dit.quote:
Het gaat niet 'om een paar euro'.quote:Op vrijdag 25 november 2016 12:01 schreef Pietverdriet het volgende:
Is die paar euro het waard het risico te nemen van projectielkotsen en spetterpoep, of nog erger?
Ik eet al een jaar niets anders.quote:Op vrijdag 25 november 2016 09:56 schreef sirdanilot het volgende:
Magnetronmaaltijden zijn sowieso niet eetbaar.
Maar goed, ik laat regelmatig eten gewoon op het aanrecht staan, zeker in de winter. Simpelweg omdat mijn koelkast vol staat, of zo. En dan eet ik het gewoon de volgende dag op. En ik heb nooit problemen gehad.
Dus ik snap niet waarom mensen hier altijd zo panisch over doen.
Tsja, is jouw keuze.quote:
Klinkt als, mijn opa rookte iedere dag twee dozen sigaren en werd op zijn 90ste geschept door een bus bij het joggenquote:Op vrijdag 25 november 2016 13:58 schreef sirdanilot het volgende:
[..]
Het gaat niet 'om een paar euro'.
Het gaat mij om het compleet panische waarin veel mensen zijn doorgeslagen m.b.t. inschatten of eten nog goed is.
Ik heb familie in brazilie en daar is het veel warmer dan hier natuurlijk en is het ook gewoon normaal om pannen op het aanrecht te laten staan, of eventueel in de oven (die uit staat) en dan de volgende dag gewoon op te eten. Hele generaties doen dat en niemand wordt er ziek van. Ook rijst waarvan jij beweert dat je er dood aan gaat als je dat de volgende dag nog eet. As we speak staat er bij mij ook gewoon een pan rijst op het aanrecht want mijn koelkast was vol. Ga ik echt dood als ik dat straks eet denk je?
Dus waarom zou je een magnetronmaaltijd (die bovendien nog vol zit met chemicaliën, conserveermiddelen, bremzout is etc.) dan niet een dagje op het aanrecht kunnen laten staan? Zeker in een kouder klimaat.
Niet 'mijn opa', maar ik zelf heb het ook gegeten en heb nergens last van.quote:Op vrijdag 25 november 2016 15:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Klinkt als, mijn opa rookte iedere dag twee dozen sigaren en werd op zijn 90ste geschept door een bus bij het joggen
Ja natuurlijk kun je dat nog etenquote:Op donderdag 24 november 2016 13:26 schreef 0906 het volgende:
Ik heb hier nog een magnetronmaaltijd met vlees dat al 24 uur buiten de koeling staat. Is dit nog eetbaar?
Picsquote:Op vrijdag 25 november 2016 15:32 schreef Farenji het volgende:
Ik laat regelmatig allerlei groente wekenlang buiten de koelkast staan, dan begint het te bubbelen en wordt het zuur, kun je gewoon eten en is nog gezond ook.
Ik weet gewoon waar ik het over heb.quote:Op vrijdag 25 november 2016 15:32 schreef sirdanilot het volgende:
Denk dat pietverdriet zo panisch is geworden doordat die in restaurants heeft gewerkt.
Dat is natuurlijk een heel ander verhaal dan hoe je thuis kookt:
- Wat je thuis kookt, is voor jezelf. Jij bent dus verantwoordelijk voor wat je zelf eet. Als ik voor anderen kook dan ben ik ook veel strenger mbt hygiëne en versheid.
- In een restaurant gelden strenge HACCP regels en terecht. Er gaat veel meer eten in een restaurant om dan thuis dus dan is dat heel erg belangrijk.
Ik bedoel piet, proef jij ook nooit je eigen eten tijdens het koken en dan diezelfde lepel er terug in doen? Is in een restaurant uiteraard not done, maar thuis doe ik dat regelmatig. Het is immers míjn eten.
Restaurant koken =/= thuis koken.
Ik ook. Ik eet het immers zelf op. En met mij mijn hele familie. En niemand wordt ziek van de manier waarop wij eten bewaren. Al generaties lang wordt het zo gedaan. Dan durf ik ook wel te beweren dat ik weet waar ik het over heb, dus.quote:Op vrijdag 25 november 2016 15:33 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Ik weet gewoon waar ik het over heb.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |