Mensen die aan bowlen doen denken dat het een sport is. Denksport.quote:Op woensdag 10 januari 2018 22:28 schreef Azpilicueta het volgende:
Als je bowlen een sport vindt dan ben je niet helemaal goed bij je paasei
Mensen die aan bowlen doen kunnen niet nadenkenquote:Op woensdag 10 januari 2018 22:28 schreef RingBewoner het volgende:
[..]
Mensen die aan bowlen doen denken dat het een sport is. Denksport.
en je zusje een uit-strijkjequote:Op woensdag 10 januari 2018 22:29 schreef RingBewoner het volgende:
Ik gooi toch zeker 3-4 strikes op een dag.
Ik vind bowlen juist altijd wel leuk, helaas de laatste jaren zelden meer gedaan.quote:Op woensdag 10 januari 2018 22:27 schreef Piebe het volgende:
saaie kutsport als vermaak op verplichte familiedagen.
Recreatief als avondje uit zeker, maar professioneel? Dan mag je zeker ook niet bitterballen en bier bij hebben, wat m.i. hoort bij bowlen. Extra vette zooi ook zodat die bowlingbal uit je handen glipt en op iemands voet terechtkomt ofzo, dat zijn de beste worpen.quote:Op donderdag 11 januari 2018 00:53 schreef maxi-mus het volgende:
[..]
Ik vind bowlen juist altijd wel leuk, helaas de laatste jaren zelden meer gedaan.
Die bitterballen heb je idd wel nodig voor de vreetkick die je er van kunt krijgen!quote:Op donderdag 11 januari 2018 00:58 schreef Henno het volgende:
[..]
Recreatief als avondje uit zeker, maar professioneel? Dan mag je zeker ook niet bitterballen en bier bij hebben, wat m.i. hoort bij bowlen. Extra vette zooi ook zodat die bowlingbal uit je handen glipt en op iemands voet terechtkomt ofzo, dat zijn de beste worpen.
Strikes gooi ik zelden.
zwervers ondergooien met sigaretten.. dat heten dan lucky strikesquote:Op woensdag 10 januari 2018 22:29 schreef RingBewoner het volgende:
Ik gooi toch zeker 3-4 strikes op een dag.
quote:Op dinsdag 26 december 2017 10:45 schreef Dr.Jan-Itor het volgende:
Ingrediėnten:
1 lemming in stukken, OF
1,3 kilo lemmingpoten
bloem met peper en zout om te bedekken
55 gr boter
1 likeur glas Calvados of cognac (optioneel)
16 kleine uitjes (sjalotjes, verze zilverui of bosui)
150 ml kalfs-of kippenbouillon
175 ml slagroom
zout en peper naar smaak
cayennepeper naar smaak
1 2 cm dik bosje bieslook, gewassen en gesneden
Bereidingswijze
Snijd de achterpoten van de lemming in twee delen. Wentel alle stukken in de gekruide bloem.
Bak de lemming in een grote, zware pan in de boter goudbruin.
Verwarm de Calvados in een soeplepel, steek aan (wees voorzichtig!) en giet in de pan met het lemming. Draai de stukken vlees rond in de vlammen.
Voeg de uien toe, laat ze een beetje kleuren.
Roer de bouillon erdoor, dek de pan af en laat ongeveer 40 minuten gaar sudderen.
Haal het vlees en uien eruit en houd warm.
Laat de jus even goed doorkoken en giet er dan de room door. Na een paar minuten (en als je geluk hebt) worden de sappen dikker.
Voeg zout, peper en daarna de cayennepeper en bieslook toe.
Laat opnieuw koken en schenk dan over de lemming en uien.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |