abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
pi_167593639
registreer om deze reclame te verbergen
https://www.rijdendetrein(...)-utrecht-c-hilversum
http://drimble.nl/112/hil(...)oed-ter-plaatse.html

Camerabeelden tonen nieuwe feiten rond dood Dascha Graafsma
woensdag 08 juni 2016 | 15:00

HILVERSUM Het onderzoeksteam van de familie Graafsma heeft nieuwe feiten ontdekt rond de vermeende zelfmoord van Dascha Graafsma. Dat laat haar vader, René Graafsma, weten aan NH.

Dascha overleed in de nacht van 27 op 28 november vorig jaar, nadat zij na een avondje stappen tussen Hilversum en Hollandsche Rading door een trein werd aangereden. De politie ging direct uit van zelfmoord, maar voor de familie is dat allesbehalve zeker. Om te weten te komen wat er zich precies heeft afgespeeld, formeerde de vader een eigen onderzoeksteam: TDO (Team Dascha Onderzoek).

Camerabeelden
In december publiceerde de politie al camerabeelden waarop Dascha te zien is op de nacht van het ongeval
TDO heeft de beelden nogmaals onderzocht en concludeert nu dat de politie het tijdstip van de beelden onjuist heeft vastgesteld.

Uit de tijdscode op de bewakingsbeelden blijkt bijvoorbeeld dat het om 07.00 uur al licht is, terwijl de zon op 28 november pas om 08.21 uur opkwam. De politie had de tijd al gecorrigeerd met 65 minuten eerder, maar de onderzoekers van TDO concluderen nu dat het 65 minuten later moet zijn. Het tijdverschil is daarmee twee uur. Volgens de onderzoekers zijn de beelden waarop Dascha te zien is, niet om 02.16 zijn gemaakt, maar om 04.26 uur.

Twee personen
Volgens TDO is er dus op een verkeerd moment naar de bewakingsbeelden gekeken. Op het gecorrigeerde tijdstip is te zien hoe twee personen voorbijlopen. Het duo zou nog niet eerder naar voren zijn gekomen in het onderzoek. Omdat ze aan dezelfde kant van de straat lopen als Dascha, bestaat de mogelijkheid dat zij haar gezien hebben.

TDO hoopt daarom met dit duo in contact te komen. Daarnaast doet de organisatie opnieuw een oproep aan mensen, bedrijven en organisaties om camerabeelden ter beschikking te stellen. Wie meer informatie heeft kan zich melden via [email protected]

De politie heeft nog niet gereageerd op de nieuwe ontwikkelingen.

http://www.rtvnh.nl/nieuw(...)dood-dascha-graafsma

Update :
Nieuwe feiten en vragen zaak Dascha Graafsma

Team Dascha Onderzoek (TDO) heeft nieuwe feiten geconstateerd met betrekking tot de vermeende zelfmoord van Dascha Graafsma op 28 november 2015. Specifiek gaat het om twee personen die Dascha mogelijk hebben gezien, minder dan een uur voor het ongeval met de trein. Het gaat waarschijnlijk om twee jongens of mannen die op de Neuweg in Hilversum Dascha zijn tegengekomen, wat blijkt uit beelden van een bewakingscamera. Het TDO roept deze personen op om contact op te nemen. Wellicht hebben deze personen Dascha die bewuste nacht nog gezien. Mogelijk hebben zij meer informatie over het laatste uur van Dascha.


update :

trein heeft 1 uur en 49 minuten stilgestaan
het duurde een uur voordat de hulpdiensten arriveerden op de plek van het ongeval
er bleef 3 kwartier over voor het bergen van het lichaam en het onderzoek
15.25


update december 12

"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_167593654
Het eigen onderzoek van Team Dascha Onderzoek (TDO) naar de dood van Dascha Graafsma (16), ruim een jaar geleden op het spoor bij Hilversum, werpt géén nieuw licht op de zaak. Dat stelt het rechercheteam dat destijds onderzoek deed. De conclusie blijft dat er geen sprake is van een misdrijf.

De recherche vergeleek de informatie in de drie kwartier durende documentaire van TDO, die op 12 december werd gepubliceerd, met het eigen werk. Er is gekeken naar de getuigen, het Facebookbericht dat Dascha in de Let’s Get Down zou hebben ontvangen, het gebruik en de vindplaats van haar telefoon, de auto die is gehoord bij de Maartensdijkseweg, Dascha’s alcoholgebruik en het onderzoek bij het spoor.

De conclusie is dat dit geen nieuw licht werpt op de bevindingen van de politie en ook geen aanleiding geeft tot nader onderzoek.

Er zijn geen aanwijzingen dat iemand betrokken is geweest bij de aanrijding met de trein of dat er sprake is van een misdrijf. De familie van het overleden meisje heeft hierover schriftelijk een gedetailleerde uitleg ontvangen.
Auto

TDO-leider Joey Roelofs noemt de slotsom van de politie ’uitermate teleurstellend’.
,,Er zijn zelfs beelden van de auto die op de Maartensdijkseweg is gehoord. Dan wordt gezegd dat de beelden van dermate kwaliteit zijn dat niet is te zien om wat voor auto het gaat. Wij zeggen: zelfs de kleur die de auto had, kan al doorslaggevend zijn.’’

Volgens de politie ging het particuliere onderzoeksteam op bepaalde punten aantoonbaar de mist in. ,,Op camerabeelden is te zien dat het meisje dat roept daar haar telefoon en identiteitsbewijs zijn gestolen door een jongen niet Dascha is. Dit meisje droeg andere kleding’’, aldus de officier van justitie in haar verklaring. Ook het meisje aan wie buiten voor Let’s Get Down werd getrokken door drie jongens is niet Dascha, stelt de recherche. ,,Kort voor het door de getuige genoemde moment is binnen in de discotheek een foto van Dascha genomen.’’
Alcohol

Roelofs neemt er geen genoegen mee. ,,We laten ons niet afschepen. Als dit de conclusies zijn, zeg ik: laat het dan zíen. Dan wil ik zelf zien of het klopt.’’ TDO wilde vooraf het eigen onderzoek checken aan de hand van het beeldmateriaal waarover de politie beschikt. Het OM weigerde dat, om privacyredenen.

TDO stelt dat Dascha na haar vertrek uit Hilversumse disco Let’s Get Down nog alcohol dronk. Volgens justitie is die conclusie gebaseerd op onbetrouwbare verklaringen van de vriendinnen van Dascha. ,,Die zeggen dat ze niet stomdronken overkwam. Maar ze hadden met zijn allen thuis fors ingedronken en in de zaak ook een paar glazen wijn en een onbekend aantal shotjes op’’, zegt een woordvoerster.’

Justitie zet vraagtekens bij de verklaring van een KLM-piloot en zijn vriendin die Dascha in haar laatste nacht nog tegen het lijf zouden zijn gelopen. ,,Het is niet zeker dat het gaat om Dascha.’’ TDO stelt op basis van deze verklaringen dat Dascha nooit zelf haar telefoon aan de Zeshoven in Hilversum kan hebben weggegooid.
Serieus

Eerder liet het openbaar ministerie weten dat dit de laatste keer zou zijn dat Team Dascha Onderzoek, dat op verzoek van de ouders van Dascha actief is, serieus wordt genomen. Daar komt justitie nu van terug. De woordvoerster: ,,Als er ooit nog écht iets boven water komt, kijken we er natuurlijk weer naar. Het gaat om de dood van een jong meisje. Maar de verwachting dat zoiets gebeurt, wordt steeds minder.’’

https://www.gooieneemland(...)licht-op-dood-dascha
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
pi_167599505
quote:
Volgens de politie ging het particuliere onderzoeksteam op bepaalde punten aantoonbaar de mist in. ,,Op camerabeelden is te zien dat het meisje dat roept daar haar telefoon en identiteitsbewijs zijn gestolen door een jongen niet Dascha is. Dit meisje droeg andere kleding’’, aldus de officier van justitie in haar verklaring. Ook het meisje aan wie buiten voor Let’s Get Down werd getrokken door drie jongens is niet Dascha, stelt de recherche. ,,Kort voor het door de getuige genoemde moment is binnen in de discotheek een foto van Dascha genomen.’’
Als dat zo is kan de rest van dat 'onderzoek' van TDO ook zo de prullenbak in. Eerder zonde dat er nog tijd is bestaan aan dat prutsonderzoek. Die Joey kan maar beter zijn titel snel veranderen op Linkedin,
pi_167600760
registreer om deze reclame te verbergen
Dus wel veel gedronken en verder geen enkele aanwijzing dat ze niet alleen is geweest. Ik hoop dat haar ouders dat ooit kunnen accepteren.
pi_167601743
Vind het niet echt slim om die jongen te gaan ondervragen met een enorme camera erbij. Waarom geen verborgen camera?
pi_167619569
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 december 2016 21:51 schreef Physsic het volgende:

[..]

Zegt hij er ook bij op welke manier die concentraties zijn gemeten en waaruit (bloed of weefsel)? 1.
Gemeten waarden van een levend persoon zijn over het algemeen niet zomaar te vergelijken met meetwaarden van een overleden persoon. 2.

Bij de tweede tabel gaat het over de 'kwantitatieve analyse' (van alcohol), terwijl de eerste tabel gaat over de 'kwalitatieve analyse' (van verdovende middelen). 3. Ik vermoed dat de eerste tabel het resultaat is van een simpele test om alleen te kijken of er iets opvallends te zien is, oftewel; of de gemeten waarde hoger is dan een bepaalde 'grenswaarde' (waarbij die grenswaarde dan een waarde is die te verwachten is onder normale omstandigheden). Als dat het geval is moet met een andere test nauwkeuriger worden bepaald wat de concentratie is van een specifieke stof, waarbij effecten van lichaamseigen stoffen, medicijnen en processen na overlijden worden weggestreept.
Als die gemeten waarde van de eerste analyse (die 235ug/L) lager is dan die grenswaarde, en dus niet opvallend hoog is (false-positive), zal er verder geen test gedaan zijn. Die gemeten waarde (235ug/L) is dan een verzameling van verschillende stoffen (lichaamseigen stoffen, maar ook bepaalde medicijnen) die bij de eerste test zorgen voor een hogere waarde, terwijl het bij de 50ug/L die jij noemt hoofdzakelijk gaat om amfetamine die iemand zelf heeft ingenomen. 4.
Dat is dan waarschijnlijk ook wat PRdV bedoelde met "dat er nog een extra test moest worden uitgevoerd" toen bleek dat FvdG de GHB-waarde verkeerd had geïnterpreteerd.

Wazig verhaal, maar beter uitleggen wat ik bedoel gaat me niet lukken. Anders moet je het zelf even opzoeken. :)
Dank voor je input, altijd welkom. Goed om gedachten uit te wisselen.
1. bloed
2. FvdG vergelijkt ook waarden van een overledene met die van levende personen (alcohol)
3. Dat is juist, maar: de derde kolom laat nog altijd een concentratie zien, zoals bij de tabel van alcohol.
4. Hierover kan ik alleen zeggen dat ik sterk de indruk heb dat FvdG het over de Buprenorfine heeft als hij het over lage concentratie heeft. Verder: Amfetamine neem je in. Dat is toch geen lichaamseigen stof?

25:20;
FvdG: "Ja, we hebben van het weinige bloed dat we verkregen hebben een toxicologische screening gedaan, alcohol en drugs. Vanuit de drugs kwamen er twee aanwijzingen dat er mogelijkerwijs sprake zou kunnen zijn van de aanwezigheid van GHB en amfetamine.
Het gesprek wordt hier onderbroken. Buprenorfine wordt nog niet genoemd, maar wordt wel getoond in de tabel.
Joey noemt “sporen van Buprenorfine” en zegt: "Dit laatste (= buprenorfine) is alleen op recept verkrijgbaar..”


25:52;
FvdG: "Bij kwantitatief onderzoek bleek (enkelvoud) die concentratie (enkelvoud) ervan (Buprenorfine?) dermate laag te zijn dat je eigenlijk moet zeggen dat dat vals positief moet zijn geweest."

Vervolgens verschijnen in de film de gevonden gehaltes. Bij Buprenorfine staat "sporen van" en het gehalte amfetamine is nog altijd een 5-voud van de grenswaarde (bij een levende persoon).

~:)

[ Bericht 0% gewijzigd door RapaNui op 26-12-2016 15:37:44 ]
pi_167635360
registreer om deze reclame te verbergen
Onduidelijkheid scheppen over wat nu precies wel en niet is ingenomen, het gedrag van de vriendengroep bagatalliseren, met irrelevante getuigen op de proppen komen. TDO lijkt zeer creatief te zijn in het verspreiden van de waarheid.

edit:typo

[ Bericht 2% gewijzigd door Squadra-macaroni op 27-12-2016 11:27:59 ]
pi_167635690
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 11:08 schreef Squadra-macaroni het volgende:
Onduidelijkheid scheppen over wat nu precies wel en niet is ingenomen, het gedrag van de vriendengroep baggataliseren, met irrelevante getuigen op de proppen komen. TDO lijkt zeer creatief te zijn in het verspreiden van de waarheid.
Inderdaad, de docu heeft alleen maar meer onduidelijkheid veroorzaakt.
Er moet gewoon een keuze worden gemaakt: getuigen geloven of vrienden.
Politie heeft kennelijk uitgezocht dat de getuigen waar TDO mee kwam niet betrouwbaar is of niet overeenkomt met wat zij weten, tot die conclusie kwam TDO zelf ook dat het niet klopt.
Het is een welles - nietes verhaal geworden.
Het enige dat je écht kunt vast stellen dat ze onder invloed was en zonder jas buiten liep op een bepaald tijdstip (alleen)

Wat ik wel vind is dat je als politie wel kan laten zien in zulke gevallen als dit (zelfmoord zaken) wat voor onderzoek er is gedaan. Welke onduidelijke zaken er zijn.
Openheid geven dat is het minste wat je kan doen, dat er geen onderzoek meer kan worden gedaan lijkt me nu wel duidelijk.

btw die 27 jarige jongen is vroeg of laat wel de pineut.
pi_167635866
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 11:30 schreef Bierkrat69 het volgende:

[..]

Inderdaad, de docu heeft alleen maar meer onduidelijkheid veroorzaakt.
Er moet gewoon een keuze worden gemaakt: getuigen geloven of vrienden.
Politie heeft kennelijk uitgezocht dat de getuigen waar TDO mee kwam niet betrouwbaar is of niet overeenkomt met wat zij weten, tot die conclusie kwam TDO zelf ook dat het niet klopt.
Het is een welles - nietes verhaal geworden.
Het enige dat je écht kunt vast stellen dat ze onder invloed was en zonder jas buiten liep op een bepaald tijdstip (alleen)

Wat ik wel vind is dat je als politie wel kan laten zien in zulke gevallen als dit (zelfmoord zaken) wat voor onderzoek er is gedaan. Welke onduidelijke zaken er zijn.
Openheid geven dat is het minste wat je kan doen, dat er geen onderzoek meer kan worden gedaan lijkt me nu wel duidelijk.

btw die 27 jarige jongen is vroeg of laat wel de pineut.
Uit piëteit met het slachtoffer wordt door de politie ook niet alles gedeeld. Ik denk ook niet dat dat zal veranderen.
pi_167670796
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 december 2016 11:30 schreef Bierkrat69 het volgende:

[..]

Inderdaad, de docu heeft alleen maar meer onduidelijkheid veroorzaakt.
Er moet gewoon een keuze worden gemaakt: getuigen geloven of vrienden.
Politie heeft kennelijk uitgezocht dat de getuigen waar TDO mee kwam niet betrouwbaar is of niet overeenkomt met wat zij weten, tot die conclusie kwam TDO zelf ook dat het niet klopt.
Het is een welles - nietes verhaal geworden.
Het enige dat je écht kunt vast stellen dat ze onder invloed was en zonder jas buiten liep op een bepaald tijdstip (alleen)

Wat ik wel vind is dat je als politie wel kan laten zien in zulke gevallen als dit (zelfmoord zaken) wat voor onderzoek er is gedaan. Welke onduidelijke zaken er zijn.
Openheid geven dat is het minste wat je kan doen, dat er geen onderzoek meer kan worden gedaan lijkt me nu wel duidelijk.

btw die 27 jarige jongen is vroeg of laat wel de pineut.
Eens.
Het gaat wel om de laatste uren uit het leven van je dochter, zus enz.
Ik kan me heel goed voorstellen dat je als ouders wilt weten wat de politie ook weet.
Laat de ouders zelf bepalen welke informatie zij tot zich willen nemen.

Als de politie vanwege 'privacy' die openheid niet wil geven, vraag ik me af 'wiens privacy?'
Hoe hoger de geest, hoe groter het beest.(Maaike Vaatstra)
pi_167673784
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 13:00 schreef Lutalo het volgende:

[..]

Eens.
Het gaat wel om de laatste uren uit het leven van je dochter, zus enz.
Ik kan me heel goed voorstellen dat je als ouders wilt weten wat de politie ook weet.
Laat de ouders zelf bepalen welke informatie zij tot zich willen nemen.

Als de politie vanwege 'privacy' die openheid niet wil geven, vraag ik me af 'wiens privacy?'
Bijvoorbeeld de privacy van mensen op de camerabeelden of de privacy van de mensen die een verklaring hebben afgelegd.

Ik denk niet dat het OM daar nog in mee zal gaan. Het gebeurt wel eens dat het OM het dossier deelt met de nabestaanden, maar heeft recent nog aangegeven daar zeer terughoudend mee te zijn als zij vermoedens hebben dat de nabestaanden deze gegevens vervolgens weer gaan delen met de rest van de wereld of er andere ongewenste dingen mee gaan doen.
  woensdag 28 december 2016 @ 14:37:08 #12
452947 frietenstamp
Thierry! Thierry! Thierry!
pi_167673928
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 13:00 schreef Lutalo het volgende:

[..]

Eens.
Het gaat wel om de laatste uren uit het leven van je dochter, zus enz.
Ik kan me heel goed voorstellen dat je als ouders wilt weten wat de politie ook weet.
Laat de ouders zelf bepalen welke informatie zij tot zich willen nemen.

Als de politie vanwege 'privacy' die openheid niet wil geven, vraag ik me af 'wiens privacy?'
Die van Dascha zelf in de eerste plaats.
pi_167674299
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 13:00 schreef Lutalo het volgende:

[..]

Eens.
Het gaat wel om de laatste uren uit het leven van je dochter, zus enz.
Ik kan me heel goed voorstellen dat je als ouders wilt weten wat de politie ook weet.
Laat de ouders zelf bepalen welke informatie zij tot zich willen nemen.

Als de politie vanwege 'privacy' die openheid niet wil geven, vraag ik me af 'wiens privacy?'
Van mensen met privacy. Dat klinkt stom, maar het gaat daarbij niet alleen om de inhoud van de informatie, maar óók welke persoon/personen het betreft.

Als de politie iets zegt als "ja, het gaat over Jan, maar we zeggen omwille van zijn privacy niet wat 'het' precies is" dan is jan's privacy nog steeds geschonden.

En blijkbaar heeft de politie besloten dat die privacy gegrond is. Dan gaan ze natuurlijk ook niet zeggen wiens privacy dat precies is.
"Pools are perfect for holding water"
pi_167675738
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 14:37 schreef frietenstamp het volgende:
[..]
Die van Dascha zelf in de eerste plaats.
Wat bijzonder inlevend van degenen die binnen no time zelfdoding concludeerden, treinpassagiers liet rondbanjeren, camerabeelden verkeerd interpreteerden, om daar rekening mee te houden.
Wat Dascha's privacy betreft zouden haar ouders, nu Dascha er zelf niet meer is, als eersten en laatsten wat over te zeggen moeten hebben.
1 of andere politieagent hoeft van mijn minderjarige dochter niet meer te weten dan ik.
Hoe hoger de geest, hoe groter het beest.(Maaike Vaatstra)
pi_167675819
Wat zou je als vriend, vriendin, onbekende bezoeker van welke gelegenheid dan ook voor problemen kunnen hebben met het feit dat je die avond uit bent geweest en omstreeks dezelfde tijd als Dascha gesignaleerd is, ter plekke was?
Wat voor privacyproblemen kun je d'r mee hebben als je rond 5 uur half zes een nummertje achter in de auto hebt gemaakt vlakbij de spoorwegovergang?
Hoe hoger de geest, hoe groter het beest.(Maaike Vaatstra)
pi_167675962
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 15:33 schreef Lutalo het volgende:
Wat zou je als vriend, vriendin, onbekende bezoeker van welke gelegenheid dan ook voor problemen kunnen hebben met het feit dat je die avond uit bent geweest en omstreeks dezelfde tijd als Dascha gesignaleerd is, ter plekke was?
Wat voor privacyproblemen kun je d'r mee hebben als je rond 5 uur half zes een nummertje achter in de auto hebt gemaakt vlakbij de spoorwegovergang?
Bv als je dat nummertje maakt met een ander dan je partner?
Bv als je in die tent bent terwijl je tegen je ouders hebt gezegd dat je bij een vriendin slaapt?

Er zijn tig redenen te bedenkent.
"You know, boys, a nuclear reactor is a lot like a woman. You just have to read the manual and press the right buttons."
  woensdag 28 december 2016 @ 15:42:10 #17
452947 frietenstamp
Thierry! Thierry! Thierry!
pi_167676036
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 15:30 schreef Lutalo het volgende:

[..]

Wat bijzonder inlevend van degenen die binnen no time zelfdoding concludeerden, treinpassagiers liet rondbanjeren, camerabeelden verkeerd interpreteerden, om daar rekening mee te houden.
Wat Dascha's privacy betreft zouden haar ouders, nu Dascha er zelf niet meer is, als eersten en laatsten wat over te zeggen moeten hebben.
1 of andere politieagent hoeft van mijn minderjarige dochter niet meer te weten dan ik.
Kinderen mogen geheimen hebben voor hun ouders, veel zaken gaan hen gewoon niet aan. Vind het goed dat de politie terughoudend is. Aan de andere kant kan ik me ook goed voorstellen dat de ouders wel alles willen weten voor hun onderzoek. Lastig.
pi_167676732
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 15:42 schreef frietenstamp het volgende:

[..]

Kinderen mogen geheimen hebben voor hun ouders, veel zaken gaan hen gewoon niet aan. Vind het goed dat de politie terughoudend is. Aan de andere kant kan ik me ook goed voorstellen dat de ouders wel alles willen weten voor hun onderzoek. Lastig.
Kwamen die telefoongegevens van de eerste docu niet van NFI af? De (verwijderde) gegevens waaronder erotische berichtjes en -foto's die werden uitgewisseld met iemand die niet haar vriend is.
Het is dat ik er niets meer over kan zeggen als ik dood ben, maar ik zou dat toch echt niet fijn vinden. Al helemaal niet als vader die informatie ook nog verwerkt in een 'documentaire' en op internet plaatst.
Echt veel privacy is er dan niet meer over.
  woensdag 28 december 2016 @ 16:07:49 #19
452947 frietenstamp
Thierry! Thierry! Thierry!
pi_167676941
quote:
1s.gif Op woensdag 28 december 2016 16:02 schreef Physsic het volgende:

[..]

Kwamen die telefoongegevens van de eerste docu niet van NFI af? De (verwijderde) gegevens waaronder erotische berichtjes en -foto's die werden uitgewisseld met iemand die niet haar vriend is.
Het is dat ik er niets meer over kan zeggen als ik dood ben, maar ik zou dat toch echt niet fijn vinden. Al helemaal niet als vader die informatie ook nog verwerkt in een 'documentaire' en op internet plaatst.
Echt veel privacy is er dan niet meer over.
Ja precies. Ik moet er niet aan denken.
pi_167692029
"Dat deze persoon zijn facebook uit de lucht haalt na de publicatie van 'Dossier Dascha Graafsma' is dus voor het Openbaar Ministerie niet vreemd"
schrijft joey roelofs
volgens TDO dus wel?
is toch raar om het raar te vinden dat die 27 jarige zijn account heeft verwijderd van FB.
ook al heb je niks te verbergen, jan en alleman plukken je foto's er van af en zetten die op een forum etc etc.

privacy is voor velen niet echt meer een groot goed sinds de opkomst van telefoontjes met een camera erin.
pi_167692126
in wat voor auto reden die jongelui naar de LGD
pi_167692190
Gelukkig hoeft justitie privacy-overwegingen niet langs de meetlat van social media te leggen. Daarnaast is er een belachelijk onderzoeksteam dat allerlei onzinnige conclusies dat ook nog eens gesteund wordt door minimaal de vader van Dascha. In de handen van TDO worden feiten zo vaak verdraaid dat je maar beter gevoelige info uit hun buurt kan houden.
pi_167692928
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 23:01 schreef suzi1 het volgende:
in wat voor auto reden die jongelui naar de LGD
Een BMW (met z'n 6e) dacht ik?
pi_167699156
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 23:03 schreef Ericr het volgende:
Gelukkig hoeft justitie privacy-overwegingen niet langs de meetlat van social media te leggen. Daarnaast is er een belachelijk onderzoeksteam dat allerlei onzinnige conclusies dat ook nog eens gesteund wordt door minimaal de vader van Dascha. In de handen van TDO worden feiten zo vaak verdraaid dat je maar beter gevoelige info uit hun buurt kan houden.
Zo vaak verdraaid ?
verdraaien ze de feiten bewust ?
Geef eens een voorbeeld !
"A lie is a lie even if everyone believes it. The truth is the truth even if no one believes it."
  donderdag 29 december 2016 @ 09:36:45 #25
61646 Copycat
I am a trigger hippie
pi_167699200
quote:
0s.gif Op woensdag 28 december 2016 23:03 schreef Ericr het volgende:
Gelukkig hoeft justitie privacy-overwegingen niet langs de meetlat van social media te leggen. Daarnaast is er een belachelijk onderzoeksteam dat allerlei onzinnige conclusies dat ook nog eens gesteund wordt door minimaal de vader van Dascha. In de handen van TDO worden feiten zo vaak verdraaid dat je maar beter gevoelige info uit hun buurt kan houden.
Daarom. Hoop echt dat die vader nu het licht heeft gezien en rust kan vinden. En vooral dat dat stelletje charlatans de familie met rust laat en stopt met hun detectivetje spelen. Want met al hun ongefundeerde sensatiezoekerij maken ze het rouwproces alleen maar langer en langer.
Curiosity cultured the cat
Hoge dames vangen veel wind
Whadda ya hear! Whadda ya say!
What is any ocean but a multitude of drops?
abonnementen ibood.com bol.com Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')