FOK!forum / Nieuws & Achtergronden / Vermist: Anne Faber (25) uit Utrecht #85 Anne bijna gevonden
StaceySingerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:28
Politie onderzoekt vermissing van Anne Faber

full.jpg

quote:
Onderzoek Anne Faber: specifieke plek Zeewolde onderzocht

Laatste update:
12-10-2017 | 09:41

Zeewolde - Donderdag 12 oktober wordt één specifieke plek nader onderzocht omdat het vermoeden is dat het lichaam van Anne daar verborgen is.

Op basis van onderzoeksinformatie kwam woensdagavond laat een ander gebied in beeld dan daar waar eerder die dag gezocht was. Dit gebied, in de omgeving van het Nulderpad in de gemeente Zeewolde, werd in de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 oktober afgezet. Daar werd één specifieke plek gevonden waar vermoedelijk het lichaam van Anne verborgen is.

Het gebied is afgezet en forensische experts doen nader onderzoek. Dit onderzoek gebeurt zorgvuldig om geen sporen te vernietigen en zal langere tijd in beslag nemen.

Zodra er meer informatie is, zullen we dat melden.

In verband met deze omstandigheden zijn andere zoekacties voor dit moment stil gelegd.

In het dossier van Anne Faber staat alle informatie rond de vermissing en de laatste ontwikkelingen.

Bron: Politie
Actuele informatie Politie: https://www.politie.nl/ge(...)sing-anne-faber.html

SPOILER: laatste apps en foto's Anne & vriend
DLAKLkHW4AYpAEC.png
22135283.jpg
TIJDLIJN

quote:
DONDERDAG 12 OKTOBER
Verdachte Michael P. (27) blijft langer vastzitten voor betrokkenheid bij de verdwijning van Anne Faber. Dat heeft de rechter-commissaris donderdagochtend besloten. P. blijft in ieder geval nog twee weken in voorlopige hechtenis
10:32
De politie heeft een specifiek gebied in Zeewolde afgezet waar ze vermoeden dat het lichaam van Anne Faber is verborgen. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.
Gisteren werd ook al in het gebied gezocht naar Anne Faber (25), die sinds 29 september wordt vermist. De politie zoekt nu in de omgeving van het Nulderpad.
- De recherche heeft een specifieke locatie in beeld waar het lichaam van Anne Faber moet liggen. Dat meldt de politie. De zoekactie concentreert zich op het Nulderpad in het Horsterwold in Flevoland. Het gebied is afgezet. De politie benadrukt dat er nog geen lichaam gevonden is.
- Het onderzoek naar Anne Faber richt zich vandaag opnieuw op natuurgebied De Stille Kern in Zeewolde. Op andere plekken komen voorlopig geen zoekacties meer.
SPOILER
WOENSDAG 11 OKTOBER
- Burgemeester Koos Janssen heeft met zo'n 25 inwoners van Den Dolder gesproken over de verdwijning van Anne Faber. Bij het gesprek was ook de politie en een delegatie van Altrecht aanwezig.
- De zoekactie rond Soest wordt aan het eind van de middag gestaakt omdat het te donker wordt.
- Er waren veel vragen vandaag over een Braziliaans facebookbericht met foto van een blond meisje. Volgens de politie is het niet Anne Faber.
- In de zoektocht naar Anne Faber heeft de politie een zoekgebied afgezet bij Zeewolde. Agenten zoeken in natuurgebied de Stille Kern naar sporen. Er wordt gezocht door ME en speurhonden. De politie waarschuwt mensen die willen helpen zoeken niet naar Zeewolde te komen. Alleen specialisten worden toegelaten in het gebied.
- De politie is nog bezig met het onderzoek op het terrein van de forensische kliniek van Altrecht. Het onderzoek daar heeft tot nu toe geen sporen opgeleverd die mogelijk kunnen leiden naar Anne Faber.
- De politie zoekt vandaag verder naar Anne Faber in het bos van Pijnenburg bij Soest. Daar is nog niet eerder gezocht. De zoektocht vindt nu plaats in het gebied tussen de Wieksloterweg Oostzijde en de Dolderseweg in Soest.
- De politie doet nog geen mededelingen over de auto waarover Michael P. mogelijk de beschikking had. De man die vastzit in verband met de vermissing reed volgens de Telegraaf die dag in de auto van zijn moeder.
DINSDAG 10 OKTOBER
- Om 20.00 uur is een particuliere groep met zoekhonden nog met een zoektocht gestart op het Berkenlaantje in Soest. Voor zover bekend is ook bij die zoektocht niks noemenswaardigs gevonden.
- Hulpdiensten zijn vandaag rond 19.30 uur gestopt met de zoektocht naar Anne Faber vanwege invallende duisternis.
- In Zeewolde (Flevoland) is de aanhouding van plaatsgenoot Michael P. het gesprek van de dag. "Het was een bijzondere jongen. Hij was vrij agressief."
- De politie heeft inmiddels zo'n tweeduizend tips binnengekregen. "Helaas kunnen we niet iedereen persoonlijk bedanken."
- Jurist Lodewijk Rinsma noemt het opvallend dat P. vrij rondliep in de bossen van Den Dolder. Bij tbs'ers zijn de regels rond invrijheidsstelling een stuk strenger.
- De advocaat van Michael P. wil niets zeggen over zijn cliënt. Nog altijd is onduidelijk waar de Altrecht-patiënt precies van wordt verdacht.
- Een bewonersavond dinsdagavond over veiligheid in Den Dolder is vanwege alle ontwikkelingen uitgesteld door de gemeente Zeist. De bijeenkomst ging over het herkennen van verdacht gedrag. Inwoners wilden de bijeenkomst aangrijpen om zorgen te uiten over Altrecht.
- Ondanks dat gisteren een verdachte is aangehouden, blijft de zoektocht naar Anne onverminderd doorgaan. Hulpdiensten gaan het hele Altrecht-gebied uitkammen en een deel van de bossen eromheen
MAANDAG 9 OKTOBER
- Verrassend nieuws: de politie heeft een verdachte aangehouden. Het gaat om een 27-jarige zedendelinquent uit een kliniek in Den Dolder, die was op proefverlof. De politie hoopte dat de verdachte hen naar de verblijfplaats van Anne zou leiden, maar dat is nog niet gebeurd. Anne wordt nog vermist en de zoekacties gaan door.
- De politie heeft inmiddels 1700 tips ontvangen, teveel nog om allemaal persoonlijk te beantwoorden.
- Defensie hielp al achter de schermen bij het zoeken naar Anne, maar komt nu ook met zo'n 65 militairen naar de zoeklocaties.
- Stichting Signi Zoekhonden, die regelmatig helpt bij vermissingen, is verbaasd over de strategie van de Utrechtse politie in de zoektocht naar Anne Faber. De stichting heeft aangeboden te helpen maar de politie is daar niet op ingegaan.
ZONDAG 8 OKTOBER
- De zoektocht wordt aan het eind van de middag afgerond zonder belangrijke vondsten. De vijver wordt weer vrijgegeven. De politie geeft aan de volgende dag verder te zoeken.
- De vrijwilligers kregen om 15.30 uur nieuwe instructies, zegt verslaggever Dennis van Ommeren. Iedereen heeft een lange stok waarmee ze het bos ingaan. De politie gaat door "tot het donker is".
- Het zoekteam richt zich volgens de politie ook op een nieuw gebied ten westen van het Blookerpark in Huis ter Heide: het gebied tussen de Amersfoortseweg, Duinweg en Dennenweg.

- Politie en vrijwilligers zoeken vanaf 10.00 uur in Huis ter Heide verder naar Anne Faber. Ze doorzoeken de bosjes waar eerder de jas van Anne is gevonden.

ZATERDAG 7 OKTOBER
- De zoektocht wordt aan het begin van de avond afgerond: er is niets gevonden dat gelinkt kan worden aan de vermiste Utrechtse.
- Het zoeken gaat door tot het beoogde gebied is doorzocht of het te donker wordt, laat de politie weten.
- Politiewoordvoerder Bernhard Jens laat rond het eind van de middag weten dat er "vooralsnog geen nieuwe ontwikkelingen zijn" in de zoektocht naar Anne.
- Ze zoeken ook in een stuk bos aan de Hobbemalaan. Dat ligt op steenworp afstand van het Blookerpark. Ook in tuinen wordt gezocht.
- De politie en ME zoeken opnieuw bij de vijver naar de vermiste Anne Faber. De politie krijgt hulp van vrienden en familie van Anne en ook mensen van het Rode Kruis zoeken mee.

VRIJDAG 6 OKTOBER
- Rond 16.00 uur heeft de politie in het Blookerpark een rugzak gevonden die mogelijk ook van Anne is. Na de jas en de fiets is dit het derde concrete spoor dat mogelijk naar de vermiste Utrechtse leidt.
- De politie heeft vastgesteld dat de gevonden fiets vrijwel zeker van Anne is. Volgens het NFI is de jas die dinsdagavond in Huis ter Heide werd aangetroffen ook van Anne.
- De ME onderzoekt de omgeving van de vrijwel leeggepompte vijver op sporen. Vrijwillige zoekteams speuren aan de overkant van de Amersfoortseweg. Als blijkt dat zich in de vijver zelf geen bruikbare aanwijzingen bevinden, wordt de zoekactie verplaatst naar de straten en voortuinen in het dorp.[/quote]
[spoiler]DONDERDAG 5 OKTOBER
- De vijver wordt nu 'gedregd'. Mogelijk liggen in het water meer sporen van Anne.
- Bij een vijver in het Blookerpark in Huis ter Heide is aan het begin van de avond een fiets gevonden. Een woordvoerder van de politie bevestigt dat de fiets erg lijkt op de fiets van Anne.
- De nieuwe zoekactie is bij de Soester Duinen, zo'n vijf kilometer van de plek in Huis ter Heide waar dinsdag en woensdag gezocht is. De ME krijgt assistentie van een politiehelikopter, speurhonden en vrienden en familie van Anne.
- De ME is opgeroepen voor een nieuwe zoekactie.
- De familie wil dat het leger gaat zoeken.
- Dag 6 van de vermissingzaak. Hoe nu verder?. De politie hoopt onder meer de telefoon en fiets van Anne nog te vinden. Ook worden camerabeelden van organisaties en bewoners langs de vermoedelijke fietsroute bestudeerd.
WOENSDAG 4 OKTOBER
- De zoektocht in Huis ter Heide is beëindigd. Er zijn spullen aangetroffen en naar het NFI gebracht, maar er zijn geen concrete aanwijzingen dat die spullen van Anne zijn. Uiteraard gaat het politie-onderzoek naar de verdwijning van Anne gewoon door.
- De politie heeft meer details over de fiets van Anne Faber. Deze zwarte opoefiets van het merk Old Dutch heeft een rode sticker op het achterspatbord. Op deze sticker staat de tekst: Van Dam tweewielers, Elst en een telefoonnummer.
- De telefoon van Anne, die ook nog niet is aangetroffen, betreft een zilverkleurige iPhone type 5S, meldt de politie.
- De gevonden kleding gaat naar het NFI voor DNA-onderzoek.
- Zo'n 40 leden van de ME doorzoeken op linie het bos in Huis ter Heide.
- Speurhonden hebben in het bos en langs het fietspad gezocht. Daarbij zouden sporen zijn gevonden die aanleiding waren om ook in Den Dolder te zoeken, meldt het ANP.
- Onder meer een paardenwei is met allerlei apparatuur nauwkeurig in beeld gebracht. Camerabeelden van een aangrenzend Defensieterrein zijn bestudeerd, meldt het ANP.
- Een nieuw team met honden is aan gekomen in Huis ter Heide, aldus verslaggever Rik Dogger.
- Een groep bezorgde burgers zoekt vandaag opnieuw naar de vermiste Anne Faber (25) uit Utrecht. De politie begeleidt de actie in de omgeving van de Amersfoortseweg in Huis ter Heide.
- De familie van Anne doet een beroep op het pubiek om camerabeelden te bewaren en aan de politie te geven.
- De politie geeft een uitgebreid interview aan RTV Utrecht over de vermissing.
- De zoektocht in het bos gaat nog de hele dag duren.
- De politie zoekt met speciale apparatuur in het bos in Huis ter Heide.
- Politie vraagt beelden op van defensieterrein en huizen in Huis ter Heide.
- Het onderzoek in Huis ter Heide is hervat. De politie zegt dat het stuk bos wordt uitgekamd waar de vermoedelijke jas van Anne is gevonden.
- De politie heeft na Opsporing Verzocht zo'n 35 tips binnengekregen. Volgens een woordvoerder van de politie zit er een aantal bij die de moeite waard zijn om verder uit te zoeken.
- De politie heeft het gebied vannacht bewaakt. Het fietspad langs de Amersfoortseweg is afgezet.
- Slachtofferhulp Nederland adviseert achterblijvers die "tussen hoop en vrees" leven. "Iedereen die behoefte heeft aan ondersteuning - of dat nou familieleden of oud-collega's zijn - kan altijd met ons bellen."
DINSDAG 3 OKTOBER
- De jas is zeer vermoedelijk van Anne. Dat heeft de politie bevestigd in Opsporing Verzocht.
- De recherche is bezig met een zoekactie in Huis ter Heide. Er is een jasje gevonden dat mogelijk iets te maken heeft met de vermiste Anne.
- Bij de politie zijn al ruim 300 tips binnengekomen over Anne. Veel gaan over haar zwarte opoefiets.
- Opsporing Verzocht en Bureau Hengeveld kondigen aan in hun uitzendingen aandacht te besteden aan de vermissingzaak.
- Politieagenten bellen aan bij de villa's aan de Hilversumsestraatweg tussen Baarn en Lage Vuursche. Vrijwilligers hervatten hun zoekacties in het bosrijke gebied.
- De politie tast nog in het duister over de reden van de verdwijning. Omdat er nog altijd geen spoor van Anne of haar Batavus-omafiets is gevonden, wordt het scenario van een ongeluk tijdens het noodweer steeds onwaarschijnlijker.
- Medewerkers van Anne maken zich grote zorgen. "We doen de deuren open om met elkaar te praten en te proberen een beetje de draad van het werk op te pakken", schrijft haar werk op Facebook. "Als afleiding en om samen te zijn.
MAANDAG 2 OKTOBER
- De politie zet in de avond een deel van het onderzoeksdossier van Anne online. De recherche hoopt dat dit leidt naar de gouden tip. Woordvoerder Bernhard Jens praat in het tv-programma Pauw over de vermissing.
- Agenten zoeken met zes honden in een gebied aan de oostkant van Soest. Annes telefoon heeft voor het laatst verbinding gemaakt met een telefoonmast in die omgeving.
- In Baarn, Soest, Hilversum, De Bilt en Lage en Hoge Vuursche wordt een beroep gedaan op inwoners en ondernemers die een camera aan hun huis of bedrijf hebben hangen. De politie zoekt beelden die vrijdagavond zijn gemaakt.
- Rond Paleis Soestdijk zoeken politieagenten en vrijwilligers verder naar Anne. De actie is opgezet door tientallen vrienden en familieleden. De politie vindt diverse spullen, maar die kunnen niet in verband worden gebracht met de vermissing van Anne.
ZONDAG 1 OKTOBER
- De politie deelt in de avond extra details over het signalement. Zo heeft Anne een moedervlekje op haar kin en in haar linkeroor twee oorbellen, één goudkleurig knopje en één ringvormige.
- Rond 12.00 uur zijn er twee rechercheurs op de hoek van de Amsterdamsestraatweg en de Hilversumsestraatweg in Baarn. Ze vergelijken de locatie met de achtergrond van de door Anne gemaakte selfie. Een politiehelikopter maakt warmtebeelden.
ZATERDAG 30 SEPTEMBER
- Anne heeft een afspraak in Amsterdam, maar komt niet opdagen.
- De politie zoekt in Baarn naar Anne en sporen van haar, zoals in de omgeving van de plek waar ze een selfie maakte. Deze zoektocht levert niets op.
- Er wordt een rechercheteam samengesteld dat onderzoek gaat doen naar de vermissing van Anne.
- De politie verspreidt een opsporingsbericht. Agenten maken zich vanaf de eerste melding zorgen over de toestand van Anne, omdat ze een vrouw is met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
VRIJDAGAVOND 29 SEPTEMBER
- De familie en vrienden van Anne maken zich ernstig zorgen. Ze nemen rond middernacht contact op met de politie.
- Om 19.50 uur ziet Annes vriend dat een door hem gestuurd bericht niet wordt gelezen. Er is daarna ook geen contact meer met Anne geweest.
- Anne stuurt haar vriend omstreeks 18.50 uur een selfie. De foto maakt ze in Baarn bij de kruising van de Hilversumsestraatweg met de Amsterdamsestraatweg. Het regent op dat moment.
- Rond 18.15 uur stuurt Anne een berichtje naar haar vriend om te zeggen dat ze in Hollandsche Rading is. Volgens de politie breekt er rond die tijd noodweer uit. De weersomstandigheden zijn mogelijk gevaarlijk.
VRIJDAGMIDDAG 29 SEPTEMBER
- Anne vertrekt om ongeveer 17.00 uur uit Utrecht. Ze maakt op haar zwarte opoefiets een fietstocht.

quote:
0s.gif Op donderdag 5 oktober 2017 schreven de Moderators het volgende:

Ontopic graag

-persoonlijke sneren en onderbuik naar elkaar kan achterwege blijven.
-speculeren mag, maar verzin niet je eigen waarheden dmv aandragen halve argumenten.
(Dat wil zeggen: kom niet met :"misschien was ze wel depressief" of "relatieproblemen" want daar is nergens aanleiding voor dus opbokken met die onzin
-opmerkingen als:" kijk maar zelf op google" of "zoek zelf" kunnen ook wegblijven.
-BNW graag naar BNW, zoals Vrijland en Co.
-opmerkingen over AZC of getinte mannen in auto's die elders meisjes pesten kunnen voorlopig ook buiten blijven aub. Is voorlopig niet relevant en nergens bewezen of gerelateerd
-We laten dat gecodeerde twitter bericht voor wat het is, dus hoeven we niet te herposten aub , dank je wel.
-ook opmerkingen over d'r foto's kunnen achterwege blijven. (spiegelingen, weerkaatsingen, vrolijk/boos/bang etc etc
-BELANGRIJK Verdachte is een 27-jarige M.P. uit Zeewolde. Gelieve niet de volledige naam te posten aub
-BELANGRIJKSTE TIP: Negeer onzinposts, zet een TR en ga aub niet quoten. Negeren is de beste manier om een troll te ontmoedigen om zijn onzin voort te zetten

Evenstardonderdag 12 oktober 2017 @ 16:29
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:26 schreef Stoffa het volgende:

[..]

Ze is zo goed als gevonden.
Edit: Te flauw, ik verveel me sorry. Nog 2 minuten werken :O
niepleujedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:29
Ik ben even aan het eten en we zijn alweer een topic verder.
Stoffadonderdag 12 oktober 2017 @ 16:29
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:29 schreef Kyran het volgende:

[..]

Zij is Al Trecht?
Ze is zo goed Al Trecht.
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:29
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:25 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

nee hoor dat denk ik niet
*vroeger* is voor iedereen anders
Je hoort ook kinderen van 20 zeggen..*vroeger*..
Hun vroeger is echt heel anders dan jou en mijn vroeger
En zo ook de vroeger van opa en jou en mijn vroeger

En ik weet 100% zeker dat mijn vroeger anders is dan je jouwe
Ondanks dat we misschien (ongezien) niet zoveel van leeftijd schelen..
Ik ben bijvoorbeeld 46.. en ben geboren in een huis met een kakdoos in de tuin, met de was doen op peteroliumstelletjes... en eten koken op de potkachel.. dat is vrij snel wel veranderd in een gemoderniseerd huis
Maar toch maakt het jou vroeger anders dan die van mij ..
Was er in "jouw vroeger" nog geen Nederlandse les op school?
2682000donderdag 12 oktober 2017 @ 16:30
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:29 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Was er in "jouw vroeger" nog geen Nederlandse les op school?
lololol
edje5555donderdag 12 oktober 2017 @ 16:30
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:29 schreef Voszje het volgende:
Ik ben even aan het eten en we zijn alweer een topic verder.
En niks gemist... geruststelling.
Knurft-Zork3donderdag 12 oktober 2017 @ 16:30
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:23 schreef westwoodblvd het volgende:
Dit is wel een pareltje:

https://twitter.com/meanita
Ze heeft ook een mooi overzichtje gemaakt.

DLdqKiKX0AI2S4z.jpg
Noberdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:30
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:29 schreef Voszje het volgende:
Ik ben even aan het eten en we zijn alweer een topic verder.
Terwijl er qua nieuws niks te melden valt.
Liftdeurdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:30
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:29 schreef Kyran het volgende:

[..]

Edit: Te flauw, ik verveel me sorry. Nog 2 minuten werken :O
Jammer, vond hem wel de moeite waard :D
2plus2is4minus1is3donderdag 12 oktober 2017 @ 16:31
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:30 schreef Knurft-Zork3 het volgende:

[..]

Ze heeft ook een mooi overzichtje gemaakt.
Mooi
[ afbeelding ]
Wat heeft de McDonald's ermee te maken lol?
b_engeltjedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:31
Op donderdag 12 oktober 2017 16:25 schreefb_engeltje het volgende:

[..]

nee hoor dat denk ik niet
*vroeger* is voor iedereen anders
Je hoort ook kinderen van 20 zeggen..*vroeger*..
Hun vroeger is echt heel anders dan jou en mijn vroeger
En zo ook de vroeger van opa en jou en mijn vroeger

En ik weet 100% zeker dat mijn vroeger anders is dan je jouwe
Ondanks dat we misschien (ongezien) niet zoveel van leeftijd schelen..
Ik ben bijvoorbeeld 46.. en ben geboren in een huis met een kakdoos in de tuin, met de was doen op peteroliumstelletjes... en eten koken op de potkachel.. dat is vrij snel wel veranderd in een gemoderniseerd huis
Maar toch maakt het jou vroeger anders dan die van mij ..

Ja, maar dat zal, maar daarom veranderd TBS/TBR regeling die sinds begin 20ste eeuw bestaat niet. Dat was je punt in eerste instantie. Dat het vroeger anders was.

Misschien leg ik het verkeerd uit..

Opa's vroeger is 80 jaar terug, de twintigers vroeger is 10 jaar terug..

Dus over welk tijds bestek van vroeger hebben we het dan?
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:31
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:30 schreef Knurft-Zork3 het volgende:

[..]

Ze heeft ook een mooi overzichtje gemaakt.

[ afbeelding ]
Lijkt wel Pokemon Go dit.
Stoffadonderdag 12 oktober 2017 @ 16:31
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:31 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Lijkt wel Pokemon Go dit.
Vooral fijn dat de locatie van de mac er op is vermeld.
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:31
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:31 schreef b_engeltje het volgende:
Op donderdag 12 oktober 2017 16:25 schreefb_engeltje het volgende:

[..]

nee hoor dat denk ik niet
*vroeger* is voor iedereen anders
Je hoort ook kinderen van 20 zeggen..*vroeger*..
Hun vroeger is echt heel anders dan jou en mijn vroeger
En zo ook de vroeger van opa en jou en mijn vroeger

En ik weet 100% zeker dat mijn vroeger anders is dan je jouwe
Ondanks dat we misschien (ongezien) niet zoveel van leeftijd schelen..
Ik ben bijvoorbeeld 46.. en ben geboren in een huis met een kakdoos in de tuin, met de was doen op peteroliumstelletjes... en eten koken op de potkachel.. dat is vrij snel wel veranderd in een gemoderniseerd huis
Maar toch maakt het jou vroeger anders dan die van mij ..

Ja, maar dat zal, maar daarom veranderd TBS/TBR regeling die sinds begin 20ste eeuw bestaat niet. Dat was je punt in eerste instantie. Dat het vroeger anders was.

Misschien leg ik het verkeerd uit..

Opa's vroeger is 80 jaar terug, de twintigers vroeger is 10 jaar terug..

Dus over welk tijds bestek van vroeger hebben we het dan?
Hier gaat iets mis
ootjekatootjedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:32
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:30 schreef Knurft-Zork3 het volgende:

[..]

Ze heeft ook een mooi overzichtje gemaakt.

[ afbeelding ]
en dan ook "Mac" erbij zetten...
ThePlaneteerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:32
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:30 schreef Knurft-Zork3 het volgende:

[..]

Ze heeft ook een mooi overzichtje gemaakt.

[ afbeelding ]
The fuck _O-
Boskaterdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:32
Politie verbiedt het maken van foto's met drones in het zoekgebied? Op basis van welke wet?
edje5555donderdag 12 oktober 2017 @ 16:32
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:31 schreef b_engeltje het volgende:
Op donderdag 12 oktober 2017 16:25 schreefb_engeltje het volgende:

[..]

nee hoor dat denk ik niet
*vroeger* is voor iedereen anders
Je hoort ook kinderen van 20 zeggen..*vroeger*..
Hun vroeger is echt heel anders dan jou en mijn vroeger
En zo ook de vroeger van opa en jou en mijn vroeger

En ik weet 100% zeker dat mijn vroeger anders is dan je jouwe
Ondanks dat we misschien (ongezien) niet zoveel van leeftijd schelen..
Ik ben bijvoorbeeld 46.. en ben geboren in een huis met een kakdoos in de tuin, met de was doen op peteroliumstelletjes... en eten koken op de potkachel.. dat is vrij snel wel veranderd in een gemoderniseerd huis
Maar toch maakt het jou vroeger anders dan die van mij ..

