Nee hoorquote:Op donderdag 13 juli 2017 15:29 schreef SoS87 het volgende:
Wel jammer dat je uitjes tegenwoordig apart moet bestellen en er een kwartje voor betaald.
Vroeger hoorden ze er gewoon bij.
hier krijg je geen ui als je er niet om vraagt.. en er wordt 25 cent voor gerekendquote:
Naaiersquote:Op donderdag 13 juli 2017 15:36 schreef SoS87 het volgende:
[..]
hier krijg je geen ui als je er niet om vraagt.. en er wordt 25 cent voor gerekend
Wat is een variantje?quote:Op vrijdag 14 juli 2017 15:31 schreef Scriptascripta het volgende:
Ik bestel altijd het volgende:
Grote friet zonder
Broodje hamburger speciaal
Variantje
Klein bekertje stoofvlees
Ohnomnomnomnom!
Dat is elke keer anders.quote:
Stukjes van verschillende snacks op een stokje geprikt.quote:
En doe je die stoofvlees dan op de friet of eet je die zo?quote:Op vrijdag 14 juli 2017 15:31 schreef Scriptascripta het volgende:
Ik bestel altijd het volgende:
Grote friet zonder
Broodje hamburger speciaal
Variantje
Klein bekertje stoofvlees
Ohnomnomnomnom!
25 cent voor 1 schepje ui?quote:Op donderdag 13 juli 2017 15:36 schreef SoS87 het volgende:
[..]
hier krijg je geen ui als je er niet om vraagt.. en er wordt 25 cent voor gerekend
Dat noemen ze hier een twijfelaarquote:Op vrijdag 14 juli 2017 16:36 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Stukjes van verschillende snacks op een stokje geprikt.
Waar is hier? Altijd handig om te weten dat soort dingen. Vergeet nooit meer de eerste keer dat ik in Rotterdam een tuut friet bestelde. . .quote:Op vrijdag 14 juli 2017 20:29 schreef valentijn101 het volgende:
[..]
Dat noemen ze hier een twijfelaar
Dat nuimn wie in Grunn n'puut (Dat noemen we in Groningen een zak)quote:Op vrijdag 14 juli 2017 21:35 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Waar is hier? Altijd handig om te weten dat soort dingen. Vergeet nooit meer de eerste keer dat ik in Rotterdam een tuut friet bestelde. . .
Frituur Suzie in Lanklaar (Belgie)quote:Op vrijdag 14 juli 2017 21:35 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Waar is hier? Altijd handig om te weten dat soort dingen. Vergeet nooit meer de eerste keer dat ik in Rotterdam een tuut friet bestelde. . .
Wat kreeg je dan?quote:Op vrijdag 14 juli 2017 21:35 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Waar is hier? Altijd handig om te weten dat soort dingen. Vergeet nooit meer de eerste keer dat ik in Rotterdam een tuut friet bestelde. . .
Een hele hoop rare blikken van personeel en alle klanten. .quote:
Haha op die manier. Toch wel grappig dat het snackbarjargon zo verschilt.quote:Op vrijdag 14 juli 2017 21:52 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Een hele hoop rare blikken van personeel en alle klanten. .
En toen had ik mijn spoetnik (berehap) nog niet besteld. .
Ja, en tuut of tude is kip in het Gronings. Dus kan ook nog patat met kip zijn.quote:Op vrijdag 14 juli 2017 21:41 schreef Zolderkamer het volgende:
[..]
Dat nuimn wie in Grunn n'puut (Dat noemen we in Groningen een zak)
Zou kunnen.. zo gek zijn Rotterdammers niet..quote:Op vrijdag 14 juli 2017 22:41 schreef Eejit het volgende:
[..]
Ja, en tuut of tude is kip in het Gronings. Dus kan ook nog patat met kip zijn.
quote:Op vrijdag 14 juli 2017 21:52 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Een hele hoop rare blikken van personeel en alle klanten. .
En toen had ik mijn spoetnik (berehap) nog niet besteld. .
Wat is dat? Een kopje kippensoep met een aantal bitterballen/ kip nuggets op de bodem van het kommetje geplakt met eetbare lijm ofzo?quote:Op woensdag 5 juli 2017 19:30 schreef Näsenbar het volgende:
Bittergarnituur duikboot, lekker zoeken!
Eehm.. dus een gehaktbal met een patatje piccalilly erin..?!?quote:Op zaterdag 15 juli 2017 15:07 schreef borbit het volgende:
Als het een beetje degelijke snackbar is een frietje piccalilly en dat dan inlaten pakken in gehakt en dan een paar minuten in de frituur. En dan geserveerd op een bedje van kapsalon.
Yep, dat is hem!quote:Op vrijdag 14 juli 2017 16:36 schreef nogeenoudebekende het volgende:
[..]
Stukjes van verschillende snacks op een stokje geprikt.
De stoofvlees kieper ik lekker over de friet heen 😀quote:Op vrijdag 14 juli 2017 17:13 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
En doe je die stoofvlees dan op de friet of eet je die zo?
Ah oké, lekker ; waarom niet het stoofvlees op de patat bestellen?quote:Op zondag 16 juli 2017 17:33 schreef Scriptascripta het volgende:
[..]
De stoofvlees kieper ik lekker over de friet heen 😀
Ja dat dacht ik dus ook, tot ik bij een oorlog zoete curry met mayo en ui kreeg, ook best lekker maar toch wat minder.quote:Op woensdag 19 juli 2017 23:14 schreef D.U.M.A.N. het volgende:
Het is trouwens:
Speciaal: mayonaise, curry, uitjes.
Oorlog: mayonaise, satésaus (uitjes optioneel).
Rotzooi: mayonaise, curry, satésaus en ui.
Vega snackbar in Den Haag?quote:Op vrijdag 1 september 2017 21:21 schreef Aphrodyte het volgende:
2 porties ( vega ) bitterballen met scherpe mosterd en een blikje redbull
Of gegrilde seitan met pindasaus.
WTF, 13 snacks voor 4 personen?!quote:Op vrijdag 1 september 2017 20:53 schreef Ou-Tannu het volgende:
Vandaag voor 4P
4x patat mayo
2 frikandel
3 braadworst
3 eierbal
2 boerenbrok
2 hamburger (zonder broodje etc:P)
1 bereklauw pinda
losbakje pinda en mayo..
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |