#ANONIEM | dinsdag 27 juni 2017 @ 15:49 |
Hallo allemaal, Iedereen weet dat de gehaktbal bezig is aan een comeback. Gelukkig ook maar. Een goede bal mag nimmer in de vergetelheid geraken, dat moge duidelijk zijn. Daarom is het bittere noodzaak om zo eens in de zoveel tijd aandacht te vragen voor de gehaktbal. Zo af en toe haalt de gehaktbal het nieuws. Dat is altijd mooi. Bron Laat dit topic een baken zijn om elkaar zo af en toe op de hoogte te houden, wanneer de gehaktbal in het nieuws komt, door het plaatsen van nieuwsberichten. Zo houden we elkaar blij, gelukkig en hebben we een wat positievere noot hier in NWS! Groetjes, Monopoly | |
VEM2012 | dinsdag 27 juni 2017 @ 15:53 |
Ik hou best van een groot stukje vlees, maar dit vind ik overdreven worden. Moet je gvd 30 uur wachten! | |
Haags | dinsdag 27 juni 2017 @ 15:58 |
Wat ![]() | |
VEM2012 | dinsdag 27 juni 2017 @ 16:05 |
1 dag en 6 uur. | |
Bosbeetle | dinsdag 27 juni 2017 @ 16:12 |
Zou die bal van 600 kilo (ongeveer een halve koe gehakt, ietsje meer) wel goed gaar zijn in het midden? | |
hottentot | dinsdag 27 juni 2017 @ 16:16 |
Nou vooruit dan: http://www.dailymail.co.u(...)-Labor-day-care.html http://www.dailymail.co.u(...)-school-canteen.html | |
#ANONIEM | dinsdag 27 juni 2017 @ 16:17 |
Met een puike slowcooker moet je een eind komen. | |
Bosbeetle | dinsdag 27 juni 2017 @ 16:17 |
Slowfood | |
Hathor | dinsdag 27 juni 2017 @ 17:31 |
Die bal is een ding, maar nou moet je verdomme ook nog eens een joekel van een broodje gaan bakken om hem op te leggen, en ik ben ook bang dat er geen pot mosterd te vinden is die groot genoeg is om het van een sausje te voorzien. ![]() | |
Eyjafjallajoekull | dinsdag 27 juni 2017 @ 17:35 |
Plaats dan ook het filmpje ![]() | |
Infection | dinsdag 27 juni 2017 @ 17:37 |
Hoe gaar je zoiets. De binnenkant moet wel helemaal rood zijn toch? En dan nog dat metaal eromheen, het lijkt wel een zeemijn. ![]() |