Ja, maar dat zal, maar daarom veranderd TBS/TBR regeling die sinds begin 20ste eeuw bestaat niet. Dat was je punt in eerste instantie. Dat het vroeger anders was.

Misschien leg ik het verkeerd uit..

Opa's vroeger is 80 jaar terug, de twintigers vroeger is 10 jaar terug..

Dus over welk tijds bestek van vroeger hebben we het dan?
Vroegah had je geen drempels maar alleen kuileuh !
Leandradonderdag 12 oktober 2017 @ 16:32
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:25 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

nee hoor dat denk ik niet
*vroeger* is voor iedereen anders
Je hoort ook kinderen van 20 zeggen..*vroeger*..
Hun vroeger is echt heel anders dan jou en mijn vroeger
En zo ook de vroeger van opa en jou en mijn vroeger

En ik weet 100% zeker dat mijn vroeger anders is dan je jouwe
Ondanks dat we misschien (ongezien) niet zoveel van leeftijd schelen..
Ik ben bijvoorbeeld 46.. en ben geboren in een huis met een kakdoos in de tuin, met de was doen op peteroliumstelletjes... en eten koken op de potkachel.. dat is vrij snel wel veranderd in een gemoderniseerd huis
Maar toch maakt het jou vroeger anders dan die van mij ..
Ja, dat klopt, ik ben 51 en ik heb nog nooit in een huis zonder fornuis, zonder wasmachine, zonder droger, zonder dubbel glas of zonder CV gewoond, dus reken maar dat we gewoon binnen een WC hadden.
Maar dat maakt niet uit, zowell TBS (of zoals vroeger TBR), als vervroegde vrijlating bestaan al sinds 1886.
En we kunnen met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vaststellen dat we de periode daarvoor geen van beiden hebben meegemaakt, maar die opa die je net aanhaalde ook niet.
b_engeltjedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:32
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:31 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Hier gaat iets mis
ja topic was dicht kon niet meet quoten
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:33
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:32 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

ja topic was dicht kon niet meet quiten
Quiten
2682000donderdag 12 oktober 2017 @ 16:33
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:31 schreef b_engeltje het volgende:
Op donderdag 12 oktober 2017 16:25 schreefb_engeltje het volgende:

[..]

nee hoor dat denk ik niet
*vroeger* is voor iedereen anders
Je hoort ook kinderen van 20 zeggen..*vroeger*..
Hun vroeger is echt heel anders dan jou en mijn vroeger
En zo ook de vroeger van opa en jou en mijn vroeger

En ik weet 100% zeker dat mijn vroeger anders is dan je jouwe
Ondanks dat we misschien (ongezien) niet zoveel van leeftijd schelen..
Ik ben bijvoorbeeld 46.. en ben geboren in een huis met een kakdoos in de tuin, met de was doen op peteroliumstelletjes... en eten koken op de potkachel.. dat is vrij snel wel veranderd in een gemoderniseerd huis
Maar toch maakt het jou vroeger anders dan die van mij ..

Ja, maar dat zal, maar daarom veranderd TBS/TBR regeling die sinds begin 20ste eeuw bestaat niet. Dat was je punt in eerste instantie. Dat het vroeger anders was.

Misschien leg ik het verkeerd uit..

Opa's vroeger is 80 jaar terug, de twintigers vroeger is 10 jaar terug..

Dus over welk tijds bestek van vroeger hebben we het dan?
Opa's 'vroeger' kan ook 6 jaar geleden zijn? En mijn opa is geen 80? 80 jaar terug was die -5 jaar? Hoe kan dat dan?????

Iedereens definitie van 'vroeger' is dus anders doos.
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:33
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:32 schreef Boskater het volgende:
Politie verbiedt het maken van foto's met drones in het zoekgebied? Op basis van welke wet?
Verstoring onderzoek o.i.d.
Knurft-Zork3donderdag 12 oktober 2017 @ 16:33
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:31 schreef 2plus2is4minus1is3 het volgende:

[..]

Wat heeft de McDonald's ermee te maken lol?
Daar heeft het forensisch team net eten gehaald.

ZACDG8i.jpg
Donnie-Brascodonderdag 12 oktober 2017 @ 16:33
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:32 schreef Boskater het volgende:
Politie verbiedt het maken van foto's met drones in het zoekgebied? Op basis van welke wet?
Belemmering politieonderzoek? Denk dat ze het daar best op kunnen gooien.
westwoodblvddonderdag 12 oktober 2017 @ 16:33
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:30 schreef Knurft-Zork3 het volgende:

[..]

Ze heeft ook een mooi overzichtje gemaakt.

[ afbeelding ]
Is Tweety al verhoord?
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:33
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:31 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Hier gaat iets mis
Volgens mij bij geboorte al.
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:34
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:32 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

ja topic was dicht kon niet meet quiten
Quitte je maar....

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-10-2017 16:34:23 ]
2plus2is4minus1is3donderdag 12 oktober 2017 @ 16:34
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:33 schreef Knurft-Zork3 het volgende:

[..]

Daar heeft het forensisch team net eten gehaald.

[ afbeelding ]
Hahah vriend lol
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:34
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:33 schreef Knurft-Zork3 het volgende:

[..]

Daar heeft het forensisch team net eten gehaald.

[ afbeelding ]
_O-
gosschalksdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:34
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:33 schreef Knurft-Zork3 het volgende:

[..]

Daar heeft het forensisch team net eten gehaald.

[ afbeelding ]
Gaan ze met die pakken aan naar de McDonalds?
butz0rsdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:34
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:33 schreef Knurft-Zork3 het volgende:

[..]

Daar heeft het forensisch team net eten gehaald.

[ afbeelding ]
Waarom de fuck moet de nos weer met twee wagens ter plaatse zijn?
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:34
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:31 schreef Stoffa het volgende:

[..]

Vooral fijn dat de locatie van de mac er op is vermeld.
BELANGRIJKE LOCATIES IN ONDERZOEK:
Vindplaats fiets
Vindplaats kleding
Vindplaats tas
McDonalds

Waarschijnlijk is ze viesdik
b_engeltjedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:34
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:33 schreef 2682000 het volgende:

[..]

Opa's 'vroeger' kan ook 6 jaar geleden zijn? En mijn opa is geen 80? 80 jaar terug was die -5 jaar? Hoe kan dat dan?????

Iedereens definitie van 'vroeger' is dus anders doos.
dat zeg ik toch *nummer*
Jor_Diidonderdag 12 oktober 2017 @ 16:34
Meer info over die persconferentie?
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:35
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:33 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Volgens mij bij geboorte al.
:D
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:34 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Quitte je maar....
_O_
Leandradonderdag 12 oktober 2017 @ 16:35
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:30 schreef Knurft-Zork3 het volgende:

[..]

Ze heeft ook een mooi overzichtje gemaakt.

[ afbeelding ]
De locatie van de jas klopt niet.
bjanaandonderdag 12 oktober 2017 @ 16:35
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:34 schreef butz0rs het volgende:

[..]

Waarom de fuck moet de nos weer met twee wagens ter plaatse zijn?
Wie verwacht je dan?
ootjekatootjedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:36
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:34 schreef butz0rs het volgende:

[..]

Waarom de fuck moet de nos weer met twee wagens ter plaatse zijn?
eigen foodtruck voor als het laat wordt, of een Pleehuisje met al die politie ter plaatse is wildplassen niet zo slim.
2plus2is4minus1is3donderdag 12 oktober 2017 @ 16:36
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:35 schreef bjanaan het volgende:

[..]

Wie verwacht je dan?
Echt een warrig verhaal
Ryan3donderdag 12 oktober 2017 @ 16:36
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:33 schreef 2682000 het volgende:

[..]

Opa's 'vroeger' kan ook 6 jaar geleden zijn? En mijn opa is geen 80? 80 jaar terug was die -5 jaar? Hoe kan dat dan?????

Iedereens definitie van 'vroeger' is dus anders doos.
Die van mij was toen 41 en de andere 37.
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:36
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:35 schreef Leandra het volgende:

[..]

De locatie van de jas klopt niet.
Nee, maar daar vind je wel een Charmander
ThePlaneteerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:36
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:35 schreef Leandra het volgende:

[..]

De locatie van de jas klopt niet.
Fiets en tas ook niet.
Waterdrinkerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:37
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:32 schreef Boskater het volgende:
Politie verbiedt het maken van foto's met drones in het zoekgebied? Op basis van welke wet?
Het is een verzoek, geen verbod.
Waterdrinkerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:38
Voorstel: vanaf nu weer ontopic?
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:38
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:37 schreef bjanaan het volgende:

[..]

Kan ik helaas geen antwoord op geven
:|W
Omdat ze naar het licht toe groeien
Lijkt me geheel offtopic.

OT:
Nog niks bekend over een persco? Of meer concrete info?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-10-2017 16:39:22 ]
Ryan3donderdag 12 oktober 2017 @ 16:39
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:38 schreef Waterdrinker het volgende:
Voorstel: vanaf nu weer ontopic?
Aangenomen.
b_engeltjedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:40
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:38 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Nee daar ben ik normaal niet van. Maar zoals je kunt zien ben ik niet de enige die zich stoort aan jouw posts.
Maar jij weigert er consequent iets aan te doen.
u bedoeld me mond houden?
Waarom? Ik heb net zo veel recht mee te lezen mee te denken mee te typen (misschien niet foutloos) als een ander
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:40
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:36 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

Nee arme arbeiders gezin ...klein boerendorpje
Oh gelijk aan de arbeid i.p.v. naar school
2plus2is4minus1is3donderdag 12 oktober 2017 @ 16:40
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:38 schreef Waterdrinker het volgende:
Voorstel: vanaf nu weer ontopic?
Dit is on topic. Iedereen is erg aangedaan en we hebben allemaal onze eigen manier om het te verwerken. Door grapjes te maken proberen we het te rationaliseren, zodat we niet te erg aangedaan zijn door deze uiterst ongelukkige gebeurtenis. Gelukkig zitten de meesten hierover op de zelfde lijn. Acceptatie is in deze gevallen de sleutel tot succes en jij draagt hier niet aan bij, walgelijk.
Loserkiddonderdag 12 oktober 2017 @ 16:40
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:38 schreef 2682000 het volgende:

[..]

51 jaar en dan op fok. Goals *O*
Wie is 51 dan?
Liftdeurdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:41
Denken jullie trouwens dat de verdachte een idee heeft gehad bij het plaatsen van de jas, fiets en tas? Of heeft hij dit gewoon random weg getyft?

Je zou denken dat hij dit mee had kunnen nemen naar Zeewolde, want ik denk toch dat hierop de sporen zijn aangetroffen die naar M.P. geleid hebben.

Ben echt benieuwd wat er in die gestoorde lop van hem omging destijds.
edje5555donderdag 12 oktober 2017 @ 16:41
Kunnen we even on topic blijven ? anders wordt deze topic gesloten
bjanaandonderdag 12 oktober 2017 @ 16:41
quote:
5s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:38 schreef 2plus2is4minus1is3 het volgende:

[..]

Komt geen helder woord uit!
Uit jou of mij?
Michielosdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:41
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:41 schreef Liftdeur het volgende:
Denken jullie trouwens dat de verdachte een idee heeft gehad bij het plaatsen van de jas, fiets en tas? Of heeft hij dit gewoon random weg getyft?

Je zou denken dat hij dit mee had kunnen nemen naar Zeewolde, want ik denk toch dat hierop de sporen zijn aangetroffen die naar M.P. geleid hebben.

Ben echt benieuwd wat er in die gestoorde lop van hem omging destijds.
je hebt het over een impulsieve doorgesnoven schele tokkie met gedragsstoornissen, niet over een berekenende Ted Bundy ofzo :') Wat denk je zelf? Alles fit zijn profile.
bjanaandonderdag 12 oktober 2017 @ 16:42
En nu weer OT alstublieft
de_boswachterdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:42
Rip
Grrrrrrrrdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:44
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:41 schreef Liftdeur het volgende:
Denken jullie trouwens dat de verdachte een idee heeft gehad bij het plaatsen van de jas, fiets en tas? Of heeft hij dit gewoon random weg getyft?

Je zou denken dat hij dit mee had kunnen nemen naar Zeewolde, want ik denk toch dat hierop de sporen zijn aangetroffen die naar M.P. geleid hebben.

Ben echt benieuwd wat er in die gestoorde lop van hem omging destijds.
Het zal je verbazen hoe onnozel mensen (en dus criminelen) kunnen zijn.

Eigenlijk is zo'n beetje alles slimmer dan gewoon die dingen in the great wide open gooien.
Liftdeurdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:45
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:41 schreef Michielos het volgende:

[..]

je hebt het over een impulsieve doorgesnoven schele tokkie met gedragsstoornissen, niet over een berekenende Ted Bundy ofzo :') Wat denk je zelf? Alles fit zijn profile.
Maar wel eentje die naar het schijnt boeken leest over de perfecte moord, misschien moet je zo'n gestoorde griezel niet onderschatten hoor.

Maar misschien juist wel inderdaad, maar je kan zijn IQ niet beoordeen aan de hand van zijn zieke behoeftes en daden.
Michielosdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:45

Als die Davy Klaassen die bijbeunt als forensisch inspecteur net zo creatief hier is als op het veld, gaat het nog een maand duren ben ik bang :')
edje5555donderdag 12 oktober 2017 @ 16:45
Mod op dit moment aangesproken... laatste waarschuwing
Zivadonderdag 12 oktober 2017 @ 16:45
Vanaf hoe laat zijn ze nou bezig met zoeken? En weet iemand ongeveer hoe groot het afgezette zoekgebied was? Had wel verwacht iets te horen nu niet?
Michielosdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:45
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:45 schreef Liftdeur het volgende:

[..]

Maar wel eentje die naar het schijnt boeken leest over de perfecte moord, misschien moet je zo'n gestoorde griezel niet onderschatten hoor.

Maar misschien juist wel inderdaad, maar je kan zijn IQ niet beoordeen aan de hand van zijn zieke behoeftes en daden.
nee ik profile hem niet alleen daar op, maar op hele voorgeschiedenis, cokegebruik, geweld verleden, voorkomen e.d. Dit is geen criminoloog of een hoog intellectuele seriemoordenaar met Asperger ofzo, gewoon een domme Orc met geweldsfantasieen.
westwoodblvddonderdag 12 oktober 2017 @ 16:47
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:45 schreef Michielos het volgende:

[..]

nee ik profile hem niet alleen daar op, maar op hele voorgeschiedenis, cokegebruik, geweld verleden, voorkomen e.d. Dit is geen criminoloog of een hoog intellectuele seriemoordenaar met Asperger ofzo, gewoon een domme Orc met geweldsfantasieen.
Waarom zou het om een criminoloog gaan??

Alles wijst op een simpele gelegenheidsdader. Die koelbloedig genoeg is om een half uur met een lijk in een kofferbak te gaan rijden.
StruisZVeugelTdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:47
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:41 schreef edje5555 het volgende:
Kunnen we even on topic blijven ? anders wordt deze topic gesloten
pleur maar ff dicht
blijft heel lastig om fatsoenlijk te posten
Donnie-Brascodonderdag 12 oktober 2017 @ 16:47
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:45 schreef Ziva het volgende:
Vanaf hoe laat zijn ze nou bezig met zoeken? En weet iemand ongeveer hoe groot het afgezette zoekgebied was? Had wel verwacht iets te horen nu niet?
Duurt wel lang m.b.t. enige info inderdaad. Zijn al de hele dag bezig. Kan tenminste wat info gegeven worden of er een lichaam is gevonden of iets dergelijks.
LaCatastrophedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:48
Radio 1 meldt dat er om 17:30 een persco zal zijn
Liftdeurdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:48
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:45 schreef Michielos het volgende:

[..]

nee ik profile hem niet alleen daar op, maar op hele voorgeschiedenis, cokegebruik, geweld verleden, voorkomen e.d. Dit is geen criminoloog of een hoog intellectuele seriemoordenaar met Asperger ofzo, gewoon een domme Orc met geweldsfantasieen.
Eigenlijk klinkt alles wat je zegt wel aannemelijk ja. Oke mijn theorie dat hij misschien wel verstand heeft kan de prullenbak in :D.
Truus1973donderdag 12 oktober 2017 @ 16:48
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:47 schreef StruisZVeugelT het volgende:

[..]

pleur maar ff dicht
blijft heel lastig om fatsoenlijk te posten
praat aub voor jezelf, ik zie dit topic juist nu toch erg graag open
Michielosdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:48
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:47 schreef westwoodblvd het volgende:

[..]

Waarom zou het om een criminoloog gaan??

Alles wijst op een simpele gelegenheidsdader. Die koelbloedig genoeg is om een half uur met een lijk in een kofferbak te gaan rijden.
dat bedoel ik. Die was volgens die episch falende kliniek in remissie, verviel meteen in oud gedrag en raakte in paniek. Die had dit slechts ten dele voorbereid, voor zover zijn orcen brein dit kon comprehenden. Een gevaarlijke impulsieve debiel met conduct disorder, psychopathische kenmerken en een beneden tot gemiddeld niveau.
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:49
Is ze al gevonden?
2682000donderdag 12 oktober 2017 @ 16:49
Wie denkt dat haar telefoon nog gevonden gaat worden?
LaCatastrophedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:49
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:49 schreef TARDIS. het volgende:
Is ze al gevonden?
17.30 persco
Noberdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:49
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:45 schreef Ziva het volgende:
Vanaf hoe laat zijn ze nou bezig met zoeken? En weet iemand ongeveer hoe groot het afgezette zoekgebied was? Had wel verwacht iets te horen nu niet?
Vanaf vanmorgen, geen idee hoe groot het gebied is. Alleen de Telegraaf heeft haar al gevonden, de politie echter nog niet.
Jor_Diidonderdag 12 oktober 2017 @ 16:50
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:49 schreef LaCatastrophe het volgende:

[..]

17.30 persco
Bron?
2682000donderdag 12 oktober 2017 @ 16:50
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:48 schreef LaCatastrophe het volgende:
Radio 1 meldt dat er om 17:30 een persco zal zijn
Ja zag ik ookal.
ThePlaneteerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:50
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:49 schreef Nober het volgende:

[..]

Alleen de Telegraaf heeft haar al gevonden, de politie echter nog niet.
Onzin.
LaCatastrophedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:50
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:50 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Bron?
Radio 1 nu net
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:50
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:50 schreef Jor_Dii het volgende:

[..]

Bron?
Radio 1. Met je bron.
Basxtdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:51
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:50 schreef LaCatastrophe het volgende:

[..]

Radio 1 nu net
En die hebben dat van...?
Fidjidonderdag 12 oktober 2017 @ 16:51
https://twitter.com/MarjanHeintjes/status/918488895519588352

Zoveel vrijheden omdat hij relatie had met begeleidster. Onterechte Privileges dus..#AnneFaber
EternalNowdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:51
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:49 schreef 2682000 het volgende:
Wie denkt dat haar telefoon nog gevonden gaat worden?
Ik heb alleen een vage tweet voor je van net.

Lincreece1 twitterde op donderdag 12-10-2017 om 16:46:59 @m_nieuwenhuis @VSchildkamp Ik denk dat haar telefoon of andere eigendommen hebben gevonden. Tip van voorbijganger.… https://t.co/upNJjD2m90 reageer retweet
AMCAdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:51
Ben benieuwd wat ze te melden hebben.
Loserkiddonderdag 12 oktober 2017 @ 16:51
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:49 schreef 2682000 het volgende:
Wie denkt dat haar telefoon nog gevonden gaat worden?
Ik weet niet of die telefoon nog prioriteit heeft als ze het lichaam hebben, misschien vonden ze deze in een straal rond het lichaam maar anders zullen ze vast weini moeite gaan doen deze alsnog te achterhalen.
2682000donderdag 12 oktober 2017 @ 16:51
Heeft iemand een online link voor de presco?
(NEE ik heb geen radio want ik zit in het buitenland :'))
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:51
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:51 schreef 2682000 het volgende:
Heeft iemand een online link voor de presco?
(NEE ik heb geen radio want ik zit in het buitenland :'))
Internetradio...
2682000donderdag 12 oktober 2017 @ 16:51
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:51 schreef EternalNow het volgende:

[..]

Ik heb alleen een vage tweet voor je van net.

Lincreece1 twitterde op donderdag 12-10-2017 om 16:46:59 @m_nieuwenhuis @VSchildkamp Ik denk dat haar telefoon of andere eigendommen hebben gevonden. Tip van voorbijganger.… https://t.co/upNJjD2m90 reageer retweet
Ja die zag ik ook, vandaar dat ik t vroeg
Waterdrinkerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:51
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:51 schreef EternalNow het volgende:

[..]

Ik heb alleen een vage tweet voor je van net.

Lincreece1 twitterde op donderdag 12-10-2017 om 16:46:59 @m_nieuwenhuis @VSchildkamp Ik denk dat haar telefoon of andere eigendommen hebben gevonden. Tip van voorbijganger.… https://t.co/upNJjD2m90 reageer retweet
"Ik denk"
"Ik gok maar wat"
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:51
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:51 schreef 2682000 het volgende:
Heeft iemand een online link voor de presco?
(NEE ik heb geen radio want ik zit in het buitenland :'))
nporadio1.nl
LaCatastrophedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:52
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:51 schreef Basxt het volgende:

[..]

En die hebben dat van...?
Geen idee. Mss even vragen aan ze
bjanaandonderdag 12 oktober 2017 @ 16:52
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:51 schreef Fidji het volgende:
https://twitter.com/MarjanHeintjes/status/918488895519588352

Zoveel vrijheden omdat hij relatie had met begeleidster. Onterechte Privileges dus..#AnneFaber
Relatie hebben met 1 van je cliënten of patiënten dit mag niet lijkt mij?
2682000donderdag 12 oktober 2017 @ 16:52
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:51 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Internetradio...
Hier heb ik niet zoveel aan
lord_bonodonderdag 12 oktober 2017 @ 16:52
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:41 schreef edje5555 het volgende:
Kunnen we even on topic blijven ? anders wordt deze topic gesloten
Dit. Dit topic.
2682000donderdag 12 oktober 2017 @ 16:52
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:51 schreef TARDIS. het volgende:

[..]

nporadio1.nl
dankje B:)B B:)B
Voordeurnaasthuisdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:52
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:45 schreef Liftdeur het volgende:

[..]

Maar wel eentje die naar het schijnt boeken leest over de perfecte moord, misschien moet je zo'n gestoorde griezel niet onderschatten hoor.

Maar misschien juist wel inderdaad, maar je kan zijn IQ niet beoordeen aan de hand van zijn zieke behoeftes en daden.
Toch ergens een fout gemaakt (dna op tas?), maar anders hadden ze Anne echt nooit meer gevonden. Echt nooit. Dus ik denk ook niet dat hij zo dom is. De spullen lagen op haar route, maar niet in de buurt van de instelling. Zonder die ene lead naar hem was hij hier gewoon mee weggekomen en was niemand ooit zo ver weg helemaal geen zoeken.
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:52
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:52 schreef 2682000 het volgende:

[..]

Hier heb ik niet zoveel aan
?
Radio 1 heeft ook een internetpagina waar ze radio op streamen...Internetradio...
Fidjidonderdag 12 oktober 2017 @ 16:52
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:52 schreef bjanaan het volgende:

[..]

Relatie hebben met 1 van je cliënten of patiënten dit mag niet lijkt mij?
Nee en als dat het geval is heeft zij hier ook schuld aan.
2682000donderdag 12 oktober 2017 @ 16:53
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:52 schreef Blue_note het volgende:

[..]

?
Radio 1 heeft ook een internetpagina waar ze radio op streamen...Internetradio...
radio 1 dus. Dankje pik
Poepz0rdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:53
Persco ook op NOS neem ik aan?
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:53
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:53 schreef 2682000 het volgende:

[..]

radio 1 dus. Dankje pik
Ah daar ging het om :P
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:53
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:52 schreef Blue_note het volgende:

[..]

?
Radio 1 heeft ook een internetpagina waar ze radio op streamen...Internetradio...
Hij zal wel niet voor niets in het buitenland zitten.. :7
Loserkiddonderdag 12 oktober 2017 @ 16:54
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:53 schreef Poepz0r het volgende:
Persco ook op NOS neem ik aan?
Ik denk sowieso op het thema kanaal van npo.
ondeugenddonderdag 12 oktober 2017 @ 16:54
kuch

[ Bericht 98% gewijzigd door ondeugend op 12-10-2017 17:00:00 ]
bjanaandonderdag 12 oktober 2017 @ 16:54
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:52 schreef Fidji het volgende:

[..]

Nee en als dat het geval is heeft zij hier ook schuld aan.
1 ding is zeker die is haar baan hoe dan ook kwijt..
ThePlaneteerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:54
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:51 schreef EternalNow het volgende:

[..]

Ik heb alleen een vage tweet voor je van net.

Lincreece1 twitterde op donderdag 12-10-2017 om 16:46:59 @m_nieuwenhuis @VSchildkamp Ik denk dat haar telefoon of andere eigendommen hebben gevonden. Tip van voorbijganger.… https://t.co/upNJjD2m90 reageer retweet
quote:
Ik gok maar wat
Pff
Fidjidonderdag 12 oktober 2017 @ 16:54
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:52 schreef Voordeurnaasthuis het volgende:

[..]

Toch ergens een fout gemaakt (dna op tas?), maar anders hadden ze Anne echt nooit meer gevonden. Echt nooit. Dus ik denk ook niet dat hij zo dom is. De spullen lagen op haar route, maar niet in de buurt van de instelling. Zonder die ene lead naar hem was hij hier gewoon mee weggekomen en was niemand ooit zo ver weg helemaal geen zoeken.
Zo één is nog wel zo stom om op te scheppen over zijn daad t.o een maat.
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:54
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:54 schreef Loserkid het volgende:

[..]

Ik denk sowieso op het thema kanaal van npo.
Ik denk dat je het op elke zender kan volgen.. behalve op meiden van holland
Michielosdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:54
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:54 schreef Fidji het volgende:

[..]

Zo één is nog wel zo stom om op te scheppen over zijn daad t.o een maat.
exact, die ging sowieso shit prijsgeven en fouten maken. Overschat zo iemand ook weer niet.
Blaadjesdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:55
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:48 schreef Truus1973 het volgende:

[..]

praat aub voor jezelf, ik zie dit topic juist nu toch erg graag open
Waarom? Wat maakt dit topic zo mooi?
ootjekatootjedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:55
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:53 schreef Poepz0r het volgende:
Persco ook op NOS neem ik aan?
Kans is groot, ik gok op NPO 1.

Maar tig herhalingen op RTL boulevard, rlt late en editie NL.

Wat loopt peterrr weer lekker binnen vanavond.
Boskaterdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:55
Info. Politie mag het vliegen wel degelijk verbieden en heeft het ook verboden, hoeft niet te verzoeken. Regel. Toestel moet in het zicht van eigenaar blijven en alleen bij daglicht gebruikt worden. Niet boven mensen, gebouwen, openbare wegen en het spoor. Boete bij overtreding, ¤ 7800.
EternalNowdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:55
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:52 schreef Voordeurnaasthuis het volgende:

[..]

Toch ergens een fout gemaakt (dna op tas?), maar anders hadden ze Anne echt nooit meer gevonden. Echt nooit. Dus ik denk ook niet dat hij zo dom is. De spullen lagen op haar route, maar niet in de buurt van de instelling. Zonder die ene lead naar hem was hij hier gewoon mee weggekomen en was niemand ooit zo ver weg helemaal geen zoeken.
Ik denk dat hij wilde dat ze gevonden werd.
Loserkiddonderdag 12 oktober 2017 @ 16:55
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:54 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Ik denk dat je het op elke zender kan volgen.. behalve op meiden van holland
Ik zal het bekijken om 17:30 en mijn bevindingen posten in KPD
LaCatastrophedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:55
Schouwarts nu ook aanwezig :'(

Link
ThePlaneteerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:55
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:52 schreef Voordeurnaasthuis het volgende:

[..]

Toch ergens een fout gemaakt (dna op tas?), maar anders hadden ze Anne echt nooit meer gevonden. Echt nooit. Dus ik denk ook niet dat hij zo dom is. De spullen lagen op haar route, maar niet in de buurt van de instelling. Zonder die ene lead naar hem was hij hier gewoon mee weggekomen en was niemand ooit zo ver weg helemaal geen zoeken.
Joh dat is ook maar een aanname.

Wellicht hebben ze hem op camera, mobiele gegevens matchen, voetsporen gevonden, dna gevonden, bloed anne gevonden op shirt, dna mp onder nagels van anne, 5 getuigen en een bekentenis.
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:56
Wat een kutverhaal op Radio 1 nu
Donnie-Brascodonderdag 12 oktober 2017 @ 16:56
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:55 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

Kans is groot, ik gok op NPO 1.

Maar tig herhalingen op RTL boulevard, rlt late en editie NL.

Wat loopt peterrr weer lekker binnen vanavond.
Kan peter gaan zeggen dat hij allang wist dat ze lag waar ze gevonden is.
Truus1973donderdag 12 oktober 2017 @ 16:56
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:55 schreef LaCatastrophe het volgende:
Schouwarts nu ook aanwezig :'(

Link
fdie is alweer bijna weg man :)
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:56
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:55 schreef LaCatastrophe het volgende:
Schouwarts nu ook aanwezig :'(

Link
Jij bent nu serieus? Dat was om 13:00 al zo....
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:56
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:56 schreef PicoMMP het volgende:
Wat een kutverhaal op Radio 1 nu
Niet geïnteresseerd zijn in dat ze je geen osso op school kunt zeggen :')
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:56
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:55 schreef LaCatastrophe het volgende:
Schouwarts nu ook aanwezig :'(

Link
Al de hele dag

Je artikel is ook van 10.22 uur vanmorgen :')
Donnie-Brascodonderdag 12 oktober 2017 @ 16:56
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:55 schreef LaCatastrophe het volgende:
Schouwarts nu ook aanwezig :'(

Link
spuit 11
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:56
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:55 schreef Boskater het volgende:
Info. Politie mag het vliegen wel degelijk verbieden en heeft het ook verboden, hoeft niet te verzoeken. Regel. Toestel moet in het zicht van eigenaar blijven en alleen bij daglicht gebruikt worden. Niet boven mensen, gebouwen, openbare wegen en het spoor. Boete bij overtreding, ¤ 7800.
Die hebben ze dan al twee keer binnen.. iemand poste net een plaatje van flightradar op twitter
Noberdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:56
Waarom tweet @PolitieUtrecht niet over deze persco om 17:30?
LaCatastrophedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:57
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:56 schreef Blue_note het volgende:

[..]

Jij bent nu serieus? Dat was om 13:00 al zo....
Excuus. Was op werk en zag dit net voorbij komen. Dat kostte je weer 2 seconden van je leven...
Stoffadonderdag 12 oktober 2017 @ 16:57
Is die relatie met de begeleidster bevestigd of weer gelul van imbecielen op twitter?
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:57
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:57 schreef LaCatastrophe het volgende:

[..]

Excuus. Was op werk en zag dit net voorbij komen. Dat kostte je weer 2 seconden van je leven...
Als dat alles is, vergeef ik je *;
Wuwwadonderdag 12 oktober 2017 @ 16:58
Kan het niet zijn dat ie in z'n kamer op Google maps is gaan zoeken naar een (mogelijke) dumpplek en dat deze coördinaten iets te vaak terugkwamen na onderzoek van z'n computer/telefoon? Zo hoeft ie het niet te hebben verteld, maar hebben ze op die manier een vrij duidelijke aanwijzing.
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:58
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:56 schreef TARDIS. het volgende:

[..]

Niet geïnteresseerd zijn in dat ze je geen osso op school kunt zeggen :')
Eerlijk gezegd niet nee.
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:58
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:57 schreef LaCatastrophe het volgende:

[..]

Excuus. Was op werk en zag dit net voorbij komen. Dat kostte je weer 2 seconden van je leven...
Niet.. wel vier minuten met al die lui die dat de hele middag gepost hebben.. :(
LaCatastrophedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:58
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:58 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Niet.. wel vier minuten met al die lui die dat de hele middag gepost hebben.. :(
;)
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:59
Wie haalt er koffie?
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 16:59
dutchdreamer_ twitterde op donderdag 12-10-2017 om 16:58:28 Er lijken mensen te vertrekken.. #annefaber laatste stappen!? reageer retweet
LaCatastrophedonderdag 12 oktober 2017 @ 16:59


[ Bericht 100% gewijzigd door LaCatastrophe op 12-10-2017 17:00:10 ]
2682000donderdag 12 oktober 2017 @ 17:00
VSchildkamp twitterde op donderdag 12-10-2017 om 16:55:52 Binnen nu en afzienbare tijd persconferentie over zaak #AnneFaber Half 6 of iets later, officiele tijd is er nog niet reageer retweet
Geen officiele tijd dus
Poepz0rdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:00
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 16:59 schreef Zolderkamer het volgende:
dutchdreamer_ twitterde op donderdag 12-10-2017 om 16:58:28 Er lijken mensen te vertrekken.. #annefaber laatste stappen!? reageer retweet
Als ze Anne gevonden hebben is het wel gek dat niemand gezien heeft dat ze weggehaald is zeg maar. Zou dus betekenen dat ze er nog ligt.
Jor_Diidonderdag 12 oktober 2017 @ 17:00
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:00 schreef 2682000 het volgende:
VSchildkamp twitterde op donderdag 12-10-2017 om 16:55:52 Binnen nu en afzienbare tijd persconferentie over zaak #AnneFaber Half 6 of iets later, officiele tijd is er nog niet reageer retweet
Geen officiele tijd dus
Zal wel 18u worden dan..
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:00
Waar zit het NPO kanaal waar ze het uit zouden kunnen zenden? Ziggo
Noberdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:01
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:00 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Als ze Anne gevonden hebben is het wel gek dat niemand gezien heeft dat ze weggehaald is zeg maar. Zou dus betekenen dat ze er nog ligt.
Of dat ze er niet ligt.
Waterdrinkerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:01
"Over ongeveer een halfuur een persco", aldus Radio 1 nieuws.
Jor_Diidonderdag 12 oktober 2017 @ 17:01
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:00 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Als ze Anne gevonden hebben is het wel gek dat niemand gezien heeft dat ze weggehaald is zeg maar. Zou dus betekenen dat ze er nog ligt.
Als ze met uitvoerig sporenonderzoek bezig zijn op en rond PD kan dat nog wel eens veel langer gaan duren.
Loserkiddonderdag 12 oktober 2017 @ 17:01
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:00 schreef PicoMMP het volgende:
Waar zit het NPO kanaal waar ze het uit zouden kunnen zenden? Ziggo
https://www.npo.nl/live/npo-nieuws
Poepz0rdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:01
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:01 schreef Nober het volgende:

[..]

Of dat ze er niet ligt.
Ga daar maar wel vanuit. De vraag is alleen of er nog veel van haar over is zeg maar :N
ThePlaneteerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:02
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:01 schreef Nober het volgende:

[..]

Of dat ze er niet ligt.
Gast, ik zie jou alleen maar ontkennen, het voor de daderverdachte opnemen en haten op de politie.
Wasmetjou
Waterdrinkerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:02
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:01 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Ga daar maar wel vanuit. De vraag is alleen of er nog veel van haar over is zeg maar :N
Na 13 dagen? Zeker wel.
Snowbombdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:02
RTL Z geeft net aan dat ze de persconferentie live zullen uitzenden (Ziggo kanaal 12).
2682000donderdag 12 oktober 2017 @ 17:02
quote:
Fokker van de week. _O_
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:02
quote:
Op TV bedoel ik.
gewooniemand_donderdag 12 oktober 2017 @ 17:02
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:01 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Ga daar maar wel vanuit. De vraag is alleen of er nog veel van haar over is zeg maar :N
https://www.gelderlander.(...)-kunt-gaan~aa05d432/
2682000donderdag 12 oktober 2017 @ 17:02
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:02 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Na 13 dagen? Zeker wel.
Misschien heeft hij wel Dexter praktijken uitgevoerd.
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:02
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:00 schreef PicoMMP het volgende:
Waar zit het NPO kanaal waar ze het uit zouden kunnen zenden? Ziggo
Dat heb je toch zelf ingesteld? Gewoon via de website kan ook
edje5555donderdag 12 oktober 2017 @ 17:02
Hoor net op het nieuws dat het nog steeds niet is bevestigd dat het om het lichaam van Anne faber gaat.
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:02
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:02 schreef Snowbomb het volgende:
RTL Z geeft net aan dat ze de persconferentie live zullen uitzenden (Ziggo kanaal 12).
Thanks!

Fokker van de week!
Nieuwschierigdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:02
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:02 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Op TV bedoel ik.
KPN 661 glas
Loserkiddonderdag 12 oktober 2017 @ 17:03
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:02 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Gast, ik zie jou alleen maar ontkennen, het voor de dader opnemen en haten op de politie.
Wasmetjou
Dwars zijn om het dwars zijn?
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:03
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:02 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Dat heb je toch zelf ingesteld? Gewoon via de website kan ook
Je kan zenders niet zelf instellen.
EternalNowdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:03
Weer een bevestiging dat dit anders is.
Die andere vermiste, xiana, is een soort van terecht:
http://www.headlines24.nl(...)/oosterhoutse-xiana-(15)-geeft-teken-van-leven
2682000donderdag 12 oktober 2017 @ 17:03
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:02 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Thanks!

Fokker van de week!
Don't steal my words amigo
TheVoice4everdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:03
ik dacht al wat langer al dat iets zou zijn gebeurd, misschien zelfmoord of zo, maar vermoord worden door zo'n nare man, dat gun je echt niemand :{
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:03
quote:
99s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:03 schreef 2682000 het volgende:

[..]

Don't steal my words amigo
Sorry :*
b_engeltjedonderdag 12 oktober 2017 @ 17:04
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:00 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Als ze Anne gevonden hebben is het wel gek dat niemand gezien heeft dat ze weggehaald is zeg maar. Zou dus betekenen dat ze er nog ligt.
Zijn er wel auto's weggereden ??
Misschien hebben ze haar in een gewone auto weggereden, vanwege de pers..
maar dan zou de ggd arts ook wel weg zijn vermoed ik
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:04
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:03 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Je kan zenders niet zelf instellen.
_O- nou bel de klantenservice..
TheVoice4everdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:04
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:03 schreef EternalNow het volgende:
Weer een bevestiging dat dit anders is.
Die andere vermiste, xiana, is een soort van terecht:
http://www.headlines24.nl(...)/oosterhoutse-xiana-(15)-geeft-teken-van-leven
weggelopen van huis, soort rebelse fase denk ik ;)
bjanaandonderdag 12 oktober 2017 @ 17:04
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:02 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Op TV bedoel ik.
501.
You're welcome!
Loserkiddonderdag 12 oktober 2017 @ 17:04
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:02 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Op TV bedoel ik.
Ik weet niet zeker of dat in het standaard pakket en dergelijke zit maar 501 uit mijn hoofd.
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:04
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:03 schreef TheVoice4ever het volgende:
ik dacht al wat langer al dat iets zou zijn gebeurd, misschien zelfmoord of zo, maar vermoord worden door zo'n nare man, dat gun je echt niemand :{
Jawel, dat gun ik die nare man. :P
Nieuwschierigdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:04
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:04 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

Zijn er wel auto's weggereden ??
Misschien hebben ze haar in een gewone auto weggereden, vanwege de pers..
maar dan zou de ggd arts ook wel weg zijn vermoed ik
Die krijgt een eervolle aftocht, zoals MH17 denk ik
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:04
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:04 schreef bjanaan het volgende:

[..]

501.
You're welcome!
Thanks!
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:05
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:04 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

Zijn er wel auto's weggereden ??
Misschien hebben ze haar in een gewone auto weggereden, vanwege de pers..
maar dan zou de ggd arts ook wel weg zijn vermoed ik
Waarom zouden ze dat doen?
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:05
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:04 schreef Loserkid het volgende:

[..]

Ik weet niet zeker of dat in het standaard pakket en dergelijke zit maar 501 uit mijn hoofd.
Ik heb alle pakketten dus dat komt wel goed ^O^
EternalNowdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:05
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:04 schreef TheVoice4ever het volgende:

[..]

weggelopen van huis, soort rebelse fase denk ik ;)
Daarom is dat leeftijdsverschil ook weer een reden waarom mensen zich bij anne veel meer zorgen maakten. Idd niet die puberleeftijd.
Noberdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:05
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:02 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Gast, ik zie jou alleen maar ontkennen, het voor de daderverdachte opnemen en haten op de politie.
Wasmetjou
Ze pakken iemand op en dat zou 'm dan moeten zijn, prima. Ik doe daar niet aan mee.
ThePlaneteerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:05
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:03 schreef TheVoice4ever het volgende:
ik dacht al wat langer al dat iets zou zijn gebeurd
He had je dat ons niet kunnen vertellen?
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:05
mickvanwely twitterde op donderdag 12-10-2017 om 17:04:10 Tijdstip persco in Zeewolde nog niet duidelijk. Waarschijnlijk rond zes uur. Volg straks @dvndm voor een liveverslag #AnneFaber reageer retweet
Leandradonderdag 12 oktober 2017 @ 17:05
Wel handig; alle journalisten weg vanwege de persconferentie en dan in alle rust het lichaam bergen/afvoeren.
Dat zou ik doen iig.
ThePlaneteerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:06
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:05 schreef Nober het volgende:

[..]

Ze pakken iemand op en dat zou 'm dan moeten zijn, prima. Ik doe daar niet aan mee.
Wel toevallig dat ze haar in zijn woonplaats vinden wel.
b_engeltjedonderdag 12 oktober 2017 @ 17:06
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:05 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Waarom zouden ze dat doen?
vanwege de pers
Misschien wens van de ouders
Dat ze in stilte kan gaan...
ondeugenddonderdag 12 oktober 2017 @ 17:07
VSchildkamp twitterde op donderdag 12-10-2017 om 17:05:38 Onderzoekers komen gaan nog steeds. Wij gaan naar gemeentehuis Zeewolde voor de persco #AnneFaber https://t.co/oBsCCADiUA reageer retweet
Als ze nu klaar zijn en slim dan vervoeren ze het lichaam tijdens de persco
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:07
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:05 schreef Leandra het volgende:
Wel handig; alle journalisten weg vanwege de persconferentie en dan in alle rust het lichaam bergen/afvoeren.
Dat zou ik doen iig.
Hoezo?
gewooniemand_donderdag 12 oktober 2017 @ 17:07
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:05 schreef Nober het volgende:

[..]

Ze pakken iemand op en dat zou 'm dan moeten zijn, prima. Ik doe daar niet aan mee.
Je hoeft er niet aan mee te doen. Je mag blijven praten over 'onschuldig tot het tegendeel is bewezen', maar dan heb je wat mij betreft wel nul intuïtie.
Dark_Killahdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:07
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:05 schreef Leandra het volgende:
Wel handig; alle journalisten weg vanwege de persconferentie en dan in alle rust het lichaam bergen/afvoeren.
Dat zou ik doen iig.
Nice, slim.
mootiedonderdag 12 oktober 2017 @ 17:07
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:06 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

vanwege de pers
Misschien wens van de ouders
Dat ze in stilte kan gaan...
Daar zijn gewoon protocollen voor.
Leandradonderdag 12 oktober 2017 @ 17:07
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:07 schreef ondeugend het volgende:
VSchildkamp twitterde op donderdag 12-10-2017 om 17:05:38 Onderzoekers komen gaan nog steeds. Wij gaan naar gemeentehuis Zeewolde voor de persco #AnneFaber https://t.co/oBsCCADiUA reageer retweet
Als ze nu klaar zijn en slim dan vervoeren ze het lichaam tijdens de persco
Dat idd.
Noberdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:07
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:06 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Wel toevallig dat ze haar in zijn woonplaats vinden wel.
Oh ze is al gevonden. Bron?
b_engeltjedonderdag 12 oktober 2017 @ 17:07
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:05 schreef Leandra het volgende:
Wel handig; alle journalisten weg vanwege de persconferentie en dan in alle rust het lichaam bergen/afvoeren.
Dat zou ik doen iig.
Ja bedoel ik ook
Loserkiddonderdag 12 oktober 2017 @ 17:08
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:05 schreef Nober het volgende:

[..]

Ze pakken iemand op en dat zou 'm dan moeten zijn, prima. Ik doe daar niet aan mee.
Ik geloof niet dat ze zomaar eventjes iemand oppakken, verder is zijn voorarrest verleng dat doen ze echt niet als ze 0 bewijs hebben hoor.
houdjemonddonderdag 12 oktober 2017 @ 17:08
Nederland 1 zal het toch ook wel uitzenden?
Noberdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:08
PolitieUtrecht twitterde op donderdag 12-10-2017 om 17:07:18 Om 18.00 houden we een persmoment met het OM en gemeente #Zeewolde ivm ontwikkelingen onderzoek #AnneFaber. Tot die tijd geen mededelingen. reageer retweet
Jahnoodonderdag 12 oktober 2017 @ 17:08
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:05 schreef Leandra het volgende:
Wel handig; alle journalisten weg vanwege de persconferentie en dan in alle rust het lichaam bergen/afvoeren.
Dat zou ik doen iig.
Misschien moet je er je beroep van maken. Slim ben je wel.
EternalNowdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:08
Goed inzichtelijk artikel. Weet even niet of ik dat net van hier heb geopend of ergens anders vandaan, maar het staat open.

https://www.ad.nl/dossier(...)krijgen-is~aa05d432/
Leandradonderdag 12 oktober 2017 @ 17:09
PolitieUtrecht twitterde op donderdag 12-10-2017 om 17:07:18 Om 18.00 houden we een persmoment met het OM en gemeente #Zeewolde ivm ontwikkelingen onderzoek #AnneFaber. Tot die tijd geen mededelingen. reageer retweet
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:09
Eigenlijk raar dat we gaan wachten op een persco terwijl we eigenlijk al weten wat er gezegd gaat worden.
Sigaartjedonderdag 12 oktober 2017 @ 17:10
Een persmoment met het OM?

1.Moment is dus een tussenbericht
2.Maar OM is toch geen pers? Dus ze brengen het OM op de hoogte.
houdjemonddonderdag 12 oktober 2017 @ 17:10
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:09 schreef PicoMMP het volgende:
Eigenlijk raar dat we gaan wachten op een persco terwijl we eigenlijk al weten wat er gezegd gaat worden.
Maar dan is er officiële bevestiging.
Michielosdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:10
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:09 schreef PicoMMP het volgende:
Eigenlijk raar dat we gaan wachten op een persco terwijl we eigenlijk al weten wat er gezegd gaat worden.
wat gaat er gezegd worden dan?
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:10
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:06 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

vanwege de pers
Misschien wens van de ouders
Dat ze in stilte kan gaan...
De wens van de ouders is een zoek goed mogelijk onderzoek zodat het niet duidelijker en helderder kan worden wat er gebeurt is..

Vandaar dat ze haar waarschijnlijk nog laten liggen.. of ze wachten met de persco tot ze weg is en er daarom nog geen tijd word gegeven..
Maracadonderdag 12 oktober 2017 @ 17:10
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:09 schreef PicoMMP het volgende:
Eigenlijk raar dat we gaan wachten op een persco terwijl we eigenlijk al weten wat er gezegd gaat worden.
Oh?
EternalNowdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:10
"Het koude weer is voor de forensische opsporing sinds de verdwijning van Anne Faber op vrijdag 29 september – nu dertien dagen geleden – een voordeel. ,,Het is relatief koud geweest, dus de staat van het lichaam – als dat gevonden wordt – zal meevallen. Ik vermoed dat je alles wat relevant is, nog na kunt gaan.’’"
gewooniemand_donderdag 12 oktober 2017 @ 17:10
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:09 schreef PicoMMP het volgende:
Eigenlijk raar dat we gaan wachten op een persco terwijl we eigenlijk al weten wat er gezegd gaat worden.
Ja, maar er is nog wel veel onduidelijk. Damn, wat verdrietig dit zeg.
Jahnoodonderdag 12 oktober 2017 @ 17:10
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:09 schreef PicoMMP het volgende:
Eigenlijk raar dat we gaan wachten op een persco terwijl we eigenlijk al weten wat er gezegd gaat worden.
Niet iedereen zijn heldere lichten. Sommige mensen op Twitter al helemaal niet.
Dark_Killahdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:10
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:10 schreef gewooniemand_ het volgende:

[..]

Ja, maar er is nog wel veel onduidelijk. Damn, wat verdrietig dit zeg.
Wat gaan ze zeggen dan?
Basxtdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:11
Ze gaan haar echt niet sneaky wegrijden. :') Hoezo zou dat ook moeten?
ThePlaneteerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:11
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:07 schreef Nober het volgende:

[..]

Oh ze is al gevonden. Bron?
Persco van 18:00 uur.
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:11
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:10 schreef Michielos het volgende:

[..]

wat gaat er gezegd worden dan?
Dat Anne's lichaam gevonden is en dat ze uitgaan van een misdrijf.
ondeugenddonderdag 12 oktober 2017 @ 17:11
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:10 schreef EternalNow het volgende:
"Het koude weer is voor de forensische opsporing sinds de verdwijning van Anne Faber op vrijdag 29 september – nu dertien dagen geleden – een voordeel. ,,Het is relatief koud geweest, dus de staat van het lichaam – als dat gevonden wordt – zal meevallen. Ik vermoed dat je alles wat relevant is, nog na kunt gaan.’’"
je doet nu toch wel lang genoeg mee in dit topic om te weten dat je bronnen moet vermelden?
gosschalksdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:11
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:08 schreef Loserkid het volgende:

[..]

Ik geloof niet dat ze zomaar eventjes iemand oppakken, verder is zijn voorarrest verleng dat doen ze echt niet als ze 0 bewijs hebben hoor.
Dit. Nu ze het verlengd hebben betekent het waarschijnlijk dat ze echt hele sterke aanwijzingen hebben.
Leandradonderdag 12 oktober 2017 @ 17:12
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:11 schreef Basxt het volgende:
Ze gaan haar echt niet sneaky wegrijden. :') Hoezo zou dat ook moeten?
Zodat ze rustig eerst de persconferentie kunnen geven en er niet op het vertrek (of de aankomst) van een mortulance allemaal geruchten gaan ontstaan.
EternalNowdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:12
Interessant op nederland1 nu
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:12
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:10 schreef gewooniemand_ het volgende:

[..]

Ja, maar er is nog wel veel onduidelijk. Damn, wat verdrietig dit zeg.
Wat is er onduidelijk? Het meisje is dood, door een misdrijf, verdachte zit vast.
EternalNowdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:13
Over hoe de politie gehandeld heeft
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:13
PolitieFlevo twitterde op donderdag 12-10-2017 om 17:10:58 HEt persmoment vindt plaats in het gemeentehuis van Zeewolde. #AnneFaber https://t.co/fTp2yFvps8 reageer retweet
Dark_Killahdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:13
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:12 schreef Leandra het volgende:

[..]

Zodat ze rustig eerst de persconferentie kunnen geven en er niet op het vertrek (of de aankomst) van een mortulance allemaal geruchten gaan ontstaan.
Om de boel even rustig af te voeren zonder al te veel overvliegende drones/helikopters bijvoorbeeld.
Jahnoodonderdag 12 oktober 2017 @ 17:13
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:12 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Wat is er onduidelijk? Het meisje is dood, door een misdrijf, verdachte zit vast.
Hoe ze bij MP kwamen. Hoe Anne daar terecht is gekomen. Wat uit het sporenonderzoek is gekomen.

Iemand nog iets?
houdjemonddonderdag 12 oktober 2017 @ 17:13
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:13 schreef Jahnoo het volgende:

[..]

Hoe ze bij MP kwamen. Hoe Anne daar terecht is gekomen. Wat uit het sporenonderzoek is gekomen.

Iemand nog iets?
Is het Anne wel?
EternalNowdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:14
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:11 schreef ondeugend het volgende:

[..]

je doet nu toch wel lang genoeg mee in dit topic om te weten dat je bronnen moet vermelden?
Oh, ja voor mij plaatste ik dit direct na de bron. Excuses. Nogmaals: https://www.ad.nl/dossier(...)krijgen-is~aa05d432/
ThePlaneteerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:14
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:13 schreef Jahnoo het volgende:

[..]

Hoe ze bij MP kwamen. Hoe Anne daar terecht is gekomen. Wat uit het sporenonderzoek is gekomen.

Iemand nog iets?
Dat gaan ze vnv echt no way vertellen allemaal :')
Waarschijnlijk alleen dat ze een stoffelijk overschot hebben waarvan ze een sterk vermoeden hebben dat het Anne is.
Dat ze nu gaan onderzoeken of de verdachte hier iets mee te maken heeft.

De rest is allemaal onderzoeksinformatie (woord van de week).
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:14
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:13 schreef EternalNow het volgende:
Over hoe de politie gehandeld heeft
De politie heeft gezocht. En gevonden.
Leandradonderdag 12 oktober 2017 @ 17:14
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:13 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Om de boel even rustig af te voeren zonder al te veel overvliegende drones/helikopters bijvoorbeeld.
Ook, maar het zou me ook niet verbazen als de mortulance rond 18.00 uur arriveert, maar goed, met al die zwarte politiebusjes kan die er idd allang zijn.
8777donderdag 12 oktober 2017 @ 17:14
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:13 schreef Jahnoo het volgende:

[..]

Hoe ze bij MP kwamen. Hoe Anne daar terecht is gekomen. Wat uit het sporenonderzoek is gekomen.

Iemand nog iets?
Dat hoeven ze allemaal niet te vertellen
ondeugenddonderdag 12 oktober 2017 @ 17:14
Persmoment betekent waarschijnlijk geen domme vragen van journalisten
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:14
VEckCX1.jpg
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:14
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:13 schreef Jahnoo het volgende:

[..]

Hoe ze bij MP kwamen. Hoe Anne daar terecht is gekomen. Wat uit het sporenonderzoek is gekomen.

Iemand nog iets?
Is dat allemaal heel erg van belang om met het volk te delen?
Jahnoodonderdag 12 oktober 2017 @ 17:15
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:14 schreef 8777 het volgende:

[..]

Dat hoeven ze allemaal niet te vertellen
Hoeft niet, nee, maar wel allemaal onduidelijkheid wat ze kunnen ophelderen tijdens een persco.
houdjemonddonderdag 12 oktober 2017 @ 17:15
quote:
;(
Waterdrinkerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:15
quote:
Dat onderste bericht is 22 uur oud.
ThePlaneteerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:15
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:14 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Is dat allemaal heel erg van belang om met het volk te delen?
Ja de Twitter speurneuzen kunnen dan de recherche puntjes gaan uitdelen uiteraard.

De grote 'ik zei het toch' show staat op het punt van beginnen.
Copycatdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:15
quote:
Hopelijk krijgen de nabestaanden de verlossende woorden. Hoe verdrietig ook.
ThePlaneteerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:15
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:15 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Dat onderste bericht is 22 uur oud.
Ja dat is ook het punt.
Dat verklaart dus dat het om Anne gaat.
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:16
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:15 schreef ThePlaneteer het volgende:

[..]

Ja de Twitter speurneuzen kunnen dan de recherche puntjes gaan uitdelen uiteraard.

De grote 'ik zei het toch' show staat op het punt van beginnen.
Dat vrees ik ook.
Ingolstadtdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:16
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:15 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Dat onderste bericht is 22 uur oud.
Ja dus? Het zegt wel veel.
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:16
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:14 schreef Leandra het volgende:
de mortulance
:D Lijkwagen heet zoiets..
Greysdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:16
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:15 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Dat onderste bericht is 22 uur oud.
Ja maar het zegt genoeg als je ze bij elkaar ziet. Daar gaat het om.
Leandradonderdag 12 oktober 2017 @ 17:16
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:13 schreef Jahnoo het volgende:

[..]

Hoe ze bij MP kwamen. Hoe Anne daar terecht is gekomen. Wat uit het sporenonderzoek is gekomen.

Iemand nog iets?
Dat gaan ze echt niet vertellen.
Als de rechtszaak tzt openbaar is zullen die dingen wel naar buiten komen, veel eerder hoef je daar niet veel over te verwachten.
ondeugenddonderdag 12 oktober 2017 @ 17:16
quote:
9s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:15 schreef Copycat het volgende:

[..]

Hopelijk krijgen de nabestaanden de verlossende woorden. Hoe verdrietig ook.
Idd,, moet slopend zijn
mieleerisgeenbeteredonderdag 12 oktober 2017 @ 17:16
is al bekend wat voor auto er is gebruikt (type en kleur?)
StaceySingerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:16
VSchildkamp twitterde op donderdag 12-10-2017 om 17:05:38 Onderzoekers komen gaan nog steeds. Wij gaan naar gemeentehuis Zeewolde voor de persco #AnneFaber https://t.co/oBsCCADiUA reageer retweet
DL8kZPFWAAAmBIc.jpg
niepleujedonderdag 12 oktober 2017 @ 17:16
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:15 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Dat onderste bericht is 22 uur oud.
Dus? Het gaat er denk ik eerder om dat de persconferentie alleen plaats hoeft te vinden indien ze gevonden is... En om 18u is er eentje.
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:17
quote:
9s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:15 schreef Copycat het volgende:

[..]

Hopelijk krijgen de nabestaanden de verlossende woorden. Hoe verdrietig ook.
Die zullen hun in dat geval al wel gehad hebben.
Jahnoodonderdag 12 oktober 2017 @ 17:17
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:16 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat gaan ze echt niet vertellen.
Als de rechtszaak tzt openbaar is zullen die dingen wel naar buiten komen, veel eerder hoef je daar niet veel over te verwachten.
Wat gaan ze dan wel vertellen tijdens zo'n persco?
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:17
quote:
2s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:15 schreef Waterdrinker het volgende:

[..]

Dat onderste bericht is 22 uur oud.
Klopt.. je moet de onderste eerst lezen en daarna de bovenste..
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:17
quote:
9s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:15 schreef Copycat het volgende:

[..]

Hopelijk krijgen de nabestaanden de verlossende woorden. Hoe verdrietig ook.
Dat hebben ze al voor de persco er is...
Dark_Killahdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:17
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:17 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

Klopt.. je moet de onderste eerst lezen en daarna de bovenste..
Kan op zich wel dat ze erop terug zijn gekomen natuurlijk.
gewooniemand_donderdag 12 oktober 2017 @ 17:18
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:13 schreef Jahnoo het volgende:

[..]

Hoe ze bij MP kwamen. Hoe Anne daar terecht is gekomen. Wat uit het sporenonderzoek is gekomen.

Iemand nog iets?
Idd, en of ze misschien nog iemand zoeken.. Zoveel eigenlijk. We weten veel meer niet dan wel. Het enige wat ik denk te weten, is dat ze haar gevonden hebben, maar zelfs dat niet natuurlijk.
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:18
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:17 schreef Jahnoo het volgende:

[..]

Wat gaan ze dan wel vertellen tijdens zo'n persco?
Niks buiten de evt identiteit
Robin_fokdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:18
NPO1 zal de persconferentie ook live direct worden uitgezonden, werd net bij Tijd voor MAX verteld.
Michielosdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:18
Michael P in remissie verklaard door neukende labiele medewerkers van Altrecht Aventurijn, mocht zijn moeder bezoeken.
Hierop zag hij vanuit zijn auto , die ie kreeg om dit te bewerkstelligen, Anne in de regen op fiets en bood hij aan in zijn auto te schuilen.
Wat Anne niet wist is dat MP. een gevaarlijke gestoorde debiel is die openbaar opschept over het plegen van een moord en een geweldadig verleden heeft met als troonvoorbeeld een meervoudige verkrachting van twee minderjarigen.
Het is overigens wetenschappelijk gezien ALTIJD fout om zelfs onder dwang in een auto te stappen bij een wildvreemde (psychopaat).

De rest is geschiedenis, ze had geen schijn van kans.
Nog vragen?
Leandradonderdag 12 oktober 2017 @ 17:19
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:16 schreef Zolderkamer het volgende:

[..]

:D Lijkwagen heet zoiets..
Nou nee, zoiets heet ook een mortulance.... juist bij het eerste vervoer van een overledene, en vooral als die geen natuurlijke dood gestorven is.
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:19
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:17 schreef Dark_Killah het volgende:

[..]

Kan op zich wel dat ze erop terug zijn gekomen natuurlijk.
Ja dat ze zeggen dat ze geemigreerd is.. uhu..
Dark_Killahdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:19
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:18 schreef Michielos het volgende:
Anne in de regen op fiets en bood hij aan in zijn auto te schuilen.
Ja man. Goed verhaal.

We wachten nog wel even af.
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:19
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:17 schreef Jahnoo het volgende:

[..]

Wat gaan ze dan wel vertellen tijdens zo'n persco?
Anne is gevonden, waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen, er zit een verdachte vast. Meer informatie volgt. Dag.
Stoffadonderdag 12 oktober 2017 @ 17:19
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:18 schreef Michielos het volgende:
Michael P in remissie verklaard door neukende labiele medewerkers van Altrecht Aventurijn, mocht zijn moeder bezoeken.
Hierop zag hij vanuit zijn auto , die ie kreeg om dit te bewerkstelligen, Anne in de regen op fiets en bood hij aan in zijn auto te schuilen.
Wat Anne niet wist is dat MP. een gevaarlijke gestoorde debiel is die openbaar opschept over het plegen van een moord en een geweldadig verleden heeft met als troonvoorbeeld een meervoudige verkrachting van twee minderjarigen.
Het is overigens wetenschappelijk gezien ALTIJD fout om zelfs onder dwang in een auto te stappen bij een wildvreemde (psychopaat).

De rest is geschiedenis, ze had geen schijn van kans.
Nog vragen?
Wat heeft hij precies met haar gedaan?
Noberdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:20
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:19 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Anne is gevonden, waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen, er zit een verdachte vast. Meer informatie volgt. Dag.
Dan kan ook middels een tweet.
Sigaartjedonderdag 12 oktober 2017 @ 17:20
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:18 schreef Michielos het volgende:
Michael P in remissie verklaard door neukende labiele medewerkers van Altrecht Aventurijn, mocht zijn moeder bezoeken.
Hierop zag hij vanuit zijn auto , die ie kreeg om dit te bewerkstelligen, Anne in de regen op fiets en bood hij aan in zijn auto te schuilen.
Wat Anne niet wist is dat MP. een gevaarlijke gestoorde debiel is die openbaar opschept over het plegen van een moord en een geweldadig verleden heeft met als troonvoorbeeld een meervoudige verkrachting van twee minderjarigen.
Het is overigens wetenschappelijk gezien ALTIJD fout om zelfs onder dwang in een auto te stappen bij een wildvreemde (psychopaat).

De rest is geschiedenis, ze had geen schijn van kans.
Nog vragen?
Een van de 6000 tipgevers gespot. :{
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:20
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:19 schreef Leandra het volgende:

[..]

Nou nee, zoiets heet ook een mortulance.... juist bij het eerste vervoer van een overledene, en vooral als die geen natuurlijke dood gestorven is.
Een lijkwagen is een lijkwagen.. Of ie nou door een paard getrokken word of niet.. :P
Michielosdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:20
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:19 schreef Stoffa het volgende:

[..]

Wat heeft hij precies met haar gedaan?
Kijk zijn verleden en zijn "file" en je weet ongeveer op zeker dat het een lange lijdensweg was voor die arme meid :') This story has no good end.
Mishudonderdag 12 oktober 2017 @ 17:20
Moge de hufter branden in de hel.
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:20
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:20 schreef Nober het volgende:

[..]

Dan kan ook middels een tweet.
Niet iedereen heeft Twitter.
b_engeltjedonderdag 12 oktober 2017 @ 17:20
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:18 schreef Michielos het volgende:
Michael P in remissie verklaard door neukende labiele medewerkers van Altrecht Aventurijn, mocht zijn moeder bezoeken.
Hierop zag hij vanuit zijn auto , die ie kreeg om dit te bewerkstelligen, Anne in de regen op fiets en bood hij aan in zijn auto te schuilen.
Wat Anne niet wist is dat MP. een gevaarlijke gestoorde debiel is die openbaar opschept over het plegen van een moord en een geweldadig verleden heeft met als troonvoorbeeld een meervoudige verkrachting van twee minderjarigen.
Het is overigens wetenschappelijk gezien ALTIJD fout om zelfs onder dwang in een auto te stappen bij een wildvreemde (psychopaat).

De rest is geschiedenis, ze had geen schijn van kans.
Nog vragen?
Anne lijkt me niet het type om zomaar bij vreemde in de auto te stappen
Red_85donderdag 12 oktober 2017 @ 17:21
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:20 schreef Mishu het volgende:
Moge de hufter branden in de hel.
Liefst al eerder.
Leandradonderdag 12 oktober 2017 @ 17:21
quote:
Ze noemen het vandaag wel heel consequent "persmoment" en geen "persconferentie".
Jahnoodonderdag 12 oktober 2017 @ 17:21
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:19 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Anne is gevonden, waarschijnlijk door een misdrijf om het leven gekomen, er zit een verdachte vast. Meer informatie volgt. Dag.
Waarschijnlijk? Dus Anne is naar Zeewolde gefietst en heeft daar zelfmoord gepleegd?

Als ze dood zou zijn. Maar als ze levend was, hadden we dat allang geweten natuurlijk.
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:21
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:20 schreef Nober het volgende:

[..]

Dan kan ook middels een tweet.
Je kan ook eten en ademen en schijten via een buisje..
napoleonfourdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:21
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:20 schreef Sigaartje het volgende:

[..]

Een van de 6000 tipgevers gespot. :{
Michielos, Michael :{ :{ :{

Het lijkt op elkaar. Heb je tijdens gevanghouding recht op wifi?
Crack_donderdag 12 oktober 2017 @ 17:21
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:20 schreef Nober het volgende:

[..]

Dan kan ook middels een tweet.
:') :D
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:21
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:20 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

Anne lijkt me niet het type om zomaar bij vreemde in de auto te stappen
Jij kent haar persoonlijk?
Michielosdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:21
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:20 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

Anne lijkt me niet het type om zomaar bij vreemde in de auto te stappen
Ook niet in de kletsende regen bij een vriendelijke jongen? Niet om te neuken ofzo he. Er zijn verschillende omstandigheden. Ze dacht misschien, aah het regent hard, i am fucked, meerdere mensen hier, wat kan me gebeuren.
Poepz0rdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:21
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:20 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

Anne lijkt me niet het type om zomaar bij vreemde in de auto te stappen
Inderdaad. Lijkt mij wel een type die van zich af slaat etc en dat is haar fataal geworden :N Had ze nou maar meegewerkt of op hem ingepraat etc, damn.
mitchelll0181donderdag 12 oktober 2017 @ 17:21
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:20 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

Anne lijkt me niet het type om zomaar bij vreemde in de auto te stappen
Tenzij je haar kent is dit echt een belachelijke post,,,
Michielosdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:21
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:21 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Michielos, Michael :{ :{ :{

Het lijkt op elkaar. Heb je tijdens gevanghouding recht op wifi?
kerel wtf :') ?
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:22
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:21 schreef Jahnoo het volgende:

[..]

Waarschijnlijk? Dus Anne is naar Zeewolde gefietst en heeft daar zelfmoord gepleegd?
De politie zegt altijd "waarschijnlijk".

Er was een keer een artikel over een vrouw die met 20 messteken in de rug dood gevonden was en de politie had het serieus over "vermoedelijk misdrijf". True story.
Dark_Killahdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:22
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:21 schreef mitchelll0181 het volgende:

[..]

Tenzij je haar kent is dit echt een belachelijke post,,,
Om het tegenovergestelde met zekerheid te stellen dus ook.
gewooniemand_donderdag 12 oktober 2017 @ 17:22
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:21 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ze noemen het vandaag wel heel consequent "persmoment" en geen "persconferentie".
Wat is het verschil?
Mani89donderdag 12 oktober 2017 @ 17:22
Ik moet nu wel gaan bedenken hoe ik mijn tijd ga invullen als ze straks gevonden is.
HaverMoutKoekjedonderdag 12 oktober 2017 @ 17:22
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:21 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Inderdaad. Lijkt mij wel een type die van zich af slaat etc en dat is haar fataal geworden :N Had ze nou maar meegewerkt of op hem ingepraat etc, damn.
je bent enorm bezig met ranzige details, waarom is dat?
Stoffadonderdag 12 oktober 2017 @ 17:22
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:21 schreef Michielos het volgende:

[..]

kerel wtf :') ?
Maar wat heeft hij nou met haar gedaan nadat ze was ingestapt? Je ontwijkt mn vraag vent!
Michielosdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:22
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:21 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Inderdaad. Lijkt mij wel een type die van zich af slaat etc en dat is haar fataal geworden :N Had ze nou maar meegewerkt of op hem ingepraat etc, damn.
meewerken is het ALLER stomste wat je kunt doen. Echt. Als je meewillig doet wat een psychopaat je opdraagt te doen (instappen, meekomen enz.) , ben je verloren. Dan ben je dood. Ik vrees dat exact dat gebeurd is. Op een psychopaat inpraten of naar hem luisteren is het ALLER domste wat je kunt doen :')
Noberdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:22
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:21 schreef Michielos het volgende:

[..]

kerel wtf :') ?
'Rustige jongen', wie trapt daar nou in.
Poepz0rdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:22
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:22 schreef Mani89 het volgende:
Ik moet nu wel gaan bedenken hoe ik mijn tijd ga invullen als ze straks gevonden is.
Wees blij dat je nog de tijd hebt. Die heeft dit meisje niet meer
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:22
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:21 schreef Leandra het volgende:

[..]

Ze noemen het vandaag wel heel consequent "persmoment" en geen "persconferentie".
Klopt.. ik verdenk ze er ook wel van dat ze zeggen dat ze een lijk gevonden hebben maar de boel nog verder onderzoeken... (dat bevestigd ook waarom ze nog niet afgevoerd is)
EternalNowdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:22
Je kan als vrouw onder dwang met een wapen beter proberen te vechten en te vluchten met het risico dat zo'n gek je dood dan mee gaan in zo'n auto... Makkelijker gezegd dan gedaan natuurlijk.
RobjeGeusdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:23
quote:
14s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:21 schreef napoleonfour het volgende:

[..]

Michielos, Michael :{ :{ :{

Het lijkt op elkaar. Heb je tijdens gevanghouding recht op wifi?
Nog niet
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:23
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:22 schreef Mani89 het volgende:
Ik moet nu wel gaan bedenken hoe ik mijn tijd ga invullen als ze straks gevonden is.
Ga werken.
napoleonfourdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:23
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:22 schreef Mani89 het volgende:
Ik moet nu wel gaan bedenken hoe ik mijn tijd ga invullen als ze straks gevonden is.
Wellicht kunnen we een ander dossier zoeken op https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist mani.
gewooniemand_donderdag 12 oktober 2017 @ 17:23
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:22 schreef Mani89 het volgende:
Ik moet nu wel gaan bedenken hoe ik mijn tijd ga invullen als ze straks gevonden is.
Gaan we met z'n allen op zoek naar Tanja Groen
b_engeltjedonderdag 12 oktober 2017 @ 17:23
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:21 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Jij kent haar persoonlijk?
Nee dat niet ik denk dat gewoon
Lijkt me geen naief meisje
Al doet het fietsen in de regen musschien anders vermoedden
Poepz0rdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:23
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:22 schreef Michielos het volgende:

[..]

meewerken is het ALLER stomste wat je kunt doen. Echt. Als je meewillig doet wat een psychopaat je opdraagt te doen (instappen, meekomen enz.) , ben je verloren. Dan ben je dood. Ik vrees dat exact dat gebeurd is.
Juist niet. Google maar eens op wat je het beste kan doen bij een verkrachting.
#ANONIEMdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:23
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:20 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Niet iedereen heeft Twitter.
Niet iedereen heeft tv of radio
Physsicdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:23
Is die persco ook via tv/internet te volgen?
Robin_fokdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:23
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:21 schreef Poepz0r het volgende:

[..]

Inderdaad. Lijkt mij wel een type die van zich af slaat etc en dat is haar fataal geworden :N Had ze nou maar meegewerkt of op hem ingepraat etc, damn.
Met die krassen op zijn gezicht (als dit waar is) lijkt me dat ook. Inderdaad, je vraagt je af wat er was gebeurd als ze anders had gehandeld... Of die Michael al vastberaden was om haar om te leggen nadat hij haar zag en wilde verkrachten.
Jahnoodonderdag 12 oktober 2017 @ 17:23
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:23 schreef gewooniemand_ het volgende:

[..]

Gaan we met z'n allen op zoek naar Tanja Groen
:')
RobjeGeusdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:23
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:22 schreef Stoffa het volgende:

[..]

Maar wat heeft hij nou met haar gedaan nadat ze was ingestapt? Je ontwijkt mn vraag vent!
Lul niet zo dom
Robin_fokdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:24
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:23 schreef Physsic het volgende:
Is die persco ook via tv/internet te volgen?
https://www.npo.nl/live

NPO1 om 18:00
Crack_donderdag 12 oktober 2017 @ 17:24
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:23 schreef maryen65 het volgende:

[..]

Jee je kent die hele meid niet en dan doe je zo'n uitspraak?
daar is deze sc voor
PicoMMPdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:24
quote:
1s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:23 schreef b_engeltje het volgende:

[..]

Nee dat niet ik denk dat gewoon
Lijkt me geen naief meisje
Al doet het fietsen in de regen musschien anders vermoedden
:')
gosschalksdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:24
Misschien moeten achteraf ze niet al te gedetailleerd uit gaan leggen hoe ze deze plek hebben gevonden (als het bijv. mbv telefoondata-analyse is gebeurd). Wie weet leren andere Michaels daar weer van.
Zolderkamerdonderdag 12 oktober 2017 @ 17:24
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:23 schreef Physsic het volgende:
Is die persco ook via tv/internet te volgen?
Nee je moet op de fiets naar zeewolde..
Pericodonderdag 12 oktober 2017 @ 17:24
Michael Pan-uit is een hijo de puta die gewoon onbewaakt in een kamertje een keer een half uur ernstig in elkaar gebeukt moet worden, waar verder niemand weet van heeft.. zodat hij ook vroeg sterft en louter nog miserabele dagen vol pijn beleeft.
S95Sedandonderdag 12 oktober 2017 @ 17:24
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:23 schreef Physsic het volgende:
Is die persco ook via tv/internet te volgen?
npo.nl/live
Truus1973donderdag 12 oktober 2017 @ 17:24
quote:
9s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:23 schreef Jahnoo het volgende:

[..]

:')
kon dat maar he, k zag die ouders gisteravond, zo n verdriet
Mishudonderdag 12 oktober 2017 @ 17:24
quote:
0s.gif Op donderdag 12 oktober 2017 17:21 schreef Michielos het volgende:

[..]

Ook niet in de kletsende regen bij een vriendelijke jongen? Niet om te neuken ofzo he. Er zijn verschillende omstandigheden. Ze dacht misschien, aah het regent hard, i am fucked, meerdere mensen hier, wat kan me gebeuren.
Denk niet dat er ook maar 1 vrouw is die als motief heeft 'om te neuken' bij het krijgen van een lift. Dat gebeurt toch echt alleen in jouw porno fantasie :')