SPOILER: redenen van angstOm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.en dat verklaart de verslechterde staat van mijn gebit.
Enfin, geen vast voedsel dus. Ik heb een blender in huis, maar mis de recepten. Ik dacht zelf aan noedels en groente, maar om dat de hele 3 maanden elke dag te eten lijkt me ook niet je van het. Naast kant-en-klare hamburgers zou ik niet weten welk soort vlees er makkelijk te verorberen valt. Ik heb al het andere vlees in mijn vriezer aan mijn ouders meegegeven. (shoarma, kip, worstjes) Ik wil de blender bij het eerste beste gerecht ook niet gelijk kapot maken. Ik denk dat ik een tijd zonder vlees zal moeten doen.
Iemand tips? Gelieve serieuze reacties.
In CUL geplaatst omdat de hoofdvraag over voedsel gaat, en niet over mondheelkunde.
Overige informatie:
- lactose-intolerant
- op de een of andere manier kan ik aardappelen en ardappelproducten niet doorslikken
Ik hoor / zie / lees graag reacties van jullie.Google is your friend, abuse your friends
Wijziging aangebracht aan het topic, zie 'overige informatie'.quote:
Je darmen moeten op zijn tijd wat vast voedsel verteren, spinazie uit de diepvries met aardappelpuree is ook zonder kauwen weg te werken.quote:
Veel yoghurt of kwark met geblenderd fruit dan.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 14:12 schreef Metalfrost het volgende:
[..]
Wijziging aangebracht aan het topic, zie 'overige informatie'.
Havermoutpap.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 14:18 schreef Geralt het volgende:
Brinta natuurlijk. Mét een schepje suiker.
quote:Op zaterdag 20 mei 2017 14:17 schreef Stien_Struis het volgende:
[..]
Veel yoghurt of kwark met geblenderd fruit dan.
quote:Op zaterdag 20 mei 2017 14:18 schreef Geralt het volgende:
Brinta natuurlijk. Mét een schepje suiker.
Dat moet allemaal bereid worden met melk, en dat kan niet als je lactose intolerant bent.quote:
You're fucked.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 14:21 schreef Metalfrost het volgende:
[..]
[..]
[..]
Dat moet allemaal bereid worden met melk, en dat kan niet als je lactose intolerant bent.
Dan wordt het soep.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 14:21 schreef Metalfrost het volgende:
[..]
[..]
[..]
Dat moet allemaal bereid worden met melk, en dat kan niet als je lactose intolerant bent.
3 maanden soep. Oké. Heb je nog een goed recept liggen?quote:
Goede tip! Dankjewel!quote:Op zaterdag 20 mei 2017 14:34 schreef golfer het volgende:
Disolact lactasepillen kopen en je hebt geen last meer van je lactose intolerantie en kan dan alles met melkzuren gewoon eten.
ter info: AH heeft lactose vrije yoghurt en melk tegenwoordig, plus er zijn zat plantaardige varianten (soja oa)quote:Op zaterdag 20 mei 2017 14:21 schreef Metalfrost het volgende:
[..]
[..]
[..]
Dat moet allemaal bereid worden met melk, en dat kan niet als je lactose intolerant bent.
Toch kan dat ook lekker zijn. Dan noem je het pompoensoep of pastinaaksoep of aardpeersoep. Lekkere, zijdezachte, smeuïge soepen. Beetje leuke toppings erop en klaar is Kees.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 18:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Meeste groenten kan je gaar koken en dan blenderen, de sensatie is niet zo tof, maar de smaak is okay en je darmen moet je ook blij houden.
Nee.quote:
Dat dus. Spinazie bijv.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 18:44 schreef Pietverdriet het volgende:
Meeste groenten kan je gaar koken en dan blenderen, de sensatie is niet zo tof, maar de smaak is okay en je darmen moet je ook blij houden.
Na 3 maanden soep ga je echt wel dun schijten,quote:Op zaterdag 20 mei 2017 23:41 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee.
Slik jij altijd alles heel door? En komt het er dan in stukken uit?
Zal wel aan de rest van je voeding liggen.quote:Op zondag 21 mei 2017 00:10 schreef Stien_Struis het volgende:
[..]
Na 3 maanden soep ga je echt wel dun schijten,
ow wat een kutnaamquote:Op maandag 22 mei 2017 19:33 schreef Tegan het volgende:
[..]
Jimmy Joy is de nieuwe naam van Joylent.
Eens. Met de juiste kruiden en goede bouillon kan het heel lekker zijn. Ik ben gek op linzensoep.quote:Op zaterdag 20 mei 2017 18:49 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Toch kan dat ook lekker zijn. Dan noem je het pompoensoep of pastinaaksoep of aardpeersoep. Lekkere, zijdezachte, smeuïge soepen. Beetje leuke toppings erop en klaar is Kees.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |