Het beste voor je voer is instellen op maximaal 4 graden, en dan zit er achterin nog weleens een stukje waar het net vriest.quote:Op zaterdag 13 januari 2018 16:52 schreef Hyaenidae het volgende:
[..]
Want in een koelkast zit ijs?
Een koelkast koelt maar tot 6 graden oid hoor boii
Waarom is dat het beste?quote:Op zaterdag 13 januari 2018 17:07 schreef Henno het volgende:
[..]
Het beste voor je voer is instellen op maximaal 4 graden, en dan zit er achterin nog weleens een stukje waar het net vriest.
Goed om te weten.quote:Op zaterdag 13 januari 2018 17:10 schreef Henno het volgende:
[..]
Bederven je spullen minder snel, vooral kip enzo.
Domme oplossing is altijd makkelijk om er een paar in huis te hebben,in folie hoeft het ook geen ruimte in te nemen in de koelkast.quote:Op zaterdag 13 januari 2018 11:09 schreef Sigaartje het volgende:
Niet in mijn maag, maar uit de schappen.
Ik ben vrijgezel en af en toe ben ik zo verschrikkelijk moe dat ik een Unox hamburger uit de verpakking neem en in de oven leg. Later broodje erbij met een pepertje. Een broodje is genoeg, ook luchtig.
Maar ik merk dat ze in de supermarkt nog amper worden verkocht.
Klacht: Briljant product gaat verdwijnen.
[ afbeelding ]
quote:Op zaterdag 13 januari 2018 18:14 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Prima te doen als je brak bent.
Ja. Laatste keer is wel jaren terug maar staat me bij dat ik het met mijn mega brakke kop prima te eten vond.quote:
In de oven of de koekenpan of de juspanquote:Op zaterdag 13 januari 2018 11:43 schreef cofi het volgende:
Moeten die in de oven? Dan Kun je toch net zo goed zelf een burger bakken? Zal kwa tijd weinig schelen
Nee dank je, dan eet ik liever iets anders.quote:Op zaterdag 13 januari 2018 18:14 schreef Amarantha het volgende:
[..]
Prima te doen als je brak bent.
Prima.quote:Op zaterdag 13 januari 2018 18:47 schreef Juup© het volgende:
[..]
Nee dank je, dan eet ik liever iets anders.
Het zit bij mijn oorlogsvoorraad. In een grote kast op zolder. Wel in afgesloten bak want ik heb een keer meegemaakt dat een muis dwars door de folie knaagde.quote:Op zaterdag 13 januari 2018 18:13 schreef geevee het volgende:
[..]
Domme oplossing is altijd makkelijk om er een paar in huis te hebben,in folie hoeft het ook geen ruimte in te nemen in de koelkast.
Uiteraard,goed afsluiten en dan in een kistje doen eventueel wat mottenballen in de buurt leggen en af en toe de voorraad verversen.quote:Op zaterdag 13 januari 2018 19:00 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Het zit bij mijn oorlogsvoorraad. In een grote kast op zolder. Wel in afgesloten bak want ik heb een keer meegemaakt dat een muis dwars door de folie knaagde.
Natuurlijk zijn zelfgemaakte hamburgers veel beter.
Ik heb een "doorlopende" voorraad van blikken: soepen (vele soorten) worstjes, gehaktballetjes in satesaus, ansjovis, bruine bonen, capucijners, bon duel groenteblikjes, blikken biefstuk, kipfilet van de slager, blikken gehaktballen, blikken bami en nasi van suzi wan, blikken koffie, blikjes soepballetjes, blikken chili con carne van de slager, blikken ham, ik kan het zo gek niet noemen, ik weet zeker dat ik nog wat ben vergeten.quote:Op zaterdag 13 januari 2018 19:05 schreef geevee het volgende:
[..]
Uiteraard,goed afsluiten en dan in een kistje doen eventueel wat mottenballen in de buurt leggen en af en toe de voorraad verversen.
Op zich is een blik soep best lekker! Niks mis met blik op zich. Maar je kan blikken vlees bij de slager krijgen?quote:Op zaterdag 13 januari 2018 19:20 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik heb een "doorlopende" voorraad van blikken: soepen (vele soorten) worstjes, gehaktballetjes in satesaus, ansjovis, bruine bonen, capucijners, bon duel groenteblikjes, blikken biefstuk, kipfilet van de slager, blikken gehaktballen, blikken bami en nasi van suzi wan, blikken koffie, blikjes soepballetjes, blikken chili con carne van de slager, blikken ham, ik kan het zo gek niet noemen, ik weet zeker dat ik nog wat ben vergeten.
Ik hou een fifo-systeem bij, ik hou een termijn van vijf jaar aan per blik. Ik heb wel eens meegemaakt dat ik een week bruine bonen met spek heb gegeten ( de spekblik was enorm maar de tijd was voorbij)
Ik heb er nog veel lol van gehad, maar mijn collega's konden er niet om
lachen,
Lijkt wel op je profielen van die datingsites.quote:
Ja, bij die slager van mij wel. Hij heeft hele schappen vol. Hij heeft een inblikmachine. Zo'n blik kun je vijf jaar bewaren. Ik denk dat hij vlees inblikt dat hij op zaterdag overheeft of zo. Handige oplossing!quote:Op zaterdag 13 januari 2018 19:35 schreef Argo het volgende:
[..]
Op zich is een blik soep best lekker! Niks mis met blik op zich. Maar je kan blikken vlees bij de slager krijgen?
Vlees weet ik niet maar wel blikken ham in de supermarkt of blikjes Smac,of lunchworst of soepballetjesquote:Op zaterdag 13 januari 2018 19:35 schreef Argo het volgende:
[..]
Op zich is een blik soep best lekker! Niks mis met blik op zich. Maar je kan blikken vlees bij de slager krijgen?
Ja die heb ook allemaal. Maar die hamblikken zijn verradelijk. Dat zijn die platte blikken. Moet je enorm mee oppassen. Was er eentje over tijd en ik dacht, ik maak een voorraad macaroni van. Het openen was verschrikkelijk, resultaat: een enorme snee in mijn hand.quote:Op zaterdag 13 januari 2018 19:55 schreef geevee het volgende:
[..]
Vlees weet ik niet maar wel blikken ham in de supermarkt of blikjes Smac,of lunchworst of soepballetjes
Ok en dat was toch de bedoeling nietwaar?quote:Op zaterdag 13 januari 2018 20:03 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ja die heb ook allemaal. Maar die hamblikken zijn verradelijk. Dat zijn die platte blikken. Moet je enorm mee oppassen. Was er eentje over tijd en ik dacht, ik maak een voorraad macaroni van. Het openen was verschrikkelijk, resultaat: een enorme snee in mijn hand.
Maar de macaroni was wel gelukt.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |