Daar zou je mij een heel groot plezier mee doenquote:Op zaterdag 16 december 2017 21:02 schreef racerdkb het volgende:
persoon naast mij die dit topic wilde lezen: "Ik werk bij een loempiazaak en ze maken daar de zoetzure saus gewoon wél met tomatenketchup. Ik zal eens vragen wat ze nog meer er in doen."
Heb je het al gevraagd aan degene waar jij de saus vandaan haalt die jij zo lekker vindt?quote:Op zaterdag 16 december 2017 21:04 schreef Tengano het volgende:
[..]
Daar zou je mij een heel groot plezier mee doen
Ja, die sherry zou heel goed kunnen. Ik heb een oud chinees kookboek gehad en daar ging ook sherry in een zoetzure saus samen met wat azijn en worchestersaus.quote:Op zaterdag 16 december 2017 21:06 schreef Fer het volgende:
Tomatenketchup, gesneden (rawit) pepertje, sherry, azijn, drupje soyasaus, dacht ik zo uit mijn hoofd.
JA NATUURLIJK.quote:Op zaterdag 16 december 2017 21:08 schreef racerdkb het volgende:
[..]
Heb je het al gevraagd aan degene waar jij de saus vandaan haalt die jij zo lekker vindt?
Als sommige van die vietnamesen hem zelf maken, kun je dat tegenkomen en dan blijf je dus van die saus eten.quote:Op zaterdag 16 december 2017 21:06 schreef RobinOok het volgende:
Ik heb nog nooit mandarijn geproefd in loempiasaus.
In sommige sauzen wel, maar in die zoete loempiasaus volgens mij niet. Ik proef het er niet in terug.quote:
Ik geloof je, maar dan heb je geen zoete loempiasaus, want die is niet heet en daar zit dus zeker geen Madam Jeanette in.quote:Op zaterdag 16 december 2017 21:18 schreef Haeks het volgende:
Hoe ík mijn loempiasambal maak?
Knoflook, Madam Jeanette, zout, suiker stampen en tomatenketchup. Beetje roeren op zacht vuur en klaar.
Aangezien ik van zoet houd is mijn loempiasambal ook zoetquote:Op zaterdag 16 december 2017 21:21 schreef Tengano het volgende:
[..]
Ik geloof je, maar dan heb je geen zoete loempiasaus, want die is niet heet en daar zit dus zeker geen Madam Jeanette in.
quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.maar graag niet verder vertellen, dit is echt supppppper geheim, dit mag niet aan de grote klok
Het is een vervanger voor Chinese rijstwijn.quote:Op zaterdag 16 december 2017 21:09 schreef Tengano het volgende:
[..]
Ja, die sherry zou heel goed kunnen. Ik heb een oud chinees kookboek gehad en daar ging ook sherry in een zoetzure saus samen met wat azijn en worchestersaus.
Sherry heeft een milde smaak en zou heel goed kunnen matchen.
Die heb ik nog nooit geprobeerd. Ik heb wel gisteren chinese rijstwijnazijn gescoord, maar die smaak was wel een beetje tequote:Op zaterdag 16 december 2017 21:26 schreef Fer het volgende:
[..]
Het is een vervanger voor Chinese rijstwijn.
Kan me telkens moeilijk boos maken om die mongool in het filmpje.quote:Op zaterdag 16 december 2017 21:08 schreef yosander het volgende:
Vraag het aan Mauri, die heeft namelijk zoveel loempiasaus gegeten
Sherry, sure, écht niet!quote:Op zaterdag 16 december 2017 21:09 schreef Tengano het volgende:
[..]
Ja, die sherry zou heel goed kunnen. Ik heb een oud chinees kookboek gehad en daar ging ook sherry in een zoetzure saus samen met wat azijn en worchestersaus.
Sherry heeft een milde smaak en zou heel goed kunnen matchen.
hij heeft wel betere pranksquote:Op zaterdag 16 december 2017 21:37 schreef Vanillekwark het volgende:
[..]
Kan me telkens moeilijk boos maken om die mongool in het filmpje.
Rijstazijn is niet té, dat is gewoon heel neutrale azijn. Vergelijkbaar met onze natuurazijn of witte wijnazijn.quote:Op zaterdag 16 december 2017 21:27 schreef Tengano het volgende:
[..]
Die heb ik nog nooit geprobeerd. Ik heb wel gisteren chinese rijstwijnazijn gescoord, maar die smaak was wel een beetje te
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |