abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 13 december 2017 @ 13:54:06 #301
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_175693392
quote:
10s.gif Op woensdag 13 december 2017 13:50 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:

[..]

Haalt 'ie nou twee legale dopingmiddelen door elkaar of heb je bij regen inderdaad minder last van astma?
Astmapatiënten lopen risico op klachten bij bepaalde weersomstandigheden. Smog is voor astmapatiënten zeer bedreigend, omdat de lucht vol met stoffen en dus prikkels zit. Je kunt je op teletekst pagina 711 voorbereiden op de aanwezigheid van smog. Plan naar aanleiding van de berichten je activiteiten. In de zomer kun je bij aanwezigheid van smog je activiteiten het best voor 12.00 uur inplannen. Ga bij voorkeur niet naar buiten.

Drink voldoende, vooral bij warm weer. Denk hierbij aan minimaal twee liter vocht per dag. Let op de kleur van de urine. Als het donker van kleur is, drink je te weinig. Drink op warme dagen liever geen koffie, thee of alcohol. Kies liever voor bouillon en tomatensap. Vruchtensap mag ook. Te weinig vochtinname kan de luchtwegenslijmvliezen uitdrogen. Hierdoor wordt het slijmvlies taaier en dit veroorzaakt opnieuw klachten.

Bij warm weer of hitte moet je inspanning zoveel mogelijk vermijden, zeker op het warmste deel van de dag, tussen 11.00 en 15.00 uur. Neem altijd een fles water mee en zorg voor bescherming tegen de zon in de vorm van een goede zonnebril, zonnehoed of zonneklep en draag lichte, luchtig en katoenen kleding. Zoek regelmatig de koelte op in huis.
http://astma.10-tips.nl/
Kan me dus voorstellen dat je er bij regenachtig weer minder last van hebt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')