Sigaartje | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:09 |
Niet in mijn maag, maar uit de schappen. Ik ben vrijgezel en af en toe ben ik zo verschrikkelijk moe dat ik een Unox hamburger uit de verpakking neem en in de oven leg. Later broodje erbij met een pepertje. Een broodje is genoeg, ook luchtig. Maar ik merk dat ze in de supermarkt nog amper worden verkocht. Klacht: Briljant product gaat verdwijnen. | |
Sigaartje | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:09 |
Shit, plaatje werkt niet. Heb ik weer. | |
Mr.Ping | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:10 |
je plaatje doet het niet! | |
GrumpyCat | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:13 |
Je plaatje doet het niet | |
cofi | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:13 |
Je plaatje doet het niet | |
TargaFlorio | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:14 |
Je plaatje doet het niet | |
Harvest89 | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:14 |
je plaatje doet het niet! | |
Haags | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:14 |
Je plaatje doet het niet! | |
nogeenoudebekende | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:14 |
Komen die dingen niet bij Zwanenberg vandaan waar ook Lupack gemaakt wordt? Schijnt niet zo lekker te lopen daar. | |
Pharkus | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:18 |
Lijkt me totaal niet op kunnen tegen een zelfgemaakte hamburger. Maar gemak dient de mens weleens. | |
jamesdeen | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:19 |
![]() | |
Plompzakker | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:19 |
Volgens mij werkt je plaatje niet | |
Ferrari_Tape | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:26 |
Waarom neem je geen broodje bakpauw?? | |
Tassendief | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:38 |
je plaatje doet het niet! | |
Juup© | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:40 |
![]() ![]() | |
Aalscholver | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:42 |
Zijn plaatje doet het | |
cofi | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:43 |
Moeten die in de oven? Dan Kun je toch net zo goed zelf een burger bakken? Zal kwa tijd weinig schelen ![]() | |
haags_verdrietje | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:44 |
Gwtvwrdemne | |
Hyperdude | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:45 |
Dacht dat die dingen waren uitgestorven door de opkomst van de ijskast. ![]() Niet te hachelen, man. ![]() | |
Frozen-assassin | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:57 |
Net zo mooie fotoshop als de burgers van McD zeker ![]() | |
Hyaenidae | zaterdag 13 januari 2018 @ 12:04 |
Het is diepvries. | |
Fer | zaterdag 13 januari 2018 @ 12:09 |
Die kerel van Unox, helemaal trots op zijn vlees. | |
Hyaenidae | zaterdag 13 januari 2018 @ 12:38 |
En terecht, ik ben ook trots op mijn vlees. | |
Juup© | zaterdag 13 januari 2018 @ 13:36 |
Nope, rechtstreeks van de Unox website (kun je ook aan de url van de afbeelding zien). | |
Steenkool | zaterdag 13 januari 2018 @ 14:40 |
Een ijskast is een koelkast, oelewapper. | |
Näsenbar | zaterdag 13 januari 2018 @ 15:41 |
Het is een complot om ons allemaal te laten verhongeren als er een kernoorlog aanbreekt. | |
Adames | zaterdag 13 januari 2018 @ 15:43 |
er zit ook nog heel wat tussenin. dit is noodvoedsel voor als je 7 dagen in een bos in oost-europa zit. | |
Karig_Hutje | zaterdag 13 januari 2018 @ 15:45 |
![]() | |
Hyaenidae | zaterdag 13 januari 2018 @ 16:52 |
Want in een koelkast zit ijs? Een koelkast koelt maar tot 6 graden oid hoor boii | |
DerRabbit | zaterdag 13 januari 2018 @ 17:06 |
Een echte vent maakt alles zelf en compleet vers. Ergo TS is een zeikwijf! | |
#ANONIEM | zaterdag 13 januari 2018 @ 17:06 |
| |
Fleischmeister | zaterdag 13 januari 2018 @ 17:07 |
Het beste voor je voer is instellen op maximaal 4 graden, en dan zit er achterin nog weleens een stukje waar het net vriest. | |
Hyaenidae | zaterdag 13 januari 2018 @ 17:08 |
Waarom is dat het beste? | |
Fleischmeister | zaterdag 13 januari 2018 @ 17:10 |
Bederven je spullen minder snel, vooral kip enzo. | |
Hyaenidae | zaterdag 13 januari 2018 @ 17:12 |
Goed om te weten. | |
geevee | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:13 |
Domme oplossing is altijd makkelijk om er een paar in huis te hebben,in folie hoeft het ook geen ruimte in te nemen in de koelkast. | |
Ama | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:14 |
Prima te doen als je brak bent. | |
#ANONIEM | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:18 |
![]() | |
Ama | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:19 |
Ja. Laatste keer is wel jaren terug maar staat me bij dat ik het met mijn mega brakke kop prima te eten vond. ![]() | |
geevee | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:21 |
In de oven of de koekenpan of de juspan | |
nostra | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:22 |
Laat gewoon lekker een fatsoenlijke burger thuisbezorgen voor een tientje. | |
Juup© | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:47 |
Nee dank je, dan eet ik liever iets anders. | |
Ama | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:47 |
Prima. | |
Juup© | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:50 |
Dank. | |
Sigaartje | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:00 |
Het zit bij mijn oorlogsvoorraad. In een grote kast op zolder. Wel in afgesloten bak want ik heb een keer meegemaakt dat een muis dwars door de folie knaagde. Natuurlijk zijn zelfgemaakte hamburgers veel beter. | |
geevee | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:05 |
Uiteraard,goed afsluiten en dan in een kistje doen eventueel wat mottenballen in de buurt leggen en af en toe de voorraad verversen. | |
Postbus100 | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:05 |
| |
Sigaartje | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:20 |
Ik heb een "doorlopende" voorraad van blikken: soepen (vele soorten) worstjes, gehaktballetjes in satesaus, ansjovis, bruine bonen, capucijners, bon duel groenteblikjes, blikken biefstuk, kipfilet van de slager, blikken gehaktballen, blikken bami en nasi van suzi wan, blikken koffie, blikjes soepballetjes, blikken chili con carne van de slager, blikken ham, ik kan het zo gek niet noemen, ik weet zeker dat ik nog wat ben vergeten. Ik hou een fifo-systeem bij, ik hou een termijn van vijf jaar aan per blik. Ik heb wel eens meegemaakt dat ik een week bruine bonen met spek heb gegeten ( de spekblik was enorm maar de tijd was voorbij) Ik heb er nog veel lol van gehad, maar mijn collega's konden er niet om lachen, | |
Sigaartje | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:29 |
Vandaag was er een blik groentesoep over tijd. Lekker! Kopje soep bij het ontbijt. Gelukkig zaten twee flesjes maggi ook aan de datum, kwam goed uit. | |
#ANONIEM | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:35 |
Op zich is een blik soep best lekker! Niks mis met blik op zich. Maar je kan blikken vlees bij de slager krijgen? | |
Catkiller | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:46 |
Lijkt wel op je profielen van die datingsites. | |
Sigaartje | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:49 |
Ja, bij die slager van mij wel. Hij heeft hele schappen vol. Hij heeft een inblikmachine. Zo'n blik kun je vijf jaar bewaren. Ik denk dat hij vlees inblikt dat hij op zaterdag overheeft of zo. Handige oplossing! | |
geevee | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:55 |
Vlees weet ik niet maar wel blikken ham in de supermarkt of blikjes Smac,of lunchworst of soepballetjes | |
Sigaartje | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:03 |
Ja die heb ook allemaal. Maar die hamblikken zijn verradelijk. Dat zijn die platte blikken. Moet je enorm mee oppassen. Was er eentje over tijd en ik dacht, ik maak een voorraad macaroni van. Het openen was verschrikkelijk, resultaat: een enorme snee in mijn hand. Maar de macaroni was wel gelukt. | |
geevee | zondag 14 januari 2018 @ 15:12 |
Ok en dat was toch de bedoeling nietwaar? |