abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 9 november 2017 @ 23:43:07 #51
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_174972415
quote:
0s.gif Op donderdag 9 november 2017 23:38 schreef xamnee het volgende:

[..]

Bedankt voor je reactie!
Dankjewel voor de tips, ik heb er veel aan. Ik vind het doodeng om het aan m'n ouders/huisarts te vertellen, maar zie (door alle reacties) nu wel in dat het nodig is.
Ik heb er niet echt een reden voor, ik wil geen model worden en heb ook niet een voorbeeld. Het geeft me denk ik gewoon een kick, ik word blij als ik ben afgevallen.

groetjes
xamnee
Het is iets waar je controle over hebt, dat zal de kick geven. Het geeft controle waar je op andere vlakken mogelijk gebrek aan controle ervaart en daardoor veel stress hebt. Maar je snapt gelukkig dat het gevaarlijk is, want het is niet goed voor je (lichamelijke en geestelijke) gezondheid.
The love you take is equal to the love you make.
  maandag 13 november 2017 @ 20:20:20 #52
343196 RingBewoner
In het echt ben ik grappiger
pi_175051462
Heb je al een update TS?
UI Made bij VanilleKwark.
pi_175053314
quote:
1s.gif Op donderdag 9 november 2017 21:31 schreef xamnee het volgende:
Hoi allemaal!

Ik wil graag mijn verhaal hier delen.
Ik ben 15 jaar & heb wat problemen met eten, al een tijdje. Ik heb wel mn mentor in vertrouwen genomen en er met hem over gepraat. Van hem moet ik het aan mijn ouders vertellen, en als ik dat niet doe, gaan we samen mijn moeder bellen. Ook wil hij dat ik naar de huisarts ga.. Nou wil ik dat wel maar ik weet niet of het wel erg genoeg is zegmaar. Misschien dat jullie me kunnen helpen

Het zit ongeveer zo: Ik vind mezelf niet heel dik, maar zou wel graag afvallen. Eigenlijk ben ik er wel een beetje door geobsedeerd.. Ik weeg me elke dag & voel me kut als ik ben aangekomen. Ik probeer zo min mogelijk te eten, daarom eet ik vaak alleen avondeten omdat ik daar niet onderuit kan komen. Als ik vind dat ik op een dag teveel heb gegeten, doe ik mezelf pijn.
Soms hou ik het niet meer vol om zo min mogelijk te eten. Dan eet ik ineens wel. Maar daarna krijg ik ontzettend spijt, kots ik het uit en gebruik ik laxeertabletten.

Ongelooflijk slecht, dat weet ik ! Dat er een probleem is, snap ik ook heus wel. Maar is het een probleem of een stoornis? Zou ik de diagnose NAO (Niet Anders Omschreven) krijgen, of zal de huisarts zeggen dat het niet zo erg is? Wat verwachten jullie ?

Heel erg bedankt als je dit hebt gelezen !

Groetjes,
xamnee
Lees je in over fitness, ga daarmee aan de slag.
Gewicht zegt niets over je. Kijk naar je lichaamssamenstelling. Een combinatie van spiermassa vocht en vet. Je wilt je vetpercentage verlagen, dat gaat niet lukken zo.

Leer over eiwitten, koolhydraten en vetten, maak een voedingsschema en je kunt overwegen om intermittent fasting te doen. Maar je bent 15 dus zou ik mee wachten tot je 18 bent.

Check die fitgirls maar eens op insta. Denk je dat die meiden elke maaltijd eruit kotsen? Hell no. Strak voedingsschema. Ook geen honger dieet van 3 blaadjes sla en een glas water. Dat hou je niet vol met 4-5 dagen sportschool.

Train hard, eet gezond en je lichaam doet de rest.
pi_175054255
Je hebt al heel veel goede tips gekregen. Knap dat je met je mentor bent gaan praten! En je mag je eigen problemen gewoon serieus nemen. :*
  maandag 13 november 2017 @ 21:48:55 #55
191665 Samzz
Patagonische supergirl
pi_175054362
Het vragen om diagnoses is op FOK! niet toegestaan. Je hebt gelukkig een hoop nuttige reacties gehad en hopelijk lukt het je met behulp van een professional weer gezond te worden.

Hier een slotje.
“What do I wear in bed? Why, Chanel No. 5, of course”
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')