Boh, bloed- en vleesworst ik mis nog wel de bere en fladder.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 10:44 schreef Iwanius het volgende:
Daar het vorige deel een redelijk succes was gezien de vele reacties van met name liefhebbers van deze Surinaamse keuken, lijkt mij een tweede deel niet verkeerd, helemaal niet omdat ik zelf de laatste tijd erg veel van deze keuken nuttig.
[ afbeelding ]
Kerriekip met roti, ribs (denk ik?) en een wontonsoepje.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:00 schreef maily het volgende:
Kun je vertellen wat voor eten er in de OP staat? Babi Pangang?
Of je mamsie kan heel goed koken dus of die tent om de hoek is bar slecht.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:09 schreef Mutiilation het volgende:
Ah, tof dat dit topic een deel twee heeft weten te halen (-PesteNoire- was mijn vorige account).
Vorige week heeft mijn moeder zelf Surinaamse roti gemaakt, hoe en wat weet ik niet maar het smaakte zeker niet minder dan wat ik gewend was van de Surinaamse tent hier om de hoek.
Mamma kan supergoed kokenquote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:09 schreef MCH het volgende:
[..]
Of je mamsie kan heel goed koken dus of die tent om de hoek is bar slecht.
Dankjequote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:09 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
Kerriekip met roti, ribs (denk ik?) en een wontonsoepje.
Moksi meti met rijst
Bloed- en vleesworst
Ik vreet dat zo opquote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:13 schreef Mutiilation het volgende:
[ afbeelding ]
Kwam deze nog tegen op mijn pc. Had vorige maand roti speciaal gehaald. Gigantische bak, was net iets te veel van het goede dus voortaan haal ik de normale versie.
quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:13 schreef Mutiilation het volgende:
[ afbeelding ]
Kwam deze nog tegen op mijn pc. Had vorige maand roti speciaal gehaald. Gigantische bak, was net iets te veel van het goede dus voortaan haal ik de normale versie.
Vooral bijna 2x zo veel eten als een "normale roti".quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:16 schreef Negentiendertig het volgende:
[..]
Wat maakt deze roti "speciaal"?
Zat er ook bij maar zat onder de boontjes.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:19 schreef sirdanilot het volgende:
In mijn hoofd krijg je bij roti speciaal er op zn minst een ei bij.
Ik vind het echt een leuk topic. Was een goed idee van je om te openen.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:09 schreef Mutiilation het volgende:
Ah, tof dat dit topic een deel twee heeft weten te halen (-PesteNoire- was mijn vorige account).
Vorige week heeft mijn moeder zelf Surinaamse roti gemaakt, hoe en wat weet ik niet maar het smaakte zeker niet minder dan wat ik gewend was van de Surinaamse tent hier om de hoek.
En ik vind het leuk dat anderen het een leuk topic vinden. Was topic uit het oog verloren dus wist helemaal niet dat er zo veel reacties al waren.quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik vind het echt een leuk topic. Was een goed idee van je om te openen.
Bedankt voor de tt change Luckyquote:Op vrijdag 18 augustus 2017 11:28 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik vind het echt een leuk topic. Was een goed idee van je om te openen.
Ok, heb je nou een vraag?quote:Op vrijdag 18 augustus 2017 12:14 schreef Lienekien het volgende:
Ik heb pom nu op mijn lijstje staan. Heb het één keer gehad van een Hindoestaans-Surinaamse collega en ik vond het lekker. Heb internet afgestruind naar recepten en het leuke is dat het in vele variaties te vinden is en er zit wel een recept tussen dat ik zie zitten. De pomtayer is ongetwijfeld te vinden bij de Amazing Oriental en het schijnt prima in te vriezen te zijn. Dus ik zie geen praktische bezwaren.
Hahaquote:Op vrijdag 18 augustus 2017 12:43 schreef -Miauw- het volgende:
Ik wacht op de gemberbier tutorial van Killem Wieft
En ik heb razende zin in maizenakoekjes
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |