FOK!forum / Televisie / [RTL 5] Temptation Island #19 Koekeroen!!!
F1gamerdonderdag 15 maart 2018 @ 21:39
wp-1455877486506-1.gif
giphy.gif

quote:
Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand worden twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels vijftien dagen lang van elkaar gescheiden. Omringd door acht knappe vrijgezellen die de kunst van het verleiden als geen ander beheersen. De stellen hebben ťťn doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan. Tijdens hun verblijf hebben ze geen enkel contact met elkaar. Om de paar dagen wordt de partners een filmpje getoond, waarin ze zien hoe de ander zich vermaakt met de acht verleidelijke vrijgezellen.
De koppels:

Tim (30) en Deborah (25) (BelgiŽ)
tim-en-deborah-p2p1tf.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=5cbccc9dc359fc1fd5649793bce66517]afbeelding
SPOILER
Deborah en Tim uit Aalst leerden elkaar drie jaar geleden kennen in de winkel waar zij indertijd werkte. Tim had al langer een oogje op Deborah en probeerde indruk te maken door een T-shirt te passen bij haar aan de kassa. En met succes. De prille romance werd verdergezet via Facebook en na een tijdje begonnen de twee te daten. Deze ruwe bolster met een blanke pit belichaamt voor haar de stoere macho die tegelijkertijd ook lief is. Tim houdt vooral van Deborah’s mooie tanden. En van haar sexy achterwerk, uiteraard. Momenteel werkt Deborah in een pastabar, hij plaatst en onderhoudt spanplafonds. Omwille van hun botsende karakters, is het koppel al een tijdje uit elkaar geweest. Tim is een echte feester en stond vroeger bekend als de playboy van Aalst. Terwijl hij eerder een laissez-faire-attitude heeft en de dingen van dag tot dag bekijkt, is Deborah een perfectionistische planner die graag haar leven op voorhand uitstippelt. Haar koppige karakter zorgt bovendien vaak voor roet in het eten. Als ze op Temptation Island de ultieme relatietest doorstaan, kunnen ze volledig voor elkaar kiezen en de stap tot samenwonen opnieuw zetten. Deborah hoopt dat Tims mindset zal veranderen na hun deelname en dat hij actiever in het leven zal staan. Tim verwacht van Deborah dat ze in de toekomst haar jaloezie en koppigheid meer zal kunnen bedwingen. Deborah heeft enkele strikte regels opgelijst voor Tim. Hij mag niet te close of intiem zijn met andere vrouwen, en mag zich zeker niet alleen op een kamer bevinden met vijandig vrouwelijk schoon. Bovendien verwacht Deborah dat hij in het zwembad zijn handen boven water houdt. Ook Tim legt Deborah enkele beperkingen op. Wat kan wel? Dansen en babbelen met andere mannen. Wat kan er absoluut niet door de beugel? Samen in bed liggen of naaktzwemmen. En uiteraard behoort Deborah’s kont alleen hem toe. In de toekomst wil het koppel opnieuw gaan samenwonen en in het huwelijksbootje stappen. En ja hoor, er is zelfs al een ring…
Kevin (22) en Megan (18) (BelgiŽ)
kevin-en-megane-p2p1y7.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=d4d605b03a9aee4c928540bd404580fe]afbeelding
SPOILER
Megan en Kevin uit Oostende leerden elkaar een jaar geleden kennen. Tijdens een avondje uit verdronk Kevin in Megans blauwe ogen en besloot hij de eerste stap te zetten. Megan viel meteen voor de stoere Kevin (inclusief tattoos) en sindsdien vormen de twee een koppel. Kevin is een echte nachtraaf. Hij kan soms ontzettend koppig zijn en arrogant uit de hoek komen, en kan er bovendien niet tegen als hij door iemand wordt gecommandeerd. Megan daarentegen houdt minder van het nachtleven en is eerder een huismusje - maar wel eentje met een groot temperament. Ze houdt ervan om haar leven voor zich uit te plannen en haar blik is dan ook gericht op de toekomst. Megan en Kevin nemen deel aan Temptation Island omdat Kevin al enkele misstappen (lees: vijf) heeft begaan. Wanneer Megan dit de eerste keer ontdekte, nam ze wraak door zelf vreemd te gaan. Maar nog steeds laat Kevin niet altijd weten waar hij is en komt hij niet altijd thuis slapen… Het vertrouwen tussen de twee staat op een laag pitje en Kevin wil Megan bewijzen dat hij de verleiding van het eiland kan weerstaan. Zij wil immers graag een mooie toekomst uitbouwen met de man van haar dromen, maar heeft genoeg van zijn bedrog. Kevin moet haar op het eiland laten zien dat hij voor de volle 100 procent te vertrouwen is. Als ze samen de ultieme relatietest hebben doorstaan, willen ze hun liefde voor eeuwig verankeren. Van Megan mag Kevin geen bed of zetel delen met de verleidsters. Ook te intiem dansen zal worden afgerekend. Bovendien vindt ze het enorm belangrijk dat Kevin niet slecht praat over haar op het eiland. Kevins regels zijn iets beperkter: “Gewoon niet kussen en geen seks hebben.” Da’s duidelijk.
Jeremy (23) en Vanessa (23) (Nederland)
jeremy-en-vanessa2-p2p237.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=0f108b767f3fc40032a98b2bb3bb5f5c]
SPOILER
Jeremy en Vanessa uit Schiedam zijn zes jaar samen en leerden elkaar kennen op een feestje. Jeremy was op slag smoorverliefd, maar dat was niet meteen wederzijds. Hij gaf gelukkig niet op en met veel doorzettingsvermogen wist hij haar hart toch te veroveren. Jeremy werkt als havenoperator en is een lieve jongen, maar hij heeft ook een stout kantje en houdt ervan om af en toe het gevaar op te zoeken. Vanessa is studente rechten. Ze is een sterke vrouw die weet wat ze wil en laat niet over zich heen lopen. Ze is dan ook de ideale persoon om Jeremy af en toe eens op zijn plaats te zetten. Ze houdt van Jeremy omdat hij heel erg lief en zorgzaam is. Hij laat haar mooi voelen door de vele complimenten die hij haar geeft. Het koppel neemt deel aan Temptation Island omdat Jeremy aan Vanessa moet bewijzen dat hij elke verleiding kan weerstaan en te vertrouwen is. Tijdens hun relatie heeft hij intieme berichtjes gestuurd naar andere vrouwen en dat viel bij Vanessa niet in goede aarde. Ze zetten hun relatie even on hold. Ondanks dat ze terug samen zijn, kan Vanessa hem nog niet volledig vertrouwen. Jeremy wil bewijzen dat hij de verleiding kan weerstaan en dat Vanessa de enige vrouw voor hem is. Volgens Vanessa is Jeremy bovendien extreem gesloten. Ze zou graag hebben dat hij een opener houding aanneemt in hun relatie en meer gedachten en gevoelens met haar bespreekt. Jeremy vindt dan weer dat Vanessa soms iets te bazig is. Het koppel heeft samen beslist over een set regels waaraan ze zich op het eiland allebei moeten houden. Fysiek contact, zoals knuffels geven en hand in hand lopen, is volledig uit den boze. Ook mogen ze geen intieme gesprekken over hun relatie voeren met de vrijgezellen. Jeremy en Vanessa dragen wederzijds respect hoog in het vaandel en gaan er verder van uit dat ze van elkaar weten wat de ander leuk vindt en wat niet. Als hun Temptation Island-avontuur een geslaagde afloop kent, willen ze zo snel mogelijk gaan samenwonen.
Mezdi (20) en DaniŽlle (20) (Nederland)
mezdi-en-daniella2-p2p27q.png?auto=format&fit=max&ixlib=php-1.1.0&q=95&w=1400&s=1f65e6ebf268276de9e5c84f0d3b5d13]afbeelding
SPOILER
DaniŽlle en Mezdi uit Groningen leerden elkaar twee jaar geleden kennen op het feestje van een gemeenschappelijke vriend. Zij is extern incasso manager, hij zit in de wereld van het autoleasen. Mezdi heeft volgens DaniŽlle een hart van goud en een prachtige lach. Toch heeft hij ook een opvliegend karakter en voelt hij zich snel geÔntimideerd wanneer DaniŽlle aandacht krijgt van een andere man… DaniŽlle is rustiger en erg zorgzaam en begripvol. Toch zou ze graag hebben dat Mezdi wat meer aandacht en tijd aan haar besteedt.
Het koppel heeft besloten om deel te nemen aan Temptation Island omdat Mezdi in het verleden al misstappen heeft begaan. Ook nu maken ze nog te vaak ruzie en zien ze elkaar soms een periode niet. Hij durft dan weleens te zoenen met andere meisjes… DaniŽlle wil dat hij op het eiland voor eens en altijd bewijst dat zij de ware voor hem is. DaniŽlle en Mezdi hebben geen duidelijke set regels vastgelegd. Ze weten van elkaar perfect wat kan en wat niet. Voor DaniŽlle spreekt het voor zich dat seks, zoenen, schuren, samen in bed liggen en hand in hand lopen gewoon niet kunnen. Van Mezdi mag DaniŽlle dan weer niet ingaan op een verleider wanneer ze hem ťcht leuk vindt. Dan kunnen een kus, een knuffel, of de minste aanraking echt niet. Na een geslaagd avontuur, willen DaniŽlle en Mezdi in de toekomst bij elkaar intrekken, trouwen en samen de wereld verkennen.
De verleidsters die de hartjes gaan breken:
?appId=21791a8992982cd8da851550a453bd7f&quality=0.9

De verleiders
763?appId=2dc96dd3f167e919913d808324cbfeb2&quality=0.8


Het grote puntenspel:

SPOILER
Under construction: draag nieuwe scoormethodes aan!

Tim: 0,5
Deborah: 0

Kevin: 1
Megan:8

Jeremy: 0
Vanessa: 0

Mezdi: 4
DaniŽlle: 1


- Camera of microfoon (proberen) af te dekken of te ontwijken: 0,5 punt
- Slecht praten over partner tegen verleid(st)er: 0.5 punt

- Aanraken op lichaam: 1 punt
- Dansen: 1 punt

- Aanraken op persoonlijke zone: 2 punten (Tieten - billen)
- Zoenen: 2 punten
- Zoenen en op hetzelfde moment middelvinger opsteken naar camera: 2,5 punt

- Een Nielske flikken: 3 punten (Kledingstuk uittrekken (ondergoed)).
- Zoenen en droogneuken: 3 punten.

- Stiekeme seks: 4 punten
- Seks in bed onder dekens: 5 punten
- Full on porn/gewoon schijt: 6 punten

Iets uit het bovenstaande uit wraak na kampvuurbeelden: -50%


Discussiepunt(en):
- Geven we ook punten als het in opdracht van het programma gebeurt? Masseren of bodypaint bijvoorbeeld?
- Meer punten voor iemand die na een spijtbetuiging weer de fout ingaat?
- Moeten verleiders ook punten krijgen? (Niet dat de mannen een kans maken)
- ... (draag ideeŽn aan!)
De presentatie van het programma ligt in handen van Rick Brandsteder en voormalig Miss BelgiŽ Annelien Coorevits.

Vanaf donderdag 1 februari 2018 op televisie.
RTL 5 , iedere donderdag om 20:30 http://www.rtl.nl/gemist/temptation-island/
VIJF, iedere donderdag om 21.30 http://www.vijf.be/temptationisland
Videoland, iedere donderdag een nieuwe aflevering https://www.videoland.com/series/948/temptation-island
Temptation island gifjes: https://giphy.com/explore/temptation-island
F1gamerdonderdag 15 maart 2018 @ 21:39
roy donders :')
RedWhiteArmy1983donderdag 15 maart 2018 @ 21:40
Nu gaan we lekker kijken naar de analyses van Roy Donders over Temptation. _O-
ButtonenLiverpoolfandonderdag 15 maart 2018 @ 21:40
Dat Kevin nog zijn gezicht op live TV durft te vertonen na vorige week :O
_-_ratjetoe_-_donderdag 15 maart 2018 @ 21:40
Volgend seizoen zullen er toch daadwerkelijk geen mensen meer meedoen.

:')
Pisces29donderdag 15 maart 2018 @ 21:40
Maareh Tim heeft dus niet geneukt met zijn knabbel en babbel verhaal. Of is dat hoe hij het wil verkopen
vencodarkdonderdag 15 maart 2018 @ 21:40
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:39 schreef F1gamer het volgende:
roy donders :')
Ik mag hm. :@ :P
zoemdonderdag 15 maart 2018 @ 21:40
"@cherish anaal is geen schandaal" _O-
_-_ratjetoe_-_donderdag 15 maart 2018 @ 21:41
Cherish heeft het wel top gedaan.
Pisces29donderdag 15 maart 2018 @ 21:41
Cherish is een van de weinige vrouwen die niet mooier wordt met makeup
zoemdonderdag 15 maart 2018 @ 21:41
Jammer van dat grijze haar van Cherish :{
vencodarkdonderdag 15 maart 2018 @ 21:42
Cherish lijkt op een ordinaire, sletterige Miss Montrťal
DKUpdonderdag 15 maart 2018 @ 21:42
De ondertiteling is wel nodig _O-
zoemdonderdag 15 maart 2018 @ 21:42
Roy Donders uitnodigen :') Lekker het c-garnituur aan het werk houden.
Mandťradonderdag 15 maart 2018 @ 21:42
Die Mezdi vind ik de grootste debiel van allemaal. Met z'n stoere praat. Pak dan gewoon zo'n meid voor de camera als je een grote vent bent.
RedWhiteArmy1983donderdag 15 maart 2018 @ 21:43
Maxime met tuinbroek achter de bar :+

Zou Rick Kevin kunnen verstaan? _O-

[ Bericht 35% gewijzigd door RedWhiteArmy1983 op 15-03-2018 21:48:53 ]
ButtonenLiverpoolfandonderdag 15 maart 2018 @ 21:49
Ik begrijp echt niet hoe je iemand als Kevin aantrekkelijk kan vinden
zoemdonderdag 15 maart 2018 @ 21:50
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:49 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:
Ik begrijp echt niet hoe je iemand als Kevin aantrekkelijk kan vinden
Misschien krijgen ze er wel geld voor. Soort high class escorts :P
Pisces29donderdag 15 maart 2018 @ 21:50
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:49 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:
Ik begrijp echt niet hoe je iemand als Kevin aantrekkelijk kan vinden
Soort zoekt soort. Zie zijn vriendin.

Maareh. RTL betaalt wel als je als verleider succesvol bent. Denk ik.
Pisces29donderdag 15 maart 2018 @ 21:51
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:50 schreef zoem het volgende:

[..]

Misschien krijgen ze er wel geld voor. Soort high class escorts :P
:Y
_-_ratjetoe_-_donderdag 15 maart 2018 @ 21:52
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:50 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Soort zoekt soort. Zie zijn vriendin.

Maareh. RTL betaalt wel als je als verleider succesvol bent. Denk ik.
Dit soort ideeŽn :D.

Is als vrouw toch veel gÍnanter als je als hoer op tv bent dan als iemand die een keer een onenightstand met een flapdrol heeft?
Joenedonderdag 15 maart 2018 @ 21:53
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:50 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Soort zoekt soort. Zie zijn vriendin.

Maareh. RTL betaalt wel als je als verleider succesvol bent. Denk ik.
ze zegt net toch we zijn een Team, afgesproken werk onderling , beetje cashen , neuken en vakantie in thailand . Best nice als vrijgezel lekkerwijf.
Joenedonderdag 15 maart 2018 @ 21:53
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:42 schreef Mandťra het volgende:
Die Mezdi vind ik de grootste debiel van allemaal. Met z'n stoere praat. Pak dan gewoon zo'n meid voor de camera als je een grote vent bent.
Gelukkig heeft die ook een dom wijf.
Ticootjedonderdag 15 maart 2018 @ 21:54
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:52 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Dit soort ideeŽn :D.

Is als vrouw toch veel gÍnanter als je als hoer op tv bent dan als iemand die een keer een onenightstand met een flapdrol heeft?
Niemand die nog een naam weet over een jaar joh.
Pisces29donderdag 15 maart 2018 @ 21:56
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:52 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Dit soort ideeŽn :D.

Is als vrouw toch veel gÍnanter als je als hoer op tv bent dan als iemand die een keer een onenightstand met een flapdrol heeft?
Sommige mensen hebben geen normen en waarden of wat dan ook.
En bekend op tv worden is voor velen heel wat. Zonder dat zal niemand ze ooit kennen.
Ticootjedonderdag 15 maart 2018 @ 21:56
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:56 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Sommige mensen hebben geen normen en waarden of wat dan ook.
En bekend op tv worden is voor velen heel wat. Zonder dat zal niemand ze ooit kennen.
Sommigen hebben er jarenlang een rls van en snijden dan de polsen kapot. Maar goed, dan kent nederland je wel.
-Strawberry-donderdag 15 maart 2018 @ 21:57
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:56 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Sommigen hebben er jarenlang een rls van en snijden dan de polsen kapot. Maar goed, dan kent nederland je wel.
;(
Pisces29donderdag 15 maart 2018 @ 21:58
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:56 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Sommigen hebben er jarenlang een rls van en snijden dan de polsen kapot. Maar goed, dan kent nederland je wel.
Ook die polsen verkopen lekker.
Ticootjedonderdag 15 maart 2018 @ 21:58
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:57 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

;(
Maar we kijken wel allemaal. :D
Pisces29donderdag 15 maart 2018 @ 22:01
Oh ja zo een setje dat ontstaat bij Temptation en na een jaar voorbij is. Zie die blonde cup H van afgelopen jaar die nu met die ene tattoo verleider is.
RedWhiteArmy1983donderdag 15 maart 2018 @ 22:01
Koekerondjes _O- _O-
Ticootjedonderdag 15 maart 2018 @ 22:03
Zou kleurboek m gemaakt hebben?
Pisces29donderdag 15 maart 2018 @ 22:04
Mooie herinneringen aan Temptation? Echt?
Ticootjedonderdag 15 maart 2018 @ 22:08
Roy donders! Hahahaha. Hij heeft een punt over tim.
Pisces29donderdag 15 maart 2018 @ 22:09
Zou me niks verbazen als Cherish echt niks voor hem voelde.
Ticootjedonderdag 15 maart 2018 @ 22:10
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 22:09 schreef Pisces29 het volgende:
Zou me niks verbazen als Cherish echt niks voor hem voelde.
Welnee.
ButtonenLiverpoolfandonderdag 15 maart 2018 @ 22:13
Roy is wel eerlijk
SEMTEXdonderdag 15 maart 2018 @ 22:13
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 22:09 schreef Pisces29 het volgende:
Zou me niks verbazen als Cherish echt niks voor hem voelde.
Dat blijkt wel uit de Temptation talk, het is ťťn groot spelletje...
Pisces29donderdag 15 maart 2018 @ 22:14
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 22:13 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Dat blijkt wel uit de Temptation talk, het is ťťn groot spelletje...
Ja op basis daarvan schreef ik het ook.
Aardbeientaartjesdonderdag 15 maart 2018 @ 22:23
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:56 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Sommige mensen hebben geen normen en waarden of wat dan ook.
En bekend op tv worden is voor velen heel wat. Zonder dat zal niemand ze ooit kennen.
Precies. En dus krijgen ze geen geld. Ze hebben een gratis vakantie, gratis bekendheid, gratis hoereren op televisie en gratis geld door alle reclames en optredens in clubs voor een periode.
20100donderdag 15 maart 2018 @ 23:52
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:50 schreef zoem het volgende:

[..]

Misschien krijgen ze er wel geld voor. Soort high class escorts :P
bottom barrel crack whores bedoel je?
20100donderdag 15 maart 2018 @ 23:54
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 22:23 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Precies. En dus krijgen ze geen geld. Ze hebben een gratis vakantie, gratis bekendheid, gratis hoereren op televisie en gratis geld door alle reclames en optredens in clubs voor een periode.
Tuurlijk krijgen ze geen geld. Die wijven weten gewoon dat als ze iemand kunnen verleiden, ze meer zendtijd krijgen en dus meer bekend worden en hun instagramvolgers groeien en dan kunnen ze lekker thee promoten op hun instagram voor een paar $$
Epistaxiophobiavrijdag 16 maart 2018 @ 01:16
Ik vind Kevin echt sympathiek overkomen hoor. :') Ik meen het ook gewoon. Zeker in TT.
W00fervrijdag 16 maart 2018 @ 01:55
Effe aflevering 9 kijken :)
poezenvanger_van_hamelenvrijdag 16 maart 2018 @ 08:11
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 22:09 schreef Pisces29 het volgende:
Zou me niks verbazen als Cherish echt niks voor hem voelde.
Lijkt me overduidelijk dat zij het gewoon als een spel ziet. Tim :')
verbijsteringvrijdag 16 maart 2018 @ 08:19
quote:
0s.gif Op donderdag 15 maart 2018 22:09 schreef Pisces29 het volgende:
Zou me niks verbazen als Cherish echt niks voor hem voelde.
Dat heeft ze in het begin ook ooit toegegeven dat ze verleid om het verleiden en verder boeit het haar niets. Zij weet gewoon goed wat ze moet zeggen, dat ze om zijn grapjes moet lachen etc. om hem haar te laten willen. Die Fabrizio is dan weer precies het voorbeeld van hoe het niet moet als je iemand wilt versieren...
Het zal hem misschien wel lukken maar niet omdat hij zo goed is in het spel.

Overigens valt het mij heel erg op dat savonds als er gefeest wordt, bij de dames de verleiders echt lol maken en feesten. Terwijl bij de mannen, de verleidsters die niet met een man bezig zijn zich echt kapot lijken te vervelen...
Dr.Mikeyvrijdag 16 maart 2018 @ 08:21
Die Gino is echt een kneus.
DKUpvrijdag 16 maart 2018 @ 08:22
Cherish leek wel op een heks in Temptation Talk ;(

[ Bericht 1% gewijzigd door DKUp op 16-03-2018 08:34:23 ]
-Strawberry-vrijdag 16 maart 2018 @ 08:32
quote:
1s.gif Op donderdag 15 maart 2018 21:58 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Maar we kijken wel allemaal. :D
Niet naar die Barbie zooi
Aardbeientaartjesvrijdag 16 maart 2018 @ 08:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:11 schreef poezenvanger_van_hamelen het volgende:

[..]

Lijkt me overduidelijk dat zij het gewoon als een spel ziet. Tim :')
Inderdaad, zielig :P.
RedWhiteArmy1983vrijdag 16 maart 2018 @ 09:20
Ze zijn er weer _O_

https://www.thebestsocial(...)n-temptation-island/
Pisces29vrijdag 16 maart 2018 @ 09:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 08:19 schreef verbijstering het volgende:

[..]

Dat heeft ze in het begin ook ooit toegegeven dat ze verleid om het verleiden en verder boeit het haar niets. Zij weet gewoon goed wat ze moet zeggen, dat ze om zijn grapjes moet lachen etc. om hem haar te laten willen. Die Fabrizio is dan weer precies het voorbeeld van hoe het niet moet als je iemand wilt versieren...
Het zal hem misschien wel lukken maar niet omdat hij zo goed is in het spel.

Overigens valt het mij heel erg op dat savonds als er gefeest wordt, bij de dames de verleiders echt lol maken en feesten. Terwijl bij de mannen, de verleidsters die niet met een man bezig zijn zich echt kapot lijken te vervelen...
Dan speelt ze het wel goed, door die gesprekjes met de camera (voor ons als kijkers) dat ze echt veel op hem lijkt en erg leuk vindt.
verbijsteringvrijdag 16 maart 2018 @ 09:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 09:20 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Dan speelt ze het wel goed, door die gesprekjes met de camera (voor ons als kijkers) dat ze echt veel op hem lijkt en erg leuk vindt.
Ze weet wat ze doet, ze zei in het begin al dat ze nog nooit een belg gehad had en dat was haar doel.
ThePlaneteervrijdag 16 maart 2018 @ 09:27
Haha denken dat die chick echt op Tim valt _O-
Die is alweer keihard gedumpt zodra de opnames stopten.

Ik denk wel dat ze naast de fame ook nog wel een bedrag krijgen hoor van RTL bij een succesvolle 'verleiding'.
DKUpvrijdag 16 maart 2018 @ 10:03
giphy.gif
ea561456d2_1517504464_Tim-wil-met-Deborah-trouwen-LIEEEEF.gif
giphy.gifgiphy.gif

#ikhaathemzohard

[ Bericht 10% gewijzigd door DKUp op 16-03-2018 10:10:44 ]
vencodarkvrijdag 16 maart 2018 @ 10:08
Alsof die Tim zo enorm intelligent heeft dat ie dat doorheeft.
Net zo naÔef als Meghan die denkt dat Joshua wel meer wilt.
Wie een beetje mensenkennis heeft, prikt daar zo doorheen.
DKUpvrijdag 16 maart 2018 @ 10:09
quote:
De RTL 5-show Temptation Island trok donderdagavond 635.000 kijkers en staat daarmee in de top 15 van de best bekeken programma’s. Dat blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek.

Bron: https://www.rtlnieuws.nl/(...)-in-kijkcijfertop-15
DKUpvrijdag 16 maart 2018 @ 10:17
06.gif?w=470&zoom=2
Nog een leuke klassieker van twee jaar geleden.
StretchingKoalavrijdag 16 maart 2018 @ 10:18
Die Deborah Leemans mag blij zijn met die Cherishe (of hoe ze ook mag heten), dat ze hem van die ontzettende prutser verlost heeft ^O^ . Die blonde weet overigens precies waar ze mee bezig is, het is bijna misdadig zo'n zwakbegaafd manneke manipuleren >:)
AMCAvrijdag 16 maart 2018 @ 10:58
Wat een aflevering _O_
Pisces29vrijdag 16 maart 2018 @ 11:01
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 10:08 schreef vencodark het volgende:
Alsof die Tim zo enorm intelligent heeft dat ie dat doorheeft.
Net zo naÔef als Meghan die denkt dat Joshua wel meer wilt.
Wie een beetje mensenkennis heeft, prikt daar zo doorheen.
Maar Cherishe wilde hem daar ook echt.
Meghan kwam in de friendzone en was het spel niet waard _O-
ShaoliNvrijdag 16 maart 2018 @ 11:59
Die Tim, dat is toch gewoon niet normaal zo achterlijk.
DKUpvrijdag 16 maart 2018 @ 12:00
giphy.gif
InTrePidIvityvrijdag 16 maart 2018 @ 12:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 10:17 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
Nog een leuke klassieker van twee jaar geleden.
Och dat deed mij zelfs pijn, zo'n lief meisje. Volgens mij had Marvin elke keer oprecht spijt, maar snapte hij zelf ook niet echt waarom het fout ging :')

Aflevering 9:
SPOILER
Wat Tim betreft lijkt het me evident dat hij hoe dan ook de fout in ging - hier of later, wanneer ze getrouwd zouden zijn. Wel heel naar voor Deborah, die gun ik het niet. Jeremy weet het mooi te verwoorden, "Die gozer spoort niet" _O-

En ik moet zeggen dat Mezdi zich toch een klein beetje heeft hersteld, want hij ging terecht tekeer tegen Tim en lijkt een beetje tot inkeer te zijn gekomen. Dat zal na de beelden van de tattoo wel anders zijn, maar voor nu heeft hij er een puntje bij.

Vond de tattoo overigens niet mooi.
SEMTEXvrijdag 16 maart 2018 @ 12:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:02 schreef InTrePidIvity het volgende:

[..]

Och dat deed mij zelfs pijn, zo'n lief meisje. Volgens mij had Marvin elke keer oprecht spijt, maar snapte hij zelf ook niet echt waarom het fout ging :')

Aflevering 9:
SPOILER
Wat Tim betreft lijkt het me evident dat hij hoe dan ook de fout in ging - hier of later, wanneer ze getrouwd zouden zijn. Wel heel naar voor Deborah, die gun ik het niet. Jeremy weet het mooi te verwoorden, "Die gozer spoort niet" _O-

En ik moet zeggen dat Mezdi zich toch een klein beetje heeft hersteld, want hij ging terecht tekeer tegen Tim en lijkt een beetje tot inkeer te zijn gekomen. Dat zal na de beelden van de tattoo wel anders zijn, maar voor nu heeft hij er een puntje bij.

Vond de tattoo overigens niet mooi.
SPOILER
Ik snap dat ontwerp ook niet :') Fabrizio maakt een stuk mooier werk doorgaans, als ik het zo zie op zijn website. Fotorealistisch werk. En dan dit prutsding wat een snelle tekening lijkt.

Wel kak dat het kampvuur pas volgende week is...
Tim86vrijdag 16 maart 2018 @ 12:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:02 schreef InTrePidIvity het volgende:

[..]

Och dat deed mij zelfs pijn, zo'n lief meisje. Volgens mij had Marvin elke keer oprecht spijt, maar snapte hij zelf ook niet echt waarom het fout ging :')

Aflevering 9:
SPOILER
Wat Tim betreft lijkt het me evident dat hij hoe dan ook de fout in ging - hier of later, wanneer ze getrouwd zouden zijn. Wel heel naar voor Deborah, die gun ik het niet. Jeremy weet het mooi te verwoorden, "Die gozer spoort niet" _O-

En ik moet zeggen dat Mezdi zich toch een klein beetje heeft hersteld, want hij ging terecht tekeer tegen Tim en lijkt een beetje tot inkeer te zijn gekomen. Dat zal na de beelden van de tattoo wel anders zijn, maar voor nu heeft hij er een puntje bij.

Vond de tattoo overigens niet mooi.
SPOILER
Hij is wel tot inkeer gekomen, maar wat een hypocriete lul joh...Hoe hij tegen Tim praat is ook gewoon erg denigrerend en respectloos, hoe dom dat kereltje ook overkomt. Hij is gewoon nog net zo sneaky als hij was en is daar zelf al meerdere keren vreemd gegaan. Tim is er dan tenminste nog eerlijk over (dat is ook het engie positieve dat ik over hem kan zeggen). Dat Mezdi midden in de nacht hun kamer binnen komt om een t-shirtje te verstoppen is ook gewoon creapy as fuck.

En die tattoo inderdaad _O-

Dat ze ook niet snapt dat Mezdi compleet gaat flippen over dat (lelijke) ding, En ze dacht dat iedereen er positief op reageerde terwijl zelfs de verleiders het idioot vonden _O-
MissJvrijdag 16 maart 2018 @ 13:12
Net aflevering 9 gekeken

SPOILER
Tim spoort echt totaal niet hoor. Lopen janken dat hij Deborah pijn doet nadat hij met Cherish in bed heeft gelegen en dan de volgende nacht gewoon weer hetzelfde doen :')
En inderdaad die tattoo die Fabrizio heeft gezet bij Danielle... man man man, ziet er echt amateuristisch uit :')
S95Sedanvrijdag 16 maart 2018 @ 13:43
quote:
2s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:28 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

SPOILER
Ik snap dat ontwerp ook niet :') Fabrizio maakt een stuk mooier werk doorgaans, als ik het zo zie op zijn website. Fotorealistisch werk. En dan dit prutsding wat een snelle tekening lijkt.

Wel kak dat het kampvuur pas volgende week is...
SPOILER
Misschien hebben ze gewoon niet zoveel tijd gehad om dat ding te zetten en wordt hij later nog afgemaakt?
Sunri5evrijdag 16 maart 2018 @ 13:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 12:00 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
Ik vind haar zelf een beetje op een zwijntje lijken.
Dr.Mikeyvrijdag 16 maart 2018 @ 13:47
SPOILER
door dat tattoo gebeuren had ik het idee dat het gescript is
Physsicvrijdag 16 maart 2018 @ 13:48
Aflevering 9:
SPOILER
Ik was wel verbaasd over hoe afkeurend de reacties van de verleiders waren over de tatoeage van Danielle. Dat had ik niet verwacht.

Ik vond de tatoeage op de tekening nog wel prima, hoewel het totaal niet mijn smaak is, maar op haar lichaam vond ik 'm niet mooi. Te groot en volgens mij ook nog niet af. Op de schets was een deel ingekleurd en dat was op haar lichaam volgens mij niet het geval.
Physsicvrijdag 16 maart 2018 @ 13:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 13:47 schreef Dr.Mikey het volgende:
SPOILER
door dat tattoo gebeuren had ik het idee dat het gescript is
SPOILER
Wat dan precies?
Want dat de productie heeft opgemerkt dat Danielle graag een tatoeage zou willen en dat Fabrizo een schets heeft gemaakt, waarna zij zijn gaan regelen dat hij dit in Thailand al kan doen, om de spanningen nog verder op te laten lopen, lijkt mij vanzelfsprekend.
Dr.Mikeyvrijdag 16 maart 2018 @ 13:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 13:51 schreef Physsic het volgende:

[..]

SPOILER
Wat dan precies?
Want dat de productie heeft opgemerkt dat Danielle graag een tatoeage zou willen en dat Fabrizo een schets heeft gemaakt, waarna zij zijn gaan regelen dat hij dit in Thailand al kan doen, om de spanningen nog verder op te laten lopen, lijkt mij vanzelfsprekend.
SPOILER
Maar dat zij het ook echt doet ? Het is allemaal net wat te schokkend en het is nog een lelijk ding ook als Fabrizo echt een goeie tattoage artiest is zeg je dat eerlijk. Maar hij gaat er veel te geil op dat hij mezdi zo kan kloten.
Niet echt goeie reclame voor iemand met een eigen tattoage studio.

Plus dat hele Tim gebeuren.

Als die Jerremy nog vreemd gaat of die Gino scoort geloof ik het niet meer.
MaximumRushvrijdag 16 maart 2018 @ 14:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 13:51 schreef Physsic het volgende:

[..]

SPOILER
Wat dan precies?
Want dat de productie heeft opgemerkt dat Danielle graag een tatoeage zou willen en dat Fabrizo een schets heeft gemaakt, waarna zij zijn gaan regelen dat hij dit in Thailand al kan doen, om de spanningen nog verder op te laten lopen, lijkt mij vanzelfsprekend.
SPOILER
Ik heb ook volgens mij geen beelden gezien dat er daadwerkelijk een tattoo werd gezet. Ik heb het idee dat dat gescript was. Dus echt beelden dat je zag dat hij met een machine bezig was op haar huid.
RedWhiteArmy1983vrijdag 16 maart 2018 @ 14:11
SPOILER
Misschien is die tattoo wel "gewoon" door een iemand uit het land zelf gezet en doen ze net (gescript) of Fabrizio deze heeft gezet? Gewoon even een gok, want ik heb aflevering 9 nog niet gezien...
Even iets anders, vind dit echt ge-ni-aal! _O_ _O_
DKUpvrijdag 16 maart 2018 @ 14:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 13:47 schreef Sunri5e het volgende:

[..]

Ik vind haar zelf een beetje op een zwijntje lijken.
Ze wel iets weg van een varkentje inderdaad, best schattig soms *)
tralalalavrijdag 16 maart 2018 @ 14:40
Nieuw (tussen?)seizoen alleen maar op Videoland te zien en zonder Belgen. :')
LosBuenosMuchachosvrijdag 16 maart 2018 @ 14:46
Tim legend _O_

SPOILER
Tim Legend x100 _O_ Dit soort gasten maken dit programma zo mooi. Deborah Leemans wordt hier alleen maar een groot plezier mee gedaan _O-

Die tattoo bij Danielle. Heerlijk. Mezdi was wat sneaky en achterbaks. Maar in principe niet heel veel fout gedaan. Danielle gaat met die tattoo nu gewoon 10x zo ver _O- en ze ziet het niet. En dan nog zeggen dat iedereen heel positief was, terwijl iemand net probeerde aan te geven wat voor iets doms ze gedaan heeft _O_ Temptation Island _O_
Wuwwavrijdag 16 maart 2018 @ 14:53
Aflevering 9:
SPOILER
Was voor mij de beste aflevering tot nu toe. Heerlijke droge aflevering als je vanaf het begin al door Tim heen prikt. Mezdi 'dit is kinderachtig kutgedrag wat je nu vertoont' met zijn stok in het zand en het midden in de nacht weghalen van die Debrah kussen (alsof dat nog zin heeft). Jeremy in z'n uppie aan de bar 'die gast spoort echt niet'. En Rick 'dit ga je niet menen hŤ' Brandsteder die nog vraagt of Tim die papiertjes voor z'n raam al heeft weggehaald.
De Hollandse heren maakten deze aflevering.
Verder is het de meest lelijke tattoo die ik ooit in mijn leven heb gezien.
Aardbeientaartjesvrijdag 16 maart 2018 @ 14:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 09:27 schreef ThePlaneteer het volgende:
Haha denken dat die chick echt op Tim valt _O-
Die is alweer keihard gedumpt zodra de opnames stopten.

Ik denk wel dat ze naast de fame ook nog wel een bedrag krijgen hoor van RTL bij een succesvolle 'verleiding'.
Wat hebben mensen hier nog een hoge pet op van die verleiders. Allemachtig :'(
Physsicvrijdag 16 maart 2018 @ 14:59
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 13:56 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

SPOILER
Maar dat zij het ook echt doet ? Het is allemaal net wat te schokkend en het is nog een lelijk ding ook als Fabrizo echt een goeie tattoage artiest is zeg je dat eerlijk. Maar hij gaat er veel te geil op dat hij mezdi zo kan kloten.
Niet echt goeie reclame voor iemand met een eigen tattoage studio.

Plus dat hele Tim gebeuren.

Als die Jerremy nog vreemd gaat of die Gino scoort geloof ik het niet meer.
SPOILER
Ah, op die manier. Ik vond het ook nogal een beslissing, maar ik denk dat haar keuze voor een (groot) deel werd bepaald door de omstandigheden. Ze stond al voor de tattooshop toen ze het aanbod kreeg, terwijl ze op date was. Ik kan me voorstellen dat 'nee' zeggen dan lastiger is. Als ze een nachtje over het voorstel na had mogen denken, thuis, onder normale omstandigheden en dus niet tijdens een vakantie op Temptation Island terwijl je je vriend al een week niet hebt gezien, was ze misschien tot een andere beslissing gekomen.
Als ze het op dat moment niet had gewild, denk ik niet dat ze zich had laten overhalen doordat het nou eenmaal gescript is. Tenzij het een nep tatoeage is.
LosBuenosMuchachosvrijdag 16 maart 2018 @ 15:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 09:27 schreef ThePlaneteer het volgende:
Haha denken dat die chick echt op Tim valt _O-
Die is alweer keihard gedumpt zodra de opnames stopten.

Ik denk wel dat ze naast de fame ook nog wel een bedrag krijgen hoor van RTL bij een succesvolle 'verleiding'.
Krijgen ze ook. Er worden 'gewoon' bonussen uitgedeeld en extra media-aandacht zooi. Weet ik gewoon 'toevallig'. Maar is volgens mij ook wel eens eerder naar buiten gelekt.
Aardbeientaartjesvrijdag 16 maart 2018 @ 15:02
SPOILER
Ze wilde toch sowieso al een tattoo? Is toch prima dat ze 'm dan laat zitten door een gozer die sowieso tattoo artiest is? Ik snapte niet waar die kerels het over hadden, dat ze het laag vonden e.d. En erger dan seks. Huh? Het is maar een plaatje op een lichaam. :') Maar goed, al die tokkies lopen daar rond als kleurplaten dus het zal wel..

Productie heeft gewoon geregeld dat ie een tattoo bij haar kon zetten in een shop en zij heeft het gedaan omdat ze altijd al een meisje in een wolf op haar lichaam wilde hebben en ze vertrouwde hem.
Aardbeientaartjesvrijdag 16 maart 2018 @ 15:03
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:01 schreef LosBuenosMuchachos het volgende:

[..]

Krijgen ze ook. Er worden 'gewoon' bonussen uitgedeeld en extra media-aandacht zooi. Weet ik gewoon 'toevallig'. Maar is volgens mij ook wel eens eerder naar buiten gelekt.
Hoe weet jij dat 'toevallig'? Want het is niet waar.
Wuwwavrijdag 16 maart 2018 @ 15:04
https://www.rtlnieuws.nl/(...)tation-island-gelekt
quote:
Donderdagavond wordt bekend dat het contract van Temptation Island op straat ligt. Dit zijn de meest bijzondere punten uit het contract.

Allereerst staat er in het contract vermeld dat de kandidaten van Temptation Island niets betaald krijgen voor hun deelname. De koppels en verleiders moeten het enkel doen met een lekkere vakantie. Daarnaast heeft de productie het recht om merchandise te maken van de kandidaten. Ook daar krijgen de deelnemers geen geld voor.

Wat ook opvallend is aan het contract, is dat alle vragen in het programma eerlijk moeten worden beantwoord. Wat de geestelijke toestand van een kandidaat ook is. Toch kan het voorkomen dat een kandidaat een vraag niet wil beantwoorden omdat het te emotioneel is of het te ver gaat.

Vreemd is ook dat de deelnemers van het razend populaire programma twee jaar lang niet mogen vloggen. Terwijl, als we kijken naar deelnemers zoals Lisa Samantha, Maxime, Zwanetta en Alex Maas, vloggen een grote rol speelt. Social media is sowieso erg belangrijk voor de Temptation-sterren. Maar deze accounts, die overigens speciaal voor het programma worden gemaakt, mogen zomaar gedeactiveerd worden als de producent hierom vraagt. Daarnaast moeten alle berichten overlegd worden met de producent.

Reactie RTL
RTL laat in een reactie aan RTL Boulevard weten: "Net als in de sport, hebben programma's ook spelregels. 'Temptation Island' is een grote reality-productie waarbij wij de spelregels vastleggen in een deelnemerscontract. Enerzijds om het programma en de ontknoping te beschermen, anderzijds om de kandidaten te beschermen en heldere afspraken te maken waar zowel zij als de producent en RTL indien nodig op kunnen teruggevallen. Het contract van 'Temptation Island' ligt in dezelfde lijn als contracten van andere programma's die met kandidaten werken. Veel belangrijker nog dan het contract is het onderling overleg. Voor de producent en de zender is dat te allen tijde leidend. Daarom zijn er verschillende contactpersonen en zit op 'Temptation Island' een speciale kandidatenbegeleider, die 24/7 beschikbaar is. We moedigen kandidaten ook altijd aan om daarvan gebruik te maken.

Bovendien is er voor, tijdens en na het programma een psycholoog beschikbaar voor hulp en/of advies. Deze psycholoog kan altijd beslissen of een kandidaat wel of niet in staat is om voor de camera te verschijnen. Zijn advies gaat altijd boven contractuele afspraken. Contracten worden elk seizoen onder de loep genomen en indien nodig aangepast zodat ze aansluiten bij de veranderingen in de media. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkelingen in social media en de impact daarvan op de betrokken partijen.
LosBuenosMuchachosvrijdag 16 maart 2018 @ 15:09
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:03 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Hoe weet jij dat 'toevallig'? Want het is niet waar.
Ik hoor wel eens iets leuks via iemand die bij RTL werkt. Is wel waar!!!11!!1

Maar nu lees ik even leuk het bericht hierboven eerst voordat ik die woorden vol ga houden hoor.. :X :P

Ik ga het nog eens navragen hoe het zit. Dat contract zoals hierboven beschreven staat spreekt ook bepaalde acties al tegen. Maar goed.
Aardbeientaartjesvrijdag 16 maart 2018 @ 15:18
Dit soort mensen krijgen niet betaald.
Het zijn tokkies. De 'betaling' is een gratis vakantie op een mooie locatie, gratis drank, gratis eten, gratis activiteiten.

Voor dit soort mensen is Temptation eigenlijk een soort verlengstuk van het echte leven in Nederland. Die neuken altijd rond, gaan altijd vreemd. Zuipen, neuken, drama is waar ze voor leven. Dat soort mensen bestaan nou eenmaal.
Tim86vrijdag 16 maart 2018 @ 15:40
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:18 schreef Aardbeientaartjes het volgende:
Dit soort mensen krijgen niet betaald.
Het zijn tokkies. De 'betaling' is een gratis vakantie op een mooie locatie, gratis drank, gratis eten, gratis activiteiten.

Voor dit soort mensen is Temptation eigenlijk een soort verlengstuk van het echte leven in Nederland. Die neuken altijd rond, gaan altijd vreemd. Zuipen, neuken, drama is waar ze voor leven. Dat soort mensen bestaan nou eenmaal.
1 toevoeging: Ze kunnen dit erna ook nog uitmelken. Komende jaar veel boekingen etc, veel starten een vlog o.i.d. en doen er vanalles bij. Daar kunnen ze op korte termijn nog best goed mee cashen. En voor die tattoo toko van Pommeline bijv is het ook heel goed geweest.

Sommigen hebben ook nog de hoop dat ze hier echt een soort van carriere uit op kunnen bouwen, maar dat is er nog nooit eentje gelukt volgens mij. In tegenstelling tot de Oh Oh Cherso's van deze wereld. Maar die verhogen dan simpelweg hun uitgaven en een jaar later is er dan ook niks meer van over :')
Physsicvrijdag 16 maart 2018 @ 15:42
Waarom zou dat vloggen niet mogen? Omdat ze dan populairder kunnen worden zonder dat RTL er extra aan kan verdienen?
Wuwwavrijdag 16 maart 2018 @ 15:43
Veel verdienen ook geld doordat het in BelgiŽ wel een stapje populairder is dan hier. Daar kun je een paar ruggen vangen door in een aantal weekenden 'aanwezig' te zijn in clubs door het hele land.
aquawomanvrijdag 16 maart 2018 @ 15:49
quote:
14s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:09 schreef LosBuenosMuchachos het volgende:

[..]

Ik hoor wel eens iets leuks via iemand die bij RTL werkt. Is wel waar!!!11!!1

Maar nu lees ik even leuk het bericht hierboven eerst voordat ik die woorden vol ga houden hoor.. :X :P

Ik ga het nog eens navragen hoe het zit. Dat contract zoals hierboven beschreven staat spreekt ook bepaalde acties al tegen. Maar goed.
Het zou me verbazen als eventuele bonussen betaald zouden worden vanuit RTL hoor, dat zie ik eerder de productiemaatschappij doen.
aquawomanvrijdag 16 maart 2018 @ 15:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 14:40 schreef tralalala het volgende:
Nieuw (tussen?)seizoen alleen maar op Videoland te zien en zonder Belgen. :')
Dom! Temptation is nu net het enige gemixte programma waar ik de belgen iets vind toevoegen! De belgen gaan meestal vaker en eerder in de fout en zijn vaak gekkere typetjes.
#ANONIEMvrijdag 16 maart 2018 @ 16:49
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:03 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Hoe weet jij dat 'toevallig'? Want het is niet waar.
ow dat is wel waar hoor!

Ik ken toevallig ook ’iemand’ :)
Aardbeientaartjesvrijdag 16 maart 2018 @ 16:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:49 schreef charmed_angel het volgende:

[..]

ow dat is wel waar hoor!

Ik ken toevallig ook ’iemand’ :)
Dan liegt die persoon
MCHvrijdag 16 maart 2018 @ 17:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:40 schreef Tim86 het volgende:

[..]

1 toevoeging: Ze kunnen dit erna ook nog uitmelken. Komende jaar veel boekingen etc, veel starten een vlog o.i.d. en doen er vanalles bij. Daar kunnen ze op korte termijn nog best goed mee cashen. En voor die tattoo toko van Pommeline bijv is het ook heel goed geweest.

Sommigen hebben ook nog de hoop dat ze hier echt een soort van carriere uit op kunnen bouwen, maar dat is er nog nooit eentje gelukt volgens mij. In tegenstelling tot de Oh Oh Cherso's van deze wereld. Maar die verhogen dan simpelweg hun uitgaven en een jaar later is er dan ook niks meer van over :')
Zoveel jaloezie in deze post omdat zij wel veel pussy krijgen.
-Strawberry-vrijdag 16 maart 2018 @ 18:14
Bizar dat ze 2 jaar niet mogen vloggen.
Tim86vrijdag 16 maart 2018 @ 18:49
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:11 schreef MCH het volgende:

[..]

Zoveel jaloezie in deze post omdat zij wel veel pussy krijgen.
Weinig jaloezie in mijn post, tenzij je de verkeerde persoon quote?
vencodarkvrijdag 16 maart 2018 @ 20:13
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:11 schreef MCH het volgende:

[..]

Zoveel jaloezie in deze post omdat zij wel veel pussy krijgen.
Pussy van sletten of afgelikte boterhammen.
Nice! ^O^
#ANONIEMvrijdag 16 maart 2018 @ 20:45
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:51 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Dan liegt die persoon
200% zeker weten van niet ^O^
20100vrijdag 16 maart 2018 @ 21:52
Kan iemand de titel aanpassen naar Koekerond ipv Koekeroen?
Physsicvrijdag 16 maart 2018 @ 22:48
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 20:45 schreef charmed_angel het volgende:

[..]

200% zeker weten van niet ^O^
Was die 'iemand' misschien eerder een verleid(st)er? 🤔
Atta-boyvrijdag 16 maart 2018 @ 23:38
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 16:51 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Dan liegt die persoon
Hoe weet jij dit zo zeker dan?
ButtonenLiverpoolfanzaterdag 17 maart 2018 @ 01:13
https://www.google.nl/amp(...)t-temptation-island/

Ik vind het ook zeer spijtig dat zij een verleidster was.
Epistaxiophobiazaterdag 17 maart 2018 @ 06:56
Ik geloof het zo hoor. Ik ben zelf een vrouw maar in een groep dames onderling is er al snel haat, nijd, competitie, etc. Het lijkt ook gewoon alsof de vrijgezelle heren en de koppel dames altijd een veel leukere omgang hebben met elkaar. In het begin is het altijd juist wat koeltjes maar als tijd verstrijkt lijkt het gewoon echt een vriendengroep, is mijn observatie dan toch.
Pisces29zaterdag 17 maart 2018 @ 07:09
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 01:13 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:
https://www.google.nl/amp(...)t-temptation-island/

Ik vind het ook zeer spijtig dat zij een verleidster was.
Ze krijgt nu zoveel kritiek over haar karakter en gedrag dat ze maar nu zelf wat gaat roepen als bliksemafleider. :+
-Strawberry-zaterdag 17 maart 2018 @ 08:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 01:13 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:
https://www.google.nl/amp(...)t-temptation-island/

Ik vind het ook zeer spijtig dat zij een verleidster was.
Maar niet naar haarzelf kijken hoor en haar gedrag. Dan stoot je mensen wel af ja.
-Strawberry-zaterdag 17 maart 2018 @ 08:31
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 21:52 schreef 20100 het volgende:
Kan iemand de titel aanpassen naar Koekerond ipv Koekeroen?
Is het niet koekeroend?
#ANONIEMzaterdag 17 maart 2018 @ 08:33
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 08:31 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Maar niet naar haarzelf kijken hoor en haar gedrag. Dan stoot je mensen wel af ja.
:D
Noekzaterdag 17 maart 2018 @ 17:49
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 17:11 schreef MCH het volgende:

[..]

Zoveel jaloezie in deze post omdat zij wel veel pussy krijgen.
Wat een achterlijke conclusie. Of je maakt jezelf even belachelijk.
20100zaterdag 17 maart 2018 @ 19:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 08:31 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Is het niet koekeroend?
Rond of roend maar geen roen
Dr.Mikeymaandag 19 maart 2018 @ 10:35
RedWhiteArmy1983maandag 19 maart 2018 @ 14:15
quote:
_O_

Net zo geniaal als deze:
Vader_Aardbeimaandag 19 maart 2018 @ 14:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 10:17 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
Nog een leuke klassieker van twee jaar geleden.
Legendarisch was dat inderdaad, met die verjaardag. _O- _O-
LosBuenosMuchachosmaandag 19 maart 2018 @ 16:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 maart 2018 01:13 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:
https://www.google.nl/amp(...)t-temptation-island/

Ik vind het ook zeer spijtig dat zij een verleidster was.
Yolo
ButtonenLiverpoolfanmaandag 19 maart 2018 @ 21:30

Cherish lijkt wel op een moeder in deze video
S95Sedanmaandag 19 maart 2018 @ 22:55
quote:
Wel op meer dingen, en niet echt in positieve zin.
Nystiqdinsdag 20 maart 2018 @ 09:43
https://www.flair.be/nl/l(...)t-zijn-beste-vriend/

Haaaaaa😂
DKUpdinsdag 20 maart 2018 @ 09:55
Mensen, mensen, mensen, mensen _O-!
SEMTEXdinsdag 20 maart 2018 @ 14:13
SPOILER
De post van Joshua is lief, maar komt gezien zijn eerdere uitspraken nogal schijnheilig over. In een interview met Dag Allemaal zei de verleider dat hij te snel de term ‘girlfriend material’ gebruikte voor Megan, aangezien ze ervan houdt seks te hebben met jongens die ze niet kent. ‘Nůůit zou ik vallen op een meisje van wie ik weet dat ze zo in elkaar zit’, waren zijn woorden toen. Joshua is naar eigen zeggen dan ook tegen onenightstands en vindt dat je je er waarde als mens mee verliest.
Wat heerlijk hypocriet...
Ang3ldinsdag 20 maart 2018 @ 15:27
quote:
13s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 14:13 schreef SEMTEX het volgende:
SPOILER
De post van Joshua is lief, maar komt gezien zijn eerdere uitspraken nogal schijnheilig over. In een interview met Dag Allemaal zei de verleider dat hij te snel de term ‘girlfriend material’ gebruikte voor Megan, aangezien ze ervan houdt seks te hebben met jongens die ze niet kent. ‘Nůůit zou ik vallen op een meisje van wie ik weet dat ze zo in elkaar zit’, waren zijn woorden toen. Joshua is naar eigen zeggen dan ook tegen onenightstands en vindt dat je je er waarde als mens mee verliest.
Wat heerlijk hypocriet...
Tegen ONS's van meisjes maar je dan wel opgeven als verleider voor zo'n programma :D :') Oh giod, hoezo meten met 2 maten? Een manwhore is OK en een meisje niet. Geldt helaas nog steeds dus? :')
-Strawberry-dinsdag 20 maart 2018 @ 17:30
quote:
13s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 14:13 schreef SEMTEX het volgende:
SPOILER
De post van Joshua is lief, maar komt gezien zijn eerdere uitspraken nogal schijnheilig over. In een interview met Dag Allemaal zei de verleider dat hij te snel de term ‘girlfriend material’ gebruikte voor Megan, aangezien ze ervan houdt seks te hebben met jongens die ze niet kent. ‘Nůůit zou ik vallen op een meisje van wie ik weet dat ze zo in elkaar zit’, waren zijn woorden toen. Joshua is naar eigen zeggen dan ook tegen onenightstands en vindt dat je je er waarde als mens mee verliest.
Wat heerlijk hypocriet...
Djiezus.
Dr.Mikeydinsdag 20 maart 2018 @ 17:58
Dus die mensen komen er nu pas achter dat die Joshua gewoon een lul is net als alle andere verleiders ? :')
poezenvanger_van_hamelendinsdag 20 maart 2018 @ 18:08
Leave Joshua alone...
dikkedanielwoensdag 21 maart 2018 @ 00:25
Wie is jullie favo verleidster? Ik zo Latitia wel op mn harde paal willen zetten en dr anaal in dr kontje willen knallen. En dr dikke chocomelk tieten volspuiten. Einde bericht.
Staafwoensdag 21 maart 2018 @ 08:59
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 00:25 schreef dikkedaniel het volgende:
Wie is jullie favo verleidster? Ik zo Latitia wel op mn harde paal willen zetten en dr anaal in dr kontje willen knallen. En dr dikke chocomelk tieten volspuiten. Einde bericht.
Yana natuurlijk! Want fake, plamuur etc. en dikke (nep?)tieten. Lekker om alle gaatjes vol te spuiten toch!?

6e49c4b2-c47d-11e7-9251-5100f9831bda.jpg
jigggywoensdag 21 maart 2018 @ 09:02
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 00:25 schreef dikkedaniel het volgende:
Wie is jullie favo verleidster? Ik zo Latitia wel op mn harde paal willen zetten en dr anaal in dr kontje willen knallen. En dr dikke chocomelk tieten volspuiten. Einde bericht.
Zwanetta _O_
DKUpwoensdag 21 maart 2018 @ 09:42
Xurkwoensdag 21 maart 2018 @ 10:00
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 00:25 schreef dikkedaniel het volgende:
Wie is jullie favo verleidster? Ik zo Latitia wel op mn harde paal willen zetten en dr anaal in dr kontje willen knallen. En dr dikke chocomelk tieten volspuiten. Einde bericht.
:')

Maar goed, ik vind ook Laetitia de aantrekkelijkste. Redelijk gezicht, vrolijke / fun uitstraling en killer body (incl. natuurlijke borsten). Zwanetta is niet per se heel knap maar ze heeft wel de 'sex appeal'-uitstraling waardoor ze ook hoog staat.

Verder vind ik de rest eigenlijk niet heel boeiend, sommigen zelfs helemaal niet. De vertrokken Yana was natuurlijk nepper dan nep, maar (door de make-up / plamuur?) had wel een fijn gezicht om naar te kijken vond ik.

[ Bericht 0% gewijzigd door Xurk op 21-03-2018 11:18:51 ]
chirenwoensdag 21 maart 2018 @ 10:19
quote:
_O_

Mezdi is met een topless dame in de ZEE! :7

[/hypocriete kut Tim imitatie]
Atta-boywoensdag 21 maart 2018 @ 11:09
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 maart 2018 15:27 schreef Ang3l het volgende:

[..]

Tegen ONS's van meisjes maar je dan wel opgeven als verleider voor zo'n programma :D :') Oh giod, hoezo meten met 2 maten? Een manwhore is OK en een meisje niet. Geldt helaas nog steeds dus? :')
Misschien vind hij het bij mannen ook erg? Zie nergens staan dat hij het bij mannen wel accepteerd.
DKUpwoensdag 21 maart 2018 @ 11:20
“MENZZZZZZZUH MENZZZZZZZZZZUH MENZZZZZZZZZZUH!”
Mekewoensdag 21 maart 2018 @ 12:42
quote:
1s.gif Op woensdag 21 maart 2018 11:09 schreef Atta-boy het volgende:

[..]

Misschien vind hij het bij mannen ook erg? Zie nergens staan dat hij het bij mannen wel accepteerd.
Actions speak louder than words :7
OudeSchaterhandwoensdag 21 maart 2018 @ 13:14
Het zou ook een beetje raar zijn als je op instagram zet: Hoera! mijn beste vriend heeft nu een relatie met een foute griet!
DKUpwoensdag 21 maart 2018 @ 15:09
Welke persoon uit Temptation Island ben jij?
http://www.upcoming.nl/ro(...)ation-island-ben-jij

Mijn resultaat:
Jij bent Gluurhoer Jeremy
Kijken kijken niet neuken, dat is jouw levensmotto. En op zich prima toch? Met een cocktailtje in je hand wacht je gewoon tot... ja. Waar wacht je op eigenlijk?
:+ :')
OudeSchaterhandwoensdag 21 maart 2018 @ 17:02
Heel Fok! is een Jeremy.
DKUpwoensdag 21 maart 2018 @ 17:15
Leemans Genot _O_
Morgen gaan we lekker verder _O_
cherrycokewoensdag 21 maart 2018 @ 17:18
quote:
hahaha , ik ga stuk
DKUpwoensdag 21 maart 2018 @ 17:29
giphy.gif
cherrycokewoensdag 21 maart 2018 @ 17:32
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 17:29 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
dit kampvuur gaat knallen
DKUpwoensdag 21 maart 2018 @ 17:33
quote:
14s.gif Op woensdag 21 maart 2018 17:32 schreef cherrycoke het volgende:

[..]

dit kampvuur gaat knallen
SPOILER
"IK HAAT HEM ZO HARD :B!"
Ticootjewoensdag 21 maart 2018 @ 17:39
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 17:29 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
Daar lacht ze nog.
DKUpwoensdag 21 maart 2018 @ 17:41
quote:
1s.gif Op woensdag 21 maart 2018 17:39 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Daar lacht ze nog.
Dat zal wel wenen worden -O-
Ticootjewoensdag 21 maart 2018 @ 17:48
quote:
0s.gif Op woensdag 21 maart 2018 17:41 schreef DKUp het volgende:

[..]

Dat zal wel wenen worden -O-
En onrespectloos.
DKUpwoensdag 21 maart 2018 @ 19:07
quote:
1s.gif Op woensdag 21 maart 2018 17:48 schreef Ticootje het volgende:

[..]

En onrespectloos.
Vooral dat natuurlijk, maar ze hebben er vertrouwen in.....
giphy.gif
giphy.gif
Dr.Mikeywoensdag 21 maart 2018 @ 19:20
Heb zin in de reacties van Deborah en Mezdi vanavond.
W00ferwoensdag 21 maart 2018 @ 21:27
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 maart 2018 15:18 schreef Aardbeientaartjes het volgende:
Dit soort mensen krijgen niet betaald.
Het zijn tokkies. De 'betaling' is een gratis vakantie op een mooie locatie, gratis drank, gratis eten, gratis activiteiten.

Voor dit soort mensen is Temptation eigenlijk een soort verlengstuk van het echte leven in Nederland. Die neuken altijd rond, gaan altijd vreemd. Zuipen, neuken, drama is waar ze voor leven. Dat soort mensen bestaan nou eenmaal.
Ik mag toch hopen dat de maatschappij in Nederland niet zo verrot is dat mensen zo weinig waarde hechten aan relaties. Dat zou betekenen dat iemand maar 1x met z'n kont hoeft te draaien en iemand rent al weg. Misschien tegen beter weten in, maar als het zo shit is...
Aardbeientaartjeswoensdag 21 maart 2018 @ 21:38
quote:
1s.gif Op woensdag 21 maart 2018 19:20 schreef Dr.Mikey het volgende:
Heb zin in de reacties van Deborah en Mezdi vanavond.
Vanavond..?
Dr.Mikeywoensdag 21 maart 2018 @ 21:55
quote:
1s.gif Op woensdag 21 maart 2018 21:38 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Vanavond..?
Vanacht dan
RedWhiteArmy1983woensdag 21 maart 2018 @ 22:32
quote:
_O- _O_
Dr.Mikeydonderdag 22 maart 2018 @ 00:24
Hij doet het niet!!! :(
SocaWarriordonderdag 22 maart 2018 @ 00:35
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 00:24 schreef Dr.Mikey het volgende:
Hij doet het niet!!! :(
heel de zooi ligt eruit zelfs oude afleveringen :( :(
Dr.Mikeydonderdag 22 maart 2018 @ 00:38
http://allestoringen.nl/storing/videoland-on-demand

na de zomer mooi abonnement opzeggen.
Lara1309donderdag 22 maart 2018 @ 00:39
Is aflevering 10 al ergens beschikbaar?
Physsicdonderdag 22 maart 2018 @ 00:49
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 00:38 schreef Dr.Mikey het volgende:
http://allestoringen.nl/storing/videoland-on-demand

na de zomer mooi abonnement opzeggen.
Niet de comments lezen als je geen spoilers wil!!
Dr.Mikeydonderdag 22 maart 2018 @ 00:50
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 00:49 schreef Physsic het volgende:

[..]

Niet de comments lezen als je geen spoilers wil!!
ik moest wel lachen om sommige comments,
IK WIL TEMPTATION KIJKEN NU ! en meer van dat soort reacties _O-
Physsicdonderdag 22 maart 2018 @ 00:54
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 00:50 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

ik moest wel lachen om sommige comments,
IK WIL TEMPTATION KIJKEN NU ! en meer van dat soort reacties _O-
Ja, maar ik leef wel een beetje met ze mee. :P
Physsicdonderdag 22 maart 2018 @ 00:56
Ik denk dat veel mensen speciaal voor Temptation een abonnement hebben. xD
Dr.Mikeydonderdag 22 maart 2018 @ 01:20
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 00:56 schreef Physsic het volgende:
Ik denk dat veel mensen speciaal voor Temptation een abonnement hebben. xD
Hij doet het en klopt
markdeajaxfandonderdag 22 maart 2018 @ 01:26
Wie is de vreemdganger mikey ik heb videoland voor series als gtst de zwarttulp nieuwe buren deze serie ga ik ook nog wel eens kijken gewoon in 1 nacht alle afleveringen
Dr.Mikeydonderdag 22 maart 2018 @ 01:28
quote:
14s.gif Op donderdag 22 maart 2018 01:26 schreef markdeajaxfan het volgende:
Wie is de vreemdganger mikey ik heb videoland voor series als gtst de zwarttulp nieuwe buren deze serie ga ik ook nog wel eens kijken gewoon in 1 nacht alle afleveringen
SPOILER
Tim
Dr.Mikeydonderdag 22 maart 2018 @ 01:30
Nu al medelijden
Dr.Mikeydonderdag 22 maart 2018 @ 01:48
ongemakkelijker per seconde. :')
-Strawberry-donderdag 22 maart 2018 @ 07:33
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 00:56 schreef Physsic het volgende:
Ik denk dat veel mensen speciaal voor Temptation een abonnement hebben. xD
Proefabonnement :@
-Strawberry-donderdag 22 maart 2018 @ 07:35
quote:
10s.gif Op woensdag 21 maart 2018 15:09 schreef DKUp het volgende:
Welke persoon uit Temptation Island ben jij?
http://www.upcoming.nl/ro(...)ation-island-ben-jij

Mijn resultaat:
Jij bent Gluurhoer Jeremy
Kijken kijken niet neuken, dat is jouw levensmotto. En op zich prima toch? Met een cocktailtje in je hand wacht je gewoon tot... ja. Waar wacht je op eigenlijk?
:+ :')
Gluurhoer Jeremy _O-
-Strawberry-donderdag 22 maart 2018 @ 07:38
Jij bent Billenshake Zwanetta
Jij doet eigenlijk niet veel behalve je pruik onderhouden en de hele avond met je billen draaien.

:D
Epistaxiophobiadonderdag 22 maart 2018 @ 08:57
Ik zag de nieuwe aflevering op daily motion staan maar ik kan hem niet kijken want age restriction? Ik dus een account aanmaken met mijn eigen geboortedatum (1996) en kan nog steeds niet kijken?
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 09:12
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 00:50 schreef Dr.Mikey het volgende:

[..]

ik moest wel lachen om sommige comments,
IK WIL TEMPTATION KIJKEN NU ! en meer van dat soort reacties _O-
Haha, zie het al voor me, al die frusties midden in de nacht voor hun beeldscherm _O-
Gewoon een beetje geduld hebben zou ik zeggen (maar inmiddels doet-ie het dus).
Moet zelf nog 9 kijken (komt vanavond op RTL5) maar als 10 echt de moeite waard is, dan kijk ik 'm wel van het weekend vooruit via DM of Bundavids. ^O^
Ang3ldonderdag 22 maart 2018 @ 09:24
quote:
1s.gif Op woensdag 21 maart 2018 11:09 schreef Atta-boy het volgende:

[..]

Misschien vind hij het bij mannen ook erg? Zie nergens staan dat hij het bij mannen wel accepteerd.
En dan ga je in een programma waarbij t draait om de ONS en t verleiden van mensen in een relatie? :D Ok.
Aardbeientaartjesdonderdag 22 maart 2018 @ 09:56
Cherish zegt sowieso toedeloe tegen Tim na Temptation.. maar die kerel kan toch nooit een vrouw meer krijgen? Welke zelfrespecterende vrouw wil nou nog zo'n idioot, nu we allemaal hebben gezien hoe borderline en onbetrouwbaar hij is? Die blijft forever alone.
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 10:01
Aflevering 10 #snapje #respectloos #disrespect
Epistaxiophobiadonderdag 22 maart 2018 @ 11:43
Wauw. Just, wauw.

aflevering 11 leugendetector :D
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 11:48
Teaser aflevering 11:
SPOILER
Leugendetector Genot en Mezdi liegt _O_
LosBuenosMuchachosdonderdag 22 maart 2018 @ 11:50
quote:
17s.gif Op donderdag 22 maart 2018 11:48 schreef DKUp het volgende:
Teaser aflevering 11:
SPOILER
Leugendetector Genot en Mezdi liegt _O_
SPOILER
zullen ze hem van tevoren hebben laten rennen of was ie gewoon strontzenuwachtig? :P


Aflevering 10:

Tim :') :') :') Wat een enge vent.. heerlijk. :) _O- _O- _O-
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 11:55
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 11:50 schreef LosBuenosMuchachos het volgende:

[..]

SPOILER
zullen ze hem van tevoren hebben laten rennen of was ie gewoon strontzenuwachtig? :P


Aflevering 10:

Tim :') :') :') Wat een enge vent.. heerlijk. :) _O- _O- _O-
Aflevering 11
SPOILER
Mezdi komt zo onbetrouwbaar over en nu is hij opeens weer helemaal gek op Danielle :D
Aflevering 10
SPOILER
Tim wil trouwen met Cheeish :D _O-
-Strawberry-donderdag 22 maart 2018 @ 12:20
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 11:55 schreef DKUp het volgende:

[..]

Aflevering 11
SPOILER
Mezdi komt zo onbetrouwbaar over en nu is hij opeens weer helemaal gek op Danielle :D
Aflevering 10
SPOILER
Tim wil trouwen met Cheeish :D _O-
Hoe kom je bij 11?
-Strawberry-donderdag 22 maart 2018 @ 12:21
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 11:50 schreef LosBuenosMuchachos het volgende:

[..]

SPOILER
zullen ze hem van tevoren hebben laten rennen of was ie gewoon strontzenuwachtig? :P


Aflevering 10:

Tim :') :') :') Wat een enge vent.. heerlijk. :) _O- _O- _O-
Dit. Brrrr
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 12:21
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 12:20 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Hoe kom je bij 11?
Teaser aan het einde van aflevering 10 :P
-Strawberry-donderdag 22 maart 2018 @ 12:22
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 12:21 schreef DKUp het volgende:

[..]

Teaser aan het einde van aflevering 10 :P
Oh. :P dacht even dat er wat gelekt was.
chirendonderdag 22 maart 2018 @ 13:19
SPOILER
OMG wat is die Fabrizio een onzeker jongetje zeg, bijna janken als Danielle met een ander danst :')
jigggydonderdag 22 maart 2018 @ 14:00
Iemand een linkje naar aflv 10? Kan nog steeds niks vinden, anders moet ik toch maar een proefabonnement Videoland nemen :@
MrAerodonderdag 22 maart 2018 @ 14:01
SPOILER
Tim in de trailer voor volgende week: "Ik ga Cherish heel happy maken. Ik ben 30 en ben het wachten zat.

Gaat hij haar serieus ten huwelijk vragen? :') En dan keihard afgewezen worden _O-
jigggydonderdag 22 maart 2018 @ 15:27
SPOILER
ik vind dit Tim zo’n gigantische klootzak,heb echt te doen met Deborah

Kevin is daarintegen wel een eindbaas die ruilt zn chick na hoerengedrag gewoon in voor een beter exemplaar netals Merijn vorig jaar _O_
Atta-boydonderdag 22 maart 2018 @ 16:13
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 09:24 schreef Ang3l het volgende:

[..]

En dan ga je in een programma waarbij t draait om de ONS en t verleiden van mensen in een relatie? :D Ok.
Weet niet, vind het toch anders als je iemand uit een club mee neemt oid of wanneer je diegene kent (niet dat hij haar lang kende :+)
Epistaxiophobiadonderdag 22 maart 2018 @ 16:41
SPOILER
WAT EEN PRACHT SEIZOEN _O_
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 16:55
quote:
Roekeloze Temptation-Mezdi racet over Friese snelwegen

https://www.rtlboulevard.(...)ver-friese-snelwegen
Filmpje
Totaal niet gevaarlijk hoor Mezdi :+

quote:
Politie start onderzoek naar levensgevaarlijke snelwegrit Mezdi

RTL Boulevard stuitte op livestream beelden van Temptation Island-Mezdi die een roekeloze snelwegrit maakt in Friesland. De politie heeft de beelden inmiddels ook gezien en onderneemt stappen.

"Wij gaan in overleg met het OM om te kijken wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn"

In een reactie op de beelden van de heftige rit zegt de politie tegen RTL Boulevard: "Wij zijn geschrokken van wat we zien. Het is zeer gevaarlijk wat hij doet. Niet alleen voor hemzelf, maar ook zeker voor andere bestuurders op de weg."

"Wij vinden dit zeer kwalijk", reageert de politie op de vraag wat ze van deze beelden vinden. "Hij maakt zeer gevaarlijke overtredingen. Daar bovenop gebruikt hij ook nog zijn telefoon tijdens deze gevaarlijke manoeuvres."

De politie is nu een onderzoek gestart en gaat met het Openbaar Ministerie in overleg om te bekijken wat eventuele vervolgstappen kunnen zijn.

https://www.rtlboulevard.(...)rit-temptation-mezdi
quote:
Gino en Cherish gaan ervandoor met verlovingsring Tim

Gino en Cherish doen er in Temptation Island alles aan om de relatie van Tim en Deborah om zeep te helpen. En dit lijkt nu te gaan lukken! Vol trots deelt het verleidelijke duo vandaag een kiekje van hun overwinning.

"Mr. & Mrs. steal your ring"

Schermafbeelding%202018-03-22%20om%2011.15.37_0.png?itok=OK23e9HX

Tim is er wekenlang heilig van overtuigd dat wanneer zijn Temptation-avontuur erop zit hij zijn Deborah om haar hand zal vragen. Maar hij heeft daarbij niet gerekend op de sluwe verleidingsplannen van Gino en Cherish die de tortelduifjes uiteen weten te drijven...

Vol trots deelt Gino vandaag een kiekje waarop hij poseert met Cherish. "Mr. & Mrs. steal your ring", schrijft de verleider bij de foto.

Gino laat aan RTL Boulevard weten trots te zijn op Cherish. Samen hebben ze ervoor weten te zorgen dat het huwelijk van Deborah en Tim waarschijnlijk nooit zal plaatsvinden. "Zonder dat we het van elkaar wisten waren we een goed team in het spel, haha."

Gino doet vanaf moment ťťn er alles aan om Deborah los te weken van haar vriendje. Zo voert de knappe Hagenees talloze gesprekken met de mooie Deborah om haar vertrouwen te kunnen winnen. Gino doet zelfs alsof hij verliefd is op Deborah om haar relatie met Tim te doen wankelen. Vooralsnog lijkt het er echter op dat Deborah niet vatbaar is voor de charmes van de verleider...

Cherish lijkt meer succes te hebben. Tim laat namelijk al gauw weten aan de andere mannen op het resort dat hij Cherish ziet als de ultieme verleiding. Het is dan ook een kwestie van tijd voordat Tim zwicht voor de bloedmooie blondine. De Vlaming lijkt zijn liefje Deborah totaal vergeten te zijn en heeft enkel en alleen nog maar oog voor Cherish.

Het moet dan ook nogal pijnlijk zijn voor Deborah en Tim om te zien dat Gino en Cherish niet oprecht zijn geweest in hun gevoelens en slechts bezig zijn geweest met een slinks Temptation-spel. Eerder klapt Cherish al uit de school in de Vlaamse media dat ze het 'ontzettend benauwd krijgt' van de stapelverliefde Tim.

Ook Gino laat voor de camera's van Temptation Island weten dat hij helemaal geen gevoelens heeft voor Deb en alleen maar bezig is om haar liefdesbubbel met Tim uiteen te laten spatten.

Hoewel er heel wat koppeltjes zijn ontstaan na afloop van het programma is de vonk niet overgeslagen tussen het gouden duo Cherish en Gino. "Nee, we zijn gewoon bevriend. Er is geen vonk over gesprongen, haha. We zien elkaar vaak met boekingen, maar that's it."

Benieuwd naar hoe het verder gaat tussen Deborah en Tim? Kijk dan vanavond om 20.30 weer naar Temptation Island op RTL 5.

https://www.rtlboulevard.(...)t-verlovingsring-tim
Show must go on :+

[ Bericht 36% gewijzigd door DKUp op 22-03-2018 17:06:39 ]
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 17:07
Omg wat heb ik zin in de volgende afleveringen. :D

quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 16:55 schreef DKUp het volgende:
Roekeloze Temptation-Mezdi racet over Friese snelwegen
Kleuter :')
Epistaxiophobiadonderdag 22 maart 2018 @ 17:10
Ik vind Gino best wel lekker trouwens. Het is erg, I know.
dikkedanieldonderdag 22 maart 2018 @ 17:38
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 17:10 schreef Epistaxiophobia het volgende:
Ik vind Gino best wel lekker trouwens. Het is erg, I know.
Die ziet er gewoon uit als de gemiddelde fokker.
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 17:57
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 14:01 schreef MrAero het volgende:
SPOILER
Tim in de trailer voor volgende week: "Ik ga Cherish heel happy maken. Ik ben 30 en ben het wachten zat.

Gaat hij haar serieus ten huwelijk vragen? :') En dan keihard afgewezen worden _O-
:’)
Physsicdonderdag 22 maart 2018 @ 18:25
Ik dacht dat Cherish wel oprecht was. -O-
Aardbeientaartjesdonderdag 22 maart 2018 @ 18:39
Cherish vindt Tim niks joh. Dat zie je toch wel aan hoe haar houding is. Als ze zoenen kapt ze snel af etc.
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 18:43
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 18:25 schreef Physsic het volgende:
Ik dacht dat Cherish wel oprecht was. -O-
Echt niet. Kijk maar naar lichaamshouding.
Aardbeientaartjesdonderdag 22 maart 2018 @ 18:49
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 16:55 schreef DKUp het volgende:

[..]

Filmpje
Totaal niet gevaarlijk hoor Mezdi :+

[..]


[..]

Show must go on :+
Maar die Gino heeft toch helemaal niks kapot gemaakt? Deborah heeft m geen blik gegund ja. :')

Overigens wel kansloos als je serieus blij bent dat je een andere relatie kapot maakt. Maar het is wel goed voor Deborah dat ze het nu weet dat die gast zo zielig is. Beter nu dan tijdens een huwelijk met kids.
Dr.Mikeydonderdag 22 maart 2018 @ 19:01
Er komt nog een seizoen dit jaar exclusief beschikbaar op videoland.
Ang3ldonderdag 22 maart 2018 @ 19:09
Hmm, lijkt er op of alle afl 10's al weggehaald zijn......
Aardbeientaartjesdonderdag 22 maart 2018 @ 19:10
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 19:01 schreef Dr.Mikey het volgende:
Er komt nog een seizoen dit jaar exclusief beschikbaar op videoland.
ooo ik hoop niet dat het dan van kut kwaliteit wordt ofzo omdat ze te graag willen zeg maar
Epistaxiophobiadonderdag 22 maart 2018 @ 19:30
Het wordt ook Dutchies only. Helaas. Ik vind de Belgen hierin juist leuk, leuke types, gekker ook.
MissEnergydonderdag 22 maart 2018 @ 19:30
Dat filmpje van Mezdi is volgens mij op de Waldwei (N31) ter hoogte van Drachten...
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 19:39
Pinutsdonderdag 22 maart 2018 @ 19:53
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 19:09 schreef Ang3l het volgende:
Hmm, lijkt er op of alle afl 10's al weggehaald zijn......
Dit. Kan niks vinden. Iemand linkje?
Wuwwadonderdag 22 maart 2018 @ 20:19
Vanavond de gortdroge aflevering op tv, waarin de Hollanders stuk voor stuk die Tim gaan slopen. Heerlijk wordt ie
Donnadonderdag 22 maart 2018 @ 20:20
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 19:30 schreef MissEnergy het volgende:
Dat filmpje van Mezdi is volgens mij op de Waldwei (N31) ter hoogte van Drachten...
A7 tussen Heerenveen en Drachten.
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 20:34
TEMPTAAAAAAAAAAAAAAAATION :9~
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 20:34
Here we go again *O*
F1gamerdonderdag 22 maart 2018 @ 20:34
En het gaat los *O*
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 20:34
Timtation _O_
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 20:35
Timmie Timmie Timmie toch _O-
MissJdonderdag 22 maart 2018 @ 20:36
"ik val op meisjes met een stevigere poep"
Hoe goor klinkt dat :')
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 20:36
F*ck you very, very much :D
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 20:36
Maar dit můet toch wel 100% gescript zijn? :?
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 20:36
Man man man. Met open ogen.
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 20:36
Tim valt niet op blond >:)
cherrycokedonderdag 22 maart 2018 @ 20:37
dit is 9 pas die heb ik al gezien. ;(
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 20:37
Respectloos. Alweer
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 20:37
Onrespectvol geflirt >:)
RickoKundonderdag 22 maart 2018 @ 20:37
:') timtation
#ANONIEMdonderdag 22 maart 2018 @ 20:37
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:36 schreef MissJ het volgende:
"ik val op meisjes met een stevigere poep"
Hoe goor klinkt dat :')
_O-
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 20:38
Onrespectvol...

Zullen we tellen hoe vaak dit woord (respectloos telt ook) gaat vallen vanavond? _O-
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 20:38
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:38 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Onrespectvol...

Zullen we tellen hoe vaak dit woord (respectloos telt ook) gaat vallen vanavond? _O-
Iedere aflevering _O_
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 20:39
Mezdi slaat wel de spijker op zn kop zeg.
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 20:39
Wat een ontzettende lul _O- :D
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 20:39
Mezdi _O_
Revanchesdonderdag 22 maart 2018 @ 20:39
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:39 schreef Ticootje het volgende:
Mezdi slaat wel de spijker op zn kop zeg.
MissJdonderdag 22 maart 2018 @ 20:39
"er groeit iets van binnen"
Jaja, hij bedoelt van buiten :')
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 20:39
Joh, Mezdi zegt even iets wat Tim niet wilde horen. :')
Wuwwadonderdag 22 maart 2018 @ 20:40
MezdiGod BadjasGenot
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 20:40
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:39 schreef Ticootje het volgende:
Mezdi slaat wel de spijker op zn kop zeg.
Je zag Tims gezicht verstijven hŤ.
“Kut, ze vinden me niet cool”. :')
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 20:40
Waarom leggen ze bij het uitspreken van de naam Deborah de klemtoon op de e? Het is toch gewoon Dubooorah en niet Debborah? :')
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 20:40
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:39 schreef MissJ het volgende:
"er groeit iets van binnen"
Jaja, hij bedoelt van buiten :')
Zn kruis ja.
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 20:40
Beetje laat _O-
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 20:41
Spijt komt altijd achteraf. Janktim.
Revanchesdonderdag 22 maart 2018 @ 20:41
Deze gast is emotioneel nog 16 ofzo , tering. :')
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 20:41
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:41 schreef Revanches het volgende:
Deze gast is emotioneel nog 16 ofzo , tering. :')
Qua stijl ook.
Aardbeientaartjesdonderdag 22 maart 2018 @ 20:42
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:40 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Zn kruis ja.
Dat dus.
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 20:42
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:41 schreef vencodark het volgende:

[..]

Qua stijl ook.
Kinderachtig kutgedrag.

Mensen! Mensen! Mensen!
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 20:42
Ohja, naÔeve Meghan.
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 20:43
Wallen jonge _O-
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 20:44
Karma is een bitch.
RickoKundonderdag 22 maart 2018 @ 20:44
Goede bril
MissJdonderdag 22 maart 2018 @ 20:44
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:40 schreef Ticootje het volgende:

[..]

Zn kruis ja.
Dus dat
Wuwwadonderdag 22 maart 2018 @ 20:44
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:40 schreef Wuwwa het volgende:
MezdiGod BadjasGenot
F1gamerdonderdag 22 maart 2018 @ 20:44
mezdi _O-
RickoKundonderdag 22 maart 2018 @ 20:44
Hahahahahahah
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 20:45
Waarom heeft Jeremy hechtpleisters?
#ANONIEMdonderdag 22 maart 2018 @ 20:45
Mezdi en Tim zijn van rol gewisseld? :D
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 20:46
Vanessa is een vreselijk zeikwijf. Gadver.
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 20:46
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:41 schreef Ticootje het volgende:
Spijt komt altijd achteraf. Janktim.
mt_746ac29e9781241df5585784a3046f08.gif
MissJdonderdag 22 maart 2018 @ 20:46
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:46 schreef Ticootje het volgende:
Vanessa is een vreselijk zeikwijf. Gadver.
Ja echt hoor. Bij haar is het echt nooit goed.
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 20:46
Leave Jeremy alone :{w
RickoKundonderdag 22 maart 2018 @ 20:46
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:46 schreef Ticootje het volgende:
Vanessa is een vreselijk zeikwijf. Gadver.
Verschrikkelijke zeikstem ook.
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 20:47
Praten over de mindere dingen in een relatie komt vanzelf wel als je 2 weken met anderen op elkaars lip zit. Ligt er ook aan hoe het gezegd wordt. Vind dit een beetje overdreven van Vanessa (op dit moment dan nog wel)...
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 20:47
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:46 schreef Ticootje het volgende:
Vanessa is een vreselijk zeikwijf. Gadver.
Wordt er ook niet een beetje wat ingefluisterd door de producers? Om het voor de kijker nog enigszins sappig te maken?
F1gamerdonderdag 22 maart 2018 @ 20:47
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:46 schreef Ticootje het volgende:
Vanessa is een vreselijk zeikwijf. Gadver.
Daarom heeft ze ook van die dikke lippen
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 20:47
“Jeremy heeft ook slechte kanten, maar dat zeg ik toch ook niet :')
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 20:48
Diepe tattoo weer. Kom ik met mn vogel.
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 20:48
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:47 schreef DKUp het volgende:
“Jeremy heeft ook slechte kanten, maar dat zeg ik toch ook niet :')
We weten inderdaad niet wat. :P
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 20:48
Ah, Deborah heeft ook al zo'n bijbeltekst :') nog niet eens gezien de afgelopen weken...
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 20:49
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:48 schreef vencodark het volgende:

[..]

We weten inderdaad niet wat. :P
Dat moest ze ook nog eens doen :+
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 20:50
Vanessa en Laetitia lijken wel zussen ofzo.
Aardbeientaartjesdonderdag 22 maart 2018 @ 20:50
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:50 schreef vencodark het volgende:
Vanessa en Laetitia lijken wel zussen ofzo.
Omdat ze beide getint zijn? Ik zie geen overeenkomst verder.
Aardbeientaartjesdonderdag 22 maart 2018 @ 20:52
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:47 schreef DKUp het volgende:
“Jeremy heeft ook slechte kanten, maar dat zeg ik toch ook niet :')
Ze is ook dommig denk ik. Toch.

Jeremy verdient beter.
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 20:52
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:50 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Omdat ze beide getint zijn? Ik zie geen overeenkomst verder.
Nee idd. De een heeft dikke lippen, de ander dikke tetten :+
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 20:55
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:50 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Omdat ze beide getint zijn? Ik zie geen overeenkomst verder.
Nee, qua type. Ik kijk wel iets verder dan een kleurtje.
Beide lang en slank, zelfde haarkleur combinatie.
Beide opvallend lange nagels (meen ik). Smal gezicht.
Alleen heeft Laetitia kroezig en Vanessa stijl.
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 20:58
Rik doet ook nog effe een duit in het zakje. _O-
Wuwwadonderdag 22 maart 2018 @ 20:59
BrandstederGod
RickoKundonderdag 22 maart 2018 @ 20:59
Die Rik moet in elk geval niet gaan acteren :')
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 21:00
Jiennnnnooooo
RickoKundonderdag 22 maart 2018 @ 21:00
Fabri
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 21:00
Ik vind Mezdi en die vriendin ook totaal niet bij elkaar passen ofzo.
Aardbeientaartjesdonderdag 22 maart 2018 @ 21:00
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:55 schreef vencodark het volgende:

[..]

Nee, qua type. Ik kijk wel iets verder dan een kleurtje.
Beide lang en slank, zelfde haarkleur combinatie.
Beide opvallend lange nagels (meen ik). Smal gezicht.
Alleen heeft Laetitia kroezig en Vanessa stijl.
Heel andere lichamen hebben ze en qua hoofd ook totaal anders.
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 21:01
giphy.gif
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 21:01
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 20:59 schreef RickoKun het volgende:
Die Rik moet in elk geval niet gaan acteren :')
Inderdaad.
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 21:01
Gino lijkt op iemand hier van Fok. :')
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 21:01
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 21:01 schreef DKUp het volgende:
[ afbeelding ]
#IKHAATHEMZOHAAAAAARRRRRDDDD
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 21:01
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 21:00 schreef Aardbeientaartjes het volgende:

[..]

Heel andere lichamen hebben ze en qua hoofd ook totaal anders.
Je hoeft het niet eens te zijn hoor.
ButtonenLiverpoolfandonderdag 22 maart 2018 @ 21:03
Ik heb echt respect voor Cherish. Dat ze het zo lang kan volhouden met Tim
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 21:03
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 21:01 schreef vencodark het volgende:
Gino lijkt op iemand hier van Fok. :')
Wie is het? De FOK!-editie
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 21:03
quote:
10s.gif Op donderdag 22 maart 2018 21:03 schreef DKUp het volgende:

[..]

Wie is het? De FOK!-editie
No way, straks moet ik dat ook beargumenteren en ziet niemand het (die hem kent). :+
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 21:04
Gino begint over een happy ending en Deborah Leemans vindt hem respectvol :D
cherrycokedonderdag 22 maart 2018 @ 21:05

nog een keer _O- _O-
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 21:06
Jeremy. _O-
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 21:07
Jeremy kijkt Billy totaal niet aan :') awkward...
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 21:07
Huhuhuhuhuhuhuh Huhuhuh huhuhuhuh huh huhuhuhuh
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 21:08
Gluurhoer Jeremy _O_
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 21:08
Meghan is zo gewillig.
RickoKundonderdag 22 maart 2018 @ 21:09
Wat zien die boeddha’s er uit alsof ze paddo’s hebben gehad :')
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 21:11
Kleurplaat gaat kleuren _O_
ButtonenLiverpoolfandonderdag 22 maart 2018 @ 21:11
Chloe heeft echt iets van Monica Geuze
MissJdonderdag 22 maart 2018 @ 21:11
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 21:11 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Kleurplaat gaat kleuren _O_
*O*
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 21:12
Mezdi heeft wel een mooi lichaam.
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 21:12
MEZZZZZZZZDIE IZZZZZZ MET EUN TOPLEZZZZZZZZZ DAMUH IN DUH ZZZZZZZZZZZZZEEEEEEEE >:)
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 21:12
Lekker op de ribben.
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 21:12
Ik kan Mezdi qua karakter niet zo peilen eigenlijk. Ook niet alle afleveringen gezien trouwens.
MissJdonderdag 22 maart 2018 @ 21:13
Mezdi gaat echt heel erg flippen denk ik als hij deze beelden ziet
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 21:13
quote:
1s.gif Op donderdag 22 maart 2018 21:12 schreef vencodark het volgende:
Ik kan Mezdi qua karakter niet zo peilen eigenlijk. Ook niet alle afleveringen gezien trouwens.
Hij is de ondoorgrondelijkse van allemaal.
vencodarkdonderdag 22 maart 2018 @ 21:13
Erger dan seks? :')
cherrycokedonderdag 22 maart 2018 @ 21:13
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 21:13 schreef MissJ het volgende:
Mezdi gaat echt heel erg flippen denk ik als hij deze beelden ziet
ik wil alleen deborah zien bij het kampvuur })
RedWhiteArmy1983donderdag 22 maart 2018 @ 21:13
quote:
0s.gif Op donderdag 22 maart 2018 21:13 schreef MissJ het volgende:
Mezdi gaat echt heel erg flippen denk ik als hij deze beelden ziet
Dan wil hij ťcht matten. _O_
Ticootjedonderdag 22 maart 2018 @ 21:13
Oh, tattoo zetten is dieper dan sex. Ik zal het doorgeven hier.
DKUpdonderdag 22 maart 2018 @ 21:14
Neuken kan een tattoo niet ;)
cherrycokedonderdag 22 maart 2018 @ 21:14
tattoo laten zetten door een verleider dat kan niet