abonnement Unibet Coolblue
  CHI shopkeeper dinsdag 28 november 2017 @ 16:01:14 #1
447948 Gearbest
https://cutt.us/kLPnA
pi_175363448


Huawei is inmiddels in Europa (en de rest van de wereld) uitgegroeid tot een groot en bekend merk en heeft een aardig groot marktaandeel gewonnen! Huawei is ook ooit gewoon begonnen als een Chinese Smartphone-maker! Huawei heeft veel verschillende smartphones, in alle prijsklassen … Maar de Huawei Smartphones kun je toch nog steeds het voordeligste gewoon uit China halen. Daarom heeft Gearbest een aantal hele leuke coupons voor diverse Huawei Smartphones!

Huawei Nova 2

De Huawei Nova 2 is gewoon een heel gaaf toestel en ook nog eens één van de nieuwste Huawei modellen! De Nova 2 is een 5.0″ Full HD Smartphone, dus lekker handzaam. Daarentegen heeft dit toestel wel alles aan boord om het een snel toestel te maken! De Huawei Nova 2 heeft 6GB aan geheugen en 64GB aan opslag mee gekregen. De Nova 2 draait op de snelle Kirin 659 Octa-Core processor @2.35GHz! Deze Smartphone is ook nog eens voorzien van een Dual-Back-Camera voor de mooiste foto’s! Deze aanbieding is voor de zwarte versie, maar hij is er ook in hele gave andere kleuren! Van ¤270 voor ¤247.
Coupon: NLBFriday05

Huawei P9 Lite

De Huawei P9 Lite is een Smartphone die al heel vele in Nederland is verkocht via de reguliere belwinkels. Maar deze Smartphone is nog voordeliger te krijgen in China. De Huawei P9 Lite is een 5.2″ Full HD Smartphone; ook een mooi formaat dus! De P9 Lite draait op een 8-Core processor @2.0GHz, dus is meer dan snel genoeg voor al jouw dagelijkse dingen. Deze Smartphone is voorzien van 3GB geheugen en 16GB opslag. Deze opslag is trouwens makkelijk te vergroten door het plaatsen van een MicroSD geheugenkaart. Nu van ¤151 voor ¤136.
Coupon: NLBFriday02

Huawei P10

De Huawei P10 is, hoe logisch, de opvolger van de Huawei P9. Dit is hiermee een hele snelle en mooie Smartphone geworden met hele leuke specificaties! De Huawei P10 is een 5.1″ Smartphone met een Full HD display. De Huawei P10 is voorzien van de snelle Kirin 960 8-Core processor, waardoor deze vrijwel alles aankan. Verder is er 4GB geheugen aanwezig en 64GB aan opslag. Meer dan voldoende voor jouw verzameling foto’s, muziek en eventueel zelfs films of series. Ook de P10 kun je qua opslag nog uitbreiden met een MicroSD geheugenkaart! Nu is deze Smartphone in de aanbieding van ¤384 voor ¤364.
Coupon: NLBFriday06

Huawei Honor 8 Lite

De Huawei Honor 8 Lite is een hele aardige Smartphone geworden, met hele leuke specificaties, maar een nog leukere prijs! Deze telefoon is ook ideaal voor het dagelijks gebruik en is voorzien van een 5.2″ IPS Full HD display en draait op de snelle Kirin 655 8-Core processor @2.1GHz. Ook deze Smartphone is weer voorzien van voldoende geheugen en opslag! Er is 4GB aan geheugen aanwezig en 32GB aan opslag. Deze opslag kun je nog eens vergroten met 128GB extra door het plaatsen van een MicroSD geheugenkaart. Deze Smartphone is voorzien van een 12MP camera en heeft aan de achterkant een fingerprint-scanner. Deze Smartphone kost nu geen ¤174, maar slechts ¤144!!
Coupon: NLBFriday03

Huawei Honor 9

Deze Smartphone valt op! De Huawei Honor 9 heeft een hele gave behuizing mee gekregen en valt daardoor lekker op! Deze aanbieding geldt voor de zwarte versie, maar er zijn een aantal hele fancy en trendy kleuren beschikbaar voor deze Smartphone! De Huawei Honor 9 is niet alleen mooi, maar ook nog eens heel snel! De Honor 9 is voorzien van een Kirin 960 Octa-Core processor die draait op 2.4GHz. Aan geheugen is er 4GB beschikbaar en qua opslag 64GB! Deze versie is alleen niet uit te breiden qua opslag, maar 64GB moet voor de meesten van ons meer dan voldoende zijn. De Huawei Honor 9 is ook voorzien van een Dual-Back-Camera (20MP + 12MP) en heeft een fingerprint-scanner. Tijdens de Flash Sale van Gearbest kost de Huawei Honor 9 nu tijdelijk maar ¤316!

Huawei Y6 Pro

De Huawei Y6 Pro is een goedkopere Smartphone, maar voor velen van ons perfect voor het dagelijks gebruik. De Huawei Y6 Pro is een 5.0″ Smartphone met 2GB aan geheugen en 16GB aan opslag. Mooi aan deze Smartphone is er dat een grote accu in zit van 4000mAh, waardoor deze Smartphone lekker lang door kan gaan op een enkele acculading. De Y6 Pro draait op een 4-Core processor @1.3GHz. Verder zijn alle standaard zaken zoals Bluetooth, GPS en WIFI aanwezig op deze telefoon. In principe is dit een ideale Smartphone voor de kinderen die hun eerste smartphone krijgen of voor de mensen die niet heel veel doen met de Smartphone, behalve WhatsApp, Facebook, internetten en de mail lezen (en natuurlijk er mee bellen). Nu van ¤94 voor maar ¤76.
Coupon: NLBFriday01
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')