AMAR420 | woensdag 10 januari 2018 @ 16:59 |
Post hier je ontbijt, lunch, diner, drankje. [ Bericht 35% gewijzigd door AMAR420 op 10-01-2018 17:38:07 ] | |
Atak | woensdag 10 januari 2018 @ 17:46 |
golfer | woensdag 10 januari 2018 @ 17:46 |
Provinciaalse roerbakkip met pijnboompitten. | |
flipsen | woensdag 10 januari 2018 @ 17:47 |
De werklui heb ik vandaag sateh beloofd, mits de vloer klaar zou zijn. En die is, op wat afwerken na, af dus krijgen ze straks kipsateh met rijst. Zal me benieuwen, hier in Argentinië is er echt niemand die het kent (duh) en iedereen voor wie ik het gemaakt heb is dol enthousiast | |
maily | woensdag 10 januari 2018 @ 18:04 |
| |
Karzai | woensdag 10 januari 2018 @ 18:13 |
kipfilet met veldsla tomaat en ui en gebakken aardappeltjes toe een bakkie vanillerijst | |
maily | woensdag 10 januari 2018 @ 18:29 |
Wokgroenten met stukjes hamburger en aardappels. | |
FutureFairytale | woensdag 10 januari 2018 @ 18:29 |
Char mee met overgebleven garnalen en lente-ui | |
Atak | woensdag 10 januari 2018 @ 18:31 |
Char? Jij hebt een vrouw opgegeten? https://www.google.nl/sea(...)=nl-nl&client=safari | |
_Hestia_ | woensdag 10 januari 2018 @ 18:33 |
Slavink, pommes duchesse, groentenmix | |
govie | woensdag 10 januari 2018 @ 18:52 |
Kan me die reactie wel voorstellen, maar toch.... Het is ook eten, past niet 100% in topic, wel leuk en deels toepasselijk. | |
flipsen | woensdag 10 januari 2018 @ 19:33 |
Pannen weer schoon leeg | |
Molo | woensdag 10 januari 2018 @ 19:49 |
Wat een lekker eten allemaal zeg! En ziet er heerlijk uit Atak! Hier groentenlasagne zonder pasta | |
marcb1974 | woensdag 10 januari 2018 @ 19:59 |
Zeebaars, bistro krieltjes en een winterse salade. | |
LPFAN | woensdag 10 januari 2018 @ 20:01 |
Kaasburger met zelfgemaakte ovenfrietjes en een maiskolf | |
FANN | woensdag 10 januari 2018 @ 20:08 |
was héeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk | |
flipsen | woensdag 10 januari 2018 @ 21:05 |
Zit daar nou gewoon een complete basilicumplant in? | |
FANN | woensdag 10 januari 2018 @ 21:11 |
neh.... er zat niet een heel plantje in maar zij doet er véél in en ook wel veel grof gesneden dat kan je zelf een béétje veranderen natuurlijk, maar was écht heel lekker | |
maily | woensdag 10 januari 2018 @ 21:16 |
Stukje boerenkaas. | |
uniekhoorn | woensdag 10 januari 2018 @ 21:17 |
Vooraf een kipsalade met fruit, daarna heerlijke champignonsoep, zalmforel me5 couscous, rode niet en wat julienne groente. Na, cappuccino in ijs en mouse vorm. Daarnaast saladebuffet, leesplankje en fruitbuffet. | |
maily | woensdag 10 januari 2018 @ 21:21 |
Met chocoladeletters? | |
FANN | woensdag 10 januari 2018 @ 21:37 |
| |
maily | woensdag 10 januari 2018 @ 21:40 |
Ja sorry hoor .... | |
#ANONIEM | woensdag 10 januari 2018 @ 21:48 |
Water | |
Lucky_Strike | woensdag 10 januari 2018 @ 22:28 |
Wat een verwennerij Ik heb mijn bouwvakker vandaag gewoon een koekje gebracht. | |
FutureFairytale | woensdag 10 januari 2018 @ 22:43 |
Croky saté | |
FutureFairytale | woensdag 10 januari 2018 @ 22:44 |
Eet niet echt lekker met de staart er nog aan lijkt me. Verder mooi! | |
#ANONIEM | woensdag 10 januari 2018 @ 23:14 |
Alsof dat van jezelf komt | |
Tegan | woensdag 10 januari 2018 @ 23:22 |
Was het lekker Bienelientjee? Hier was het erg geslaagd . Ik had er nog een bakje champignons bijgewokt . Net een paar stukken, per abuis gekochte, pomelo op. Iemand die daar een leuk recept bij weet? | |
#ANONIEM | donderdag 11 januari 2018 @ 08:36 |
Mandarijn | |
Ludachrist | donderdag 11 januari 2018 @ 09:44 |
Foto komt uit dit artikel: https://www.foxandbriar.com/31-creative-taco-recipes/ Ik denk dat hij gewoon dat recept heeft gemaakt. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | donderdag 11 januari 2018 @ 10:36 |
Koffie | |
Molo | donderdag 11 januari 2018 @ 10:53 |
| |
FutureFairytale | donderdag 11 januari 2018 @ 13:39 |
3 speltcrackers met leffe bruin kaas + kiwi. Vanavond verse uiensoep (met wijn en cognac), broodjes gruyère erin en losse broodjes zelfgemaakte kruidenboter ernaast Veel drank in m'n eten vandaag | |
Dragonberry | donderdag 11 januari 2018 @ 13:46 |
Boterham met kaas en een plak zelfgemaakt suikerbrood met roomboter | |
Atak | donderdag 11 januari 2018 @ 15:28 |
Voor de haters. Verse tonijn-steak, medium rare. En friet. | |
Lucky_Strike | donderdag 11 januari 2018 @ 15:30 |
| |
-Miauw- | donderdag 11 januari 2018 @ 15:32 |
Haters? Hoezo, ziet er lekker uit | |
FutureFairytale | donderdag 11 januari 2018 @ 16:12 |
Jodekoek met kokos | |
uniekhoorn | donderdag 11 januari 2018 @ 16:18 |
Net helder kruidensoep met pistolet kruidenboter. Vanavond vittelo salade, soep met butternoudln? Lam, mohl in hemd? | |
uniekhoorn | donderdag 11 januari 2018 @ 16:20 |
Haha Je hebt tegenwoordig ook kaasletters | |
maily | donderdag 11 januari 2018 @ 16:25 |
| |
Atak | donderdag 11 januari 2018 @ 16:52 |
Sommige users zeggen dat ik niet lekker kook, uit jaloezie. | |
Molo | donderdag 11 januari 2018 @ 17:07 |
Wat is mohl in hemd? Shoarma hier | |
golfer | donderdag 11 januari 2018 @ 17:30 |
Straks: varkenshaasje uit de sousvide en daarna nog even kort in de pan gebakken met daarbij puree van pastinaak en gekookte tuinerwtjes. | |
maily | donderdag 11 januari 2018 @ 17:37 |
Toastje met Kalles original (vispasta uit tube van Ikea), straks zelfbelegpizza. | |
#ANONIEM | donderdag 11 januari 2018 @ 17:38 |
Thee | |
uniekhoorn | donderdag 11 januari 2018 @ 18:23 |
Heb geen idee. Even gegoogeld. Zwre chocoladecake overgoten met chocoladesaus | |
Lucky_Strike | donderdag 11 januari 2018 @ 18:25 |
Lamskofte met salade en couscous | |
Molo | donderdag 11 januari 2018 @ 19:50 |
Ja ik ga ook gegoogled, klonk lekker! | |
marcb1974 | donderdag 11 januari 2018 @ 20:07 |
Kipgehakt bal, stok kip sate en doperwten (de helft dan, de rest lag op de grond). | |
Atak | donderdag 11 januari 2018 @ 21:06 |
Toetje. | |
golfer | donderdag 11 januari 2018 @ 21:08 |
Het valt op deze manier wel van het bord. | |
flipsen | donderdag 11 januari 2018 @ 23:20 |
Wat is dat? Ziet er uit als dulce de batata zoals ik dat hier ken. Edit: come to think of it, er ligt nog een stuk in de koelkast, mét een stuk kaas. Mooi, toetje is alvast bedacht. Hoofdgerecht zal wel iets uit de diepvries voor de oven worden, geen zin en geen tijd vandaag en vrouwlief ook niet KOKEN hebben we het over he! | |
Molo | donderdag 11 januari 2018 @ 23:21 |
Membrillo/marmelada misschien? | |
flipsen | donderdag 11 januari 2018 @ 23:22 |
Je hebt hier 2 kampen, beetje zoals de patat/friet oorlog in NL: dulce de batata, ofwel van zoete aardappel, of dulce de membrillo, wat mijn favoriet is. Lekker! | |
Molo | donderdag 11 januari 2018 @ 23:23 |
Uhuh, heerlijk spul! Past ook goed bij foie gras Of gewoon stukje kaas, of op brood, of bij vanillepudding | |
flipsen | donderdag 11 januari 2018 @ 23:25 |
Qua eten weet ik het nog niet, qua drank wel: we trekken mooi een flesje bubbels open, kreeg vandaag weer leuk nieuws in de electronische brievenbus | |
Molo | donderdag 11 januari 2018 @ 23:28 |
Dat moet gevierd worden Leuk! | |
FutureFairytale | vrijdag 12 januari 2018 @ 10:20 |
Ontbijt: Thee, 2 kiwi's en 2 snack-a-jacks. | |
Atak | vrijdag 12 januari 2018 @ 12:05 |
Pompoen-toetje. | |
Atak | vrijdag 12 januari 2018 @ 12:05 |
Van het bord naar mijn maag inderdaad. | |
flipsen | vrijdag 12 januari 2018 @ 12:34 |
Ontbijt: pan dulce (uiteraard zonder gedroogd fruit) Met een mok (oplos)koffie | |
FutureFairytale | vrijdag 12 januari 2018 @ 13:29 |
Lunch: Kippastei en kiploempia met chilisaus | |
Molo | vrijdag 12 januari 2018 @ 14:03 |
Hoezo uiteraard? Paar happen Griekse salade hier, nog over van lunch | |
Lucky_Strike | vrijdag 12 januari 2018 @ 14:36 |
Tomatensoep uit de vriezer en een desemtosti met tete de moine. | |
flipsen | vrijdag 12 januari 2018 @ 14:42 |
Omdat dit niet te hachelen is: Maar dit wel (dan wel het type "Venetiaans", wat niet zo gortdroog is): Oef, als er iets is dat ik écht mis is feta kaas En frikandellen. En drop. En curry. En... naja, laat ook maar | |
uniekhoorn | vrijdag 12 januari 2018 @ 15:16 |
Gekookt eitje. Zo even een stukjes stokbrood met kruidenboter. Vanavond als voorgerecht: zwarte bonensalade met spek Soep: gierstsoep Hoofd: rundvlees met 2 wortels ofzo (warme groente kennen ze niet in Oostenrijk). En voor mij gevulde paprika mit gemusen. Na: verschillende bereidingen van mango | |
Molo | vrijdag 12 januari 2018 @ 15:27 |
Bah, droge troep Alleen lekker verwerkt in pudding ofzo. En ja, feta | |
Molo | vrijdag 12 januari 2018 @ 15:27 |
Getver! | |
mascara-klodder | vrijdag 12 januari 2018 @ 15:29 |
Thee en een pinda-koek | |
Graflamp | vrijdag 12 januari 2018 @ 16:17 |
Noodles | |
FutureFairytale | vrijdag 12 januari 2018 @ 16:30 |
Boterwafeltje | |
uniekhoorn | vrijdag 12 januari 2018 @ 16:34 |
Ja he? Nou ja we zullen proeven. Tot nu toe verrassend lekker eten gehad En de porties zijn klein ... Lang leve saladebuffet ;') | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:05 |
Ravioli uit blik | |
Atak | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:12 |
Lekker iets simpels vandaag. Het was klaar in 15 minuten. | |
mascara-klodder | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:14 |
Pasteitje met rundvleesragout | |
#ANONIEM | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:15 |
Kidneybonen, peper en kip? | |
Atak | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:20 |
En ui, knoflook, gember en sojasaus. De kip was voor 24 uur gemarineerd in sojasaus, kipkruiden en een beetje limoen. | |
AMAR420 | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:20 |
Soury | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:22 |
Ohh die heb ik al twintig jaar niet gegeten. KUT | |
Tegan | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:23 |
Vanavond spinazie a la creme uit de vriezer, gekookte aardappel en schnitzel. Mijn lunch was trouwens zo'n grote kip-tauge loempia uit de oven. Weekend . | |
AMAR420 | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:23 |
Erm. Jah, ik dus ook niet.. In de supermarkt hebben ze die niet meer, vandaag gevonden op de vrijdagmarkt, bij een snoepkraam | |
Molo | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:24 |
Gekookte broccoli en gebakken kipdijfilet | |
Soury | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:25 |
Oud hollandse snoep, boter snoepjes. De Lidl heeft dat soort snoep in de de thema Holland week soms | |
#ANONIEM | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:25 |
Lekker! | |
Dr.Mikey | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:27 |
Witte bonen in tomatensaus en schnitzel. | |
AMAR420 | vrijdag 12 januari 2018 @ 18:29 |
ok | |
kipje1234 | vrijdag 12 januari 2018 @ 19:56 |
de hema heeft ze ook | |
#ANONIEM | vrijdag 12 januari 2018 @ 20:02 |
Thee | |
FANN | vrijdag 12 januari 2018 @ 20:38 |
Ik heb aardappeltjes en verse peultjes en worteltjes gegeten ja.... met een vega braadworstje jah en toetje chocolade | |
FANN | vrijdag 12 januari 2018 @ 20:43 |
voor jullie...... | |
AMAR420 | vrijdag 12 januari 2018 @ 20:44 |
thx | |
Lucky_Strike | vrijdag 12 januari 2018 @ 20:50 |
Ik at simpel maar heerlijk: rijst en quinoa met makreel in pittige tomatensaus. Met mierikswortelsaus. | |
uniekhoorn | vrijdag 12 januari 2018 @ 21:02 |
[quote] Op vrijdag 12 januari 2018 15:16 schreef uniekhoorn het volgende: Gekookt eitje. Zo even een stukjes stokbrood met kruidenboter Voorgerecht geproefd en laten staan. Soep was op zich wel lekker maar proefde iets als nagerecht pap maar dan inderdaad als soep. Hoofdgerechten waren prima. Nagerecht. Nah ben iig geen mango fan. Gelukkig dus saladebuffet en lekkere kaasplankje inc. Jammetjes en toastjes | |
Duveldrinker | vrijdag 12 januari 2018 @ 21:08 |
Boerenkool met helft aardappelen en helft knolselderij en natuurlijk een echte verse rookworst van Gijs. | |
FutureFairytale | vrijdag 12 januari 2018 @ 23:02 |
Mie vanavond. Net stuk tony's puur-amandel-zeezout. | |
#ANONIEM | vrijdag 12 januari 2018 @ 23:10 |
Biertje | |
FANN | vrijdag 12 januari 2018 @ 23:29 |
Glaasje melk en 2 krakelingen | |
Haags | zaterdag 13 januari 2018 @ 08:36 |
Melk | |
Duveldrinker | zaterdag 13 januari 2018 @ 08:46 |
Drinken, slok slok , slok slok dat zal lekker smaken , dat zal lekker smaken. Drink maar op, drink maar op | |
Haags | zaterdag 13 januari 2018 @ 08:48 |
heerlijk he | |
#ANONIEM | zaterdag 13 januari 2018 @ 09:03 |
Koffie | |
Hyaenidae | zaterdag 13 januari 2018 @ 09:11 |
Friet met mayonaise over een uur of 3. En morgen hopelijk weer | |
Hyaenidae | zaterdag 13 januari 2018 @ 09:14 |
En je zus heet Anna | |
maily | zaterdag 13 januari 2018 @ 09:22 |
Lief! | |
Duveldrinker | zaterdag 13 januari 2018 @ 09:27 |
Ja lekker glas melk. | |
#ANONIEM | zaterdag 13 januari 2018 @ 10:00 |
Scrambled eggs en getoasterd brood en koffie [ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 13-01-2018 10:00:48 ] | |
Haags | zaterdag 13 januari 2018 @ 10:07 |
| |
RobinOok | zaterdag 13 januari 2018 @ 10:42 |
Ik vind dat hartverscheurend erg. Arm kind... | |
Duveldrinker | zaterdag 13 januari 2018 @ 10:43 |
Theetje en Koffietje | |
FANN | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:27 |
Het is ook hartverscheurend en ik hoop dat ze ooit een leven zal krijgen. | |
flipsen | zaterdag 13 januari 2018 @ 11:41 |
Oploskoffie | |
FANN | zaterdag 13 januari 2018 @ 12:01 |
Verse Griekse Witte Bonen Soep, zó warm dat je nog niet kan eten verser kan niet..... | |
Mip1988 | zaterdag 13 januari 2018 @ 12:59 |
Boterham brado | |
Hyaenidae | zaterdag 13 januari 2018 @ 13:01 |
Zojuist de friet verobberd. Zoveel dat ik er buikpijn van heb en nooit meer frietjes eet. | |
Geralt | zaterdag 13 januari 2018 @ 13:25 |
2 stokbroden met tonijnsalade en 2 hardgekookte eitjes. | |
RobinOok | zaterdag 13 januari 2018 @ 14:21 |
Restje lamsschouder van gisteravond. Op geroosterd brood met veel rode ui, rucola en misomayonaise. Later bleek dat een paar klodders knoflooksaus het nog lekkerder maakte. Twee sauzen dus. | |
Graf..Coudenhove..Kalergi | zaterdag 13 januari 2018 @ 17:44 |
glaasje donkere rum straks stamp stamp stamp boerenkool | |
Atak | zaterdag 13 januari 2018 @ 17:52 |
Kipsate gemaakt. 80% kip 20% rijst. | |
Borrelnootje00 | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:17 |
nasi met atjar | |
Borrelnootje00 | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:21 |
en in de planning wijntje | |
golfer | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:42 |
Zelfgemaakte hamburger met gekarameliseerde uien, ijsbergsla en tomaat op een gegrild broodje. | |
#ANONIEM | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:45 |
Iwanius achtige taferelen in huize golfer. | |
Sigaartje | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:49 |
Ik ben een gerecht aan het bereiden dat heet "The slaughterhouse" Lang niet alles eet ik vanavond op, gaan bakken van in de vriezer. | |
Sigaartje | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:51 |
Wat een eng klein broodje. En dan ook nog eens een sateprikker er doorheen. Dus je moet het eten als een sateetje, stokje pakken en in een keer in je mond? | |
Montelly | zaterdag 13 januari 2018 @ 18:51 |
Damn opeens ook trek gekregen in hamburgers, miss maak ik morgen ook een paar. Verder zonder augurk, jalapeños, cheddar? | |
#ANONIEM | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:13 |
Tomatensoep | |
Lucky_Strike | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:14 |
Kip, aardappels en pompoen van de bbq | |
Zo-is-dat | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:22 |
Kip curry met rijst, mango chutney, koriander en zelf gemaakte naans met nigella zaadjes | |
FANN | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:25 |
lijkt wel een bordje hersenen | |
FANN | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:27 |
Lekker maar nu met een zelf gemaakte Vega Hamburger | |
Sigaartje | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:27 |
Volgens mij is die kip niet gaar. | |
maily | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:29 |
Behalve een sigaar, champagnewanthetistenslottezaterdagavond en een frisje | |
FANN | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:30 |
dat kan ik vanaf hier niet zien,maar het is misschien wel lekkerder dan dat het er uitziet weet jij veel Ik mis de groente....... | |
FANN | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:31 |
dat is vast sjiek | |
RobinOok | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:43 |
Waarom noem je dat sate? | |
Atak | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:48 |
Het waren wel lekkere hersenen dan. | |
Atak | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:48 |
Jij weet niet wat saté is? | |
FANN | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:51 |
mooi zo, maar moet meer groente eten ''moedermodus'' | |
chufi | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:53 |
jaja maaltijdsalade tonijn | |
Duveldrinker | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:54 |
Haha | |
Atak | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:58 |
Ik eet nu wortels. | |
RobinOok | zaterdag 13 januari 2018 @ 19:58 |
Blijkbaar niet, want ik herken het niet. Ik ken het zo : Of zo ; Maar goed, zal wel aan mij liggen. Ik ben geen fan. | |
Duveldrinker | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:01 |
Atak heeft een vrij aparte visie op eten, weet nog wel dat hij haring van de AH net zo smerig vond als vers van het mes. | |
Atak | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:04 |
Ik vind dat op iets lijken wat ik hier niet wil noemen maar ja... smaken verschillen. | |
Duveldrinker | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:04 |
Ziet er gewoon lekker uit hoor haha. | |
RobinOok | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:05 |
Ja, je kunt er niet van houden maar dat is dus sate. | |
FANN | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:05 |
Ik ben vergeten wat ik zelf heb gegeten te vermelden Anyway's....... ik begon 's morgens vroeg het een bordje geprakte banaan met aardbeien, zwarte bessen en yogurt. en daarna koffie en ná de douche nog een koffie. Rond 12 uur 's middags 2x soepkommen vol met Griekse Witte Bonensoep met 2 donkerbruine boterhammen, lekker om te soppen afijn en als avondeten nog een flinke kliek aardappetjes met peultjes, worteltjes en uiteraard mijn geliefde Vega Braadworstje en net een toetje van yogurt met pruimen en nu koffie......... best veel eigenlijk maar jah | |
FANN | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:06 |
wortels wordt je sterk van | |
Atak | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:07 |
Laat ik het zo zeggen. Ik heb vanochtend iets mooiers gezien toen ik me even moest ontlasten. | |
Duveldrinker | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:08 |
Dat wens ik te betwijfelen kerel | |
Atak | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:08 |
Ik snap wat je bedoelt. | |
Atak | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:09 |
Ik heb helaas geen foto’s genomen. | |
Duveldrinker | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:10 |
Ik kook trouwens tegenwoordig volgens de seizoenen. Wintergroentes en winter fruit. Fruit is alleen Appel en Peer overigens. En qua groentes knolselderij, pastinaak, prei, boerenkool, bieten, groene kool, winterpeen, uien etc. Ook veel wild zoals Zwijn, Hert, Eend zit in Rotterdam een lekker zaakje, kom alleen niet op die naam zit vlakbij Blaak. | |
Duveldrinker | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:11 |
Die mag je voor jezelf houden anders. | |
Atak | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:14 |
Amateur. | |
Ama | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:16 |
Zou het ook wel eten, het hoeft er niet fancy uit te zien om lekker te zijn. | |
FANN | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:28 |
is ook zo............. | |
marcb1974 | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:34 |
Keftedakia, tzatziki en een mix-grill schotel [ Bericht 0% gewijzigd door marcb1974 op 13-01-2018 20:51:05 ] | |
Duveldrinker | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:36 |
Ik zou niks eten wat Atak heeft gemaakt, bij voorbaat niet haha | |
FANN | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:37 |
Ik ken Atak niet persoonlijk, maar wie weet | |
RobinOok | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:39 |
Treuren. | |
Duveldrinker | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:42 |
Juist ja die | |
Duveldrinker | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:42 |
Ik zou het risico niet lopen gezien zijn posts. | |
FANN | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:43 |
het is keftedakia afhaal Grieks maar ja ik ben verwend | |
Duveldrinker | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:45 |
Ik ga deze week weer even wilde eend halen bij Treuren, lekker met knolselderijpuree en gebakken appel (Goudreinet) en Tijm. | |
marcb1974 | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:51 |
Aangepast Ik had geen zin om het zelf te maken , dus afhalen. | |
RobinOok | zaterdag 13 januari 2018 @ 20:57 |
Misschien dan toch maar eens een bezoekje aan de huisarts inplannen, want dat is niet goed hoor. Ja, en je gaat er raar van poepen. | |
flipsen | zaterdag 13 januari 2018 @ 21:00 |
Ik neem al geen fotos meer van eigengemaakte sate, het ziet er inderdaad gewoon niet uit op een foto Ontbijt waren de sandwiches de miga primavera die er nog over waren, lunch gevulde pasta (gewoon uit een verspak, ga ik echt niet zelf doen). Nu een biertje en vanavond nog geen idee. Misschien maar eens uit eten, is wel weer tijd. Zijn veel te hard aan het werk. | |
#ANONIEM | zaterdag 13 januari 2018 @ 21:03 |
Wel een 'huiselijk' maal wat op een idiote wijze gepresenteerd wordt, net als bij Iwanius. | |
#ANONIEM | zaterdag 13 januari 2018 @ 21:10 |
Een NEIPaatje. | |
Atak | zaterdag 13 januari 2018 @ 21:43 |
Jammer dat je zo laag over je eigen eten denkt. Zeg ik iets positief over jouw eten is het weer niet goed. | |
maily | zaterdag 13 januari 2018 @ 22:04 |
| |
FutureFairytale | zaterdag 13 januari 2018 @ 22:55 |
Vanmiddag verse springroll met ei en garnalen (zonder munt en koriander). Vanavond heel veel heerlijke sushi met zalm, tonijn en paling. Verder lamskoteletje, grote gamba's, gon bao garnalen, tempura garnalen, gyoza, edamame, misosoep. Bolletje mangoijs, meloen en druiven, stukje spekkoek, water en Japanse thee. Nu een glas limo. Uitbuiken van een leuke dag en geweldig eten | |
rmrt2010 | zondag 14 januari 2018 @ 01:20 |
broodje frikandel net op.Altijd lekker zo als je trek hebt. En nu we het toch over eten hebben: Leeft onze acclimatiseerder nog, want mis nu al een tijdje zijn eetfoto's.Iemand? | |
RobinOok | zondag 14 januari 2018 @ 07:09 |
Die is met vakantie. | |
#ANONIEM | zondag 14 januari 2018 @ 08:42 |
Koffie | |
Hallojo | zondag 14 januari 2018 @ 08:43 |
Zo maar even kebab eten. | |
Hallojo | zondag 14 januari 2018 @ 09:28 |
Het is een mixed grill geworden | |
flipsen | zondag 14 januari 2018 @ 12:12 |
Thee en een boterham met dulce de leche. Gisteravond hamburgertje gebakken en "op een bedje van" gebakken uitjes, gember en knoflook met een plak kaas en gebakken ei tussen een gegrild broodje gewurmd. Was misschien wel de lekkerste hamburger die ik ooit gegeten heb Vrouwlief was het er roerend mee eens. Glaasje rosé erbij en toe stukjes kaas met dulce de batata | |
AMAR420 | zondag 14 januari 2018 @ 13:37 |
#ANONIEM | zondag 14 januari 2018 @ 14:19 |
Broodje gehakt | |
flipsen | zondag 14 januari 2018 @ 14:37 |
Je had flinke trek | |
AMAR420 | zondag 14 januari 2018 @ 15:04 |
Jaja. | |
flipsen | zondag 14 januari 2018 @ 16:25 |
Ik zit intussen nog aan de mate, straks pasta voor lunch. | |
4EverBlackEyed | zondag 14 januari 2018 @ 16:59 |
Ontbeten met een krentenbol met boter en verse jus Lunch: kliekje Thaise kippensoep Diner: kipdijfilet, sajoerboontjes en basmatirijst | |
Ama | zondag 14 januari 2018 @ 17:00 |
Geen idee, ben wel benieuwd. 😁 | |
Lucky_Strike | zondag 14 januari 2018 @ 17:32 |
Altijd even (in tekst dus) vertellen wat je eet. En als je er een foto bij zet, moet dat er wel een zijn van een eigen creatie. Dat geldt voor iedereen trouwens. [ Bericht 3% gewijzigd door Lucky_Strike op 14-01-2018 17:44:00 ] | |
Myraela | zondag 14 januari 2018 @ 17:38 |
Ik heb nacho’s met guacamole, mini hamburgers, gefrituurde kip, flammkuchen, kaasloempia’s en brood met aioli klaarstaan. | |
NutKees | zondag 14 januari 2018 @ 17:44 |
Dikke snert waar je lepel rechtop in blijft staan! | |
FutureFairytale | zondag 14 januari 2018 @ 17:45 |
lekker!!! Ik had om 15u pas brunch: Bruin (stok)brood met warme brie, walnoten en honing. Zo de AH XL in voor iets voor vanavond. | |
golfer | zondag 14 januari 2018 @ 17:49 |
Na een pierwandeling terecht gekomen bij Mongools restaurant Chi Lin in IJmuiden om daar pekingeend en entrecote van de tippanplaat tte eten. | |
Montelly | zondag 14 januari 2018 @ 18:52 |
| |
Montelly | zondag 14 januari 2018 @ 18:57 |
Nu foodcoma | |
SnoepTomaatje | zondag 14 januari 2018 @ 21:16 |
Sinds wanneer moet dat? | |
Atak | zondag 14 januari 2018 @ 21:16 |
Platgeslagen kippenborst. Uurtje laten marineren. Sperziebonen heb ik met knoflook, gember en ui klaar gemaakt. | |
RobinOok | zondag 14 januari 2018 @ 21:32 |
Wij aten een gekruid kippetje uit de oven met aardappelpartjes uit de andere oven en maïskolven met misoboter. | |
Lucky_Strike | zondag 14 januari 2018 @ 21:39 |
De laatste tijd posten mensen hier random foto's van internet zonder te vertellen wat het is. Dat is niet de bedoeling van dit topic. | |
Atak | zondag 14 januari 2018 @ 22:05 |
Wel heel erg mager. | |
RobinOok | zondag 14 januari 2018 @ 22:44 |
Da viel hendig mee. | |
FutureFairytale | zondag 14 januari 2018 @ 23:13 |
Laat avondeten was diverse groenten met zwartebonensaus, veel knoflook en beetje rijst. Daarna thee met klein puntje appeltaart. | |
Ama | maandag 15 januari 2018 @ 00:03 |
Paar glazen melk en 2 (oven) bamischijven. | |
Ole | maandag 15 januari 2018 @ 05:34 |
Had trek. Kip groente en rijst besteld. Staat nu in koelkast... viel niet goed maar ga zo opeten hoop ik | |
Molo | maandag 15 januari 2018 @ 05:37 |
Wel lekker! | |
Haags | maandag 15 januari 2018 @ 06:05 |
Koffie | |
#ANONIEM | maandag 15 januari 2018 @ 07:37 |
ik ook | |
Duveldrinker | maandag 15 januari 2018 @ 07:40 |
Thee | |
FutureFairytale | maandag 15 januari 2018 @ 09:29 |
Breaker en thee. Vanmiddag roggebrood met smeerkaas komijn en een mango. | |
Bienelientjee | maandag 15 januari 2018 @ 10:29 |
Thee en toast | |
FutureFairytale | maandag 15 januari 2018 @ 11:20 |
2 snack-a-jacks | |
Zo-is-dat | maandag 15 januari 2018 @ 12:36 |
Roggebrood met roomboter, kaas en uienchutney | |
maily | maandag 15 januari 2018 @ 12:42 |
Grote beker noodlesoep. | |
flipsen | maandag 15 januari 2018 @ 13:45 |
Koffie en boterham met dulce de leche. Hm, ik heb een deja-vu Beetje standaard ontbijt hier. Straks naar de supermarkt en groenteboer, eens kijken of we weer eens wat groenten kunnen eten vanavond, is wel weer een maandje geleden geloof ik Als ik ze hier in Argentinië vertel over "2 ons groenten en 2 stuks fruit" kijken ze me echt aan of ik compleet gestoord ben | |
mascara-klodder | maandag 15 januari 2018 @ 14:28 |
Thee | |
Duveldrinker | maandag 15 januari 2018 @ 14:28 |
Ga ook maar een thee zetten | |
FutureFairytale | maandag 15 januari 2018 @ 16:35 |
Liga en wat Lay's mix. | |
uniekhoorn | maandag 15 januari 2018 @ 17:42 |
Na 4 dagen een 5 gangen diner, daarna een compleet Duits schnitzelgerechht en 6 x ontbijtbuffet, gaan wij nog maar even naar de pizzeria Morgen weer groentjes | |
