abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_175710008
Beste mensen,

Ik heb even een kloon account aangemaakt, omdat ik vrij bekend ben op dit forum en ik sta op de rand van de afgrond na 14 jaar samen te zijn met mijn meissie. Ik zal alles proberen zo goed mogelijk te omschrijven, zodat het helder is. Mochten er vragen zijn dan ben ik uiteraard bereid deze te beantwoorden. Hopelijk zijn er wat mensen die mij kunnen adviseren ofzo.

Zoals gezegd ben ik al 14 jaar samen met de liefde van mijn leven. We zijn vanaf dat we 17 jaar zijn bijelkaar en wonen sinds een kleine 10 jaar samen. Eerst 6 jaar in een heel klein dorp en nu sinds 4 jaar in een groter dorp met ongeveer 10.000 inwoners.

Wij hebben in ons leven heel veel dingen meegemaakt en dit begon al op de allereerste dag dat ik haar voor de eerste keer zag. Haar ouders lagen namelijk in scheiding en er werd net niet gevochten in huis. Uiteindelijk is dat overigens goed gekomen, nadat haar moeder 6 weken uit huis is geweest.

Enkele jaren geleden kreeg mijn vriendin een ongeluk en werd aangereden. Hierdoor kwam ze 6 maanden in het ziekenhuis te liggen en hield daar beenletsel aan over, mede door toedoen van het ziekenhuis (wonden niet goed schoongemaakt). Ze moest opnieuw leren lopen, staan etc en is inmiddels al 8 jaar werkzaam in een Horeca bedrijf waar ze het reuze naar haar zin heeft, maar daar kom ik later nog op terug.

In de tussentijd heb ik gewoon gewerkt, maar op en af. Aantal keer goed pech gehad dat de bedrijven waar ik werkzaam voor was failliet gingen of ik kon het gewoon niet vinden met collega's etc. Ik ben daar zeer gevoelig voor vanwege een psychische stoornis die ik heb en die sinds vorig jaar pas erkend is (eindelijk). Ik ben dus niet iemand die langer dan 2-3 jaar bij een baas blijft hangen, ook al wil ik dat wel, het lukt telkens niet.

Sinds wij wonen waar wij nu wonen is er veel gebeurd. In de afgelopen 4 jaar hebben wij ieder jaar iemand verloren waar wij veel om geven. Zo overleed mijn oom plotseling aan een hartaanval 4 jaar geleden (waar mijn vriendin ook een goede band mee had), 3 jaar geleden mijn nicht van 32 aan een meervoudige hersentumor, 2 jaar geleden haar beste collega en vriendin aan kanker (ook net 38 ofzo) en nu staan wij op het punt om opnieuw iemand te verliezen, namelijk een vriendin van 26 ook aan kanker. Die zal op korte termijn overlijden en is niet meer te redden.

Toen wij hier kwamen wonen vertelde mijn vriendin mij; Ey ga nou eens wat doen, zoek eens wat contact etc. Uiteindelijk kwam ik bij de vereniging terecht waar ik nu bij zit en waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Het zijn echt vrienden geworden en ook mijn vriendin voelt zich daar welkom. Jaarlijks hebben we uitjes of komt ze kijken etc etc. En een tijdje geleden zijn we nog samen naar een bruiloft geweest van iemand uit mijn team.

Nu is het zo dat ik de afgelopen 2 jaar een ziektewetuitkering heb gehad en uiteindelijk ben ik goedgekeurd (niet geheel terecht maar goed). Ik was sinds Augustus dit jaar bezig om te solliciteren. Letterlijk honderden sollicitaties en gesprekken reeds gevoerd. Ik kon niet eerder dan Augustus solliciteren, omdat ik een ziektewetuitkering had en ik moest wachten op het eindoordeel van de arts. Mijn vriendin vertelde mij dat ze erg trots was dat ik het eindelijk inzag en dat ik zo snel reageerde. Ze maakte zich logischerwijs druk om de financiën.

Tevens zijn we al 3 jaar bezig om vader en moeder te worden. Na uitgebreid onderzoek bleek dat wij niet natuurlijk zwanger kunnen worden. De ''fout'' ligt bij mij. Hiervoor zijn we dit jaar een traject ingegaan bij het Erasmus in Rotterdam. Door middel van een ICSI-behandeling kunnen wij alsnog vader en moeder worden.Wel moest mijn vriendin 5 kilo afvallen oftewel erbij sporten. En ze werkt nog eens 40-45 uur per week en ik deed op dat moment niets.

In November zouden wij terug moeten komen bij het ziekenhuis, maar je raad het al. Enkele dagen voor we zouden gaan kwam ze met het nieuws dat ze twijfelt aan onze relatie. Ze zag op tegen de datum van het ziekenhuis en of we het wel allemaal konden rondbreien. Aan de ene kant heeft ze gelijk, omdat ik al een aantal keer een kans heb gehad wat betreft werk etc, maar aan de andere kant denk ik; Een baby dat gaat 9 maanden duren. Geef mij dan ook die tijd, je zag dat ik goed bezig was.

Op haar werk is ze heel goed met haar collega's, zelfs te goed misschien. Ze gaat graag op stap, feestjes en dat soort dingen. Dat is na de dood van haar beste collega meer geworden (die hield daar ook van, maar stierf alleen en was vaak eenzaam, eeuwige vrijgezel en kwam vaak de verkeerde mannen tegen zeg maar). Ik heb haar die vrijheid NOOIT ontnomen, omdat ik wist dat ze dat gemist heeft in haar jeugd, mede door toedoen van haar ouders. Ze zorgde immers altijd voor alles en iedereen.

Nu is de situatie zo dat ik door de bomen het bos niet meer zie. Ze loopt bij een psycholoog voor haarzelf, maar niet voor onze relatie. Ik heb haar verteld dat die psycholoog het waarschijnlijk erger maakt. Waarom? Als jij met een vraag komt; Ik heb altijd voor anderen gezorgd, wat moet ik doen? Dan zegt die psycholoog uiteraard dat je voor jezelf moet kiezen.

Onze relatie is ALTIJD goed geweest. Samen op vakantie, samen lachen en huilen, respect, waardering, goede sex (nog steeds) en zelden tot nooit ruzie. Weleens discussies maar geen ruzie. Tevens drink ik niet, drugs gebruik ik niet en geweld gebruik ik al helemaal niet. Ik ben eigenlijk een lief persoon die ook liefde nodig heeft en zij idem.

Nu is het zo dat ik bij mijn ouders verblijf voor inmiddels 10+ dagen en ik het zelf misschien erger heb gemaakt door haar te appen, vanwege onzekerheid en het ongewisse. Dit heb ik niet gewild, maar als ze in mijn schoenen had gestaan had ze hetzelfde gedaan denk ik. Wel hebben we enkele malen per email contact gehad.

In deze emails geeft ze de volgende punten aan;

Financiën (daar was ik mee bezig en ik heb vrijdag bijvoorbeeld weer een gesprek staan)
Vrijheid (die ze altijd van mij gekregen heeft maar toch heeft ze het gevoel een bepaalde verantwoordelijk richting mij te hebben)
Genegenheid (die gaf ik haar erg veel, zeker toen ik net wegging en dat vond ze ook heel fijn.)
Huishouden (oftewel of ik vaker dingen zelf wil zien, maar het probleem is ik zie het niet en dat stinkt haar terecht. Ook dit is op te lossen lijkt mij bijv met een memo bord ofzo)

Ik denk dat ze zich teveel spiegelt aan haar collega's die vaak jonger zijn en lekker alles los en vast neuken wat er is en lekker zuipen. Ik merk dat ze dat ook wil, maar dat heeft ze altijd tot op zekere hoogte gemogen. Het is voor mij dus een raadsel en het kwam als koude kak op mijn dak waar dit ineens vandaan komt.

1 week voordat ze met dit verhaal kwam hadden we nog wereldse sex en was het hou van je, wil je niet kwijt en we gaan ervoor he in 2018 en ineens PATS BOEM.

Ik ben nu 31 en mijn leven is helemaal vernield. Ik verlies haar, mijn 2 honden en 3 katten en mijn vrienden die ik net had opgebouwd daarzo. Nu ik 100 kilometer verder zit denk ik; Wat nu? Ik heb hier bij mijn ouders helemaal niets en ik wil dat het goed komt, maar wat te doen?

Ik weet dat mijn tante haar vanavond belt en ik spreek haar donderdagavond even. Zaterdag ga ik denk ik wel met de vereniging het uitje doen en een vriend raadde mij aan om haar zondag even lekker mee te nemen naar de schaatsbaan, maar aan de andere kant komt dat misschien opdringerig over, omdat ze aangaf rust te willen. Ik kan niet begrijpen dat je iemand waar je zoveel van houd en dat doet ze, zo ineens kan behandelen.

Ze is van een lieve, open, eerlijke, charmante en zorgzame vrouw INEENS omgeslagen naar iemand die alleen wil zijn, koud is en weinig empathie heeft. Ik begrijp er werkelijk niets van aan een kant.

Nu zul je denken; Ze wil ermee stoppen. Maar er zijn een aantal dingen waaraan ik denk waarvan ik zeg; Ze wil niet stoppen. Ze heeft namelijk de afspraak bij het ziekenhuis VERZET en niet geannuleerd. Verzet naar volgende week al zelfs. Tevens draagt ze onze verlovingsring nog.

Ik weet het niet meer en sorry voor het warrige verhaal.
pi_175710032
Nou, als mijn vriendin bij een psycholoog loopt en die zegt tegen haar dat ze niet meer in discussie moet gaan met mij, dan ga ik toch vragen waarom. Heb je dat niet gevraagd?
pi_175710064
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:41 schreef Raskolnikow het volgende:
Nou, als mijn vriendin bij een psycholoog loopt en die zegt tegen haar dat ze niet meer in discussie moet gaan met mij, dan ga ik toch vragen waarom. Heb je dat niet gevraagd?
Ja ivm met stoornis dat idee. Omdat ze niet wilde dat ik dan weer een wedervraag zou appen, snap je? Begrijpelijk wel.

Maar ik hoop gewoon dat ze snapt dat ze eerder aan de bel had moeten trekken dan had het helemaal niet zover hoeven komen.
pi_175710093
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:42 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja ivm met stoornis dat idee. Omdat ze niet wilde dat ik dan weer een wedervraag zou appen, snap je? Begrijpelijk wel.

Maar ik hoop gewoon dat ze snapt dat ze eerder aan de bel had moeten trekken dan had het helemaal niet zover hoeven komen.
Tjah, als je dat vind dan moet je dat vrijdag tegen haar zeggen, als jullie dan in gesprek gaan.
  woensdag 13 december 2017 @ 23:44:24 #5
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175710113
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:30 schreef AnoniemH het volgende: [..] Dat ik haar de tijd en ruimte gun die ze nodig heeft, maar dat ze hopelijk niet vergeet dat ik er volle bak voor wil gaan. Werk en dergelijke dat moet de tijd uitwijzen hoe dat gaat lopen.
Schep iig duidelijkheid over de redenen van het getwijfel. Waar liggen haar behoeftes. Hoe ziet zij het voor haar vanaf nu? Hier hangt heel veel vanaf. Als je hierbij een positief gevoel krijgt, in de zin van dat ze het wellicht weer zou willen proberen, dan zou ik verder gaan met onderstaande


Geef aan dat je steken hebt laten vallen en dat je waardeert wat ze voor je heeft gedaan. Verontschuldig je dat je bepaalde dingen nu pas inziet. Maar niet te heftig lopen verontschuldigen.

Realiseer dat pas als jij op je best bent, je haar het beste kunt geven. Geef aan je eraan wil werken. Je moet goed in de gaten houden hoe ze hier op reageert, want dit kun je ook uitbouwen met voorbeelden. Laat weten hoe jij erin staat. Dat jij het liefst verder met haar wil, maar het zou begrijpen en zou respecteren als dat niet zo was.

Dit zijn maar wat ideeën, gebruik ze op eigen risico, houd me vooral niet verantwoordelijk :P
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
pi_175710119
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:43 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Tjah, als je dat vind dan moet je dat vrijdag tegen haar zeggen, als jullie dan in gesprek gaan.
Ja want ik begrijp het gewoon niet. Kijk als we vroeger wat problemen hadden (zoals in elke relatie) dan kwam ze daar altijd mee en nu ineens niet. Het is zo anders en zo vreemd. Ik zei al niemand die haar kent begrijpt waarom nu pas.
pi_175710138
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:44 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja want ik begrijp het gewoon niet. Kijk als we vroeger wat problemen hadden (zoals in elke relatie) dan kwam ze daar altijd mee en nu ineens niet. Het is zo anders en zo vreemd. Ik zei al niemand die haar kent begrijpt waarom nu pas.
Wat voor problemen hadden jullie dan bijvoorbeeld?
pi_175710152
quote:
1s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:44 schreef Steef121 het volgende:

[..]

Schep iig duidelijkheid over de redenen van het getwijfel. Waar liggen haar behoeftes. Hoe ziet zij het voor haar vanaf nu? Hier hangt heel veel vanaf. Als je hierbij een positief gevoel krijgt, in de zin van dat het wellicht weer zou willen proberen, dan zou ik verder gaan met onderstaande Geef aan dat je steken hebt laten vallen en dat je waardeert wat ze voor je heeft gedaan. Verontschuldig je dat je bepaalde dingen nu pas inziet. Maar niet te heftig lopen verontschuldigen. Realiseer dat pas als jij op je best bent, haar het beste kunt geven. Geef aan je eraan wil werken. Je moet goed in de gaten houden hoe ze hier op reageert, want dit kun je ook uitbouwen met voorbeelden. Laat weten hoe jij erin staat. Dat jij het liefst verder met haar wil, maar het zou begrijpen en zou respecteren als dat niet zo was.

Dit zijn maar wat ideeën, gebruik ze op eigen risico, houd me vooral niet verantwoordelijk :P
Thanks. Ik weet haar antwoord al helaas. Dat mailde ze mij 3 dagen geleden namelijk;

Haar ene kant zegt ervoor gaan. Andere kant zegt alleen.
pi_175710172
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:45 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Wat voor problemen hadden jullie dan bijvoorbeeld?
Kleine dingen. Dat je bepaalde acties niet handig vind van elkaar of niet eens qua weet ik veel. Gewoon wat iedereen weleens meemaakt. Overigens nooit ruzie.
pi_175710189
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:46 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Kleine dingen. Dat je bepaalde acties niet handig vind van elkaar of niet eens qua weet ik veel. Gewoon wat iedereen weleens meemaakt. Overigens nooit ruzie.
En dat ging nooit over huishouden, werk, of over elkaar vrij laten?
pi_175710204
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:47 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

En dat ging nooit over huishouden, werk, of over elkaar vrij laten?
Vrij laten heb ik haar vanaf dag 1 gedaan omdat ik wist dat ze dit miste. Dat sowieso niet. Weleens over werk als ik ontslag nam of bedrijf ging failliet, maar verder nee niet echt.
  woensdag 13 december 2017 @ 23:48:45 #12
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175710235
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:45 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Thanks. Ik weet haar antwoord al helaas. Dat mailde ze mij 3 dagen geleden namelijk;

Haar ene kant zegt ervoor gaan. Andere kant zegt alleen.
Maar waarom wil ze alleen doorgaan?
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
pi_175710257
Je enige kans is denk ik nog om nu zelf de stekker er uit te trekken, verder te gAn en je leven als de sodemieter op orde te maken, zonder je achter allerlei zaadexcuusjes en lamballerij te verschuilen...

Dan ziet ze dat je wel initatief kunt nemen en veranderen...
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_175710265
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:47 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Vrij laten heb ik haar vanaf dag 1 gedaan omdat ik wist dat ze dit miste. Dat sowieso niet. Weleens over werk als ik ontslag nam of bedrijf ging failliet, maar verder nee niet echt.
Als je ander werk hebt dan is ontslag nemen toch geen probleem? Als je nog geen ander werk had en je neemt ontslag dan snap ik wel dat daar woorden over komen. En in het verlengde daarvan snap ik ook wel dat ze niet blij is met je 2 jaar en 3 maanden werkloosheid. Dus dat komt dan niet uit de lucht vallen zomaar.
pi_175710308
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:49 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Als je ander werk hebt dan is ontslag nemen toch geen probleem? Als je nog geen ander werk had en je neemt ontslag dan snap ik wel dat daar woorden over komen. En in het verlengde daarvan snap ik ook wel dat ze niet blij is met je 2 jaar en 3 maanden werkloosheid. Dus dat komt dan niet uit de lucht vallen zomaar.
Nee natuurlijk komt dat niet uit de lucht vallen, maar aan de andere kant moet je dan niet 3 dagen voordat je hiermee komt mij nog naar een gesprek brengen en zeggen dat alles oke is. Dat is dan weer het andere uiterste.

Overigens denk ik dat dat vrijheid erbij is gekomen als verlengstuk van. Dat ze zich dat nu afvraagt door de problemen, maar dat dat niet een probleem is. Als je begrijpt wat ik bedoel.
pi_175710324
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:49 schreef DancingPhoebe het volgende:
Je enige kans is denk ik nog om nu zelf de stekker er uit te trekken, verder te gAn en je leven als de sodemieter op orde te maken, zonder je achter allerlei zaadexcuusjes en lamballerij te verschuilen...

Dan ziet ze dat je wel initatief kunt nemen en veranderen...
Hoe vaak moet ik nog aangeven dat ik daar juist mee bezig was of is Rome ook in 1 dag gebouwd?
pi_175710379
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:51 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee natuurlijk komt dat niet uit de lucht vallen, maar aan de andere kant moet je dan niet 3 dagen voordat je hiermee komt mij nog naar een gesprek brengen en zeggen dat alles oke is. Dat is dan weer het andere uiterste.

Overigens denk ik dat dat vrijheid erbij is gekomen als verlengstuk van. Dat ze zich dat nu afvraagt door de problemen, maar dat dat niet een probleem is. Als je begrijpt wat ik bedoel.
Nou ja je zegt zelf steeds dat het ineens pats boem gaat en dat er eerder geen signalen waren. Op twee terreinen waren die er blijkbaar wel, alleen zag jij dat niet zo of zag je het niet.
pi_175710381
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:52 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Hoe vaak moet ik nog aangeven dat ik daar juist mee bezig was of is Rome ook in 1 dag gebouwd?
Je bent het al aan het uitmaken met dr?? :o
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_175710401
quote:
1s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:54 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

Je bent het al aan het uitmaken met dr?? :o
Nee ik was bezig dus met werk en het huishouden en dergelijke, maar dat kost TIJD. Kon ik maar alles met 1 vingerknip veranderen, dat snap je zelf toch ook wel.
pi_175710425
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:54 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Nou ja je zegt zelf steeds dat het ineens pats boem gaat en dat er eerder geen signalen waren. Op twee terreinen waren die er blijkbaar wel, alleen zag jij dat niet zo of zag je het niet.
Er is verwarring die ze zelf heeft gecreeerd. Waarom zeg je alles is goed mop maak je niet druk en ik ben trots op je hoe je het nu doet en dan pats. Dat is niet de manier zeg maar.
pi_175710454
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:56 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Er is verwarring die ze zelf heeft gecreeerd. Waarom zeg je alles is goed mop maak je niet druk en ik ben trots op je hoe je het nu doet en dan pats. Dat is niet de manier zeg maar.
Misschien wou ze je moed in praten voor dat gesprek. Ik weet het niet. Maar als ze de ene keer A zegt, en de andere keer B, dan maakt B zeggen het A zeggen niet ongedaan.
pi_175710467
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:57 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Misschien wou ze je moed in praten voor dat gesprek. Ik weet het niet. Maar als ze de ene keer A zegt, en de andere keer B, dan maakt B zeggen het A zeggen niet ongedaan.
Het probleem is ze zegt A dan B en dan A. Was het maar A en dan B maar ze is zo wispelturig dat ik ook niet weet wat ik goed doe en wat niet.
pi_175710523
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:57 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Misschien wou ze je moed in praten voor dat gesprek. Ik weet het niet. Maar als ze de ene keer A zegt, en de andere keer B, dan maakt B zeggen het A zeggen niet ongedaan.
Overigens heeft de psych en dat is het enige wat ze heeft losgelaten wel gezegd dat ze kort, duidelijk moet zijn en dat is precies waar het al die tijd aan heeft ontbreken.
pi_175710611
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:00 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Overigens heeft de psych en dat is het enige wat ze heeft losgelaten wel gezegd dat ze kort, duidelijk moet zijn en dat is precies waar het al die tijd aan heeft ontbreken.
Zelf ben je in je communicatie ook erg wispelturig. Je kunt dat haar dan moeilijk kwalijk nemen. En misschien lukt het haar niet om kort en bondig te zijn. Je kunt dat niet van haar eisen.
  donderdag 14 december 2017 @ 00:05:07 #25
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175710625
Je kan je beter richten op de eigen gebreken, daar heb je controle over.

Maar hoe gaat het nu? Inmiddels wat verder van de afgrond? Wat rustiger? Zijn uren weer uren?
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
pi_175710649
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:05 schreef Steef121 het volgende:
Je kan je beter richten op de eigen gebreken, daar heb je controle over.

Maar hoe gaat het nu? Inmiddels wat verder van de afgrond? Wat rustiger? Zijn uren weer uren?
Angst zit er nog goed in. Weet niet wat ik moet verwachten morgen. Als ik de vrouw aan de telefoon krijg van de laatste 14 jaar dan is het iemand die zorgzaam, lief vergevingsgezind en we maken het er het beste van. Of krijg ik die nieuwe koude, afstandelijke vrouw? Ik weet het niet.
pi_175710666
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:04 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Zelf ben je in je communicatie ook erg wispelturig. Je kunt dat haar dan moeilijk kwalijk nemen. En misschien lukt het haar niet om kort en bondig te zijn. Je kunt dat niet van haar eisen.
Communicatie richting haar ben ik altijd duidelijk geweest. Als ik iets wil of niet dan zeg ik dat. Ik ga niet iets doen tegen mijn wil en dat heeft zij wel jarenlang gedaan.
pi_175710684
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:07 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Communicatie richting haar ben ik altijd duidelijk geweest. Als ik iets wil of niet dan zeg ik dat. Ik ga niet iets doen tegen mijn wil en dat heeft zij wel jarenlang gedaan.
Ze heeft jarenlang iets tegen haar wil in gedaan?
pi_175710690
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:55 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee ik was bezig dus met werk en het huishouden en dergelijke, maar dat kost TIJD. Kon ik maar alles met 1 vingerknip veranderen, dat snap je zelf toch ook wel.
je reageert weer maar op een bijzaak in mn post. Daar heb je een handje van in dit topic. Als dat in je relatie ook zo is kan ik me voorstellen dat je ex wel eens klaar is met de u i t g e s p e l d e u i t l e g die ze je bij alles moet geven en die ze keer op keer moet herhalen om haar boodschappig volledig bij je binnen te krijgen.

Je doet ook opniew belerend en denigrerend met je irritante HOOFDLETTERS en je ge-datweerjetochzelfookwel. Again, dit doe je herhaaldelijk tegen mensen in dit topic. Again ik kan me voorstellen dat je vriendin hier ook een keer klaar mee is.

Vraag: wat heb je nou in deze x delen topicreeks geleerd?
Vraag 2: welke dingen heb je je gedurende deze reeks beseft aangaande jezelf en je relatie?
I'll be walking home after drinking all my pennies. I'll keep passing the open windows. I'll dance, even if I have nowhere to do it but in my own living room.
~ How do I feel this good, sober?
~ For the night is dark and full of terrors
pi_175710696
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:07 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Ze heeft jarenlang iets tegen haar wil in gedaan?
Nee zo bedoel ik dat niet. Maar dan gingen we bijvoorbeeld ergens eten en dan vroeg ik; Hoe vond je het eten? Ja wel lekker. Om paar dagen later te horen, ja dat was toch niet lekker en ik had daar geen zin in. WAAROM ZEG JE DAT NIET! Als je iets niet wil bijv uit eten ZEG DAT DAN. Waarom altijd maar dat dingen doen voor anderen.
  donderdag 14 december 2017 @ 00:09:29 #31
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175710707
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:06 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Angst zit er nog goed in. Weet niet wat ik moet verwachten morgen. Als ik de vrouw aan de telefoon krijg van de laatste 14 jaar dan is het iemand die zorgzaam, lief vergevingsgezind en we maken het er het beste van. Of krijg ik die nieuwe koude, afstandelijke vrouw? Ik weet het niet.
Even afwachten inderdaad.

Waarom ga je vandaag niet even vroeg naar bed en sta je morgenochtend op om even een lange wandeling in een nabij gelegen park te maken? Even je hoofd legen.
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
pi_175710719
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:09 schreef Steef121 het volgende:

[..]

Even afwachten inderdaad.

Waarom ga je vandaag niet even vroeg naar bed en sta je morgenochtend op om even een lange wandeling in een nabij gelegen park te maken? Even je hoofd legen.
Dat probeerde ik gisteren. Vroeg naar bed, uiteindelijk sliep ik om 07.00 yo :') Maja dat is dan maar zo eventjes.
  donderdag 14 december 2017 @ 00:10:27 #33
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175710720
Dubbele post
0
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
pi_175710729
quote:
0s.gif Op woensdag 13 december 2017 23:42 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Ja ivm met stoornis dat idee. Omdat ze niet wilde dat ik dan weer een wedervraag zou appen, snap je? Begrijpelijk wel.

Maar ik hoop gewoon dat ze snapt dat ze eerder aan de bel had moeten trekken dan had het helemaal niet zover hoeven komen.
Maar zelfs als het klopt dat ze eerder aan de bel had moeten trekken, dan nog verandert dat niks aan de situatie zoals hij nu is..
pi_175710737
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:09 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee zo bedoel ik dat niet. Maar dan gingen we bijvoorbeeld ergens eten en dan vroeg ik; Hoe vond je het eten? Ja wel lekker. Om paar dagen later te horen, ja dat was toch niet lekker en ik had daar geen zin in. WAAROM ZEG JE DAT NIET! Als je iets niet wil bijv uit eten ZEG DAT DAN. Waarom altijd maar dat dingen doen voor anderen.
Blijkbaar vond ze dat moeilijk. Het helpt dan beter om haar een beetje te steunen in het uitspreken van wat ze echt vindt. Goed dat ze met een psycholoog daar aan werkt.
  donderdag 14 december 2017 @ 00:11:43 #36
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175710742
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:10 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Dat probeerde ik gisteren. Vroeg naar bed, uiteindelijk sliep ik om 07.00 yo :') Maja dat is dan maar zo eventjes.
Alle electronica uit, ga liggen in bed met een boek.
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
pi_175710743
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:11 schreef madam-april het volgende:

[..]

Maar zelfs als het klopt dat ze eerder aan de bel had moeten trekken, dan nog verandert dat niks aan de situatie zoals hij nu is..
Eens maar aan de andere kant als ik het zo had gedaan bij haar waren de rapen gaar geweest. Hopelijk snapt ze dat ook.
pi_175710748
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:11 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Blijkbaar vond ze dat moeilijk. Het helpt dan beter om haar een beetje te steunen in het uitspreken van wat ze echt vindt. Goed dat ze met een psycholoog daar aan werkt.
Wel jammer dat dat NU pas komt he die psych.
pi_175710761
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:12 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Wel jammer dat dat NU pas komt he die psych.
Jah, daar doe je niks aan. Er zijn mensen die er pas op hun 65ste achter komen dat ze hulp nodig hebben met zichzelf.
pi_175710767
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:08 schreef DancingPhoebe het volgende:

[..]

Vraag: wat heb je nou in deze x delen topicreeks geleerd?
Vraag 2: welke dingen heb je je gedurende deze reeks beseft aangaande jezelf en je relatie?
1: Dat ik bepaalde dingen moet veranderen en dat gaat zeker wel gebeuren. Daar was ik immers al mee bezig.

2. Dat een relatie binnen een puf en een scheet kapot kan gaan. En dat communicatie key is.
pi_175710774
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:13 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Jah, daar doe je niks aan. Er zijn mensen die er pas op hun 65ste achter komen dat ze hulp nodig hebben met zichzelf.
Eens maar ik merk wat zij doet; Ja jammer doe je niks aan en wat ik doe is allemaal verkeerd en zo werkt het natuurlijk niet.
pi_175710782
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:13 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Eens maar ik merk wat zij doet; Ja jammer doe je niks aan en wat ik doe is allemaal verkeerd en zo werkt het natuurlijk niet.
Nou ja blijkbaar wel.
pi_175710795
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:14 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Nou ja blijkbaar wel.
Nee zo is het nu de situatie maar zo werkt het niet. Dat beseft ze ook wel (gelukkig). Waar 2 vechten 2 schuld. Het kan niet zo zijn dat alles aan 1 partner ligt. Iedereen maakt fouten, maar daar leren we van.
pi_175710806
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:11 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Eens maar aan de andere kant als ik het zo had gedaan bij haar waren de rapen gaar geweest. Hopelijk snapt ze dat ook.
Maar ook dat verandert niks aan de situatie zoals hij nu is.
pi_175710807
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:15 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee zo is het nu de situatie maar zo werkt het niet. Dat beseft ze ook wel (gelukkig). Waar 2 vechten 2 schuld. Het kan niet zo zijn dat alles aan 1 partner ligt. Iedereen maakt fouten, maar daar leren we van.
Het gaat toch helemaal niet om vechten? Tenminste, dat haalde ik er tot nu toe niet uit.
pi_175710816
quote:
1s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:16 schreef madam-april het volgende:

[..]

Maar ook dat verandert niks aan de situatie zoals hij nu is.
Eens maar ze beseft dat hopelijk wel. Relatie is samen aan dingen werken weet je wel. Bedoel als ik haar zo had behandelt had ze dat echt belachelijk gevonden en ik hou me nog in.
pi_175710820
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:16 schreef Raskolnikow het volgende:

[..]

Het gaat toch helemaal niet om vechten? Tenminste, dat haalde ik er tot nu toe niet uit.
Nee dat is het spreekwoord toch. Afijn je snapt het.
  donderdag 14 december 2017 @ 00:17:36 #48
401689 Steef121
Boomjehuisjebeestje
pi_175710826
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:13 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Eens maar ik merk wat zij doet; Ja jammer doe je niks aan en wat ik doe is allemaal verkeerd en zo werkt het natuurlijk niet.
Voorlopig werkt het wel zo, want zij twijfelt en jij niet.

Als je ook gelijk vrijdag dingen van haar gaat terugeisen, slaat geheid de vlam in de pan.
Op een dag word ik wakker, als een van de koeiossen, grazend in de wei
🐄🌳
pi_175710828
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:15 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee zo is het nu de situatie maar zo werkt het niet. Dat beseft ze ook wel (gelukkig). Waar 2 vechten 2 schuld. Het kan niet zo zijn dat alles aan 1 partner ligt. Iedereen maakt fouten, maar daar leren we van.
Ze heeft er vast en zeker van geleerd en zal in haar volgende relatie niet dezelfde fouten maken..
pi_175710830
quote:
0s.gif Op donderdag 14 december 2017 00:17 schreef AnoniemH het volgende:

[..]

Nee dat is het spreekwoord toch. Afijn je snapt het.
Nee, ik snap er steeds minder van. Als je echt kwaad op haar bent om hoe ze je nu behandeld, dan zou ik gewoon wachten tot ze zelf weer contact opneemt.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')