abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_177099568
Ook niks verkoelends in de vriezer liggen? Geen havermout oid in huis voor in een badje?
pi_177100092
Geen jumbo's met aaneen een etos die open zijn? (Dat is hier namelijk wel..) Geen vrienden of familie in de buurt die wel iets in huis hebben? Ik durf te wedden dat die zo iets langs willen brengen. :* Beterschap in elk geval!
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  zondag 11 februari 2018 @ 11:16:46 #28
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_177103487
Waterpokken op zondag, zal je altijd zien! Sterkte voor Ella.

En door jullie antwoorden realiseer ik me dat Jacob op crechedagen ook niet buiten komt (ik tel de secondes van/naar auto niet mee). Iets grotere baby's wel inderdaad. Nou goed, hij zal er niet stuk van gaan.

Mijn baby werd vanmorgen wakker met opgedroogd snot uitgesmeerd over zijn gezicht. Hij keek er gelukkig wel zo bij: *) .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_177103661
Ach jee, waterpokken. In nood is er altijd wel een apotheek bij een ziekenhuis open. Havermoutbadjes deden het hier goed.

Lemijn, gelukkig is hij nog vrolijk. Snotkoppie. O+

J. ligt voor het eerst boven in z'n eigen bed te tukken nu. Kennelijk bevalt de rust hem wel, want in plaats van na 45 minuten wakker te worden ligt hij al 1,5 uur te slapen.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
  zondag 11 februari 2018 @ 12:02:11 #30
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_177104446
Wat fijn Krisvc, maar hoe kreeg je dat voor elkaar? Ik legde Jacob net in zijn ledikant. Opgezet voor het project ooit wil ik graag betere nachten. Precies goed moe, volle buik, ochtend dus makkelijker, je kent het. Op een gegeven moment wordt het stil over de babyfoon. Dus ik dacht wat fijn, ik ga eens kijken hoe hij daar voor het eerst ligt te slapen.

Zie ik dit:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Vraag 1: nu heeft hij witte verfresten opgegeten. Hoe erg is dat? Bedje is van ikea, ik neem aan dat zij eetbare verf gebruiken? :?

Vraag 2: hoe krijg je een kind in slaap op een andere kamer en in een ander bed :') . Daar verwacht ik uiteraard geen antwoord op...
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_177104512
Vet handig zo'n geïntegreerde bijtring. Ik geloof nooit dat hij daar een intoxicatie van oploopt. Ook niet dat het eetbare verf is overigens.

En voor 2 blijf ik meelezen :')
pi_177104619
Haha heerlijk zo'n bedje Lemijn, dat snap je toch wel :')

Het zal wel weinig geweest zijn wat hij binnen heeft gekregen toch? Verder geen tips, ik heb nog geen mobiele baby :7
pi_177104703
quote:
1s.gif Op zondag 11 februari 2018 04:24 schreef Stormqueen het volgende:

[..]

ik zou daar bij baby's niet op rekenen hoor ;) hier gaan ze pas rond anderhalf structureel dagelijks naar buiten.
Oh hmm. Bij mijn vriendinnen in het noorden van het land liggen de baby's lekker buiten te slapen op de crèche, ook in de winter. Ik werd vroeger ook altijd buiten gezet toen ik baby was. Maar hier (midden van het land) is dat totaal niet normaal geloof ik.

Nou ja, hij moet toch van en naar de crèche, dus gaat dan sowieso buiten komen.
pi_177104744
Sylver, sterkte! Hopelijk heb je iets gevonden voor de ergste jeuk.

Hoe waren alle nachten? Hier top! Om 2, 6 en 9 uur gevoed en tussendoor zonder morren gaan slapen. Doet een mens goed een fatsoenlijke nacht slapen. En minder verkouden helpt ook :)
  zondag 11 februari 2018 @ 12:18:01 #35
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_177104774
Ik maak me verder niet druk hoor, en ga het toch niet volhouden om hem bij elke knaagactie weer los te koppelen. Maar hij was helemaal wittig rondom z'n mond, dat zag er wel wat dramatisch uit. Oh well...

Elliebel, ik denk dat het vooral een kwestie van niet genoeg buitenruimte is. Tenminste, dat is het bij onze crèche. Er is wel 1 goede buitenspelplek maar daar rennen meestal peuters rond en is niet direct aan de babygroep. De keren dat ik hem bijvoorbeeld bij familie buiten te slapen heb gelegd, sliep hij heerlijk inderdaad!

Dat klinkt als een heel acceptabele nacht inderdaad :).

edit: hij ligt nu te tukken, opgepropt in de wieg. beter dan niks...
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_177105427
Koorts over diarree over *O* de kapitein is op zn prutoogje na weer helemaal de oude O+

Hij werd razendsnel ziek en is ook binnen twee dagen beter, *O* gooo weerstand *O*
In A World Of Emoticons, I'm Colon Capital D
Everybody needs a bosom for a pillow!
pi_177105693
Lemijn, ik moest lachen om de bed-knaag-actie van J. En ja, ergens anders laten slapen is hier ook een project waar we komende tijd maar aan gaan werken. Niet voor de nachten, maar alvast als voorbereiding als ik dat wel ga willen.
Heb je voor de nachten een bed-ritueel? Het schijnt dat ze dan makkelijker ook ergens anders gaan slapen.

Ldg, wat fijn! *O*

Van een zieke baby naar een ontevreden baby. Zeuren, huilen en jammeren en ook natuurlijk: niet slapen. Ik ga zo maar met de wandelwagen wandelen, kijken of dat helpt. :')
Morgen ben ik vast weer mezelf.
pi_177106042
Nachtvoedingritueel hier is: ene tiet geven in het grote bed, boertje, schone luier indien nodig, andere tiet geven. Dan met O. in verticale positie in mijn armen rondlopen over de bovenverdieping zodat de grote hoeveelheid melk kan zakken (minstens vierhonderd stappen mijnerzijds, ik tel! *)), terugleggen in wiegje, nog vanuit bed even mijn hand op zijn lijfje laten rusten tot ik gesnurk hoor en dan zelf weer slapen.
Kost ergens tussen de 20 en 30 minuten in totaal (O. zuipt een volle borst binnen vijf minuten leeg :'))

Wat zijn jullie nachtelijke rituelen, indien van toepassing? :)
Let me see you stripped down to the bone
pi_177106130
En yay voor babies aan de beterende hand!
Let me see you stripped down to the bone
pi_177106159
Nachtelijke rituelen:
Schop van de vrouw krijgen.
Naar beneden stiefelen, al dan niet met schreeuwlelijkje op m'n arm, fles in de magnetron opwarmen, vervolgens aan schreeuwlelijkje geven, boeren waarbij ik het goede voorbeeld geef, terug in zijn wiegje leggen, speen erin en wachten tot z'n luiken dicht gaan, dan zelf terug in bed.
pi_177106287
Ik zou al blij zijn met ergens slapen momenteel. * insert jambers-stem: overdag zijn het lieve makkelijke baby's maar 's nachts veranderen zij in krijsende monsters.

Vannacht van 12 tot 6 hebben ze liggen gillen, weer op de minuut elkaar afwisselend (afgezien van het ene half uur tegelijk). Het is ook niet gewoon huilen maar echt keihard gillen. Als ik de bon had gehad dan had ik ze vannacht terug gebracht. Ik ben blij dat ik de buren bijna nooit tegen kom :@ en overdag zijn het meestal superlieve rustige meisjes die altijd lachen, waar we bij de opvang en familie altijd complimenten over krijgen.
Ik neem aan dat dat baby-veilige verf is Lemijn, er zijn meer knagers. Is dit nou de pure vorm van baby led weaning? :P Wellicht helpt het om een bijtring aan het bedje vast te maken? Dat moet toch wel fijner zijn dan de spijlen...
¸¸.·´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
pi_177106399
Nee joh Lemijn, ik speel vals, ik heb 's werelds makkelijkste baby gekregen. Het ging ongeveer zo: J. kwam onder de douche vandaan met pappa, hij dronk een minuut of 5, hij gaapte, ik legde hem boven in bed en hij ging slapen. Einde verhaal.

O, en verkopers aan de deur, collectanten en de Fok!wet zijn niet gewenst. :{w

Nachtritueel is hier kind naar me toe schuiven, 5 minuten drinken, kind terug in bed schuiven.
Want het leven is niet meer dan een sprookje
pi_177106429
Lemijn, je knagende koter doet me denken aan het ukkie uit Lemony Snicket *)



quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 13:10 schreef Mekamotut het volgende:
..boeren waarbij ik het goede voorbeeld geef
:+
Let me see you stripped down to the bone
  zondag 11 februari 2018 @ 13:25:16 #44
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_177106563
Oh ik moet echt hardop lachen om die gif minilot! Hij zou het best willen denk ik en met 4 tanden kan je behoorlijk goed grip krijgen, dus...
quote:
Als ik de bon had gehad dan had ik ze vannacht terug gebracht.
Hier moest ik ook om lachen maar eigenlijk uit meelij. Wat klote zeg.

Nachtritueel is hier zoals bij krisvc (alleen x100 dus dan kost het alsnog best veel tijd), avondritueel behelst druppels en tandenpoetsen oa dus dat ga ik niet inzetten voor elk dutje. Overdag deden we drinken, slaapzak aan, in de wieg werpen, 7.5 minuut mopperen (bijna altijd precies) en dan slapen.

Hij is trouwens dus gewend om niks te zien vanuit zijn slaapplek, want de wieg heeft een laagje stof van binnen. Misschien toch goed om er om die reden een beschermlaagje voor te doen. Wel sneu voor zijn knaagproject, maar goed.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_177106737
Hier ook niks te zien in wiegje behalve witte stof en een plafond. Speeltjes en andere dingen die aandacht vragen juist alleen op de plekken waar -ie wakker en alert is (aankleedkussen, bank, speelkleden, etc.)
Let me see you stripped down to the bone
pi_177106827
Man wakker porren omdat baby klaagt, duurt soms een minuut tot hij het snapt. Daarna krijg ik de baby.
Baby voeden, tien minuten denk ik.
Eten laten zakken door hem rustig te laten liggen op zijn zij.
Eventueel verschonen en tweede borst geven. Anders even rechtop voor boertje en dan het ledikant in.
Flens begint dan vaak gelijk te persen en jammeren. Is meestal binnen een half uur weer naast me voor de rest van de nacht (en drinkt/sabbelt dan zodra hij jammert). Speen erin als hij mijn borsten geweld aandoet.

Gisteren mocht meneer na de laatste voeding lang sabbelen. Zodra ik hem loskoppelen startte een uur lang gespook en gehuil. Oeps.

Lemijn dat is even schrikken, hopelijk is het tandje er snel door!

FF dat klinkt vreselijk. Sterkte om je dag (en volgende nacht) weer door te komen. :*
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  zondag 11 februari 2018 @ 13:39:50 #47
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_177106870
Er is verder geen tand in zicht he, maar tanden zijn gewoon een geweldig excuus voor alles in het eerste jaar. Net als virussen. Of sprongetjes maar die vind ik persoonlijk een beetje vies.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
pi_177107009
Oh man, FF. :X . Je vertelt het grappig maar wat moet dat zwaar zijn.

Over avondrituelen gesproken, ik snap 's avonds ook echt niets van deze baby. :').
Scenario 1:
Baard brengt A. om 22 uur naar bed (ik slaap dan al of lig in ieder geval al op bed). Hij verschoont haar, trekt haar een slaapzak aan, brengt haar naar mij, ik voed haar en als ze klaar is met drinken leg ik haar in de co-sleeper. Ze spuugt nog zes keer, huilt huilt huilt huilt, en slaapt uiteindelijk om half 1.

Scenario 2:
Baard brengt A. om 23 uur naar bed (ik slaap dan al of lig in ieder geval al op bed). Hij verschoont haar, trekt haar een slaapzak aan, brengt haar naar mij, ik voed haar en als ze klaar is met drinken leg ik haar in de co-sleeper. Ze knort nog een keer en valt dan in slaap.

Echt, wat is dit? :').
Still a little bit of your face I haven't kissed.
pi_177107116
quote:
0s.gif Op zondag 11 februari 2018 13:39 schreef Lemijn het volgende:
Er is verder geen tand in zicht he, maar tanden zijn gewoon een geweldig excuus voor alles in het eerste jaar. Net als virussen. Of sprongetjes maar die vind ik persoonlijk een beetje vies.
Ik dacht dat je het gedrag herkende en nam aan dat het dus wel een tandje zou worden.

Regeldagen en clusteren zijn mijn favoriete smoesjes voor de onrust. Flens clustert drie keer per dag. :)
Mijn kraamvisite is meestal heerlijk nuchter. Vandaag werd me verteld dat het na het eerste jaar makkelijker wordt. :D
De drie maanden heb ik zelf ook niet zoveel vertrouwen in. Ik accepteer maar zoveel mogelijk dat het afzien is voor onbepaalde tijd. :)
Wat gewoon is voor de spin, is chaos voor de vlieg.
  zondag 11 februari 2018 @ 13:56:16 #50
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_177107331
Daar heb je gelijk in hoor, pannenkoekenmix. Ik herken het van een eerdere tand maar aan de andere kant krijgt hij dus bijna altijd wel binnenkort een tand én knaagt hij bijna altijd graag. Dat maakt echt causale verbanden leggen wel lastig. En wat minder belangrijk.

quote:
Flens clustert drie keer per dag.
Hehe.

DaD: dat is een baby. Met bijbehorende babylogica. Wel jammer. En herkenbaar. Ik wilde ook altijd wel graag voor 23 uur slapen.

Morgen begint er weer een nieuwe week. Misschien is alles dan wel anders oO< .
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')