abonnement Unibet Coolblue
pi_172094736
Etappe 1: Düsseldorf - Düsseldorf, 14 km (ITT)

Al weken wachten wij op deze dag, de dag dat het besef er is dat de Tour bijna gaat beginnen. Het is dit jaar dan wel een afgrijselijk parcours, maar alsnog mogen we gaan genieten van de renners die drie weken lang over het asfalt gaan dansen. Voor het eerst in een lange tijd is de Tour weer in Duitsland, waar La Grande Boucle begint met een korte tijdrit. De renners mogen zich een weg banen door de straten van Düsseldorf, waar hopelijk een grote mensenmenigte langs de kant staat. Düsseldorf is een debutant in de Tour, wat niet zo heel gek is aangezien de Tour nog niet bijzonder vaak in Duitsland is geweest. Voor de vierde keer is er een Grand Départ in Duitsland. De eerste keer was in 1965, toen de Tour haar start kende in Köln. Vijftien jaar later kwam de Tour terug naar Duitsland, met een start in Frankfurt. In 1987 was het laatste Duitse Grand Départ, in het toenmalige West-Berlijn. Sindsdien is de Tour nog wel een aantal keer in Duitsland geweest, maar een Tourstart zat er niet in. Pas na 30 jaar is er weer een Tourstart in Duitsland, het land dat zo'n stroeve relatie heeft met de wielersport. In 2005 was de Ronde van Frankrijk voor het laatst in dit land. Toen eindigde de negende rit in Karlsruhe, die rit zou gewonnen worden door Robbie McEwen. Een dag later vertrok er een rit vanuit Pforzheim en die rit kunnen we ons allemaal nog wel herinneren. Dat was de rit van de millimetersprint tussen Pieter Weening en Andreas Klöden, gewonnen door die eerste. Rond die tijd begon men in Duitsland wel genoeg te krijgen van alle dopingperikelen waar de sport mee te maken had. Het escaleerde volledig toen Patrik Sinkewitz in 2007, tijdens de Tour, werd betrapt op het gebruik van verboden middelen. De ARD en ZDF staakten hun uitzendingen en kwamen ook in de jaren daarna niet terug. De hypocriete Duitsers, die graag atletiek en voetbal uitzenden, vonden dat het maar eens afgelopen moest zijn met dat vuile wielrennen. Ondertussen hebben ze gelukkig door dat ze totale idioten zijn geweest en wordt er weer aandacht besteed aan de Tour. Daarom hebben we nu dus ook weer een Tourstart in Duitsland. De opkomst van enkele nieuwe Duitse talenten en de wetenschap dat andere sporten ook bepaald niet brandschoon zijn hebben ervoor gezorgd dat de relatie tussen Duitsland en de wielersport langzaam weer aan het herstellen is. Deze Tourstart in Duitsland moet ervoor zorgen dat het enthousiasme van de Duitse wielervolgers weer volledig aangewakkerd wordt. Daarnaast moeten er nieuwe liefhebbers gevonden worden. Dat zou zomaar kunnen, met een start in een van de dichtsbevolkte gebieden van Duitsland. Vooral als een van de grote kanshebbers tijdens deze eerste rit een Duitser is.




Düsseldorf is een stad met 630.000 inwoners in Nordrhein-Westfalen. Het is de zevende stad van Duitsland en het is ook meteen de hoofdstad van Nordrhein-Westfalen. De stad ligt aan de rand van het Ruhrgebied en maakt deel uit van het Metropoolgebied Rijn-Ruhr. Met meer dan 10 miljoen inwoners is dit gebied het dichtsbevolkte deel van Duitsland en economisch gezien is het een van de belangrijkste centra van dit land. Het is vooral een oneindig groot industriegebied, zoals iedere lezer wel zal weten. Düsseldorf ontleent haar naam aan het kleine riviertje de Düssel, dat hier uitmondt in de Rijn. Het is een behoorlijk moderne stad, met name omdat hier tijdens de Tweede Wereldoorlog nogal wat bommen en granaten door de lucht hebben gevlogen. De Duitse schobbejakken maakten er in heel Duitsland een potje van, maar in Düsseldorf waren de toestanden al helemaal mensonterend. Daar werd dus korte metten mee gemaakt. Met als gevolg dat er weinig historische pracht en praal over is in Düsseldorf. Er staan nog wat monumentale panden overeind, waaronder een opvallende kerk met een gedraaide toren, maar de meeste blikvangers van de stad zijn toch relatief nieuw. Aan de rand van het stadscentrum, bij de oevers van de Rijn, kom je ook nog een oude stadstoren tegen. In het centrum en langs de Rijn is het prima toeven. Langs de Rijn heb je ook een goed uitzicht over veel van de moderne architectuur die de stad te bieden heeft, waaronder ook de Rheinturm, een gigantische zendmast die ook dienst doet als toeristische attractie. Van oudsher is Düsseldorf een belangrijk centrum voor de schilderkunst en kunst in het algemeen. Logischerwijs zijn er een aantal musea te vinden in de stad, die tijdens deze tijdrit ook gepasseerd zullen worden. Ook op het gebied van muziek is Düsseldorf niet te onderschatten. Het wanstaltige en lachwekkende Eurovisie Songfestival werd hier in 2011 georganiseerd, in het stadion van de lokale voetbalclub. Deze kermiskoers onder de festivals werd gewonnen door Azerbeidzjan, Nederland was in de halve finales al kansloos als laatste geëindigd, want wij hadden toen een paar van die inteeltvissers uit Volendam gestuurd. Enfin, over naar de echte muziek. In Düsseldorf werd een van de beste Duitse zangers ooit geboren, niemand minder dan Heino. Daarnaast werd in deze stad Kraftwerk opgericht, een band met een niet te onderschatten invloed op alle moderne elektronische muziek. Na de tijdrit is er ook nog een optreden van Kraftwerk, waarbij hun Tour de France Soundtrack ongetwijfeld aan bod zullen komen. De huisband van Düsseldorf is Die Toten Hosen, een van de grotere Duitse bands op het gebied van rock en punk, met een nummer dat op een dag zoals deze zeer zeker van toepassing is. An tagen wie diesen, wünscht man sich Unendlichkeit, jawel. De Tour gaat beginnen, en dat mag wel eeuwig duren.



Voor het schrijven van deze voorbeschouwingen maak ik altijd veelvuldig gebruik van Google Streetview. Het angstzweet brak mij dan ook uit toen bekend werd dat de Tour naar Duitsland zou gaan. Duitsland is namelijk een nogal apart land, waar men bijzonder veel waarde hecht aan privacy. Dit heeft ervoor gezorgd dat Google nooit veel moeite heeft gedaan om Duitsland in kaart te brengen. Hoewel tot mijn grote vreugde enkele grote Duitse steden wel nog in kaart gebracht zijn, zij het dat men daar na 2009 ook mee gestopt is. Enfin, Düsseldorf is een van die steden en daardoor zal ik dan toch in staat zijn om deze eerste rit van de Tour op een adequate manier te beschrijven. Tenzij ze na 2009 nog veel werkzaamheden hebben verricht in de straten van Düsseldorf, wat je in Duitsland ook nooit helemaal kan uitsluiten. De Tour begint in ieder geval op een brede straat, bij een bushalte, in de buurt van een grote parkeerplaats van de Messe van Düsseldorf. We bevinden ons in de nabijheid van deze grote beurs en gaan in de eerste meters van de rit fietsen langs het congrescentrum van Düsseldorf. Aan de andere kant van dit congrescentrum ligt de finish, maar de renners moeten eerst nog een rondje gaan rijden voor ze die finish bereiken. Na 400 meter is het tijd voor de eerste bocht van de Tour, de renners slaan linksaf en komen op een gesplitste weg terecht. Over deze brede weg wordt eerst richting het zuiden gereden en later komt men hier weer terug, om dan aan de andere kant van de weg richting de finish te rijden. De weg waar we nu over rijden heet de Rotterdamer Straße en dat is natuurlijk een ode aan niemand minder dan Jos van Emden. Als Schiedammer heeft hij uiteraard ook een connectie met Rotterdam en deze straat zal hem extra motiveren om nog harder te trappen. 1,5 kilometer fietst men over deze kaarsrechte Rotterdamer Straße, langs de oevers van de Rijn. Ze passeren de bescheiden jachthaven van Düsseldorf en rijden dan onder een viaduct voor.



Na dit viaduct bevinden we ons op de Cecilienallee. De weg is nog steeds gesplitst, want ook deze straat gaan de renners over een aantal kilometer in tegengestelde richting afwerken. Over de Cecilienallee gaat het twee kilometer zo goed als rechtdoor. Ondertussen passeert men het Museum Kunstpalast, waar schilderijen en beeldhouwwerken te zien zijn, uit de periode tussen de middeleeuwen en de 21e eeuw. Buitengewoon interessant. Na vier kilometer op de fiets, met nog 10 kilometer te gaan, hoeft er pas voor het eerst echt serieus gestuurd te worden. Net voorbij het museum is er een redelijk makkelijke bocht naar links en daarna fietsen de coureurs tussen de concertzaal van Düsseldorf en de tuin van het museum door. Deze weg loopt een beetje omhoog, want we zijn richting een brug aan het fietsen. Voor de renners de brug bereiken volgt er een scherpe, terugdraaiende bocht naar rechts. Daarna rijden de renners over de brug en passeren ze dus de Rijn. Het gaat bijna een kilometer lang rechtdoor, het is dus een behoorlijk bruggetje. De wind kan hier tevens z'n rol spelen, het terrein is uiteraard bijzonder open. In de eerste en ook laatste kilometers van de rit speelt dit minder, daar is vooral veel beschutting te vinden. Na de brug volgt er meteen een bocht naar rechts, kort daarop gevolgd door een tweede bocht naar rechts. De renners rijden dan onder de brug door, waar ze net overheen reden. Het gaat 800 meter lang zo goed als rechtdoor, tot men bijna in de buurt is van de volgende brug. Er volgt een redelijk scherpe bocht naar links en daarna begint de weg weer lichtjes omhoog te lopen. De renners rijden weer over de Rijn en hebben nu uitzicht over de skyline van Düsseldorf.



Het gaat een kilometer lang rechtdoor over de brug. Na deze brug, de Rheinkniebrücke, pakken de renners de afrit aan de linkerkant. Het loopt een beetje naar beneden en na een tijdje is er een lopende bocht naar links. Kort daarna is er weer een lopende bocht naar rechts, met als enige hindernis een aantal tramrails. We bevinden ons nu op de Haroldstraße en hier gaat het een halve kilometer rechtdoor, tot op zes kilometer van de streep. Een scherpe bocht naar rechts volgt en vlak daarna passeren de coureurs het tussentijdse meetpunt. Na een kilometer of acht wordt de eerste balans dus opgemaakt. We bevinden ons nu op de Königsallee, aan de rand van het winkelcentrum van de stad. Deze straat schijnt een van de luxere en exclusievere winkelstraten van Düsseldorf te zijn. Langs het mooie stadskanaal gaat het een halve kilometer rechtdoor, waarna een vrij scherpe bocht naar links volgt, met 200 meter verderop een makkelijkere bocht naar rechts. Enige obstakel in die bocht is dat er weer wat tramrails liggen. De Tour kennende zal dat wel allemaal netjes afgedekt of gevuld worden, dus ook dat mag geen problemen opleveren. Het gaat nu weer een halve kilometer rechtdoor, terwijl de renners onderweg de mooie Ratinger Tor passeren. Na dit stuk rechtdoor is er een lastige bocht naar links, waar de weg ook wat smaller wordt. Dit is zo'n beetje de laatste moeilijkheid van de rit. Even verderop is er een makkelijke bocht naar rechts en dan zijn we weer zo'n beetje uit bij het punt waar we eerst waren, in de buurt van het Museum Kunstpalast. Bij de eerste passage van dit museum reden de renners over de brug heen, nu gaan ze onder die brug door. Het is nu nog vier kilometer tot de streep en deze kilometers zijn bekend, alleen worden ze nu in tegengestelde richting afgewerkt. Het gaat tot de finish bijna volledig rechtdoor, langs de oevers van de Rijn. Over de Cecilienallee en de Rotterdamer Straße terug naar de Düsseldorfer Messe en meer in het bijzonder het lokale congrescentrum. Pas in de laatste 200 meter van de rit komen de erkende hardrijders op onbekend terrein terecht. Ze slaan niet linksaf richting de Stockumer Straße, maar gaan rechtdoor en blijven over de Rotterdamer Straße rijden. Voor de deur van het CCD Congress Center en langs de Rijn eindigt deze eerste rit.



Het CCD Congress Center Düsseldorf is een van de grootste congrescentra van Duitsland, met in allerlei verschillende zalen tot wel 6000 m² oppervlakte en ruimte voor minstens 7200 bezoekers. Net groot genoeg voor de Tourkaravaan dus. Het congrescentrum maakt onderdeel uit van de Messe Düsseldorf, een bijzonder grote beurs waar het hele jaar door allerlei evenementen worden georganiseerd. Het terrein is gigantisch, met talloze gebouwen, parkeerplaatsen en ook het stadion van de lokale voetbalclub. De Esprit Arena biedt plaats aan 54.000 toeschouwers en wordt bespeeld door het eeuwig onderpresterende Fortuna Düsseldorf. Messe Düsseldorf is een van de grootste in deze branche, met wereldwijd een omzet van meer dan 400 miljoen euro. Jaarlijks komen er meer dan één miljoen mensen af op de verschillende beursen die georganiseerd worden in Düsseldorf. Zo heb je bijvoorbeeld boot Düsseldorf, een beurs waar je alles kan vinden over boten en watersporten. Verdomd interessant natuurlijk. De lokale specialiteiten zijn blijkbaar machines, handel, medicijnen en gezondheid, mode en lifestyle en vrije tijd. Ze hebben dus overal kaas van gegeten in Düsseldorf. Een beurs over mode kan natuurlijk ook niet ontbreken, want naar het schijnt is Düsseldorf de Duitse hoofdstad van de fashion. De bijnaam van Düsseldorf zou 'klein Parijs' zijn, volgens het roadbook. Prima, ik vind alles best. De Messe heeft alleen weinig weg van Parijs, als we heel eerlijk zijn is het vooral een bundeling van de meest spuuglelijke gebouwen die je verzonnen kan krijgen. De rest van de stad is nog wel redelijk, dat scheelt. Er zijn in dit deel van Duitsland lelijkere plaatsen te vinden.



De kans is aanwezig dat het tijdens deze tijdrit flink zal regenen, in de straten van Düsseldorf. Het enige voordeel voor de renners is dan weer dat de tijdrit pas relatief laat begint en de regen vooral in het begin van de middag wordt verwacht. Volgens de laatste weersvoorspellingen zal het rond 12 uur 's middags ophouden met regenen en daarna is de kans aanwezig dat het de hele middag droog blijft. Warm zal het hoe dan ook niet zijn, veel meer dan 17 graden wordt niet verwacht. Er zal ook wat wind zijn, wat tijdens deze tijdrit wel een rolletje kan spelen, aangezien de wind op een aantal plaatsen vrij baan heeft. De eerste renner die vertrekt is de jongste renner die deelneemt aan deze Tour. De talentvolle Elie Gesbert bijt het spits af om 15:15. Eén minuut na hem vertrekt de eerste Nederlander, Marco Minnaard van Wanty. De laatste die vertrekt is natuurlijk de winnaar van vorig jaar, Chris Froome. Om 18:31 vertrekt hij en naar verwachting weten we iets meer dan een kwartier daarna wie deze tijdrit heeft gewonnen. Vanwege de voorspelde regen starten bijna alle kanshebbers op de zege behoorlijk laat, in de hoop dat het in de namiddag niet meer regent en het parcours opdroogt. We kunnen deze tijdrit volledig live volgen, zonder reclame! Na de barre weken tijdens de Giro, met de talloze reclames en het waardeloze commentaar, kunnen we nu weer genieten van Sporza. Michel Wuyts en José de Cauwer mogen onze harten drie weken lang sneller doen kloppen en daar beginnen ze zaterdagmiddag rond 15:10 mee. De NOS zal het ook uitzenden, maar daar werken alleen maar mongolen.

Het parcours van de tijdrit is niet echt ingewikkeld te noemen. Dit is dus een tijdrit voor de specialisten, die op de grote molen veel meters kunnen maken. Voor de sprinters zal het net te lang zijn en voor de liefhebbers van lange tijdritten te kort, maar er zijn nog genoeg renners over die wel van zulke afstanden houden. Het gebrek aan lastige bochten en hoogtemeters maakt dat dit een enorm snelle tijdrit gaat worden. Omdat bijna alle kanshebbers laat starten zal het vrij lang duren voor het echt spannend wordt, maar het kan wel een interessant einde worden. Aan het begin starten weinig interessante renners, in het eerste uur is eigenlijk alleen Bevin interessant. Hij start om 16:02 en zou zomaar een tijdje bovenaan kunnen staan. Om 16:40 en 16:42 starten Jesus Herrada en Vasil Kiryienka, dat zijn renners die op een goede dag ook zomaar een acceptabele tijdrit kunnen rijden. Om 17:04 start Kwiatkowski, voor hem geldt hetzelfde. De eerste echte favoriet komt pas om 17:24, Spaans kampioen tijdrijden Jonathan Castroviejo staat dan aan het vertrek. Normaliter eindigt hij minstens in de top 10, hij zal in ieder geval een goede richttijd neer gaan zetten. De Duitsers zullen tijdens deze tijdrit extra gemotiveerd zijn, dus kan het ook de moeite lonen om Nils Politt in de gaten te houden. De man uit Köln, niet ver van hier, start om 17:36. Om 17:45 start Fabio Felline en als die jongen goede benen heeft kan hij hier ook hoge ogen gooien. Eén minuut na hem start een andere Duitser die we in de gaten moeten houden, Jasha Sütterlin. De Duitser met de lelijke oorbellen en tatoeages begint steeds sterker te rijden en zal hebben toegeleefd naar deze tijdrit. Onze grootste troef start om 17:54. De winnaar van de slotrit in de Giro, Jos van Emden, staat dan op het startpodium. Djos heeft het niet zo goed aangepakt na de Giro, door te snel weer te gaan trainen, maar alsnog moet het voor hem mogelijk zijn om 14 kilometer obsceen hard te rijden. Richie Porte, die de komende weken lachwekkend hard gaat rijden, start om 18:06. Tien minuten later is het dan de beurt aan Primoz Roglic, iedereens favoriete schansspringer. Michael Matthews start om 18:18 en de Duitse favoriet én wereldkampioen tijdrijden, Tony Martin, start twee minuten na hem. Na Tony Martin starten er nog maar 11 renners, maar dat zijn bijna allemaal interessante renners. Bodnar, Kittel, Cummings, Durbridge, Küng en natuurlijk Froome. Het venijn zit in de staart.
1. Roglic. De Roog gaat iedereen helemaal de moeder schroeien. Deze Sloveense ex-schansspringer is dit jaar door niemand te stuiten. Hij won al drie tijdritten en het bijzondere is dat hij iedere afstand lijkt aan te kunnen. Van prologen tot ellenlange tijdritten, hij eindigt altijd vooraan. Hij liet in de Ster ZLM Toer, vlak voor de Tour, al zien dat het met zijn vorm wel goed zit. Vorig jaar won hij zelfs een tijdrit in de Giro, terwijl toen niet eens alles goed ging. Door de afwezigheid van Rohan Dennis is Rogla de grootste kanshebber op geel en daarmee zou de Tour van Lotto Djumbo meteen geslaagd zijn.
2. Küng. Deze jonge Zwitser is al het hele jaar bezig met deze tijdrit. Bij zijn ploeg hebben ze ook volledig vertrouwen in hem, want ze laten zelfs Dennis thuis. Het is een bijzondere keuze van de ploeg, want kijkend naar de resultaten is Dennis veel beter. Ook recent, in de Ronde van Zwitserland, was Dennis twee keer duidelijk sneller dan Küng. Toch deed Küng het niet slecht, want hij werd wel twee keer tweede. Daarna won hij zijn eerste tijdrit bij de profs, tijdens het nationaal kampioenschap tijdrijden in Zwitserland. De concurrentie was daar niet bijzonder sterk, maar je moet het toch nog even doen. Aangezien hij al maanden aan het toewerken is naar deze tijdrit kun je verwachten dat hij hier in een vorm aan de start gaat verschijnen die hij nog nooit heeft gehad. Bovendien zijn de BMC's sowieso aan het vliegen in de tijdritten, de laatste tijd. Een gevaarlijke klant. De witte trui lijkt hem in ieder geval alvast niet te kunnen ontgaan.
3. Martin. We zijn in Duitsland, dus gaan alle Duitsers schroeien. De verwachting van veel mensen is dat Martin als wereldkampioen ook meteen even deze tijdrit gaat winnen, maar dat lijkt me geen uitgemaakte zaak. Martin is namelijk niet bijzonder goed bezig dit jaar. Hij werd afgelopen week wel Duits kampioen tijdrijden, maar verder won hij nog geen tijdrit. Drie keer tweede, dus heel slecht is het ook weer niet, maar om de grote favoriet te zijn moet je toch wel ergens afgetekend hebben gewonnen. In de Algarve verloor hij van Castroviejo, in de Baloise Belgium Tour van godbetert Matthias Brändle en in de Dauphiné van Porte. Een overwinning van de Oost-Duitser zou dus een verrassing zijn.
4. Castroviejo. Recent voor de derde keer Spaans kampioen tijdrijden geworden en heeft dit jaar nog een tijdrit gewonnen, in de Algarve. Heeft verder nog wel wat goede tijdritten gereden, maar ook een paar minder overtuigende. Toch heb ik nog steeds alle vertrouwen in Castro. Winnen gaat lastig worden, maar dat hij ergens vooraan eindigt is een zekerheidje.
5. Van Emden. Arme Jos, te snel weer gaan trainen na de Giro. Eerst natuurlijk de barbecue aangeslingerd en een paar kratten Oettinger achterover gemept, maar daarna met de alcohol in de poten nog op de fiets gestapt. Dat was geen goed idee, het lichaam is niet helemaal hersteld. Zoals Jos in de afgelopen weken al 100 keer heeft gezegd voelen zijn benen niet zoals ze moeten voelen. Eigenlijk is het vreemd dat hij hier aan de start staat, want om het goed te doen in de Tour moet je toch wel fit zijn. De kans dat hij Parijs haalt is niet zo groot, maar een goed resultaat tijdens deze tijdrit behoort wel tot de mogelijkheden. Van Emden is namelijk een liefhebber van tijdritten met deze afstand. Niet te kort, niet te lang. Perfect voor Jos. Op het Nederlands kampioenschap tijdrijden was hij ook de snelste bij het eerste meetpunt. Die tijdrit duurde uiteindelijk veel te lang en hij blies zich op, maar in het eerste deel kon hij dus verdomd hard rijden. Als hij dat nu weer uit de benen kan persen eindigt hij hier ook vooraan. Zo goed als tijdens de Giro zal het alleen niet worden, maar gelukkig hebben we de beelden nog.

Voorlopig is de weersvoorspelling als volgt:


Poll: Wie wint etappe 1?
• Tony Martin
• Primoz Roglic
• Stefan Kueng
• Richie Porte
• Edvald Boasson Hagen
• Sylvain Chavanel
• Fabio Felline
• Vasil Kiryienka
• Michal Kwiatkowski
• Geraint Thomas
• Jasha Sütterlin
• Jonathan Castroviejo
• Stephen Cummings
• Peter Sagan
• Maciej Bodnar
• Reto Hollenstein
• Nils Politt
• Michael Matthews
• Taylor Phinney
• Ion Izagirre
• Iemand anders
• Djos
Tussenstand:

Ook een poll maken? Klik hier

De eerste renner gaat van start om 15:15, de laatste renner komt rond 18:48 over de streep, zeg het maar jongens.
pi_172094741
Lutsenko ook op de brommer
pi_172094742
Roglic start ook bijna.
pi_172094743
De winnaar gaat zo starten.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172094749
Verrassende TT.

Wel terecht in dit geval.
pi_172094751
Ik verwacht heel veel van Küng.
pi_172094756
thijszonneveld twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 18:14:50 Hallo ik ben alexander kristoff ik ben 8 jaar en ik doe bauke mollema na reageer retweet
:')
pi_172094758
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:15 schreef Columbiafan het volgende:
Ik verwacht heel veel van Küng.
Verrassende keuze, staat immers in alle prono's bij de top 3
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:15:44 #9
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172094759
Mollema verslechtert niet zo hard in 3 weken volgens D&D

:') :') :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:15:45 #10
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172094760
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:15 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Verrassende TT.

Wel terecht in dit geval.
En dat allemaal vanwege wat bubbelplastic onder hun shirt.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172094761
Lutsenko prima zeg.
pi_172094766
Porte 33e tussentijd
pi_172094767
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:15 schreef Columbiafan het volgende:
Ik verwacht heel veel van Küng.
Niet winnen zou een teleurstelling (moeten) zijn.
pi_172094768
Porte 33e maar
pi_172094769
Skybots weer goed afgemixt.
pi_172094772
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:15 schreef Syntix het volgende:
thijszonneveld twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 18:14:50 Hallo ik ben alexander kristoff ik ben 8 jaar en ik doe bauke mollema na reageer retweet
:')
_O-
in a crowd you lose humanity
pi_172094774
Porte op 22 sec
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:16:17 #18
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172094775
Porte kan niet sturen natuurlijk.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:16:23 #19
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172094779
Thomas deelt Porte toch wel een tikje uit.
pi_172094783
Porte gaat natuurlijk geen risico nemen...
pi_172094784
Porte heeft z'n slechte dag.
pi_172094785
CHUTE
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:16:48 #24
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172094786
Piti hard onderuit.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172094789
Rip knecht.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:16:55 #26
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172094790
RIP Piti ;(
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 18:16:57 #27
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172094792
:{
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172094793
Piti :( neeeeee
pi_172094794
Piti chute.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:16:59 #30
362868 crew  Slobeend
of all places
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:02 #31
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172094797
Auw
pi_172094798
RIP
pi_172094799
Valverde exit.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172094800
ai, ai, ai
pi_172094802
Oei :D
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:05 #36
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172094803
Chuteverde
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172094804
Oei! Vol risico aan het nemen ook.
pi_172094805
Piti hard chute
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:06 #39
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172094806
Een Colombiaantje dat hier nu niet post is hard aan het juichen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172094807
tour over voor valverde
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:08 #41
194695 franklop
Fran knock
pi_172094808
Auw
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172094809
godver
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:10 #43
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172094810
Zo tegen de Limburgse vlag.
pi_172094811
De tourwinnaar :'(.
pi_172094816
Rip VAlverde
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_172094817
Einde verhaal dit lijkt me.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:19 #47
92686 crew  borisz
Keurmeester
pi_172094818
:(
winnaar wielerprono 2007 :) Last.FM
pi_172094820
Einde carriere voor Piti.
- verwijderd door admin -
pi_172094822
Aaai Valverde
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:24 #50
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172094823
Wedden dat Valverde Quintana niet gaat helpen.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
pi_172094824
doodzonde
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:28 #52
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_172094825
Rip aan de nabestaanden
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:29 #53
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172094826
Piti ligt er slecht bij :{
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:33 #54
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172094828
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Een Colombiaantje dat hier nu niet post is hard aan het juichen.
Hij zal wel meelezen.
pi_172094829
kutsport, hoeveel moeten er nog komen?
  FOK!fotograaf zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:39 #56
842 Zorro
Z
pi_172094830
Tja, Val-verde, dan krijg je dat.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:40 #57
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_172094832
Valverde -O-
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_172094833
Nou daar gaan 4 sportpoolspunten die ik toch al heel goed kon gebruiken. Zucht
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_172094834
Die ligt er niet goed bij.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:47 #60
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172094836
Damn
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_172094837
hoeveel moeten er nog gaan
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:54 #62
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172094840
QUINTANA wint niet
pi_172094842
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:17 schreef Ascorbinezuur het volgende:
Zo tegen de Limburgse vlag.
Dat is zijn redding geweest anders was het RIP Valverde
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:17:59 #64
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172094844
Wel goed de Limburgse vlag in beeld. Dat was vast Sjoerd.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172094846
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:17 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Einde verhaal dit lijkt me.
Inderdaad.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:18:08 #66
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172094848
Dan snap je Porte's rijstijl wel.
pi_172094851
Hij ging ook wel erg hard die bocht in hoor.
pi_172094853
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wel goed de Limburgse vlag in beeld. Dat was vast Sjoerd.
Dan kunnen we nog leuke foto's verwachten.
in a crowd you lose humanity
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:18:24 #69
194695 franklop
Fran knock
pi_172094855
Geen goede dag voor Movistar
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172094856
Ik wil Rogla zien.
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:18:27 #71
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_172094857
Tour wordt gelijk 50% saaier.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_172094861
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wel goed de Limburgse vlag in beeld. Dat was vast Sjoerd.
Zal ie er een foto van gemaakt hebben ?
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:18:44 #73
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172094864
Velverde ;( ;( ;(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:18:48 #74
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172094865
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wel goed de Limburgse vlag in beeld. Dat was vast Sjoerd.
echte fans staan bij de finish :p
Net efkes anges
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:18:50 #75
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172094866
Om te winnen moet je op de fiets blijven zitten. Quintana nu achterstevoren overdwars trillend op zn fiets
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:18:53 #76
194695 franklop
Fran knock
pi_172094868
Fransen nemen Rogla niet in beeld. Ook handig
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172094872
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Een Colombiaantje dat hier nu niet post is hard aan het juichen.
Zou grenzeloos naïef zijn als hij denkt dat Quintana hier iets bijzonders gaat presteren.
  FOK!fotograaf zaterdag 1 juli 2017 @ 18:19:05 #78
842 Zorro
Z
pi_172094876
Daar zal nu wel een gele vlag hangen?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_172094879
genoeg is genoeg, deze etappe had afgelast moeten worden
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:19:08 #80
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172094880
De regie is dronken.

De Roog niet laten zien. :') :') :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172094882
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:18 schreef Syntix het volgende:
Hij ging ook wel erg hard die bocht in hoor.
Hij tikte zijn voorrem aan.
Zwitser, woont vaak in Amsterdam, rijdt RaR en i8, is arts, woest aantrekkelijk en geeft modellen.
pi_172094883
Breng Valverde eens ff in beeld.
pi_172094886
Roglic niet in beeld gebracht bij de start _O- _O-
pi_172094887
Gaat iemand Herbert vertellen dat die schansgrappen exact 1 dag leuk zijn.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:19:23 #85
362868 crew  Slobeend
of all places
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:19:28 #86
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172094892
Betancur nieuwe schaduwkopman
pi_172094894
Godver :(
pi_172094898
Naesen heeft er niet veel zin in vandaag.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:19:42 #89
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172094900
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De regie is dronken.

De Roog niet laten zien. :') :') :')
Ja maar Chavanel :')
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:19:45 #90
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172094901
Valpartij in de laatste 5km toch? ZT.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:19:45 #91
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172094902
Martin verliest best wel veel :o
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:19:54 #92
194695 franklop
Fran knock
pi_172094904
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:19 schreef Slobeend het volgende:
Geen beelden van Roglic :').
Zolang ze hem niet bij een val in beeld brengen is het goed toch?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172094905
Matthews gaat veel doen.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:19:55 #94
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172094906
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:19 schreef Slobeend het volgende:
Geen beelden van Roglic :').
Net als bij de Giro vorig jaar. Toen kwam hij alleen bij de finish in beeld en was iedereen in shock dat hij zo dicht bij de winnende tijd zat.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172094907
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:19 schreef Slobeend het volgende:
Geen beelden van Roglic :').
Ook niet van Matthews :')
pi_172094909
Chavanel verkozen boven Roglic _O_
- verwijderd door admin -
pi_172094910
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:17 schreef heywoodu het volgende:
Wedden dat Valverde Quintana niet gaat helpen.
Ik denk dat hij ook niet meer kan. Of is hij weer opgestapt?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:20:15 #98
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172094920
DER PANZERWAGEN
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_172094921
Martin _O_
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:20:22 #100
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_172094925
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:19 schreef Felagund het volgende:

[..]

Ik denk dat hij ook niet meer kan. Of is hij weer opgestapt?
Nee.
sig verwijderd door FA
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:20:37 #101
194695 franklop
Fran knock
pi_172094932
Kan mij voorstellen dat Froome ook niet volle bak gaat.
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172094933
De Pantzer
pi_172094934
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:19 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Net als bij de Giro vorig jaar. Toen kwam hij alleen bij de finish in beeld en was iedereen in shock dat hij zo dicht bij de winnende tijd zat.
Toen was dat nog enigszins voorstelbaar, nu is het gewoon een relatieve topper, zeker op dit onderdeel.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:20:43 #104
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172094935
Ik noteer Valverde wel vast voor de overwinning in de Vuelta.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172094936
flopshow wel zo :{w
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:20:54 #106
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172094941
Ik denk oprecht niet dat Martin al zijn wktitels wil inleveren voor deze winst :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172094946
In die bocht waar Valverde viel daar vallen ze ook allemaal (degene die vallen tenminste), nog geen valpartij op een andere plek gezien volgens mij.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:21:09 #108
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172094948
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:20 schreef Dale__Cooper het volgende:
flopshow wel zo :{w
Mijn pooltjes nu al verpest :(
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:21:36 #109
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172094961
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:21 schreef Pedroso het volgende:
In die bocht waar Valverde viel daar vallen ze ook allemaal (degene die vallen tenminste), nog geen valpartij op een andere plek gezien volgens mij.
Was een andere bocht dan bij Groenewegen en Bennett wel.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172094965
Piti :'(

Hij ging er wel vol voor in die bocht. Hopelijk op tijd hersteld voor de Vuelta
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172094966
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:21 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Mijn pooltjes nu al verpest :(
Voor mijn pooltje is dit wel uitstekend.
pi_172094968
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:21 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Was een andere bocht dan bij Groenewegen en Bennett wel.
Ah, dan heb ik het verkeerd gezien.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:21:57 #113
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172094969
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:17 schreef Ajacied422 het volgende:
De tourwinnaar :'(.
dat niet, maar wel kut dit ;(

De enige Spanjaard die er iets van ging bakken..
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:21:58 #114
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172094970
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:21 schreef Pedroso het volgende:
In die bocht waar Valverde viel daar vallen ze ook allemaal (degene die vallen tenminste), nog geen valpartij op een andere plek gezien volgens mij.
Je zag bij het wegduwen van Bennet ook dat de mechanieker bijna op zijn bek ging zo glad is het daar.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:22:00 #115
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172094973
De Kit gaat hopelijk niet schroeien.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172094975
Denk dat de tijd van Thomas er niet aangaat, wordt als maar natter.
pi_172094980
Ik heb Valverde een uur voor de start gewisseld *O*
Grootverdiener die ook de kleintjes Est.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:22:20 #118
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172094983
Kittel geen bril. Details.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_172094986
Nare valpartij van Piti. ;(
pi_172094994
Nog nieuws over piti?
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:22:49 #121
194695 franklop
Fran knock
pi_172095001
Dit is het einde van het tijdperk Porte
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172095004
Matig
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_172095006
Hoe dan ook is dit niet best van Porte.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:22:56 #124
333483 Aguero
oooooooo
pi_172095009
Porte valt tegen.
Citius, Altius, Fortius.
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:23:11 #125
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172095017
Valverde ook echt in elk pooltje gespeeld want hij ging schroeien.

Aids dit. :{
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172095020
Netjes van Porte
  Eindredactie Sport / Forummod zaterdag 1 juli 2017 @ 18:23:15 #127
284411 crew  heywoodu
Van bijna dood tot olympiër:
pi_172095024
Nou ja, het was ook niet zo realistisch om te verwachten dat Porte hier voor de zege in het klassement zou gaan rijden ofzo.
Van bijna dood op weg naar de Olympische Spelen, tot olympiër in 2026? Elk beetje hulp wordt bijzonder gewaardeerd!
https://www.gofundme.com/(...)he-spelen-na-ongeval
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:23:19 #128
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172095025
Cummings in de regen, die kunnen we ook afschrijven.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:23:22 #129
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172095027
De winnaar van deze tijdrit start zo.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172095032
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:20 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik noteer Valverde wel vast voor de overwinning in de Vuelta.
Vuelta geeft elk jaar een topshow :Y
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:23:34 #131
355459 crew  noodgang
noodgang
pi_172095036
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:23 schreef Mexicanobakker het volgende:
Valverde ook echt in elk pooltje gespeeld want hij ging schroeien.

Aids dit. :{
De eerste naam die ik overal ingevuld heb ;(
pi_172095040
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:21 schreef Immerdebestebob het volgende:

[..]

Mijn pooltjes nu al verpest :(
Vooral Sportpools waarbij renners sowieso al belachelijk duur waren
Het beste adres voor al uw primeurs!
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:23:40 #133
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_172095041
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:22 schreef Aguero het volgende:
Porte valt tegen.
Ook gevallen?
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:23:46 #134
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172095045
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:22 schreef _-_ratjetoe_-_ het volgende:
Hoe dan ook is dit niet best van Porte.
Heeft gewoon op safe gereden. Verwacht dat Froome een vergelijkbare tijd rijdt.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:23:47 #135
194695 franklop
Fran knock
pi_172095047
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:23 schreef Mexicanobakker het volgende:
De winnaar van deze tijdrit start zo.
Durbrigde?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172095048
Porte reed vorig jaar ook dramatische tijdritten in de Tour. Bergop was ie prima.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:24:02 #137
333483 Aguero
oooooooo
pi_172095056
Phinney is ook goed bezig.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172095058
Ik mag Valverde niet als persoon, maar dit gun je niemand
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:24:07 #139
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172095060
Phinney 4e tussentijd!
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:24:10 #140
194695 franklop
Fran knock
pi_172095062
Phinney +3 seconden
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172095063
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:22 schreef VASND het volgende:
Kittel geen bril. Details.
Ook geen vizier op de helm? Vizier is wel sneller, maar ivm spatwater wel lastig nu. Al heb heb je in je eentje vaak geen last van spatwater.
pi_172095065
Mollema netjes
pi_172095066
nog steeds geen beelden van Primoz :{w
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:24:31 #144
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172095075
Wat een afknapper deze tijdrit.
pi_172095076
Mollema _O_
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:24:36 #146
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172095077
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:24 schreef Dale__Cooper het volgende:
nog steeds geen beelden van Primoz :{w
Roglic, die kent u niet.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:24:39 #147
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172095078
Mollema 100e
pi_172095081
Bokkema rustaaaaaagh.
pi_172095082
Bij Porte valt het tegen, bij Mollema zijn de omstandigheden veranderd :D
pi_172095085
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:24 schreef Dale__Cooper het volgende:
nog steeds geen beelden van Primoz :{w
Primoz Roglic bestaat niet.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:24:59 #151
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172095088
Jaaa Rogla in beeld!
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:25:04 #152
194695 franklop
Fran knock
pi_172095092
Roglic zal zo wel vallen
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172095095
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:24 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Roglic, die kent u niet.
Die was dus ooit balletdanser! Of zoiets!
Grootverdiener die ook de kleintjes Est.
pi_172095097
Porte begon in Romandië ook al zo matig, liep daar behoorlijk goed af.
pi_172095098
Dat geleuter dat Tony Martin al zijn wereldtitels wil inleveren om hier in Dusseldorf te kunnen winnen 8)7
pi_172095101
Dat Sky :')

Weggereden worden in de Dauphine en nu allemaal weer vliegen :')
pi_172095106
2e seconden wazig in beeld gebracht _O-
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172095109
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:23 schreef Van_Poppel het volgende:

[..]

Heeft gewoon op safe gereden. Verwacht dat Froome een vergelijkbare tijd rijt.
Froom gaat wel een seconde of 20 op 'em pakken denk ik.
pi_172095116
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:23 schreef heywoodu het volgende:
Nou ja, het was ook niet zo realistisch om te verwachten dat Porte hier voor de zege in het klassement zou gaan rijden ofzo.
Heb m nog net voor de start in mn ploeg gezet en Contador eruit gegooid. Bij Scorito. Omdat veel renners uit het peloton Porte als ritwinnaar voorspellen.
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_172095117
Hopelijk gaat Kittel schroeien.
pi_172095119
Kraftwerk _O_
pi_172095129
primoz gevallen? 108e
pi_172095133
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:25 schreef Tommeke het volgende:
Dat Sky :')

Weggereden worden in de Dauphine en nu allemaal weer vliegen :')
Rot ajb op :r

Gaan we nu al beginnen met dat onnozele gejank over Sky?
pi_172095134
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:25 schreef wimderon het volgende:
Porte begon in Romandië ook al zo matig, liep daar behoorlijk goed af.
Ook toen een proloog in de regen.
pi_172095135
Roglic 108e :')?
pi_172095136
Primoz +39 seconden.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:26:26 #167
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_172095137
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:25 schreef Tommeke het volgende:
Dat Sky :')

Weggereden worden in de Dauphine en nu allemaal weer vliegen :')
Dit.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:26:28 #168
194695 franklop
Fran knock
pi_172095139
Roglic gevallen onderweg
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:26:28 #169
333483 Aguero
oooooooo
pi_172095140
Roglic 108e
Wat?
Citius, Altius, Fortius.
pi_172095142
Roglic slecht
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:26:31 #171
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_172095144
Davis Phinney _O_
pi_172095146
Roglic ook gevallen.
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:26:40 #174
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172095147
Davis Phinny :')
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172095151
Rogla ook gevallen?
pi_172095152
#samenvallen
pi_172095153
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:26 schreef Aguero het volgende:
Roglic 108e
Wat?
_O-
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:26:47 #178
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172095154
3 Djumbo's gevallen :')
pi_172095156
chute voor Roglic?
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:26:52 #180
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172095157
3/9 gevallen.

Lotto Djumbogoden _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:26:56 #181
362868 crew  Slobeend
of all places
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:27:04 #182
279824 Mansjester
City>United
pi_172095161
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:25 schreef Dale__Cooper het volgende:
Kraftwerk _O_
Prima pioniers,maar die optredens tegenwoordig slaan echt nergens op
pi_172095162
Tia
pi_172095163
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:26 schreef TheArt het volgende:
Roglic ook gevallen.
IS nou werkkelijk de halve TLJploeg gevallen?
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_172095165
Wat een absolute FLOPSHOW
pi_172095167
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:23 schreef Mexicanobakker het volgende:
Valverde ook echt in elk pooltje gespeeld want hij ging schroeien.

Aids dit. :{
Zelfde hier :N
Steun het Kiva Fok! team!
http://www.kiva.org/team/fok
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:27:22 #187
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172095171
Valverde eerste uitvaller?
Net efkes anges
pi_172095172
Jon ook gevallen? geen tussentijd namelijk
  FOK!fotograaf zaterdag 1 juli 2017 @ 18:27:24 #189
842 Zorro
Z
pi_172095173
De regenbanden van Lotto Djumbo zijn toch slechter dan die van Sky
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:27:24 #190
194695 franklop
Fran knock
pi_172095174
Had het toch liever droog gezien
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172095176
Kut roglic, mijn captain :(
hhhhh
pi_172095178
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:27 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

IS nou werkkelijk de halve TLJploeg gevallen?
Nee.
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:27:38 #193
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172095184
Blijf eens op je fiets zotten joh, hallo Jumbo :')
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
pi_172095186
Is John ook gevallen?
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:27:48 #195
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172095189
Regenraces zijn alleen leuk bij formule 1 :(
pi_172095191
Vraag is of hij in dezelfde bocht als Valverde is gevallen?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:27:54 #197
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172095193
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:27 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]

IS nou werkkelijk de halve TLJploeg gevallen?
Slechts 1/3, 2/3 is dus overeind gebleven. :s)
pi_172095194
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:25 schreef Tommeke het volgende:
Dat Sky :')

Weggereden worden in de Dauphine en nu allemaal weer vliegen :')
Denken dat ze dan moeten shinen :') Sky is gewoon slim en hebben daar gewoon niet het achterse van hun tong laten zien _O_ _O_
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:27:58 #199
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172095195
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:27 schreef Dale__Cooper het volgende:
Jon ook gevallen? geen tussentijd namelijk
Ion is een specialist in de regen, dus dat zou wel chanant zijn.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172095196
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:27 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Prima pioniers,maar die optredens tegenwoordig slaan echt nergens op
Twee jaar geleden met de Tour in Utrecht gezien. Vond het wel prima, al is het volgens mij wel altijd diezelfde show.
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 18:28:10 #201
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172095207
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:26 schreef Slobeend het volgende:
De banden van Djumbo :').
Dezelfde meuk als Lotto Soudal.
pi_172095208
Wat is er gebeurd met Ion?
pi_172095210
Eerlijk is eerlijk deze rit had op dit wegdek niet van start mogen gaan
pi_172095216
Ze vallen allemaal lijkt het wel
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172095217
quote:
13s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:28 schreef Pino112 het volgende:

[..]

Dezelfde meuk als Lotto Soudal.
En Sunbweb toch ook?
  Redactie Sport / Supervogel zaterdag 1 juli 2017 @ 18:28:53 #206
270182 crew  Pino112
Pino van Luna O+
pi_172095226
Valverde abandon
pi_172095229
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:28 schreef Columbiafan het volgende:
Wat is er gebeurd met Ion?
Valverde moet nog daar hebben gelegen toen hij bij de bewuste bocht voorbij kwam. Misschien ook gevallen?
You don't need a weatherman to know which way the wind blows.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
last.fm Album top 100
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:28:59 #208
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172095230
Bertje gaat ook sowieso op z'n muil.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172095235
Wellicht de tijdritfiets verbieden
pi_172095239
Opgave Valverde
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:29:11 #211
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172095240
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:28 schreef Pino112 het volgende:
Valverde abandon
-O-
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:29:14 #212
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172095241
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:28 schreef Joezi het volgende:
Eerlijk is eerlijk deze rit had op dit wegdek niet van start mogen gaan
wat dan uitstellen? :')
Net efkes anges
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:29:16 #213
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172095243
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:28 schreef Pino112 het volgende:
Valverde abandon
Ik stop met kijken. Kutsport.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172095244
Op hoop van zegen, ons Bert. Ik heb er compleet geen verwachtingen van.
pi_172095246
Toch wel een deceptie deze eerste rit. Regen, slecht in beeld gebracht, niet werkende tijdmeting. :(
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:29:24 #216
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172095249
Ik gun het Contador wel dit jaar.
pi_172095250
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:28 schreef Pino112 het volgende:
Valverde abandon
quote:
7s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:28 schreef Pino112 het volgende:
Valverde abandon
dat was duidelijk toen ze om de ambulance vroegen :(
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:29:30 #218
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172095254
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:24 schreef Tommeke het volgende:

[..]

Ook geen vizier op de helm? Vizier is wel sneller, maar ivm spatwater wel lastig nu. Al heb heb je in je eentje vaak geen last van spatwater.
Niets.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:29:33 #219
260853 crew  DeLuna
Luna van Pino O+
pi_172095255
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:29 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Ik stop met kijken. Kutsport.
Doei
❤ Pino112 ❤ | FeanFan | heywoodugod _O_
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:29:38 #220
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172095260
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:29 schreef TargaFlorio het volgende:
Toch wel een deceptie deze eerste rit. Regen, slecht in beeld gebracht, niet werkende tijdmeting. :(
En Piti eruit ;( ;(
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172095261
BAM TONY!
pi_172095263
Martin 1 seconde sneller
pi_172095265
Martin snelste tussentijd.
pi_172095268
Der Pantzerwagen!
pi_172095270
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:29 schreef Sjoerd102 het volgende:

[..]

wat dan uitstellen? :')
schrappen, veiligheid renners gaat boven alles
pi_172095271
Ion Izaguirre ook uit koers ? Heb ik even gemist.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:30:02 #227
396222 meneerfiets
Voormalig wielerexpert
pi_172095275
De nieuwe lay-out is echt een lachertje.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:30:03 #228
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172095278
Contador gaat hier meer tijd verliezen dan Porte
pi_172095282
verplicht regenbanden kan ook
pi_172095283
Phinney gaat rap en Panzerwagen ook
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172095288
Tony sneller.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:30:19 #232
194695 franklop
Fran knock
pi_172095289
Hadden achter de safety car moeten starten allemaal
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172095290
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:29 schreef Pedroso het volgende:
Ion Izaguirre ook uit koers ? Heb ik even gemist.
geen tussentijd in ieder geval.
pi_172095291
Phinney _O_
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:30:27 #235
333483 Aguero
oooooooo
pi_172095292
Ja joh, zet de klok maar weer even stil.
Citius, Altius, Fortius.
pi_172095299
Phinney netjes
pi_172095300
Een klokje laten lopen. Het blijft enorm complex.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:30:40 #238
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172095303
Küng gaat winnen.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172095307
Valverde
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:30:48 #240
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172095308
Prachtige stijl van Phinney
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:31:01 #241
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172095312
De misvormde capibara _O_
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172095313
Wat is dit voor een Oostblok-tijdsaanduiding? Werkt amper en ziet er niet uit.Is dit het nieuwe design van de tour?
Het beste adres voor al uw primeurs!
pi_172095316
Wel grappig dat Ten Dam zei dat Sunweb goede banden heeft in de regen en Gesink geen idee had of er uberhaupt verschil in de banden zat.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:31:13 #244
71199 Sjoerd102
Oet Zjwame!!!
pi_172095321
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:29 schreef Joezi het volgende:

[..]

schrappen, veiligheid renners gaat boven alles
in regen rijden hoort erbij.daarbij kun je zoiets groots als de tourstart niet plots cancellen
Net efkes anges
pi_172095325
Valverde :W
pi_172095328
Martin 1
pi_172095329
Nairo doet het echt in zijn broek nu
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172095331
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:31 schreef Sjoerd102 het volgende:

[..]

in regen rijden hoort erbij.
nahja niet met dit materiaal
pi_172095333
Kittel 8e op 7 sec
pi_172095338
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:31 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
De misvormde capibara _O_
Streep die Vuelta-zege voor Piti maar weg, want er wordt gebroken been gemeld.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:32:08 #251
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172095340
Chavanel is ook te lang doorgegaan in zijn carrière.
pi_172095342
Der Tony gaat al die Sky goden op een hoop rijden.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_172095346
Dit zijn niet echt omstandigheden voor een Columbiaan van 1 meter 50 die aan de start van een tijdrit staat nee
pi_172095347
FroomeGOD _O_ _O_
pi_172095349
Froome in de jongerentrui :?
pi_172095350
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:31 schreef Dale__Cooper het volgende:
Kittel 8e op 7 sec
jammer dat hij nog geen vluchtheuvel over komt
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172095355
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:32 schreef Joezi het volgende:
Froome in de jongerentrui :?
:')
pi_172095362
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:29 schreef VASND het volgende:

[..]

Niets.
Zal wel persoonlijke voorkeur zijn dan.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:32:54 #259
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172095363
Het blijft mensonterend naar Froome te moeten kijken.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:32:55 #260
39333 Zelva
Fortunate observer of time
pi_172095364
15.20 gok ik.
pi_172095366
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:32 schreef poiuytr het volgende:

[..]

:')
:D
pi_172095368
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:32 schreef Ajacied422 het volgende:

[..]

Streep die Vuelta-zege voor Piti maar weg, want er wordt gebroken been gemeld.
oei dat zou met zijn leeftijd eind carriere kunnen zijn als het een beroerde breuk is
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172095372
Cummings 68e
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:33:04 #264
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172095373
Froome rijdt met klittenband banden
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_172095384
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:31 schreef Remzz het volgende:
Wel grappig dat Ten Dam zei dat Sunweb goede banden heeft in de regen en Gesink geen idee had of er uberhaupt verschil in de banden zat.
Van dit soort dingen begrijp ik niks. Gesink en TLJ zijn toch professionals die er alles proberen uit te halen? Soms komen bepaalde ploegen/wielrenners over als lakse amateurs
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:33:34 #266
194695 franklop
Fran knock
pi_172095385
LottoJumbo_road twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 18:31:33 @raykerckhoffs Crash na 3.8 km. reageer retweet
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:33:38 #267
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172095391
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:33 schreef komrad het volgende:

[..]

oei dat zou met zijn leeftijd eind carriere kunnen zijn als het een beroerde breuk is
Contador is het hier niet mee eens
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:33:38 #268
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172095392
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:33 schreef Dale__Cooper het volgende:
Cummings 68e
Die dude kan echt niks als het regent.
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172095397
zelfs vrees voor meerdere breuken :X :X
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:33:57 #270
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172095399
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:32 schreef Ascorbinezuur het volgende:
Chavanel is ook te lang doorgegaan in zijn carrière.
Hij valt toch nog niet uit de toon in die ploeg?
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:34:00 #271
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172095400
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:33 schreef franklop het volgende:
LottoJumbo_road twitterde op zaterdag 01-07-2017 om 18:31:33 @raykerckhoffs Crash na 3.8 km. reageer retweet
Dat is dan bij de eerste de beste bocht in het parcours geweest. :')
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172095407
gaat wel heel spannend worden met Martin.
pi_172095408
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:31 schreef Remzz het volgende:
Wel grappig dat Ten Dam zei dat Sunweb goede banden heeft in de regen en Gesink geen idee had of er uberhaupt verschil in de banden zat.
Chanant van TLJ weer.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:34:17 #274
467261 Ascorbinezuur
Bordevol Vitamine C
pi_172095409
Roglic op 51seconde gefinisht.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:34:26 #275
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_172095412
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:33 schreef komrad het volgende:
zelfs vrees voor meerdere breuken :X :X
Einde carrière in dat geval ;(
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:34:32 #276
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172095418
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:34 schreef Dale__Cooper het volgende:
gaat wel heel spannend worden met Martin.
Hopelijk komt Kueng nog in de buurt.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_172095419
Maathews ook wel goed :Y
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172095421
Sunweb prima bezig vandaag
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:34:42 #279
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172095422
Bling netjes
pi_172095424
Matthews is wel erg goed.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:34:47 #281
138547 VASND
Happen naar het baasje
pi_172095425
Matthews geel na etappe 3.
-|||---ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ---|||-
[b]Op woensdag 28 juli 2010 23:05 schreef Dromenvangertje het volgende:[/b]
het zou mij een eer zijn om alles voor u te doen wat uw hartje begeert.
pi_172095428
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:33 schreef komrad het volgende:
zelfs vrees voor meerdere breuken :X :X
Lijkt me ook niet lekker om met je hele lichaam vol in de hekken te rijden, raakte ook nog de poten op hoge snelheid.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_172095429
Had dus gewoon Martin moeten kiezen in mn pool
  Moderator zaterdag 1 juli 2017 @ 18:34:55 #284
198822 crew  Rellende_Rotscholier
Robbertje matten met de wouten
pi_172095430
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:34 schreef Remzz het volgende:
Sunweb prima bezig vandaag
Sunweb :r
Het blijft toch een merkwaardige sport hè, dat wielrennen.
pi_172095432
Matthews valt ook tegen.
pi_172095441
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:34 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Lijkt me ook niet lekker om met je hele lichaam vol in de hekken te rijden, raakte ook nog de poten op hoge snelheid.
En dat er meteen zo'n vent met een rode doek bij stond voorspelde ook al niet veel goeds
  Redactie Sport zaterdag 1 juli 2017 @ 18:35:17 #287
274204 crew  Mexicanobakker
pi_172095442
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:34 schreef VASND het volgende:
Matthews geel na etappe 3.
Dan moet ie wel boni's pakken
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:35:19 #288
333483 Aguero
oooooooo
pi_172095443
Citius, Altius, Fortius.
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:35:19 #289
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_172095445
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 juli 2017 18:34 schreef Ascorbinezuur het volgende:
Roglic op 51seconde gefinisht.
Dan maar winnen in Marseille
pi_172095448
gaat ie niet halen
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:35:28 #291
194695 franklop
Fran knock
pi_172095450
Ion ergens gezien?
Cancellara; "Tweede worden is gemakkelijker dan eerste worden"
FOK!sport *O* ✩ ✩ ✩ Ajax O+
pi_172095453
Spannend wordt dat hoor! Denk dat hij het niet redt.
pi_172095454
Tony gaat het niet redden :D
pi_172095456
spannend
pi_172095462
Ion is nog steeds kwijt?
Winnaar wielerprono 2006 en biatlon wk prono 2016
pi_172095463
Zoals ik al zei niemand haalt de tijd van Thomas
  zaterdag 1 juli 2017 @ 18:35:54 #297
333483 Aguero
oooooooo
pi_172095464
Hup Tony!
Citius, Altius, Fortius.
pi_172095467
Hij haalt het niet.
pi_172095472
Zonde
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_172095474
:o
pi_172095476
walgelijk
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')