderdag 5 april 2018 @ 19:46
Nu al medelijden met chloe. Volgens mij wel een lief meisje, te goed voor Kevin.
Ticootjedonderdag 5 april 2018 @ 19:46
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 19:45 schreef Halcon het volgende:

[..]

Die twee kunnen volgens mij niet echt met elkaar, maar vooral ook niet zonder elkaar. Allebei ook even fout bezig eigenlijk, waar je van Mezdi nog kunt zeggen dat 'ie dat op een gegeven moment wel begrijpt.

Vraag me ook wel oprecht af of die jongen helemaal in orde is.
En danielle heeft serieuze issues.
-Strawberry-donderdag 5 april 2018 @ 19:47
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 19:45 schreef Halcon het volgende:

[..]

Die twee kunnen volgens mij niet echt met elkaar, maar vooral ook niet zonder elkaar. Allebei ook even fout bezig eigenlijk, waar je van Mezdi nog kunt zeggen dat 'ie dat op een gegeven moment wel begrijpt.

Vraag me ook wel oprecht af of die jongen helemaal in orde is.
Danielle doet niet zoveel fout... ja, die tattoo is dubieus maar niet als ze totaal niks voelt voor die verleider, wat tot nu toe ook zo lijkt.
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 19:48
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 19:46 schreef Ticootje het volgende:

[..]

En danielle heeft serieuze issues.
Ja, zij ook. Met dat respect en disrespect de hele tijd. Hoe beter Mezdi zich gedraagt, hoe meer het haar lijkt te irriteren. Lijkt erop dat ze gruwelijk baalt dat ze eigenlijk amper reden heeft om nog even met Fabrizio in de koffer te duiken.
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 19:49
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 19:47 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Danielle doet niet zoveel fout... ja, die tattoo is dubieus maar niet als ze totaal niks voelt voor die verleider, wat tot nu toe ook zo lijkt.
Ze hangt constant om die gast heen. Hij is wel te beschouwen als 'haar Temptation'. Een jeukterm, maar je snapt vast wat ik bedoel. Ook als je zijn opmerkingen (die heeft zij dan niet gehoord, maar toch...) erbij hoort. Voor hem was het wel even als 'n hondje die tegen 'n paaltje pist om zijn territorium af te bakenen.

Het is overigens een ontzettend lelijke tattoo. Lijkt net zoals hij 'm met een potje inkt en een passer heeft gezet in een dronken bui.
-Strawberry-donderdag 5 april 2018 @ 19:51
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 19:49 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ze hangt constant om die gast heen. Hij is wel te beschouwen als 'haar Temptation'. Een jeukterm, maar je snapt vast wat ik bedoel. Ook als je zijn opmerkingen (die heeft zij dan niet gehoord, maar toch...) erbij hoort. Voor hem was het wel even als 'n hondje die tegen 'n paaltje pist om zijn territorium af te bakenen.

Het is overigens een ontzettend lelijke tattoo. Lijkt net zoals hij 'm met een potje inkt en een passer heeft gezet in een dronken bui.
Het gaat uiteindelijk om haar. Tot nu toe lijkt hij vooral keihard in de friendzone te zitten en dat kan zo aseksueel zijn als wat.

Maar het is wel een lelijke tattoo ja.
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 19:54
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 19:51 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Het gaat uiteindelijk om haar. Tot nu toe lijkt hij vooral keihard in de friendzone te zitten en dat kan zo aseksueel zijn als wat.

Maar het is wel een lelijke tattoo ja.
Mijn inschatting, voor wat het waard is, is dat ze het best wel met hem zou kunnen. Daarna heeft hij het zelf een beetje verknald met zijn jaloerse gedoe.
SPOILER
Maar dat lijkt in aflevering 12 weer goed te komen
Feit is in elk geval dat hij nu met Pommeline is, dus relatiemateriaal zal het allemaal niet geweest zijn.
-Strawberry-donderdag 5 april 2018 @ 19:57
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 19:54 schreef Halcon het volgende:

[..]

Mijn inschatting, voor wat het waard is, is dat ze het best wel met hem zou kunnen. Daarna heeft hij het zelf een beetje verknald met zijn jaloerse gedoe.
SPOILER
Maar dat lijkt in aflevering 12 weer goed te komen
Feit is in elk geval dat hij nu met Pommeline is, dus relatiemateriaal zal het allemaal niet geweest zijn.
SPOILER
Dat is waar. Maar... toen was het voor haar al lang klaar en niet meer te redden. Dat zie ik dus niet als een fout van haar kant. Ze was ook al veel eerder klaar met hem. Voor de tattoo al. Het enige wat wellicht te intiem was is het dansen dan, maar daar houdt zij een andere moraal op na. Ze deed dat ook totaal niet sneaky.
Maar goed, ik vind haar daarom niet zo fout als Mezdi.
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 19:59
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 19:57 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

SPOILER
Dat is waar. Maar... toen was het voor haar al lang klaar en niet meer te redden. Dat zie ik dus niet als een fout van haar kant. Ze was ook al veel eerder klaar met hem. Voor de tattoo al. Het enige wat wellicht te intiem was is het dansen dan, maar daar houdt zij een andere moraal op na. Ze deed dat ook totaal niet sneaky.
Maar goed, ik vind haar daarom niet zo fout als Mezdi.
Da's een mening hŤ.

SPOILER
Ik vind ze allebei fout, waarbij ik dan wel weer vind dat hij dat in lijkt te zien. Zij lijkt me zo'n type dat graag een scheve schaats wil rijden, maar alleen als ze dat hem in zijn schoenen kan schuiven.

Wie weet is dat leugentje over zoenen met Denisa haar "reddingsboei".


[ Bericht 6% gewijzigd door zoem op 05-04-2018 20:39:16 ]
Anneloosdonderdag 5 april 2018 @ 20:04
Ik ben benieuwd wat deze avond gaat brengen.. ook al heb ik videoland.. wil het fok temptation a la fok debakel niet missen :') :')
-Strawberry-donderdag 5 april 2018 @ 20:26
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 19:59 schreef Halcon het volgende:

[..]

Da's een mening hŤ.

SPOILER
Ik vind ze allebei fout, waarbij ik dan wel weer vind dat hij dat in lijkt te zien. Zij lijkt me zo'n type dat graag een scheve schaats wil rijden, maar alleen als ze dat hem in zijn schoenen kan schuiven.

Wie weet is dat leugentje over zoenen met Denisa haar "reddingsboei".
Daarom ‘ik vind’ ;)

Bij hem heb ik juist het gevoel dat hij de schuld bij haar probeert te leggen om we zelf beter uit te komen.

[ Bericht 7% gewijzigd door zoem op 05-04-2018 20:39:28 ]
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 20:30
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:26 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Daarom ‘ik vind’ ;)

Bij hem heb ik juist het gevoel dat hij de schuld bij haar probeert te leggen om we zelf beter uit te komen.
SPOILER
Mwah. Hij heeft wel een aantal keren geroepen dat 'ie te ver is gegaan e.d. Ik vind wel dat hij zichzelf een beetje een imago als psychologisch master brain probeert aan te meten om daarmee zijn gekloot in het begin "goed te praten".

Die leugendetector maakte het allemaal niet veel beter voor hem. Nu zegt me dat niet alles, maar deze jongen lijkt toch soms in zijn eigen leugens te geloven.


[ Bericht 7% gewijzigd door zoem op 05-04-2018 20:39:05 ]
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 20:33
Deborah ;( Hoe dom ben je dan om haar zo simpel naast je neer te leggen.
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 20:35
Danielle :') Dat is juist het programma muts.
F1gamerdonderdag 5 april 2018 @ 20:37
Heej zoem kan je de post van Halcon (die boven jou post zit) in een spoiler tag zetten. Er zit info over de aflevering die nu pas wordt uitgezonden
Anneloosdonderdag 5 april 2018 @ 20:39
Ben ik nu gek of kijk ik nu een aflevering die al is uitgezonden?
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 20:39
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:39 schreef Anneloos het volgende:
Ben ik nu gek of kijk ik nu een aflevering die al is uitgezonden?
Al op internet gekeken zeker?
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 20:40
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:37 schreef F1gamer het volgende:
Heej zoem kan je de post van Halcon (die boven jou post zit) in een spoiler tag zetten. Er zit info over de aflevering die nu pas wordt uitgezonden
Done. Ik had het niet eens door omdat het nogal vage verhaallijnen waren.
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:39 schreef Anneloos het volgende:
Ben ik nu gek of kijk ik nu een aflevering die al is uitgezonden?
Nieuwe aflevering, tenzij je al online hebt gekeken.
Anneloosdonderdag 5 april 2018 @ 20:40
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:39 schreef Halcon het volgende:

[..]

Al op internet gekeken zeker?
De aflevering die nu wordt uitgezonden is 11.. online is 12 al beschikbaar maar ik dacht die deze week zou worden uitgezonden
F1gamerdonderdag 5 april 2018 @ 20:41
cloe is echt naief
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 20:41
Dit wordt zeker een saaie aflevering..
ButtonenLiverpoolfandonderdag 5 april 2018 @ 20:41
Zie Cherish liegen😂😂
Anneloosdonderdag 5 april 2018 @ 20:41
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:41 schreef F1gamer het volgende:
cloe is echt naief
Ja echt niet normaal
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 20:41
Chloe noemt het al verliefd zelfs
F1gamerdonderdag 5 april 2018 @ 20:42
We hebben de vrouwelijke Tim gevonden
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 20:42
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:41 schreef Vlicious87 het volgende:
Dit wordt zeker een saaie aflevering..
SPOILER
Ja en de volgende ook. Misschien toch net iets teveel afleveringen met die extra afleveringen en al dat geouwehoer eromheen?
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 20:43
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 20:44
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:41 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:
Zie Cherish liegen😂😂
Was t al bekend dan dat ze niks meer hebben of heb ik iets anders gemist? :P
ButtonenLiverpoolfandonderdag 5 april 2018 @ 20:44
Het is best wel vreemd en verbazingwekkend dat Kevin tot nu toe het normaalst gedraagt van de koppels. In het begin gedroeg hij zich zwak maar ik vind hem wel tof op dit moment.
ButtonenLiverpoolfandonderdag 5 april 2018 @ 20:45
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:44 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]

Was t al bekend dan dat ze niks meer hebben of heb ik iets anders gemist? :P
Yup
Anneloosdonderdag 5 april 2018 @ 20:46
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:44 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:
Het is best wel vreemd en verbazingwekkend dat Kevin tot nu toe het normaalst gedraagt van de koppels. In het begin gedroeg hij zich zwak maar ik vind hem wel tof op dit moment.
Tof? Vind je? Het is echt een kwal? Hij heeft weer een meisje bespeeld.. keer op keer.
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 20:46
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:44 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:
Het is best wel vreemd en verbazingwekkend dat Kevin tot nu toe het normaalst gedraagt van de koppels. In het begin gedroeg hij zich zwak maar ik vind hem wel tof op dit moment.
Ja. Komt helemaal niet slecht over eigenlijk. Niet zo'n randdebiel als Tim, niet zo'n psycho als Mezdi en hij doet net even wat gezelliger dan Jer(emy).
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 20:46
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:46 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Tof? Vind je? Het is echt een kwal? Hij bespeeld weer een meisje.. keer op keer.
Hij bespeelt een meisje? Zij begrijpt volgens mij gewoon niet zo goed haar rol als verleider en loopt veel te hard van stapel. Hij is er vrij duidelijk en eerlijk over.
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 20:47
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:46 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Tof? Vind je? Het is echt een kwal? Hij bespeeld weer een meisje.. keer op keer.
Inderdaad. Kevin is nu een wolf in schaapskleren. Hij blijft die onbetrouwbare, hypocriete jongen uit de eerste afleveringen.
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 20:48
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:46 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Tof? Vind je? Het is echt een kwal? Hij heeft weer een meisje bespeeld.. keer op keer.
Nou..vind dit niet echt bespelen. Hij heeft echt 0,0 moeite hoeven doen voor Cloe :P.
Anneloosdonderdag 5 april 2018 @ 20:50
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:48 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]

Nou..vind dit niet echt bespelen. Hij heeft echt 0,0 moeite hoeven doen voor Cloe :P.
True, naÔef en dom wel.. heerlijk hoe zij ‘de verleidster’ speelt maar hij haar in bed heeft gepraat
RickoKundonderdag 5 april 2018 @ 20:53
Waar komen deze users ineens vandaan?
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 20:53
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:50 schreef Anneloos het volgende:

[..]

True, naÔef en dom wel.. heerlijk hoe zij ‘de verleidster’ speelt maar hij haar in bed heeft gepraat
Hij doet toch niks in feite? Hij had alleen de geniale openingszin dat hij z'n vorige vriendin al eens heeft bedrogen met een griet die Chloe heet.

Sindsdien is ze met geen stok uit zijn kamer weg te slaan en loopt ze (tot vervelens toe) te drammen hoe serieus het voor haar is, dat ze een relatie wil, etc. Terwijl ze het voor het programma niet meer hoeft te doen, want de relatie Kevin - Megan was al kapot toen ze in het programma kwam.
Wereldgozerdonderdag 5 april 2018 @ 20:57
Leugendetectorgeneuzel :')
ja_okay_whateverdonderdag 5 april 2018 @ 20:58
Argh, wat een kutgeluid!
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 20:58
I have to insert the detector..please bend over :P
Wereldgozerdonderdag 5 april 2018 @ 20:58
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:58 schreef ja_okay_whatever het volgende:
Argh, wat een kutgeluid!
Dit ja :') Goeie editing
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 20:58
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 20:57 schreef Wereldgozer het volgende:
Leugendetectorgeneuzel :')
Je moet wat om de boel op te naaien.
JaneDoedonderdag 5 april 2018 @ 20:58
juli 1994 :')
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 20:59
Wat een bout vragen zeg net...
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 21:00
Jeremy faalt 2x _O-
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 21:01
Die dame is toch pas tevreden als hij vreemd gaat :')
JaneDoedonderdag 5 april 2018 @ 21:01
die naar binnen gedeukte billen, wie was dat?
ButtonenLiverpoolfandonderdag 5 april 2018 @ 21:02
Wat een faalhaas is Chloe toch. Erger dan Fabrizio
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 21:03
Yasmine zegt het even _O_
F1gamerdonderdag 5 april 2018 @ 21:04
Yasmine snapt het.

Kevin is gewoon p Temptation de bloemetjes buiten aan het zetten
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 21:05
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:02 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:
Wat een faalhaas is Chloe toch. Erger dan Fabrizio
Chloe is zeker naief, maar Kevin laat zich weer van zijn slechtste kant zien. Zonde hoe hij de ene na de andere 'relatie' verbrast.
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 21:06
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:05 schreef zoem het volgende:

[..]

Chloe is zeker naief, maar Kevin laat zich weer van zijn slechtste kant zien. Zonde hoe hij de ene na de andere 'relatie' verbrast.
Of hij heeft gewoon niet zoveel zin in een relatie met Chloe?
ButtonenLiverpoolfandonderdag 5 april 2018 @ 21:07
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:05 schreef zoem het volgende:

[..]

Chloe is zeker naief, maar Kevin laat zich weer van zijn slechtste kant zien. Zonde hoe hij de ene na de andere 'relatie' verbrast.
Ik zie gewoon iemand die plezier heeft. Kunnen de andere deelnemers wat van leren. Het is niet alsof hij in een relatie zit.
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 21:07
Ach ja.. wie zegt dat die resultaten correct zijn of alleen om ervoor te zorgen dat er meer actie komt..
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 21:09
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:07 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:

[..]

Ik zie gewoon iemand die plezier heeft. Kunnen de andere deelnemers wat van leren. Het is niet alsof hij in een relatie zit.
Natuurlijk, maar het zou in ieder geval niet mijn persoonlijkheid zijn om (wederom) een loopje te nemen met oprechte gevoelens van een ander.
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 21:09
Kleurplaat wordt gefriendzoned
JaneDoedonderdag 5 april 2018 @ 21:10
denise lijkt op vanessa??
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 21:11
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:09 schreef zoem het volgende:

[..]

Natuurlijk, maar het zou in ieder geval niet mijn persoonlijkheid zijn om (wederom) een loopje te nemen met oprechte gevoelens van een ander.
Ondanks haar constante gedram, heeft hij het nooit over "we gaan een relatie beginnen" of "ik heb de ring al bij me". Ook heeft hij nog niemand uitgenodigd voor een toekomstige bruiloft.

Zij dient zich aan en hij gaat daar - nog vrij aarzelend ook - op in. Daar doet 'ie niet zoveel mis mee. Zou je als man zo bij de vrouwen doen zoals Chloe bij Kevin, dan mag je het zo ongeveer op het politiebureau of in de krant aan de #metoo-beweging uitleggen.
F1gamerdonderdag 5 april 2018 @ 21:11
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:10 schreef JaneDoe het volgende:
denise lijkt op vanessa??
_O-
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 21:11
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:10 schreef JaneDoe het volgende:
denise lijkt op vanessa??
Allebei blond haar :')
ja_okay_whateverdonderdag 5 april 2018 @ 21:12
Een strijdveld vol met billen en tieten. Interessant.
JaneDoedonderdag 5 april 2018 @ 21:12
jeremy lult nu maar wat om open over te komen
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 21:13
Misschien heeft hij nog een sidechick die ook vanessa heet :P.. en die is wel blank.
Wereldgozerdonderdag 5 april 2018 @ 21:14
Gino is een smeerlap
JaneDoedonderdag 5 april 2018 @ 21:14
sjieno die een spel speelt, t zal toch niet? :o
F1gamerdonderdag 5 april 2018 @ 21:15
Dat bed is ook niet heel stevig
JaneDoedonderdag 5 april 2018 @ 21:15
tim wat een stumper _O-
Tinos85donderdag 5 april 2018 @ 21:15
Tim :’)
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 21:16
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:14 schreef Wereldgozer het volgende:
Gino is een smeerlap
Aan zijn kop al zie je dat het een gluiperd is.

Zijn versiertactieken en aanpak zijn zo opzichtig en zo enorm slecht. Dat lukt echt alleen bij Deborah. Zelfs bij Megan zou 'ie een blauwtje lopen.
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 21:17
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:15 schreef F1gamer het volgende:
Dat bed is ook niet heel stevig
Vast een houten bed. Heb je dat al vrij snel.
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 21:19
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:16 schreef Halcon het volgende:

[..]

Aan zijn kop al zie je dat het een gluiperd is.

Zijn versiertactieken en aanpak zijn zo opzichtig en zo enorm slecht. Dat lukt echt alleen bij Deborah. Zelfs bij Megan zou 'ie een blauwtje lopen.
Haha ja. Zijn vieze glimlach verraadt hem.
F1gamerdonderdag 5 april 2018 @ 21:22
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:17 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]

Vast een houten bed. Heb je dat al vrij snel.
Hopelijk wordt zo hard gewipt dat ze door het bed zakken
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 21:24
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:22 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Hopelijk wordt zo hard gewipt dat ze door het bed zakken
Zou een mooi plaatje zijn ja ;)
RickoKundonderdag 5 april 2018 @ 21:25
Die michelle cox is echt een pauper.
JaneDoedonderdag 5 april 2018 @ 21:25
wat krijgen we nou? :D
ButtonenLiverpoolfandonderdag 5 april 2018 @ 21:25
Jeremy is wel een baas
Wereldgozerdonderdag 5 april 2018 @ 21:25
Jeremy :')

Hedde drugs op hedde hedde drugs op
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 21:26
Hahaha... nou volgens mij was hij ook een nerdje hoor.
ja_okay_whateverdonderdag 5 april 2018 @ 21:26
Jeremy kan zichzelf heel goed beheersen, mag Vanessa wel tevreden mee zijn.
F1gamerdonderdag 5 april 2018 @ 21:27
Inge the voice of reason
Anneloosdonderdag 5 april 2018 @ 21:27
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:25 schreef Wereldgozer het volgende:
Jeremy :')

Hedde drugs op hedde hedde drugs op
Dat vind ik zo’n naar filmpje. Beetje eng van ook
Anneloosdonderdag 5 april 2018 @ 21:27
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:27 schreef F1gamer het volgende:
Inge the voice of reason
Dat is zo’n vervelende draak met haar 3000 peuken in der bek stem. Zal vast wel aardig zijn.. ze kunnen het goed editen
JaneDoedonderdag 5 april 2018 @ 21:27
heeft hij dat gezegd?! _O- :')
ButtonenLiverpoolfandonderdag 5 april 2018 @ 21:28
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:26 schreef ja_okay_whatever het volgende:
Jeremy kan zichzelf heel goed beheersen, mag Vanessa wel tevreden mee zijn.
Die gaat zeiken wanneer ze die beelden ziet
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 21:28
Idd. Hij kan beter opgenomen worden die tim :P
ja_okay_whateverdonderdag 5 april 2018 @ 21:29
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:28 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:

[..]

Die gaat zeiken wanneer ze die beelden ziet
Damned if you do, damned if you don't. :{
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 21:30
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:27 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Dat is zo’n vervelende draak met haar 3000 peuken in der bek stem. Zal vast wel aardig zijn.. ze kunnen het goed editen
Ik vind dat ze er een stuk ouder uitziet dan dat ze werkelijk is en dat overbodige gebruik van Engels is enorm irritant.

Maar, ik denk dat ze wel een prima rol vervult als stoker in het programma.
Aardbeientaartjesdonderdag 5 april 2018 @ 21:30
Die Tim is echt een zielig figuur. Die gaat hier uiteindelijk aan onderdoor. Ook qua publiciteit en reacties op het gedrag.
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 21:30
Tim loopt wel hard van stapel _O-
JaneDoedonderdag 5 april 2018 @ 21:30
cherish zo heerlijk droog
Tinos85donderdag 5 april 2018 @ 21:30
Die jongen is echt niet goed in z’n hoofd _O-
F1gamerdonderdag 5 april 2018 @ 21:31
Nou wat een overwinning, Gino :')
Anneloosdonderdag 5 april 2018 @ 21:31
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:30 schreef Halcon het volgende:

[..]

Ik vind dat ze er een stuk ouder uitziet dan dat ze werkelijk is en dat overbodige gebruik van Engels is enorm irritant.

Maar, ik denk dat ze wel een prima rol vervult als stoker in het programma.
True... (ik gebruik ook overbodig veel engels) >:) maar goed ze hebben weer goed gecast voor hersenloze televisie
JaneDoedonderdag 5 april 2018 @ 21:31
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:30 schreef zoem het volgende:
Tim loopt wel hard van stapel _O-
loopt? usain bolt is er niks bij
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 21:31
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:31 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

loopt? usain bolt is er niks bij
:D
Aardbeientaartjesdonderdag 5 april 2018 @ 21:31
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:30 schreef Tinos85 het volgende:
Die jongen is echt niet goed in z’n hoofd _O-
Nee idd. Vind ook dat RTL best een psychische test mag doen bij kandidaten. Beetje tegen zichzelf beschermen.
Wereldgozerdonderdag 5 april 2018 @ 21:32
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:27 schreef Anneloos het volgende:

[..]

Dat vind ik zo’n naar filmpje. Beetje eng van ook
Klopt. Ik weet nog steeds niet of die vrouw nou acteert of echt helemaal knetter is.
ButtonenLiverpoolfandonderdag 5 april 2018 @ 21:32
De versierings trucs van Gino werken toch wel. Ook al heeft Tim Gino erg geholpen. Ik zie ze niet neuken maar een kusje op de lippen kan zeker gebeuren
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 21:32
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:31 schreef Anneloos het volgende:

[..]

True... (ik gebruik ook overbodig veel engels) >:) maar goed ze hebben weer goed gecast voor hersenloze televisie
Toch geen hele zinnen mag ik hopen?
Aardbeientaartjesdonderdag 5 april 2018 @ 21:33
Tim wil graag seks trouwens, maar no wayyyyy dat Chersish dat wil.
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 21:33
Zou Cherish het toch gaan doen met Tim? Volgens mij zijn ze nog niet zo ver geweest.
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 21:33
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:30 schreef Aardbeientaartjes het volgende:
Die Tim is echt een zielig figuur. Die gaat hier uiteindelijk aan onderdoor. Ook qua publiciteit en reacties op het gedrag.
Tim is echt zwakzinnig. Zuurstoftekort bij z'n geboorte of zo.

*weg*

[ Bericht 6% gewijzigd door zoem op 05-04-2018 21:35:38 ]
F1gamerdonderdag 5 april 2018 @ 21:33
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:32 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:
De versierings trucs van Gino werken toch wel. Ook al heeft Tim Gino erg geholpen. Ik zie ze niet neuken maar een kusje op de lippen kan zeker gebeuren
Hangt af of Deborah voor open staat
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:33 schreef F1gamer het volgende:

[..]

Hangt af of Deborah voor open staat
Of dr benen open staan? :P
Aardbeientaartjesdonderdag 5 april 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:33 schreef Halcon het volgende:

[..]

Tim is echt zwakzinnig. Zuurstoftekort bij z'n geboorte of zo.

*weg*
Nou dat ook weer niet, maar er is wel wat mis met hem. Hij mag wel hulp zoeken.

[ Bericht 6% gewijzigd door zoem op 05-04-2018 21:35:46 ]
Aardbeientaartjesdonderdag 5 april 2018 @ 21:34
Die Chloe is ook echt dom.
JaneDoedonderdag 5 april 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:33 schreef Aardbeientaartjes het volgende:
Tim wil graag seks trouwens, maar no wayyyyy dat Chersish dat wil.
als cherish zou willen was t al lang en breed gebeurd
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 21:34
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:32 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:
De versierings trucs van Gino werken toch wel. Ook al heeft Tim Gino erg geholpen. Ik zie ze niet neuken maar een kusje op de lippen kan zeker gebeuren
Ze is ook gewoon ontzettend naÔef om te denken dat Gino serieus een luisterend oor is. Het enige wat je die kerel mee moet geven, is dat 'ie ontzettend veel geduld heeft om de hele tijd dat gezeik over die randdebiel met z'n dooie rat op z'n kop moet aanhoren.

Maar hij zal ook weinig keuze hebben.
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 21:35
Zo die gaan los :P
ja_okay_whateverdonderdag 5 april 2018 @ 21:35
Suske en Wiske gaan weer batsen hoor.
F1gamerdonderdag 5 april 2018 @ 21:35
Die reactie van Kevin _O-
ButtonenLiverpoolfandonderdag 5 april 2018 @ 21:35
Dit valt me dan weer tegen van Kevin
JaneDoedonderdag 5 april 2018 @ 21:35
kevin :') tot zover rustig aan doen
Aardbeientaartjesdonderdag 5 april 2018 @ 21:35
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:34 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

als cherish zou willen was t al lang en breed gebeurd
100% idd. Maar denk dat ze hem best wel onaantrekkelijk vindt.
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 21:36
quote:
1s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:34 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

als cherish zou willen was t al lang en breed gebeurd
Het zou wat zijn als ze zich niet laat poken door hem en dan op de laatste dag, als iedereen bij elkaar komt, met met Gino of zo gaat liggen ketsen.
zoemdonderdag 5 april 2018 @ 21:36
Wait wat wut, dat ging me te snel. Wie zei nou tegen wie: "volgens mij wil je mn pik?"
Vlicious87donderdag 5 april 2018 @ 21:36
Batsen om t batsen dus :P
Halcondonderdag 5 april 2018 @ 21:37
quote:
0s.gif Op donderdag 5 april 2018 21:36 schreef zoem het volgende:
Wait wat wut, dat ging me te snel. Wie zei nou tegen wie: "volgens mij wil je mn pik?"
SPOILER
Joshua tegen Megan.
Het was te zien, maar toch maar even in de spoiler gezet.