abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_176451768
registreer om deze reclame te verbergen
32c0da1a10_williewegzeg.jpg?w=593&s=9ee9c82435fae5b46f51dcfe0e5586df
_O- _O- _O-

Oei. Mocht u net als de koninklijke familie, de Belgische koning Filip en nazaten van Vroom & Dreesmann klant zijn bij de keurige vermogensbeheerder Box Consultants uit Waalre, dan moet u even uw geld natellen. Het Openbaar Ministerie besluit binnenkort of het een strafzaak begint tegen Box, Box-baas Remy M. en diens privé-vennootschap Boulder.

Dat schrijven Vasco van der Boon (heeft zo ongeveer alle financiële fraudes in Nederland opgespoord) en Bas Knoop in het Financieele Dagblad (met wat geluk te lezen via google news). Box stak het vermogen van de klanten onder meer in buitenlandse beleggingsfondsen en die fondsen betaalden daarvoor in ruil retourprovisies. Volgens de regels en ook wel zo netjes moeten die provisies dan weer terug naar de klant - anders gaan adviseurs kiezen voor fondsen met de hoogste retourprovisie want meer kassa.
Het OM meent dat M. ¤8 mio aan retourprovisies tegen de regels niet heeft gemeld en naar Boulder heeft verdonkeremaand. De kans is best groot dat de Oranjes de sjaak zijn, want 'de banden tussen Box en de koninklijke familie zijn innig' volgens het FD. Ze hebben of hadden 51 beleggingsrekeningen en er liggen lijntjes met de stichting Daffodil, zoals u vast nog weet het opgeheven vehikel van prinses Christina om via Guernsey belasting te ontwijken.

Box is natuurlijk keikapot van de aantijgingen, maar verklaart volstrekt onschuldig te zijn. Volgens hun advocaten was het in eigen zak steken van verborgen retourprovisies tot 2014 nog heel gewoon. Daarnaast baseert het OM zich op 'valse verklaringen van een valse kroongetuige'. Daarom procedeert Box al een tijd met succes tegen de 'valse kroongetuige' a.k.a. de ex-boekhouder van Box. Via hem raakte de FIOD op het spoor van de verborgen provisies, maar ook van de banden van Box met Madoff. Voor het OM is de ex-boekhouder een belangrijk man. Volgens Box een gek.

We knippen/plakken het FD: Zo zijn 'bij de ex-boekhouder scenario’s gevonden die hij aan regisseurs Steven Spielberg en Quentin Tarantino heeft verstuurd. Scenario’s voor films waarin [de boekhouder] oud-directeur M. en zijn bedrijf herkenbaar opvoert als witwassers voor Colombiaanse cocaïnebazen.' En bij de boekhouder lagen documenten 'zoals nagemaakt briefpapier van de Amerikaanse inlichtingendienst CIA, hun Israëlische collega’s van de Mossad en van het Amerikaanse Congres'.

Bovendien heeft de ex-boekhouder volgens Box stapels documenten met klantgegevens illegaal mee naar huis genomen. De rechter is in deze zaak op de hand van Box. Voor Box de aanleiding om verder te procederen tegen de staat om (samengevat) de ex-boekhouder af te kunnen voeren als getuige. Alles over de procedures, Madoff en de ex-boekhouder uiteraard bij het FD.

https://www.google.com/ur(...)oces-aan-tegen-staat

:D :D

Wil je ook besodemieterd worden:

https://www.boxconsultants.nl

Ze staan voor je klaar

remy.jpg

Remy (R.J.G.) Mourits, 1962

Remy is mede verantwoordelijk voor asset management en de manager selectie van Box. Hij heeft meer dan dertig jaar ervaring in het beleggersvak. Hij startte zijn carrière bij ABN AMRO Institutional Sales en stapte na vier jaar over naar de buy-side bij ING Investment Management. Daarna was hij als managing director bij ABN AMRO New York acht jaar lang verantwoordelijk voor international U.S. equity sales. Nu voelt hij zich al meer dan vijftien jaar als een vis in het water rat bij het multi-disciplinaire _O- _O- Box Consultants.

Is Willie nou weer een beetje dom geweest :? _O-
  vrijdag 12 januari 2018 @ 13:23:20 #2
412650 TARDIS.
Trek om te openen
pi_176451796
oei ze doen waaaaaat
Op woensdag 10 mei 2017 15:46 schreef Frozen-assassin het volgende:
Mijn complimenten voor TARDIS.. hij slaagt er andermaal in om een vrouw te belagen
Op woensdag 5 juli 2017 16:57 schreef Mozy het volgende:
hou je bek over mijn wortel
pi_176454916
Je zou zeggen dat bij zulke bedragen de klanten af en toe wel een audit laten doen.
pi_176456325
registreer om deze reclame te verbergen
quote:
0s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 16:00 schreef karelpan het volgende:
Je zou zeggen dat bij zulke bedragen de klanten af en toe wel een audit laten doen.
Door een register accountant die het ook niet begrijpt en onkundig is
Zoals die van KPMG bijvoorbeeld
Enige wat je daarvan krijgt is jeuk en een debiel hoge rekening :r
  vrijdag 12 januari 2018 @ 17:26:59 #5
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_176456747
Accountants, advocaten en tandartsen. De boeven van onze samenleving. :N

:{²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_176456963
quote:
15s.gif Op vrijdag 12 januari 2018 17:26 schreef BansheeBoy het volgende:
Accountants, advocaten en tandartsen. De boeven van onze samenleving. :N

:{²
:Y je vergeet de notarissen, die zijn echt om te :r
pi_176457402
registreer om deze reclame te verbergen
Je zou bijna zeggen, Waar je mee omgaat wordt je besmet.

;)
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')