Ik snap dat wel. Zou zeggen probeer je niets aan te trekken van iemand die gewoon zoiets roept. Mensen roepen zo veel, vooral hier op fok.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:17 schreef Disana het volgende:
[..]
Het kwam niet in je op dat ik me serieus naar voel als iemand beweert dat ik stink?
Je hebt gelijk, ik moet het me niet zo aantrekken. Dank voor je woorden.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:23 schreef Prisha het volgende:
[..]
Ik snap dat wel. Zou zeggen probeer je niets aan te trekken van iemand die gewoon zoiets roept. Mensen roepen zo veel, vooral hier op fok.
Het is alleen lastiger van je af te laten glijden als je er nog eens dm's overheen krijgt.
Ja want als ervaringsdeskundige in wisselende reukvermogens neem ik dat soort dingen niet zomaar aan van mensen. Maar jij zegt dat je een uitstekend reukvermogen hebt, dus dan ga ik er nu maar vanuit dat je gelijk hebt.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:21 schreef Disana het volgende:
[..]
Het is natuurlijk veel belangrijker dat jij je iets afvraagt dan dat ik als ervaringsdeskundige zeg dat het niet klopt.
Zand erover.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:25 schreef TillyB het volgende:
[..]
Ja want als ervaringsdeskundige in wisselende reukvermogens neem ik dat soort dingen niet zomaar aan van mensen. Maar jij zegt dat je een uitstekend reukvermogen hebt, dus dan ga ik er nu maar vanuit dat je gelijk hebt.
Het is een hele nare vervelende paardenlullenactie in die COS, maar ik snap niet hoe je je dan beledigd voelt als ik me gewoon wat technisch biologische dingen afvraag. Ik zeg toch niet dat je meurt. Misschien stink ik zelf wel. Weet ik veel.
Dat is kaas uit de VS wat Prisha meeneemt in haar koffer naar Nederland. En ik heb daar een mening over.quote:
Ik zal het nooit meer doen na die artikel gelezen te hebben die je me liet lezenquote:Op woensdag 29 november 2017 20:30 schreef TillyB het volgende:
[..]
Dat is kaas uit de VS wat Prisha meeneemt in haar koffer naar Nederland. En ik heb daar een mening over.
Oh, ik nam vroeger vaak echte Cheddar cheese uit Engeland mee. Trouwens nog wel meer, zoals malt vinegar dat ze daar op de patat doen. Is toch lekker nagenieten?quote:Op woensdag 29 november 2017 20:30 schreef TillyB het volgende:
[..]
Dat is kaas uit de VS wat Prisha meeneemt in haar koffer naar Nederland. En ik heb daar een mening over.
Ohhh echte cheddarquote:Op woensdag 29 november 2017 20:31 schreef Disana het volgende:
[..]
Oh, ik nam vroeger vaak echte Cheddar cheese uit Engeland mee. Trouwens nog wel meer, zoals malt vinegar dat ze daar op de patat doen. Is toch lekker nagenieten?
Ah goed om te zien dat mijn zeikerigheid verspreid wordtquote:Op woensdag 29 november 2017 20:31 schreef Prisha het volgende:
[..]
Ik zal het nooit meer doen na die artikel gelezen te hebben die je me liet lezen
Ja, maar het gaat mij om het idee dat die kaas urenlang zit te zweten in zo'n koffer. Maar Engeland valt nog wel mee qua reisuren.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:31 schreef Disana het volgende:
[..]
Oh, ik nam vroeger vaak echte Cheddar cheese uit Engeland mee. Trouwens nog wel meer, zoals malt vinegar dat ze daar op de patat doen. Is toch lekker nagenieten?
Dat is zooi, dat lijkt er niet eens op. Cheddar is brokkelig.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:33 schreef Prisha het volgende:
[..]
Ohhh echte cheddar
Niet dat oranje plastic zooi dat ze hier in de winkels verkopen
Jij rookt toch? Ik dacht dat dat reuk en smaak stukken minder maakt. Of valt dat mee?quote:Op woensdag 29 november 2017 20:33 schreef TillyB het volgende:
[..]
Ah goed om te zien dat mijn zeikerigheid verspreid wordt
Nah liever niet eigenlijk, was ik maar wat makkelijker, en ben ook helemaal niet blij met dat extreme reukvermogen, je hebt er over het algemeen meer last van dan profijt. Maar ja, er zijn ergere dingen.
Da's toch alleen maar lekker, stinkende kaas van overzee? Of kan het kwaad.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:34 schreef TillyB het volgende:
[..]
Ja, maar het gaat mij om het idee dat die kaas urenlang zit te zweten in zo'n koffer. Maar Engeland valt nog wel mee qua reisuren.
Ja ik heb een stuk bij de kaas winkel gehaald. Super brokkelig. En lekker. En prijzig helaasquote:Op woensdag 29 november 2017 20:35 schreef Disana het volgende:
[..]
Dat is zooi, dat lijkt er niet eens op. Cheddar is brokkelig.
Geen idee, ik zou denken dat zand vrij geurneutraal is en geurtjes opneemt.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:35 schreef Lyza666 het volgende:
[..]
Daar gaat een mens meestal ook niet lekkerder van ruiken.
Hier is het inderdaad prijzig. Dat is jammer want wat je zegt, het is lekker.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:37 schreef Prisha het volgende:
[..]
Ja ik heb een stuk bij de kaas winkel gehaald. Super brokkelig. En lekker. En prijzig helaas
Niet meer, de laatste 4 jaar 99% van de tijd niet gerookt iig.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:35 schreef Prisha het volgende:
[..]
Jij rookt toch? Ik dacht dat dat reuk en smaak stukken minder maakt. Of valt dat mee?
Geen idee maar ik ben een zeikerd met dat soort dingen. Als de kaas langer dan een half uur buiten de koelkast vertoeft vind ik het al niks.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:36 schreef Disana het volgende:
[..]
Da's toch alleen maar lekker, stinkende kaas van overzee? Of kan het kwaad.
Dat is wel een beetje overtrokken. Ademende kaas vind ik zelf best lekker.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:42 schreef TillyB het volgende:
[..]
Geen idee maar ik ben een zeikerd met dat soort dingen. Als de kaas langer dan een half uur buiten de koelkast vertoeft vind ik het al niks.
Bizar is dat.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:40 schreef TillyB het volgende:
[..]
Niet meer, de laatste 4 jaar 99% van de tijd niet gerookt iig.
Geen idee hoe ik er aan kom, ben er niet mee geboren iig, het is echt iets van de laatste 10 jaar ofzo. Ik had een collega met ook een heel sterk reukvermogen en die was net als ik ook verslaafd aan neusspray, we dachten dat het misschien daarmee te maken had. Maar je zou toch denken dat dat je neus/reuk alleen maar schade aanbrengt. Maar misschien gaat alles in je neus dan kapot waardoor je reuk meer naar voren komt? Geen idee.
Keiharde kaas uit de koelkastquote:Op woensdag 29 november 2017 20:42 schreef TillyB het volgende:
[..]
Geen idee maar ik ben een zeikerd met dat soort dingen. Als de kaas langer dan een half uur buiten de koelkast vertoeft vind ik het al niks.
Mijn moeder bewaarde vroeger de kaas altijd in een pan, gewoon in de pannenkast. Veel lekkerder.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:43 schreef Disana het volgende:
[..]
Dat is wel een beetje overtrokken. Ademende kaas vind ik zelf best lekker.
Nu je het zegt, mijn moeder bewaarde kaas (van de boer) in de gangkast in een gesloten schaal.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:49 schreef mootie het volgende:
[..]
Mijn moeder bewaarde vroeger de kaas altijd in een pan, gewoon in de pannenkast. Veel lekkerder.
Wij hadden een soort broodlade in de keuken, daar lag de kaas ook in.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:49 schreef mootie het volgende:
[..]
Mijn moeder bewaarde vroeger de kaas altijd in een pan, gewoon in de pannenkast. Veel lekkerder.
Dank.quote:Op woensdag 29 november 2017 20:59 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Wij hadden een soort broodlade in de keuken, daar lag de kaas ook in.
En ik ken en kende verschillende nierpatiënten, heb een flink ontwikkeld reukorgaan, maar heb nooit gemerkt dat zij anders ruiken.
Ik bewaar het wel in de koelkast maar minimaal een half uur voordat ik het gebruik leg ik het er buiten.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:05 schreef Disana het volgende:
[..]
Dank.
En kaas uit de koelkast. Heeft weinig smaak en geur. Kaas moet ruiken.
Maar dan proef je toch veel minder ?quote:Op woensdag 29 november 2017 20:42 schreef TillyB het volgende:
[..]
Geen idee maar ik ben een zeikerd met dat soort dingen. Als de kaas langer dan een half uur buiten de koelkast vertoeft vind ik het al niks.
Ja, daar streef ik ook naar maar soms vergeet ik het.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:09 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Ik bewaar het wel in de koelkast maar minimaal een half uur voordat ik het gebruik leg ik het er buiten.
Ja, dat is dan een gevalletje jammer. Meestal denk ik er wel aan omdat ik toch ook de boter rond die tijd uit de koelkast moet halen.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:10 schreef Disana het volgende:
[..]
Ja, daar streef ik ook naar maar soms vergeet ik het.
Ja natuurlijk, als het zo voor het grijpen ligt is dat wel heel aantrekkelijk Wat ook zo lekker is: Franse kaas op kamertemperatuur.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:14 schreef Prisha het volgende:
Geraspte kaas heb ik altijd in de koelkast. Cheddar en kofferkaas ook.
Blok jong belegen ligt in een bakkie op t aanrecht. Die gaat er wel snel doorheen
Ik bewaar mijn plantaardige halvarine altijd buiten de koelkast. Which reminds me: ik moet een nieuw broodrooster kopen, Het is zo lekker als de boter op de geroosterde boterham smelt,quote:Op woensdag 29 november 2017 21:14 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Ja, dat is dan een gevalletje jammer. Meestal denk ik er wel aan omdat ik toch ook de boter rond die tijd uit de koelkast moet halen.
Ik heb geen boter. Ook geen brood.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:17 schreef Disana het volgende:
[..]
Ik bewaar mijn plantaardige halvarine altijd buiten de koelkast. Which reminds me: ik moet een nieuw broodrooster kopen, Het is zo lekker als de boter op de geroosterde boterham smelt,
Maar goed brood is zo lekker. Is er een reden dat je het niet eet?quote:Op woensdag 29 november 2017 21:20 schreef Prisha het volgende:
[..]
Ik heb geen boter. Ook geen brood.
Enkel als ik logees heb dan heb ik van die afbakbroodjes en dan wel boter en zo.
Niet echt een reden. Het doet me niet zoveel.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:23 schreef Disana het volgende:
[..]
Maar goed brood is zo lekker. Is er een reden dat het niet eet?
Hoe eet je al die kazen dan?quote:Op woensdag 29 november 2017 21:24 schreef Prisha het volgende:
[..]
Niet echt een reden. Het doet me niet zoveel.
Cheddar en pepperjack gaan in allerlei recepten.quote:
Heb jij nog meegemaakt dat er op de plek van Humsie's een warme bakker zat? Daar kwam ik altijd. Vers brood is heerlijk.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:27 schreef Scrutinizer het volgende:
Vers brood
Ik woonde dan ook lang in de straat bij de beste broodbakker van Nederland (die zit nu om de hoek)
Aha. Ik ben geen kok, ik eet het op brood of uit het vuistje.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:27 schreef Prisha het volgende:
[..]
Cheddar en pepperjack gaan in allerlei recepten.
Die jong belegen doe ik stukjes of plakken met komkommer of augurk.
Weet ik niet zeker. Ik weet nog wel dat Humsie er kwam en er dus iets voor heeft gezeten. Of dat een bakker was, weet ik niet meer.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:28 schreef Disana het volgende:
[..]
Heb jij nog meegemaakt dat er op de plek van Humsie's een warme bakker zat? Daar kwam ik altijd. Vers brood is heerlijk.
Ik ook geen kok. Mijn recepten heb ik grotendeels van jou en Tilly gekregen vorig jaarquote:Op woensdag 29 november 2017 21:29 schreef Disana het volgende:
[..]
Aha. Ik ben geen kok, ik eet het op brood of uit het vuistje.
Het was de een na laatste warme bakker in de buurt. Nu zijn ze allemaal weg.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:29 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Weet ik niet zeker. Ik weet nog wel dat Humsie er kwam en er dus iets voor heeft gezeten. Of dat een bakker was, weet ik niet meer.
Oh ja, Lekker en Simpel. Die hebben inmiddels een boek geschreven, ik zie ze niet vaak meer.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:30 schreef Prisha het volgende:
[..]
Ik ook geen kok. Mijn recepten heb ik grotendeels van jou en Tilly gekregen vorig jaar
Meeste mensen kopen het bij de supermarkt, denk ik. Bij de bakker hier staan ze in de rij en komen ze vanuit de hele stad.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:30 schreef Disana het volgende:
[..]
Het was de een na laatste warme bakker in de buurt. Nu zijn ze allemaal weg.
Dan moet het wel een fantastische bakker zijn. Mazzelaar die je bentquote:Op woensdag 29 november 2017 21:32 schreef Scrutinizer het volgende:
[..]
Meeste mensen kopen het bij de supermarkt, denk ik. Bij de bakker hier staan ze in de rij en komen ze vanuit de hele stad.
Geen conserveringsmiddelen en alleen volkoren.quote:Op woensdag 29 november 2017 21:33 schreef Disana het volgende:
[..]
Dan moet het wel een fantastische bakker zijn. Mazzelaar die je bent
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |