abonnement Unibet Coolblue
pi_176671214
quote:
0s.gif Op maandag 22 januari 2018 12:07 schreef SeaOfRegrets het volgende:

[..]

Ik heb deze keer ook misgrepen voor Amsterdam. Ik kwam er redelijk snel doorheen, ondanks dat het cirkeltje wel 2x opnieuw begon. Na presale code en selecteren kaartjes en zon captcha beantwoorden crashte het systeem.

Via een andere browser werkte de presalecode niet meer. De andere browser heeft er nog 60 minuten over gedaan om weer in te kunnen loggen na meerdere verlopen cirkels, maar toen was alles uitverkocht.

Het is gewoon een ruk systeem, klaar.

Ticketmaster.de verliep super soepel, kon zelf stoelen kiezen in de vakken. Geen idee hoe dat was het eerste uur, maar ik heb vaak in het buitenland wat makkelijker kunnen kopen dan bij ticketmaster.nl, ook al is het allemaal ticketmaster.

Maar goed, 3 presale rondes, en 3x kaarten. 4x amsterdam en 2x keulen :)
Bijzonder wel.

Gelukkig gaat het hier wel altijd goed. De wachtrij is ruk, maar verder nooit een probleem. Wellicht omdat ik met apple werk, wat toch wat minder gezeur geeft (de fout kan ook buiten ticketmaster liggen).

Maar dan begrijp ik iets meer dat mensen nerveus worden, al was mijn vraag vooral gericht op nerveus worden omdat de code nog niet in je accountinfo stond. En dat lijkt mij nou wel iedere keer goed te gaan (al is het vaak op het laatste moment, als je hem nodig hebt, dan staat hij er).
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')