Ik eet geen spek, krijg dat niet weg. Ook al vind ik spek heerlijk.quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:21 schreef DeZwabber het volgende:
[..]
Wat voor spek koop jij in godsnaam?
Dat was zijn vraag niet.quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:22 schreef haags_kwartiertje het volgende:
[..]
Ik eet geen spek, krijg dat niet weg. Ook al vind ik spek heerlijk.
Ja maar....quote:
Huh??quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:22 schreef haags_kwartiertje het volgende:
[..]
Ik eet geen spek, krijg dat niet weg. Ook al vind ik spek heerlijk.
je kan de smaak lekker vinden maar de structuur/mondgevoel nietquote:
Speklapjes enzo ook niet?quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:23 schreef haags_kwartiertje het volgende:
[..]
Ja, vanaf kinds af aan al.
Eventjes pulsen in de blender.quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:24 schreef PeZu het volgende:
[..]
je kan de smaak lekker vinden maar de structuur/mondgevoel niet
Truequote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:24 schreef PeZu het volgende:
[..]
je kan de smaak lekker vinden maar de structuur/mondgevoel niet
Nee. Ik krijg het echt niet weg.quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:24 schreef Molo het volgende:
[..]
Speklapjes enzo ook niet?
Zo gruwelijk lekker dat
Of een varkensschouder uit de oven met knapperig spek
*Komt direct kilo's aan door de gedachte alleen
Badum tssjquote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:19 schreef Molo het volgende:
[..]
An mijn reet zit anders aardig wat spek
een stuke buikvet, langzaam aanzetten, dat het vet iets smelt, in zijn eigen vet aanbakken en na garen ind e oven, bak crunchy soft savoury bacon delightquote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:24 schreef Molo het volgende:
[..]
Speklapjes enzo ook niet?
Zo gruwelijk lekker dat
Of een varkensschouder uit de oven met knapperig spek
*Komt direct kilo's aan door de gedachte alleen
Met van die in plastic verpakte plakjes cheddar erbij en dat dan in een croissantje stoppen alszijnde het maken van een croissant met kaas en spekquote:
Uhuh!quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:26 schreef PeZu het volgende:
[..]
een stuke buikvet, langzaam aanzetten, dat het vet iets smelt, in zijn eigen vet aanbakken en na garen ind e oven, bak crunchy soft savoury bacon delight
Ah, jammer. Maar helaas!quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:25 schreef haags_kwartiertje het volgende:
[..]
Nee. Ik krijg het echt niet weg.
Veel plezier.quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:28 schreef Molo het volgende:
[..]
Ah, jammer. Maar helaas!
Ik ga Larf eens wakker maken en dan de hort op hier
maar wat staat je dan tegen, al sje het wel lekker vind?quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:25 schreef haags_kwartiertje het volgende:
[..]
Nee. Ik krijg het echt niet weg.
Helemaal niks, alleen niemand hier in huis eet het. Dus komt het niet snel op het bord te liggen.quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:32 schreef PeZu het volgende:
[..]
maar wat staat je dan tegen, al sje het wel lekker vind?
je kan spek namelijk eten heel zacht tot hard knapperig
wat heeft dat te maken met niet wegkrijgen?quote:Op dinsdag 14 maart 2017 13:33 schreef haags_kwartiertje het volgende:
[..]
Helemaal niks, alleen niemand hier in huis eet het. Dus komt het niet snel op het bord te liggen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |