FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #855 die geld maken met neerwaartse beweging
ITradedonderdag 29 maart 2018 @ 15:18
image?span=6m&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=EUR&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; CryptoCurrency Market Capitalizations. Bitcoin is bedoeld als betaalmiddel, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus.
In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
De blockchain wordt bijgehouden door zogeheten 'miners'. Deze (groepen van) pc's stoppen transacties in een block en voegen die toe aan de blockchain. De miner die het block uiteindelijk maakt wordt beloond met Bitcoin.
Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en (Leased) Proof of Stake (LPoS of PoS). Wil je meer weten hierover dan ga je dit maar Googlen. :P

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
De verschillen tussen al die coins zijn soms minimaal en soms gigantisch groot. Op de verschillende websites van de coin is informatie te vinden over de technische werking of de visie van het team erachter.

gd_5f2pyoZ8gxwrYhBap_OI50bVaAb1LHOFosDdFyfI.gif?w=320&s=c91eed716989331dbc88262dc07ca9b2
groeten

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via bedrijven of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een bedrijf. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer 3rd party wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Lees hier een uitleg, handleidingen, crypto-woordenboek etc,
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitcoins Kopen en Verkopen met iDEAL, Bancontact of SEPA | LiteBit
Bitonic
Bitcoins kopen - iDEAL, Banktransfer of Creditcard | BTC Direct

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Coinmarketcap.com - CryptoCurrency Market Capitalizations
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin (Bitcoin.org / Bitcoin aanhangers)
/r/btc (Bitcoin.com / Bitcoin Cash aanhangers)

Bitcoin resources (websites)

Bitcoin en belastingaangifte

Bitcoins als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoins en andere cryptovaluta wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro’s) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw ‘coins’ op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw currencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw cryptovaluta in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van Bitcoin of Altcoins
- Open een account op bijv Binance.(Zie hierboven)
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Ether. Kopieer het wallet-adres.
- Koop Ether (bijvoorbeeld bij BTC-direct of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in Ether op Binance. Via de Exchanges kan je Ether kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.

081Magnemite_AG_anime.png
metallicelmodonderdag 29 maart 2018 @ 15:20
Dat klinkt leuke he dat shorten maar daar moet je wel een beetje verstand van hebben lijkt mij anders naai je jezelf vrij snel
#ANONIEMdonderdag 29 maart 2018 @ 15:23
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 15:20 schreef metallicelmo het volgende:
Dat klinkt leuke he dat shorten maar daar moet je wel een beetje verstand van hebben lijkt mij anders naai je jezelf vrij snel
Je hebt mensen die denken te weten wat er gaat gebeuren.

Loze woorden als je er zelf niet naar handelt imo.
genaktdonderdag 29 maart 2018 @ 15:23
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 15:20 schreef metallicelmo het volgende:
Dat klinkt leuke he dat shorten maar daar moet je wel een beetje verstand van hebben lijkt mij anders naai je jezelf vrij snel
Je ziet in crypto dat meeste fibonacci gebruiken. Gewoon resistance levels buy en sell orders zetten.

Lukt niet altijd maar vaak ook wel :)

je kan 51 Percent Crew volgen op youtube heeft leuke en goede filmpjes erover.
#ANONIEMdonderdag 29 maart 2018 @ 15:28
https%3A%2F%2Fblogs-images.forbes.com%2Fgreatspeculations%2Ffiles%2F2018%2F03%2FCRYP-is-bitcoin-pain-almost-finished-03232018-LG-1-e1522271512593.jpg
Afwazigdonderdag 29 maart 2018 @ 15:31
Nu gaan shorten is vragen om een liquidatie.
metallicelmodonderdag 29 maart 2018 @ 15:35
Ik zou best willen traden maar de kans dat ik zelf iets fout doe waardoor ik uiteindelijk met minder coins kom te zitten is toch best groot dus ik waag me er maar niet aan. Al die TA gurus hebben ook allemaal een eigen chart en denken dingen te zien. Tot nu kan ik de personen die op zich redelijk in de buurt zitten qua voorspelling op één hand tellen
Apekoekdonderdag 29 maart 2018 @ 15:42
quote:
Wat zegt dit? En hoe zag de grafiek er daarna uit?
Apekoekdonderdag 29 maart 2018 @ 15:53
En hoe kan het eigenlijk dat een bubbel grafiek er altijd hetzelfde uitziet? Voelen we massaal hetzelfde?
Afwazigdonderdag 29 maart 2018 @ 15:54
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 15:53 schreef Apekoek het volgende:
En hoe kan het eigenlijk dat een bubbel grafiek er altijd hetzelfde uitziet? Voelen we massaal hetzelfde?
Met een beetje inzoomen en uitzoomen past er veel. Daarnaast werkt massapsychologie inderdaad zo.
Apekoekdonderdag 29 maart 2018 @ 16:02
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 15:42 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Wat zegt dit? En hoe zag de grafiek er daarna uit?
7dc2bf8b1cbaabef70e88caa53cc89bb.gif

Ok ff 15 jaar je adem inhouden.
Apekoekdonderdag 29 maart 2018 @ 16:03
Zou het ook nog kunnen dat we in de eerste sell off zitten (lollercoasters enzo)
Nappeklapperapperdonderdag 29 maart 2018 @ 16:05
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 15:20 schreef metallicelmo het volgende:
Dat klinkt leuke he dat shorten maar daar moet je wel een beetje verstand van hebben lijkt mij anders naai je jezelf vrij snel
Shorten is niet zo ingewikkeld hoor.

Als je met je euro's een bepaalde coin koopt, ga je er vanuit dat die stijgt.

als jij je ETH omruilt voor BTC hoop je dat BTC stijgt

Als jij denkt dat de koers in euro daalt, kan je shorten door alles te verkopen. Je kan ook margin traden maar dat kan je beter niet doen
crpytoshilldonderdag 29 maart 2018 @ 16:05
btc ziet er niet best uit
crpytoshilldonderdag 29 maart 2018 @ 16:14
mzs komt in de buurt met zn voorspelling. 7100 toch?
Afwazigdonderdag 29 maart 2018 @ 16:28
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:14 schreef crpytoshill het volgende:
mzs komt in de buurt met zn voorspelling. 7100 toch?
Welke van de tientallen voorspellingen?
metallicelmodonderdag 29 maart 2018 @ 16:30
Ik ben nu mentaal wel zover dat ik denk laat maar ff een keer goed klappen zodat alle josti's eruit zijn, dan kunnen we opnieuw beginnen
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 16:33
Ik haal niet graag mijn gelijk. Maar lage 7k wordt helaas realiteit.
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 16:34
Double bottom 7.3k wel de wens van de bulls trouwens.
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 16:35
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:33 schreef Manzonderschouders het volgende:
Ik haal niet graag mijn gelijk.
Make that the cat wise.
chroestjovdonderdag 29 maart 2018 @ 16:37
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 15:31 schreef Afwazig het volgende:
Nu gaan shorten is vragen om een liquidatie.
Als het doel is om de middag wat kleur te geven door wat adrenaline door je lijf te laten vloeien, is het wel aan te raden.
blackmoredonderdag 29 maart 2018 @ 16:37
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:35 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Make that the cat wise.
Natte cat?
Apekoekdonderdag 29 maart 2018 @ 16:39
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:30 schreef metallicelmo het volgende:
Ik ben nu mentaal wel zover dat ik denk laat maar ff een keer goed klappen zodat alle josti's eruit zijn, dan kunnen we opnieuw beginnen
Ik dacht dat alle jostis er al uit waren, kennelijk willen mensen graag ook nu nog op sell drukken.
metallicelmodonderdag 29 maart 2018 @ 16:40
is dit het moment dat je het spreekwoordelijke bloed in de straten moet kopen?
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 16:42
quote:
11s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:39 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik dacht dat alle jostis er al uit waren, kennelijk willen mensen graag ook nu nog op sell drukken.
Dit zijn ook Whales heh. Het spel is begonnen zoals bij elke grens die gebroken wordt. Of het nu op 10k of 7K is. Whales voeren altijd oorlog, bulls vs bears.

Als die oorlog vandaag stopt zullen we definitief crashen en staan we morgen al op 1K. Dus zolang er een gevecht plaats blijft vinden heb ik hoop.
hodlwavedonderdag 29 maart 2018 @ 16:43
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:40 schreef metallicelmo het volgende:
is dit het moment dat je het spreekwoordelijke bloed in de straten moet kopen?
Beter wachten tot de bodem bereikt is door meteen bij opwaartse trend in te slaan. Veel lager kan je het niet oppakken. En dan maar hopen dat het deze keer écht de bodem was.
TwztIddonderdag 29 maart 2018 @ 16:47
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:42 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Dit zijn ook Whales heh. Het spel is begonnen zoals bij elke grens die gebroken wordt. Of het nu op 10k of 7K is. Whales voeren altijd oorlog, bulls vs bears.

Als die oorlog vandaag stopt zullen we definitief crashen en staan we morgen al op 1K. Dus zolang er een gevecht plaats blijft vinden heb ik hoop.
Als de een wint verliest de ander.

Echt weer een HBO waardige analyse..
Greysdonderdag 29 maart 2018 @ 16:48
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:30 schreef metallicelmo het volgende:
Ik ben nu mentaal wel zover dat ik denk laat maar ff een keer goed klappen zodat alle josti's eruit zijn, dan kunnen we opnieuw beginnen
Ik heb juist liever dat er massaal weer nieuwe josti's in willen.. (Ik neem aan dat josti's gewoon nieuwe mensen zijn zoals wij ook ooit waren? :+ )

Heeft Bitonic/Bl3p eigenlijk ook nog steeds de deur op slot voor nieuwen, net als Bittrex? Voor mijn gevoel gaat het mede kut door al die dichte deuren waardoor nieuw bloedgeld minder makkelijk meedoet.

[ Bericht 5% gewijzigd door Greys op 29-03-2018 17:01:47 ]
Nappeklapperapperdonderdag 29 maart 2018 @ 16:57
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:47 schreef TwztId het volgende:

[..]

Als de een wint verliest de ander.

Echt weer een HBO waardige analyse..
er is een battle gaande!! Het zijn de WHALES!!
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 16:59
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:47 schreef TwztId het volgende:

[..]

Als de een wint verliest de ander.

Echt weer een HBO waardige analyse..
MZS: “Iets wat simpel is kan voor laagopgeleiden moeilijk klinken. Iets wat moeilijk is kan door hoogopgeleiden als simpel worden uitgelegd”

Einstein: “Grote denkers hebben vaak enorme weerstand ontmoet van simpele breinen”
Grrrrrrrrdonderdag 29 maart 2018 @ 17:00
quote:
11s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:39 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik dacht dat alle jostis er al uit waren, kennelijk willen mensen graag ook nu nog op sell drukken.
Waarom zou iemand die vorig jaar een zut BTC gekocht heeft als speculatie voor een prijs van 1K nu niet kunnen besluiten om maar eens wat winst te pakken? Heeft ie z'n inleg keer 7 zien gaan. Ben je dan een josti?
Grrrrrrrrdonderdag 29 maart 2018 @ 17:01
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:59 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

MZS: “Iets wat simpel is kan voor laagopgeleiden moeilijk klinken. Iets wat moeilijk is kan door hoogopgeleiden als simpel worden uitgelegd”

Einstein: “Grote denkers hebben vaak enorme weerstand ontmoet van simpele breinen”
Ik vind wel dat jij jezelf tekort doet als je jezelf met Einstein vergelijkt mang.
hodlwavedonderdag 29 maart 2018 @ 17:03
Wachten tot het op een te laag niveau staat om uit te cashen in de hoop dat het weer moon gaat is ook zo iets. Dan is het nog maar de vraag wie de uiteindelijke josti is.
hodlwavedonderdag 29 maart 2018 @ 17:03
Wat Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr zegt.
TwztIddonderdag 29 maart 2018 @ 17:04
quote:
11s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:48 schreef Greys het volgende:

[..]

Ik heb juist liever dat er massaal weer nieuwe josti's in willen..

Heeft Bitonic/Bl3p eigenlijk ook nog steeds de deur op slot voor nieuwen, net als Bittrex? Voor mijn gevoel gaat het mede kut door al die dichte deuren waardoor nieuw bloedgeld minder makkelijk meedoet.
Bitonic zelf kan je gewoon kopen, is een broker..

Voor hun exchange BL3P heb je momenteel een invite nodig.

De meeste verse instappers kopen toch bij brokers en sturen dan naar Wallet, het exchange verhaal komt wat later meestal.
Nappeklapperapperdonderdag 29 maart 2018 @ 17:06
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:03 schreef hodlwave het volgende:
Wachten tot het op een te laag niveau staat om uit te cashen in de hoop dat het weer moon gaat is ook zo iets. Dan is het nog maar de vraag wie de uiteindelijke josti is.
Je kan idd ook blind zijn voor je verlies nemen. Stel, je bent in januari vol ingestapt in Verge / Tron.

Dan baal je nu ff flink en sluit je je maar aan bij de HODL gang, om samen even lekker uit te huilen
Grrrrrrrrdonderdag 29 maart 2018 @ 17:08
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:06 schreef Nappeklapperapper het volgende:

[..]

Je kan idd ook blind zijn voor je verlies nemen. Stel, je bent in januari vol ingestapt in Verge / Tron.

Dan baal je nu ff flink en sluit je je maar aan bij de HODL gang, om samen even lekker uit te huilen
Het verschil tussen hodlers en bagholders is dan imho ook maar flinterdun. Al werd ik voor soortgelijke uitspraken een tijdje terug wel helemaal afgemaakt. :P
TwztIddonderdag 29 maart 2018 @ 17:08
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:00 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Waarom zou iemand die vorig jaar een zut BTC gekocht heeft als speculatie voor een prijs van 1K nu niet kunnen besluiten om maar eens wat winst te pakken? Heeft ie z'n inleg keer 7 zien gaan. Ben je dan een josti?
Nee niet echt, alsnog dikke profits.

Maar je kan je wel afvragen waarom die iemand niet heeft verkocht in de neerwaartse trend bij bv 15, 11 of 9K..

Allemaal bedragen waar de Bitcoin meer dan een paar dagen op heeft gestaan.
Greysdonderdag 29 maart 2018 @ 17:09
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:04 schreef TwztId het volgende:

[..]

Bitonic zelf kan je gewoon kopen, is een broker..

Voor hun exchange BL3P heb je momenteel een invite nodig.

De meeste verse instappers kopen toch bij brokers en sturen dan naar Wallet, het exchange verhaal komt wat later meestal.
Ah ja wacht, is ook zo, maar Bitonic had alleen het minimum aankoopbedrag flink verhoogd destijds op het moment dat Bl3p dicht ging voor nieuwe aanmeldingen.

Wel apart dat dat bij zowel Bittrex als Bl3p zo enorm lang moet duren voordat voor er nieuwe mensen bij mogen. Nu al maanden.
Grrrrrrrrdonderdag 29 maart 2018 @ 17:10
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:08 schreef TwztId het volgende:

[..]

Nee niet echt, alsnog dikke profits.

Maar je kan je wel afvragen waarom die iemand niet heeft verkocht in de neerwaartse trend bij bv 15, 11 of 9K..

Allemaal bedragen waar de Bitcoin meer dan een paar dagen op heeft gestaan.
Kan een hele rits aan redenen zijn.
TwztIddonderdag 29 maart 2018 @ 17:12
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:09 schreef Greys het volgende:

[..]

Ah ja wacht, is ook zo, maar Bitonic had alleen het minimum aankoopbedrag flink verhoogd destijds op het moment dat Bl3p dicht ging voor nieuwe aanmeldingen.

Wel apart dat dat bij zowel Bittrex als Bl3p zo enorm lang moet duren voordat voor er nieuwe mensen bij mogen. Nu al maanden.
Ja begrijp het ook niet helemaal, ze zullen de server capaciteit en/of de mensen ervoor wel niet hebben ofzo..

Lijkt me dat het inmiddels wel weer wat rustiger is..

Maar goed de rest is volgens mij gewoon open dus mogelijkheden zat lijkt me..
Arba10donderdag 29 maart 2018 @ 17:13
Welke coins zijn goed voor de toekomst
TwztIddonderdag 29 maart 2018 @ 17:14
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:13 schreef Arba10 het volgende:
Welke coins zijn goed voor de toekomst
Vraag voor MzS, dat is de waarzegger.
crpytoshilldonderdag 29 maart 2018 @ 17:15
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:13 schreef Arba10 het volgende:
Welke coins zijn goed voor de toekomst
euro's
metallicelmodonderdag 29 maart 2018 @ 17:18
Ik denk dat zolang er mogelijkheden zijn voor whales om geld te verdienen met longs en shorts dan maakt het ze weinig uit waar de prijs heen gaat denk ik. Sommige mensen verdienen altijd geld wat er ook gebeurd
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 17:20
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:13 schreef Arba10 het volgende:
Welke coins zijn goed voor de toekomst
DYOR :)

Coins waar ik in zit: VEN ICX AION WAN ENJ QASH NCASH MAN CPC UTN TFD

Vanaf NCASH zijn het onderbouwde gokjes. Anderen vind ik zekerheidjes. Niet dat dat bestaat in cryptowereld, maar alles is relatief.

Gewoon zelf echt even inlezen en uitvinden waar jij toekomst in ziet. Nooit iemand blind volgen. Krijg je altijd spijt van.
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 17:24
Ik ga crypto advies geven.

Voor 1 BTC mag je in mijn Telegram groep en leer je alle fijne kneepjes hoe je zelf crypto advies kan gaan geven!

Beslis snel, want met de huidige koersdalingen is het morgen al 3 BTC!
chroestjovdonderdag 29 maart 2018 @ 17:26
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:24 schreef MaGNeT het volgende:
Ik ga crypto advies geven.

Voor 1 BTC mag je in mijn Telegram groep en leer je alle fijne kneepjes hoe je zelf crypto advies kan gaan geven!
Ik doe hetzelfde aanbod, alleen dan voor maar 0.9 BTC.
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 17:28
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:24 schreef MaGNeT het volgende:
Ik ga crypto advies geven.

Voor 1 BTC mag je in mijn Telegram groep en leer je alle fijne kneepjes hoe je zelf crypto advies kan gaan geven!

Beslis snel, want met de huidige koersdalingen is het morgen al 3 BTC!
Ben je wel een professional trader?
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 17:30
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:28 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ben je wel een professional trader?
Koop mijn PDF, daar staat alles in!
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 17:30
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:26 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ik doe hetzelfde aanbod, alleen dan voor maar 0.9 BTC.
Goed advies is duur.
Goedkoop is duurkoop.

Moet ik doorgaan? :P
Greysdonderdag 29 maart 2018 @ 17:33
Ik betaal in frettenvoer!
Grrrrrrrrdonderdag 29 maart 2018 @ 17:34
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:30 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Goed advies is duur.
Goedkoop is duurkoop.

Moet ik doorgaan? :P
You have Lambo sir?
chroestjovdonderdag 29 maart 2018 @ 17:35
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:30 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Goed advies is duur.
Goedkoop is duurkoop.

Moet ik doorgaan? :P
Crypto Advies sell orders

0.90000000 1000
1.00000000 1000

Sell wall staat, ga je advies maar duurder verkopen d.m.v. GGZCoin.
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 17:36
quote:
10s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:33 schreef Greys het volgende:
Ik betaal in frettenvoer!
Is goed :D

Ze eten muizen en kwartels :P

Denk wel dat ik dan een nog grotere vriezer nodig heb.
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 17:37
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:34 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

You have Lambo sir?
Het is niet echt Lambo time ;(

Maarja, alleen UNIVERSAAAAAAAAAAA JAAAAAAAAAAAAA hoeft maar naar ¤0,35 te gaan en ik kan weer 3 Lambo's halen.
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 17:38
Heeft die Man Zonder Ouders eigenlijk een betaalde crypto service?
Greysdonderdag 29 maart 2018 @ 17:40
MaGNeT heeft recalcitrantjes op. _O- _O_
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 17:42
quote:
10s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:40 schreef Greys het volgende:
MaGNeT heeft recalcitrantjes op. _O- _O_
Zo rauw uit de vriezer >:)
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 17:43
Mijn fretje heeft net een overheerlijke bospaddenstoelensoep voor me meegenomen.
Afwazigdonderdag 29 maart 2018 @ 17:43
Verge die alle andere coins overbodig maakt in play. Ik zwaai wel vanaf Jupiter straks :)
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 17:44
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:38 schreef MaGNeT het volgende:
Heeft die Man Zonder Ouders eigenlijk een betaalde crypto service?
Geef lezingen.
Greysdonderdag 29 maart 2018 @ 17:44
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:42 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Zo rauw uit de vriezer >:)
MjeBsWn.gif
Greysdonderdag 29 maart 2018 @ 17:45
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:43 schreef MaGNeT het volgende:
Mijn fretje heeft net een overheerlijke bospaddenstoelensoep voor me meegenomen.
Bedruip je chest ermee.
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 17:45
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:44 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Geef lezingen.
Dikkertje Dap? Of Rupsje Nooitgenoeg?
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 17:48
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:45 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Dikkertje Dap? Of Rupsje Nooitgenoeg?
Vergis je niet in het verhaal daarachter overigens.
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 17:50
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:44 schreef Greys het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Langs m'n chest laten glijden met wat gefrituurde obstinaatjes.
hodlwavedonderdag 29 maart 2018 @ 17:51
Geen vegetarische fretten hebben in 2018. :')
Dicingdonderdag 29 maart 2018 @ 17:52
Ik snap wel dat men wat depri is, maar we zitten nog ruim boven de piek van de eerste bullrun van 2017 ( mei:juni). Als we nu bodemen op die piek en daarna weer rustig doorklimmen is er niets aan het handje..alleen de mensen die hoog in de bull van dec2017 zijn ingestapt hebben wel echt pijn :(

Maar dat ik op 30% van mijn ath sta (ingestapt in de piek van juni) betekent nu nog steeds zijn 2.8x mijn inleg. Jammer dat ik flink wat knakn zie verdampen, ja... heb ik er nog vertrouwen in nu heel veel partijen dit jaar op het punt staan te leveren, zekers!
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 17:53
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:52 schreef Dicing het volgende:
Ik snap wel dat men wat depri is, maar we zitten nog ruim boven de piek van de eerste bullrun van 2017 ( mei:juni). Als we nu bodemen op die piek en daarna weer rustig doorklimmen is er niets aan het handje..alleen de mensen die hoog in de bull van dec2017 zijn ingestapt hebben wel echt pijn :(

Maar dat ik op 30% van mijn ath sta (ingestapt in de piek van juni) betekent nu nog steeds zijn 2.8x mijn inleg. Jammer dat ik flink wat knakn zie verdampen, ja... heb ik er nog vertrouwen in nu heel veel partijen dit jaar op het punt staan te leveren, zekers!
Volgende week:

quote:
Ik snap wel [....] we zitten nog ruim boven de piek van de eerste bullrun van 2011 [....]
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 17:54
quote:
9s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:51 schreef hodlwave het volgende:
Geen vegetarische fretten hebben in 2018. :')
Heb het voorgesteld, verse blaadjes sla voor hun neus gehouden maar ze aten alleen de slak op.
hodlwavedonderdag 29 maart 2018 @ 17:58
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:54 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Heb het voorgesteld, verse blaadjes sla voor hun neus gehouden maar ze aten alleen de slak op.
:D Ben je weleens gebeten door een fret?
chroestjovdonderdag 29 maart 2018 @ 17:58
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:52 schreef Dicing het volgende:
Ik snap wel dat men wat depri is, maar we zitten nog ruim boven de piek van de eerste bullrun van 2017 ( mei:juni). Als we nu bodemen op die piek en daarna weer rustig doorklimmen is er niets aan het handje..alleen de mensen die hoog in de bull van dec2017 zijn ingestapt hebben wel echt pijn :(

Maar dat ik op 30% van mijn ath sta (ingestapt in de piek van juni) betekent nu nog steeds zijn 2.8x mijn inleg. Jammer dat ik flink wat knakn zie verdampen, ja... heb ik er nog vertrouwen in nu heel veel partijen dit jaar op het punt staan te leveren, zekers!
Ik ben mij gewoon rustig aan het voorbereiden op de volgende run, ik ben in augustus begonnen met 250 EUR en door een beetje traden, is dat nu zo'n 5 à 6 BTC aan holdings.
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 18:01
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:58 schreef hodlwave het volgende:

[..]

:D Ben je weleens gebeten door een fret?
Meerdere keren per dag. Komt er ineens een kopje tussen de kussens van m'n bank en happen ze in m'n elleboog. Of in m'n tenen in de hoop dat ik dan achter ze aan ga hollen.

Maar nooit echt hard gebeten, ze kennen hun grenzen. Ze komen ook van een goede fokker (nee, niet Danny) en die heeft ze van pup af aan iedere dag door de handen gehad.

Alleen m'n oude Spike had in het begin wat tijd nodig om te wennen en die besloot dan om z'n tanden in m'n pols te zetten. Hooguit een schrammetje maar loslaten deed hij ook niet. Koud water doet wonderen :P

Een vriendin van me heeft een fret waar ik wel eens op pas. Die hapt echt iedereen keihard en tot bloedens toe, ook haar vriend is niet veilig.
Maar zij of ik kunnen 'm zo oppakken of uitdagen om met de handen te spelen, hij is heel voorzichtig.
hodlwavedonderdag 29 maart 2018 @ 18:05
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 18:01 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Meerdere keren per dag. Komt er ineens een kopje tussen de kussens van m'n bank en happen ze in m'n elleboog. Of in m'n tenen in de hoop dat ik dan achter ze aan ga hollen.

Maar nooit echt hard gebeten.

Alleen m'n oude Spike had in het begin wat tijd nodig om te wennen en die besloot dan om z'n tanden in m'n pols te zetten. Hooguit een schrammetje maar loslaten deed hij ook niet. Koud water doet wonderen :P
Ze zijn dus nog speels ook. Dat is leuk. Je had ook een kudde hamsters kunnen nemen en die massaal in een tredmolen laten rennen. Elektriciteit mee opwekken en dan uiteraard gaan minen. :P
hodlwavedonderdag 29 maart 2018 @ 18:05
Oké, een fret gaat het niet worden, lees ik uit de edit.
hodlwavedonderdag 29 maart 2018 @ 18:06
Zijn er mensen hier die het wachten beu zijn en de neiging tot trading krijgen?
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 18:07
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 18:05 schreef hodlwave het volgende:

[..]

Ze zijn dus nog speels ook. Dat is leuk. Je had ook een kudde hamsters kunnen nemen en die massaal in een tredmolen laten rennen. Elektriciteit mee opwekken en dan uiteraard gaan minen. :P
Als fretten niet eten of slapen dan zijn ze aan het spelen. Net of ze aan de RedBull zitten ook.


Helaas leven die dikke (Spike) en de witte (Yuki) al niet meer.

Teun is dat kleine monster van die goede vriendin.
Hij kan vrij goed moonwalken ook (zie rond 2m40).
Greysdonderdag 29 maart 2018 @ 18:08
Bitfinex
We are pleased to announce a fiat expansion which will see the addition of new fiat markets for BTC, ETH, NEO, EOS and IOTA, together with full support for both GBP and JPY.

https://t.co/EtdZWgyIpe
Dicingdonderdag 29 maart 2018 @ 18:09
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:53 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Volgende week:

[..]

Nou nou nou magnet, niet zo kinderachtig.. er is nog steeds sprake van structurele groei...en zoals ik betoog denk ik niet dat het het einde van crypto is. Dus het casino is nog lang niet gesloten ;)
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 18:13
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 18:09 schreef Dicing het volgende:

[..]

Nou nou nou magnet, niet zo kinderachtig.. er is nog steeds sprake van structurele groei...en zoals ik betoog denk ik niet dat het het einde van crypto is. Dus het casino is nog lang niet gesloten ;)
:P

HODL!

Ik geloof ook dat het wel weer herstelt, anders had ik allang verkocht.
Heb gelukkig genoeg gecasht om het even uit te zingen.
Dicingdonderdag 29 maart 2018 @ 18:23
Mooizo! is je gegunt ook.... is in jouw geval ook geen kinderspel.

In mijn geval moet ik wat langer mijn suzuki alto uit 2004 rondrijden ^^, nee vervelend om 100-en dollars per dag te zien verdampen....aan de andere kant ik had met mezelf afgesproken een substantiële investering te doen met een looptijd tot 2020. En nouja, zolang we niet op 0 staan is het casino nog steeds geopend :D
ITradedonderdag 29 maart 2018 @ 18:25
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 17:08 schreef TwztId het volgende:

[..]

Nee niet echt, alsnog dikke profits.

Maar je kan je wel afvragen waarom die iemand niet heeft verkocht in de neerwaartse trend bij bv 15, 11 of 9K..

Allemaal bedragen waar de Bitcoin meer dan een paar dagen op heeft gestaan.
Jij bent wel uitgestapt toen?
#ANONIEMdonderdag 29 maart 2018 @ 18:25
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 15:42 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Wat zegt dit? En hoe zag de grafiek er daarna uit?
Dat de crypto bubble dezelfde lijn volgt als andere markten. Ik geloof dat dit komt door de menselijke emotie. Ook voor BTC geld dat eerst de overgroote meerderheid het vertrouwen moet verliezen voor we weer rustig kunnen denken aan omhoog gaan
hodlwavedonderdag 29 maart 2018 @ 18:36
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 18:07 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Als fretten niet eten of slapen dan zijn ze aan het spelen. Net of ze aan de RedBull zitten ook.


Helaas leven die dikke (Spike) en de witte (Yuki) al niet meer.

Teun is dat kleine monster van die goede vriendin.
Hij kan vrij goed moonwalken ook (zie rond 2m40).
Die auto. _O- Nooit geweten dat het zulke actieve beestjes waren als huisdier. Erg vermakelijk om te zien.
TwztIddonderdag 29 maart 2018 @ 18:42
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 18:25 schreef ITrade het volgende:

[..]

Jij bent wel uitgestapt toen?
Was het maar zo'n feest, ik heb nooit de kans gehad Bitcoin te kopen bij 1000 euro en zien stijgen naar 15.000.. toen was ik er nog niet mee bezig.
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 18:46
Soms doe je iets slims. 100 Vechain bijgekocht op 2.60
Raskolnikowdonderdag 29 maart 2018 @ 18:46
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 18:46 schreef Manzonderschouders het volgende:
Soms doe je iets slims. 100 Vechain bijgekocht op 2.60
Ja potverdorie! Eerst mij uit VEN praten en dan zelf kopen!
ITradedonderdag 29 maart 2018 @ 18:50
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 18:42 schreef TwztId het volgende:

[..]

Was het maar zo'n feest, ik heb nooit de kans gehad Bitcoin te kopen bij 1000 euro en zien stijgen naar 15.000.. toen was ik er nog niet mee bezig.
Ah oké, maar ik zal kan je wel verklappen dat het niet zo eenvoudig is. Want is dit het juiste moment om te kopen?

Waarom verkoopt dan iemand anders juist die Bitcoin aan mij, weet hij meer misschien?
TwztIddonderdag 29 maart 2018 @ 19:11
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 18:50 schreef ITrade het volgende:

[..]

Ah oké, maar ik zal kan je wel verklappen dat het niet zo eenvoudig is. Want is dit het juiste moment om te kopen?

Waarom verkoopt dan iemand anders juist die Bitcoin aan mij, weet hij meer misschien?
Huh, het verhaal was of iemand die vorig jaar voor 1000 euro een bitcoin had gekocht nu zou verkopen voor 7500, en of dat dom was of niet.

Ik zeg ja, aangezien je een stijgende en dalende lijn heb meegemaakt met meer dan dubbel dat bedrag. Dus 2 kansen bewust laten schieten..

Maar ook een beetje nee, omdat alsnog x7 en hij kan altijd naar 0 zakken.

Maar toch iets meer ja.. :')
metallicelmodonderdag 29 maart 2018 @ 19:17
Het enige waar ik nu af en toe naar kijk is wat doen altcoins qua prijs tegenover de huidige bitcoin prijs en dan vergeleken met vorig jaar. Volgens mij staan de meeste alts nog steeds hoger
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 19:18
ik kijk er steeds minder naar eigenlijk, nog een paar maandjes en ik vergeet het gewoon helemaal
ik zie het wel waar het mogelijk volgend jaar op staat
metallicelmodonderdag 29 maart 2018 @ 19:20
Ja ik moet zeggen dat ik nu al een week mijn Delta app niet heb bekeken want het kan alleen maar slecht nieuws zijn. Ik begin bijna weer FOMO gevoelens te krijgen om hier en daar iets in nieuwe projectjes te stoppen
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 19:22
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 19:20 schreef metallicelmo het volgende:
Ja ik moet zeggen dat ik nu al een week mijn Delta app niet heb bekeken want het kan alleen maar slecht nieuws zijn. Ik begin bijna weer FOMO gevoelens te krijgen om hier en daar iets in nieuwe projectjes te stoppen
ik wacht het weekend nog even af, ik heb nog een paar honderd euro op gdax klaar staan
en dan is het echt klaar met inleggen
Lospedrosadonderdag 29 maart 2018 @ 19:28
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 19:22 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ik wacht het weekend nog even af, ik heb nog een paar honderd euro op gdax klaar staan
en dan is het echt klaar met inleggen
Als je dat nu niet in VEN steekt is al je gechill voor niks geweest toch?
Heb gisteravond nog 1000 bijgekocht (jammerlijk vandaag weer verder gezakt)
ITradedonderdag 29 maart 2018 @ 19:29
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 19:11 schreef TwztId het volgende:

[..]

Huh, het verhaal was of iemand die vorig jaar voor 1000 euro een bitcoin had gekocht nu zou verkopen voor 7500, en of dat dom was of niet.

Ik zeg ja, aangezien je een stijgende en dalende lijn heb meegemaakt met meer dan dubbel dat bedrag. Dus 2 kansen bewust laten schieten..

Maar ook een beetje nee, omdat alsnog x7 en hij kan altijd naar 0 zakken.

Maar toch iets meer ja.. :')
Het probleem is dat je het gewoon alleen achteraf zeker weet wat het beste is.

Volgend jaar rond deze tijd zal je zeggen: Had ik vorig jaar maar een nier verkocht en was ik maar all in op BTC gegaan, die 7k was echt super goedkoop.

Of misschien toch: Had ik maar die zelfde nier verkocht om short te gaan, BTC 7k was gekkenwerk.
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 19:30
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 19:29 schreef ITrade het volgende:

[..]

Het probleem is dat je het gewoon alleen achteraf zeker weet wat het beste is.

Volgend jaar rond deze tijd zal je zeggen: Had ik vorig jaar maar een nier verkocht en was ik maar all in op BTC gegaan, die 7k was echt super goedkoop.

Of misschien toch: Had ik maar die zelfde nier verkocht om short te gaan, BTC 7k was gekkenwerk.
achteraf is het altijd makkelijk lullen natuurlijk vooral voor no coiners:
ja ff snel een paar ruggen pakken.....goedkoop inkopen en dan bij een stijging weer verkopen

maar zo werkt het inderdaad niet
TwztIddonderdag 29 maart 2018 @ 19:31
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 19:22 schreef Predator38 het volgende:

[..]

ik wacht het weekend nog even af, ik heb nog een paar honderd euro op gdax klaar staan
en dan is het echt klaar met inleggen
Dat zeg ik ook elke keer tegen mezelf, maar dan komt me salaris en doe ik toch liever x bedrag door 2 delen en dan 1 helft spaar en eentje Crypto in plaats van alles op spaarrekening.
ITradedonderdag 29 maart 2018 @ 19:32
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 19:30 schreef Predator38 het volgende:

[..]

achteraf is het altijd makkelijk lullen natuurlijk vooral voor no coiners:
ja ff snel een paar ruggen pakken.....goedkoop inkopen en dan bij een stijging weer verkopen

maar zo werkt het inderdaad niet

Zal BTC baghodl een goede vervanging zijn voor mijn nier eigenlijk?
NatteBeverdonderdag 29 maart 2018 @ 19:47
Je kunt wel zien dat MaGNeT zijn baan heeft opgezegd en alle tijd heeft om in dit topique te posten :D O+ #lofit
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 20:02
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 19:47 schreef NatteBever het volgende:
Je kunt wel zien dat MaGNeT zijn baan heeft opgezegd en alle tijd heeft om in dit topique te posten :D O+ #lofit
Vandaag was een uitzondering, ik post juist minder vaak in dit topic :P

Maar true, kom wel aan andere dingen toe.
Ikea Besta mod hack TV / HiFi meubel inmiddels ook klaar en ingericht.
Lospedrosadonderdag 29 maart 2018 @ 20:09
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:02 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Vandaag was een uitzondering, ik post juist minder vaak in dit topic :P

Maar true, kom wel aan andere dingen toe.
Ikea Besta mod hack TV / HiFi meubel inmiddels ook klaar en ingericht.
Dan ging ik liever fijn een dagje werken 😋
JeSuisDroppiedonderdag 29 maart 2018 @ 20:10
Ik moet wel werken al mijn centen weg teringzooi
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 20:14
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:10 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Ik moet wel werken al mijn centen weg teringzooi
hahahahahahahahaha

ik ben ook al met pensioen :D
Dribbel_donderdag 29 maart 2018 @ 20:17
Iemand nog een Bl3p invite nodig ?
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 20:17
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:17 schreef Dribbel_ het volgende:
Iemand nog een Bl3p invite nodig ?
yes please !

de vorigen werkten allemaal niet helaas :(
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 20:18
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:09 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Dan ging ik liever fijn een dagje werken 😋
Nee joh, meer tijd voor hobby's, huisdieren en Ikea kastjes verbouwen :P
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 20:18
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:18 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nee joh, meer tijd voor hobby's, huisdieren en Ikea kastjes verbouwen :P
beter dan werken idd :D
althans als je mijn werk van vroeger had....8 uur per dag verplicht tussen de ambtenaren achter het bureau :(
Lospedrosadonderdag 29 maart 2018 @ 20:19
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:18 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Nee joh, meer tijd voor hobby's, huisdieren en Ikea kastjes verbouwen :P
Ik ga serieus liever werken, mits voldoende tijd voor hobby en sport 😁
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 20:25
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:19 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik ga serieus liever werken, mits voldoende tijd voor hobby en sport 😁
:P

Ben de laatste tijd ook weer wat vaker bij vrienden aan het werk.
Morgen ff 20 meter TV-kabel aanleggen door een oude boerderij.

Levert niets op, behalve dat ik hen over een maand weer hard nodig heb zodra ik m'n sleutel krijg :P

Oh ja, en hoef morgen niet te koken :P

#lammetjes O+

edit: nee, die eten we niet op

[ Bericht 8% gewijzigd door TheFreshPrince op 29-03-2018 20:30:38 ]
Jed1Gamdonderdag 29 maart 2018 @ 20:26
dooie coins
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 20:28
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:17 schreef Dribbel_ het volgende:
Iemand nog een Bl3p invite nodig ?
Ik zoek ook nog steeds :D
Dribbel_donderdag 29 maart 2018 @ 20:37
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:28 schreef Kyran het volgende:

[..]

Ik zoek ook nog steeds :D
Iemand was je net voor, maar mocht ik er nog een keer 1 hebben dan stuur ik je een DM :)
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 20:37
quote:
14s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:37 schreef Dribbel_ het volgende:

[..]

Iemand was je net voor, maar mocht ik er nog een keer 1 hebben dan stuur ik je een DM :)
Thanks!
crpytoshilldonderdag 29 maart 2018 @ 20:50
DZeZZEBX0AA6GZx.jpg

nu en 2013.
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 20:52
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:50 schreef crpytoshill het volgende:
[ afbeelding ]

nu en 2013.
en het geloof daalt ook al naar het niveau van 2013 _O-
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 20:55
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:50 schreef crpytoshill het volgende:
[ afbeelding ]

nu en 2013.
Dit zijn echt zulke nutteloze grafieken. Als je maar hard genoeg zoekt dan vind je wel vergelijken of delen die je over elkaar kan leggen.

Zelfde met die TA gasten die bepaalde stukken vergelijken beweren dat wij moon gaan of juist naar $1000 gaan ... Compleet nutteloos, compleet uit de lucht gegrepen. Niemand weet wat er gaat gebeuren en dat is moeilijk te accepteren.
The_Yakuzadonderdag 29 maart 2018 @ 20:56
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:55 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit zijn echt zulke nutteloze grafieken. Als je maar hard genoeg zoekt dan vind je wel vergelijken of delen die je over elkaar kan leggen.

Zelfde met die TA gasten die bepaalde stukken vergelijken beweren dat wij moon gaan of juist naar $1000 gaan ... Compleet nutteloos, compleet uit de lucht gegrepen. Niemand weet wat er gaat gebeuren en dat is moeilijk te accepteren.
Idd; je kan de ene net zo gaan inpassen op de andere. Als je goed zoekt en vervolgens het passend gaat maken, kun je vast ook de afgelegde route van de pakjesboot van Sinterklaas plotten op BTC
JeSuisDroppiedonderdag 29 maart 2018 @ 20:57
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:55 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit zijn echt zulke nutteloze grafieken. Als je maar hard genoeg zoekt dan vind je wel vergelijken of delen die je over elkaar kan leggen.

Zelfde met die TA gasten die bepaalde stukken vergelijken beweren dat wij moon gaan of juist naar $1000 gaan ... Compleet nutteloos, compleet uit de lucht gegrepen. Niemand weet wat er gaat gebeuren en dat is moeilijk te accepteren.
We gaan terug naar 4K.
crpytoshilldonderdag 29 maart 2018 @ 20:57
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:55 schreef Kyran het volgende:

[..]

Dit zijn echt zulke nutteloze grafieken. Als je maar hard genoeg zoekt dan vind je wel vergelijken of delen die je over elkaar kan leggen.

Zelfde met die TA gasten die bepaalde stukken vergelijken beweren dat wij moon gaan of juist naar $1000 gaan ... Compleet nutteloos, compleet uit de lucht gegrepen. Niemand weet wat er gaat gebeuren en dat is moeilijk te accepteren.
sorry dat de prijs overeen komt. niet boos worden he?
Dribbel_donderdag 29 maart 2018 @ 20:59
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:57 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

sorry dat de prijs overeen komt. niet boos worden he?
Als ook die eerste stijging overeen kwam had je nog een leuk plaatje gehad. Maar wat deed 2013 in dat eerste gedeelte?

Blijkbaar iets wat totaal niet in dat plaatje past.
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 20:59
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:57 schreef crpytoshill het volgende:

[..]

sorry dat de prijs overeen komt. niet boos worden he?
Niks met boos worden te maken. Je kan overal dit soort grafieken vinden, ene legt het over A en zegt 20k andere legt het over B en zegt 2k. Gaat gewoon nergens over. Iedereen knipt, plakt, zoomt in en zoomt uit zoals het hun uitkomt om hun eigen idee / mening te bevestigen.
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 21:00
quote:
10s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:59 schreef Dribbel_ het volgende:

[..]

Als ook die eerste stijging overeen kwam had je nog een leuk plaatje gehad. Maar wat deed 2013 in dat eerste gedeelte?

Blijkbaar iets wat totaal niet in dat plaatje past.
Dit. Iedereen pakt stukken van grafieken en blijft in- en uitzoomen totdat iets overeenkomt.
crpytoshilldonderdag 29 maart 2018 @ 21:01
quote:
10s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:59 schreef Dribbel_ het volgende:

[..]

Als ook die eerste stijging overeen kwam had je nog een leuk plaatje gehad. Maar wat deed 2013 in dat eerste gedeelte?

Blijkbaar iets wat totaal niet in dat plaatje past.
ook een harde stijging maar dan in een kortere tijd. nee dat kwam niet overeen.
The_Yakuzadonderdag 29 maart 2018 @ 21:04
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 20:50 schreef crpytoshill het volgende:
[ afbeelding ]

nu en 2013.
Potverdrie, ik heb nog 1 gevonden en dus gevalideerd. Het is vast waar!!!1

mount-everest_coloring_page_png_468x609_q85.jpg?ctok=20120227220458
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 21:17
De NASDAQ heeft precies hetzelfde plaatje als je even gaat passen en meten
Lospedrosadonderdag 29 maart 2018 @ 21:32
Allemaal met het vrouwtje op de bank #thepassion ?
metallicelmodonderdag 29 maart 2018 @ 21:38
wel op de bank geen ThePassion })
ArnoldG0342donderdag 29 maart 2018 @ 21:39
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 21:32 schreef Lospedrosa het volgende:
Allemaal met het vrouwtje op de bank #thepassion ?
Darten jonge :)
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 21:43
MLB is begonnen dus lekker genieten :P
NoNickOnedonderdag 29 maart 2018 @ 21:50
Even benieuwd naar jullie mening: Doe ik er goed aan om 2000 VEN te verkopen?
TwztIddonderdag 29 maart 2018 @ 21:51
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 21:50 schreef NoNickOne het volgende:
Even benieuwd naar jullie mening: Doe ik er goed aan om 2000 VEN te verkopen?
Ligt aan de winst die je erop maakt.
NoNickOnedonderdag 29 maart 2018 @ 21:51
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 21:51 schreef TwztId het volgende:

[..]

Ligt aan de winst die je erop maakt.
Flink verlies maar bang voor meer
ArnoldG0342donderdag 29 maart 2018 @ 21:51
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 21:50 schreef NoNickOne het volgende:
Even benieuwd naar jullie mening: Doe ik er goed aan om 2000 VEN te verkopen?
Kan ik niet zeggen. Wel kan ik zeggen dat ik morgen bij gaat kopen. Maar dat zegt nog niet dat het een goed idee is.

Nu verkopen is not done.
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 21:51
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 21:50 schreef NoNickOne het volgende:
Even benieuwd naar jullie mening: Doe ik er goed aan om 2000 VEN te verkopen?
beetje te laat nu hahahaha
dat had je op 9 of 7 of 5 al moeten doen !

als je het geld niet nodig hebt zou ik het mooi laten staan

en yessss we zitten in de desert of despair inmiddels :D :Y
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 21:51 schreef NoNickOne het volgende:

[..]

Flink verlies maar bang voor meer
Als je er geen winst op hebt zou ik het absoluut niet verkopen. Mijn mening natuurlijk, maar ik zou dat niet slim vinden.
Lospedrosadonderdag 29 maart 2018 @ 21:59
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 21:50 schreef NoNickOne het volgende:
Even benieuwd naar jullie mening: Doe ik er goed aan om 2000 VEN te verkopen?
Grapje zeker? Snap sowieso niet dat er nu mensen zijn die verkopen?
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 22:00
Als je denkt dat dit het einde van crypto is, verkopen.

Zo niet, hodl.
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 22:03
Als we hier ook doorheen breken gaan wij richting 6k denk ik en hopelijk daar een bounce. Kan ook zijn dat dit het is, maar weinig volume, vertrouw support niet hier.
tgevdonderdag 29 maart 2018 @ 22:08
Heel vreemd, ik krijg een mailtje van Poloniex net de bevestiging van 0.424 btc deposit. Of ik even op de bevestigingslink wil klikken.

Link verwijst naar https://poloniex.com/xxx heel veel tekens.

Iemand enig idee wat hier mee te doen?

Heb wel een account daar maar nooit iets mee gedaan.

Edit, afzender is id-2365@alpha.com.
Zal wel een scam zijn en x btc overmaken vanaf mijn Polo account. Goede scam wel..
TheFreshPrincedonderdag 29 maart 2018 @ 22:10
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:08 schreef tgev het volgende:
Heel vreemd, ik krijg een mailtje van Poloniex net de bevestiging van 0.424 btc deposit. Of ik even op de bevestigingslink wil klikken.

Link verwijst naar https://poloniex.com/xxx heel veel tekens.

Iemand enig idee wat hier mee te doen?

Heb wel een account daar maar nooit iets mee gedaan.
Je krijgt geen bevestigingslink voor een deposit, alleen voor een withdrawal.
En je krijgt ook niet zomaar BTC in je account gestort.

Phishing dus.
tgevdonderdag 29 maart 2018 @ 22:10
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:10 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Je krijgt geen bevestigingslink voor een deposit, alleen voor een withdrawal.
En je krijgt ook niet zomaar BTC in je account gestort.

Phishing dus.
Dank voor je snelle reactie!
crpytoshilldonderdag 29 maart 2018 @ 22:11
oops!
chroestjovdonderdag 29 maart 2018 @ 22:14
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 21:50 schreef NoNickOne het volgende:
Even benieuwd naar jullie mening: Doe ik er goed aan om 2000 VEN te verkopen?
Dat is afhankelijk van het instapmoment (in BTC of EUR), maar als je in BTC of EUR op verlies staat en je doel is om een flink verlies te lijden en achteraf spijt te gaan krijgen wel.
Het moment om te verkopen om een eventueel groter verlies te voorkomen, ligt al een tijdje achter ons.
LXIVdonderdag 29 maart 2018 @ 22:17
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:14 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Dat is afhankelijk van het instapmoment (in BTC of EUR), maar als je in BTC of EUR op verlies staat en je doel is om een flink verlies te lijden en achteraf spijt te gaan krijgen wel.
Het moment om te verkopen om een eventueel groter verlies te voorkomen, ligt al een tijdje achter ons.
Dit is gewoon een uitspraak die op drijfzand gebaseerd is. Het kan gemakkelijk nog door de helft, het daarna ook nog gemakkelijk een keer door de helft. Dan voorkom je dus -weer- 75% verlies door nu te verkopen. Waarom zou die tijd achter ons liggen? En zeker niet een tijdje, want het daalt gestaag door. Gisteren was je crypto nog meer waard dan vandaag.
crpytoshilldonderdag 29 maart 2018 @ 22:18
eth ;(
ArnoldG0342donderdag 29 maart 2018 @ 22:19
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:17 schreef LXIV het volgende:

[..]

Dit is gewoon een uitspraak die op drijfzand gebaseerd is. Het kan gemakkelijk nog door de helft, het daarna ook nog gemakkelijk een keer door de helft. Dan voorkom je dus -weer- 75% verlies door nu te verkopen. Waarom zou die tijd achter ons liggen? En zeker niet een tijdje, want het daalt gestaag door. Gisteren was je crypto nog meer waard dan vandaag.
Als je op 8 hebt gekocht dan hoef je nu ook niet meer te verkopen. Dan loop je onderhand wel aardig achter de feiten aan.
Procentueel heb je het meeste verlies al achter de rug. Veel te verliezen heb je dan toch al niet meer. Ik denk dat je beter de rit uit kan zitten.
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 22:20
Oh, troll #2 is uit zijn hol, BTC is zeker aan het crashen.

Waar is troll #1?
crpytoshilldonderdag 29 maart 2018 @ 22:21
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:19 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Als je op 8 hebt gekocht dan hoef je nu ook niet meer te verkopen. Dan loop je onderhand wel aardig achter de feiten aan.
Procentueel heb je het meeste verlies al achter de rug. Veel te verliezen heb je dan toch al niet meer. Ik denk dat je beter de rit uit kan zitten.
dan moet je wel een goede coin bezitten want de meeste blijven laag.
fathankdonderdag 29 maart 2018 @ 22:22
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 21:43 schreef Kyran het volgende:
MLB is begonnen dus lekker genieten :P
Ooh respect dat je het volhoudt.

Vorig jaar in Chicago wedstrijdje meegepakt. Fucking saai man. Wel lekker zuipen en vreten, dat dan weer wel.
LXIVdonderdag 29 maart 2018 @ 22:22
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:19 schreef ArnoldG0342 het volgende:

[..]

Als je op 8 hebt gekocht dan hoef je nu ook niet meer te verkopen. Dan loop je onderhand wel aardig achter de feiten aan.
Procentueel heb je het meeste verlies al achter de rug. Veel te verliezen heb je dan toch al niet meer. Ik denk dat je beter de rit uit kan zitten.
Mwah. Het staat nu op 2,60? Als je voor 8000 euro VEN gekocht hebt is het nu nog 2600 euro waard. Dat is meer als bijv. 700 euro als het nog 2x door de helft gaat, en toch nog de moeite waard.
Het hangt er echt vanaf wat je verwachtingen zijn of je moet verkopen. Er is op geen enkele wijze een magische bodem geraakt of zo. Het is ook niet onrealistisch dat de koers naar bijv 10 cent gaat.
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 22:23
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:22 schreef fathank het volgende:

[..]

Ooh respect dat je het volhoudt.

Vorig jaar in Chicago wedstrijdje meegepakt. Fucking saai man. Wel lekker zuipen en vreten, dat dan weer wel.
Haha paar jaar geleden naar twee wedstrijd geweest, super gaaf. Gaat inderdaad meer om de gezelligheid. Als ik thuis kijk doe ik ook 10 andere dingen ondertussen :P
chroestjovdonderdag 29 maart 2018 @ 22:25
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:17 schreef LXIV het volgende:

[..]

Dit is gewoon een uitspraak die op drijfzand gebaseerd is. Het kan gemakkelijk nog door de helft, het daarna ook nog gemakkelijk een keer door de helft. Dan voorkom je dus -weer- 75% verlies door nu te verkopen. Waarom zou die tijd achter ons liggen? En zeker niet een tijdje, want het daalt gestaag door. Gisteren was je crypto nog meer waard dan vandaag.
Dat kan zeker, maar is dat een reële gedachte voor de lange termijn? Ik denk het niet aangezien alles er op duidt dat we hier te maken hebben met brullende beren (veroorzaakt door allerlei valide redenen en zeker vanwege de enorme hype die eraan voorafging) waar iedere bestaande markt mee te maken heeft.
JeSuisDroppiedonderdag 29 maart 2018 @ 22:25
Hey kijk LXIV komt weer eens buurten als de prijzen zakken. Gek genoeg zie je hem nooit als de prijzen stijgen.
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 22:27
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:25 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Hey kijk LXIV komt weer eens buurten als de prijzen zakken. Gek genoeg zie je hem nooit als de prijzen stijgen.
DIT

best sneu eigenlijk
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 22:33
Als Klaas ook nog komt dan kunnen wij inkopen jongens ;)
LXIVdonderdag 29 maart 2018 @ 22:34
quote:
0s.if Op donderdag 29 maart 2018 22:25 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Hey kijk LXIV komt weer eens buurten als de prijzen zakken. Gek genoeg zie je hem nooit als de prijzen stijgen.
Ik reageer enkel op een post met onzin, verder niet. Lees wel vaker mee. Bovendien interesseert mij de dagkoers heel weinig hoor. Ik zie de koers al maanden tussen de $7000 en de $12000 op-en-neer gaan. Dat noem ik een horizontale beweging...
fathankdonderdag 29 maart 2018 @ 22:36
Lekker toch

Keertje the big short gekeken en de plattegrond van een willekeurige universiteit bestudeerd en dan de grote jongen uithangen op internet.

We zijn allemaal 14 geweest.
LXIVdonderdag 29 maart 2018 @ 22:36
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:25 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Dat kan zeker, maar is dat een reële gedachte voor de lange termijn? Ik denk het niet aangezien alles er op duidt dat we hier te maken hebben met brullende beren (veroorzaakt door allerlei valide redenen en zeker vanwege de enorme hype die eraan voorafging) waar iedere bestaande markt mee te maken heeft.
Het hangt er dus vanaf of jij denkt dat die coin een toekomst heeft of niet. Maar het is niet zo dat er een magische bodem is waarom hij niet verder zou kunnen dalen, waardoor je veilig zou kunnen instappen of waarom het dom zou zijn nu te verkopen.
Geloof je er niet meer in, verkopen. Geloof je er nog wel in, houden. Zo simpel is het gewoon.
Raskolnikowdonderdag 29 maart 2018 @ 22:41
Zitten we al aan dat cross of death? Of wanneer komt dat?
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 22:43
en weer een support dood?
Koelkastjedonderdag 29 maart 2018 @ 22:50
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:43 schreef Kyran het volgende:
en weer een support dood?
Op naar de 6000
kthxbyedonderdag 29 maart 2018 @ 22:50
https://www.tradingview.com/chart/BTCUSD/HIIQLGOd-Try-again/
chroestjovdonderdag 29 maart 2018 @ 22:50
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:36 schreef LXIV het volgende:

[..]

Het hangt er dus vanaf of jij denkt dat die coin een toekomst heeft of niet. Maar het is niet zo dat er een magische bodem is waarom hij niet verder zou kunnen dalen, waardoor je veilig zou kunnen instappen of waarom het dom zou zijn nu te verkopen.
Geloof je er niet meer in, verkopen. Geloof je er nog wel in, houden. Zo simpel is het gewoon.
Ik heb het nergens over een magische bodem gehad, wat mij betreft, sluit ik voor de korte termijn een verdere daling van 99% t.o.v. de huidige koers niet eens uit. Als je niet tegen volatiliteit kan, moet je misschien maar gaan bloemschikken i.p.v. traden en speculeren. Maar is het gezien de staat van de complete huidige markt en de jonge leeftijd van de markt reëel om te denken dat dit scenario zich ook op de lange termijn gaat voordoen? Ik denk het niet, ik vind het een vrij kinderlijke gedachte.
LXIVdonderdag 29 maart 2018 @ 22:56
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:50 schreef chroestjov het volgende:

[..]

Ik heb het nergens over een magische bodem gehad, wat mij betreft, sluit ik voor de korte termijn een verdere daling van 99% t.o.v. de huidige koers niet eens uit. Als je niet tegen volatiliteit kan, moet je misschien maar gaan bloemschikken i.p.v. traden en speculeren. Maar is het gezien de staat van de complete huidige markt en de jonge leeftijd van de markt reëel om te denken dat dit scenario zich ook op de lange termijn gaat voordoen? Ik denk het niet, ik vind het een vrij kinderlijke gedachte.
Ok. Ik reageerde vooral op je stelling:
Het moment om te verkopen om een eventueel groter verlies te voorkomen, ligt al een tijdje achter ons.
Dat weet je nooit, want de kans dat je coin nu daalt is feitelijk niet kleiner of groter dan gisteren. Dus verkopen om groter verlies te voorkomen kan altijd. Je 'voorkomt' hier natuurlijk ook een potentiele winst mee.
Lospedrosadonderdag 29 maart 2018 @ 23:00
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 21:50 schreef NoNickOne het volgende:
Even benieuwd naar jullie mening: Doe ik er goed aan om 2000 VEN te verkopen?
Heb je verkocht? Keilt ineens onder de 2,50$. 🤤
kthxbyedonderdag 29 maart 2018 @ 23:01
Bloedbad
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:06
despair despair !!!! *O* *O* *O* *O*
Koelkastjedonderdag 29 maart 2018 @ 23:06
Gaat hard zo :P
Raskolnikowdonderdag 29 maart 2018 @ 23:07
Ik verlies een joint per kwartier. }:|
chroestjovdonderdag 29 maart 2018 @ 23:08
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 22:56 schreef LXIV het volgende:

[..]

Ok. Ik reageerde vooral op je stelling:
Het moment om te verkopen om een eventueel groter verlies te voorkomen, ligt al een tijdje achter ons.
Dat weet je nooit, want de kans dat je coin nu daalt is feitelijk niet kleiner of groter dan gisteren. Dus verkopen om groter verlies te voorkomen kan altijd. Je 'voorkomt' hier natuurlijk ook een potentiele winst mee.
Waar een markt is, zijn kopers en verkopers, dat heb je goed gezien.
Lospedrosadonderdag 29 maart 2018 @ 23:09
This is the happening. Eindelijk!
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 23:11
Einde van crypto (voor komemde maanden/jaren) gebeurt nu. Dit is ongekend. Voor de zomer terug waar we voor de hype vandaan kwamen 2-4k
Seamonkey-donderdag 29 maart 2018 @ 23:11
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:11 schreef Manzonderschouders het volgende:
Einde van crypto (voor komemde maanden/jaren) gebeurt nu. Dit is ongekend. Voor de zomer terug waar we voor de hype vandaan kwamen 2-4k
Doe mij jouw glazen bol!!
Raskolnikowdonderdag 29 maart 2018 @ 23:12
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:11 schreef Manzonderschouders het volgende:
Einde van crypto (voor komemde maanden/jaren) gebeurt nu. Dit is ongekend. Voor de zomer terug waar we voor de hype vandaan kwamen 2-4k
Je post het en het begint gelijk te stijgen. :D
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:13
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:11 schreef Manzonderschouders het volgende:
Einde van crypto (voor komemde maanden/jaren) gebeurt nu. Dit is ongekend. Voor de zomer terug waar we voor de hype vandaan kwamen 2-4k
_O- _O- _O- _O- _O-
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 23:13
Death kitty bounce. Pathetic haha.
chroestjovdonderdag 29 maart 2018 @ 23:14
Haal de witte zakdoekjes maar tevoorschijn.
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 23:14
Witte zakdoekjes jongens!
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 23:16
Echt mooi sommigen hier. Als de markt daalt doen ze net of ze kenners zijn door "het daalt" te roepen.

Bedankt Hans.
fckdedeurkrukdonderdag 29 maart 2018 @ 23:16
Welke sukkels bagholden nog?

Ingestapt op Bitcoin $1k, 50% portfolio uitgecasht op $8k. Ik ben net zo'n sukkel want lang gewacht, maar blijkbaar niet te lang...
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:17
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:16 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Welke sukkels bagholden nog?

Ingestapt op Bitcoin $1k, 50% portfolio uitgecasht op $8k. Ik ben net zo'n sukkel want lang gewacht, maar blijkbaar niet te lang...
ik :D
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 23:18
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:16 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Welke sukkels bagholden nog?

Ingestapt op Bitcoin $1k, 50% portfolio uitgecasht op $8k. Ik ben net zo'n sukkel want lang gewacht, maar blijkbaar niet te lang...
Heb 100BTC gekocht toen het $10 was. Alles verkocht op $19000, want was duidelijk een bubbel.

Bagholders ....

Ik mag er zijn.
fckdedeurkrukdonderdag 29 maart 2018 @ 23:18
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:34 schreef Manzonderschouders het volgende:
Double bottom 7.3k wel de wens van de bulls trouwens.
Hey jij ook nog hier? Houd je bek :)
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 23:18
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:13 schreef Predator38 het volgende:

[..]

_O- _O- _O- _O- _O-
Jij lacht maar. Maar ik heb steeds gelijk en jij wordt steeds armer. Begon al met VEN (inmiddels nog net 2 dollar).
fckdedeurkrukdonderdag 29 maart 2018 @ 23:19
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:18 schreef Kyran het volgende:

[..]

Heb 100BTC gekocht toen het $10 was. Alles verkocht op $19000, want was duidelijk een bubbel.

Bagholders ....

Ik mag er zijn.
Netjes netjes!

NETJES!
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:19
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:18 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Jij lacht maar. Maar ik heb steeds gelijk en jij wordt steeds armer. Begon al met VEN (inmiddels nog net 2 dollar).
allang weer terug verdiend :D
en we zullen zien waar ven over een jaar of 2 op staat en waar Thor op staat
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 23:20
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:18 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Hey jij ook nog hier? Houd je bek :)
Dat is ook de wens van de bulls knaplul. Maar dat zegt niet dat het gebeurt. 6.8k tot 7.2k heb ik al de hele week geroepen!
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 23:20
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:19 schreef Predator38 het volgende:

[..]

allang weer terug verdiend :D
en we zullen zien waar ven over een jaar of 2 op staat en waar Thor op staat
Hahahaha

Waarmee dan?
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:20
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:20 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Dat is ook de wens van de bulls knaplul. Maar dat zegt niet dat het gebeurt. 6.8k tot 7.2k heb ik al de hele week geroepen!
rugdekkinggggggggggggggggg _O-
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:21
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:20 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Hahahaha

Waarmee dan?
met werken natuurlijk
p.s simpele LBOer hier ..... :P
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 23:24
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:20 schreef Predator38 het volgende:

[..]

rugdekkinggggggggggggggggg _O-
Niet nodig. Gelijk hebben is gelijk krijgen.
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 23:24
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:21 schreef Predator38 het volgende:

[..]

met werken natuurlijk
p.s simpele LBOer hier ..... :P
Simpel ben je zeker
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:26
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:24 schreef Manzonderschouders het volgende:

[..]

Simpel ben je zeker
thnx man.... ;)
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 23:30
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:26 schreef Predator38 het volgende:

[..]

thnx man.... ;)
Van #teambbq tot #teambbq, stop aub. met reageren op die gast. Ik wil niet dat jij er straks ook aan gaat, omdat je blijft happen. Dat wil hij juist.

Please.
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:31
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:30 schreef Kyran het volgende:

[..]

Van #teambbq tot #teambbq, stop aub. met reageren op die gast. Ik wil niet dat jij er straks ook aan gaat, omdat je blijft happen. Dat wil hij juist.

Please.
:* :* :*
illusionsdonderdag 29 maart 2018 @ 23:32
Wat een entertainment, die zogenaamde voorspellingen hier. Als ik die volg was ik allang al bankroet volgens mij. :D
Manzonderschoudersdonderdag 29 maart 2018 @ 23:33
Bounce is niet sterk genoeg. Gaan nog wel wat lager uitkomen
Raskolnikowdonderdag 29 maart 2018 @ 23:34
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:32 schreef illusions het volgende:
Wat een entertainment, die zogenaamde voorspellingen hier. Als ik die volg was ik allang al bankroet volgens mij. :D
Jah, lach er maar mee, ik eet morgen weer vissticks.

:{
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:35
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:34 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Jah, lach er maar mee, ik eet morgen weer vissticks.

:{
fuck crypto, ik ga lekker sushi halen :9~
#ANONIEMdonderdag 29 maart 2018 @ 23:37
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:07 schreef Raskolnikow het volgende:
Ik verlies een joint per kwartier. }:|
Koop wat bij, voor meer dan een ons moet je ons appen. Onder een ons kunnen we onder ons wel wat fixen ;)
illusionsdonderdag 29 maart 2018 @ 23:38
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:34 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Jah, lach er maar mee, ik eet morgen weer vissticks.

:{
Altijd blijven lachen. What goes up, must come down - en dat werkt 2 kanten op lijkt mij. Ik zie het niet echt somber in, goed moment juist om ETH en LTC in te kopen. Met alle coins die op ETH zijn gebaseerd blijft het volgens mij een goede investering, en als LitePay wijdverspreid gebruikt gaat worden gaat LTC ook wel flink in waarde stijgen.

Denk ik. Valt geen peil op te trekken natuurlijk. :P
Raskolnikowdonderdag 29 maart 2018 @ 23:38
quote:
10s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:37 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Koop wat bij, voor meer dan een ons moet je ons appen. Onder een ons kunnen we onder ons wel wat fixen ;)
Wat een ons-zin! :D
Jimbodonderdag 29 maart 2018 @ 23:44
onsjes :') koop gelijk bakstenen man
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 23:44
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:34 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Jah, lach er maar mee, ik eet morgen weer vissticks.

:{
Niks mis met visdicks.

Gay fish.
fckdedeurkrukdonderdag 29 maart 2018 @ 23:44
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:38 schreef illusions het volgende:

[..]

Altijd blijven lachen. What goes up, must come down - en dat werkt 2 kanten op lijkt mij. Ik zie het niet echt somber in, goed moment juist om ETH en LTC in te kopen. Met alle coins die op ETH zijn gebaseerd blijft het volgens mij een goede investering, en als LitePay wijdverspreid gebruikt gaat worden gaat LTC ook wel flink in waarde stijgen.

Denk ik. Valt geen peil op te trekken natuurlijk. :P
Ik had het nog niet gekocht. Ik denk oprecht dat Bitcoin naar $3k - $4k gaat.

No joke.
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 23:45
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:44 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Ik had het nog niet gekocht. Ik denk oprecht dat Bitcoin naar $3k - $4k gaat.

No joke.
Gebaseerd op?
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:46
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:45 schreef Kyran het volgende:

[..]

Gebaseerd op?
onderbouwingen doen we hier niet aan, weet je toch
we roepen maar wat....10 keer per dag en als 1 van die voorspellingen uitkomt hebben we gelijk 8)7
fckdedeurkrukdonderdag 29 maart 2018 @ 23:46
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:45 schreef Kyran het volgende:

[..]

Gebaseerd op?
Algemene trendverloop van hypecycles. Bitcoin is niet anders. Gevalletje 2013/2014 is dit.
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:46 schreef Predator38 het volgende:

[..]

onderbouwingen doen we hier niet aan, weet je toch
we roepen maar wat....10 keer per dag en als 1 van die voorspellingen uitkomt hebben we gelijk 8)7
Ja maar ik roep dit al structureel drie kwartier achter elkaar :'-(
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:47
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:46 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Algemene trendverloop van hypecycles. Bitcoin is niet anders. Gevalletje 2013/2014 is dit.
dus over 3 jaar gaan we weer naar 20k of hoger ? nice !
fckdedeurkrukdonderdag 29 maart 2018 @ 23:47
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:47 schreef Predator38 het volgende:

[..]

dus over 3 jaar gaan we weer naar 20k of hoger ? nice !
Easy zelfs.
#ANONIEMdonderdag 29 maart 2018 @ 23:47
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:45 schreef Kyran het volgende:

[..]

Gebaseerd op?
lol onderbouwing vragen :')

obvious troll
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 23:48
denk zelf dat 6k bodem is
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:49
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:48 schreef Kyran het volgende:
denk zelf dat 6k bodem is
gebaseerd op ? :D

ik denk dat 0 de echte bodem is
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 23:50
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:49 schreef Predator38 het volgende:

[..]

gebaseerd op ? :D
Al vaker uitgelegd. Lees maar terug. Anderen hebben het ook gezien.

Kyran heeft altijd gelijk.
#ANONIEMdonderdag 29 maart 2018 @ 23:51
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:49 schreef Predator38 het volgende:

[..]

gebaseerd op ? :D

ik denk dat 0 de echte bodem is
Totaal niet serieus te nemen deze post, zit een smiley in
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 23:52
Bounce van $300 gewoon in 20 min weer ongedaan gemaakt. Beren zijn serieus dit keer.
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:53
quote:
10s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:51 schreef Weissmania het volgende:

[..]

Totaal niet serieus te nemen deze post, zit een smiley in
jammer dit.....

oh _O-
illusionsdonderdag 29 maart 2018 @ 23:54
Eind januari zeiden mensen ook dat het ging crashen, toen is het tot $6k gegaan en weer omhoog. Ik geloof niet dat dit het einde is, absoluut niet.
fckdedeurkrukdonderdag 29 maart 2018 @ 23:54
Bitcoin gaat zo ver wegzakken omdat elke andere coin dat ook doet nadat het nieuws uit is. Futures waren het nieuws dat Bitcoin naar ongekende hoogte pumpte.

Er zijn zat altcoins geweest die pumpten omdat er nieuws uit zou komen in de nabije toekomst en na het nieuws een dikke sell off kregen. Eigenlijk meer regelmaat dan uitzondering.

Waarom zou dat bij Bitcoin niet het geval zijn?
illusionsdonderdag 29 maart 2018 @ 23:55
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:54 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Bitcoin gaat zo ver wegzakken omdat elke andere coin dat ook doet nadat het nieuws uit is. Futures waren het nieuws dat Bitcoin naar ongekende hoogte pumpte.

Er zijn zat altcoins geweest die pumpten omdat er nieuws uit zou komen in de nabije toekomst en na het nieuws een dikke sell off kregen. Eigenlijk meer regelmaat dan uitzondering.

Waarom zou dat bij Bitcoin niet het geval zijn?
Omdat het een enorm volatiele en totaal onvoorspelbare markt is.
Predator38donderdag 29 maart 2018 @ 23:56
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:54 schreef fckdedeurkruk het volgende:
Bitcoin gaat zo ver wegzakken omdat elke andere coin dat ook doet nadat het nieuws uit is. Futures waren het nieuws dat Bitcoin naar ongekende hoogte pumpte.

Er zijn zat altcoins geweest die pumpten omdat er nieuws uit zou komen in de nabije toekomst en na het nieuws een dikke sell off kregen. Eigenlijk meer regelmaat dan uitzondering.

Waarom zou dat bij Bitcoin niet het geval zijn?
het komt ooit wel weer goed
Evenstardonderdag 29 maart 2018 @ 23:57
volume neemt flink toe, echte bounce incoming?
Grrrrrrrrdonderdag 29 maart 2018 @ 23:59
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:52 schreef Kyran het volgende:
Bounce van $300 gewoon in 20 min weer ongedaan gemaakt. Beren zijn serieus dit keer.
These bears brought their momma this time...
chroestjovvrijdag 30 maart 2018 @ 00:02
Alles gaat loos en Waves is gewoon rustig wat onderhoud aan het plegen.
Ik heb uit betrouwbare bron vernomen dat Sasha in een dronken bui met volle kracht allerlei kabeltjes eruit heeft getrokken en dat nu niemand meer weet waarin ze horen.
fckdedeurkrukvrijdag 30 maart 2018 @ 00:02
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:55 schreef illusions het volgende:

[..]

Omdat het een enorm volatiele en totaal onvoorspelbare markt is.
Dit noem ik ontkennen en hoop hebben. Hopen op een stijging die snel komt, maar komt niet. Dat gaan pijnlijke maanden worden voor de hopers.
#ANONIEMvrijdag 30 maart 2018 @ 00:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 00:02 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Dit noem ik ontkennen en hoop hebben. Hopen op een stijging die snel komt, maar komt niet. Dat gaan pijnlijke maanden worden voor de hopers.
http://bircoin.top/

ik hou gewoon deze aan

niks aan het handje
illusionsvrijdag 30 maart 2018 @ 00:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 00:02 schreef fckdedeurkruk het volgende:

[..]

Dit noem ik ontkennen en hoop hebben. Hopen op een stijging die snel komt, maar komt niet. Dat gaan pijnlijke maanden worden voor de hopers.
Dat noem je dan onterecht zo, want ik zeg alleen dat er geen peil op te trekken is.
fckdedeurkrukvrijdag 30 maart 2018 @ 00:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 00:04 schreef Weissmania het volgende:

[..]

http://bircoin.top/

ik hou gewoon deze aan

niks aan het handje
Ik vind 'm niet eens onrealistisch.
Grrrrrrrrvrijdag 30 maart 2018 @ 00:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 00:04 schreef Weissmania het volgende:

[..]

http://bircoin.top/

ik hou gewoon deze aan

niks aan het handje
Mot ie zun piemol opeten :')
#ANONIEMvrijdag 30 maart 2018 @ 00:10
We zijn er voor elkaar. Jij. Wij. Ik. Heerlijk gekruid.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 30-03-2018 00:10:43 ]
fckdedeurkrukvrijdag 30 maart 2018 @ 00:12
Bounce op SMA200.
Raskolnikowvrijdag 30 maart 2018 @ 00:24
:)
Evenstarvrijdag 30 maart 2018 @ 00:25
Fomooo
Evenstarvrijdag 30 maart 2018 @ 00:26
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:57 schreef Kyran het volgende:
volume neemt flink toe, echte bounce incoming?
Kan zo weer omslaan want lijkt echt willekeurig allemaal. Rollercoaster.
ITradevrijdag 30 maart 2018 @ 00:32
quote:
17s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 00:26 schreef Kyran het volgende:

[..]

Kan zo weer omslaan want lijkt echt willekeurig allemaal. Rollercoaster.
Het verkeerde account MzS.
ITradevrijdag 30 maart 2018 @ 00:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 00:04 schreef Weissmania het volgende:

[..]

http://bircoin.top/

ik hou gewoon deze aan

niks aan het handje
Als je hem op all log zet valt die bubbel van december eingelijk ook nog wel mee.
Evenstarvrijdag 30 maart 2018 @ 00:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 00:32 schreef ITrade het volgende:

[..]

Het verkeerde account MzS.
Thank you WaltonChain. So happy with the price I won!
#ANONIEMvrijdag 30 maart 2018 @ 00:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 00:36 schreef Kyran het volgende:

[..]

Thank you WaltonChain. So happy with the price I won!
_O-
Greysvrijdag 30 maart 2018 @ 00:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 00:04 schreef Weissmania het volgende:

[..]

http://bircoin.top/

ik hou gewoon deze aan

niks aan het handje
Ha! Goed voor de nachtrust deze. :D
#ANONIEMvrijdag 30 maart 2018 @ 00:52
analyse.png

Heb ook even een berekening er op los gelaten!!!

Voel me volwassen. Mijn voorspellingen mogen er zijn.
Raskolnikowvrijdag 30 maart 2018 @ 00:59
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 00:52 schreef Weissmania het volgende:
[ afbeelding ]

Heb ook even een berekening er op los gelaten!!!

Voel me volwassen. Mijn voorspellingen mogen er zijn.
Ah, eindelijk een grafiek waar ik iets mee kan! _O_
Atlantis-vrijdag 30 maart 2018 @ 00:59
gekte op okex
#ANONIEMvrijdag 30 maart 2018 @ 01:41
quote:
10s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 00:52 schreef Weissmania het volgende:
[ afbeelding ]

Heb ook even een berekening er op los gelaten!!!

