abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
  dinsdag 27 juni 2017 @ 16:10:24 #1
295722 Euribob
Plus 150 Basispunten
pi_171991605
registreer om deze reclame te verbergen
Naar aanleiding van de toenemende hoeveelheid nepnieuws op FOK! en op POL is door de moderatie besloten om ter verduidelijking van ons beleid enkele aanvullende richtlijnen op te stellen omtrent de inhoud van discussies.

Deze posts zijn niet welkom:

1. Posts met als doel de legitimiteit van en/of het vertrouwen in de democratie en rechtsstaat in Westerse landen te ondermijnen zonder enig bijgaand bewijs hiervan.

2. Geplaatste memes/afbeeldingen welke door hun foutieve en/of extreme inhoud het topic ontregelen en daardoor de discussie verstoren.

3. Topics en (openings)posts waar gebruik gemaakt wordt van alternatieve feiten afkomstig uit bronnen die verder niets met de werkelijkheid van doen hebben.

4. (Vermoedelijke) propaganda door nepaccounts afkomstig van organisaties met andere achterliggende doeleinden.

5. Posts in zijn algemeenheid waar gesproken wordt van samenzweringen, complotten, het bestaan van een "deep state" etc.

6. Filmpjes van videosites als YouTube afkomstig van kanalen met een onbetrouwbare reputatie.

Ook voor deze bovenstaande punten geldt dat het vooral richtlijnen zijn waar zowel de users als de moderators op kunnen letten om het forum leuk en netjes te houden. De uitvoering / naleving hiervan wordt gezocht in de redelijkheid van de users en moderators, en is dus aan interpretatie onderhevig
Choking on those tossed salads and scrambled eggs
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')