abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 19 juli 2017 @ 22:23:23 #201
231121 Sylver_
Gooi mielies!
pi_172538798
quote:
17s.gif Op woensdag 19 juli 2017 20:47 schreef Budabuddumbam het volgende:
Ik heb 8 jaar doorgebracht in appartementen zowel met 1,2, als 3 kinderen en ik zal iedereen aanraden om nooit maar dan ook echt nooit een appartement te kopen. Het is te doen hoor zeker als ze klein zijn maar in theorie is dat naar een speeltuintje gaan toch anders.

In een tuin kunnen ze al veel jonger een beetje rondscharrelen, in je tuin kan je uitnodigen wie je wil en kan je veel ruzie en pesterijen voorkomen, kleine kinderen spelen heeeeel graag buiten en altijd maar toonbaar zitten in de speeltuin is heel anders dan in slobbertrui en hotpants in je eigen tuin. Een strand is leuk, een zwembad ook maar waterpret in je eigen tuin is net even wat chiller.

Ik heb echt al die jaren een tuin gemist, maar ik wist pas toen ik hem had hoe veel peuter tantrums en gezeik ik had kunnen voorkomen met een glijbaan en een zandbak en een watertafel en een waterbaan enzo :D

Maar als het er niet in zit dan zit het er niet in. -O-
Dit idd.
Ik woon in een maisonnette en heb het strand bijna letterlijk als achtertuin, maar ik mis een tuin heel erg.
Met alleen peuter ging het nog wel, maar altijd de drama van aankleden, tandenpoetsen en haren kammen (allemaal niet d'r hobby) voordat we dan eindelijk buiten zijn..
En dan hebben we nu nog een baby erbij die altijd net d'r luier vol poept als iedereen dan eindelijk gewassen en gestreken is of besluit dat ze toch eigenlijk nog wel een slokje melk wil. En als je dan uiteindelijk allemaal bij de voordeur staat blijkt dat peuter toch wel moet plassen ondanks dat ze net elke keer nee zei toen je het 6x vroeg }:|

We zijn dus opzoek naar een nieuwe woning.. Met tuin :P
Ignorance is bliss, but knowledge is power.
pi_172540032
Ik zou ook echt niet meer zonder tuin kunnen. Heerlijk om N. Even uit te laten terwijl ik gewoon kan koken oid. :)
pi_172542275
Ik vind de tuin ook echt wel een must. Maar als ik moet kiezen tussen een appartement of een huis met tuin in een onveilige buurt dan kan die tuin mij gestolen worden.
Als ik het zo lees heb je niet heel veel keus RF. Goedzakje wordt echt niet minder gelukkig omdat hij geen tuin heeft. En misschien kunnen jullie in de toekomst wel een ander huis kopen
pi_172542426
Hier ook nog geen beschikking over de tuin omdat die nog niet helemaal is omheind. Dat mis ik ook wel met dreumes. Gelukkig bijna af!

RF wel mooi om in Schotland te gaan wonen! Mooi land lijkt me! Komt 1 van jullie daar vandaan? Of wat is de reden om daar voor te kiezen?

Hier gisteravond groot verdriet bij baby. Geen idee wat er nu aan de hand was, maar wel erg zielig : (. Van 1.00 tot zojuist op me geslapen en nu even drinken. Hopelijk is het dan weer over...

Iemand tips hoe een jonge baby (5 weken) te kleden met dit weer warme weer. Ik denk dat ik gauw de neiging heb om te warm te kleden. Nu korte mouwen romper met lang shirt en broek of onesie erover.
& als baby in de draagzak zit? Ik vind het erg lastig in te schatten...
pi_172542455
Vorig jaar had ik bij Stijn alleen een romper aan toen het zo warm was. Vooral als ze tegen je aan geplakt zitten is het warm zat. En anders ging er een dekentje over hem heen als hij in de box lag ofzo
Lastig is dat bij die kleintjes hč

Hopelijk slaapt hij zo lekker verder. Sneu als ze zo aan het huilen zijn
  donderdag 20 juli 2017 @ 05:05:09 #206
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_172542457
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 04:51 schreef Vieve6 het volgende:
Iemand tips hoe een jonge baby (5 weken) te kleden met dit weer warme weer. Ik denk dat ik gauw de neiging heb om te warm te kleden. Nu korte mouwen romper met lang shirt en broek of onesie erover.
& als baby in de draagzak zit? Ik vind het erg lastig in te schatten...
O (3 weken) had gister alleen een mouwloze romper en toen ze het duidelijk te warm had, hebben we ook die uit gedaan (en met een nat washandje haar proberen af te koelen). Nu draagt ze alleen een romper met lange mouwen, maar ligt ze wel onder een redelijk dik dekentje.
Het klinkt als redelijk veel, maar kan F haarzelf goed op temperatuur houden? Hoe voelt ze aan? Is haar huid koud of juist warm en klam? Ik zou daar naar kijken en dan eventueel meer of minder kleding aan doen.
Voor in de draagzak: in het draagtopic staat een lijstje in de OP! Als het erg warm is en je gaat zweten bij huid op huid contact, gaf onze draagconsulent nog de tip om een hydrofiel tussen mama en baby te leggen.
pi_172542621
Thnx voor de tips Ikke en Stroopwafelmeisje! Misschien was ze dan wat warm gekleed inderdaad :p. Ze heeft haar temperatuur altijd prima zelf geregeld. Dan morgen misschien wat minder warm kleden, al koelt het nu ook weer wat af geloof ik...
pi_172543081
Bedankt voor een jaar meelezen allemaal.. ik heb hier weinig tijd gehad om te reageren en mee te schrijven, lot van de tweede zullen we het maar noemen..
ze begon haar feestje om middernacht precies, dat belooft wat voor later 😉

Tot snel in het dreumestopic!

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_172543103
Bij echte hitte trek ik mijn baby (en destijds ook minibaby N.) ook het liefst alleen een dun rompertje aan. L. is wel sowieso een kacheltje.

Ze wil ineens alleen nog maar drinken in donkere ruimtes zonder afleiding. Heel erg handig als je ook nog een peuter in huis hebt. }:| Gisteren heb ik eerst 20 minuten met haar boven gezeten (oma was er even, dus peuter vermaakte zich wel), de volgende voeding een kwartier (terwijl ik peuter achter de tablet had geparkeerd) en die daarna weer 20 minuten (met peuter achter Netflix - Nijntje). Wat ontzettend onhandig is dit zeg.. Ik
voel me ook schuldig naar peuter, terwijl zij zoveel schermtijd fantastisch vindt natuurlijk. :')
pi_172543106
Gefeliciteerd Ggirl, twee dreumesjes in huis! O+

Tot over een half jaar. :W
pi_172543508
Gefeliciteerd met je dreumes Ggirl *O*
Tot over 2.5 week :W

Selv wat vervelend dat ze alleen zo drinkt.
Gelukkig is het geen straf voor je peuter maar ik snap je gevoel
  donderdag 20 juli 2017 @ 08:53:28 #212
437410 Stroopwafelmeisje
Eet ook andere cookies
pi_172543582
Gefeliciteerd Ggirl! *O* tot over 49 weken :D
pi_172543823
Selvaria, helpt een doek er overheen leggen niet?

Gefeliciteerd Ggirl *O*

Vieve, hier hetzelfde 'probleem' maar vanwege nog erg beperkte speklaag en prima binnenshuistemperatuur houd ik het op gewone kleding. Alleen het dekentje gebruik ik nu niet, en buiten het vestje niet (daar is het warmer dan binnen).

Wij hadden vannacht een halve doorslaper! E kwam pas om 5 uur voor een voeding. L geprobeerd aan te leggen maar die was amper wakker te krijgen en lag na vier slokken alweer knock out. Morgen gaan we die dus niet meer wakker maken als ze niet zelf komt.

Hier stond overigens tegenover dat ze de hele avond om de 1,5 ~ 2 uur zijn gekomen voor 10-minuten sessies.
¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸¸.ˇ´¯`ˇ.¸><(((ē>
pi_172543844
Met de hitte vind ik het ook wel lastig. Ben zelf nogal een koukleum en heb het niet snel te warm. Maar mijn vriend vindt eigenlijk altijd dat ik de kinderen te warm aankleed, dus dat leidt wel eens tot een discussie. _O- .

Ik begrijp verder dat je met ongekamde haren en een slobbertrui niet in een speeltuin of op het strand mag komen? :D .

RF: als het een mooi appartement is, in een fijne buurt, zou ik het maar gewoon doen. Denk je dat je het ook weer makkelijk zal kunnen verkopen voor dezelfde prijs? Want als jullie er toch niet gelukkig mee zijn, kun je natuurlijk altijd weg weer dan.
"All that maybe the slightly better ones do is sort of get inside your head and leave something there"
pi_172543959
Gefeliciteerd Ggirl! *O*

Vieve: J. had gisteren met de warmte een pakje aan met korte mouwen en blote voetjes. Dat ging prima. Ik voel aan zijn nek of het niet te warm of te koud aanvoelt.

Ik ga vandaag ook maar eens proberen of J. in de draagzak wil. Overdag is het een echte plak-bij-mama-baby. Gezellig hoor dat geknuffel, maar met een peuter erbij is het soms ook onhandig. Eventjes wegleggen is brullen en mijn man krijgt hem niet rustig. (Ik vrees ook een beetje voor de dagen met twee kinderen alleen als man weer gaat werken. Gelukkig duurt dat nog 1,5 week. Wie weet gaat het dan alweer beter.)
pi_172544028
Van harte gefeliciteerd Ggirl! Mooie foto! Tot in het dreumestopic!!! Ik merk ook al dat aanhaken met 2 kinderen een stuk lastiger is. Behalve zo 's nachts tijdens de wakkere uren / voedingen van baby kan het nog wel :+ .

Wat lastig Selvaria! : (
Hier zal dreumes ook meer voor de tv zitten verwacht ik, als ik dadelijk met twee kindjes alleen ben. Ik weet niet hoe ik anders de voedingen rustig kan doen of bijv. koken :@ . Dat zal dreumes ook geen probleem vinden, maar ik vind het zelf niet zo gezond voor haar.

Zelf ben ik normaal ook best wel een koukleum. Dus ik kleed de kindjes ook gauw te warm denk ik. Man heeft dreumes de laatste weken aangekleed en die heeft al weken standaard een korte broek / rok aan. Ook als ik denk dat het daar te koud voor is. Maar ze heeft het er goed mee gedaan :), dus het zal toch prima zijn :P .

Ik heb baby vandaag dus ook maar een korte mouwen romper aan gedaan zonder shirt erover. Ze zit nu namelijk ook in de draagzak binnen en ik twijfelde gister al of dat niet erg warm was. Haar handjes zijn gewoon lekker warm, dus ik denk niet dat ze het zo koud heeft.

Fijn van de doorslaper FF *O* !

Hier helaas nog niet echt zicht op doorslapende baby. Gisteravond was ze heel verdrietig. Ze had denk ik echt ergens pijn van. Krampjes of voeding die omhoog kwam. Van 10u tot 1u was ze niet echt rustig te krijgen. Daarna van 1u tot 4.30u op mij geslapen.
  donderdag 20 juli 2017 @ 09:25:12 #217
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_172544030
Semi-appartement hier (dat kan ook :P). Een maisonette met groot balkon (15m2) en dat is eigenlijk ideaal. Zelf zou ik wel een huisje met eigen ingang en tuin willen op den duur. Liefst in de binnenstad O+ Dat betekent dus wachten tot dit weer wat oplevert en sparen. En intussen: opknappen!

Boekjes voorlezen is hier helemaal de bom. De serie van Muis van Lucy Cousins is veruit favoriet. Tegenwoordig pakt hij trouwens zelf een boekje en gaat daarin bladeren!

quote:
1s.gif Op dinsdag 18 juli 2017 21:00 schreef Crumpette het volgende:
Ik zag leuke meet fotos leukerds! Goed kapsel heeft M hoor Q! Wanneer is de volgende DH meet?
Het was 015 ;) En tamelijk spontaan. Welkom bij een volgende gathering :)

Hoe gaat het met de benauwde kindjes, Vivi en GM?
pi_172544063
Komt goed Kazy, je hebt nog even om daar handigheid in te vinden en dat komt vanzelf. Ik snap wel dat je het spannend vind hoor. :*

FF, ik schoot spontaan in de lach. Dat pikt mijn temperamentvolle dame niet. :D Ik hoop dat het een korte fase is, zo'n ramp is het ook weer niet, hoogstens onhandig en irritant. :P
  donderdag 20 juli 2017 @ 09:27:21 #219
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_172544065
En Ggirl, gefeliciteerd! w/

En FF, gefeliciteerd met een halve doorslaper!
pi_172544533
Ggirl gefeliciteerd!

een semi-doorslaper voor FF. O+

Lief dat je het vraagt Quoi, James reutelt en rochelt nog flink, hou het maar gewoon in de gaten, meer kan ik niet doen.
S. 2014
J. 2016
pi_172546028
Vriend had vannacht (tja, wakker door het onweer) het idee dat we ook een te klein huis kunnen kopen en er een aanbouw op kunnen zetten. Dus wellicht is dat een optie. :D

Vieve: Mijn vriend komt uit Schotland en Goedzakje is dus een halve.
We willen graag weer terug naar Schotland maar ja, moeilijk met huizen.

Goedzakje heeft hier bij hitte alleen een rompertje of zelfs alleen luiertje aan. Maar ja dat is wel een spekje van bijna 7 maanden. Het ligt er natuurlijk ook aan hoe warm het in je huis is. Het ene huis is een sauna na een paar dagen zon, het andere huis is nog lekker koel.
Oh, I wish I could, but I don't want to.
pi_172546134
Rf:

Wij wonen met ondertussen bijna peuter in een appartement van 60m2, op 4 hoog zonder lift. natuurlijk is het soms behelpen en ik kan niet wachten om groter te wonen.maar, we gaan elke dag minstens twee keer naar buiten, kennen als speeltuinen enzo. Het is vast makkelijker om een tuin te hebben,en om meer plaats te hebben. Maar,je groeit er vanzelf in mee,echt waar. Minder schoonmaken,alle trappen oplopen is goed voor je conditie,etc.
  donderdag 20 juli 2017 @ 12:00:04 #223
67064 Quoi
Mama said be cool
pi_172546792
quote:
0s.gif Op donderdag 20 juli 2017 11:21 schreef ReginaFalange het volgende:
Vriend had vannacht (tja, wakker door het onweer) het idee dat we ook een te klein huis kunnen kopen en er een aanbouw op kunnen zetten. Dus wellicht is dat een optie.
Ook een idee! ^O^ En vooral als het bij Goedzakje blijft.

Heerlijke plannen hoor, we komen wel langs om te spelen in een Schotse speeltuin O+ Onze ginger integreert daar vast goed.

Waar in Schotland willen jullie heen?
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 donderdag 20 juli 2017 @ 12:20:44 #224
269689 crew  Viv
pi_172547216
Quoi, ZZ reutelt en hoest wel nog, maar is gewoon vrolijk. Gisteren heeft ze een goede dag op het kdv gehad (martelwerktuig meegegeven), vandaag ook tot nu toe. :)

Phoebe, waren jullie van tevoren al van plan om 'maar' voor 1 kind te gaan? Hier in ieder geval wel en dat hoor je niet vaak. ;)
  donderdag 20 juli 2017 @ 12:23:56 #225
57269 Lemijn
luistert ook naar Leijn
pi_172547282
quote:
2s.gif Op donderdag 20 juli 2017 09:12 schreef Franny_G het volgende:
Ik begrijp verder dat je met ongekamde haren en een slobbertrui niet in een speeltuin of op het strand mag komen? :D .
Ik moest lachen :o Maar dat is misschien omdat ik zelf ook geen tuin heb en dagelijks door de buurt banjer, in de weinig zwangerschapskleren die ik nog aan kan.
Op maandag 14 november 2016 12:18 schreef Crumpette het volgende:
De eerste keer ben je zo'n magische eenhoorn van moeder natuur en creeert een wonder
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')