abonnement Unibet Coolblue
pi_174111253
quote:
10s.gif Op zondag 1 oktober 2017 12:26 schreef Typisch het volgende:

[..]

Gewoon, even een paar ICO whales ondervragen of ze wat van die mensen kennen e.d.
Magnet dus? :+

Ben benieuwd!
pi_174118360
Wat vinden jullie van https://cobinhood.com trouwens?

Centrale zerofee exchange met plannen om decentraal te gaan. Ik vond de naam wel leuk dus met 0.33 Eth ingestapt. Ben benieuwd wat het wordt!

Anryze ook met rond de 100$ ingestapt, zag er uit een een professionele waves ICO. En ik gun het waves wel :)
pi_174119390
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 17:32 schreef Dicing het volgende:
Wat vinden jullie van https://cobinhood.com trouwens?
ik weet het niet met die exchanges.....zolang ze niet half het volume van Bittrex hebben vind ik het niet interessant

iemand RRAM al overwogen? :P
http://www.r-ram.com/
pi_174120371
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 18:19 schreef SMS303 het volgende:

[..]

ik weet het niet met die exchanges.....zolang ze niet half het volume van Bittrex hebben vind ik het niet interessant

iemand RRAM al overwogen? :P
http://www.r-ram.com/
Ik snap de berekeningen niet :') Maar als ze slagen is het dikke profit en je koopt een aandeel van het bedrijf begrijp ik. Kan best interessant zijn, maar ik snap de link met blockchain niet helemaal, ook het beroerde engels helpt niet helemaal mee. Wat stop jij erin?

Overigens eens met je opmerking over Cobinhood. Ben wel benieuwd of de incentive (zerofee trading) voldoende is.
pi_174121573
quote:
0s.gif Op zondag 1 oktober 2017 19:05 schreef Dicing het volgende:

[..]

Ik snap de berekeningen niet :') Maar als ze slagen is het dikke profit en je koopt een aandeel van het bedrijf begrijp ik. Kan best interessant zijn, maar ik snap de link met blockchain niet helemaal, ook het beroerde engels helpt niet helemaal mee. Wat stop jij erin?

Overigens eens met je opmerking over Cobinhood. Ben wel benieuwd of de incentive (zerofee trading) voldoende is.
De RRAM coins kosten $3000 p/st dat is nog ver boven mijn budget :P

Dat je meerdere ico rondes hebt en de 1e paar keer dividend uitkering vind ik nogal vaag. Van elke ico ronde wordt 2% aan dividend aan token holders uit eerdere rondes uitgekeerd. Dat ze naast crypto ook inzetten en eigenlijk crypto gebruiken voor het realiseren van een "super" chip, energie opslag/accu's vind ik doordacht. Dat deuterium water project vind ik een hoog new age gehalte hebben. Het komt op mij over op een bundeling van startups om een zo groot mogelijke forecast voor te spiegelen. Dit is wat ik zover begrijp na snel doorlezen van de white papers van het hele project. Als ik zou instappen zou ik wel meer onderzoek doen naar de producten en de haalbaarheid er van. Als de producten zo revolutionair zijn waarom hebben ze dan niet op een andere manier geldschieters gevonden?

Ik volg Cobinhood al wat langer. Heb besloten om misschien in te stappen als de coin op meerdere exchanges is gelist en ze zelf online zijn. De zero-fee policy van Cobinhood is wat mensen naar hun exchange moet trekken. Ik dacht dat het verdien model is gebaseerd op ico's die via hun platform georganiseerd kunnen worden en stock exchange die in de toekomst erbij komt.

[ Bericht 1% gewijzigd door SMS303 op 01-10-2017 19:59:46 ]
pi_174145092
Weet iemand nog een whitelist ICO waarvan de whitelist nog NIET voorbij is?
Gefeliciteerd
  dinsdag 10 oktober 2017 @ 20:51:17 #32
93231 Sosa
Bolivian druglord
pi_174334118
tav de ICON ico van vorige maand.

de tokens staan in je wallet, maar er moet nog wel een KYC plaatsvinden.

Is dat echt nodig? Zijn de tokens gelocked of gewoon overschrijfbaar?
I only tell you once. Don't fuck me, Tony. Don't you ever try to fuck me.
  dinsdag 17 oktober 2017 @ 10:15:13 #33
336455 Mr.Meneer
Zeg maar gewoon meneer.
pi_174466170
DOVU? Lijkt me een mooie ICO. Sluit alleen vandaag en twijfel nog een beetje.
Het einde van de wereld is de schuld van:...................
  dinsdag 17 oktober 2017 @ 11:07:43 #34
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_174467040
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 oktober 2017 10:15 schreef Mr.Meneer het volgende:
DOVU? Lijkt me een mooie ICO. Sluit alleen vandaag en twijfel nog een beetje.
Ik zou ze kopen.

Of niet. Gooi een muntje op.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_174499124
Iemand die hier in Dragonchain stapt? De developers vallen onder Disney.
pi_174500004
quote:
0s.gif Op maandag 2 oktober 2017 19:18 schreef Goudgeil het volgende:
Weet iemand nog een whitelist ICO waarvan de whitelist nog NIET voorbij is?
deze 2 nieuwe ico's hebben voor deze maand m'n aandacht:
whitelist: https://www.spectre.ai/ --> nadeel pas in 2019 echt functioneel
presale 33% bonus: https://paycent.com/

mssn koop ik nog wat Astro bij --> https://astronaut.capital/ico.html of nog een aantal SIFT als ik ze op/net boven ICO prijs kan scoren.

eind november gaat de normale ICO van Bankera/Spectrocoin van start....
heb aan de presale meegedaan en sindsdien wekelijks dividend ontvangen ( ¤0,83 totaal aan ETH op een inleg van ¤303)
ff een dm voor de referral als je deze beginnend klein investeerder met een paar % wil sponseren... de volgende X gebruik ik jouw referral voor deelname ^O^ :D
pi_174501108
quote:
0s.gif Op donderdag 21 september 2017 21:37 schreef Sosa het volgende:

Nog mensen meegedaan met ICON.foundation dan? Gewoon even benieuwd :)

Yes! Wel niet zoveel kunnen investeren maar ik mag al blij zijn dat ik er tussen zit. :)

Mijn aandacht gaat nu naar het CREDITS project. Maar ik ben nog redelijk vers in de cryptowereld, dus ik kan de waarde van dit project nog niet zo goed inschatten. Daarom vraag ik om advies in dit FOK topic: BTC / CREDITS platform . Als iemand even wil meekijken naar dit project dan zou dat wel fijn zijn.

P.s. de directe link naar hun website is https://credits.com/en
pi_174556933
Ik heb een tijdje terug een stukje geschreven over ICO's. Geprobeerd in jip-en-janneketaal de absolute basis uit te leggen. Als dit niet gewenst is hoor ik het graag, maar ik denk dat het wel kan als ik ook de hele artikelen hier plaats.

De directe link naar het artikel: http://blockchainstories.com/wat-is-een-ico/

quote:
Wat is een ICO?

Wat is een ICO? ICO is de afkoring voor Initial Coin Offering. Een ICO is in de cryptowereld vaak een openbare crowdfunding. Tijdens de looptijd van een ICO kan iedereen die een project wil steunen hun financiële steentje bijdragen. Het doel van een ICO is simpel: middelen binnenhalen om een project van de grond te krijgen.

Aan het begin van een crowdfunding is het aan de organisatoren om mensen te overtuigen van de kracht van hun project. Vaak gaat dat gepaard met een roadmap en/of een whitepaper waarin uit wordt gelegd wat de ontwikkelaars de komende tijd van plan zijn. Het is aan de (potentiële) investeerders om te bepalen of zij geloven in het project.

Deelnemen

Iedereen die bereid is een bedrag te investeren in een ICO kan meedoen. Met jouw investering heb je vaak recht op een deel van de coins die worden vrijgegeven tijdens de crowdfunding. Er zijn tal van varianten te bedenken om een crowdfunding vorm te geven. Van te voren een tijdslimiet of een maximaal op te halen bedrag communiceren zijn twee varianten die vaak worden gebruikt.

Het team achter Tokencard koos er bijvoorbeeld voor om een maximaal op te halen bedrag te hanteren. Nadat deze bereikt werd kon je niet meer deelnemen aan de crowdfunding. Binnen een uur was de limiet bereikt. Voor de mensen die hem gemist hebben geen drama, want de Tokencard tokens zijn nog vaak goedkoper te halen dan tijdens de ICO op verschillende exchanges.

Andere ICO’s gaan voor een andere aanpak. MobileGO haalde recentelijk nog een recordbedrag van ruim 50 miljoen euro binnen tijdens hun ICO van een maand. Zij hadden vooraf geen limiet ingesteld. Deelnemers aan deze record brekende ICO mogen kiezen of zij hun tokens straks ontvangen op de Ethereum of Waves blockchain.

Platformen

Ethereum is op dit moment de populairste blockchain om een ICO te organiseren. Maar met Waves is daar een concurrent bijgekomen. Op beide platformen worden geregeld grote bedragen binnen gehaald voor nieuwe projecten. Zowel Waves als Ethereum zijn zelf ook ooit gestart als een ICO.

Waarom zou ik meedoen aan een ICO?

Investeren in een ICO kun je doen om verschillende redenen.
1. Puur om winst te maken. Vroege vogels die bijvoorbeeld deel hebben genomen aan de crowdfunding van Ethereum zitten voor een spotprijsje op de eerste rij.
2. Steunen van een project. Als je gelooft in een project en je de mensen achter de ideeën financieel wil helpen is deelnemen aan een ICO een mooie stap.
3. Je wil het graag eens proberen. Met een klein bedrag kun je meestal al meedoen en zo kun je met een heel klein risico al meedoen aan je eerste crowdfunding in de cryptowereld.
4. Elke andere reden waarom jij wil investeren. Het is tenslotte jouw geld.

Problemen

De cryptowereld is een wereld met weinig regeltjes en regulering. Mensen kunnen dus makkelijk met jouw geld een huisje op de Bahama’s kopen en nooit meer van zich laten horen. Daarom is het handig om van te voren te kijken naar wie er achter een ICO zitten. Hebben zij al meerdere succesvolle projecten achter hun naam staan? Zijn ze binnen de community populair? Of hebben ze soms aan een andere crypto meegewerkt? Waar gaan mijn geïnvesteerde coins heen? Dit zijn allemaal vragen die je jezelf moet stellen voordat je jouw bitcoin, euro’s of andere cryptocurrency in een project stopt.

Ik wil aan een ICO meedoen!
Zelfs als je het team helemaal vertrouwt en je denkt dat dit echt the next big thing is, is het aan te raden om alleen geld er in te stoppen dat je bereid bent te verliezen. Dat geldt voor alle investeringen, maar in het bijzonder voor een investering in een ICO.
Als je zeker bent van je zaak en je hebt besloten om mee te doen aan een project is het van belang om alles nog eens goed na te kijken. Lees je in over waar je wel en geen recht op hebt als investeerder. Zorg er voor dat je weet welke wallet je nodig hebt om de cryptogelden te ontvangen.

Mocht je interesse hebben in ICO’s maar je weet niet waar je moet beginnen dan kun je op deze website een kijkje nemen. Een overzichtelijke lijst met afgeronde en nog te komen ICO’s.

Succes!
En in het verlengde daarvan een blogje
http://blockchainstories.com/ziekte-van-ico/
quote:
De ziekte van ICO

Heb je het al gehoord? Er komt een nieuwe cryptomunt op de markt. Hij is hartstikke decentraal, je privacy is gewaarborgd en het (nog niet bestaande) netwerk is bestand tegen toekomstige supercomputers. Er zit een leuke website bij en de marketingmachine draait op volle toeren.

Natúúrlijk gaat dit project met de opgehaalde miljoenen de markt veroveren. En weet je wat? Als je er snel bij bent krijg je meer waar voor je bitcoin of Ether. En het mooiste is: Ik geloof het ook nog allemaal. Hoe dit verschijnsel heet? De ziekte van ICO.

De symptomen: Je bezoekt de generieke website van de desbetreffende crowdfunding en het gevoel bekruipt je dat jij de nieuwe bitcoin of Ethereum hebt ontdekt. Je was er daar niet vroeg genoeg bij, maar dit gaat hem worden. Dit is jouw moment. Dit is jouw kans om gigantische winsten te behalen en binnen enkele maanden kan de bouw van jouw huisje op de Bahama's beginnen. Je pensioen is in zicht. En het lijkt er op dat dit de enige kans is om voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten in de raket naar de maan.

Ikzelf ben ook bekend met de ziekte van ICO. Een mooi voorbeeld van mijn ziektebeeld is de ICO van Tokencard (TKN). Zij zouden wel even de markt bestormen en een grote speler worden in het domein van Mastercard en Visa. Ik zat netjes klaar met mijn portemonnee in mijn digitale hand om hen de benodigde Ethers te sturen. Zij haalde binnen het uur tientallen miljoenen dollars aan crypto binnen. Die is binnen dacht ik, voor de gein zocht ik alvast een mooi jacht uit.

Het resultaat tot nu toe? De prijs van TKN schommelt rond de ICO-prijs en mijn geïnvesteerde Ether hadden ondertussen het veelvoudige waard geweest. Ik had dus makkelijk later in kunnen stappen.

Nu hoor ik je denken: Ether is zelf ook gestart met een ICO en die is nu het veelvoudige waard. Dat klopt. Early adopters die mee hebben gedaan met de crowdfunding plukken daar nu de hele mooie vruchten van. Maar tot maanden na de initiële verspreiding van de eerste Ether waren deze voor ongeveer dezelfde prijs te halen op verschillende exchanges. Een latere investeerder was dus toen ook nog ruim op tijd geweest om mee te vliegen met de early birds.

Voor een normale sterveling zit een snelle cash grab via de gemiddelde ICO er helaas niet in. Heb geduld. Morgen zijn er weer nieuwe kansen. En die morgen komt er altijd, ook na afloop van de tikkende timer die het einde van weer een ICO inluidt.

Nu ik dit heb ingezien zou ik mijzelf graag weer genezen verklaren. Tot de volgende ICO tenminste, want die gaat wel direct naar de maan...
pi_174582969
Ik ben de hele middag flink aan het lezen over Enjin en Enjijn Coin. Klinkt erg interessant en hebben al enorm veel opgehaald. Wil een spil worden in de gaming industrie met het verhandelen van digitale goederen, producten en het tegengaan van fraude bij online handel in gaming. Met een behoorlijk goed en ervaren team zie ik dit wel een succes worden.

https://enjincoin.io/

Iemand anders die hier ook aan support?
- Met zuidelijke groet -
pi_174607431
Astronaut AMA met Matt Dibb --> ICO info --> https://astronaut.capital/
pi_174612388
quote:
0s.gif Op maandag 23 oktober 2017 18:45 schreef xaban06 het volgende:
Doet iemand van jullie mee met de VISO ICO?
quote:
0s.gif Op maandag 23 oktober 2017 19:29 schreef ZetaOS het volgende:
Moeite om de Utrust ICO op waarde in te schatten, is het scam of kan het wat zijn?
https://utrust.io/
Probeer de ICO-praat hier te doen? :+
pi_174612917
Utrust ICO moeilijk op waarde in te schatten, is het scam of kan het wat zijn?
https://utrust.io/

UTRUST is a revolutionary payment platform that empowers buyers to pay with cryptocurrencies while providing a groundbreaking purchase protection mechanism blablabla.
pi_174613490
quote:
0s.gif Op maandag 23 oktober 2017 20:43 schreef ZetaOS het volgende:
Utrust ICO moeilijk op waarde in te schatten, is het scam of kan het wat zijn?
https://utrust.io/

UTRUST is a revolutionary payment platform that empowers buyers to pay with cryptocurrencies while providing a groundbreaking purchase protection mechanism blablabla.
Ze willen dus blijkbaar als een "3rd party mediator" tussen ontvangen crypto en fiat gaan zitten.

Een soort van Paypal voor crypto.

Op zich prima, daar is vast een markt voor en volgens mij is het al gedaan.

De vragen die ik dan stel:
- waarom een ICO?
- waarom hiervoor wéér een nieuwe coin?
- wat is voor een ICO deelnemer de meerwaarde om deze coin te bezitten?

Verder lees ik iets over een buyback & burn. Naar wat ik heb begrepen word je dan niet gelist op Bittrex.

Wat ook jammer is, ze verkochten eerst 100 miljoen tokens aan "private investors" voor 2 cent per stuk.
Daarna een pre-ICO van 50 miljoen tokens voor 3 cent per stuk.

En dan mogen jij en ik de resterende 700 miljoen tokens voor 6,5 cent per stuk kopen?

Er is verder wel werk gestoken in de whitepaper:
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/utrust/whitepaper/en/UTRUST-whitepaper-en-2017-10-15.pdf

De personen die in het project zitten heb ik verder niet opgezocht, dat is sowieso iets wat ik altijd zou doen als je instapt.

Een scam? Ik verwacht van niet.
pi_174613676
quote:
0s.gif Op maandag 23 oktober 2017 21:02 schreef MaGNeT het volgende:

[..]

Ze willen dus blijkbaar als een "3rd party mediator" tussen ontvangen crypto en fiat gaan zitten.

Een soort van Paypal voor crypto.

Op zich prima, daar is vast een markt voor en volgens mij is het al gedaan.

De vragen die ik dan stel:
- waarom een ICO?
- waarom hiervoor wéér een nieuwe coin?
- wat is voor een ICO deelnemer de meerwaarde om deze coin te bezitten?

Verder lees ik iets over een buyback & burn. Naar wat ik heb begrepen word je dan niet gelist op Bittrex.

Wat ook jammer is, ze verkochten eerst 100 miljoen tokens aan "private investors" voor 2 cent per stuk.
Daarna een pre-ICO van 50 miljoen tokens voor 3 cent per stuk.

En dan mogen jij en ik de resterende 700 miljoen tokens voor 6,5 cent per stuk kopen?

Er is verder wel werk gestoken in de whitepaper:
https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/utrust/whitepaper/en/UTRUST-whitepaper-en-2017-10-15.pdf

De personen die in het project zitten heb ik verder niet opgezocht, dat is sowieso iets wat ik altijd zou doen als je instapt.

Een scam? Ik verwacht van niet.
Doet een Coinbase dat ook al niet eigenlijk? :+
pi_174631762
quote:
14s.gif Op maandag 23 oktober 2017 21:08 schreef Typisch het volgende:

[..]

Doet een Coinbase dat ook al niet eigenlijk? :+
Lijkt mij wel, daarom voor mij ook minder interessant.

Zo jammer, wilde deze week in Enjin gaan kopen. Is de ETH prijs net aan het stijgen.
- Met zuidelijke groet -
pi_174638674
zelf wel gecharmeerd van www.micromoney.io

al $8M opgehaald, ICO loopt nog. Ze willen 2 miljard mensen het financiele eco-systeem in helpen, ze zijn dus met name actief in ontwikkelingslanden.
pi_174639783
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 22:26 schreef Homey het volgende:
zelf wel gecharmeerd van www.micromoney.io

al $8M opgehaald, ICO loopt nog. Ze willen 2 miljard mensen het financiele eco-systeem in helpen, ze zijn dus met name actief in ontwikkelingslanden.
En waarom kan bitcoin dit niet (beter)?

Niet om je te dissen. Gewoon benieuwd. :+
pi_174641793
quote:
0s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 22:26 schreef Homey het volgende:
zelf wel gecharmeerd van www.micromoney.io

al $8M opgehaald, ICO loopt nog. Ze willen 2 miljard mensen het financiele eco-systeem in helpen, ze zijn dus met name actief in ontwikkelingslanden.
Ik stop nog liever 1000 euro in Bitconnect dan deze ICO.
pi_174642617
quote:
14s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 23:09 schreef Typisch het volgende:

[..]

En waarom kan bitcoin dit niet (beter)?

Niet om je te dissen. Gewoon benieuwd. :+
Ik gok omdat niet elke Ugandees een familielid heeft wonen in een westers land die elke maand geld over maakt? ;)

Ook lijkt me dat er in veel landen nog geen goede infrastructuur is om bitcoins om te zetten naar contant geld.

Ik ken de ICO verder niet en ga er zelf ook niet in investeren maar het lijkt mij op eerste gezicht een goed initiatief.
pi_174644948
quote:
14s.gif Op dinsdag 24 oktober 2017 23:09 schreef Typisch het volgende:

[..]

En waarom kan bitcoin dit niet (beter)?

Niet om je te dissen. Gewoon benieuwd. :+
Bitcoin is een cryptomunt, MicroMoney een bedrijf wat al een poosje bestaat. In het kort:

MicroMoney is an Open Source Credit & Big Data Bureau that connects new customers to all existing financial services. MicroMoney A.I. platform uses complex algorithms to predict creditworthiness of all customers and in just 15 minutes a borrower can get their very first loan in his/her life just from their smartphone. All customers have an ability to pay less interest and have a higher credit rating, if they use our platform more often . All aggregated Big Data and Credit Histories are stored on the Blockchain. Thousands of existing businesses will get access to millions of new customers which we will bring to the global economy.


Dit is dus een fintech bedrijf wat middels een app veel unbanked mensen het financiele eco-systeem in willen helpen, met big data en ai. Ze gebruiken de blockchain als onderliggende technologie, vandaar deze ICO. Je kent vast de micro-kredieten wel, dit is een 2.0 versie van.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')