abonnement Unibet Coolblue
pi_175885026
Geen kerst samen , wel een afspraak. Als ze toch jou kant op komt kan ze gelijk je spullen meenemen. Wat een sneue reactie ze weet donders goed wat ze wilt maar heeft de ballen niet om je pijn te doen. Sterkte TS.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_175885089
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 23:56 schreef AnoniemH het volgende:
Update:

Vriendin vandaag via Whatsapp gesproken. Ze gaf aan kerst ideaal te vinden om er echt eens goed over na te denken, omdat we natuurlijk al 14 jaar kerst samen vieren. Allereerst reageerde ik erg boos, omdat ik natuurlijk al 3 weken weg ben en ook voor mijzelf op moet komen. Ik kan niet continu naar haar pijpen dansen. Wel ben ik ietsje verder en het verhaal is nog verwarrender als dat het al was.
Je danst dan ook niet continu naar haar pijpen, je doet dit net zo goed voor jezelf.

quote:
In haar laatste mail gaf ze onder andere aan meer genegenheid te willen. Vreemd genoeg heb ik haar daar de afgelopen 3 weken niet over gehoord, dus ik heb dat vandaag aan haar gevraagd; Hoe zit het daarmee?

Ze geeft aan dat niet te missen. Ik vind dat vreemd. Waarom? Omdat ze de nacht voor ik vertrok tegen mij aan stond onder de douche en met tranen in haar ogen vertelde dat ze dit meer wil en mist.
Dat gevoel van dicht bij elkaar zijn als je bij elkaar bent is confronterender dan wanneer je partner er niet is. Als je het dan niet mist, dan mis je meer het gevoel dan de persoon lijkt me..

quote:
Tweede punt is dat ik aangegeven heb dat van elkaar wegblijven niets gaat oplossen. Je mist elkaar minder snel, vanwege de lange relatie (veel meegemaakt) en omdat zij in dit geval continu wel iets heeft om bezig te zijn. Afgesproken vlak na kerst komt ze hiernaartoe en morgen haar ik precies wanneer (als het goed is). Ik ga NIET wachten tot 31 December, omdat dat feest wat gepland staat vanuit haar werk ook ik daarbij wil zijn. Mooie dag om opnieuw te beginnen lijkt mij (of niet).
Het kan wel degelijk bepaalde dingen verhelderen en in die zin oplossen. Zoals constateren dat zij wel shit doet. Wat doe jij verder behalve solliciteren?
Een mooie dag om verder te gaan zou samen moeten hangen met een zeker gevoel en doel, niet zozeer van een datum of een feest lijkt me..

quote:
Derde punt is dat ze NU ineens komt met gevoel weg etcetera, maar dat dat niet de oorspronkelijke reden was waarom ik wegging. De reden was dat ze het niet meer wist met betrekking tot financien, huishouden, baby en genegenheid. Ook vrijheid noemde ze later, maar ook daar heb ik de afgelopen 3 weken NIETS van gehoord.
Dat het kut is om te horen snappen we prima, maar wat wil je hier nu zo mee zeggen? Had ze drie weken alleen fysiek de afstand moeten pakken, maar mentaal en emotioneel wel dichtbij moeten blijven? Mag ze niet terugkomen op wat ze eerder dacht en meende te voelen?

quote:
Tevens vraag ik mij af of dat gevoel wel weg is of ze het weg stopt. Waarom? Vlak voor ik wegging hebben wij nog hele leuke dagen gehad, leuke gesprekken ook op app en FB etc. Ik kan mij NIET voorstellen dat iemand dat faked, dan verdient ze een Oscar. Ook het zoenen knuffelen etc was allemaal heel intens zoals altijd. Ik heb niets gemerkt ofzo of dat ze bijvoorbeeld even geen sex wilde of wat dan ook, niets.
Bot gezegd heb je wel meer niet gemerkt. Daarnaast kun je ook prima vastzitten in een routine en nog steeds van elkaar houden en dat uiten, zonder dat die spark er nog is. Je hoeft elkaar niet de tent uit te vechten om toch te merken dat het niet meer is wat je wil(de).

quote:
Ik heb haar voorgesteld wat leuks te doen binnenkort. Meteen de reactie; Geen geld! Dat snap ik, maar dat was ik aan het regelen koekoek. Ik snap waar die frustratie vandaan komt, maar ik kan die twijfel alleen wegnemen als ik aangenomen ga worden. Wel vind ik dat ze niet moet twijfelen over dingen waar je geen grip op hebt en dan bedoel ik dus werk. Niemand weet of jij of ik over een jaar nog werk heeft of wat dan ook. Als je daarover blijft twijfelen maak je het jezelf ook heel lastig denk ik. Twijfel is wel terecht hoor begrijp mij niet verkeerd.
Die frustratie komt vanuit nog veel meer. Naast geld zou je in dit voorbeeld ook het stellen van prioriteiten en actie ondernemen daarop kunnen bedenken. In dat opzicht zou je dan ook meer begrip kunnen tonen in je actie door in plaats van jezelf te verdedigen en haar gevoel proberen te counteren het daadwerkelijk eens toe te passen. Wees haar dan voor en stel gelijk iets concreets voor wat jullie beide leuk vinden en wat weinig tot geen kosten heeft. Dan laat je merken dat je pro-actief een en ander toepast.

quote:
Toen ik op een gegeven moment in het gesprek zei; Oke ik merk dat dit de verkeerde kant op gaat dan kom ik morgen mijn spullen halen kreeg ik als reactie; Dat maak jij ervan, dat bedoel ik niet zo. Het is ZEER verwarrend allemaal.

Ik ben ervan overtuigd dat - mits ze dat toelaat - het weer helemaal kan zijn als 2 maanden geleden, maar dan moet ze ons wel die kans geven.
Vermoedelijk is het helemaal niet zo verwarrend, waarom het de verkeerde kant opging. Dat kunnen we je best uitleggen, maar dat post je hier dan weer niet. Dan kan het best overkomen alsof je dat belangrijker vindt om hier zo een beeld te schetsen dan dat je het uitschrijft en daar feedback op vraagt. Waarom kies je daarvoor?

quote:
Tevens heb ik even met een vertrouwelijk iemand gesproken die onze situatie kent en die legt pijnlijk bloot waar de pijnpunten liggen (voornamelijk bij mij of course), maar zegt wel dat ze mij nu oneerlijk behandelt. Ze had hier veel eerder mee moeten komen en ze zal hier waarschijnlijk al maanden mee hebben gelopen.

Aan de ene kant denk ik ze is mij niets verplicht en aan de andere kant denk ik; Als ik dit had geflikt dan had ze geschreeuwd om tijd en een kans. Nu vraag ik dit en is dat allemaal teveel?
Misschien wel ja, wat dan? Zou je dan dingen anders formuleren of misschien ook voor jezelf kiezen?

quote:
Overigens ben ik wel vergeten te melden in de OP dat ik naast haar bijstaan bij de scheiding van haar ouders, ook tweemaal voor haar verhuisd ben. Oorspronkelijk woon ik 110KM verder en ik heb 2 x alles achtergelaten voor haar. 4 jaar geleden nog waar we nu nog wonen. Het is niet dat ik niets voor haar over heb, integendeel juist en dat maakt het zo wrang.
Het wrange zit 'm denk ik meer in dat je kennelijk meer van haar houdt dan van jezelf en dat je haar shit kwalijk gaat nemen nu je life as you knew it op het spel staat.

quote:
PS Ze gaf overigens weer aan dat er niemand in het spel is en dat de zwangerschap niet zo'n groot ding is. Ik denk zelf van wel, maar ze wil mij de schuld niet geven ofzo.
Kan het geen groot ding zijn zonder dat het jouw schuld zou zijn of wat bedoel je hiermee?
pi_175885118
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 00:08 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ik woon bij mijn ouders en die vertel ik alles. Elke app, alles.
Dit is interessant. Ze horen dus alles uit jouw mond of bespreken ze ook weleens wat met haar?

Een van de dingen die naar voren is gekomen is het huishouden. Hoe zit het nu jij bij je ouders zit?
pi_175885141
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 00:11 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat geloof ik niet en waarom niet zal ik je uitleggen. We hebben de week voor ze hiermee kwam een ontzettend leuke week gehad, gewoon super. Alles was intens en vanaf Augustus heeft ze niet gehuilt ofzo. Alleen onder de douche dat ze het zo mist, dat vertelde ze.

Overigens heb ik haar wel aangeboden haar oude dagboek eens te lezen. Daar staan hele verhalen in van ons samen van onze eerste 5 jaar van onze relatie. Misschien helpt dat? Misschien is het leuk om te lezen? Zomaar een ingeving.
Waarom zou dat helpen? Als ze niet meer wist hoe leuk het was, dan had ze die knoop allang doorgehakt en had je heul geen gesprekken over de issues waar jullie nu tegen aanlopen.
Beter focussen jullie je op het heden, op wat er nu speelt en wat er anders cq beter zou moeten voor een gezamelijke toekomst.
pi_175885165
TS zal nooit begrijpen waarom zijn vriendin zo doet. Ik begrijp ook zijn frustratie en drang naar antwoorden en oplossingen, maar ben bang dat je nu aan het lijntje wordt gehouden.

Vaak zie je dat, wanneer een van de twee klaar is met de relatie, zichzelf nog een keer volledig inzet om te kijken of er toch nog iets van gevoel terugkomt.

Voor de ander is die *piek* verwarrend: *maar de laatste weken ging het juist zo goed!*...

Respect voor je geduld TS, maar zeg nou eerlijk: heb jij uberhaupt nog trek in een relatie, waarbij de ander je zo aan het lijntje houdt?

Ik had allang mijn spullen opgehaald.
pi_175885214
quote:
14s.gif Op donderdag 21 december 2017 01:57 schreef liesje1979 het volgende:
Nee dat zie je echt verkeerd. Een verdwenen vonk komt niet meer terug. Echt niet. Zelfs als een vrouw dat graag zou willen.
Dit is niet waar.
  donderdag 21 december 2017 @ 07:24:06 #232
285174 Evienne
never odd or even
pi_175885236
Ts, je klinkt doodeng. Een beetje als mijn ex. Als ik hem zei wat me dwarszat, geloofde hij me ook niet en deed er dus niks mee. 'Komt wel goed.' Toen ik het uitmaakte, geloofde hij me ook niet, en bleef 5x per dag contact zoeken en rond mijn huis zwerven. Toen ik hem na maanden stalking zei dat ik de politie erbij zou halen als hij me niet met rust liet, geloofde hij me ook niet. 'Ik ken jou, dat doe je toch niet.'

Dat deed ik dus wel en zelfs na die hartverscheurende gang naar de politie geloofde hij me nog niet. Nu 2 jaar verder ben ik volledig gebroken.

Ts, geloof haar nou als ze iets zegt. Het gevoel is weg, ze wil niet meer, maar je blijft haar verwarren en manipuleren met je nare gedrag. STOP IT.

Ps. Is dit werkelijk de enige sollicitatie die je hebt lopen? Dat meen je toch niet he?
think for yourself, question authority
while it is always possible to wake a person who's sleeping, no amount of noise will wake a person who is pretending to be asleep
pi_175885247
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 01:16 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Het is en daar moet ik TS gelijk in geven heel vies, achterbaks, asociaal om TS dan zo te pijnigen. Volgens TS roept ze maanden dat ze zo trots is etc. Kun je wel verschuilen achter dat ze het moeilijk vind of wat dan ook, maar TS vind bepaalde dingen ook moeilijk. Het weegt wel 2 kanten op.
Whut? Als ze echt zo een vieze, achterbakse en asociale kut was dan zat ts niet meer te wachten. Volgens mij valt er hier genoeg te lezen dat ze het er ook niet bepaald makkelijk mee heeft en ze heeft ook nog wel wat meer op haar bordje liggen dan hun relatie alleen. Ook een reden waarom zij in het huis is gebleven, is dat haar moeder ernstig ziek is en net een operatie heeft gehad. Als je daarbij optelt dat het contact tussen ts en haar ouders niet zo jofel is, dan is het denk ik niet totaal onbegrijpelijk dat je kerst niet samen viert.
Om nog maar niet te spreken over wat twee maanden op veertien jaar zijn en dat ts het nog veel kutter had gevonden als het patsboem over en uit was geweest.

Daarmee bedoel ik niet dat ts de schuldige klojo in dit verhaal is en dat zij dingen niet ook anders en beter aan zou kunnen pakken. Geen idee hoe haar vriendenkring woont en of ze daar niet terecht had gekund. Nauwelijks thuis zijn met huisdieren vind ik ook bepaald geen charmer, maar ja. Zodra je die ja maar jij modus ingaat solliciteer je meer naar je gelijk dan een constructieve voortzetting danwel afwikkeling van je relatie..
pi_175885474
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 07:11 schreef dudewhereismycar het volgende:
TS zal nooit begrijpen waarom zijn vriendin zo doet. Ik begrijp ook zijn frustratie en drang naar antwoorden en oplossingen, maar ben bang dat je nu aan het lijntje wordt gehouden.

Vaak zie je dat, wanneer een van de twee klaar is met de relatie, zichzelf nog een keer volledig inzet om te kijken of er toch nog iets van gevoel terugkomt.

Voor de ander is die *piek* verwarrend: *maar de laatste weken ging het juist zo goed!*...

Respect voor je geduld TS, maar zeg nou eerlijk: heb jij uberhaupt nog trek in een relatie, waarbij de ander je zo aan het lijntje houdt?

Ik had allang mijn spullen opgehaald.
Nee hoor, zij is duidelijk genoeg. TS wil het alleen niet horen. Blijft doordrammen met smsjes, belletjes en gesprekken waar zij helemaal geen zin in heeft. Nu weer de vraag over Kerst.

Hoe vaak moet ze nog nee zeggen voor het kwartje valt?
pi_175885757
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 07:53 schreef RicardoGallego het volgende:

[..]

Nee hoor, zij is duidelijk genoeg. TS wil het alleen niet horen. Blijft doordrammen met smsjes, belletjes en gesprekken waar zij helemaal geen zin in heeft. Nu weer de vraag over Kerst.

Hoe vaak moet ze nog nee zeggen voor het kwartje valt?
Het kwartje valt bij TS pas als er een nieuwe vriend naast haar staat. En dan nog wordt hij eerst boos, want die man zou dan wat gaan mee maken. Zelfs fokkers die gekscherend riepen wel TS zijn ex te gaan doen werden bedreigd met klappen.

Dus ik ben bang dat het volledig uit de hand gaat lopen komende Kerst/Oud&Nieuw. TS merkt allang dat de relatie op een eind loopt maar wil dit feit gewoon niet erkennen, dat is te pijnlijk. Daarbij vind ik TS zeer afhankelijk, met zijn uitspraken niet zonder haar te kunnen leven etc.

En TS zijn vriendin durft niet eerlijk te zijn. En zelfs als ze het wel is, wordt ze toch niet geloofd. Ze heeft geen gevoel meer zei ze recent, maar dat kan niet. Zelfs als ze straks gaat schreeuwen dat het uit is, dan denkt TS dat ze psychotisch is of dat ze een vlaag van verstandsverbijstering heeft.
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_175886563
quote:
0s.gif Op woensdag 20 december 2017 23:56 schreef AnoniemH het volgende:

In haar laatste mail gaf ze onder andere aan meer genegenheid te willen. Vreemd genoeg heb ik haar daar de afgelopen 3 weken niet over gehoord, dus ik heb dat vandaag aan haar gevraagd; Hoe zit het daarmee?

Ze geeft aan dat niet te missen. Ik vind dat vreemd. Waarom? Omdat ze de nacht voor ik vertrok tegen mij aan stond onder de douche en met tranen in haar ogen vertelde dat ze dit meer wil en mist.

Tweede punt is dat ik aangegeven heb dat van elkaar wegblijven niets gaat oplossen. Je mist elkaar minder snel, vanwege de lange relatie (veel meegemaakt) en omdat zij in dit geval continu wel iets heeft om bezig te zijn. Afgesproken vlak na kerst komt ze hiernaartoe en morgen haar ik precies wanneer (als het goed is). Ik ga NIET wachten tot 31 December, omdat dat feest wat gepland staat vanuit haar werk ook ik daarbij wil zijn. Mooie dag om opnieuw te beginnen lijkt mij (of niet).

Derde punt is dat ze NU ineens komt met gevoel weg etcetera, maar dat dat niet de oorspronkelijke reden was waarom ik wegging. De reden was dat ze het niet meer wist met betrekking tot financien, huishouden, baby en genegenheid. Ook vrijheid noemde ze later, maar ook daar heb ik de afgelopen 3 weken NIETS van gehoord.

Tevens vraag ik mij af of dat gevoel wel weg is of ze het weg stopt. Waarom? Vlak voor ik wegging hebben wij nog hele leuke dagen gehad, leuke gesprekken ook op app en FB etc. Ik kan mij NIET voorstellen dat iemand dat faked, dan verdient ze een Oscar. Ook het zoenen knuffelen etc was allemaal heel intens zoals altijd. Ik heb niets gemerkt ofzo of dat ze bijvoorbeeld even geen sex wilde of wat dan ook, niets.
Vind het trouwens een beetje flauw om haar gevoelens die ze op een rijtje probeert te zetten telkens te behandelen als een soort agendapunten.

Gevoelens kunnen verwarrend zijn en pogingen die onder woorden te brengen zijn niet altijd accuraat. Daarom vind ik het verwijt 'Ja maar eerst zei je iets anders!' heel flauw, want waarschijnlijk dacht ze oprecht dat ze het goed onder woorden bracht.

Het verloop van dit soort dingen is niet te analyseren als een soort oorzaak gevolgtrekking. Door dit, voelde ze dat, dus toen.. etc. Zo werkt het niet.
  Meest relativerende user 2022 donderdag 21 december 2017 @ 10:24:16 #237
357044 Budapestenaar
pi_175887247
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 01:29 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Exact maar alleen daarom zeg ik geef TS een kans. TS zijn vriendin is duidelijk een type onderdaan-achtig en als alles voor de rest goed is, tja dan gaat ze geheid voor de bijl bij een eventuele andere relatie en dat is naar mijn inziens helemaal niet nodig.
Waarom krijg ik het gevoel dat TS een kloontje aangemaakt heeft...
  Moderator donderdag 21 december 2017 @ 11:09:52 #238
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_175887939
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 10:24 schreef Budapestenaar het volgende:

[..]

Waarom krijg ik het gevoel dat TS een kloontje aangemaakt heeft...
Een kloontje waarmee hij dan bijna 20k aan posts heeft gemaakt.. het zou wel omgedraaid kunnen zijn, want TS heeft in zijn OP aangegeven dat hij een ´redelijk bekende fok!naam is´, (al vind ik poepz0r daar niet onder vallen) dus het account waarmee TS post is het kloon account.

Overigens ben ik het met liesje en al die anderen eens, want dit is, wat ik helemaal in het begin al riep, over en uit. Dat is waar het heen gaat, en de vriendin van TS mag die knoop best wel wat eerder doorhakken dan de tijd die ze nu neemt, maar het is niet zo dat TS is niet heel goed kan zien wat er aan het gebeuren is, alleen hij wil dat niet accepteren, maar hij kan niet ontsnappen aan de realiteit.
Breitling - Instruments for Professionals
  PR en moderator donderdag 21 december 2017 @ 11:12:38 #239
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_175887979
Deze hele reeks maakt wel weer duidelijk wat liefdesverdriet met je doet. Je wordt gewoon een blind zielig hoopje ellende.
Op zondag 12 maart 2023 00:29 schreef Nova het volgende:
Haha, Moira heeft gelijk!
  Meest relativerende user 2022 donderdag 21 december 2017 @ 11:18:46 #240
357044 Budapestenaar
pi_175888097
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 11:09 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Een kloontje waarmee hij dan bijna 20k aan posts heeft gemaakt.. het zou wel omgedraaid kunnen zijn, want TS heeft in zijn OP aangegeven dat hij een ´redelijk bekende fok!naam is´, (al vind ik poepz0r daar niet onder vallen) dus het account waarmee TS post is het kloon account.

Overigens ben ik het met liesje en al die anderen eens, want dit is, wat ik helemaal in het begin al riep, over en uit. Dat is waar het heen gaat, en de vriendin van TS mag die knoop best wel wat eerder doorhakken dan de tijd die ze nu neemt, maar het is niet zo dat TS is niet heel goed kan zien wat er aan het gebeuren is, alleen hij wil dat niet accepteren, maar hij kan niet ontsnappen aan de realiteit.
Okee, zover had ik niet gekeken. Ik vond de schrijfstijl en redeneringen overeenkomen.

Verder ben ik het ook eens met Liesje en veel andere posters. Ik zie het somber in voor de relatie van TS. Misschien hoopt de vriendin dat TS het zelf uitmaakt, zodat zij de knoop niet door hoeft te hakken?
  Moderator donderdag 21 december 2017 @ 11:19:43 #241
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_175888117
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 11:18 schreef Budapestenaar het volgende:

[..]

Okee, zover had ik niet gekeken. Ik vond de schrijfstijl en redeneringen overeenkomen.

Verder ben ik het ook eens met Liesje en veel andere posters. Ik zie het somber in voor de relatie van TS. Misschien hoopt de vriendin dat TS het zelf uitmaakt, zodat zij de knoop niet door hoeft te hakken?
Ja, dat kan, dat zij dat zo doet, ze zou ook de eerste niet zijn, en dat is niet netjes van d'r, maar goed, deze relatie is op sterven na dood. Linksom of rechtsom.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_175892059
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 01:16 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Het is en daar moet ik TS gelijk in geven heel vies, achterbaks, asociaal om TS dan zo te pijnigen. Volgens TS roept ze maanden dat ze zo trots is etc. Kun je wel verschuilen achter dat ze het moeilijk vind of wat dan ook, maar TS vind bepaalde dingen ook moeilijk. Het weegt wel 2 kanten op.
Je doet alsof het makkelijk is om afstand te nemen van iemand waarmee je 14 jaar bent geweest. Logisch dat ze het misschien niet helemaal zeker weet. Even wil weten hoe het is om die afstand daadwerkelijk te voelen.

Laat staan hoe TS had gereageerd als het echt in een klap pats boem over was.
pi_175892114
TS komt op mij nogal belerend en controlerend over. Weinig ruimte voor het gevoel van vriendin. En als dat gevoel er is, komt het volgens hem altijd door anderen die haar beïnvloeden. Krijg er een nare bijsmaak van.

Tel daar andere factoren bij op en ik snap wel dat zij niet helemaal happy is in deze relatie.
pi_175894319
Wat ik nog wilde zeggen. Het allerslechtste wat je doen kan als het slecht gaat met je relatie is apart gaan wonen. Wat je moet doen als je voelt dat het de verkeerde kant op gaat, maar je houdt genoeg van de ander om door te willen, is zoveel mogelijk samen gaan doen. Dit is serieus het slechtste wat je kan doen.

Ze heeft al lang gekozen. Maar volgens mij durft ze er geen absoluut einde van te maken omdat ze bang is voor TS' reactie. Die wordt boos, die gaat haar niet geloven, die gaat het oneerlijk vinden (heb zoveel voor je over gehad...) etc. Ik vrees dat ze het daarom uitstelt. En ze wil zijn kerst nog niet verpesten.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_175895091
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 15:55 schreef Isabeau het volgende:
Wat ik nog wilde zeggen. Het allerslechtste wat je doen kan als het slecht gaat met je relatie is apart gaan wonen. Wat je moet doen als je voelt dat het de verkeerde kant op gaat, maar je houdt genoeg van de ander om door te willen, is zoveel mogelijk samen gaan doen. Dit is serieus het slechtste wat je kan doen.

Ze heeft al lang gekozen. Maar volgens mij durft ze er geen absoluut einde van te maken omdat ze bang is voor TS' reactie. Die wordt boos, die gaat haar niet geloven, die gaat het oneerlijk vinden (heb zoveel voor je over gehad...) etc. Ik vrees dat ze het daarom uitstelt. En ze wil zijn kerst nog niet verpesten.
Eens. Je kan niets herstellen door afstand. Afstand is de manier om te wennen aan het zonder elkaar zijn.
pi_175896610
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 15:55 schreef Isabeau het volgende:
Wat ik nog wilde zeggen. Het allerslechtste wat je doen kan als het slecht gaat met je relatie is apart gaan wonen. Wat je moet doen als je voelt dat het de verkeerde kant op gaat, maar je houdt genoeg van de ander om door te willen, is zoveel mogelijk samen gaan doen. Dit is serieus het slechtste wat je kan doen.

Ze heeft al lang gekozen. Maar volgens mij durft ze er geen absoluut einde van te maken omdat ze bang is voor TS' reactie. Die wordt boos, die gaat haar niet geloven, die gaat het oneerlijk vinden (heb zoveel voor je over gehad...) etc. Ik vrees dat ze het daarom uitstelt. En ze wil zijn kerst nog niet verpesten.
Kan zomaar waar zijn wat je zegt of ze is zelf bang voor wat daarna komt ;) Niet zozeer TS zijn reactie, maar meer dat ze een angst heeft alleen te zijn en zich nu groot probeert te houden?
  PR en moderator donderdag 21 december 2017 @ 18:07:55 #247
288245 crew  Moira
Heeft al lang geen punt meer.
pi_175897603
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 17:25 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Kan zomaar waar zijn wat je zegt of ze is zelf bang voor wat daarna komt ;) Niet zozeer TS zijn reactie, maar meer dat ze een angst heeft alleen te zijn en zich nu groot probeert te houden?
Zo’n lange relatie beëindigen is altijd kut en moeilijk voor beide kanten, dus zou zomaar kunnen. Hoewel ik wel denk dat TS meer angst heeft om alleen te zijn dan zij.
Op zondag 12 maart 2023 00:29 schreef Nova het volgende:
Haha, Moira heeft gelijk!
pi_175902694
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 17:25 schreef Poepz0r het volgende:

Kan zomaar waar zijn wat je zegt of ze is zelf bang voor wat daarna komt ;) Niet zozeer TS zijn reactie, maar meer dat ze een angst heeft alleen te zijn en zich nu groot probeert te houden?
Ze redt zich prima zonder hem. Qua geld is het alleen maar slechter met hem er bij, dus dat is het probleem niet. Emotioneel is het ook geen probleem, anders had ze de kerst met hem willen door brengen. Ze huilt alleen omdat ze het zo erg voor hem vindt, niet voor zichzelf. Nee, het ziet er imo heel slecht uit voor Anoniem. #Wat ik oprecht heel erg voor hem vindt, maar iemand schreef al: liefdes komen en gaan. En er is geen enkele garantie dat iets blijft omdat jij denkt dat alles perfect is en je de ander geweldig vindt. En soms heb je allebei echt de ware gevonden en blijft de liefde wel for better for worse, for richer for poorer, in sickness and in health, to love and to cherish, till death us do part. Maar dat geluk heeft niet iedereen.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
pi_175904073
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 20:52 schreef Isabeau het volgende:

[..]

Ze redt zich prima zonder hem. Qua geld is het alleen maar slechter met hem er bij, dus dat is het probleem niet. Emotioneel is het ook geen probleem, anders had ze de kerst met hem willen door brengen. Ze huilt alleen omdat ze het zo erg voor hem vindt, niet voor zichzelf. Nee, het ziet er imo heel slecht uit voor Anoniem. #Wat ik oprecht heel erg voor hem vindt, maar iemand schreef al: liefdes komen en gaan. En er is geen enkele garantie dat iets blijft omdat jij denkt dat alles perfect is en je de ander geweldig vindt. En soms heb je allebei echt de ware gevonden en blijft de liefde wel for better for worse, for richer for poorer, in sickness and in health, to love and to cherish, till death us do part. Maar dat geluk heeft niet iedereen.
Of ze zich zonder hem red weet ik niet. Ik denk van niet, omdat TS ook gewoon geld binnenbracht en als zij in de horeca werkt (waar het salaris zeer slecht is) dan vraag ik mij af of ze alles wel kan betalen. TS heb je daar enig antwoord op?
pi_175904161
quote:
0s.gif Op donderdag 21 december 2017 21:28 schreef Poepz0r het volgende:

Of ze zich zonder hem red weet ik niet. Ik denk van niet, omdat TS ook gewoon geld binnenbracht en als zij in de horeca werkt (waar het salaris zeer slecht is) dan vraag ik mij af of ze alles wel kan betalen. TS heb je daar enig antwoord op?
Je bent TS?

Zijn inkomen is al gestopt. Dus met hem er bij zijn er gewoon alleen meer kosten, zonder dat er meer geld is.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')