Muck | maandag 15 januari 2018 @ 17:59 |
Snert | |
Tegan | maandag 15 januari 2018 @ 18:33 |
Vanavond krieltjes, sperziebonen en varkenshaas. | |
golfer | maandag 15 januari 2018 @ 18:34 |
Puree van knolselderij met mierikswortel en crème fraiche, geroerbakken prei met Japanse kruiden en ketjap en uitgebakken Indische speklappen. | |
#ANONIEM | maandag 15 januari 2018 @ 18:36 |
Eten Indiërs varkens? | |
Blues | maandag 15 januari 2018 @ 18:39 |
Le-zen. Indisch is niet Indiaas. | |
#ANONIEM | maandag 15 januari 2018 @ 18:40 |
Daar zijn ze al helemaal Moslim, of is het een Balinese kruidenmix? [ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-01-2018 18:41:08 ] | |
FutureFairytale | maandag 15 januari 2018 @ 18:45 |
Spaghetti met spinazie, bacon, boursin en parmezaan. | |
flipsen | maandag 15 januari 2018 @ 18:46 |
Oei, lunch bestond wegens grote honger en nog lang niet thuis uit een zak chips (met zeezout en zwarte peper, wtf? Maar wel lekker) en een snickers als toetje... Vanavond eigen door vrouwlief gemaakte pizza | |
HaverMoutKoekje | maandag 15 januari 2018 @ 18:53 |
Patat en/of friet, want geen zin in koken | |
Lucky_Strike | maandag 15 januari 2018 @ 19:28 |
Varkensfilet met rijst en saus van venkel, appel, paprika en passata. | |
golfer | maandag 15 januari 2018 @ 20:28 |
Lang niet iedereen is moslim in Indonesië en waar denk je dat de originele babi pangang vandaan komt? En nee, het was geen kruidenmix. | |
#ANONIEM | maandag 15 januari 2018 @ 21:37 |
De originele babi pangang komt waarschijnlijk uit Nederland | |
golfer | maandag 15 januari 2018 @ 21:50 |
Nee. Uit het christelijke deel van Indonesië en Maleisië. | |
FutureFairytale | maandag 15 januari 2018 @ 22:41 |
Thee met (klein) puntje appeltaart en daarna half glas limo met reepje leffe kaas. | |
maily | maandag 15 januari 2018 @ 22:43 |
En dan is er ook nog Indiaans | |
flipsen | maandag 15 januari 2018 @ 22:44 |
Ik ken alleen Leffe bier | |
Duveldrinker | maandag 15 januari 2018 @ 22:48 |
Meeste bieren hebben een abdij kaas | |
Duveldrinker | maandag 15 januari 2018 @ 22:49 |
Ik heb weer een heerlijke boerenkool op, 2 uur laten sudderen met knolselderij en aardappelen en laatste 30 minuten uiteraard een verse rookworst. JUM | |
RobinOok | maandag 15 januari 2018 @ 22:53 |
2 uur? Serieus? | |
Ama | maandag 15 januari 2018 @ 22:53 |
Snoep | |
Duveldrinker | maandag 15 januari 2018 @ 22:53 |
Ja 2 uur sudderen, dan wordt het heerlijk zacht de boerenkool | |
uniekhoorn | dinsdag 16 januari 2018 @ 00:20 |
Had pizza met ham, parika, ui, knoflook, peper, olijven en artisjok. Toetje was een ouderwetse Dame Blanche | |
FANN | dinsdag 16 januari 2018 @ 02:12 |
| |
#ANONIEM | dinsdag 16 januari 2018 @ 07:00 |
Koffie | |
Haags | dinsdag 16 januari 2018 @ 07:02 |
| |
mascara-klodder | dinsdag 16 januari 2018 @ 07:17 |
Thee | |
Atak | dinsdag 16 januari 2018 @ 09:38 |
Dat is niet aan te raden. Dat blijft er niks meer over van de vitaminen en mineralen. | |
FutureFairytale | dinsdag 16 januari 2018 @ 10:12 |
Breaker, snack-a-jack en thee. Vanmiddag roggebrood met smeerkaas en champignonsoep. | |
Montelly | dinsdag 16 januari 2018 @ 10:29 |
Ga vanavond kip drumsticks stoven met aardappeltjes. | |
Duveldrinker | dinsdag 16 januari 2018 @ 11:24 |
Ik heb eend vanavond. Met spruitjes en aardappelen. | |
flipsen | dinsdag 16 januari 2018 @ 13:03 |
Koffie met broodje jam ipv dulce de leche. Je moet immers wel gevarieerd eten | |
Karzai | dinsdag 16 januari 2018 @ 15:22 |
boterhammen kaas komkommer en runderslaatje banaan zuurkool met bataat aardappelen rookworst toe bananen ijs beetje chemisch smaakje wel jammer, koop ik niet meer | |
golfer | dinsdag 16 januari 2018 @ 15:33 |
Ben bezig met de voorbereidingen voor deze lasagne voor vanavond. | |
nectarientje | dinsdag 16 januari 2018 @ 16:16 |
Nu gember met heet water. Vanavond aardappels uit de oven met knoflook en rozemarijn, bietjes en witvis met nog nader te bedenken korstje. | |
Atak | dinsdag 16 januari 2018 @ 16:37 |
Telt pompoensoep als groente of moet ik nog groente eten? | |
maily | dinsdag 16 januari 2018 @ 16:44 |
Als thee in een theeglas? | |
Karzai | dinsdag 16 januari 2018 @ 16:45 |
morgen naar je poep kijken | |
Molo | dinsdag 16 januari 2018 @ 16:59 |
Waarom niet bakken in de oven? Hier vanavond kipfilet ombouwen tot kipnuggets/burgers, geroosterde bloemkool en gewokte spinazie erbij | |
Montelly | dinsdag 16 januari 2018 @ 17:04 |
Stoven, ik laat het straks zien. | |
Molo | dinsdag 16 januari 2018 @ 17:11 |
JA MAAR KNAPPERIG UIT DE OVEN JONGUH | |
Montelly | dinsdag 16 januari 2018 @ 17:11 |
Wil en beetje mals!!! met een sausjeee | |
Atak | dinsdag 16 januari 2018 @ 17:34 |
Kijken naar de kleur? | |
maily | dinsdag 16 januari 2018 @ 17:37 |
Denk dat het er zowat hetzelfde uitziet als die soep | |
Karzai | dinsdag 16 januari 2018 @ 17:38 |
de kleur stevigheid | |
#ANONIEM | dinsdag 16 januari 2018 @ 17:41 |
Thee | |
Atak | dinsdag 16 januari 2018 @ 17:59 |
Die van mij is al fudge-actig. | |
maily | dinsdag 16 januari 2018 @ 18:08 |
Dus je kijkt morgen naar je soep | |
#ANONIEM | dinsdag 16 januari 2018 @ 18:23 |
Hutspot | |
Atak | dinsdag 16 januari 2018 @ 18:24 |
Ik heb ook andere dingen gegeten. | |
Prego | dinsdag 16 januari 2018 @ 18:32 |
Wat een classe ook weer in CUL OT: water, straks erwtensoep | |
Tegan | dinsdag 16 januari 2018 @ 18:34 |
Mensen uit India die ik ken eten gewoon varkensvlees maar juist geen koe. Die is heilig. Vanavond frietjes . | |
-Miauw- | dinsdag 16 januari 2018 @ 18:35 |
Zoodles. | |
flipsen | dinsdag 16 januari 2018 @ 18:39 |
Opgewarmde pizza die nog over was van gisteravond. Met cola, want dorst. Zijn flink aan het klussen en het is hier warm, dus dorstig weer. Maar om nu al bij de lunch aan het bier te gaan, mwa... | |
Geralt | dinsdag 16 januari 2018 @ 18:41 |
Chili con carne vanavond | |
FutureFairytale | dinsdag 16 januari 2018 @ 19:04 |
Penne formaggi. Straks beetje chocoladevla als toetje. | |
Ama | dinsdag 16 januari 2018 @ 19:04 |
Pizza saté | |
Montelly | dinsdag 16 januari 2018 @ 19:06 |
Filmpje https://imgur.com/a/Bmd9t | |
Atak | dinsdag 16 januari 2018 @ 19:06 |
Erwtensoep. Gepast eten gezien het onderwerp. | |
emmyemmy2 | dinsdag 16 januari 2018 @ 19:23 |
Hele shitty pannekoeken en erwtensoep uit blik | |
Molo | dinsdag 16 januari 2018 @ 21:11 |
Een gedeelte ja Zijn ook mensen die wel koe eten Mensen die vegetarisch eten Veganisten Mensen die varkensvlees mijden en alle combinaties daarvan Vrij groot land met veel religies en levenswijzen | |
Molo | dinsdag 16 januari 2018 @ 21:12 |
Zompig | |
Prego | dinsdag 16 januari 2018 @ 21:14 |
je hebt gelijk, ik zal voortaan mijn eetgedrag aanpassen aan jouw kinderlijk gedrag OT: water | |
maily | dinsdag 16 januari 2018 @ 21:15 |
Wat is het?! .... gr.gr. fifi | |
mascara-klodder | dinsdag 16 januari 2018 @ 21:19 |
Orangina en borrelnootjes | |
FANN | dinsdag 16 januari 2018 @ 21:20 |
ja.......wat is het? | |
FANN | dinsdag 16 januari 2018 @ 21:22 |
Ik had Spinazie á la créme, aardappeltjes en een Vegaworstje, Ja alweer Chocoladetoetje en nu mijn 2e koffie | |
Molo | dinsdag 16 januari 2018 @ 21:38 |
Kipnuggets met brown sauce | |
Montelly | dinsdag 16 januari 2018 @ 21:39 |
Eigen makelij, kip druckmsticks met sausss en aardappeltjes | |
Montelly | dinsdag 16 januari 2018 @ 21:54 |
raw sauce, no ketchup. | |
FutureFairytale | dinsdag 16 januari 2018 @ 22:03 |
Wat zijn shitty pannenkoeken? Mislukt? Net schaaltje Lay's baked met aïoli. | |
Tegan | dinsdag 16 januari 2018 @ 22:05 |
Ik zeg toch, die ik ken. Verder ik weet het. Was gewoon een reactie op dat mensen uit India geen varkensvlees eten... | |
Molo | dinsdag 16 januari 2018 @ 22:07 |
Nug's not hot! | |
emmyemmy2 | dinsdag 16 januari 2018 @ 23:08 |
Ja, beetje krap dus maar 1 ei gebruikt. Waren lekker rubberig en bleek | |
#ANONIEM | dinsdag 16 januari 2018 @ 23:29 |
Biertje | |
Duveldrinker | dinsdag 16 januari 2018 @ 23:49 |
Eendenborst was erg lekker, ik had hem zonder boter in een pan gebakken tot het vel knapperig was. Spruitjes gewokt met een sjalotje en wat spekreepjes. Aardappelen gewoon gekookt en het vet van de eend aangemaakt met wat zeezout, peper, verse knoflook en melk voor de jus over de aardappelen. Lekkuhh | |
RobinOok | woensdag 17 januari 2018 @ 00:57 |
Jus? Van uitgebakken (eenden)spek? | |
Duveldrinker | woensdag 17 januari 2018 @ 00:58 |
Ja waarom niet? Je kan overal jus van maken. | |
Duveldrinker | woensdag 17 januari 2018 @ 01:04 |
Jus is een saus gemaakt van vocht uit vlees dus ik snap je opmerking niet helemaal of je moet even terug naar je kooklessen. | |
Molo | woensdag 17 januari 2018 @ 03:25 |
Gewoon vette drab is dat dan. Gebakken spekvet gemengd met melk, hoe dan? Had dan die melk gewoon weggelaten, dat kan best lekker zijn bij stevige aardappeltjes | |
RobinOok | woensdag 17 januari 2018 @ 05:18 |
Keep your pants on. Ik stelde slechts een vraag. | |
#ANONIEM | woensdag 17 januari 2018 @ 07:52 |
Bedankt juf | |
FutureFairytale | woensdag 17 januari 2018 @ 09:24 |
Breaker, thee en zeeuws speculaasje. Straks een mango en peer. Voor vanmiddag heeft collega mie met varkensvlees voor me gemaakt | |
FutureFairytale | woensdag 17 januari 2018 @ 09:25 |
En vol |