Als jij je hamburger op wil krijgen moet je dat er niet in doen.quote:- Madam Jeanette fijn gesneden
als je gewend bent kan het primaquote:Op maandag 5 juni 2017 16:42 schreef SecretPret het volgende:
[..]
Als jij je hamburger op wil krijgen moet je dat er niet in doen.
Zaterdag ook al een omeletje met Madame Jeanette op. Kan prima, fijngesneden. Ik hou wel van pittig eten.quote:Op maandag 5 juni 2017 16:42 schreef SecretPret het volgende:
[..]
Als jij je hamburger op wil krijgen moet je dat er niet in doen.
Dat klinkt lekker.!quote:Op maandag 5 juni 2017 16:41 schreef Adames het volgende:
http://beyondmeat.com/wha(...)to-stack-your-burger
Ik heb een smoker met Jack Daniels snippers, telt dat ook?quote:Op maandag 5 juni 2017 16:48 schreef Zolderkamer het volgende:
Even een blok hout of houtmot op je bbq gooien als de kooltjes ver heen zijn.. dan krijg je een prima rooksmaak aan je burger..
Nee das veel te decadent... Ik heb een echte Bosch/Samsung smokerrrr..quote:Op maandag 5 juni 2017 16:49 schreef Amplifier het volgende:
[..]
Ik heb een smoker met Jack Daniels snippers, telt dat ook?
buurman, wanneer gaat de bbq aan?quote:Op maandag 5 juni 2017 17:01 schreef Geerd het volgende:
Heerlijk altijd die shit zelf makenEet smakelijk alvast
Nee, maakt niets uit.quote:Op maandag 5 juni 2017 16:37 schreef Amplifier het volgende:
Wat is de lekkerste volgorde en waarom? Maakt het uberhaupt iets uit?
He wat leuk, Madam Jeanette gebruik ik ook. Dat maakt de hamburger heerlijk pittig. Wel oppassen. Wat ik altijd doe is flink snijden, de pitjes apart houden. Doe ik in een kommetje met alu-folie, zodat ik dat af en toe kan gebruiken, want je moet het met mate doen. Dan gebruik ik de stukjes gele schil en een paar pitjes.quote:Op maandag 5 juni 2017 16:37 schreef Amplifier het volgende:
Duss..
Ik heb hamburgers met spek eromheen van de Keurslager, maar wat is nou eigenlijk de goede volgorde van een hamburger? Ingredienten die ik heb:
- Burgers met spek eromheen
- Uienringen
- Broodjes
- Tomaat
- Augurk
- Madam Jeanette fijn gesneden
- Cheddar.
- Rucola sla
- Saus ; Mosterd, Ketchup, Curry, Sriracha en nog wat anderen.
Wat is de lekkerste volgorde en waarom? Maakt het uberhaupt iets uit?
Ik gooi ze op de bbq , dus dat gaat wel goedkomen.
Leuk! Inderdaad Madame Jeanette van de AH, ook Cheddar van de AH maar wel voorverpakte.. Waarschijnlijk neppe dus. Maar wel lekker..quote:Op maandag 5 juni 2017 17:10 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
He wat leuk, Madam Jeanette gebruik ik ook. Dat maakt de hamburger heerlijk pittig. Wel oppassen. Wat ik altijd doe is flink snijden, de pitjes apart houden. Doe ik in een kommetje met alu-folie, zodat ik dat af en toe kan gebruiken, want je moet het met mate doen. Dan gebruik ik de stukjes gele schil en een paar pitjes.
Doe ik ook in de bami en nasi.
Ook apart (blijkbaar hebben we dezelfde smaak): de cheddar. Er is trouwens nepcheddar en echte cheddar. De echte cheddar is iets ruwer. De President-cheddar is rotzooi, de andere "gemengde" cheddar komt in de buurt van de cheddar die hamburgertenten gebruiken. De echte cheddar is wat smaak betreft heel goed te onderscheiden. Ik gebruik ook wel eens gemengde cheddar (gemengd met gewone kaas dus)
Wel fijn dat AH zowel de madame jeanette en de echte cheddar leveren. En anders kun je terecht bij de Plus.
De Lidl heeft vaak prachtige blokjes Cheddarkaas,quote:Op maandag 5 juni 2017 17:10 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
He wat leuk, Madam Jeanette gebruik ik ook. Dat maakt de hamburger heerlijk pittig. Wel oppassen. Wat ik altijd doe is flink snijden, de pitjes apart houden. Doe ik in een kommetje met alu-folie, zodat ik dat af en toe kan gebruiken, want je moet het met mate doen. Dan gebruik ik de stukjes gele schil en een paar pitjes.
Doe ik ook in de bami en nasi.
Ook apart (blijkbaar hebben we dezelfde smaak): de cheddar. Er is trouwens nepcheddar en echte cheddar. De echte cheddar is iets ruwer. De President-cheddar is rotzooi, de andere "gemengde" cheddar komt in de buurt van de cheddar die hamburgertenten gebruiken. De echte cheddar is wat smaak betreft heel goed te onderscheiden. Ik gebruik ook wel eens gemengde cheddar (gemengd met gewone kaas dus)
Wel fijn dat AH zowel de madame jeanette en de echte cheddar leveren. En anders kun je terecht bij de Plus.
Dingen die ik mis in jouw lijstquote:Op maandag 5 juni 2017 16:37 schreef Amplifier het volgende:
Duss..
Ik heb hamburgers met spek eromheen van de Keurslager, maar wat is nou eigenlijk de goede volgorde van een hamburger? Ingredienten die ik heb:
- Burgers met spek eromheen
- Uienringen
- Broodjes
- Tomaat
- Augurk
- Madam Jeanette fijn gesneden
- Cheddar.
- Rucola sla
- Saus ; Mosterd, Ketchup, Curry, Sriracha en nog wat anderen.
Wat is de lekkerste volgorde en waarom? Maakt het uberhaupt iets uit?
Ik gooi ze op de bbq , dus dat gaat wel goedkomen.
Gastquote:Op maandag 5 juni 2017 17:53 schreef Geerd het volgende:
[..]
Ohw ik dacht dat gvc wel beetje allround bekend was net als HS
Ja, maar ik ben maar een simpele boerenlul. Ik wist voor kort niet eens wat het bestond. Ik las het twee jaar geleden in een recept voor hamburgers, toen ben ik er me in gaan verdiepen, over grotten met rijpen in Groot-Britanniė en zo. Dus sindsdien koop ik dat ook. Ja wist ik veel. Ik ben een lul met alleen maar lagere school.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:07 schreef Geralt het volgende:
[..]
Er is niets aparts aan cheddar als je het mij vraagt.
Ik koop gewoon rundergehakt bij de slager.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:39 schreef RickoKun het volgende:
Vreemd dat er maar twee personen daadwerkelijk iets zeggen over het vlees van de hamburger.
Dat maakt toch wel een beetje de hamburger. Fuck de volgorde van de stack, zolang je je kaak er maar om heen kan passen en de kaas ergens on top is.
Black angus? Of maak je een stuk vlees van zelfgemaakt gehakt met bepaalde ingrediėnten?
Daar was ik namelijk wel benieuwd naar
Heel soms heb je slagers die verneukt vlees hebben. Gelukkig komen die niet vaak voor.quote:Op maandag 5 juni 2017 18:46 schreef Sigaartje het volgende:
[..]
Ik koop gewoon rundergehakt bij de slager.
En als ik echt iets speciaals wil, meng ik het met 1/3 tartaar.
Meng ik hamburgerkruiden door heen, chilipoeder en wat paneermeel.
Luchtig kneden, anders wordt het te droog.
De hamburgers van de slager voldoen niet. Ik had totaal iets anders verwacht, maar die zijn supervet. Jammer.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |