abonnement Unibet Coolblue
pi_169850856
Welkom in Young (YNG)! Dé nieuwe spot op FOK! waar jij als jongere terecht kan om te chillen en chatten met leeftijdsgenoten! Vragen over je eerste liefde? Problemen op school? Je ouders die je maar niet begrijpen?

Herkenbaar! Want iedereen is jong geweest! En opgroeien komt met de nodige problematiek en onzekerheid, maar kent ook fijne, positieve kanten! Wij weten precies hoe je je kan voelen en willen je graag helpen, door je een warm online thuis te bieden hier op FOK! Samen met elkaar gaan we een leuke tijd maken van de coolste, spannendste en leerzaamste periode uit je leven!

Mag ik een topic maken?
Uiteraard, graag zelfs! Iedereen is vrij om een eigen topic te openen in Young, zolang de inhoud maar past bij de essentie van ons forum en voldoet aan de richtlijnen van FOK! Zorg dat je Openings Post ('OP') helder is, zodat andere gebruikers je zo goed mogelijk kunnen helpen! Een topic met maar een zinnetje nodigt namelijk niet uit om in te posten.

Wil je een enquête of onderzoek plaatsen op FOK! en is je doelgroep 'jongeren'? Dan ben je vrij om een topic te openen, zolang je je houdt aan de regels voor enquêtes. Mocht je twijfelen, schiet dan eerst even een van de moderators aan.

Hoe gaan we met elkaar om en wat mag ik niet plaatsen in YNG?
• Zorg dat iedereen zich hier welkom kan voelen. Ga normaal en respectvol met elkaar om.
• Het is niet toegestaan om andere users lastig te vallen, belachelijk te maken, te bashen of af te zeiken.
• Het rondstrooien van scheldwoorden wordt niet getolereerd.
• We vragen je respect in serieuze topics. Soms is er ruimte voor grappen/grollen, en soms is dat er juist niet. We gaan er vanuit dat je die afweging zelf kunt maken.
• Bevalt een topic of openingspost je niet? Ga dat dan niet in het topic roepen, maar ga gewoon op zoek naar een leuker topic. Of open er zelf eentje!
• Het verspreiden van persoonlijke gegevens is niet toegestaan.
• Pas op met het delen van je eigen persoonlijke gegevens. Geef niet zomaar je naam, telefoonnummer of (email)adres weg.
• Het plaatsen van porno (zowel afbeeldingen als links) is verboden. Naakt en andere vulgaire content zijn hier niet toegestaan. Als je 18+ bent kun je daarvoor in KPD terecht.

Wie zijn de moderators en wat doen zij?
Dit zijn de moderators van YNG (klik op de link om de betreffende mod een PM te sturen):
Unites
Fylax

Zij zijn er om het forum in de gaten te houden en het in goede banen te leiden. Als een moderator je een instructie geeft, bijvoorbeeld om te stoppen met pesten, dien je dit op te volgen. Ook kun je altijd vragen stellen aan hen over het YNG-forum.

Wat moet ik doen als ik iemand de regels zie overtreden?
Als je bijvoorbeeld ziet dat iemand aan het schelden of aan het pesten is, zijn er twee hele handige knoppen:
• De topicreport-knop rechtsbovenaan een topic:
• De postreport-knop rechtsbovenaan een post:

Als je op deze knop klikt en je 'report' invoert, zullen de moderators het zo snel mogelijk bekijken en ingrijpen als dat nodig is. Wat je vooral niet moet doen als je iemand de regels ziet overtreden, is op diegene ingaan. Daardoor gaat het van kwaad tot erger, en ontspoort het hele topic. Dus, negeren en reporten is het beste wat je kunt doen in zo'n geval.

Wat gebeurt er als iemand de regels overtreedt?
Als iemand de regels overtreedt, wordt de reactie verwijderd of het topic gesloten. Ook gaan we met de desbetreffende user in gesprek via de DM (Direct Messages). Mocht het nou echt te ver gaan, of is er sprake van herhaling? Dan kan het zijn dat de user voor enige tijd verbannen wordt van het forum.

Mag ik als niet-jonge user ook in YNG posten?
Natuurlijk mag dat! Wat we met Young ook willen benadrukken is dat jongeren en volwassenen van elkaar kunnen leren. Iedereen is ooit jong geweest en heeft te maken gehad met dezelfde struggles die jij nu wellicht kent in je leven. Ervaringsdeskundigen, die niet die strenge rol van je ouders aannemen, maar je helpen als gelijken! Natuurlijk gelden de forumregels ook gewoon voor onze verouderde pubers!

We wensen je heel veel plezier en gezelligheid in YNG!
_________________________________________________________________________

In dit topic kun je terecht met vragen, ideeën of opmerkingen over YNG.
pi_169850896
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 16:03 schreef Cyanide- het volgende:
Nu Fylax in de FvD een nieuw hobby heeft gevonden wordt wel schrijnend hoe weinig interesse er eigenlijk voor YNG is. Op het moment van schrijven is de laatste reactie hier 47 uur (!) geleden. Als je de bovenste 10 'actieve' topics in YNG pakt zit je met nummer 10 bij een topic wat z'n laatste post 8 dagen geleden in de ochtend had. Bij de gesloten topics staat alleen maar bagger, er is in 2017 welgeteld één heel topic geweest wat de 300 posts heeft gehaald: YNG / Stel hier jullie vragen aan de 54jarige FOK!ker tong80

We hebben rond de verkiezingen een lichte opleving gehad, maar inmiddels is het Politiek-filtertje ook rustiger dan de kermis van Pripyat.

Ik weet dat het uiteraard de eer te na is te zeggen 'goh weet je, er is inderdaad eigenlijk weinig animo voor die toko, dus waarom is het er nog'. Want dat voelt teveel als de grote boze boemannen gelijk geven ofzo. Maar, ik gun YNG een publiek, ik vond de acties rond de verkiezingen slim bedacht, ik denk Richolio een goeie mod op de juiste plek is, en er waren best nog wat anderen die er goed aan hebben getrokken (Moira huehuehue). Maar nu die mensen dat níet meer doen is er toch eigenlijk niet anders te concluderen dan dat er 0 toegevoegde waarde van YNG is, en dat schijnbaar niemand er op wacht als er recentelijker nog gepost is in fora als DEF, OO, DRG, TRU, C&H, TTK, CRE; van oudsher 'trage' fora.

[ afbeelding ]
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 16:27 schreef tailfox het volgende:

[..]

de huide mods kunnen het niet aan.
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 16:31 schreef Cyanide- het volgende:

[..]

Wat niet? De drukte? Ik denk dat Fylax ietwat overspannen is, maar Richolio is een prima mod, Moira ook (al is die niet officieel hier de baas geloof ik). Punt is dat de hele oppijp-politiek van voorheen (paar topics per dag van met name de mods, overal op reageren door de mods) gewoon niet werkt, en vooral cosmetisch blijkt te zijn. Dat gebeurt nu even anderhalve week niet, en het stort gewoon in als een kaartenhuis, er is niemand in de userbase die in de afgelopen 2 dagen (!) zich geroepen voelde hier te reageren, een topic te openen, noem maar op.
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 16:34 schreef CoolGuy het volgende:

[..]

Nee, de oorverdovende stilte niet :P
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 16:42 schreef tailfox het volgende:

[..]

ik heb laatst nog een topic gemaakt maar met zulk weinig reacties wil ik het ook niet in leven houden
quote:
12s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 18:22 schreef iamredleader het volgende:

[..]

... maar het zit toch iemand in de weg? O-)
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 18:24 schreef JeSuisDroppie het volgende:
Stating the obvious, helaas.
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 20:16 schreef Bart het volgende:

[..]

Holy shit _O-.

Gelukkig is inmiddels wel aangetoond dat mijn ban onterecht was. Niet dat dat ooit toegegeven gaat worden natuurlijk :).
quote:
14s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 22:48 schreef LompeHork het volgende:
Jammer dat Fylax gewoon online was toen dit gepost werd, maar er geen reactie komt en het hele feedback-topic gewoon genegeerd wordt.
pi_169850903
Ik neem de Feedback mee naar achteren.
(she/her)
pi_169850931
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 23:11 schreef Fylax het volgende:
Ik neem de Feedback mee naar achteren.
Dat had je om half zeven natuurlijk ook al kunnen doen. Waarom nu pas deze response?
pi_169851009
quote:
15s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 23:11 schreef LompeHork het volgende:

[..]

Dat had je om half zeven natuurlijk ook al kunnen doen. Waarom nu pas deze response?
Ik vind dit vrij onzinnig. Er staat nergens dat een moderator per se binnen X tijd moet reageren. Maar het is dus meegenomen en we gaan het er over hebben.
(she/her)
pi_169851207
oeps, verkeerd gestickeyd :')
(she/her)
pi_169851242
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 23:16 schreef Fylax het volgende:
oeps, verkeerd gestickeyd :')
Pruster :')

Dan neem ik mijn woorden (deels) terug uit m'n zojuist geopende topic. Laat deze dan ook gewoon open man. Want je hebt helemaal niets sticky gezet, je sloot dit gewoon.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 28-03-2017 23:23:37 ]
pi_169852099
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 23:13 schreef Fylax het volgende:

[..]

Ik vind dit vrij onzinnig. Er staat nergens dat een moderator per se binnen X tijd moet reageren. Maar het is dus meegenomen en we gaan het er over hebben.
je vind alle feedback slecht, fout , onzinnig en leugens heb ik het idee
  dinsdag 28 maart 2017 @ 23:35:16 #9
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_169852115
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 23:34 schreef tailfox het volgende:

[..]

je vind alle feedback slecht, fout , onzinnig en leugens heb ik het idee
DIT ZIJN LEUGENS!!!!
pi_169852213
Geen probleem om er hier verder over uit weiden Fylax. Mijn laatste post: Niet lullig bedoelt, maar hij zette op het feedback topic een slotje "in plaats van sticky", dat is niet echt iets wat je snel over het hoofd ziet, daarnaast is gewoon het eerste gedeelte van m'n post oprecht, hij was gewoon online toen de kritiek de spreekwoordelijke waaier raakte. Kan toch gewoon antwoord op worden gegeven of is het dan vet grappig om users te negeren?

---

Verder ga ik nu wel naar bed, niet lollig bedoeld, maar denk er eens over na.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 28-03-2017 23:45:49 ]
pi_169852221
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 23:35 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

DIT ZIJN LEUGENS!!!!
Fake news!
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_169852340
Aight. Was stcky/closed, snap de verwarring nu. (8>
  dinsdag 28 maart 2017 @ 23:45:57 #13
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_169852445
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 23:42 schreef LompeHork het volgende:
Aight. Was stcky/closed, snap de verwarring nu. (8>
pi_169852465
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 23:45 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Klopt, mijn fout :)
  Moderator dinsdag 28 maart 2017 @ 23:46:51 #15
16180 crew  CoolGuy
Money makes the world go round
pi_169852468
Cyanide was gewoon spot on wat betreft YNG.
Breitling - Instruments for Professionals
pi_169852526
en fylax is weer weg. mis krijgen we volgende week een reactie
pi_169852615
quote:
7s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 23:10 schreef LompeHork het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

quote:
0s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 23:51 schreef Fylax het volgende:
"een meisje die" :r
je bedoelt dit?
pi_169852703
Fylax kan je niet beter mod worden in POL?
je bent hier nooit meer
pi_169852795
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 23:55 schreef tailfox het volgende:
Fylax kan je niet beter mod worden in POL?
je bent hier nooit meer
Als je ctrl+F doet op YNG in zijn PoHi krijg je ook twee hits. Dit topic en het andere topic van Hork. _O-
Gist is liefde, gist is leven. Vooral in een vagijn.
pi_169852820
quote:
1s.gif Op woensdag 29 maart 2017 00:00 schreef Rezania het volgende:

[..]

Als je ctrl+F doet op YNG in zijn PoHi krijg je ook twee hits. Dit topic en het andere topic van Hork. _O-
zoals ik al eerder opde er moet meer mankracht hier komen
pi_169852866
bedoel bagger hier is niet welcome
pi_169852893
quote:
2s.gif Op dinsdag 28 maart 2017 23:49 schreef tailfox het volgende:
en fylax is weer weg. mis krijgen we volgende week een reactie
Oh sorry hoor. Wist niet dat ik van jou geen andere dingen meer mocht doen.

Wat dan meteen ook een bruggetje is naar het antwoord op LompeHork: ik was gewoon met andere dingen bezig, o.a hier op FOK!, waardoor ik het nog niet eens had gezien.

Die onzinnige opmerkingen van anderen met gifjes enzo kunnen trouwens wel achterwege blijven.
(she/her)
pi_169852919
quote:
1s.gif Op woensdag 29 maart 2017 00:05 schreef Fylax het volgende:

[..]

Oh sorry hoor. Wist niet dat ik van jou geen andere dingen meer mocht doen.

Wat dan meteen ook een bruggetje is naar het antwoord op LompeHork: ik was gewoon met andere dingen bezig, o.a hier op FOK!, waardoor ik het nog niet eens had gezien.

Die onzinnige opmerkingen van anderen met gifjes enzo kunnen trouwens wel achterwege blijven.
Het is niet een keer dat je wat anders doet.(zal mij een worst wezen)
maar misschien heb je iets te veel taken op dit moment en kan je het zo niet helemaal aan.
q
pi_169852921
quote:
1s.gif Op woensdag 29 maart 2017 00:05 schreef Fylax het volgende:

[..]

Oh sorry hoor. Wist niet dat ik van jou geen andere dingen meer mocht doen.

Wat dan meteen ook een bruggetje is naar het antwoord op LompeHork: ik was gewoon met andere dingen bezig, o.a hier op FOK!, waardoor ik het nog niet eens had gezien.

Die onzinnige opmerkingen van anderen met gifjes enzo kunnen trouwens wel achterwege blijven.
Godtering man.
maandag 28 december 2020 20:34 schreef JustinK het volgende: De wereld heeft meer tong80's nodig.
pi_169852927
quote:
10s.gif Op woensdag 29 maart 2017 00:06 schreef tailfox het volgende:

[..]

Het is niet een keer dat je wat anders doet.(zal mij een worst wezen)
maar misschien heb je iets te veel taken op dit moment en kan je het zo niet helemaal aan.
q
Dank voor de bezorgdheid, maar dat is niet het geval.
(she/her)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')