Voel me volwassen. Mijn voorspellingen mogen er zijn.
Kijk hier kunnen we tenminste wat mee.
BadVladvrijdag 30 maart 2018 @ 02:28
BadVladvrijdag 30 maart 2018 @ 02:36
Dit gaat niet goed jongens.
kthxbyevrijdag 30 maart 2018 @ 02:40
quote:
15s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 02:36 schreef BadVlad het volgende:
Dit gaat niet goed jongens.
hahahaha jij zit zeker nieT IN UNIVERSAAA AHAHAHHAHAHAAA MOONNN
kthxbyevrijdag 30 maart 2018 @ 03:11

:')
noobcryptovrijdag 30 maart 2018 @ 04:34
man man wat een niveau hier.. Sluit de slowchat topic over crypto toch.. even 5 min wat gelezen hier en weet nu al dat ik de rest skip. Pure onzin dit.
crpytoshillvrijdag 30 maart 2018 @ 05:43
lijkt me duidelijk dat crypto de komende maanden/jaar in een bear market zit.
Jed1Gamvrijdag 30 maart 2018 @ 06:41
6k, damn. Ben benieuwd hoe laag het gaat, 5/4k misschien?
Nattekatvrijdag 30 maart 2018 @ 06:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 04:34 schreef noobcrypto het volgende:
man man wat een niveau hier.. Sluit de slowchat topic over crypto toch.. even 5 min wat gelezen hier en weet nu al dat ik de rest skip. Pure onzin dit.
Ga dan naar die andere reeks :|W
JeSuisDroppievrijdag 30 maart 2018 @ 07:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 06:41 schreef Jed1Gam het volgende:
6k, damn. Ben benieuwd hoe laag het gaat, 5/4k misschien?
4K.
dimmakvrijdag 30 maart 2018 @ 07:36
* dimmak pakt zijn glazen bol

Ik voorzie een bounce vanmiddag.
ArnoldG0342vrijdag 30 maart 2018 @ 07:36
Morguh!

Lekker weer de loonslaaf uithangen en doorwerken tot je 80e!
Vervroegd pensioen is gone!
Manzonderschoudersvrijdag 30 maart 2018 @ 07:36
Gewoon lekker vergeten. Dit jaar wordt het niks mis meer. Kap ook is met dat vergelijken met voorgaande jaren. Nu is nu en trendlijn is weinig hoopgevend. Geen herstel vandaag betekent 5K. Weinig support levels in de 6K namelijk
Grrrrrrrrvrijdag 30 maart 2018 @ 07:40
Waar blijft die dode kat?
TwztIdvrijdag 30 maart 2018 @ 07:44
Hebben we de buy orders al klaar staan ?

3800 en 3500 euro hier..
Landgeldvrijdag 30 maart 2018 @ 07:47
En weer harde klappen. Bizar. Bitcoin is deaud.
genaktvrijdag 30 maart 2018 @ 07:51
In euro's rekenen :')
JeSuisDroppievrijdag 30 maart 2018 @ 07:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 07:44 schreef TwztId het volgende:
Hebben we de buy orders al klaar staan ?

3800 en 3500 euro hier..
Veel te hoog. 2500 en 2000 hier.
Raskolnikowvrijdag 30 maart 2018 @ 07:53
quote:
8s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 07:51 schreef genakt het volgende:
In euro's rekenen :')
Mjah, van relatieve winsten koop je ook geen biefstuk.
leolinedancevrijdag 30 maart 2018 @ 07:59
quote:
8s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 07:51 schreef genakt het volgende:
In euro's rekenen :')
Juist in ¤ rekenen
Grrrrrrrrvrijdag 30 maart 2018 @ 08:00
quote:
8s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 07:51 schreef genakt het volgende:
In euro's rekenen :')
Altijd in sat rekenen toch. Bitcoinbois be like:"We has stable coin!"
genaktvrijdag 30 maart 2018 @ 08:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 07:53 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Mjah, van relatieve winsten koop je ook geen biefstuk.
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 07:59 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Juist in ¤ rekenen
Dollars G
Grrrrrrrrvrijdag 30 maart 2018 @ 08:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 07:53 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Mjah, van relatieve winsten koop je ook geen biefstuk.
Het wordt voorlopig sowieso geen biefstuk als ik zo naar de koers kijk.
TwztIdvrijdag 30 maart 2018 @ 08:02
quote:
8s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 07:51 schreef genakt het volgende:
In euro's rekenen :')
Ik reken niks, ik heb een buy order staan van 3500 euro, BL3P accepteerd geen andere valuta en handelt dus in euro's. En ik heb hier in Nederland ook alleen euro's op mijn rekening staan dus..

Ik weet niet waarom je wilt of verwacht dat ik buiten de Euro ga "rekenen".. :{
genaktvrijdag 30 maart 2018 @ 08:03
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 08:02 schreef TwztId het volgende:
BL3P
BL3P :')
Lospedrosavrijdag 30 maart 2018 @ 08:04
Het handelsvolume is ontzettend hoog nu. Kan 2 kanten op (joh?).
Ik voorspel een herstel vandaag.

Maar wat moeten we toch met deze koers?
Evenstarvrijdag 30 maart 2018 @ 08:04
27f2wn.jpg
Grrrrrrrrvrijdag 30 maart 2018 @ 08:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 08:04 schreef Lospedrosa het volgende:
Het handelsvolume is ontzettend hoog nu. Kan 2 kanten op (joh?).
Ik voorspel een herstel vandaag.

Maar wat moeten we toch met deze koers?
Veel te veel hoop op herstel, dus nog geen desert of despair.
TwztIdvrijdag 30 maart 2018 @ 08:07
quote:
8s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 08:03 schreef genakt het volgende:

[..]

BL3P :')
Zoveelste wannabe troll in dit topic :')
genaktvrijdag 30 maart 2018 @ 08:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 08:07 schreef TwztId het volgende:

[..]

Zoveelste wannabe troll in dit topic :')
Mij niet kennen :')
TwztIdvrijdag 30 maart 2018 @ 08:09
quote:
8s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 08:07 schreef genakt het volgende:

[..]

Mij niet kennen :')
Wou ik graag houden zo. :')
Grrrrrrrrvrijdag 30 maart 2018 @ 08:12
Gaat helemaal moon weer nu. _O_
Evenstarvrijdag 30 maart 2018 @ 08:13
Volume wel goed toegenomen nu. Ben benieuwd wat het nu gaat doen. Herstel met groot volume zou een goed teken zijn. Volume tijdens de daling was ongeveer de helft.
Grrrrrrrrvrijdag 30 maart 2018 @ 08:15
Fomoooooo
dimmakvrijdag 30 maart 2018 @ 08:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 07:36 schreef dimmak het volgende:
* dimmak pakt zijn glazen bol

Ik voorzie een bounce vanmiddag.
Kwam wat eerder dus. :P
Grrrrrrrrvrijdag 30 maart 2018 @ 08:22
Dooie kat of rent de bull straight moon?
dimmakvrijdag 30 maart 2018 @ 08:23
Laatste paar weken elke keer op vrijdag omhoog en dinsdag omlaag.
kthxbyevrijdag 30 maart 2018 @ 08:43
Lekker scalpen :9
metallicelmovrijdag 30 maart 2018 @ 09:19
Hebben jullie ergens een goed overzicht van het actuele volume?
kthxbyevrijdag 30 maart 2018 @ 09:23
quote:
7s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 09:19 schreef metallicelmo het volgende:
Hebben jullie ergens een goed overzicht van het actuele volume?
https://coinmarketcap.com/currencies/volume/24-hour/
leolinedancevrijdag 30 maart 2018 @ 09:23
quote:
8s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 08:00 schreef genakt het volgende:

[..]

[..]

Dollars G
Mijn slager accepteert geen dollars helaas.
ITradevrijdag 30 maart 2018 @ 09:44
Is klaas er al geweest? Kan ik bijkopen?

Even terug lezen :)
Evenstarvrijdag 30 maart 2018 @ 09:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 09:44 schreef ITrade het volgende:
Is klaas er al geweest? Kan ik bijkopen?

Even terug lezen :)
LXIV wel, Klaas niet, dus twijfel twijfel ....
TwztIdvrijdag 30 maart 2018 @ 09:49
Nog een fijne stijgende candle..
metallicelmovrijdag 30 maart 2018 @ 09:50
toch wel spannunt heh johguns het kan alle kanten opp! waaww
Manzonderschoudersvrijdag 30 maart 2018 @ 09:50
Herstel is nodig vandaag. Afsluiten boven 7.8 en ik ben bullish
JeSuisDroppievrijdag 30 maart 2018 @ 09:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 09:50 schreef Manzonderschouders het volgende:
Herstel is nodig vandaag. Afsluiten boven 7.8 en ik ben bullish
We gaan dus naar 0. Bedankt Hans.
TheFreshPrincevrijdag 30 maart 2018 @ 09:52
Ik voorspel dat de koers vandaag alle kanten op kan.
Thank me later.
metallicelmovrijdag 30 maart 2018 @ 09:52
misschien kan de Paus nog wat nuttigs zeggen over Bitcoin dit weekend
ITradevrijdag 30 maart 2018 @ 09:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 09:49 schreef TwztId het volgende:
Nog een fijne stijgende candle..
Hij komt wel vaker, Klaas komt echt alleen als in lettertype 300 op de frontpage van de Telegraaf "Bitcoin is dood" staat geschreven.
hodlwavevrijdag 30 maart 2018 @ 09:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 09:52 schreef metallicelmo het volgende:
misschien kan de Paus nog wat nuttigs zeggen over Bitcoin dit weekend
Biedaaaaaaank vuur die daling.
metallicelmovrijdag 30 maart 2018 @ 09:56
Iemand nog een nieuwe iPad nodig? bol.com heeft ook een price dip van 21% ofzo
Manzonderschoudersvrijdag 30 maart 2018 @ 10:00
Dat het paasweekend ons mogelijk wat moois zou gaan opleveren heb ik een week geleden al geroepen.

Het Paasweekend is vanoudsher een dag waarop Crypto een soort van nieuw seizoen op de Crypto jaarkalender inslaat. Zegmaar, het Crypto zomer seizoen gaat van start.

Of het dit jaar weet gaat gebeuren? Wie weet. Feit is wel dat het opvallend is dat juist deze week de prijs enorm gedrukt is. Doel om nog even goedkoop in te slaan voordat de Crypto zomer start? Who knows!
TheFreshPrincevrijdag 30 maart 2018 @ 10:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 09:56 schreef metallicelmo het volgende:
Iemand nog een nieuwe iPad nodig? bol.com heeft ook een price dip van 21% ofzo
https://tweakers.net/pricewatch/748813/apple-ipad-wi-fi-32gb-(2017)-grijs.html

https://www.bol.com/nl/p/(...)/?s2a=#product_title

Scheelt ¤14 *O*

Hmm, da's geen 21% -O-
metallicelmovrijdag 30 maart 2018 @ 10:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:00 schreef Manzonderschouders het volgende:
Dat het paasweekend ons mogelijk wat moois zou gaan opleveren heb ik een week geleden al geroepen.

Het Paasweekend is vanoudsher een dag waarop Crypto een soort van nieuw seizoen op de Crypto jaarkalender inslaat. Zegmaar, het Crypto zomer seizoen gaat van start.

Of het dit jaar weet gaat gebeuren? Wie weet. Feit is wel dat het opvallend is dat juist deze week de prijs enorm gedrukt is. Doel om nog even goedkoop in te slaan voordat de Crypto zomer start? Who knows!
Amen to that
metallicelmovrijdag 30 maart 2018 @ 10:02
quote:
gek, de spread is wel groot daar haha
TheFreshPrincevrijdag 30 maart 2018 @ 10:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 10:02 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

gek, de spread is wel groot daar haha
:P
fckdedeurkrukvrijdag 30 maart 2018 @ 10:03
Marketcap alsnog 10x zo hoog als een jaar geleden. Altijd meer dan de bankrente :D