abonnement Unibet Coolblue
  maandag 29 januari 2018 @ 13:10:15 #301
474362 Sadcopter
Is er leven op Pluto?
pi_176817218
quote:
0s.gif Op maandag 29 januari 2018 12:45 schreef manny het volgende:
Die OP. Wat een schattige verzameling meningen, complottheorien en ouderwetse framing.

Ja. Er zullen feministen doordraven, en met name dat betweterige vingertje dat af en toe voorbij komt kan heel irritant zijn, maar dat betekent niet dat de basisgedachte dat mannen en vrouwen gelijke rechten hebben niet deugt. Dat is volgens mij toch uitermate verdedigbaar en is volgens mij ook iets waar we ons wat zorgen over maken als we naar sommige andere landen kijken.

Nu zal het internet vast vol staan met "experts" die zeker weten dat feminisme eigenlijk een complot is met als doel alles wat we nu kennen ten gronde te richten... maar wellicht gewoon even met gezond verstand zelf nadenken is mischien handiger in deze.
Dat feministische vingertje dat 'afentoe voorbijkomt' zg je? Als het om vrouwen gaat zie je bijna niets anders op tv en in praatprogrammas. Daarmee maken de huidige feministen zich behoorlijk belachelijk.

En natuurlijk kun je niet tegen goede bedoelingen zijn. Maar het huidige feminisme trekt zelf alles heel scheef. Even janken en de wereld ligt weer aan hun voeten. Om vrouwen te behandelen alszijnde kinderen die beschermt dienen te worden. Alsof ze gemaakt zijn van glas.. Je gelijk krijgen door te janken en namen/shamen. Dat noem ik geen gelijkwaardigheid.

En je wijst als vanzelfsprekend naar sommige andere landen. Ja altijd wijzen naar een verre buitenland waar het altijd erbarmelijk is. CMaar concentreer je eens op hier. Nederland. Vrouwen hebben hier alles al en meer. Zeker nu feminisme zoveel dicteert. Noem mij 1 recht volgens het Nederlands recht. Dat mannen wel hebben en vrouwen nog niet. Eentje.

[ Bericht 11% gewijzigd door Sadcopter op 29-01-2018 13:17:04 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')