abonnement Unibet Coolblue
  zaterdag 4 november 2017 @ 12:09:10 #51
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_174861352
quote:
2s.gif Op zaterdag 4 november 2017 12:03 schreef machtpen het volgende:

Het was altijd verbonden met een museum en toen mocht het allemaal niet te commercieel qua prijzen zijn.
En toen heb jij er gegeten voor nog geen 20 euro? Nogmaals: wanneer was dat dan?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_174861629
Jaren 80 , toen het POM er nog boven zat.
pi_174861950
Librijes zusje?
  zaterdag 4 november 2017 @ 13:16:30 #54
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_174862477
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 12:40 schreef -Strawberry- het volgende:
Librijes zusje?
Ook heel goed en alweer 2 Michelinsterren. ^O^
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  Moderator zaterdag 4 november 2017 @ 13:18:41 #55
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_174862506
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 13:16 schreef golfer het volgende:

[..]

Ook heel goed en alweer 2 Michelinsterren. ^O^
Maar niet echt in de buurt van Zwolle... Je rijdt niet vanuit die buurt even naar Amsterdam.
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_174862543
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 13:18 schreef derLudolf het volgende:

[..]

Maar niet echt in de buurt van Zwolle... Je rijdt niet vanuit die buurt even naar Amsterdam.
Als TS Parkheuvel of the Jane ook overweegt lijkt me dat niet echt een bezwaar.
  Moderator zaterdag 4 november 2017 @ 13:21:57 #57
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_174862570
quote:
7s.gif Op zaterdag 4 november 2017 13:20 schreef k_man het volgende:

[..]

Als TS Parkheuvel of the Jane ook overweegt lijkt me dat niet echt een bezwaar.
Klopt. Dacht dat rondom Zwolle werd gezocht
Kranplätze müssen verdichtet sein
  zaterdag 4 november 2017 @ 13:44:17 #58
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_174862921
Bij de Librije kan je ook ontbijten, misschien dat je daar minder lang voor hoeft te wachten?
KuikenGuppy
  zaterdag 4 november 2017 @ 13:45:33 #59
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_174862939
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 09:54 schreef slaveloos het volgende:
zit aan parkheuvel te denken nu...
Aanrader :Y.
KuikenGuppy
  zaterdag 4 november 2017 @ 14:20:20 #60
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_174863419
quote:
14s.gif Op zaterdag 4 november 2017 13:45 schreef Burdie het volgende:

[..]

Aanrader :Y.
Beetje oubollig, kwalitatief wel erg goed eten. The Jane zal toch ook niks vrij hebben op zo’n korte termijn? Ik zou voor kromme watergang of inter scaldes gaan.
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
  zaterdag 4 november 2017 @ 14:20:40 #61
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_174863422
Of misschien FG
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_174863574
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 november 2017 14:20 schreef XL het volgende:

[..]

Beetje oubollig, kwalitatief wel erg goed eten. The Jane zal toch ook niks vrij hebben op zo’n korte termijn? Ik zou voor kromme watergang of inter scaldes gaan.
Jawel, bij the Jane geven ze namelijk drie maanden van tevoren de tafels pas vrij. Dus je moet bepalen wanneer je wilt gaan en dan stipt drie maanden van tevoren klaar zitten om je reservering te doen.
  zaterdag 4 november 2017 @ 15:01:06 #63
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_174863960
quote:
7s.gif Op zaterdag 4 november 2017 14:32 schreef k_man het volgende:

[..]

Jawel, bij the Jane geven ze namelijk drie maanden van tevoren de tafels pas vrij. Dus je moet bepalen wanneer je wilt gaan en dan stipt drie maanden van tevoren klaar zitten om je reservering te doen.
Ah, zo doet Sergio het bij Air Republic ook. Ik ben overigens van mening dat als TS de librije en parkheuvel met elkaar vergelijkt. Of je dan niet gewoon op sterren en reviews kijkt ipv belevenis. Ze zijn nogal verschillend. Als je geen ervaring hebt met zulke restaurants is beginnen met een air republic of een speciale 1-ster al een hele belevenis.
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
  zaterdag 4 november 2017 @ 15:15:32 #64
142210 slaveloos
laveloos tot de deurmat
pi_174864167
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 november 2017 15:01 schreef XL het volgende:

[..]

Ah, zo doet Sergio het bij Air Republic ook. Ik ben overigens van mening dat als TS de librije en parkheuvel met elkaar vergelijkt. Of je dan niet gewoon op sterren en reviews kijkt ipv belevenis. Ze zijn nogal verschillend. Als je geen ervaring hebt met zulke restaurants is beginnen met een air republic of een speciale 1-ster al een hele belevenis.
librije is van horen zeggen, en heeft meer gangen menu's. Parkheuvel heeft menu's met veel amuses, daar houden wij erg van. meer dan van een 4 gangen diner. We hebben niet lang geleden bij de echoput in Apeldoorn iets dergelijks gegeten, en dat vonden we leuk. Rotterdam vind ik een leuke bijkomstigheid, wat is er verder mis met Parkheuvel?
Morality is doing right no matter what you are told, relgion is doing what you are told no matter what is right
all I wanted was a pepsi, just one pepsi and shit was given to me
  zaterdag 4 november 2017 @ 15:21:58 #65
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_174864258
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 15:15 schreef slaveloos het volgende:

[..]

librije is van horen zeggen, en heeft meer gangen menu's. Parkheuvel heeft menu's met veel amuses, daar houden wij erg van. meer dan van een 4 gangen diner. We hebben niet lang geleden bij de echoput in Apeldoorn iets dergelijks gegeten, en dat vonden we leuk. Rotterdam vind ik een leuke bijkomstigheid, wat is er verder mis met Parkheuvel?
Er is niks mis mee. Beetje oubollig naar mijn mening. Zowel de eetzaal die wat mij betreft ook de kantine van een bejaardenhuis had kunnen zijn. Ook de gerechten klassiek, maar perfect op smaak natuurlijk. In Rotterdam is FG verrassender en moderner. Beter vergelijkbaar met Librije
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
  zaterdag 4 november 2017 @ 15:38:32 #66
142210 slaveloos
laveloos tot de deurmat
pi_174864449
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 november 2017 15:21 schreef XL het volgende:

[..]

Er is niks mis mee. Beetje oubollig naar mijn mening. Zowel de eetzaal die wat mij betreft ook de kantine van een bejaardenhuis had kunnen zijn. Ook de gerechten klassiek, maar perfect op smaak natuurlijk. In Rotterdam is FG verrassender en moderner. Beter vergelijkbaar met Librije
heeft FG ook veel verschillende hapjes?
Morality is doing right no matter what you are told, relgion is doing what you are told no matter what is right
all I wanted was a pepsi, just one pepsi and shit was given to me
  zaterdag 4 november 2017 @ 15:41:31 #67
142210 slaveloos
laveloos tot de deurmat
pi_174864492
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 november 2017 15:21 schreef XL het volgende:

[..]

Er is niks mis mee. Beetje oubollig naar mijn mening. Zowel de eetzaal die wat mij betreft ook de kantine van een bejaardenhuis had kunnen zijn. Ook de gerechten klassiek, maar perfect op smaak natuurlijk. In Rotterdam is FG verrassender en moderner. Beter vergelijkbaar met Librije
kijk natuurlijk zelf welmeven sorry
Morality is doing right no matter what you are told, relgion is doing what you are told no matter what is right
all I wanted was a pepsi, just one pepsi and shit was given to me
  zaterdag 4 november 2017 @ 16:33:38 #68
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_174865075
De Saffraan in Amersfoort is ook een aanrader, heeft geen ster meer maar is daardoor voor mijn gevoel een tikje informeler.
KuikenGuppy
  zaterdag 4 november 2017 @ 19:37:33 #69
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_174868502
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 15:38 schreef slaveloos het volgende:

[..]

heeft FG ook veel verschillende hapjes?
Een goede bord vol ga je bij dit soort restaurants niet krijgen ;-)
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_174868725
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 november 2017 15:01 schreef XL het volgende:

[..]

Ah, zo doet Sergio het bij Air Republic ook. Ik ben overigens van mening dat als TS de librije en parkheuvel met elkaar vergelijkt. Of je dan niet gewoon op sterren en reviews kijkt ipv belevenis. Ze zijn nogal verschillend. Als je geen ervaring hebt met zulke restaurants is beginnen met een air republic of een speciale 1-ster al een hele belevenis.
Air Republic heeft nog geen ster. Dus je kunt nu je slag slaan. Is natuurlijk nog lang niet van het niveau van de Librije, maar dat kun je dan voor hetzelfde geld ook 5x eten.

Is vlak bij pure c.

Overigens staat Sergio Hermans er niet in de keuken, maar heeft wel aan de kaart gewerkt. Dat scheelt toch wel denk ik.

Als je geen ervaring hebt met haute cuisine... Dan zou ik 3x een ander 1 ster restaurant kiezen. Altijd prima en lekker. En soms met echte fantastische gerechten.

Ik zou het opbouwen. Er zijn veel goede 1-ster restaurants waar je een heel fijne avond uit kunt hebben een fantastisch kunt eten. De stap naar 2 of 3 ster is relatief maar klein. Bij 1 ster is alles uitstekend en zijn 2 of 3 gangen echt geweldig. Het verschil is dat bij 2 ster nog meer gerechten helemaal geweldig zijn en bij 3 ster moet dat eigenlijk voor alles gelden inclusief alles er omheen.

Zo had oud sluis speciaal servies laten ontwerpen voor een gerecht. Bij een 1 ster restaurant gaat men hoogstens een nieuw bord kopen als men niet al iets heeft staan dat past. Dat zijn een beetje de verschillen.

[ Bericht 22% gewijzigd door Spanky78 op 04-11-2017 19:55:35 ]
Whatever...
  zaterdag 4 november 2017 @ 20:04:54 #71
74065 Burdie
Cogito ergo Fok!
pi_174869281
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 november 2017 14:20 schreef XL het volgende:

[..]

Beetje oubollig, kwalitatief wel erg goed eten.
Je gaat toch voor het eten? Ik vond het niet oubollig, wel klassiek. De gerechten waren verrassend, maar het is ook alweer een flinke tijd geleden dat ik er gegeten heb.
KuikenGuppy
  zaterdag 4 november 2017 @ 20:33:29 #72
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_174869933
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 19:46 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Air Republic heeft nog geen ster. Dus je kunt nu je slag slaan. Is natuurlijk nog lang niet van het niveau van de Librije, maar dat kun je dan voor hetzelfde geld ook 5x eten.

Is vlak bij pure c.

Overigens staat Sergio Hermans er niet in de keuken, maar heeft wel aan de kaart gewerkt. Dat scheelt toch wel denk ik.

Als je geen ervaring hebt met haute cuisine... Dan zou ik 3x een ander 1 ster restaurant kiezen. Altijd prima en lekker. En soms met echte fantastische gerechten.

Ik zou het opbouwen. Er zijn veel goede 1-ster restaurants waar je een heel fijne avond uit kunt hebben een fantastisch kunt eten. De stap naar 2 of 3 ster is relatief maar klein. Bij 1 ster is alles uitstekend en zijn 2 of 3 gangen echt geweldig. Het verschil is dat bij 2 ster nog meer gerechten helemaal geweldig zijn en bij 3 ster moet dat eigenlijk voor alles gelden inclusief alles er omheen.

Zo had oud sluis speciaal servies laten ontwerpen voor een gerecht. Bij een 1 ster restaurant gaat men hoogstens een nieuw bord kopen als men niet al iets heeft staan dat past. Dat zijn een beetje de verschillen.
Toen ik er at stond Sergio in de keuken, hij is er schijnt erg vaak. Omdat ze het duidelijk nog starten. Het bestek en borden zijn allemaal van de serax serie, of hoe die lijn van Sergio?
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
  zaterdag 4 november 2017 @ 20:45:32 #73
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_174870241
quote:
1s.gif Op zaterdag 4 november 2017 20:04 schreef Burdie het volgende:

[..]

Je gaat toch voor het eten? Ik vond het niet oubollig, wel klassiek. De gerechten waren verrassend, maar het is ook alweer een flinke tijd geleden dat ik er gegeten heb.
Ik heb er niks op tegen, verre van. Ik zeg alleen dat de stijl wel anders is dan bij Librije. Geen waardeoordeel. Als het niet goed was ook geen twee sterren. Wil wel zover gaan dat parkheuvel een ouder publiek trekt dan FG.
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
pi_174870810
quote:
99s.gif Op zaterdag 4 november 2017 20:33 schreef XL het volgende:

[..]

Toen ik er at stond Sergio in de keuken, hij is er schijnt erg vaak. Omdat ze het duidelijk nog starten. Het bestek en borden zijn allemaal van de serax serie, of hoe die lijn van Sergio?
Ok, wist niet dat hij er echt staat te koken. Dacht dat hij alleen de kaart had helpen samenstellen.

Die sergio is enorm commercieel bezig laatste tijd. Maar ik bedoel met speciaal aardewerk dus dat hij een gerecht bedenkt, dat dan een kunstenaar komt om speciaal voor dat ene gerecht samen met hem een servies te maken. Uniek dus voor dat ene bordje eten dat ze een paar weken/maanden draaien. Dat is 3*. Een mooi gerecht uitserveren op een goed maar wel standaardbord is 1*.

[ Bericht 3% gewijzigd door Spanky78 op 04-11-2017 21:30:28 ]
Whatever...
  zaterdag 4 november 2017 @ 22:08:39 #75
13546 XL
In de zin van Extra Lars
pi_174872276
quote:
0s.gif Op zaterdag 4 november 2017 21:09 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Ok, wist niet dat hij er echt staat te koken. Dacht dat hij alleen de kaart had helpen samenstellen.

Die sergio is enorm commercieel bezig laatste tijd. Maar ik bedoel met speciaal aardewerk dus dat hij een gerecht bedenkt, dat dan een kunstenaar komt om speciaal voor dat ene gerecht samen met hem een servies te maken. Uniek dus voor dat ene bordje eten dat ze een paar weken/maanden draaien. Dat is 3*. Een mooi gerecht uitserveren op een goed maar wel standaardbord is 1*.
Surface by Serax wat je bij de nul sterren Air Republic krijgt is volgens mij precies wat je bedoeld. Het steakmes is zo cool, kocht het direct voor thuis. Ligt zowel bij the Jane, als Pure C als Air Republic als ik het goed begrepen heb. Sergio is al jaren commercieel bezig, maar heel sterk op vlaanderen gericht.
Die Scheiße bleibt gleich, nur die Fliegen ändern sich| Kurt Cobain sagte mir, Ich soll kommen wie ich bin
en de kikker zei: "Je moet me nog kussen!" en ik stak de kikker terug in mijn binnenzak en zei: "Nee, ik heb veel liever een babbelende kikker!"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')