abonnement Unibet Coolblue
pi_176209239
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 00:27 schreef Filusy het volgende:
Denk dat ts pathologisch leugenaar is:

https://nl.wikihow.com/Een-pathologische-leugenaar-herkennen

Overweeg of de persoon wel in deze realiteit leeft. Pathologische leugenaars leven vaak buiten de realiteit. Soms geloven ze zelf in de leugens die ze vertellen. Ze houden zichzelf voor de gek over hun eigen capaciteiten.[12]

Pathologische leugenaars zijn geneigd om hun eigen belangrijkheid te overdrijven. Ze zien iets onbenulligs, zoals een complimentje van de baas, als een teken van persoonlijke grootsheid. Als ze iemand over het compliment vertellen, voelen ze zich heel belangrijk.
Een pathologische leugenaar mist misschien bepaalde basisvaardigheden in het leven, maar ziet dit niet als een probleem.
Als de persoon een verstoorde kijk op de realiteit heeft, gelooft hij/zij misschien oprecht wat hij/zij vertelt. Hoewel dat niet geldt voor alle pathologische leugenaars, moet je de mogelijkheid overwegen dat iemand niet uit kwaadaardigheid liegt.
Boeiend. Dat maakt toch niets uit? TS heeft verdriet. Ik heb met hem te doen. Het is een lapzwans eerste klas. Maar wel eentje die graag aanpakt. Dus niet bij de pakken neer gaat zitten. Daarom hoop ik voor hem dat hij een beter leven krijgt.
Natuurlijk zal dat niet bij zijn huidige ex zijn, maar in het nieuwe jaar wens ik hem wel de wijsheid toe die hij verdient. En wellicht wordt hij met de psychologen een stukje wijzer.
pi_176209439
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 01:28 schreef liesje1979 het volgende:

[..]

Mogelijkheden met zijn ex? Nee die is wel echt klaar met hem. Komt over als een onzeker ding die TS niet durft te kwetsen maar geen enkele zin heeft om wat dan ook te doen om de relatie te redden, ze heeft de knoop wel doorgehakt maar moet alleen nog even ontdekken hoe dat te zeggen. En dat ze daar 5 weken over doet is wel echt naar. Want ze weet allang wat ze wil. Weet je TS, je zegt steeds dat mensen na een relatie van 14 jaar er alles aan moeten doen om die te behouden, ervoor vechten, hulp zoeken, dat is ze je verplicht.
Maar dat is helemaal niet zo, In sommige gevallen is dat misschien zo, maar dat is denk ik alleen heilzaam als beiden de relatie niet willen verbreken.
Ben het wel met je eens. TS heeft zeer weinig gedaan om zijn relatie te redden. Een beetje naar je ouders gaan laat zien dat je er zelf ook weinig voor wilt doen.
Betekent niet dat TS er niet constant mee bezig is geweest, want dat is wel het geval. Het heeft hem goed geraakt. Maar als hij diep in zijn hart kijkt gaat het niet om zijn vriendin maar om de jaren die hij heeft besteed aan haar. 14 jaar is een hele zorg, dat doet enorm pijn.
Als TS over een tijdje terug kijkt en verder is ontwikkeld zal hij zelf ook wel inzien dat het behoorlijk genant is geweest en dat zijn eigenwaarde ontzettend laag zat. Hij verdient beter en ook zijn ex verdient een betere toekomst.
Werk aan jezelf TS!

quote:
Zij wil dat wel. Maar haat zichzelf om iemand die zo dichtbij haar staat pijn te doen. Er zijn gelukkig maar weinig mensen die anderen graag pijn doen, je ex is niet zo iemand denk ik.
En natuurlijk mist ze nu dingen! Dat is niet zo gek na 14 jaar. Ik leef alleen, en ik mis die dingen ook wel eens. Maar ze mist jou niet, ze mist het gevoel van geborgenheid, haar instoppen of vragen naar haar dag kan elk ander persoon zo ook doen.
Daarom hoopt ook de rest van de fokkers dat vannacht ze een beetje zich uit heeft geleefd. Dat hoeft niet te betekenen dat ze 4 piemels in haar mond heeft gestopt. Maar wel dat ze dichter bij haar zelf durft te staan. Het kan betekenen dat piemels in je lekkere spermabek daarvan een onderdeel is, maar ook dat ze ontzettend veel lol met haar collega's gehad heeft. Haar collega's zullen in beide gevallen precies hetzelfde vertellen tegen TS. "ze had het er moeilijk mee, miste jou, maar kon gelukkig een beetje het nieuwe jaar vieren". TS gelooft in die zin dat dat de waarheid is. En dat is maar goed ook, zo kan hij zelf verder met zijn eigen leventje.

quote:
Ze stuurt je foto's van haar jurkje dat vind ik ook raar, de enige reden die ik kan bedenken is dat ze je wil laten zien dat ze lekker aan het uitgaan is en aan het genieten van haar leven,
Klopt, ze gelooft in een wereld waar TS haar dit gunt. Het is heel naief, aangezien TS dit zich vooral zichzelf gunt. Dat anderen ook plezier hebben met andere mannen kan momenteel nog niet in zijn leefwereld voorkomen.

quote:
Een psych helpt mensen met dingen waarvan de patient aangeeft dat ze dwars zitten. Maar laat mensen zelf keuzes maken en pished niet. Waarschijnlijk heeft ze hulp gezocht voor zichzelf en gaf ze daarbij aan dat ze haar relatie niet meer zag zitten maar niet wist hoe ze dat moet zeggen,
Logisch dat ze na een bezoek aan hem meer stelliger is en dat daarna weer wat afzwakt, het is een onzeker mens.
Hierein heb je volledig gelijk. Zijn vriendin wilde vooral zoeken naar zichzelf en haar twijfels. Ze heeft antwoord gegeven op haar eigen vragen. Kennelijk zal TS niet de man zijn die voldoet aan haar standaarden. Dat doet haar pijn, want 14 jaar gaat niet in je koude kleren zitten.

quote:
Dat de psych jou niet uitnodigt is volstrekt logisch en terecht. Het is namelijk geen relatie therapie, Ze gaat daarheen voor zichzelf, en hulp om van je af te komen. Niet om de relatie te redden. Jij wilt de relatie redden, zij ziet er al heel lang geen heil meer in.
Het gaat inderdaad niet om de relatie maar om wat zij wil.

quote:
Ze zegt dat ze wel terug zou willen naar het begin, ja logisch, wie wil dat nou niet, die periode van net verliefd, hoteldebotel, en alles. Maar dat zijn echt uitzonderingen. !! En daarvoor lijkt er tussen jullie teveel gebeurd.
Volstrekt logisch. Ieder persoon in elke relatie zou het heel graag wil terug willen zien in de begin periode. Ook bij succesvolle relatie waar op dit moment ook geen twijfel is. Dat zijn namelijk de dagen dat alles zo magisch met elkaar is. Waar je elkaar leert kennen en er een boel voor jullie beiden nog open ligt. In die tussentijd zijn er voor een boel stellen zaken bij gekomen waaruit blijt dat om een succesvolle relatie door te zetteen een aantal keuzes moeten worden gemaakt.
Kennelijk zijn dat bij jullie twee nooit bewust een keuze gemaakt. Wat alleen heeft aangezet in meer negatieve vorming.

quote:
En jij denkt nu, we zijn een uitzondering en poepzor is het vast met je eens,, ;) maar de rest van FOK denkt al weken, laat het los.
Het is uit,
Kloten voor je TS.
Hij zal het niet los willen laten. Want zijn vriendin is zijn alles voor hem. Zij is de gouden weg. Ik snap nog steeds niet dat je niet door hebt dat zij de gouden weg is. Ok zij is met een aantal fouten, maar valt makkelijk te beinvloeden en is een vrouw.
pi_176209566
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 02:23 schreef Deckard het volgende:

[..]

Boeiend. Dat maakt toch niets uit?
Het is zeer relevant - en boeiend idd.
pi_176209622
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 02:56 schreef Filusy het volgende:

[..]

Het is zeer relevant - en boeiend idd.
Ik kijk meer naar de gevoelens van de TS. Of die nu wel of niet gerechtvaardigd zijn. Hij heeft pijn. Dus is het veel beter om die pijn ergens naar toe te banen. Wat zijn vriendin allemaal uitspookt is niet van zulk belang. Ik geloof dat die vast inmiddels is gepaald, terecht overigens.
pi_176209739
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 00:13 schreef Polenbatser het volgende:
Lijkt er nu wel erg op dat TS en Poepz0r dezelfde zijn. Had TS ook niet 2 honden en 3 katten? Waarom reageren in je eigen topic?

[..]

quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 21:15 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Onze husky's niet. 1 heeft 2 blauwe, andere 2 bruine (vrij uniek)
TS heeft ook 2 husky's
  maandag 1 januari 2018 @ 08:31:32 #106
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_176210520
Als ie een paar keer op zichzelf heeft gereageerd vind ik dat niet vreemd. Dan hoop je dat het minder snel opvalt dat jij het bent.

Hoe dan ook, ik had ts wel anonimiteit gegund. Jammer dat hij net wat te open was.
  maandag 1 januari 2018 @ 10:14:44 #107
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_176211015
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 03:12 schreef madam-april het volgende:

[..]

[..]

TS heeft ook 2 husky's
Ik wil óók een Husky. een kleintje. Ze zijn zo lekker zacht!
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  maandag 1 januari 2018 @ 10:19:38 #108
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_176211026
Ik blijf bij mijn standpunt. Ik blijf praktisch en kijk naar (mogelijke) resultaten:

Rust
Resultaten (tastbare bewijzen zoals baan bv ipv praten).

Of hij nu weer bij zijn ex-vriendin komt, of als ie alleen verder moet, hopend op een nieuwe vriendin. In alle gevallen is rust (in zijn hoofd dus ook) en de situatie daadwerkelijk aanpakken en verbeteren het aller beste voor hem. En naar de ex toe sowieso zijn enige (misschien) kans.

Niet alleen die ex heeft blijkbaar psychologische hulp nodig, ook voor hem zou het niet verkeerd zijn! Hij heeft toch problemen waar ie vaker in zijn leven tegenaan zal lopen!

Nogmaals ts-er, ik wens je een heel goed 2018 !!
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_176211095
Je bevestigd je eigen zieke gedrag, je gaat met het eene profiel het andere profiel verdedigen, hmmmm als jullie woorden hadden had jij toevallig vast ook zo'n vriend die het met je eens was en dat ook vond. Niemand kent die vriend, niemand heeft hem ooit gezien, maar in jouw gedachten bestaat deze.

Echt ik hoop dat je ex, want ze zal gaan, vandaag of morgen de moed vind om het uit te maken, en de cilinders in de deuren te verwisselen.
pi_176211164
Heb de reeks met een half oog meegelezen. Ik wil nog even reageren op dat boek wat ze aan het lezen is aangezien ik het zelf ook heb gelezen.

Dat boek ga je lezen als je denkt dat je partner een narcist is en je daar los van wil komen. Het stelt dat een narcist je zo in zijn macht heeft dat je jezelf compleet kwijt bent en je opnieuw moet leren om op jezelf te gaan vertrouwen. Het boek helpt om inzicht te krijgen in het spel van de narcist waardoor je je er uiteindelijk van los kunt maken.

Dit is dus precies waar ze mee bezig is. Hoe meer jij probeert haar tegen te houden, hoe meer zij overtuigd zal raken van jouw narcisme en hoe meer bevestiging dat ze echt los van je moet komen...
pi_176211373
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 10:37 schreef Jeltje het volgende:
Heb de reeks met een half oog meegelezen. Ik wil nog even reageren op dat boek wat ze aan het lezen is aangezien ik het zelf ook heb gelezen.

Dat boek ga je lezen als je denkt dat je partner een narcist is en je daar los van wil komen. Het stelt dat een narcist je zo in zijn macht heeft dat je jezelf compleet kwijt bent en je opnieuw moet leren om op jezelf te gaan vertrouwen. Het boek helpt om inzicht te krijgen in het spel van de narcist waardoor je je er uiteindelijk van los kunt maken.

Dit is dus precies waar ze mee bezig is. Hoe meer jij probeert haar tegen te houden, hoe meer zij overtuigd zal raken van jouw narcisme en hoe meer bevestiging dat ze echt los van je moet komen...
Eens.
pi_176211394
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 02:23 schreef Deckard het volgende:

[..]

Boeiend. Dat maakt toch niets uit? TS heeft verdriet. Ik heb met hem te doen. Het is een lapzwans eerste klas. Maar wel eentje die graag aanpakt. Dus niet bij de pakken neer gaat zitten. Daarom hoop ik voor hem dat hij een beter leven krijgt.
Natuurlijk zal dat niet bij zijn huidige ex zijn, maar in het nieuwe jaar wens ik hem wel de wijsheid toe die hij verdient. En wellicht wordt hij met de psychologen een stukje wijzer.
Eentje die graag aanpakt? Volgens mij is het probleem juist dat hij dat al jaren niet doet. Maar hoop absoluut dat hij de huidige lijn doorzet en goede hulp krijgt voor zijn problemen. Misschien zelfs voor inzicht in zijn narcisme of patronen die daarmee overeen komen als daar sprake van is.
pi_176211419
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 08:31 schreef Marrije het volgende:
Als ie een paar keer op zichzelf heeft gereageerd vind ik dat niet vreemd. Dan hoop je dat het minder snel opvalt dat jij het bent.

Hoe dan ook, ik had ts wel anonimiteit gegund. Jammer dat hij net wat te open was.
Nogal een zwaktebod om op jezelf te reageren met een kloon omdat mensen het IN JOUW OGEN niet goed zien. Dat de vriendin ook echt heus wel vreselijk is naar hem toe. Slachtoffer, slachtoffer...
pi_176211873
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 11:04 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Nogal een zwaktebod om op jezelf te reageren met een kloon omdat mensen het IN JOUW OGEN niet goed zien. Dat de vriendin ook echt heus wel vreselijk is naar hem toe. Slachtoffer, slachtoffer...
Inderdaad.

quote:
0s.gif Op dinsdag 19 december 2017 15:41 schreef Poepz0r het volgende:
Mijn portfolio bestaat enkel uit ETN op het moment, maar welke tradingsite is het beste om meerdere coins te bezitten qua fees en mogelijkheden?
TS heeft nergens geld voor maar is wel druk bezig met crypto's gezien zijn pohi. En je vriendin aar werken terwijl jij het geld vergokt. Weet ze dat je hier in zit?

Je hebt nergens geld voor en wil JOUW ziekenhuisbehandeling door haar laten betalen en zelf doe he zulke dingen. Je werkt niet eens.
  Meest relativerende user 2022 maandag 1 januari 2018 @ 11:57:01 #115
357044 Budapestenaar
pi_176212013
De afgelopen delen redelijk goed gevolgd. Eén ding blijft steeds naar voren komen: jouw heilige overtuiging dat jij beter dan wie dan ook weet wat goed is voor jouw vriendin. En met die superdominante houding zit jij al 14 jaar in haar hoofd te roeren. Intussen laat je haar opdraaien voor de kosten, voor het huishouden en moet ze ook zien te dealen met jouw persoonlijke problemen.

Ik kan me heel goed voorstellen dat zij aan het eind van haar latijn is en dat ze professionele hulp heeft gezocht. Ze weet van zichzelf dat ze beïnvloedbaar is en dat ze het risico loopt steeds weer meegetrokken te worden in jouw shit of die van een volgende partner.

Natuurlijk wil ze leren hoe ze op kan komen voor haar eigen mening. Hoe ze zelf keuzes kan maken. Hoe ze als een zelfstandig individu in het leven kan staan.

En wat doe jij? Je blijft haar maar bombarderen en bestoken met apps en telefoontjes. Wanhopig probeer je grip te houden op haar gedachten, haar leven. In de rotsvaste (en blinde) overtuiging dat zij helemaal niet zonder jou kan.

Die rare kronkel gaat zelfs zo ver dat je patiënt wil worden van haar psycholoog. Want ook zij heeft jouw hulp nodig om de situatie en jouw vriendin te kunnen begrijpen.

En je gaat ook praten met een collega van haar, want het zou best kunnen dat hij inmiddels een move heeft gemaakt. Snap je echt niet dat dit bizar en ongezond gedrag is?

TS, je bent een controlfreak. Met vallen en opstaan is jouw vriendin bezig om zich te ontworstelen aan jouw dwingende wurggreep. Vroeger of later komt het moment dat ze ver genoeg is in dat proces om jou definitief de deur te wijzen.

Het is tijd dat je die werkelijkheid onder ogen ziet en pragmatisch gaat handelen. Je kunt niet bij je ouders blijven hokken. Terug naar je oude huis is ook geen (reële) optie. Stop met janken. Stop met oplossingen verwachten van je vriendin. Zorg dat je werk krijgt. Huur een kamer, ga anti-kraken of tijdelijk in een caravan wonen terwijl je wacht op een sociale huurwoning. En bouw een leven op zonder je vriendin.

[ Bericht 0% gewijzigd door Budapestenaar op 01-01-2018 12:07:24 ]
pi_176212202
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 11:57 schreef Budapestenaar het volgende:
De afgelopen delen redelijk goed gevolgd. Eén ding blijft steeds naar voren komen: jouw heilige overtuiging dat jij beter dan wie dan ook weet wat goed is voor jouw vriendin. En met die superdominante houding zit jij al 14 jaar in haar hoofd te roeren. Intussen laat je haar opdraaien voor de kosten, voor het huishouden en moet ze ook zien te dealen met jouw persoonlijke problemen.

Ik kan me heel goed voorstellen dat zij aan het eind van haar latijn is en dat ze professionele hulp heeft gezocht. Ze weet van zichzelf dat ze beïnvloedbaar is en dat ze het risico loopt steeds weer meegetrokken te worden in jouw shit of die van een volgende partner.

Natuurlijk wil ze leren hoe ze op kan komen voor haar eigen mening. Hoe ze zelf keuzes kan maken. Hoe ze als een zelfstandig individu in het leven kan staan.

En wat doe jij? Je blijft haar maar bombarderen en bestoken met apps en telefoontjes. Wanhopig probeer je grip te houden op haar gedachten, haar leven. In de rotsvaste (en blinde) overtuiging dat zij helemaal niet zonder jou kan.

Die rare kronkel gaat zelfs zo ver dat je patiënt wil worden van haar psycholoog. Want ook zij heeft jouw hulp nodig om de situatie en jouw vriendin te kunnen begrijpen.

En je gaat ook praten met een collega van haar, want het zou best kunnen dat hij inmiddels een move heeft gemaakt. Snap je echt niet dat dit bizar en ongezond gedrag is?

TS, je bent een controlfreak. Met vallen en opstaan is jouw vriendin bezig om zich te ontworstelen aan jouw dwingende wurggreep. Vroeger of later komt het moment dat ze ver genoeg is in dat proces om jou definitief de deur te wijzen.

Het is tijd dat je die werkelijkheid onder ogen ziet en pragmatisch gaat handelen. Je kunt niet bij je ouders blijven hokken. Terug naar je oude huis is ook geen (reële) optie. Stop met janken. Stop met oplossingen verwachten van je vriendin. Zorg dat je werk krijgt. Huur een kamer, ga anti-kraken of tijdelijk in een caravan wonen terwijl je wacht op een sociale huurwoning. En bouw een leven op zonder je vriendin.
Precies dit.
  maandag 1 januari 2018 @ 12:14:46 #117
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_176212205
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 11:57 schreef Budapestenaar het volgende:
De afgelopen delen redelijk goed gevolgd. Eén ding blijft steeds naar voren komen: jouw heilige overtuiging dat jij beter dan wie dan ook weet wat goed is voor jouw vriendin. En met die superdominante houding zit jij al 14 jaar in haar hoofd te roeren. Intussen laat je haar opdraaien voor de kosten, voor het huishouden en moet ze ook zien te dealen met jouw persoonlijke problemen.

Ik kan me heel goed voorstellen dat zij aan het eind van haar latijn is en dat ze professionele hulp heeft gezocht. Ze weet van zichzelf dat ze beïnvloedbaar is en dat ze het risico loopt steeds weer meegetrokken te worden in jouw shit of die van een volgende partner.

Natuurlijk wil ze leren hoe ze op kan komen voor haar eigen mening. Hoe ze zelf keuzes kan maken. Hoe ze als een zelfstandig individu in het leven kan staan.

En wat doe jij? Je blijft haar maar bombarderen en bestoken met apps en telefoontjes. Wanhopig probeer je grip te houden op haar gedachten, haar leven. In de rotsvaste (en blinde) overtuiging dat zij helemaal niet zonder jou kan.

Die rare kronkel gaat zelfs zo ver dat je patiënt wil worden van haar psycholoog. Want ook zij heeft jouw hulp nodig om de situatie en jouw vriendin te kunnen begrijpen.

En je gaat ook praten met een collega van haar, want het zou best kunnen dat hij inmiddels een move heeft gemaakt. Snap je echt niet dat dit bizar en ongezond gedrag is?

TS, je bent een controlfreak. Met vallen en opstaan is jouw vriendin bezig om zich te ontworstelen aan jouw dwingende wurggreep. Vroeger of later komt het moment dat ze ver genoeg is in dat proces om jou definitief de deur te wijzen.

Het is tijd dat je die werkelijkheid onder ogen ziet en pragmatisch gaat handelen. Je kunt niet bij je ouders blijven hokken. Terug naar je oude huis is ook geen (reële) optie. Stop met janken. Stop met oplossingen verwachten van je vriendin. Zorg dat je werk krijgt. Huur een kamer, ga anti-kraken of tijdelijk in een caravan wonen terwijl je wacht op een sociale huurwoning. En bouw een leven op zonder je vriendin.
Mooie post hoor. Ik bedenk me opeens hoe moeilijk het moet zijn als je, zoals zijn vriendin, letterlijk en figuurlijk wordt leeggezogen, om dan op eigen benen te gaan staan.
pi_176212266
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:14 schreef Boca_Raton het volgende:

[..]

Mooie post hoor. Ik bedenk me opeens hoe moeilijk het moet zijn als je, zoals zijn vriendin, letterlijk en figuurlijk wordt leeggezogen, om dan op eigen benen te gaan staan.
Dat is wat een narcist met je doet...
  maandag 1 januari 2018 @ 12:20:48 #119
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_176212293
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 11:04 schreef -Strawberry- het volgende:

[..]

Nogal een zwaktebod om op jezelf te reageren met een kloon omdat mensen het IN JOUW OGEN niet goed zien. Dat de vriendin ook echt heus wel vreselijk is naar hem toe. Slachtoffer, slachtoffer...
ja, zwaktebod wanneer het op die manier wordt ingezet. Ts is ook tamelijk zwak denk ik.
  maandag 1 januari 2018 @ 12:23:23 #120
232494 Boca_Raton
Voor al uw no nonsense
pi_176212329
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:19 schreef Jeltje het volgende:

[..]

Dat is wat een narcist met je doet...
Ja, precies en het is ook duidelijk terug te lezen in al z'n posts. En hem treft geen blaam, ook zo'n eigenschap.
  maandag 1 januari 2018 @ 12:24:59 #121
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_176212344
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 11:57 schreef Budapestenaar het volgende:
De afgelopen delen redelijk goed gevolgd. Eén ding blijft steeds naar voren komen: jouw heilige overtuiging dat jij beter dan wie dan ook weet wat goed is voor jouw vriendin. En met die superdominante houding zit jij al 14 jaar in haar hoofd te roeren. Intussen laat je haar opdraaien voor de kosten, voor het huishouden en moet ze ook zien te dealen met jouw persoonlijke problemen.

Ik kan me heel goed voorstellen dat zij aan het eind van haar latijn is en dat ze professionele hulp heeft gezocht. Ze weet van zichzelf dat ze beïnvloedbaar is en dat ze het risico loopt steeds weer meegetrokken te worden in jouw shit of die van een volgende partner.

Natuurlijk wil ze leren hoe ze op kan komen voor haar eigen mening. Hoe ze zelf keuzes kan maken. Hoe ze als een zelfstandig individu in het leven kan staan.

En wat doe jij? Je blijft haar maar bombarderen en bestoken met apps en telefoontjes. Wanhopig probeer je grip te houden op haar gedachten, haar leven. In de rotsvaste (en blinde) overtuiging dat zij helemaal niet zonder jou kan.

Die rare kronkel gaat zelfs zo ver dat je patiënt wil worden van haar psycholoog. Want ook zij heeft jouw hulp nodig om de situatie en jouw vriendin te kunnen begrijpen.

En je gaat ook praten met een collega van haar, want het zou best kunnen dat hij inmiddels een move heeft gemaakt. Snap je echt niet dat dit bizar en ongezond gedrag is?

TS, je bent een controlfreak. Met vallen en opstaan is jouw vriendin bezig om zich te ontworstelen aan jouw dwingende wurggreep. Vroeger of later komt het moment dat ze ver genoeg is in dat proces om jou definitief de deur te wijzen.

Het is tijd dat je die werkelijkheid onder ogen ziet en pragmatisch gaat handelen. Je kunt niet bij je ouders blijven hokken. Terug naar je oude huis is ook geen (reële) optie. Stop met janken. Stop met oplossingen verwachten van je vriendin. Zorg dat je werk krijgt. Huur een kamer, ga anti-kraken of tijdelijk in een caravan wonen terwijl je wacht op een sociale huurwoning. En bouw een leven op zonder je vriendin.
was het haar huis?
pi_176212360
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:24 schreef Marrije het volgende:

[..]

was het haar huis?
Ja
pi_176212425
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:19 schreef Jeltje het volgende:

[..]

Dat is wat een narcist met je doet...
TS is geen narcist. Vind hem wel een vreemde zeurpiet.
pi_176212469
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:31 schreef RicardoGallego het volgende:

[..]

TS is geen narcist. Vind hem wel een vreemde zeurpiet.
Ik ben niet opgeleid om zo’n conclusie te kunnen trekken maar zijn ex denkt iig van wel anders was ze dat boel niet gaan lezen.
  maandag 1 januari 2018 @ 12:35:59 #125
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_176212490
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:26 schreef Fem_LittleLady het volgende:

[..]

Ja
ah ok ik dacht van hen samen.

Als ts op kamers gaat wonen kan hij de dieren niet meenemen...
pi_176212543
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:35 schreef Marrije het volgende:

[..]

ah ok ik dacht van hen samen.

Als ts op kamers gaat wonen kan hij de dieren niet meenemen...
Nee dacht dat die van haar was, nu begin ik te twijfelen
  Meest relativerende user 2022 maandag 1 januari 2018 @ 12:40:49 #127
357044 Budapestenaar
pi_176212558
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:35 schreef Marrije het volgende:

[..]

ah ok ik dacht van hen samen.

Als ts op kamers gaat wonen kan hij de dieren niet meenemen...
Volgens TS staat het op hun beider naam. Maar iemand zal moeten bewegen. Dan kun je proberen je vriendin/ex eruit te trappen. Maar je kunt beter pro-actief een nieuw leven op gaan bouwen. Samen hokken is in elk geval geen optie. Dat werkt niet en is alleen maar vreselijk pijnlijk en confronterend als een relatie over en uit is.
pi_176212654
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:40 schreef Budapestenaar het volgende:

[..]

Volgens TS staat het op hun beider naam. Maar iemand zal moeten bewegen. Dan kun je proberen je vriendin/ex eruit te trappen. Maar je kunt beter pro-actief een nieuw leven op gaan bouwen. Samen hokken is in elk geval geen optie. Dat werkt niet en is alleen maar vreselijk pijnlijk en confronterend als een relatie over en uit is.
Oh dit dus, nou ja, de vriendin/ex heeft tenminste een inkomen, zij zal misschien alleen een wijziging of aanvraag voor toeslag hoeven doen.
  maandag 1 januari 2018 @ 12:51:45 #129
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_176212704
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:40 schreef Budapestenaar het volgende:

[..]

Volgens TS staat het op hun beider naam. Maar iemand zal moeten bewegen. Dan kun je proberen je vriendin/ex eruit te trappen. Maar je kunt beter pro-actief een nieuw leven op gaan bouwen. Samen hokken is in elk geval geen optie. Dat werkt niet en is alleen maar vreselijk pijnlijk en confronterend als een relatie over en uit is.
in dat geval vind ik het niet vanzelfsprekend dat hij het huis verlaat, ts wil graag de zorg voor de huisdieren.
  Meest relativerende user 2022 maandag 1 januari 2018 @ 12:55:30 #130
357044 Budapestenaar
pi_176212739
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:51 schreef Marrije het volgende:

[..]

in dat geval vind ik het niet vanzelfsprekend dat hij het huis verlaat, ts wil graag de zorg voor de huisdieren.
Wat ik probeer te zeggen is dat TS keihard moet gaan werken aan een toekomst voor zichzelf en moet stoppen met dingen verwachten van zijn vriendin. De rest zijn details waar ze in overleg een oplossing voor moeten vinden.
  maandag 1 januari 2018 @ 13:02:30 #131
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_176212831
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:55 schreef Budapestenaar het volgende:

[..]

Wat ik probeer te zeggen is dat TS keihard moet gaan werken aan een toekomst voor zichzelf en moet stoppen met dingen verwachten van zijn vriendin. De rest zijn details waar ze in overleg een oplossing voor moeten vinden.
misschien dat ts beter in staat is dat te doen vanuit een vertrouwde basis, zijn eigen huis en huisdieren.
Maar ik vraag me af of ts al zover denkt?
pi_176212888
Alsof de TS nog gaat posten na de onthulling van z'n echte account.
  maandag 1 januari 2018 @ 13:09:30 #133
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_176212918
Hij leest vast nog mee :Y
pi_176212938
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 13:07 schreef ElDinosaur het volgende:
Alsof de TS nog gaat posten na de onthulling van z'n echte account.
Vast wel, hij blijft ook altijd bij zijn vriendin drammen, dus hier zal niet anders gaan.
  maandag 1 januari 2018 @ 13:20:21 #135
432997 Ven1972
Man met humor
pi_176213086
Als iemand altijd wil doordrammen om haar of zijn zin te krijgen helpt echt niks, maar uit mijn ervaring is dat het voor hun nooit goed is om te blijven door te zeuren om echt zijn of haar gram te halen. En dan krijg je vanzelf veel problemen om je heen als je dit blijft doen.
Humor, serieus en vrolijk!
  Moderator maandag 1 januari 2018 @ 13:20:51 #136
441859 crew  Lenny77
pi_176213093
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 12:40 schreef Budapestenaar het volgende:

[..]

Volgens TS staat het op hun beider naam. Maar iemand zal moeten bewegen. Dan kun je proberen je vriendin/ex eruit te trappen. Maar je kunt beter pro-actief een nieuw leven op gaan bouwen. Samen hokken is in elk geval geen optie. Dat werkt niet en is alleen maar vreselijk pijnlijk en confronterend als een relatie over en uit is.
De vriendin is de hoofdhuurder, hij staat gewoon bij in het contract.
De huisdieren waren in de eerste reeksen nog een punt maar dat was volgens mij meer een strohalm of excuus voor hem om zo snel mogelijk terug te kunnen! Zij had toch echt geen tijd voor hun dus hij moest wel terug! Hij heeft het er daarna nooit meer over gehad en als andere Fokkers hem erop wezen heeft hij geen antwoord meer gegeven. Die dieren zijn voor hem geen prioriteit denk ik. Ze kunnen trouwens ook mooi verdeeld worden. De ene de katten, de andere de honden.
Ik weet niet wat het beste zou zijn. Ergens zou ik als vriendin wel uit huis vertrekken denk ik. Hij kan het wel gebruiken! Maar ze weet ook dat Ts geen werk heeft dus het nooit kan betalen. Wat voor zin heeft het dan?
Hij kan beter tijdelijk bij zijn ouders blijven. Geen kosten voorlopig, tijd om in de buurt werk te zoeken en eindelijk dat rijbewijs halen! En zo iets van zijn leven maken!
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
pi_176213097
Kloon of niet, het is verdrietig.
Maar hoe je het went of keert, als een relatie afgelopen is ga je er niet dood aan.
Gewoon doorgaan met ademhalen ,je verdriet verwerken en doorgaan.
Er zijn heel veel ergere dingen dan dit.
En contact afkappen is beter dan steeds valse hoop hebben/krijgen.
Richt je op andere zaken dit jaar zoals het vinden van werk.
Leer andere mensen kennen, zoek een huis en ga voor een nieuw leven. Ga naar een psycholoog om alles op een rijtje te krijgen.
Alleen!
pi_176213110
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 11:44 schreef Atemno het volgende:

[..]

Inderdaad.

[..]

TS heeft nergens geld voor maar is wel druk bezig met crypto's gezien zijn pohi. En je vriendin aar werken terwijl jij het geld vergokt. Weet ze dat je hier in zit?

Je hebt nergens geld voor en wil JOUW ziekenhuisbehandeling door haar laten betalen en zelf doe he zulke dingen. Je werkt niet eens.
Crypto’s geld vergokken noemen :D wat lees ik hier
Drop drop drop drop drop drop drop!!!! DROP!!! drop drop drop drop !!
  Moderator maandag 1 januari 2018 @ 13:24:12 #139
441859 crew  Lenny77
pi_176213151
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 13:22 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Crypto’s geld vergokken noemen :D wat lees ik hier
Nja als je het geld er in de eerste plaats niet voor hebt is het wel een beetje gokken natuurlijk..
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
  Meest relativerende user 2022 maandag 1 januari 2018 @ 13:25:55 #140
357044 Budapestenaar
pi_176213193
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 13:20 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

De vriendin is de hoofdhuurder, hij staat gewoon bij in het contract.
De huisdieren waren in de eerste reeksen nog een punt maar dat was volgens mij meer een strohalm of excuus voor hem om zo snel mogelijk terug te kunnen! Zij had toch echt geen tijd voor hun dus hij moest wel terug! Hij heeft het er daarna nooit meer over gehad en als andere Fokkers hem erop wezen heeft hij geen antwoord meer gegeven. Die dieren zijn voor hem geen prioriteit denk ik. Ze kunnen trouwens ook mooi verdeeld worden. De ene de katten, de andere de honden.
Ik weet niet wat het beste zou zijn. Ergens zou ik als vriendin wel uit huis vertrekken denk ik. Hij kan het wel gebruiken! Maar ze weet ook dat Ts geen werk heeft dus het nooit kan betalen. Wat voor zin heeft het dan?
Hij kan beter tijdelijk bij zijn ouders blijven. Geen kosten voorlopig, tijd om in de buurt werk te zoeken en eindelijk dat rijbewijs halen! En zo iets van zijn leven maken!
Hoe TS er verder invulling aan wil geven, moet hij zelf weten. Als hij zich maar realiseert dat hij vanaf nu zelf een leven moet opbouwen. Leunen op z'n vriendin kan niet meer. Leunen op z'n ouders moet echt een tijdelijk iets zijn. En dan kun je beter gaan zoeken naar praktische oplossingen, ook al zijn ze niet zo ideaal.
pi_176213194
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 13:22 schreef JeSuisDroppie het volgende:

[..]

Crypto’s geld vergokken noemen :D wat lees ik hier
Het blijft gokken. Je moet alleen geld in crypto stoppen wat je eventueel kunt missen.
pi_176213355
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 13:20 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

De vriendin is de hoofdhuurder, hij staat gewoon bij in het contract.
De huisdieren waren in de eerste reeksen nog een punt maar dat was volgens mij meer een strohalm of excuus voor hem om zo snel mogelijk terug te kunnen! Zij had toch echt geen tijd voor hun dus hij moest wel terug! Hij heeft het er daarna nooit meer over gehad en als andere Fokkers hem erop wezen heeft hij geen antwoord meer gegeven. Die dieren zijn voor hem geen prioriteit denk ik. Ze kunnen trouwens ook mooi verdeeld worden. De ene de katten, de andere de honden.
Ik weet niet wat het beste zou zijn. Ergens zou ik als vriendin wel uit huis vertrekken denk ik. Hij kan het wel gebruiken! Maar ze weet ook dat Ts geen werk heeft dus het nooit kan betalen. Wat voor zin heeft het dan?
Hij kan beter tijdelijk bij zijn ouders blijven. Geen kosten voorlopig, tijd om in de buurt werk te zoeken en eindelijk dat rijbewijs halen! En zo iets van zijn leven maken!
Als beiden de dieren niet kunnen hebben kunnen de dieren ook gewoon naar een ander baasje die wel de tijd ruimte en geld ervoor heeft.
TS zal ze bij zijn ouders niet kunnen hebben en zij heeft geen tijd. Dus die dieren zullen toch meer gebaat zijn bij andere eigenaren.
Zeker husky’s.
pi_176213789
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 13:32 schreef quirina het volgende:

[..]

Als beiden de dieren niet kunnen hebben kunnen de dieren ook gewoon naar een ander baasje die wel de tijd ruimte en geld ervoor heeft.
TS zal ze bij zijn ouders niet kunnen hebben en zij heeft geen tijd. Dus die dieren zullen toch meer gebaat zijn bij andere eigenaren.
Zeker husky’s.
Ja die hebben zeer zeker veel tijd en beweging nodig.
  maandag 1 januari 2018 @ 20:53:32 #144
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_176222631
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 13:20 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

De vriendin is de hoofdhuurder, hij staat gewoon bij in het contract.
De huisdieren waren in de eerste reeksen nog een punt maar dat was volgens mij meer een strohalm of excuus voor hem om zo snel mogelijk terug te kunnen! Zij had toch echt geen tijd voor hun dus hij moest wel terug! Hij heeft het er daarna nooit meer over gehad en als andere Fokkers hem erop wezen heeft hij geen antwoord meer gegeven. Die dieren zijn voor hem geen prioriteit denk ik. Ze kunnen trouwens ook mooi verdeeld worden. De ene de katten, de andere de honden.
Ik weet niet wat het beste zou zijn. Ergens zou ik als vriendin wel uit huis vertrekken denk ik. Hij kan het wel gebruiken! Maar ze weet ook dat Ts geen werk heeft dus het nooit kan betalen. Wat voor zin heeft het dan?
Hij kan beter tijdelijk bij zijn ouders blijven. Geen kosten voorlopig, tijd om in de buurt werk te zoeken en eindelijk dat rijbewijs halen! En zo iets van zijn leven maken!
Dat laatste denk ik ook. Al start hij dan wel met alles nieuw. Omgeving, vrienden. Werk (als het meezit).
  Moderator maandag 1 januari 2018 @ 20:56:16 #145
441859 crew  Lenny77
pi_176222716
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 20:53 schreef Marrije het volgende:

[..]

Dat laatste denk ik ook. Al start hij dan wel met alles nieuw. Omgeving, vrienden. Werk (als het meezit).
Maar dit hoeft toch niet slecht te zijn? Hij is nog jong! Een lekkere frisse start met een wit onbeschreven blad!
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
  maandag 1 januari 2018 @ 21:03:30 #146
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_176222975
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 20:56 schreef Lenny77 het volgende:

[..]

Maar dit hoeft toch niet slecht te zijn? Hij is nog jong! Een lekkere frisse start met een wit onbeschreven blad!
Ik vermoed dat hij zelf denkt dat niet aan te kunnen. Hij zei een paar keer dat hij dan niet alleen het huis en de huisdieren kwijt is maar ook zijn / hun vrienden. Ik kan me voorstellen dat hij bij zijn ouders opnieuw starten ervaart als met 1 -0 achterstaan.
Hij dacht het voor elkaar te hebben. En dan zit je bij je ouders. Wil hij elders wonen moet hij een flink inkomen hebben (particuliere verhuur) of naar oost groningen gaan voor een sociale huurwoning. Frisse start klinkt mooi, maar kan zelfs iemand met goede moed zwaar vallen. Voorlopig zit ie vast bij zn ouders.
  maandag 1 januari 2018 @ 21:21:37 #147
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_176223678
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 21:20 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]


Wil je dat diagnosticeren laten, a.u.b.?

[ Bericht 23% gewijzigd door Samzz op 01-01-2018 21:30:02 ]
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_176223824
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 21:21 schreef Samzz het volgende:

[..]

Wil je dat diagnosticeren laten, a.u.b.?
Want?
  maandag 1 januari 2018 @ 21:26:42 #149
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_176223873
quote:
0s.gif Op maandag 1 januari 2018 21:25 schreef TheoddDutchGuy het volgende:

[..]

Want?
Jij bent geen psych en hebt totaal geen idee wie of wat TS zijn vriendin is.

Vriendelijk verzoek ermee op te houden (tegen de policy ook nog eens).
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
pi_176224167
quote:
1s.gif Op maandag 1 januari 2018 21:26 schreef Samzz het volgende:

[..]

Jij bent geen psych en hebt totaal geen idee wie of wat TS zijn vriendin is.

Vriendelijk verzoek ermee op te houden (tegen de policy ook nog eens).
PM voor jou zodat het hier niet verder gaat.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')