Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 16:00 |
Ja dat dus... 1 flinke ui Twee tenen knoflook Hand vol ananasblokjes 1 ei Wat geraspte kaas Peper 2 Gehaktballen (want die had ik nog) Kopje Macaroni Kaas ei en peper in een kommetje kloppen.. Uitje fruiten, Ananas toevoegen Gehaktballen in kleine stukjes erbij Knoflook ergens op het laatst er nog bij.. Gekookte (net beetgaar.. gaart nog iets na) macaroni er bij.. Dan even iets laten afkoelen en het kaas/ei mengel erdoor roeren.. (dus als carbonara) Bestaat dit al? Het is namelijk erg goed te doen.. | |
Sigaartje | maandag 12 februari 2018 @ 16:01 |
Gatverdamme. Pizza hawaii begon ook zo. [ Bericht 84% gewijzigd door Sigaartje op 12-02-2018 16:12:10 ] | |
RobinOok | maandag 12 februari 2018 @ 16:39 |
Inderdaad. | |
liedetector | maandag 12 februari 2018 @ 16:41 |
not sure if serious | |
maily | maandag 12 februari 2018 @ 16:42 |
Macaroni? | |
Frozen-assassin | maandag 12 februari 2018 @ 16:47 |
Als het gesmaakt heeft | |
Lucky_Strike | maandag 12 februari 2018 @ 18:16 |
Ja hoor, het bestaat want je hebt het net gemaakt. Het heet macaroni carbonara met gehakt, ui, knof en ananas. Ik zou mijn geld er niet op inzetten dat dit recept een hit gaat worden | |
Farenji | maandag 12 februari 2018 @ 18:23 |
Carbonara hawaii olandese. Je hebt het toch wel geprakt he? | |
LurkJeRot | maandag 12 februari 2018 @ 18:28 |
Ik mis het kuiltje voor de jus. | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 19:19 |
Ik dacht echt precies hetzelfde als jullie... Daarbij heb ik een schurft aan warm fruit.. Toch vond ik het niet slecht uitpakken.. | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 19:20 |
Jup.. it's real.. | |
Ama | maandag 12 februari 2018 @ 19:24 |
Had even een foto gemaakt dan. | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 19:30 |
Je doet het jezelf aan he? Ik maak geen creaties.. het moet goed smaken.. | |
Ama | maandag 12 februari 2018 @ 19:33 |
Oh shit het ziet er erger uit dan ik dacht. | |
Sigaartje | maandag 12 februari 2018 @ 19:33 |
Dit meen je niet. | |
Phone8 | maandag 12 februari 2018 @ 19:33 |
Is dat al een keer gegeten? | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 19:35 |
liefde voor eten | |
Ama | maandag 12 februari 2018 @ 19:35 |
Wat een grote stukken ui ook. | |
Sigaartje | maandag 12 februari 2018 @ 19:35 |
Die macaroni | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 19:36 |
Zijn gewoon ringen.. Ik hou wel van een beetje bite.. De macaroni zelf moet ook net aan gaar zijn.. niet van dat zachtgekookt spul.. | |
Sigaartje | maandag 12 februari 2018 @ 19:37 |
Ik begin nu de topictitel een beetje te begrijpen | |
Ama | maandag 12 februari 2018 @ 19:38 |
Oh ja ik heb persoonlijk door de macaroni enz wat kleiner gesneden ui er doorheen. | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 19:38 |
Wat is daar mis mee?
| |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 19:40 |
Deze valt bijna direct uit elkaar.. is vrij zacht het is niet dat je stukken uit loopt te kauwen (tenminste dat ervaar ik niet zo) | |
Sigaartje | maandag 12 februari 2018 @ 19:41 |
Het lijkt wel of het niet is gekookt. | |
Sigaartje | maandag 12 februari 2018 @ 19:42 |
Die ui is veeeel te lang gekookt. | |
paddestoelensoep | maandag 12 februari 2018 @ 19:42 |
Laat me raden. TS is vrijgezel? | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 19:42 |
Ja maar dit is het onaangeroerde deel wat nog in de pan zit... Proeven... iemand? | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 19:44 |
Zodra ie niet meer hard is als je erop bijt is ie goed... Het is niet op de hollandse manier gekookt.. maar dat vindt ik ook echt niet te hachelen.. | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 19:45 |
De ui is gebakken... niet gekookt.. het hele gerecht is binnen 15 min klaar, dus heel veel te lang kan niet.. Let wel dat het al koud is en er misschien wat anders uitziet nu.. (dat grote stuk is trouwens het kontje van de ui die niet in stukjes gesneden is..) | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 19:47 |
Kom maar proeven dan wil je dat spontaan veranderen.. (mits je een beetje leuke vrouw bent ) | |
Spanky78 | maandag 12 februari 2018 @ 19:47 |
Voor deze foto dacht ik nog wel dat het meeviel.... | |
Lucky_Strike | maandag 12 februari 2018 @ 19:50 |
Dit ja | |
Sigaartje | maandag 12 februari 2018 @ 19:50 |
Wat ik altijd doe is: Pepers in stukjes snijden ui in stukjes snijden twee teentje knoflook in stukjes snijden Duitse salami snijden Rundergehakt (geen magere) kruiden met Italiaanse kruidenmix. Macaroni opzetten gedurende minuten op de verpakking. Olijfolie in de koekepan, opwarmen, gehakt er in en een tijdje rul bakken op matig vuur. Dan de rest op flikkeren. Paar minuten meebakken en continu doorscheppen. Daarna mengen in de Macaroni. Wat je te veel hebt kan in chinese bakjes de vriezer in. Beetje maggi, evt. gebakken eitje en schmullen. | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 19:56 |
Nee gewoon nee... en al helemaal geen macaroni uit karton... Kooktijden van een verpakking zijn echt uit den boze bij mij.. ik proef gewoon.. Dit is trouwens ook met goede olijfolie gebakken.. Mijn bolognese valt ook erg in de smaak altijd.. maar ik had vandaag geen zin om boodschappen te doen en te koken.. | |
Sigaartje | maandag 12 februari 2018 @ 19:58 |
Ik koop verse macaroni hoor, dat zit ook in een verpakking. | |
Sigaartje | maandag 12 februari 2018 @ 20:00 |
Bij spaghetti hetzelfde. Om de twee weken verse spaghetti in de bonus, die is erg goed. | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 20:00 |
Ja maar het kan ook met een blaadje basilicum en een twijgje groen van het ene of het ander op een mooi bord gedrapeerd, in een matte lak gespoten.. onder de juiste verlichting en met absurd dure camera's vastgelegd worden... Maar zo eet ik het nooit... You'll get what you see, bie mie... | |
Sigaartje | maandag 12 februari 2018 @ 20:01 |
Als ik jouw macaroni bekijk komt het toch echt uit een kartonnetje. | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 20:03 |
Dan zou ik nog maar wat oefenen op het herkennen.. deze is zo slecht nog niet en komt uit plastic.. Merk is Delicato | |
Zolderkamer | maandag 12 februari 2018 @ 20:13 |
Dit vind ik er slechter uitzien... Verlepte bladpeterselie en die tomaten liggen ook al een poosje... Maar het staat zo leuk.. | |
quirina | maandag 12 februari 2018 @ 21:57 |
Frozen-assassin | maandag 12 februari 2018 @ 22:10 |
Dit dus Jeetje... | |
Farenji | maandag 12 februari 2018 @ 23:28 |
Onzin, die ui ziet er zowat rauw uit. Ui wordt pas echt lekker als je het heel lang op heel zacht vuur langzaam laat karamelliseren. Tot wel een half uur of nog langer. Dan komt de smaak echt tot uiting. De basis onder bijna elke saus. Dat haastige "glazig" bakken van een ui in een minuutje wat je vaak in recepten ziet of in kookprogramma's (en wat heel veel mensen doen) slaat echt nergens op. | |
Zolderkamer | dinsdag 13 februari 2018 @ 00:00 |
Oke... dan kom jij in het vervolg maar ui bakken... Deze ui is prima gebruind... Dat jij iets ziet en zonder het te proeven overduidelijk te kort, verkeerd en fout vind, slaat juist nergens op en is onzin.. "Bweeeh dat lust ik niet" | |
Zolderkamer | dinsdag 13 februari 2018 @ 00:01 |
Ik word er steeds trotser op... heb net nog een beetje koud gegeten.. | |
Hiddendoe | dinsdag 13 februari 2018 @ 02:18 |
Ik wil niet veel zeggen TS, maar als ik zou moeten raden, dan antwoord ik dat óf de kat heeft net gekotst, óf het is rattengif. Maar als het jou goed smaakte: | |
Zolderkamer | dinsdag 13 februari 2018 @ 03:04 |
Een kom snert of bonensoep ziet er ook niet uit.. maar je mag me er snachts voor wakker maken... Oh wacht.. het is nacht.. | |
#ANONIEM | dinsdag 13 februari 2018 @ 10:01 |
Sowieso, ananas in je eten. | |
Hallojo | donderdag 11 april 2019 @ 08:53 |
Dat daar nog geen celstraffen op staan | |
Sicstus | donderdag 11 april 2019 @ 09:11 |
Hulde voor de inventiviteit van deze knaap | |
Sigaartje | donderdag 11 april 2019 @ 09:13 |
Deze snuiter.. | |
Sigaartje | donderdag 20 juni 2019 @ 18:00 |
Zolderkamer heeft gelijk! | |
Sigaartje | donderdag 20 juni 2019 @ 18:01 |
| |
fathank | donderdag 20 juni 2019 @ 18:02 |
Toch wel opgeschept met een enorme opscheplepel? Ziet eruit als bajesvoer. Mijn bajesvoer smaakt doorgaans ook prima | |
Sigaartje | donderdag 20 juni 2019 @ 18:03 |
Hoe lang moet je nog? | |
fathank | donderdag 20 juni 2019 @ 18:05 |
Anderhalf uur dan is de ui goed gecarameliseerd |