abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_166626237
Ik heb nu 2 keer lasagna gemaakt in de oven, en 2 x heb ik het weg moeten gooien. Wat is er aan de hand: de lasagnabladeren blijven hard en oneetbaar. Het is wel allemaal goed verwarmd in de oven, dus ik snap er niks van. Moet je eerst nog wat met de bladeren doen?
  zondag 13 november 2016 @ 15:49:54 #2
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_166626306
Welke gebruik je?

Heb je genoeg saus?
The love you take is equal to the love you make.
pi_166626326
Lijkt mij te weinig vocht
Do what you love, love what you do!
pi_166626334
Sommige lasagnebladen moet je eerst koken toch?
pi_166626366
Voorkoken. Daarna even licht in de saus dippen en hup de oven in. Zorg er ook voor dat de bovenkant genoeg saus en kaas heeft zodat het niet uitdroogt.
pi_166626370
Ik had ze van honig en gran italia. Wel genoeg saus geloof ik. Ga het gewoon zo proberen, heb er de pest over in en het moet me gewoon lukken.

Op het pak staat er trouwens niets over koken.
pi_166626383
Toch voorkoken? Hoe lang dan?
pi_166626432
Tot ze buigbaar zijn.

Welk recept gebruik je voor je lasagne?
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_166626441
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2016 15:53 schreef Sunshine1982 het volgende:
Toch voorkoken? Hoe lang dan?
Tot ze zacht zijn, is al best snel.

Volgens mij hoeft het bij de bladen van tegenwoordig niet meer, maar als dit poging 3 wordt en bij poging 1 en 2 is alles keihard gebleven zou ik deze keer toch voor voorkoken gaan. :P
pi_166626461
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2016 15:53 schreef Sunshine1982 het volgende:
Toch voorkoken? Hoe lang dan?
Een minuut moet genoeg zijn. Je wilt ze verzachten, niet koken. 😉

Doe er een klein beetje zout en olie bij zodat ze niet aan elkaar blijven plakken. Overigens klopt het dat voor bijna alle lasagne-bladeren voorkoken niet nodig is, dus waarschijnlijk gaat er iets fout in de voorbereiding.

[ Bericht 6% gewijzigd door Stabiel op 13-11-2016 16:03:15 ]
pi_166626647
Zet je de schotel wel lang en warm genoeg in de oven?
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
pi_166626969
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2016 15:53 schreef Sunshine1982 het volgende:
Toch voorkoken? Hoe lang dan?
Voorkoken is niet nodig.
pi_166627027
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2016 16:04 schreef spijkerbroek het volgende:
Zet je de schotel wel lang en warm genoeg in de oven?
Dit dus!
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
pi_166627031
quote:
1s.gif Op zondag 13 november 2016 16:16 schreef Jaimy_Luca het volgende:

[..]

Voorkoken is niet nodig.
blijkbaar gaat het dan echter niet zoals gewenst.
Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
pi_166627087
quote:
1s.gif Op zondag 13 november 2016 16:18 schreef Jordy-B het volgende:

[..]

blijkbaar gaat het dan echter niet zoals gewenst.
Dat ligt dan niet aan het niet-voorkoken, maar aan te weinig saus, te kort of niet warm genoeg in de oven lijkt me.
pi_166627106
quote:
1s.gif Op zondag 13 november 2016 15:47 schreef Sunshine1982 het volgende:
Ik heb nu 2 keer lasagna gemaakt in de oven, en 2 x heb ik het weg moeten gooien. Wat is er aan de hand: de lasagnabladeren blijven hard en oneetbaar. Het is wel allemaal goed verwarmd in de oven, dus ik snap er niks van. Moet je eerst nog wat met de bladeren doen?
Mensen die vreten weggooien word ik echt niet goed van :(

Kun je nou écht zélf niet bedenken, dat je dan de schaal gewoon weer terug in de oven moet zetten, afdekken met alufolie, indien te droog wat vocht toevoegen, evt. op een wat lagere temperatuur zetten en dan wat langer, etc.? Heb je ons daar écht vooor nodig? Ben je echt gezegend met slechts zo weinig verstand?

Weggooien kan ik écht kwaad om worden.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_166627178
Heb je de oven wel voorverwarmd?
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
  zondag 13 november 2016 @ 16:23:51 #18
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_166627182
Ik kook nooit voor. Bladen van Jumbo of AH, 30 minuten op 200 graden, voldoende saus.
The love you take is equal to the love you make.
pi_166627210
quote:
1s.gif Op zondag 13 november 2016 16:23 schreef Lienekien het volgende:
Ik kook nooit voor.
Ik ook niet. Ik heb meestal GrandItalia bladen. Gewoon doen wat er op de verpakking staat. Lukt altijd. Nou ja, bij mij dan.
Acquisitie n.a.v. deze post wordt niet op prijs gesteld.
Don't you see going to heaven is just in the thought that you might?
As an on-line radio program grows longer, the probability of a German song approaches 1.
  zondag 13 november 2016 @ 16:26:30 #20
130298 TheThirdMark
To what Purpose!
pi_166627234
quote:
1s.gif Op zondag 13 november 2016 16:23 schreef Lienekien het volgende:
Ik kook nooit voor. Bladen van Jumbo of AH, 30 minuten op 200 graden, voldoende saus.
Het voorkoken van bladen is dan ook een fanatiek fabeltje verzonnen door mensen die er de ballen verstand van hebben.
pi_166628095
"Verse" bladen uit de koeling gebruiken.
.
pi_166629309
Heb nu een pakket van knorr gehaald en de bladeren voorgekookt. Ben benieuwd.
  zondag 13 november 2016 @ 17:32:46 #23
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_166629403
Verwarm je de oven wel voor? Je moet ook niet teveel bladen gebruiken, de verhouding bladen en saus moet kloppen. Gebruik je een recept?
pi_166629449
quote:
0s.gif Op zondag 13 november 2016 16:21 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Mensen die vreten weggooien word ik echt niet goed van :(

Kun je nou écht zélf niet bedenken, dat je dan de schaal gewoon weer terug in de oven moet zetten, afdekken met alufolie, indien te droog wat vocht toevoegen, evt. op een wat lagere temperatuur zetten en dan wat langer, etc.? Heb je ons daar écht vooor nodig? Ben je echt gezegend met slechts zo weinig verstand?

Weggooien kan ik écht kwaad om worden.
Snap wat je bedoeld, maar de bladeren waren zo'n beetje net zo zoals ik ze uit de verpakking haalde voor ik de lasagna in de oven deed. Duscik had niet de illusie dat het er beter op zou wotden als ik het weer 40 minuten in de oven zou doen. En ja, heb de oven voorverwarmd op 200 graden en ja, 40 minuten in de oven.
pi_166630053
quote:
1s.gif Op zondag 13 november 2016 17:33 schreef Sunshine1982 het volgende:

[..]

Snap wat je bedoeld, maar de bladeren waren zo'n beetje net zo zoals ik ze uit de verpakking haalde voor ik de lasagna in de oven deed. Duscik had niet de illusie dat het er beter op zou wotden als ik het weer 40 minuten in de oven zou doen. En ja, heb de oven voorverwarmd op 200 graden en ja, 40 minuten in de oven.
Vreemd dat je de enige bent, krijg sterk het vermoeden dat je oven kapot is.
Je hoort bij de betere, maar nog lang niet bij de beste
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')