abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 29 maart 2018 @ 18:09:26 #101
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_178174296
Haha twist, die middelste foto van de 2e rij. _O- Ik wilde een plaatje neerzetten van die Whatsapp emoji met die opgetrokken wenkbrauw, want daar vond ik het op lijken.
Deze dus:
https://cdn.businessinsid(...)a5bd137121b90736.jpg

Edit nr 372727:
Jemig, wat ben ik aan het klooien met dat plaatje :(

[ Bericht 62% gewijzigd door LadyS op 29-03-2018 18:19:26 ]
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
  donderdag 29 maart 2018 @ 18:17:35 #102
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_178174489
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:08 schreef TolstoiFan het volgende:

[..]

Ben ook blij met de tips, had nog nooit van De Kleine Keuken gehoord :@
Begin volgende week wordt S. ook 9 maanden en eind volgende week is ie net zolang buiten de buik als in de buik :'( De tijd gaat echt te snel....

Wat gebeurt er dan als jullie naar bed gaan? Wordt ze dan toch wakker daarvan?
Was dat ook toen ze nog bij jullie op de kamer sliep?
Nee, ze slaapt gewoon door. Maar een half uur later ongeveer wordt ze wakker. Soms is speen genoeg, maar soms is het bed lava.. Bij ons in de kamer gebeurde het wel dat ze wakker werd, maar vrijwel altijd later in de nacht en was speen voldoende.
Afgelopen dagen moesten we werken dus vrij snel haar maar in bed genomen. Nu weekend dus hopelijk hebben we vannacht wat meer doorzettingsvermogen :s)
pi_178174654
quote:
1s.gif Op donderdag 29 maart 2018 16:35 schreef littledrummergirl het volgende:

[..]

Oh ik zag negen kg (ook maat 4 van een of andere pamper variant) staan, dus ik dacht dat wordt niks :o maar je hebt me overtuigd.

Hier is een soort hipthrust favoriet :') als ik zn beentjes vasthoud gooit ie zelf zn kont in de lucht en hangt dan n soort van droog te batsen in de lucht 8)7 mafkeesje :D
Hier is in zijn blote leuter omrollen favoriet.
Zodra die luier er eraf gescheurd is draait hij zich in 2 seconden om, dat gaat dan gepaard met een uhh omdat hij een soort aanloop maakt :')
Heb me net werkelijk bescheurd, hij bleef maar in z’n nakie rollen en ik kreeg de luier met geen mogelijkheid aan. Wel een beetje jammer dat hij de stapels gevouwen was om heeft getrokken }:|
  donderdag 29 maart 2018 @ 19:43:43 #104
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_178176071
Jacob schreeuwde op volume 100 toen ik 'm in bed legde, omdat hij héél moe was. Dan gaat er echt nog een register extra open en dan moet ik juist weglopen en een paar minuten wachten en dat valt hij in slaap. Als ik ernaast blijf niet, dan blijft hij me rechtop aankijken. Maar man, wat een geluid, en opeens stopt het en dan denk ik het de hele tijd nog te horen...

Als ik slim ben ga ik zo ook maar gelijk naar bed... :O .

Oh ja en ik had vanmorgen geen yoghurt en geen brood en havermout vindt hij vies. En vanavond had ik ook al geen geschikt avondeten voor 'm. Soms vliegt het me wel aan hoor, dat constante zorgen en voor 2 denken. Dan was zo'n kleinere baby die gewoon alleen maar dronk en tegen je aan sliep wel makkelijker. Nu heeft hij appel en maisvingers gehad als avondeten.
Gelukkig weet ik ergens nog wel dat er in het begin andere problemen waren, krampjes en onzekerheid en zo... maar toch.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_178176651
:* Lemijn.
Gisteren heeft V ook geen avondeten gehad maar wel een extra flesje melk. Wat hij vandaag kreeg vond hij om van te rillen, letterlijk. Had ook niks anders meer in huis dan een stukje brood.
Kan wel eens gebeuren toch? *;
pi_178176819
Mnoh Rena, ze heeft wel smaak :D

Lemijn: hier krijgt J. ook niet altijd wat hoor. En soms vergeet ik inderdaad ook iets te maken. Over een poosje eet hij alle maaltijden mee en dan heb je ook weer minder ‘gedoe’ met zoutloos of apart koken e.d.

Beleg op brood: niks, roomboter, appelperenstroop of pindakaas van de kleine keuken, geprakte avocado (vindtie goor, maar M. vond het als baby heerlijk!), geprakt fruit.

J. sliep net op de terugweg bij mijn schoonmoeder vandaan eventjes in de auto. Nu is hij dus weer klaarwakker. Nouja wel gezellig en beter dan huilen :P Hij is dus toch wel officieel van zijn derde dutje af nu, want zodra hij een derde keer slaapt, merk ik echt dat hij een groot deel van de avond weer ligt te stuiteren. En hij heeft ineens waanzinnig zure poep. Zou hij dan eindelijk een tandje krijgen? :o
pi_178176850
Ik ga nog even zoeken naar chocola in huis en dan slapen. Klaar met deze dag en echt geen zin in de nacht. Nouja. Wordt vast weer beter, en gelukkig lacht hij snachts ook altijd nog even als hij klaar is met drinken.

Lemijn, jouw baby heeft eigenlijk nog niks nodig aan avondeten dus waarom is een stuk appel dan niet goed genoeg? Alles beter dan niets, en morgen kan t vast wel weer verantwoord. ;)

Pitbull. O+ ik kan niet kiezen welke foto ik t leukst vind, Twist. O+
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_178176978
Elke fase lijkt ook wel echt z'n eigen onzekerheden en uitdagingen te hebben hè? Merk dat ik me nu al over echt andere dingen druk maak dan in het begin. En ik realiseer me ook steeds meer wat een verantwoordelijkheid het is. Een klein wezen wat in alles afhankelijk is van jou en je keuzes, dat is ook nogal wat.
Maar appels en maïsvingers klinkt als heerlijk avondeten, gelukkig hebben ze ook nog geen weet van de schijf van vijf :+

Flav, hilarisch die baby van je *)

Lady, ik zie je foto nog steeds niet :7

Verder hier een mannetje die het steeds beter doet op het kdv. Hij heeft vandaag echt 2x 2 uur geslapen en nog 2 korte dutjes, dat doet hij thuis niet eens. Drinken doet hij wel echt veel minder dan thuis maar dat haalt hij gelukkig 's nachts wel weer in }:| Mag niet klagen hoor, hij drinkt 20 minuten en dan schuif ik 'm slapend de co-sleeper weer in. En ik kan het ook beter hebben merk ik sinds ik werk, denk omdat ik 'm dan toch heb moeten missen, en hij is zo lief O+
  donderdag 29 maart 2018 @ 20:19:27 #109
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_178177017
Het was al bijna een uur stil, dus ik dacht dat ik wel even naar binnen kon om de commode op te ruimen.
:N .
}:| .
|:( .

Jullie hebben trouwens gelijk hoor, dat het niet erg is van het eten. Ik vind ook niet dat ik heb gefaald of zo, het is meer dat niet aflatende van het zorgen.

Hopelijk valt hij zo weer in slaap. Nanuke, ik lig ook al in bed. Las in het bv-topic al dat je opzag tegen de nacht. Ik hoop voor je dat het meevalt! En anders kan je je waarschijnlijk troosten met de gedachte dat ik een 2.5 uur-boks ga doen.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_178178098
Zo, nu ik weer aan het werk ben, is het lastig het hier bij te houden!

Op zich niet erg, want ik heb het erg naar m'n zin met die drukte. En ontzettend fijn: Y heeft het ook erg naar z'n zin op het kdv. Krijg elke keer foto's doorgestuurd van een blij spelende baby. Net als onze oudste vindt hij het verschrikkelijk leuk om naar de andere kindjes te kijken, en interactie aan te gaan. Vandaag zat hij een broodje op te peuzelen bij de paasbrunch. O+ . Wel is het bij het wegbrengen vaak nog even huilen, maar dat is maar heel eventjes.

Herkenbaar, Lemijn, dat gevoel van die altijd maar doorgaande zorg. Dat kan je soms zomaar even aanvliegen.

Nog even een fotootje. Y zet z'n eerste artistieke stapjes met het verven van een paasei.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_178180026
Gedeelde smart is halve smart, toch lemijn? O+

Franny, wat heerlijk dat Y het kdv zo leuk vindt. Ik vind het ook best een bijzonder iets. En wat een mooi paasei wordt daar geverfd zeg. :D
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_178180523
Die verschoonperikelen van jullie, geweldig. :D Banaan heeft zeven voetjes als ik hem zijn broekje aan wil trekken, dat wel.

FF balen van jullie nachten. Hopelijk vannacht weer een goeie. :*

Tolstoi het lijkt mij meer gedoe als S. in zijn eigen kamertje slaapt. Heb je het idee dat S. weleens wakker wordt van jullie?

Beterschap voor jouw O. Fazz. :*
Mini hoe is het met de jouwe?

McDreamy is de beste optie voor baby-tv. Vraag me wel af of Banaan die mening deelt. :D

Fijn dat je werkweek zo goed is verlopen Twist. :) En wat een uitdrukkingen! Op een of andere manier doet het me denken aan zo'n mugshot (er is vast een Nederlands woord voor maar geen idee).

Akelig Lemijn dat geschreeuw. Op tijd naar bed is slim, of lekker ontspannen. :)

Misschien een tandje voor J! De tandjes komen in dit topic wel als paddenstoelen uit de grond. :)

Leuke foto Flav!

Banaan is nog steeds niet klaar met zijn verstopping. Vandaag maar een luier vol en een tijd volledig over zijn toeren tot hij zich in slaap dronk.
Vanavond lag hij wel weer heerlijk naast me te giechelen en brabbelen. O+
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
pi_178182565
Lemijn, tip van een chaotisch huishouden: zorg dat je een noodvoorraad potjes hebt staan. Wij hebben dingen in de vriezer, maar ook gewoon de Olvarit-potjes voor de keren dat we niet over eten voor peuter/de meiden hebben nagedacht, te laat thuis komen of zelf iets ongeschikts eten. Heb je iig altijd een snelle makkelijke maaltijd voor hem in huis. We hebben ook vers gemaakt in de vriezer liggen, maar die vergeet ik er meestal op tijd uit te halen, waardoor ik er alsnog weinig aan heb.

Bij peuter ben ik gestart met de kleine keuken qua beleg, maar laatst een bericht van een voedingsdeskundige gelezen dat dat eigenlijk niet veel beter is dan gewone smeersels (voor je kind) plus dat ik het slecht vond smeren na een paar dagen. De meiden krijgen straks dus gewoon alles dat smeerbaar is, alleen smeerkaas en smeerworst doen we max 1 keer per week. Vandaag creatief huttenkase met wortel geprobeerd, maar dat vonden ze alle drie maar smerig, in tegenstelling tot gewoon boter.

Leuk, dat verven van Y. Ik ben zo blij dat ze dat op het kdv doen. Zolang ze nog de aandachtsspanne van een goudvis hebben vind ik dat het gedoe thuis nog niet waard, ook voor peuter niet.

Wij hebben vandaag tijdens het eten kunnen kijken naar een worstelwedstrijd. Een hele tas vol mooi speelgoed hebben ze, gaan ze ruzie maken om de binnenkant van de D van zo'n rubberen speelmat. Lala had m, Em pakte hem met moeite af (lala huilen), daarna Lala op jacht om hem terug te pakken en toen dat gelukt was Em weer huilen en proberen terug te pakken. De binnenkant van de B hadden ze geen interesse in, terwijl we die juist twee keer hebben...

En verder wens ik iedereen een slaapvolle nacht toe! Mijn man is gelukkig morgen vrij, dus die heeft hier het grootste deel van de nacht dienst indien nodig ;)
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  vrijdag 30 maart 2018 @ 07:01:36 #114
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_178186341
quote:
0s.gif Op donderdag 29 maart 2018 23:01 schreef FlyingFish het volgende:
Lemijn, tip van een chaotisch huishouden: zorg dat je een noodvoorraad potjes hebt staan. Wij hebben dingen in de vriezer, maar ook gewoon de Olvarit-potjes voor de keren dat we niet over eten voor peuter/de meiden hebben nagedacht, te laat thuis komen of zelf iets ongeschikts eten. Heb je iig altijd een snelle makkelijke maaltijd voor hem in huis. We hebben ook vers gemaakt in de vriezer liggen, maar die vergeet ik er meestal op tijd uit te halen, waardoor ik er alsnog weinig aan heb.
Dit idd. Hoewel, als je zo'n chaoot als ik ben dan komt er geheid een dag waarop de noodvoorraad ineens op blijkt te zijn...

Ik doe het eten uit de vriezer trouwens gewoon bevroren in de magnetron. Kan dat niet?
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_178186588
Mijn baby vindt tegenwoordig dat de dag om 5:30 begint, wij vinden van niet maar trekken toch aan het kortste eind :') :O
pi_178186827
Lemijn :* een keer een appeltje als avondeten is heus geen schande. Ik hoop dat je je eigen advies opgevolgd hebt en lekker op tijd bent gaan tukken.

Fleur, dat is vroeg ja. Ik wil je zeggen dat het overgaat, maar ik wacht daar bij peuter nog steeds op. :P

Verder +1 op het moeilijk meeschrijven sinds werk. Lezen gaan nog wel tijdens het kolven, maar een berichtje tikken is al snel lastig.

Y. en z'n eitje. Lekker ding.

Lala en Em in gevecht. O+
Hier wordt door peuter het liefst de hele dag door geknutseld, dus ik gok dat J. daar ook snel genoeg aan mee gaat doen.

Verstopte banaan. Misschien moet je hem een andere bijnaam geven, te veel banaan verstopt. ;) Sterkte voor je guppie.

Wij hebben na een paar horror achten weer een goede nacht gehad. 18:30-23:00-3:00-6:30. Ik voel me zowaar volledig opgeladen. Slapen zonder ingebakerd te zijn gaat gelukkig beter.
En net heb ik J. nog wakker in z'n ledikant gelegd. Drie minuten mopperen en hij slaapt. :o
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_178187534
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 07:01 schreef Sylver_ het volgende:

[..]

Dit idd. Hoewel, als je zo'n chaoot als ik ben dan komt er geheid een dag waarop de noodvoorraad ineens op blijkt te zijn...

Ik doe het eten uit de vriezer trouwens gewoon bevroren in de magnetron. Kan dat niet?
Kan wel gewoon, maar gelijkmatig ontdooien likt mij nooit. Dan zit ik met eten waarbij de helft nog bevroren is en de andere helft gloeiend heet, waardoor ik ook weer moet wachten met eten geven tot het afgekoeld is en het allemaal alsnog te lang duurt. Maar dat is mijn incompetentie dus :)

Fijn van de betere nacht Kris! Wij hadden ook weer een goede *O*

Straks lekker naar de dierentuin, hopen dat het niet te druk is.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_178188314
Veel plezier vandaag FF! :D

Haha Kris, Banaan heeft al tijden last met zijn poepjes, een van de redenen dat ik het een leuke naam vond. Sowieso word je vrolijk van bananen. :P
Fijn dat het slapen beter gaat. :)


Banaan slaapt in zijn ledikant. w/
Hij geeft zich niet zomaar gewonnen maar dat is in de draagzak net zo. Ik hoop dat hij er sneller mee wordt maar voor nu een dikke prima. ^O^
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 12:03:47 #119
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_178190420
Lemijn, een appeltje kan heus. Wij hebben genoeg avonden dat O alleen maïsvingers at.
Wij hebben ook wat eigen stamppot in de diepvries, maar ook wat diepvriesgroente. Sperziebonen kun je in een paar minuten gekookt hebben en vooral de rode kool is favoriet. ^O^

Lala en Em vechten :D Kun je er dan ook een beetje om lachen, of vind je het vooral vermoeiend?
Veel plezier vandaag. Volgens mij is het schitterend weer voor de dierentuin. Hebben jullie een abonnement?

O sliep vannacht bijna klokje rond in haar eigen kamer! *O* Om 10 uur was het even drama, dus we maakten ons al op voor een baggernacht, maar ze werd pas om half 7 wakker! *O*
pi_178190499
FF, veel plezier in de dierentuin! Wel lekker weer ervoor op dit moment!

Stroopwafel, wat een heerlijke nacht!

PKM, hopelijk gaan de poepjes van Banaan snel beter. Vervelend als ie er zo'n last van heeft!
pi_178191693
*O* voor de goede nachten.

Ik dacht dat V net voorbij de 7 kg was.
Blijkt spekkie al ruim 7650gr 8)7
Die maaltijden gaan er ook in alsof hij nooit wat krijgt.
pi_178194703
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 12:03 schreef Stroopwafelmeisje het volgende:
Lala en Em vechten :D Kun je er dan ook een beetje om lachen, of vind je het vooral vermoeiend?
Veel plezier vandaag. Volgens mij is het schitterend weer voor de dierentuin. Hebben jullie een abonnement?
Wij zien het als entertainment :@ zolang het gelijk op gaat is het ook prima. Als grote broer mee gaat doen grijpen we wel in. Die is ook nogal bezitterig op speelgoed waarvan hij denkt dat het van hem is. Zoals de stapelbekers die zijn zusjes hebben gekregen maar ze absoluut niet aan mogen komen :')

Het was heerlijk weer idd, maar wel redelijk druk. Dan is het hebben van een abonnement wel echt fijn, want dan slaan we het altijd drukke oceanium bijvoorbeeld over, dat zien we volgende keer wel weer.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
  vrijdag 30 maart 2018 @ 16:02:09 #123
409579 LuDann
All the way
pi_178195144
Hmm, hier was de hele dag regen voorspeld dus we zijn nog niet de deur uitgeweest. :') Peuter slaapt ook al sinds 13 uur.

Klinkt als geweldig entertainment FF! Ik zeg filmen, op Youtube gooien en een fortuin verdienen. Ik zou ernaar kijken en mijn peuter vast ook.

Goh, gaat het hard met zo'n tweede zeg. Ik zei een paar dagen geleden tegen man dat ik Bliksem zo moeilijk vond in de ochtend. Tot ik ging googlen op hoeveel ze nu zo ongeveer wakker kunnen zijn met 6 weken. Dat blijkt dus meer dan ik dacht. Probeer ik dat arme kind gewoon weer terug in de co-sleeper te rammen terwijl 'ie gewoon een wakker uurtje wil hebben. :') Wolk slaapt vaak uit tot een uur of 10 (enorme luxe, ik weet) dus ik vaak ook. Maar Bliksem wil dat dus niet. :+

En hij kan zich ook al goed een beetje oprichten, leuk! Hoewel dat een beetje in het niet valt bij Wolk toen, die rolde met 7 weken al van buik naar rug. _O- Zag er gek uit joh, zo'n ukkie.
  vrijdag 30 maart 2018 @ 18:04:44 #124
70514 littledrummergirl
voor uw vrijmibo
pi_178197704
Wij hebben ook sinds n paar weken een dierentuin abbonement. Veel dieren krijgt hij nog niet echt mee (te ver weg, of staan te stil 8)7) maar de vissen en ijsberen vindt ie gaaf :D. Wij kunnen vanuit huis lopend naar de dierentuin dus prima om even uurtje daar n wandelingetje te maken :Y
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_178198079
Mijn ouders wonen ook dichtbij een dierentuin. Heb echt zo'n zin om daar met wat beter weer rond te struinen met Dirk. O+ Het is jammer dat we zelf al gauw even moeten rijden voor een dierentuin, anders hadden we ook zeker wel een abbonnement gehad. Tot nu toe doen we het maar met de kinderboerderij. Daar doe ik zelf ook nog vrijwilligerswerk dus daar zijn we straks zeer regelmatig. :)
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_178199840
Kinderboerderij is hier ook heel populair, daar kwam ik toen peuter klein was wekelijks. Nu wonen we te ver weg om te lopen. Maar we gaan binnenkort een fietskar halen en dan kan ik als m'n man werkt ook dingen gaan doen met ze.

Wij hebben een abonnement genomen toen peuter 6 maanden was omdat we dat zelf heel leuk vonden. Pas vanaf 1,5 heeft hij er echt interesse in maar de dieren moeten nog wel duidelijk te zien zijn. En in de meeste gevallen is het nog steeds het dier aanwijzen en dan gelijk weer verder willen lopen. De meiden vonden vooral de kunstboom in Tamah Indah interessant, verder hebben ze geen dier gezien volgens mij

Wat heerlijk zulke slaaptijden LuDann! Gaat wolk wel normale tijd naar bed? Ik ben al heel blij dat ik O s ochtends rustig nog een uur in bed kan laten spelen waardoor ik eerst rustig die meiden kan doen.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_178200749
Ik kom maar moeilijk aangehaakt merk ik.
M. heeft ontzettend veel last van zijn buik en moeilijke ontlasting. We hebben besloten om komende week toch nog eens langs de osteopaat te gaan.
Verder een ontzettend verdrietige dag gehad.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_178201320
Wat naar, LeSage. Van jullie hond, maar ook van M. Knuffel!! :*
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_178201499
Wat sneu LeSage! Sterkte :*
  vrijdag 30 maart 2018 @ 21:36:26 #130
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_178201709
Sterkte LeSage :*
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
  vrijdag 30 maart 2018 @ 23:14:52 #131
409579 LuDann
All the way
pi_178204007
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 maart 2018 19:58 schreef FlyingFish het volgende:
Wat heerlijk zulke slaaptijden LuDann! Gaat wolk wel normale tijd naar bed? Ik ben al heel blij dat ik O s ochtends rustig nog een uur in bed kan laten spelen waardoor ik eerst rustig die meiden kan doen.
Wij hebben ook een abbo op de dierentuin (Artis) ja, heerlijk. Kijk er erg naar uit om weer vaker te gaan als het weer wat beter wordt.

Ze gaat tussen 19 en 20 uur naar bed ja. Meestal is ze dan na een paar minuten stil. Vandaag heeft ze zeker tot 22 uur lopen zingen in bed. :') Mogelijk slaapt ze niet altijd meteen en is dat de reden dat ze dan laat wakker wordt. Het verschilt wel erg per dag hoor, sommige dagen is ze 8 uur wakker. Gemiddeld echter toch wel 2 a 3 dagen in de week ergens tussen 9 en 10 uur als we haar laten liggen.

LeSage, wat een vreselijk rotnieuws zeg. Ik kan me voorstellen dat je je er zo naar onder voelt. Ik hoop niet dat dit een echte terugslag betekent wat betreft je vaders' gemoedstoestand, gezien wat je eerder over hem vertelde. Veel sterkte.
pi_178208646
Wat verdrietig lesage :*

Dierentuin vinden we sowieso al leuk, maar kijken ook uit naar de eerste keer met N. Helaas wonen we te ver weg voor een abonnement.

Wij gingen gisteren uiteten en er stonden 2 kinderstoelen bij. De kleintjes waren steeds wakker en actief, tot het eten kwam, lagen ze beiden te slapen. In de armen, dus die kinderstoelen hebben er voor niks bij gestaan. :+

N heeft trouwens al een maand of 3 kromme nageltjes aan haar wijsvingers. Ze wijzen naar boven alsof ze zijn omgeslagen. Ik ging ervan uit dat dit vanzelf zou verdwijnen, maar dat lijkt voorlopig niet aan de orde. Iemand die dit herkent en me kan vertellen of en wanneer dit over gaat?
pi_178210731
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 09:50 schreef Nolita het volgende:

N heeft trouwens al een maand of 3 kromme nageltjes aan haar wijsvingers. Ze wijzen naar boven alsof ze zijn omgeslagen. Ik ging ervan uit dat dit vanzelf zou verdwijnen, maar dat lijkt voorlopig niet aan de orde. Iemand die dit herkent en me kan vertellen of en wanneer dit over gaat?
Dat heet een lepelnagel en gaat over tussen de 2 keer knippen 2000 keer knippen :P ;)
Je raekt an de dinge geweun.
pi_178211131
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 12:05 schreef Messina het volgende:

[..]

Dat heet een lepelnagel en gaat over tussen de 2 keer knippen 2000 keer knippen :P ;)
Gratis tip, Google daar niet op. Dan krijg je gelijk het hele assortiment misvormde nagels te zien.

LeSage, sterkte voor jullie. Een huisdier verliezen is altijd rot, maar zeker als hij zo belangrijk voor iemand is.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_178211187
Ach, LeSage, wat verdrietig, vooral voor je vader! Hoe gaat het nu met hem?
Veel sterkte in ieder geval :*

Nolita, herkenbaar van die nageltjes, S. heeft dat geloof ik ook aan 1 wijsvingertje. Ging ervan uit dat zijn nageltje daadwerkelijk omgeslagen was omdat ie altijd met zijn vingertjes/nageltjes over de structuurmuur gaat :')

Gister hebben we S. voor het eerst een potje Olvarit gegeven, om te kijken of dat ging. Dat ging er in als koek :? :? Heeft ie een half potje gegeten.
Had er uiteindelijk toch een beetje een k*t gevoel over, omdat zo'n potje naar mijn idee weinig met eten te maken heeft, er zat niks herkenbaars in (het was iets met bruine bonen, wortel en sperziebonen). Ben niet super tegen die potjes (bv. in geval van nood), maar voelde me toch een beetje een slechte moeder }:| }:|

Ik heb gister ook de mango-pompoenspread van De Kleine Keuken gehaald na jullie tips. Dat vond ie ook lekker, een halve boterham heeft ie gegeten, nog nooit zoveel gegeten op een dag :)

En hij laat weer duidelijker weten of ie trek heeft of niet. Ik moet wel met een ontbloot bovenlijf zitten, maar als S. dan bij mij op schoot//knieën zit en hij ziet een borst, dan gaat ie met wijd open mond heel voorzichtig naar de tepel toe om te drinken. Heeft ie geen trek, dan gaat ie met z'n kleine knuistjes in de tepel knijpen _O- _O- _O- _O- _O-

Nachten gaan weer wat beter, geen nachtelijke huilbuien en gekrijs meer bij terugleggen na voeding. Ergste tandjesleed lijkt dus achter de rug. Nog wel 2 a 3 keer per nacht wakker voor voeding.

quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 12:42 schreef FlyingFish het volgende:

[..]

Gratis tip, Google daar niet op. Dan krijg je gelijk het hele assortiment misvormde nagels te zien.
TE LAAT 8)7 8)7 8)7 8)7 8)7
Ik was benieuwd wat het was, had meteen spijt :( :(
pi_178211403
Oja, ik heb ook nog maisvingers gekocht gister. Gaat ie vandaag proberen, ben benieuwd!
pi_178211538
Er worden hier foto's van spuitdiarree-ruggen geplaatst, maar een ranzig nageltje is teveel? :P
Je raekt an de dinge geweun.
  zaterdag 31 maart 2018 @ 13:17:04 #138
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_178211611
Ach LeSage, wat verdrietig, vooral voor je vader ;( .

Zo, dat is even irritant zeg. Diep slapend kind verplaatst van schoot naar bed, ik loop naar beneden, en voordat ik kan bedenken wat ik zal gaan doen wordt ie wakker. Zoveel keuzemomenten per dag, zoveel kansen om het verkeerde te doen }:| .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_178212330
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 13:17 schreef Lemijn het volgende:
Ach LeSage, wat verdrietig, vooral voor je vader ;( .

Zo, dat is even irritant zeg. Diep slapend kind verplaatst van schoot naar bed, ik loop naar beneden, en voordat ik kan bedenken wat ik zal gaan doen wordt ie wakker. Zoveel keuzemomenten per dag, zoveel kansen om het verkeerde te doen }:| .
Het is 50/50 dat je het fout of goed doet hè. :P
  zaterdag 31 maart 2018 @ 14:00:17 #140
101840 Rijstebuiltje
Du Hast.. Du Hast mich
pi_178212393
Tolstoi, mijn dochter bliefte rond de 10 maanden alleen van die superdupergladpureerdezooi :X
De 6 maanden potjes dus, ik rilde er van terwijl ze daarvoor alles waardeerde wat ik voorzette. Gelukkig duurde die fase maar een maandje maar meeeen :r bahbah!

Uiteindelijk is ze er toch groot mee geworden en is ze afgelopen week 4 geworden *O*
Wir müssen leben, bis wir sterben!
pi_178212819
quote:
0s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 13:12 schreef Messina het volgende:
Er worden hier foto's van spuitdiarree-ruggen geplaatst, maar een ranzig nageltje is teveel? :P
De lepelnagel was prima, maar je krijgt gelijk alles van afwijkende nagels te zien... poepruggen ben ik wel gewend tegenwoordig.

En Tolstoj, die potjes zijn echt niet slecht. Ze stoppen alleen overal appel doorheen zodat baby's ze lekker vinden. Ongezond zijn ze echt niet, een grote vies uitziende brei is het wel. Mijn meiden hebben ook een lange tijd alleen maar potjes gegeten omdat ze vers niet blieften. Pas sinds 1,5e week eten ze weer redelijk vers. En als de standaard potjes je tegenstaan kun je de potjes van organix proberen, daar zit alleen de groente in en die vonden ze hier ook erg lekker, vanwege de rare combinaties denk ik.
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_178214185
Thnx messina en Tolstoi voor de herkenning. Hier gaat ze idd ook met de nageltjes overal overheen, maar ze heeft dit maar bij 2 nagels en het blijft zo. Ben benieuwd wanneer het weg is getrokken!
En ook herkenbaar van die potjes. Heb er vorig weekend 4 gekocht van organix, maar staan voorlopig nog in de kast. Voor nu krijgt ze vers of soms niets (kwa groente) als ze vroeg slaapt. Ze staan echt als reserve te wachten.

Lemijn, kan me je frustratie goed voorstellen, gebeurt hier ook vaak. Meeveren maar :*

Realiseerde me net dat N vanavond alweer 7 maanden is :o
Ons lieve mupke O+
  zaterdag 31 maart 2018 @ 17:16:54 #143
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_178215899
Al meeverend lig ik nu met baby in het grote bed, want ook een lange wandeling bracht geen slaap. Morgenochtend is ie bij zijn vader en daar gaat het slapen meestal goed, ik ben nu al blij voor Jacob dat hij dan een uitgerustere middag heeft dan vandaag :D .

Verder lijkt schuldig voelen om een potje me vrij onzinnig. Maar misschien heb ik geen recht van spreken, want ik heb mijn baby stukjes worteltaart gevoerd in een café vanmiddag en ik heb geen idee wat daar allemaal in zat.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_178217866
Nolita mijn N. heeft dat aan der grote teen aan bijde kanten. Ajoh trekt van zelf wel weer weg! Niet zo heel heftig maar ze staan wel iets omhoog.
pi_178218811
Wij geven gewoon potjes.
Ik kijk wel altijd wat erin zit, als er teveel bij gestopt wordt pak ik het niet.
Fruit krijgt hij meestal wel vers tenzij we niks meer hebben, dan een potje organix.
pi_178219402
quote:
1s.gif Op zaterdag 31 maart 2018 19:02 schreef BellaaElisa het volgende:
Nolita mijn N. heeft dat aan der grote teen aan bijde kanten. Ajoh trekt van zelf wel weer weg! Niet zo heel heftig maar ze staan wel iets omhoog.
Die heeft M. ook :D

En potjes, ik vind het dikke prima hoor. Vers is leuk enzo, maar ik heb daar niet altijd tijd voor (lees: zin in). Eten is eten en ze worden met potjes ook groot :)
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
pi_178220312
LeSage, wat verdrietig zeg! ;(
(Op een een nu hele wrange manier) wel mooi om te zien wat voor belangrijke plaats een dier dan in je hart kan hebben :*

Pitbull is nu zó dichtbij qua rollen dat-ie er gewoon gefrustreerd van raakt, het arme ventje _O-
Het lukt 'm nu al om echt tot óp z'n bovenarm te komen liggen, dus echt op het punt dat-ie net zo makkelijk beide kanten op kan rollen zeg maar. En toch rolt-ie nu nog steeds terug op z'n rug :N
Wie weet morgen meer mazzel op z'n 4e vermaanddag ;)
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_178221162
LeSage, sterkte, het is heel verdrietig om een huisdier te verliezen ;( :*

Twist, die fotoserie van pitbull is echt geweldig, je kan zo'n kleintje dan wel opvreten he? O+ En C tref ik nu ook al af en toe aan op haar zij op het speelkleed of in de box.

Ben verder weinig bijgelezen, maar het gesprek met de praktijkondersteuner gisteren was prettig, even mijn verhaal kunnen doen en wat tips gekregen (die ik eigenlijk zelf al wel had bedacht, maar soms komt het beter binnen als iemand anders het zegt). En manlief heeft nu lekker een lang weekend, dus dat geeft me ook weer even wat extra rust, ik ben vandaag met bonusdochter naar de film geweest en even de stad in gegaan, en dat was heel fijn O+
And you know I might
Have just flown too far from the floor this time
Cause they calling me by my name..
pi_178221960
C. ook al bijna aan de rol dus? Wat goed! O+

En wat goed dat je die stap hebt gezet! :* Hoop dat je er baat bij hebt.
En wat heerlijk, zo'n middagje met je bonusdochter :)
Altijd als ik jou over haar 'hoor' praten, wens ik elk kind van gescheiden ouders zo'n bonusouder toe O+
♥ Minion ♥ mei 2015
♥ Pitbull ♥ dec 2017
pi_178222686
Rena, wat fijn dat je stappen kunt ondernemen om je weer beter te gaan voelen. En wat twist zegt, ik vind het ook zo mooi om te lezen hoe liefdevol je bent over je bonusdochter O+

Oh Twist, ik ben denk ik heel sadistisch, maar ik vind het heerlijk om te kijken naar dat gevecht dat een baby kan hebben om een (voor ons makkelijke) handeling uit te voeren. En dan het gezichtje als het uiteindelijk lukt: :D .
‘Jouw ouders hadden zeker liever een jongetje gehad?’
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')