abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_166868137
Ik heb hier nog een magnetronmaaltijd met vlees dat al 24 uur buiten de koeling staat. Is dit nog eetbaar?
  roze donderdag 24 november 2016 @ 13:27:31 #2
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_166868149
- Kijken
- Ruiken
- Proeven
Your beauty never ever scared me.
pi_166868286
Eten kan je het sowieso.
pi_166868399
Jawel hoor.
pi_166868586
Trek het open en trek je conclusie. :')
  donderdag 24 november 2016 @ 14:26:23 #6
44346 junkiesietze
Trotse Scooter-rijder.
pi_166869129
Goed voor de weerstand
Ik boek je met mijn neon je weet.
en ik heb ook een auto.
pi_166870148
quote:
14s.gif Op donderdag 24 november 2016 13:27 schreef Amarantha het volgende:
- Kijken
- Ruiken
- Proeven
dit.

Ligt er ook aan of het vlees rauw is.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
  donderdag 24 november 2016 @ 15:29:33 #8
303802 nogeenoudebekende
The future is shit...
pi_166870182
Als de folie bolt kun je het sowieso wegflikkeren, anders inderdaad even ruiken.
And so is the past
  Moderator vrijdag 25 november 2016 @ 00:53:30 #9
417715 crew  derLudolf
allround beunhaas
pi_166884969
Een magnetronmaaltijd zou ik sowieso wegflikkeren
Kranplätze müssen verdichtet sein
pi_166887144
Magnetronmaaltijden zijn sowieso niet eetbaar.

Maar goed, ik laat regelmatig eten gewoon op het aanrecht staan, zeker in de winter. Simpelweg omdat mijn koelkast vol staat, of zo. En dan eet ik het gewoon de volgende dag op. En ik heb nooit problemen gehad.

Dus ik snap niet waarom mensen hier altijd zo panisch over doen.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  vrijdag 25 november 2016 @ 12:01:54 #11
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_166889097
Is die paar euro het waard het risico te nemen van projectielkotsen en spetterpoep, of nog erger?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_166891029
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2016 12:01 schreef Pietverdriet het volgende:
Is die paar euro het waard het risico te nemen van projectielkotsen en spetterpoep, of nog erger?
Het gaat niet 'om een paar euro'.

Het gaat mij om het compleet panische waarin veel mensen zijn doorgeslagen m.b.t. inschatten of eten nog goed is.

Ik heb familie in brazilie en daar is het veel warmer dan hier natuurlijk en is het ook gewoon normaal om pannen op het aanrecht te laten staan, of eventueel in de oven (die uit staat) en dan de volgende dag gewoon op te eten. Hele generaties doen dat en niemand wordt er ziek van. Ook rijst waarvan jij beweert dat je er dood aan gaat als je dat de volgende dag nog eet. As we speak staat er bij mij ook gewoon een pan rijst op het aanrecht want mijn koelkast was vol. Ga ik echt dood als ik dat straks eet denk je?

Dus waarom zou je een magnetronmaaltijd (die bovendien nog vol zit met chemicaliën, conserveermiddelen, bremzout is etc.) dan niet een dagje op het aanrecht kunnen laten staan? Zeker in een kouder klimaat.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_166891213
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2016 09:56 schreef sirdanilot het volgende:
Magnetronmaaltijden zijn sowieso niet eetbaar.

Maar goed, ik laat regelmatig eten gewoon op het aanrecht staan, zeker in de winter. Simpelweg omdat mijn koelkast vol staat, of zo. En dan eet ik het gewoon de volgende dag op. En ik heb nooit problemen gehad.

Dus ik snap niet waarom mensen hier altijd zo panisch over doen.
Ik eet al een jaar niets anders. :P
pi_166891284
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2016 14:08 schreef 0906 het volgende:

[..]

Ik eet al een jaar niets anders. :P
Tsja, is jouw keuze.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_166891320
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2016 14:08 schreef 0906 het volgende:

[..]

Ik eet al een jaar niets anders. :P
:|W
  vrijdag 25 november 2016 @ 15:06:56 #16
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_166892335
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2016 13:58 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Het gaat niet 'om een paar euro'.

Het gaat mij om het compleet panische waarin veel mensen zijn doorgeslagen m.b.t. inschatten of eten nog goed is.

Ik heb familie in brazilie en daar is het veel warmer dan hier natuurlijk en is het ook gewoon normaal om pannen op het aanrecht te laten staan, of eventueel in de oven (die uit staat) en dan de volgende dag gewoon op te eten. Hele generaties doen dat en niemand wordt er ziek van. Ook rijst waarvan jij beweert dat je er dood aan gaat als je dat de volgende dag nog eet. As we speak staat er bij mij ook gewoon een pan rijst op het aanrecht want mijn koelkast was vol. Ga ik echt dood als ik dat straks eet denk je?

Dus waarom zou je een magnetronmaaltijd (die bovendien nog vol zit met chemicaliën, conserveermiddelen, bremzout is etc.) dan niet een dagje op het aanrecht kunnen laten staan? Zeker in een kouder klimaat.
Klinkt als, mijn opa rookte iedere dag twee dozen sigaren en werd op zijn 90ste geschept door een bus bij het joggen
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_166892511
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2016 15:06 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Klinkt als, mijn opa rookte iedere dag twee dozen sigaren en werd op zijn 90ste geschept door een bus bij het joggen
Niet 'mijn opa', maar ik zelf heb het ook gegeten en heb nergens last van.

Het is ook niet zo alsof ze daar geen koelkasten hebben of zo. Het komt gewoon niet in ons op dat het een probleem zou zijn om eten even buiten de koelkast te laten staan. En niemand wordt er ziek van.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_166892526
Altijd dat panische gedoe met eten.

Als kind moest ik bedorven feta kaas eten, het zag helemaal blauw en was helemaal beschimmeld. 'Eet maar op, smaakt naar brie' zei m'n vader. En verrek het was nog waar ook. Helemaal niet ziek van geworden.

Ik ben opgegroeid onder het motto van dat je eten gewoon absoluut niet weggooit, tenzij het zelf wegloopt van je bord.

En ik heb daar niks aan overgehouden hoor. Ik loop nog steeds rond.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_166892665
quote:
0s.gif Op donderdag 24 november 2016 13:26 schreef 0906 het volgende:
Ik heb hier nog een magnetronmaaltijd met vlees dat al 24 uur buiten de koeling staat. Is dit nog eetbaar?
Ja natuurlijk kun je dat nog eten :') man man man met al die e-nummers kun je het na een week nog wel vreten
People are always teaching us democracy but the people who teach us democracy don't want to learn it themselves.
pi_166892745
Ik laat regelmatig allerlei groente wekenlang buiten de koelkast staan, dan begint het te bubbelen en wordt het zuur, kun je gewoon eten en is nog gezond ook.
pi_166892747
Denk dat pietverdriet zo panisch is geworden doordat die in restaurants heeft gewerkt.

Dat is natuurlijk een heel ander verhaal dan hoe je thuis kookt:

- Wat je thuis kookt, is voor jezelf. Jij bent dus verantwoordelijk voor wat je zelf eet. Als ik voor anderen kook dan ben ik ook veel strenger mbt hygiëne en versheid.
- In een restaurant gelden strenge HACCP regels en terecht. Er gaat veel meer eten in een restaurant om dan thuis dus dan is dat heel erg belangrijk.

Ik bedoel piet, proef jij ook nooit je eigen eten tijdens het koken en dan diezelfde lepel er terug in doen? Is in een restaurant uiteraard not done, maar thuis doe ik dat regelmatig. Het is immers míjn eten.

Restaurant koken =/= thuis koken.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_166892755
quote:
2s.gif Op vrijdag 25 november 2016 15:32 schreef Farenji het volgende:
Ik laat regelmatig allerlei groente wekenlang buiten de koelkast staan, dan begint het te bubbelen en wordt het zuur, kun je gewoon eten en is nog gezond ook.
Pics
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  vrijdag 25 november 2016 @ 15:33:58 #23
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_166892777
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 november 2016 15:32 schreef sirdanilot het volgende:
Denk dat pietverdriet zo panisch is geworden doordat die in restaurants heeft gewerkt.

Dat is natuurlijk een heel ander verhaal dan hoe je thuis kookt:

- Wat je thuis kookt, is voor jezelf. Jij bent dus verantwoordelijk voor wat je zelf eet. Als ik voor anderen kook dan ben ik ook veel strenger mbt hygiëne en versheid.
- In een restaurant gelden strenge HACCP regels en terecht. Er gaat veel meer eten in een restaurant om dan thuis dus dan is dat heel erg belangrijk.

Ik bedoel piet, proef jij ook nooit je eigen eten tijdens het koken en dan diezelfde lepel er terug in doen? Is in een restaurant uiteraard not done, maar thuis doe ik dat regelmatig. Het is immers míjn eten.

Restaurant koken =/= thuis koken.
Ik weet gewoon waar ik het over heb.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_166892794
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 november 2016 15:33 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ik weet gewoon waar ik het over heb.
Ik ook. Ik eet het immers zelf op. En met mij mijn hele familie. En niemand wordt ziek van de manier waarop wij eten bewaren. Al generaties lang wordt het zo gedaan. Dan durf ik ook wel te beweren dat ik weet waar ik het over heb, dus.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_166892802
Of zijn jullie van suiker gemaakt, dat jullie van iedere microbe 3 weken met hoge koorts op bed liggen en de hele plee onder schijten?
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')